2011/04/20

پته آوكادو و پيازچه


قبلا هم بارها بهتون گفتم كه چه ارادت خاصي به ديپها و پته ها دارم....


دليل؟.... تنبلي در امر جويدن!!!!!!


به نظرم يكي از بهترين بلاهايي كه ميشه سر يك آوكادو آورد بِلِند كردنشه. بعدشم به عنوان يه ديپينگ خوشمزه ... كاسه اش رو دستمون ميگيريم و ميريم پشت كامپيوتر يا تلويزيون!

آوكادو يك عدد
پنير خامه اي 100 گرم
پنير فتا 50 گرم
آبليمو 1 ق چ
پيازچه 2 عدد
سير 1 حبه
نان جو حجيم



قبلا هم گفتم كه از مزه اين مدل نون جو خيلي خوشم مياد ولي فعلا اين رنگ قهوه ايشه كه امشب ما لازم داريم



با كاتر دايره اي يا استكان نونها رو قالب ميزنيم




و ده دقيقه تست ميكنيم




البته من دوست دارم كرانچي باشه واسه همين ده دقيقه تستش ميكنم پس شما ميتونيد به 5 دقيقه هم اكتفا كنيد



خوب آوكادوهاي عزيزمون رو رديف ميكنيم و يه دونه نرمش رو انتخاب ميكنيم



به شيوه اي كه قبلا گفتم فيله اش ميكنيم و با آبليمو ميريزيمش توي بلندر. مقدار آبليموش رو ميتونيد زيادتر كنيد ولي ممكنه پته تون شل شه




قبلا هم گفتم كه بعد از ريحون محبوبترين سبزي واسه من پيازچه است. پس دقيقا به اين دليله كه من اين پته رو دوست دارم. اگه شما پيازچه دوست نداريد بايد صبر كنيد واسه يه مدل ديگه اش كه تو صف پست شدن قرار داره




من از دو تا پيازچه ريز استفاده كردم ولي همون مقدار هم طعم و تندي خاصي به پته ميده پس ميتونيد به اختيار خودتون كم و زيادش كنيد



من واسه خاطر رنگ... مقداري هم از قسمت سبز پيازچه توي بلندر ريختم




اين پنير خامه اي كه ميبينيد خودش سير داره
پس ديگه سير بهش اضافه نكردم ولي شما سير رو هم همين الان توي بلندر بريزيد







براي سفت تر شدن پته نيازه كه از فتا استفاده كنيم. و چون متاسفانه فتاها امروزه شوريشون استانداردي نداره پس كم كم اينقدر فتا اضافه كنيد و ميكس كنيد و بچشيد تا شوري پته تنظيم شه. ولي بين 50 تا 100 گرم جواب ميده




خب همين. ديگه تمام. ظرفش رو برداريد و بريد روي كاناپه لم بديد...
ولي اگه واسه مهموني قراره سرو كنيد ... من يه شيوه خوشگلش رو نشونتون ميدم كه خيلي هم ساده است




نون تستها رو واسه الان لازم داشتيم پس نونها رو جلو روتون بچينيد...




پته رو روي نونها اسكوپ كنيد يا با قيف و ماسوره شكوفه بزنيد يا اگه مثل من تنبليتون ميشه ميتونيد با قاشق روي نونها بذاريدشون! بار اول قاشق رو پر كردم بار دوم نصف قاشق و بار سوم ربع قاشق و خودش اين فرمي روي هم قرار گرفت



بعدشم دو تا تيكه پيازچه با صورت هفتي واسه تزئين نهايي... و خلاص



همه رو به همين ترتيب آماده كنيد





واسه اوردور چيز خوبيه. (من واسه شام ترتيبش رو دادم ولي اگه ظهر بود به جاي ناهار ميخوردمش!)


پته ها از ديپها غليظ تر هستن و ميشه بهشون فرم داد پس حواستون باشه كه اگه از دستتون در رفت و شل شد ديگه اسمش پته نيست و بايد به عنوان يه ديپ توي كاسه بريزيد و دورش از چيپس نون يا سبزيجات استفاده كنيد


اين پته به دليل داشتن سير و پيازچه تنده و ديگه نيازي به اضافه كردن فلفل نيست اما بچشيد اگه 
چيزيش كم بود خودتون تنظيمش كنيد


24 comments:

مروارید جون@
ببخشید ما امکاناتمون فوله برای همین با توجه به این امکانات در اولین فرصتی که گیر اوردم عکس کیک شربتی رو گذاشتم زحمت جابجایی ش با شما

مخش من مبتدی هم تو آشپزی و هم تو عکاسی
[url=http://www.mamipic.com/share-2F01_4DAEE631.html][img]http://www.mamipic.com/image-2F01_4DAEE631.jpg[/img][/url]

[url=http://www.mamipic.com/share-5E07_4DAEE689.html][img]http://www.mamipic.com/image-5E07_4DAEE689.jpg[/img][/url]
[url=http://www.mamipic.com/share-DB8A_4DAEE6DC.html][img]http://www.mamipic.com/image-DB8A_4DAEE6DC.jpg[/img][/url]


طیبه جون@
عالی شده بود .ممنونم ازت . ولی معدۀ من عادت به خوردن این همه کیک نداشت الان تعجب کرده باید برم پیاده روی تا حالش بهتر بشه
قند عسل و فینگیل بهار هم خیلی خوششون اومد و حسابی یادت کردم
شاگردت داره تاتی تاتی می کنه . تا همین چند وقت پیش غرغر می کردم گازم استاندارد نیست تازه فهمیدم که طفلی اون استاندارد بوده ایراد جایی دیگه بود
ولی چه فایده 2 ماه دیگه باید ردش کنم بره چون می رم خونه جدید و اونجا گازش رومیزیه و من در به در دنبال فر تو کارم
امروز یکی یافتم : آریستون هم گازیه و هم برقی


نکته مهم
الان 4 ساعت از اون موقعی که شروع به فرستادن کامنت کردم می گذره و من برای رف عذاب وجدان ناشی از تناول کیک شربتی مجیور شدم 2 ساعت و یم پیاده روی کنم

وای چقدر شیکه اینا طیبه جون
مزســــــــــــــی

مقش شب:

فته الدجاج:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1paNjGYCxg8ixFIgSv_N908FYtFQ1Qxis7gLSp3Q1qZi1s93cAtb-SZrQ1c2LUSX6_q9NEd9vxqnlLFEnYZErPCqOkch3RQnBk/%D9%81%D8%AA%D9%87%20%D8%A7%D9%84%D8%AF%D8%AC%D8%A7%D8%AC.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_08.html

مروارید جون چقدر خوشگل و خوشمزه است.
دلم تنگ شده بود برای کارای خوشگلتون.

سلام
این هم از کیک اسفنجی با روکش مارشملو فوندانت من
http://shagerdeashpazi.blogspot.com/2011/04/blog-post_22.html
یه توضیح مختصر در مورد کره دویچه مارکن در همین پست گذاشتم شاید به دردتون بخوره و دوستانی که با رنگ زرد و بوی بعضی کره ها مشکل دارن
با تشکر از همه زحماتتون
ببخشید اینجا کامنت گذاشتم تو پست خودش 20 بار تلاش کردم نشد که نشد

shagerdeashpazi
ممنون بابت کیک زیبایی که ساختین. تولد پدرتون هم مبارک. ایشاالله 120 ساله بشن.

سلام طیبه عزیز خیلی وقته به دلیل ف ی ل ت ر بودن نمیتونستم بیام وبلاگتون الان با ف ی ل شکن اومدم ممنون از این همه زحمتی که میکشید یه سوال داشتم ازتون که ممنون میشم جواب بدین دوستی یکی از دوستان تو وبلاگم خواستن نوشابه لا تارنیه رو آموزش بدم ولی من متاسفانه تا حالا چنین چیزی ندیدم و نشنیدم تو گوگل هم سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم شما میدونید این نوشابه چی هست ؟؟؟؟؟؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید

سلام خانومی.در اینکه هنرمندو کدبانویی شکی نیست.اما این همه پودرو خامه و کره اونم اکثرش خارجی آخه با کدوم پول قوربونت؟خواهشا یه چندتا رسپی کارگریم بذار.
با تشکر تلمیذهمنال العالم من ایران.

@ زهرا:
مرواريد جون زحمت جابجايي عكسها رو كشيدن كه دستشون درد نكنه

ايشالا خونه نو مبارك باشه و با فر جديد هم چيزاي خوشمزه واسه خانواده درست كنيد

@shagerdeashpazi:
واي فوق العاده شده. بسياز شيك و تميز و زيبا
چقدر هم نكات رو خوب توضيح داديد
و كيك اسفنجيتون هم عالي شده. يعني اسفنجي بودنش توي عكسها هم كاملا مشخصه
كيفيت كرم و فوندانت هم حرف نداره
يه چيزي هم در مورد عكسها بگم : به نظر من كه كيفيت عكسها خيلي هم واضح و خوبه. پس ديگه بگو اون عكسهايي كه ميگيد خوب شدن چي بودن! ايشالا اونها رو هم آپ ميكنيد و لذت ميبريم

در مورد كره باهاتون موافقم. فعلا هم كه توي همه فروشگاهها پيدا ميشه. فقط گرونه كه اونم ميشه واسه موارد خاص ازش استفاده كرد
اتفاقا توي يكي از پستها قراره در موردش توضيح بدم كه ديگه كي اش با خداست
@ um:
متاسفانه من هم نشنيدم. مربوط به چه كشوري ميشه؟
@ زينب:
منم كارمندم

ممنون از لطفتون شف طیبه عزیز و همچنین احسانه جون
با این سیستم اینترنت واقعا لطف کردین وقت گذاشتین به این بنده حقیر سر زدین

سلام عزیزم اینا خیلی خوشگل وخشمزه هستن مرسی استاد گلم

This comment has been removed by the author.

http://public.blu.livefilestore.com/y1pHd4z0oONirJuxrYZCE4LXuX5MJfCzhZAt1hhvQUUwjSdahA3xRxH6RThIwgkTFFmxqiLj59ZgUW9i3Yv7iJohA/%D9%BE%D8%AA%D9%87%20%D8%A2%D9%88%D9%83%D8%A7%D8%AF%D9%88%20%D9%88%20%D9%BE%D9%8A%D8%A7%D8%B2%DA%86%D9%87.jpg

من از اوون دسته آدم هایی بودم که از آوکادو خوششون نمیاد. بنا به توصیه مروارید جون آوکادو رو مصرف کردم و الان خیلی وقته جز طرفدارانش شدم.
حالا آوکادو و پنیر خامه ای تک تک هم خوشمزه هستند چه برسه با هم.
پیازچه های من تند بودند به همین دلیل پته من حسابی تند و تیز شده بود باب طبع مامان خانوم.
ممنون شف جان

@ نازنین

به به!!

با این که سیر سیرم، دلم خواست، خیلی خوشجل شدن نازنین جون، دستتون درد نکنه.

آووکادوی خوب که آدم پیدا کنه، بیشتر کار انجام شده، خالی خالی اش هم خیلی مطبوعه، با یک کم روغن زیتون خوب روش و کمی هم فلفل تازه ساییده شده!!!! یامممممممی.

حالا این دفعه با پارمزان امتحان کنید، اونجوری هم خیلی خوب می شه، البته رنده شده اش رو.

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/blue%20cheese%20souce/pateh%20avokado.JPG


امروز مهمون داشتم همه موادو ریختم تو بلندر بعدم در بلندرو گذشتم منتقل کردم تو یخچال رفتم مهمونمو بیارم خونه وقتی‌ خواستم پته رو بریزم رون نون دیدمِ ؟ِ ؟ این که رنگش عوض شده
بعد فهمیدم چون ابلیموش خیلی‌ کم بوده چون من تو گوکامولی زیاد آبلیمو میریزم تا ۲ روز هم شده تو یخچال مونده آخ نگفته

خلاصه پته ما این رنگی‌ شد البته اول فقط لایه رویی سیاه شده بود ولی‌ تا به عکس رسید دیگه رنگش یکدست شد این عکسو هم قاچاقی دور از چشم مهمون گرفتم شرمنده اگه بیریخته

ولی‌ خیلی‌ خوشمزه بود مرسی‌ شف جون

مروارید جون منم اوکادو به روش شما رو خیلی‌ دوست دارم از همه مهمتر اینکه کاملا سالمه البته من هنوز با روغن زیتون تست نکردم ولی‌ با لیمو و فلفل سیاه عالیه

مادر شوهرم هم این مدلیشو خیلی‌ دوست داشت

@ نازنین:
چه خوشرنگ شدن نازنین جون. خوشحالم که میونه تون با آوکادو خوب شده چون خیلی مفیده

@ مروارید:
پارمزان! ایده فوق العاده ایه
اگه آوکادو گیرم اومد صد درصد امتحانش میکنم چون همینجوریش هم عالی به نظر میرسه

@ پریس:
آره متاسفانه خیلی سریع تیره میشه تازه این که خوبه اون تارتار آوکادو که از این هم سریع تر تیره میشه و باید خیلی سریع سرو کنیم. نمیدونم پست شده یا نه چون خیلی وقته از اینترنت دور بودم. ولی واسه اون دیگه باید حسابی سریع عمل کرد
البته اینی که توی عکس میبینم اونقدرها هم تیره نیست ولی خب واسه مهمونی رنگش یه کم تیره است وگرنه طعمش با وجود تیره شدن هم خراب نمیشه

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pWlRlSkvPrdW0mirGNvZH2OvU44IunZsnPosatWNBiliT8t4ZWvwHZi_Yr51vdpERHBZWw5aEVocIq3MMTuk8_X75bGEan8OV/%D9%BE%D8%AA%D9%87%20%D8%A2%D9%88%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D9%88%20%D9%88%20%D9%BE%DB%8C%D8%A7%D8%B2%DA%86%D9%87.JPG?psid=1

من فتا استفاده نکردم، چون فتایی که تو خونه داشتم مال بوفالو بود و فتای بوفالو چربه و من نمی خواستم مزه آوکادو زیاد تحت الشعاع قرار بگیره و سفتی اش هم خوب بود.

من احساس کردم تند باشه خوشمزه تره و کمی تندش کردم با فلفل البته، شاید هم از بی خاصیت بودن پیازچه هام بوده کم بودن تندی اش!! بعد فکر کنم دفعه بعد کمی تخم کدو و یا آفتابگردون هم توش بریزم، فکر می کنم کمبینیشن جالبی بشه.

خیلی سریع و آسون برای یک عدد مروارید بسیار گرسنه، به حدی که برای اولین بار نمی خواستم عکس بیندازم و بیام فقط ازش تعریف کنم ولی دلم نیومد. بعد که اومدم عکس بیندازم توی اون وانفسای گرسنگی من، موبایلم هم زنگ زد و من باید حتما جواب می دادم و در حینش عکس هم گرفتم!

دست شف درد نکنه.

خیلی ناز شدن مروارید جون حیف بود اگه عکس نمیگرفتی
آره ممکنه. آخه پیازچه ها که استاندارد نیستن. ولی اینجا پیازچه های توی بازار خیلی تندن
راستی منم زیاد واسم پیش میاد که در حین حرف زدن با تلفن عکس میگیرم. چون مثلا وسط آشپزی یکی زنگ میزنه و نمیشه هم از مراحل کار عکس نگرفت که
راستی چقدر خوب سفت شده اونم بدون فتا
عالیه

پته آواکادو و پیازچه :) 

به به چه خوشگل
بشقابهاتون هم نازن

اینجا همه چی برام اولین تجربه است غذاهایی که تا حالا اسمشونو نشنیدمو به یمن وجود پربرکتت
دارم تجربه میکنم همیشه تو بازا خیلی ساده از کنار آوکادو میگذشتم ولی الان مدتیه که  با رسپیهای شیک و خوشمزه ات ازش استفاده میکنم اینو درست کردم همسرمم خوشش اومد حتی فرداش با خودش برد سرکار خیلی چیز شیک و بی دردسرو خوشمزه و ساده ای یه این پته

خيلي از رژيم غذاييتون خوشم اومد. منم تقريبا به شيوه شما عمل ميكنم
آوكادو رو اگر مرتب توي رژيم غذاييتون بگنجونيد لطف بزرگي به بدنتون كرديد
احسنت به اين حمت

همسرم اهل برنج و نون نیست منم اهل گوشت نیستم طی هفته همش مرغ و ماهی  میخوریم باسبزیجات ولی به لطف شما 
جدیدا از این پته ها هم میذارم کنارشون
همت شما احسنت داره که می شینی این چیزا رو پیدا میکنی و ترجمه میکنی و واسه ما میذاری تو وبت
راستی یه سالادی بلدم که همیشه تو یخچالمون هست همسرمم هر روز با خودش میبره سرکار سسی که داره محشره و با سبزیجات قیامته حتما برات میفرستمش
البته اگه از این حقیر قبولش کنی

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...