2011/05/11

پارمزان كاپ




من رو ديگه خوب ميشناسيد.... فردي علاقه مند به "آش با جاش"!

اين هم يكي ديگه از هموناست. اينبار كاسه هامون كاملا از جنس پنير هستن. اونم پارمزان!

اين كاپها رو با همون پنير عزيز و دوست داشتنيم درست كردم





پارمزان رو رنده ميكنيم.






اگه رنده شده خريديد كه يك قدم جلوييد







يه دونه تابه تفلون يا نچسب رو روي حرارت قرار ميديم تا حسابي گرم شه







يك قاشق غذاخوري پارمزان رو كم كم به شكل دايره وسط تابه ميپاشيم. سعي كنيد همه جاي دايره رو يك اندازه پارمزان بپاشيد







بايد حرارت ملايم باشه وگرنه ميسوزه و تلخ ميشه



كم كم پنير شروع ميكنه به ذوب شدن و مثل اينه كه وسطش قل قل ميجوشه








همين كه رنگش مايل به طلايي شد كفايت ميكنه. نميخوايم زيادي بپزه چون طعمش عوض ميشه

از روي حرارت برداشته و اجازه ميديم كمي سرد شه






نميتونم بهتون زمان بدم چون دماي اينجا با شهر شما فرق ميكنه. تستش اينجوريه كه وقتي با قاشق چوبي زيرش ميزنيم راحت از ظرف جدا ميشه. و هنوز اينقدر نرمه كه ميشه بهش فرم داد. اگه زيادي سرد شده باشه ديگه موقع فرم دادن ميشكنه. اگر هم زيادي داغ باشه كه اصلا از تابه جدا نميشه






پشت قالب كاپ كيك قرارش ميديم. و با دست فرمش ميديم كه به شكل كاسه در بياد (متاسفانه اينجاي كار كمي زجر داره! آخه داغه و دستتون ميسوزه. ولي چاره اي نيست بايد حرارتش رو تحمل كنيد)


احتمال اينكه چندتاي اولي رو خراب كنيد زياده . چون تا دستتون بياد كه قطر دايره رو چقدر بگيريد يا اينكه چقدر پنير توي تابه بپاشيد يا اينكه چقدر بذاريد ذوب شه.... چند تا قرباني داديد رفته. البته ممكنه چندتاش هم توي مرحله فرم دادن بشكنه و ناقص شه. ولي كم كم دستتون مياد.


اين وسط يه اتفاق نه چندان جالبي افتاده! من يادم رفته كه از كاپها عكس بگيرم!!! اين ديگه از اون كارامه ها!

خب...حالا بايد كاپها رو پر كنيد. فيلينگش هم دست خودتونه. با هرچي عشقتون كشيد پرش كنيد. فقط خيلي حواستون جمع باشه كه پارمزان خيلي شوره و فيلينگتون بايد بي نمك باشه وگرنه نميشه خوردش!





من كاپهاي پارمزان رو با اسفناج پر كردم

دو حبه سير (نازك اسلايس شده) و يك مشت بادام زميني رو توي نصف قاشق چايخوري روغن زيتون تفت دادم






سه مشت اسفناج توي تابه ريختم و 20 ثانيه تفتش دادم. من دوست ندارم اسفناج زيادي بپزه و شما هم ديگه بيشتر از 2 دقيقه تفتش نديد. و اگه بيشتر از 20 ثانيه ميپزيدش حتما اول سير و بادام زميني رو خارج كنيد چون به سرعت برق و باد ميسوزه . اگه تابه تون كوچيكه اسفناجها رو مشت مشت توي تابه بريزيد كه كنترلش واستون راحت باشه. وگرنه اسفناجهاي پاييني (به همراه سير ها) ميسوزن و بالايي ها خام ميمونن!














ديگه كاپها رو پر ميكنيم.



اين كاپهاي پر شده رو نگاه كنيد و تو ذهنتون پر نشده اش رو مجسم كنيد!!! آخر حافظه ام من!










همينطور كه گفتم فيلينگش ديگه دست خودتونه. ولي اين تركيب سير و اسفناج هم چيز جالبيه. البته اگه اسفناج رو دوست داريد!







يه چيزي كه يادم رفت بگم اينه كه حتما از برگهاي ريز اسفناج استفاده كنيد وگرنه خوردنش سخت ميشه







و نكته ديگه هم اينكه به محض اينكه فيلينگ رو اضافه كرديد سروش كنيد چون رطوبتش باعث ميشه كه كاپهاتون ديگه ترد نباشن







كاپها رو ميتونيد از قبل درست كرده و توي ظرف در بسته طوري كه هوا نبينه نگه داري كنيد




30 comments:

طیبه جون چه شود.............

شف عزیزم سلام. نمی دونم اين بار هم نا موفق هست پستم یا نه اما مدتیه که نمی تونم براتون پست بزارم چون تنها راه ديدن کارگاه از طریق فيلتر شکن هست .
اما همچنان آموزش هاتون رو دنبال مي کنم .
اين دفعه هم مثل دفعات پيش عالی عالی عالي
یعنی نمیشه يه کاري کرد که از این وضع دربیاد کارگاه و بشه به راحتی گذشته ازش استفاده کرد؟؟
=((

واااااای خلاصه موفق شدم .
حالا تازه سلام به همه مخصوصا شف عزيزم
دلم براي همتون تنگ شده اساسی
مردم از بس حرف نزدم
یه عالمه از کارها رو درست کردم اما اینقدر نميشه که پست کنم دق کردم
ديگه یواش يواش انگيزه ام داشت از دست میرفت.
شف جونم حالا خوبم و ميرم که همين امشب اي رسپی رو درست کنم اونم به افتخار شما
:X

طیبه جون چند وقته نیستی دلم واست تنگ شده :(
اومدیم خودت رو ببینیم از صبح تاحالا تو آشپزخونه ای هــــا! :))
من این شریمپ اسکمپی رو درست کردم خیلی عالی و خوشمزه بود. خیلی هم سریع و راحت درست شد.
تنها ایراد کارم این بود که آرد رو آخر سر اضافه کردم واسه همین مواد روی ماکارونی سفید شده. انگار سس ـه! :/
ولی عالی بود. دست شما درد نکنه.
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/55/

اینم دستور اصلیش:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_29.html

وااااااااااااااااااااااااااای خدای من چقدر شیکه
راستی ببخشین
سلام استاد خوبم
دوستت دارم

چه ماه شده

طیبه جون نمیدونم اینو دیدی یا نه در هر صورت چون میدونم برنامه هاشو دوست داری برات میزارم الان پیداش کردم. گرچه ۹۹% مطمئنم از من زرنگتری

http://www.manalonline.com/index.php

پوپولی جون خوش امدی امیدوارم مشکله ف‌‌‌‌ای ل ت رینگتون خیلی‌ زود حل شه واسه همه البته. میدونم بد دردیه

سلام طیبه عزیز
خیلی عالی بود. من با اینکه یک هفته ای است که شما رو
پیدا کردم ولی خیلی بهتون علاقه پیدا کردم بیشتر از کاراتون به خودتون. انشاالله
که همیشه موفق باشید

سلام !
وای کامنت گذاشتن تو وبلاگ برام مصیبت عظما شده !
فکر نکنی نمی خونم ها !گرچه با این وضع قیلترینگ کلا پای اینترنت نشستن مسخره شده !
موندم باز شما چه همتی داری اینجا رو آپ میکنی سر وقت
راستی چرا اینقد فونتها بزرگ شدن؟
رسپی معرکس ! نصفه شبی دلم خواست !
ممنون طیبه جون

عکاس خانوم

سلام طیبه خانم .من و همکارم چند روزی هست که با سایت جالب شما آشنا شدیم.ممنونم که ما رو هم در تجربه و هنر خودنون شریک می کنید.

@ پوپولی:
خدا بزرگه. من هنوزم امیدوارم
@ منیر:
تازه اینترنتم وصل شده. تو این مدت خودم هم از وبلاگ بی خبر بودم. فقط خیالم راحت بود که بلاگر خودش وبلاگ رو آپدیت میکنه و بچه ها بیکار نمیمونن
ولی ظاهرا این پسته فونتش زیادی بزرگ شده. منم نبودم که درستش کنم. ببینم میتونم سریع اصلاحش کنم
منیر جون من بدون آرد هم درستش میکنم و مزه اش خوب میشه. چون خیلی سریعه ازش زیاد درست میکنم البته با روغن زیتون چون آقای شوهر دوست نداره اینقدر کره بخوره
@ پریس:
آره پریس جون خیلی وقت پیشا باهاش ور رفتم... ولی اینقدر سرعت اینترنت پایینه که با اعمال شاقه میشه نگاه کرد و خلاصه بیخیال شدم
@ امیلی:
والا نمیدونم. فقط میدونم که بلاگر با فارسی مشکل داره. نمیدونی چه بدبختی ای میکشم تا بتونم یه پست بدون اشکال آپلود کنم
تو این مدت که اینترنت نداشتم و خبر نداشتم که وضعیت پستها چطوریه. خودمم الان دیدمش. البته توی آی ای خوبه و توی فیر فکس بد نشون میده. الان اصلاحش میکنم
اینترنت نداشتن بد دردیه. باز حداقل تو این مدت که اینترنت نداشتم بلاگر خودش زحمت کشیده و رو سفیدم کرده
:p

شف عزیز من با شوق فراوان شروع کردم به درست کردن کاپ پارمزان و تمام هواسم به ماهیتابه بود که نسوزه ولی درست نشد که نشد چون من پامزان پودری داشتم همونطوری پودری موند که موند اصلا آب نشد احتمالا از جنس پنیرشه یا همون پودری بودن
بعدشم من هنوز نمیدونم گرانا پادانا چربتر و نرمتره یا پارمجانو رجانو احتمالا با نوع نرمترش میشه کاپ درست کرد
گفتم این تجربه تلخ را در اختیار بقیه بگذارم اگر کسی موفق شد با پارمزان پودری کاله درست کنه به منم رمز موفقیتش را بگه...

ببخشید من خیلی خنگم دوباره رفتم پست اگپلنت پارمزان را خوندم فهمیدم پنیر شما پارمیجانو رجانو هستش پس احتمالا از تفاوت نوع پامزانه باید بگردم پارمجانو پیدا کنم یا بگم برام بفرستن من در حسرت این کاپها دارم میسوزم...

ببخشید من خیلی خنگم دوباره رفتم پست اگپلنت پارمزان را خوندم فهمیدم پنیر شما پارمیجانو رجانو هستش پس احتمالا از تفاوت نوع پامزانه باید بگردم پارمجانو پیدا کنم یا بگم برام بفرستن من در حسرت این کاپها دارم میسوزم...

یعنی اصلا ذوب شد؟ عجیبه چون من کاله رو تست کردم ذوب میشه. واسه کاپ نه ولی واسه چیزای دیگه تست کردم ذوب میشه
یه شیوه دیگه اش هم اینه که توی سینی فر دایره ای بپاشیم و بذاریم توی فر تا ذوب شه. ولی اون شیوه تنظیم میزان طلایی شدنش سخت تره

فعلا که بعید میبینم با این سرعتی که من و آقای شوهر پیش میریم تا یک ماه دیگه هم آشپزخونه راه بیافته (طفلکی مامانم!) ولی اگه با کاله تست کردم خبر میدم

ممنون عزیزم ولی واقعا نمیدونم چرا ذوب نشد چون من قبلا روی پاستا یا پیتزا میریختم اینجوری نمیشد حالا با پارمزان تکه ای که خودم رنده کنم امتحان میکنم شاید جواب داد کاله است دیگه کیفیت پنیرهاش متفاوته !!!!!!
ایشالا زود زود جاگیر بشین کاراتون درست بشه موفق باشین

من الآن چند وقتی هست هی می خوام بیام در مورد پنیر پارمزان یه چیزی بگم، هی یادم رفته.

بهتره که پنیر پارمزان یا هر پنیر دیگه ای رو رنده شده نخرید. من اطلاعاتی که دارم رو با دوستان اینجا تقسیم می کنم، دیگه راست و درستش گردن اونهایی که می گن اینجوریه!!

اینجا می گن که پنیرهای آماده رنده شده معمولا از کناره های پنیر و یا حتی قسمتهای به درد نخور پنیر درست می شن، یعنی اون کیفیتی رو که باید ندارن.
من خودم گاهی اوقات که وقتم کمه مجبور می شم پنیر پیتزای رنده شده بخرم، ولی در بقیه موارد سعی می کنم خود پنیر رو بخرم و خودم رنده کنم. اینجوری دیگه می دونم چی دارم می خورم تا حدودی!! یه جورهایی مثل گوشت چرخ کرده آماده بیرون هست خلاصه.

من توی تعداد زیادی از سایتها و وبلاگها این رو دیدم و توی برنامه های تلویزیون هم زیاد دیدم که میگن و خواهش میکنن که همه خودشون پنیرها رو رنده کنن مخصوصا چدار
متاسفانه اینجا امکانات کمتر از این حرفاست که آدم بتونه انتخابی داشته باشه

مقش شب:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pxIXY6OD7Ck4mbSa1-FBYXfOr8ECsBJMQ1cRQyNLB6mbkXotDtyl0pdAc4_2RJ5k0zaBUu0FXa3pry1ZX_ejGk3wXVTNc9CM4/%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%B2%D8%A7%D9%86%20%DA%A9%D8%A7%D9%BE.JPG?psid=1

بسیار ساده و راحت. بسیــــــــــــار خوشمزه.

دست شف درد نکنه.

شف عزیز بالاخره موفق شدم خیلی خیلی ممنون
کاپ پارمزان
http://shagerdeashpazi.blogspot.com/2011/06/blog-post.html

https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos&sa=572946424#!/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos&uc=1&id=2172BC176E9E469F!167!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F!779&sc=photos

وقتی دو تای اولی رو نتونستم خوب فرم بدم فکر کردم باهاشون چکار کنم

یکیشو اقای شوهر خورد دومیشو خورد کردم و به جای پارمزان تازه تو سالاد قارچ و جعفری استفاده کردم کاپ ها رو هم با همین سالاد پر کردم انقدر خوشمزه شده بود که وقتی چند روز پیش دوباره این سالاد رو درست کردم باز هم پارمزان رو کرانچی کردم

فقط این دیگه به درد مهمون نمیخوره به دلیل اینکه سالاد ابلیمو و روغن زیتون داره و زود کاپ ها رو له میکنه

@ paris

پریس جون،

من الآن در حال غش می نویسم، چون خیلی خیلی خیلی خسته ام. امروز صبح که داشتم از خونه با مهمونهای از ایران آمده می رفتم بیرون، پیش خودم فکر کردم از پریس جون خیلی وقته خبری نیست، خدا کنه حالشون خوب باشه، کاش وقت داشتم یه ای میل کوچولو می زدم و شب آمدم دیدم مقش گذاشتید. همه عالی، دستتون درد نکنه.

دلم تنگ شده بود.

This comment has been removed by the author.

@ paris

پریس جون،

ممنون از لطفتون به من.

من یادم می یاد یک بار که طیبه جون یک هفته ای پست جدید نذاشته بودن و اون پست زی زی گولو هر دفعه به همه ما دهن کجی می کرد!! من هم بی انگیزه شده بودم. ولی اون دفعه طیبه جون اصلا پستی رو نذاشتن، چون یادمه یک هفته ای در کل به اینترنت دسترسی نداشتن.

این دفعه ولی فرق می کنه.

شف بنده خدا با مشغله ای که داشتن، سر همون اسباب کشی و ... که همه دوستان در جریانن، تمام این پستهایی رو که از زمان غیبتشون می بینید، نشستن تایپ کردن که ماها بی پست جدید نمونیم.

حالا این که شف فعلا برای مدتی دسترسی به اینترنت ندارن، به نظر من دلیل نمی شه که ما بی انگیزه بشیم، چون به نظر من این دفعه فرق می کنه.

من وقتی خودم رو یه لحظه می ذارم جای فردی مثل طیبه جون، دلم می گیره.

می بینم طیبه جون با وجودی که می دونستن دسترسی به اینترنت نخواهند داشت، تمام این پستها رو آماده کردن و سر وقت هم همه این پستها آپلود شدن و وبلاگ تا همین هفته پیش بدون پست جدید نموند. این نشون می ده که طیبه جون به خواننده های این وبلاگ احترام گذاشتن.

حالا فکر کنید ایشون بعد از این مدت بیان و ببینن همه ما یه جورهایی بی انگیزه شدیم و با وجود این که ایشون سهم خودشون رو انجام داده ان، ما ولی ...

این مربوط به این وبلاگ و شخص طیبه جون نمی شه به نظر من و می شه این رو به تمام روابط اجتماعی تعمیم داد.

ببخشید اگر پر حرفی کردم.

@ پریس:
وای پریس جون عجب ترکیبی! من عاااااااااااااااااااشق این سالاده هستم و با این کاپها طعم قارچ و جعفری کلاک میشه. خیلی ایده جالبی بود مرسی
@shagerdeashpazi:
دو روز پیش بچه تو دستم بود نشسته بودم یه دفعه به یاد شما افتادم که قول داده بودم این کاپها رو تست کنم. کلی ناراحت شدم که نمیتونم به قولم عمل کنم. الان خیلی خوشحال شدم که دیدم مشکل حل شده و کاپهای خیلی خوشگلی درست کردید
@ مروارید:
مثل همیشه عالی و بی نقص
احسنت

شف عزيز ممنون از اينكه با اونهمه گرفتاري ياد من بودين. ديگه الان حسابي وارد شدم تقريبا هر پيش غذايي كه طعمش با اين كاپها هماهنگ باشه ميره اين تو مثلا املت قارچ يا ميرزا قاسمي و حسابي گوشه بشقاب خودنمايي ميكنه

هنگام خوندن این کامنت لبخند بر لبانم جاری شد
چقدر احساس خوبیه که آدم بدونه کارش واسه دیگران مفید واقع شده

خوشم میاد وقتی میگین دو سه تای اولیو خراب میکنین.مام دقیقا همون دو سه تا رو خراب میکنیمو یهو همه چی درست میشه 
;)
اینجاس که آدم متوجه چربی ِ پنیر میشه :دی وقتی داشتم شکل میدادم دستام چرب بود
مرسی شف جان ِ نازنین
:)

مريم جون كلي خنديدم

ولي عجب عكسهايي گرفتيد ها
آخر خوشگلي هستن
اي ول
هم كاپهاتون عالي شدن 
هم اين دكورتون منو كشته
احسنت

سلام طیبه جون
من از پارمزان پودری برای روی چیکن تتراترینی استفاده کردم و ذوب نشد.البته پارمزان کاله بود.با این روش ذوب میشه؟
برای فیلینگش میتونیم از سس گوشت یا فیلینگ های دیگه ایی که هست استفاده کرد؟

 بله با این روش ذوب می شه.

شما در نظر داشته باشید که این کاپ ها وقتی فیلینگ توشون ریخته می شه، کمی نرم می شن. اگر سس گوششتون خیلی آبدار نباشه و بعد از پر کردن فیلینگ کاپها رو سریع سرو کنید، می تونید ازشون استفاده کنید که من حدس می زنم سس گوشتی شما اینقدر خشک نیست که بشه ازش استفاده کرد.

شما می تونید با هر فیلینگی که ابدار نباشه پرش کنید.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...