2011/05/04

ورين آوكادو و ميگو



خب قبلا با ورين آشنا شديد ميدونيد كه ورين چي هست پس يك راست ميريم سر اصل مطلب:


ميگو 100 گرم
كره 10 گرم
پنير خامه اي 100 گرم
فتا 20 گرم
آبليمو 1 ق غ
سير 1 حبه
آوكادو 1 عدد
ترشي فلفل هالوپينو 1 ق چ
آبليمو 1 ق غ
گريپ فروت 1 عدد





ميگوهاتون رو تميز كنيد و رگش رو بگيريد. اين ميزان تقريبا خوبه ولي اگه دوست داشتيد ميتونيد ميگوش رو كم و زياد كنيد. اگه با ميگو مشكل داريد از تن استفاده كنيد






ميگو رو توي كره تفت ميديم. هر سمت دو تا سه دقيقه كفايت ميكنه. (ولي اگه دوست داريد بيشتر تفتش بديد) كره رو هم با روغن جايگزين نكنيد چون در اين صورت بايد براي بوش از ادويه هاي مختلف استفاده كنيد





به به آوكادو...







آوكادو رو فليه كرده...






ريز خورد ميكنيم






و بلافاصله روش آبليمو ميريزيم كه رنگش تيره نشه






ترشي فلفل هالوپينو تنده پس بنا به ذائقه ميتونيد كم و زيادش كنيد






ميگوها رو كه تا حالا سرد شده رو توي بلندر ميريزيم






پنير خامه اي و سير و آبليمو (و اگه دوست داشتيد فلفل) رو اضافه ميكنيم






بازم تاكيد ميكنم كه شوري فتاها استاندارد نيست پس بچشيد و اينقدر فتا بريزيد تا شوريش تنظيم شه (ميتونيد هم با نمك شوريش رو تنظيم كنيد ولي به نظر من همون پنير گزينه بهتريه)






پته ميگويي كه بدست مياد غلظتش در حد ساير پته هاست يعني ميشه بهش فرم داد نه شله نه سفت






ديگه كار درست كردن ترين رو شروع ميكنيم. با دو تا نيم ليوان سايز متوسط كار ميكنيم. لايه اول پته ميگو...






لايه دوم آوكادو و هالوپينو






باز يه لايه پته ميگو






و يه لايه آوكادو








در نهايت هم روش فيله گريپ فروت ميذاريم. قبلا سِگمِنت كردن گريپ فروت رو توضيح دادم ولي الان باز هم توي تصوير ميبينيد






فيله هاي گريپ فروت رو روي لايه آخر ميچينيم




و درنهايت با جعفري يا نعناع يا اگه بخوايم خيلي مكزيكي شه با گشنيز تزئينش ميكنيم






ظاهر ترينها هميشه چيز زيبا و شيكيه و ميز رو خوشگل ميكنه


من به لايه آوكادو نمك نزدم كه هنگام خوردن شوري پته ميگو توازن ايجاد كنه و چون هاليپينو تنده توي پته فلفل نريختم كه تندي بيش از حد؛ خورنده رو اذيت نكنه.
در كل تركيب خوبيه و طعم جالبي داره








من با كرَكِر ساده سروش كردم و لذت فراواني بردم. از نظر آقاي شوهر هم طعمش خيلي خوبه
ترين رو ميتونيد توي مهموني ها به عنوان اوردور يا سايد ديش سرو كنيد






به نظر من اين يك ناهار كامله و حتي فكر ميكنم واسه شام هم سنگينه! ولي شما رو نظرات من حساب باز نكنيد من و آقاي شوهر غذا خوردنمون خاصه!

21 comments:

سلام طیبه جان
خسته و کوفته تازه رسیدم خونه یهو یادم افتاد چهارشنبه است،پریدم پای کامپیوتر راستش احساس میکنم خیلی کمتر از قبل باهاتون در ارتباطیم البته احساس که نه، واقعیته، خیلی دلم براتون تنگ میشه اما به همینم راضی هستیم ،مرسی بابت این دستور شیک
خیلی دوستتون دارم

سلام طیبه عزیز
راستش من چند روزی هست که با وبلاگتون آشنا شدم . واقعا معرکه هست همه چیز حساب شده و دقیق . انشاالله که همیشه سالم وسلامت باشید و همه بتونن از تجربه های خوبتون استفاده کنند.

خیلی خوشگلن طیبه خانوم خسته نباشین. :)

مقش شب

اسلایس ماست:

http://public.blu.livefilestore.com/y1pml5TizR-UomPwKoRk1qIPS76ftbt1Xut0WKGl-UcDkWD10ueruIfj4k3YHwBbmvDjYXsdZZfrdxMemm4DiLyMg/%D8%A7%D8%B3%D9%84%D8%A7%DB%8C%D8%B3%20%D9%85%D8%A7%D8%B3%D8%AA.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_06.html

سلام عزیزم اووکادوهاتو عشق است گریپ فروت ها هم خیلی خوشگلند امیدوارم هر روز موفقتر از روز پیش باشی دوست دارم میبوسمت مریم

damet gharm tayebehjon az chand rooz pish ke kashfet kardam kolan maaro az kaaro zendeghi andakhti.

تاکو جالب بود.
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/54/

اینم دست خط استاد :)
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_31.html

طیبه عزیز سلام من چند روزیه که با شما از طریق یکی از دوستام اشنا شدم همه چیز خیلی عالیه و از همه بهتر خودتون هستین که واقعا دوستون دارم طیبه جان من شاهین شهر اصفهان زندگی میکنم و نمیتونم مواد مورد نیازم را تهیه کنم اگه خودتون یا دوستاتون جایی را میشناسید که این وسایل را میفروشند خوشحال میشم راهنماییم کنید

من لیوان این سایزی ساده تو خونه ندارم گریپ فروتم هم ماشالا از سفیدی چیزی کم نداره پس نمیدونم چرا عکس میذارم

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/blue%20cheese%20souce/verin%20avocado.JPG

ولی‌ بهترین دلیل اینه که واقعا خوشمزه بود مخصوصاً طعم جعفری خیلی‌ به این شام(ناهار؟ ساید دیش؟) میومد من باهاش یه عالمه جعفری خوردم فکر کنم دفعه بعد اصلا از اول به مخلوط میگوم اضافه کنم

راستی‌ شف جون ما آخر نفهمیدیم این ورین بود یا ترین؟ ورین یه دسر بود‌ترین توش پنیر داشت ...

هر چی‌ بود عالی‌ بود. مرسی‌

@ Tahereh

دوست عزیز،

بهتون پیشنهاد می کنم از کتاب اول آنلاین استفاده کنید. در کتاب اول گزینه لوازم قنادی یا شیرینی پزی در اصفهان را جستجو کنید.

در اینترنت امکان سفارش لوازم شیرینی پزی هم هست که ریسکش با خودتون هست البته دوستانی هستن که تجربه خوبی با این نوع فروشگاه ها داشته ان.

یکی از فروشگاههای اینترنتی اینه:

http://forushande.com/

ممنون موروارید جون از راهنمایی خوبت

@ بهاره:
من همین امشب که اینترنتم وصل شده بعد از چند ساعت که دونفری گرفتار چیدن ظرفها توی کابینتها بودیم...اومدم اینجا و کامنت جواب میدم الانم آقای شوهر از خواب بیدار شد و گفت : صبح بخیر
تازه تا خود صبح هم بشینم کامنتها رو نمیتونم تموم کنم
این چند روزه رو هم داده بودم خود جناب بلاگر وبلاگ رو آپدیت کنه وگرنه من که اینترنت نداشتم. خلاصه ایشالا اوضاع کمی بهتر میشه... البته اگه این اسباب کشی چند ماهه ما تموم شه
یکی ندونه فکر میکنم ما تو قصر زندگی میکنیم. دو تا دونه اتاقه با یه آشپزخونه فسقلی تازه تو این سه سال هیچی هم نخریدم چون نمیخواستم واسه اسباب کشی تو دردسر بیافتم. آخرشم اینی شده که میبینید. آخه همه کارا رو دو نفری انجام میدیم تازه هر دومون هم تا شب بیرونیم و شبم دیگه انرژی نداریم
ولی ایشالا درست میشه
@ منیر:
من شیوه درست کردن نون تاکو توی فر رو زیاد دیدم ولی این شیوه شما هم عالی جواب داده . کارت حرف نداره
@ پریس:
این چه حرفیه پریس جون؟!!! عکست که خیلی خوشگل شده که. گریپ فروت هم عین هندونه میمونه...شانسی قرمز در میاد
نه ورین دسر نیست. ورین میتونه ترش یا شور یا شیرین باشه. مهم توی لیوان سرو شدنشه. اینه که اسمش میشه ورین
ترین ولی لزوما با پنیر نیست. میتونه با پنیر فرمش رو حفظ کنه و یا با ژلاتین. خیلی هم تنوع داره. مهم اینه که بعد از قالب بیرون میاد و فرم قالب رو به خودش میگیره و بعدش برش میخوره
این تفاوتشونه. مثلا اون سالاد فصل لیوانیه هم که درستش کردیم یه نوع ورین به حساب میاد چون توی لیوان سرو شده بود

مقش شب:

https://skydrive.live.com/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!446

من به جای میگو از پته قارچ و بادام استفاده کردم، لطفا دنبال میگو نگردید.

:D

سریع و ساده و خوشمزه و آوکادو و یامــــــــــــــــــــیِ حسابی.

دست ششف درد نکنه.

این آخر ورینه!!! چه ترکیب رنگ زیبایی. و جالبه که نوع گریپ فروتهای اینجا با اونجا یکی نیست. اینا حساااابی خونین باب طبع خودم
اینا اسلایسه هالپینوست که من میبینم؟ به به تندی در حد حرفه ای

بله شف عزیز، هالپینو هست.

:D

متاسفانه آقای همسر زیاد تند نمی تونن بخورن، ولی من به خوردشون می دم.

:D

امروز بوقلمون برگر درست کردم، به جای جعفری توش گشنیز ریختم، یعنی دشمن آقای همسر.
هی موقع خوردن بنده خدا می گفتن، اون سبزی بده رو ریختی این تو، من هم سوت زنان: نــــــــــه!!
با مزه زیره قاطی می کنی!!

خوردن و گفتن خیلی خوشمزه شده، ولی سه بار هی گفتن، تو داری سر من رو گول می مالی!!

غذا که تموم شد، بهشون گفتم!!

من چقده بدجنسم، نه؟! خودم می دونم.

:D

به نظر من که بدجنسی نیست یه مرد باید آقا باشه و همه چی بخوره
:D

من اوكادوهاي خوشگلم را با اين رسپي خوشمزه درستيدم خيلي خوشمزه شد . پنير خامه اي كه استفاده كردم پنير خامه اي فلفلي بود مزه اش را دوست دارم توي غذاهام ازش استفاده مي كنم ديگه نيازي به نمك و فلفل نيست همه چيز را خوشمزه مي كنه

احسنت بر شما و نوش جان

دوباردرستش كردم  يه بار با ميگو يه بار با تن ماهي  هر دو فقط مورد پسند خودم واقع شده . از انجاش خوشم مياد كه تندي فلفل با گريپ فروت خنثي ميشه . ولي اوكادو پيازچه مورد پسند همه قرار گرفته و هي درخواست ميشه منم از خدا خواسته سه سوته تحويل مي دم. مرسي شف جان

من هميشه ميگم يه سري غذا ها هستند كه فقط خانوم پسندن
ولي جالبه كه فرموديد اون يكي مدله رو بقيه هم دوست دارن
خيلي عاليه چون واقعا براي بدن مفيده

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...