2011/04/24

اگپلنت پارمزان


اِگ-پلَنت پارمزان "eggplant parmesan" يكي از غذاهاي معروف ايتالياييه كه باب طبع خودمه چون عاشق بادمجون و پارمزان هستم! حتي از چيكن پارمزان (به اين خوشمزگي) هم بيشتر دوستش دارم چون بادمجون رو به مرغ ترجيح ميدم (به مامانم نگيد من اينو گفتم)

بادمجون متوسط 4 عدد
گوجه فرنگي 4 عدد
پياز 1 عدد
سير 2 حبه
ليمو 1 عدد
رب گوجه فرنگي 1 ق غ
اورگانو-آويشن-زعتر ربع ق چ
آرد 1 ق غ
آرد سوخاري 4 ق غ
تخم مرغ 1 عدد
آب 1 ق غ
پارمزان 4 ق غ
ماتزارلا 4 ق غ




يكي از آرزوهاي من خوردن پنير پارمزان ورژن رجيانوش بود كه به لطف مرواريد جون برآورده شد. معروف ترين پنير پارمزان پنير پارميجانو رجانو "Parmigiano-Reggiano" هستش.


كه كاور معروفش رو توي اين عكس مشاهده ميكنيد.



خدا قسمتتون كنه ازش بچشيد چيزيست بسيار مطبوع!





بادمجونها رو پوست ميگيرم و ميشوريم و نازك حلقه ميكنيم . من حلقه ها رو يك سانتي گرفتم ولي شما اگه مثل من نيستيد حتما نازك برش بزنيد آخه من دوست ندارم سبزيجات زيادي پخته و له بشن. دو طرف اسلايسها رو نمك ميپاشيم و اجازه ميديم نيم ساعت استراحت كنن. اينطوري بادمجونها آب ميندازن و تلخيشون هم گرفته ميشه


تو اين فاصله سسش رو آماده ميكنيم. پياز و سير رو توي يك قاشق روغن زيتون تفت ميديم




گوجه ها رو خورد كرده و اضافه ميكنيم




كمي تفت ميديم....



و بعد رب گوجه فرنگي




بادمجانها را شسته و با دستمال كاغذي آشپزخونه خوب خشك ميكنيم




با حرارت ملايم اجازه ميديم سس جا بيفته. بعد ارگانو و نمك و فلفل و آبليمو رو اضافه كرده و از روي حرارت بر ميداريم



دوباره "برد استيشن" رو آماده ميكنيم. باز هم تكرار ميكنم... من يه دونه تخم مرغ توي رسپي بهتون دادم كه با يك قاشق آب مخلوط ميشه ولي شما براي راحتي كار ميتونيد از مقدار بيشتري تخم مرغ و آرد استفاده كنيد.



بادمجون رو با آرد كاور ميكنيم




بعد تخم مرغ



و آرد سوخاري




دقت ميكنيم همه جاش كامل كاور شه



و در حمام روغن دونه دونه سرخشون ميكنيم. مجددا تاكيد ميكنم كه نبايد حرارت زياد باشه كه بادمجون مغزپخت بشه
روي دستمال كاغذي آشپزخونه ميذاريم كه روغنش گرفته شه




مقداري از سس رو كف ظرف ميريزيم

روش يه لايه بادمجون ميچينيم




و يه لايه سس



و دو قاشق متزارلا




و دو قاشق پارمزان (و يا بيشتر!)



يه لايه ديگه بادمجون



باقي مانده سس رو روش ميريزيم (پس از اول بايد سس رو به سه قسمت تقسيم كنيد)


و باز پارمزان



و در نهايت متزارلا




فر رو از قبل روي 180 درجه سانتيگراد تنظيم كرده و ظرف رو توي فر قرار ميديم به مدت 40 دقيقه (ولي حواستون باشه اگه حرارت فرتون زياد باشه ممكنه پنير زيادي خشك شه پس بايد قلق فرتون دستتون باشه. چيزي كه ما ميخوايم اينه كه پنيرها ذوب شن ولي خشك نشن. سس كمي به جسم بادمجونها بره ولي آبش كشيده نشه. كاور بادمجونها كرانچي باقي بمونه. ديگه خودتون ميدونيد و فرتون. اينجاست كه ميگم استاندارد بودن فر حتي واسه غذاها هم مهمه )







و در نهايت من مقداري از پنير دوست داشتنيم رو هم شيو كردم و روش ريختم چون پارمزان زيادش هم كمه!




و حسن ختامش هم ريحون خورد شده





سرو ميكنيم و نوش جان

32 comments:

وای خدای من طیبه جون عجب چیزیه این.
تو اولین فرصت درستش خواهم کرد.
وای کلی دلم رفت واسه این غذات.
من هم از طرفدارای مکتب بادمجون پرستانم!!!!!!!
ممنون خانم

وای ببخشید. هی این اسم من عوض بدل می شه. از اونجائیکه روی یک سیستم غصبی هستم این اتفاقات هم مجازه دیگه.
ببخشید طیبه جون. نوید = احسانه

خانوم مبصر من هم مثل شما و طیبه جون کشته بادمجونم اگر چه سالهاست بادمجون خوش طعم نخوردم

میبینم که بازم اول از همه کارت زدین.

سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااام طیبه عزیزم
دلم خیلی براتون تنگ شده بود،ما شرکتی که ازش سرویس میگیریمو عوض کردیم و دسترسی به اینترنت نداشتم،به خدا افسرده شده بودم از دوریتون حالا هم اول پستهای زیباتونو خوندم و کامنتهای دوستان نازنین رو و بعد حاضریمو زدم،دستتون درد نکنه و واقعا خسته اسباب کشی نباشین،واقعا خدا قوتتون بده خیلی سخته با وجود سرکار رفتن دعا میکنم خیلی زودزود کارهاتون روبراه بشه
خیلی دوستتون دارم و مواظب خودتون باشین
@احسانه
سلام احسانه جون
جاتون خیلی خالی بود خوشحال شدم وقتی کامنتهاتونو دیدم

مقش شب:

پاولوا

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pwVpRGchK6FYxZXZ7XT-S1hISg7orXYr45clRy6Y3iIKkCEJNugVlzy0BZCQs-9RCsIgqYpljJRxF3grmznsMHHEkt0aUrfdn/%D9%BE%D8%A7%D9%88%D9%84%D9%88%D8%A7.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_19.html

@ issi

نوید، احسانه، شیدا، ایسی،

می بینیم که مصبرمون با شونصد تا اسم می یان تو!! شما بیایید، حالا اسمتون نوید هم شد، شد.

اصل اون برچسب مصبر هست که خوب روتون خورده و ور هم نمی یاد!!

یک عدد مروارید بسیار غلتان روی زمین!!

:D

مروارید@
چه پاولوای خوشگلی.
فصل توت فرنگی شده برم کیک پارسال و که قسمت نشد درستش کنم.
شیدا نبودم تا حالا........... شیوا اما انگاری بودم.!!!!!!!
چی کار کنم خوب.............
من خودم میام. اما یکبار با اکنت وی. پی.ان شیوا. آرتا. ایسی یا با جی میل نوید!!!!!!!!!!!!
دیگه خود با احسانه تضمین شده میام.
خودم هم غش کردم از خنده. ببخشید.
مصبر کمی سرش شلوغ شده هوش و حواسش پرته!!!!!!!!!!!!
@bahareh
ممنون عزیزم.
من هم کلی خوشحالم که اینجام

مروارید@
وای عجب پاولوای شیکی ! دستتون درد نکنه بااجازه من عکسشو ذخیره کردم همه اش دارم نگاش می کنم و آب دهان فرو میدم . خیلی قشنگ و حرفه ایه و حتما طعمش هم مثل ظاهرش دلپذیره
گذاشتن کارهای شما و دوستان دیگر باعث میشه که با مراجعه دوباره به رسپی مربوطه نکات تازه ای کشف کنم ممنون

ممنون شف جون.دست مریزاد.فقط یه سوال:این رسپی خیلی شبیه همون رسپی موزاکاست که آموزش دادی.با این تفاوت که بادمجونهای این تو روغن زیاد سرخ میشن و کاور دارن.اونجا نه!اون سس سفید داره و این نه!
ایا مزه اشون هم شبیه همه؟سسشون هم مثل هم بود آخه.کدوم بهتره و برای مهمونی مناسبتر و خوش خوراکتر؟البته من تو سس سفید همیشه پارمزان میریزم و روی غذا هم چدار.بازم ممنون شف عزیزم.امیدوارم اسباب کشی به خوبی پیش رفته باشه..

salam khedmate sarashpaz tayebeh khanom khaste nabashid,khob,ali,khoshmaze.... mese hamishe hamechi aliye merci azinke hamchenan active hastin :)
azinke finglish type mikonam mano bebashid :D
bademjono panir che shavad
bazam migam khoshbehale khorandeganesh :-p
movaffagh bashid

اولاً که طیبه جان خسته نباشی.
باید غذای خوشمزه ای باشه. حکمند درستش می کنم :)
من هفته پیش کلزونه میگو و کیک کره رو درست کردم. جفتش فوق العاده بود.
کلزونه میگو غذای شیک و خوشمزه ای بود. مخصوصاً وقتی خمیر پف کرد و پنیر توش آب شد.
کیک کره ای هم که عالـــــی بود. بوی خوی کیک تا دو سه روز تو خونه مونده بود. موندگاریش هم خوب بود.
فقط حیف :(( عکسایی که گرفته بودم واسه وبلاگم توی گوشی موبایلم بود. و این هفته (هفته بدشانسی های متوالی من) موبایلم رو دزدیدن :(( کادو تولدم بود :((
...

salam.kheiliii kheiiiili alie.hatman emtehanesh mikonam.mamnunam az shoma.

مروارید@
مروارید وببین چی کرده
همه رو دیونه کرده
اندر کف مانده ایم حسابی
خوش به حالت اینقدر درست خوبه
من هم می خوام
یک عدد زهرای حسود
شف @
من امشب بادمجونش رو اماده کردم تا فردا که از سر کار اومدم سسش رو درست کنم
خودمونیم بادمجونش هم خوشمزه شده بود اولش بهار نمی دونست داره چی می خوره پرسیدم خوشمزه است گفت اوهوم
من ، خوشحال
گفتم می دونی چیه ؟ بادمجونه
اونوقت یواشکی بادمجون نازنین روانه سطل زباله شد
یک عدد زهرای عصبانی
راستی طیبه جون من پارمزان رو اینجا سایز کوچیک می خرم 9000 تومن و بزرگش 14000 تومن شما اونجا چند می خره
زیاد کارمندی نیست
نه؟

مروارید جون@

حجم غذات همونقدره که ازشون عکس میگیری؟؟؟؟؟؟
راستی یک ایمیل ازت می خوام بده دیگه
بعدشم سایزت چنده ؟قد و وزن
یک عدد زهرای فضول

@ ziba

زیبا جون،

ممنون از لطفتون. واقعا درست می گید در مورد دستورها.

شرمنده که نمی تونم درست کنم، بیارم خدمتتون.

حقیقتا هم خیلی خوشمزه شده بود جاتون خالی. در یک روز بسیار گرم به عنوان عصرانه به همراه چای بسیار دلنشین بود.

@ zahra

زهرا جون،

شما به من خیلی لطف دارید، واقعا ممنون.

در مورد غذا، مثلا پته مرغ رو که یک بار پرسیده بودید، من با 3 تاشون سیر شدم، چون واقعا حجیم بودن.

من خودم فکر میکنم غذام زیاده، نمی دونم وا...

حالا سوال رو بر عکس می کنیم. شما چه تصوری از من و قد و وزن و ... من دارید؟

مصبر تقلب نرسونن لطفا!!

در مورد ای میل هم زهرا جون،

اگر دقت کرده باشید، من تا به حال آدرس ای میلم رو عمومی جایی نذاشتم، دلیلش هم قولی هست که به همسرم دادم، چون ایشون روی فعالیت من در دنیای مجازی کمی حساس هستن.

اگر براتون امکان داره شما ای میلتون رو بذارید تا من براتون ای میل بزنم. شرمنده خلاصه.

This comment has been removed by the author.

@مروارید جون
مصبر سایلنت سایلنته خیالت راحت

@ احسانه:
احسانه جون شما و نويد نداريد كه... ما هر دو تون رو دوست داريم
:p
@ بهاره:
من و آقاي شوهر هم از بي اينترنتي مرديم! اين خونه جديد و اسباب كشي ما هم شاخ مار توش شكسته ديگه داريم خسته ميشيم. حتي اديت پستها رو هم ديگه دادم حميده جون انجام ميدن
@ نیمچه آشپز:
خب سليقه افراد كه فرق ميكنه. ولي فكر كنم موسكا مناسب تر باشه. در كل طعمشون كاملا فرق ميكنه. شايدم چون من عاشق بشاملم
@ امير:
نيستي امير جون! آره بادمجون و پارمزان الحق چيز خوشمزه ايه... من كه ديگه فرصت نميكنم چيزي اداره بيارم . ايشالا اوضاع كه از شلوغ پلوغي در اومد در خدمتيم
@ منير:
واااااااااااااااااااااااااااااااي نه! شوخي ميكني؟ دزديده شد رفت؟ واي خدا هيچي بدتر از اين نيست. مخصوصا اينكه اين روزا ما همه چي مون توي موبايلمونه. من اگه موبايلم بره همه دوستام رو از دست ميدم چون همه شماره ها توشه. به علاوه تاريخ تولدها. بدون موبايلم تاريخ تولد خودم رو هم يادم ميره. بعد از عيد داشتم واسه موبايلم فارسي ساز نصب ميكردم كه موبايل از دست رفت و مجبور شدم هارد ريستش كنم! خدا رو شكر يه بك آپ مال چند ماه پيش داشتم كه خيلي از شماره ها بدست اومد ولي كليش رو هم از دست دادم. اميدوارم معجزه شه و بتوني موبالت رو پيدا كني. بد درديه
@ زهرا:
اينجا اصلا نيست. اصلا! اصلا
من بچه ها از تهران واسم ميارن. قيمت روي جلدش هم هست. مارك كاله

This comment has been removed by the author.

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/timballo%20di%20riso/parmesan%20eggplanet.JPG

با اینکه رولهای بادمجونو به خاطر پنیرش خیلی‌ دوست دارم ولی‌ میگم این یکی‌ خیلی‌ خوشمزه بود سسش یکی‌ بود ولی‌ اون بادمجون سوخاریش... یامییی

مرسی‌

بله خب البته هر گلی بویی داره
:p
ولی بادمجون رو عشقه
:D

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1phsGtmHvfF_FP3uB4OpF8yPpRucUDC9ai5YIvK_VAL_hFSQa48w61lQpZGRQ056xohLjVtTlTPgXrGrok-_JgAo9TKHKOj6NT/%D8%A7%DA%AF%D9%BE%D9%84%D9%86%D8%AA%20%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%B2%D8%A7%D9%86.JPG?psid=1

طبق معمول راحت و خوشمزه. من معمولا اهل ناخنک زدن موقع غذا درست کردن نیستم، ولی دیگه نتونستم از بادمجون سوخاری شده بگذرم و یک دونه اش رو موقع سرخ کردن هام هام کردم. بسیار عالی.

دست شف درد نکنه.

بهت حق میدم مروارید جون. اصلا نمیشه از بادمجون گذشت
بسیار بسیار زیبا و خوشرنگ
من میمیرم واسه پارمزانش
عااااالیه

bebin bebiin chera dge ghaza nemipazii baramoon taze tazegiiiya aghamoon dar omade mige ghazahat gerooone yekam arzoon tar bepaz akhe inja hameeee chiii gerooni :( hala ye chiyaye arzoontaram begoo onaroo mahii yebar vasat baghiye ghazahat vasash dorost mikonam davam kard nam bebaram ;)

مشق شب:

https://skydrive.live.com/?lc=1033#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21336&sc=photos

خب ، من نمیتونم بگم این غذا خوبه یا خیلی خوبه نه چون میخوام بگم
عاااااااااااااااااااااالیه
من عاشق طعم بادمجانهای سوخاریش هستم و همیشه سر گاز خودمو باهاشون خفه میکنم جالب اینجاست من این غذا توی برنامه غذاییمه ولی اصلا هیچوقت نمیشد ازش عکس بگیرم چون از سرکار براش شکممو صابون میزنم
فکر کنم ان روزی هم که این عکسو گرفتم این تیکشو جدا گذاشتم
ان روز ریحون گیرم نیومد و نعنا گذاشتم
دست شف عزیز درد نکنه

واقعا عكس زيبايي شده
منم كه ميدوني عاشق بادمجونم
يه غذاي ديگه هم هست كه خوشمزه است دو ساله ميخوام پستش كنم به قول شما فرصت عكاسي نميشه

راستي تركيب نعناع و بادمجون هم عاليه

سلام طیبه خانم خوبین؟ میخواستم بپرسم این غذا رو میتونم قبل از اینکه بره تو فر برای یه شب تو یخچال نگه دارم؟ یعنی لایه هارو بذارم پنیرارو بریزم بعد یه روز مثلا تو یخچال باشه قبل از سرو بذارم تو فر که داغ باشه. خراب نمیشه اینجوری؟
 

همه چيز رو بذاريد سرد شه بعد لايه لايه بچينيد روش رو خوب بپوشونيد و فريز كنيد
تا سه ماه تو فريزر عمر ميكنه

استاد عزیزم :* بینهایت عالی شد مرسی از بابت اموزش این غذا :* http://imgur.com/EA1wr

وااااااااااااااو
چقدر اشتهابرانگيز شده
عااااليه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...