2011/05/18

تارتار آوكادو و خيار



بين رسپيهايي كه تا به حال از آوكادو پست كردم اين يكي از همه اش سبكتر و فِرِش تره. يعني يه جورايي ميشه سالاد به حساب آوردش


آوكادو 1 عدد
خيار 1 عدد
ماست چكيده 1 ليوان
نعناع 1 مشت
آبليمو 1 ق غ
پودرسير – نمك – فلفل
گوجه فرنگي كوچك براي سرو




با فيله كردن آوكادو شروع ميكنيم





يك عدد خيار (من بزرگ استفاده كردم) رو خورد كرده...





با آوكادو توي بلندر ميريزيم






و بلند ميكنيم






يك مشت نعناع بهش اضافه ميكنيم (اگه با تندي نعناع مشكل داريد ميزانش رو كم كنيد)






رنگ مخلوط سبز تيره خواهد بود ولي نگران نباشيد به زودي رنگش خوشرنگ ميشه






ماست چكيده رو هم بايد از شب قبل آماده كنيم. ميتونيد هم ماست چكيده آماده از بازار بخريد






ماست رو ديگه با قاشق مخلوط ميكنيم چون بلندر شلش ميكنه. سير و نمك و فلفل و آبليمو رو هم اضافه كرده و ميچشيم تا طعمش تنظيم شه






سسمون غلظتش تو مايه هاي ديپ خواهد بود و از پته شلتره ولي روان نيست








ديگه تمامه و ميشه توي كاسه با چيپس نون يا سبزيجات يا كراكر سرو كرد. اما يه مدلي كه ميتونيد كار كنيد و ظاهر شيكي داره استفاده از گوجه فرنگيه. گوجه هاي كوچيك و كشيده رو انتخاب كرده و بخريد. پس اين كاري نيست كه بتونيد به شوهرتون بسپاريد (خود تنبلم رو عرض ميكنم!)









شكم گوجه ها رو خالي كرده و با سس پرش ميكنيم









چند برگ نعناع ميذاريم روش كه مردم متوجه شن توي سس چي هست؛ و در گوجه رو روش ميذاريم

باز اين هم ميتونه به عنوان اوردور يا سايد ديش يا حتي سالاد سرو بشه






خود سس رو ميشه به عنوان ديپ در كنار چيپسها سرو كرد

همونطور كه اول پست گفتم اين خيلي سبكه و احساس تازگي و نشاط به آدم ميده




درسته كه توش آبليمو ريختيم ولي بهتره سريع سرو كنيم كه رنگش تيره نشه


21 comments:

ای جانم چه نازن اینا شف جونم

سلام عزیزم عالی بود دستتون درد نکنه
فقط حیف که طرف ما آووکادو پیدا نمیشه

اینم از مشق امروز

اسموذی آناناس:

http://up.iranblog.com/images/n138x0ystedtaya9j1.jpg

من که تو کف این عکسای تو موندم خیلی خیلی خوشگل شدند

salam khasteh nabaashid,va mamnoon be khaatere site aalitoon,lotfan beghin be ezaaye har 1kg aard che meghdar khamirmaaye mojaaze?

سلام
دست شما درد نکنه خیلی عالی شده
آیا با نعنای خشک هم میشه درستش کرد؟
باز هم ممنون به خاطر همه رسپی های خوبتون

سلام : اینجا همیشه همه چیز عالیه ممنون.
ممکنه خواهش کنم وقتی از محصولات کم متعارف استفاده میکنید"
حتی المقدور ودر صورت اطلاع مراکز تهیه اش رو ذکر کنید. اینو از بچه های دیگه که اطلاع دارن هم درخواست میکنم.
همیشه خوش باشید

salam: az site zibaton mamnoon mishe ghazahaee ra ke to microwave mishe dorost kard ham amozesh bedid

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/salad%20dar%20jam/tartar%20avocado%20va%20khiar.JPG

ممنون شف جونم

به نظر من مزه ش شبیه به ماست خیار بود

مرسی‌

مواد اولیه از کجا تهیه میکنید خیلی از آنها تو بوشهر نیست

مقش شب:

برگر با مغز هالوپینو وآوکادو:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pm6uLKDvcii0wr4MXtFCEW3AJOYhfFcSj5L_8YXIhXSYeSNAaGhE_jYKNLwh5On7f2KkZ3Vwk5zNhJQyVMUKhifx7otfM_8ZJ/%D8%A8%D8%B1%DA%AF%D8%B1%20%D8%A8%D8%A7%20%D9%85%D8%BA%D8%B1%20%D9%87%D8%A7%D9%84%D9%88%D9%BE%DB%8C%D9%86%D9%88%20%D9%88%20%D8%A2%D9%88%DA%A9%D8%A7%D8%AF%D9%88.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/04/blog-post_06.html

شف عزیز دستور چیز کیک شکلات سفید گذاشتم دوست داشتین یه سر بزنین
http://shagerdeashpazi.blogspot.com/2011/05/blog-post_8017.html

سلام به همه پیشاپیش تولد خانم فاطمه ی زهرا(س) و روز زن را به همه مخصوصا به شف عزیز تبریک میگم. برای خرید یه دستگاه غذاساز راهنمایی میخوام. ممنون میشم از تجربیاتتون استفاده کنم.

@ marzieh

دوست عزیز،

شما می تونید از نعناء خشک هم استفاده کنید، فقط حدس می زنم که رنگ دیپ دیگه خیلی خیلی سبز فرش نشه. من مطمئنم که این دستور رو با سبزیهای دیگه ای هم می شه درست کرد، پس نعناء الزامی نیست.

@ Ata

دوست عزیز،

تا خود شف بتونن بهتون جواب بدن، چون فرمودید اگر دوستان دیگه هم می دونن بگن.
حقیقتش شف بارها در پستهای مختلف گفتن که در جایی که زندگی می کنن، امکانات زیادی برای تهیه وسایل یا مواد اولیه ندارن و این مواد رو از شهرهای مختلف یا از طریق اینترنت خرید می کنن.

شما اگر مورد خاصی در نظرتون هست سوال کنید.
مثلا در مورد خمیر فیلو دوستان اینجا سوال کرده بودن. من دیشب یه جستجوی کوچولو در اینترنت کردم و دیدم که در مثلا مامی سایت در موردش صحبت شده و دوستان هم موارد خوبی رو ذکر کرده بودن که مثلا از کجا می شه چنین چیزی رو تهیه کرد.

امیدوارم تونسته باشم تا حدودی جوابتون رو داده باشم.

طیبه عزیز سلام ممنون به خاطر همه دستورات عالی و دوستداشتنی که برامون میگذاری من یه مغازه خیابان اپادانا اصفهان پیدا کردم لینک سایت را میگذارم حتما یه سری بزنید www.shiringol.ir خیلی از مواد و وسایلی که شف عزیز معرفی میکنند را دارند .

@ um:
پس وضع شما هم زیاد بهتر از ما نیست. اینجا هم هیچی یافت نمیشه
@ parisajavani:
خب رسپیها فرق میکنن. برای چه کاری هست؟ من رسپی برای خمیر پیتزه و یکی هم برای نون گذاشتم. تقریبا تو همون مایه هاست
@ مرضیه:
بله ولی چون نعنای خشک تندتره بهتره کم کم بریزید و بچشید. میزان سبز رنگیش هم کم میشه. اگه با نعنای تازه مشکل دارید از سبزیجاتی که دوست دارید استفاده کنید
@ عاطی:
معمولا دوستان لطف میکنن و توی کامنتها مینویسن. من که خودم از شهرهای دیگه بی اطلاعم وگرنه کمک میکردم
@ بوشهر:
اگه مسافر از تهران دارید بگید میتونن تهیه کنن
@ پریس:
به به چه خوشرنگ. اینو دیگه درجا سرو کردی؟! چون وقتی میمونه بدجور تیره میشه
موافقم. چون کلا آوکادو طعم تند و خاصی نداره و با همه مواد غذایی خوب جور میشه
@ نوشین:
مرسی همچنین
متاسفانه من خودم نخریدم و تجربه ای ندارم. از این کوچولوهای براون دارم چون همه چیز رو واسه یک نفر درست میکنم
@ shagerdeashpazi:
مرسی چک میکنم
@طاهره:
مرسی از لینک
خیلی لطف کردید

آره در جا ولی‌ خوب زیاد بود باقیش رفت تو یخچال که بله... بد جور تیره شد
:D

باتشکر از طیبه جون

فکر کنم در حالت جنون بسر می برم
عجب جذبه ای داره این وبلاگت صبح تا شب منتظر فرصتم بیام تو وبت بچرخم - محیر العقولی واقعا
اینو یواشکی بخون (مبال هم که میرم موبایلمو میبرم با خودم که مطلب بخونم ) هر روز یه چیز از رسپیاتو درست میکنم دیشت هم اینو درست کردم همسرم خیلی دوست داشت و طی بیانیه ای فرمودن که اگه هر روز هم اینو درست کنی میخورم حالا اگه گفتی این ساید دیشه چی بود  - مرغ سوخاری با کاور بیسکویت اونم همسرم عاشقشه البته دومین بار بود که مرغه رو درست میکردم چون مورد پسند همسرم واقع شده بود دوباره درستش کردم این تارتارو با بروسکتا سروش کردم محشر بود
همسرم کلی از شام لذت برد همش به دخترم میگفت که :حیف که تو نمیتونی از اینا بخوری
خیلی چیزای دیگه هم درست کردم که میرم توپستشون ازت تشکر میکنم 

نوش جان
حظ ميكنم وقتي كسي از خوردن لذت ميبره
متاسفانه خونه ما غذاخور نداره اينه كه آدم استعدادهاش خشك ميشه
ولي اون مرغه رو هستم. من معمولا درست ميكنم و خيلي طرفدار داره
نوش جان

من از خوردن لذت میبرم اگه خونه شما بودم با این خوردنیهای جورواجور و رنگارنگ حتما از خوردن زیاد خفه میشدم

ما بااینکه سه نفریم ولی سه نفرمون خوش خوراک تشریف داریم

این در حالیه که دخترم هشت ماهشه و فاقد دندونه

البته شوهرم میگه بمن سالاد بدی بسه ام ولی آیا عاقلانه اس منی که شیر میدم هم سالاد بخورم پس بخاطر همین غذا میخورم

در سطح المپیک البته فکر نکنی چاقم هاااا

پس علاوه بر اینکه غذاسازم غذا خور هم هستم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...