2011/06/12

چيزكيك كوكي


چيزكيك همه مدلش خوشمزه است. اينم بيسكويتشه كه خيلي سريع و آسونه و جون ميده واسه ما عشاق چيزكيك!

كره 170 گرم
شكر 1 ليوان
پنير خامه اي 120 گرم
وانيل 1 ق چ
زرده تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 ليوان
نمك ربع ق چ
چيپس شكلات نصف ليوان
بيسكويت شكلاتي خورد شده 1 ليوان




فر رو روي درجه 180 سانتيگراد 350 فارنهايت قرار ميديم

كره و شكر و پنير خامه اي و وانيل رو مخلوط ميكنيم (كره بايد نرم باشه)



خوب هم ميزنيم و زرده تخم مرغ رو اضافه ميكنيم (با سفيده اش هم يه چيزكيك درست كردم كه بايد كمي واسش صبر كنيد)




آرد و نمك رو مخلوط كرده و كم كم به مواد اضافه كرده و هم ميزنيم (با همزن)



تا كاملا مخلوط شه



چيپسهاي شكلات رو توي يك قاشق از همون ميزان آردي كه داريم مخلوط كردم كه با آرد كاور شن و بعد به مواد اضافه كردم (اين باعث ميشه چيپسها توي بيسكويت ته نشين نشن)



براي اين كوكي بايد از يه مدل بيسكويت شكلاتي خيلي تيره استفاده كنيد كه در نهايت رنگ سفيد و سياه بيسكويت باعث خوشگل شدنش بشه. بهترين مارك "اُريو" هستش (از كرافت). ولي اگه اريو در دسترس نداريد دو مدل ايرانيش رو واستون گذاشتم كه بدونيد دنبال چي باشيد. مهم اينه كه رنگش خيلي تيره باشه كه به سياهي بزنه




بيسكويتها رو توي زيپ لاك ميريزيم و كمي ميكوبيم كه تا حدي خورد شه ولي پودر نشه.
رنگ تيره اريو رو هم توي اين تصوير بهتون نشون دادم ولي البته فيلينگش وانيلي باشه بهتره. ايني كه من خريدم فيلينگ توت فرنگي داره




بيسكويتها رو هم اضافه ميكنيم



با قاشق هم ميزنيم تا مخلوط شه



به اندازه يك اسكوپ از خمير برميداريم و با فاصله روي كاغذ روغني قرار ميديم



با دست يا پشت قاشق كمي بيسكويتها رو صاف ميكنيم و ميذاريم توي فر (اينا توي فر زياد تغيير فرم نميدن)


زمان پخت 12 تا 15 دقيقه است و يا تا زماني كه كف بيسكوييتها طلايي بشه . توجه داشته باشيد كه روي بيسكويتها قرار نيست تغيير رنگ بدن




مزه پنير خامه اي توي بيسكويت كاملا واضحه و بيسكويتها كاوري ترد و مركزي نرم دارن (نه زياد نرم)
بيسكويتها رو توي ظرف در بسته يخچال نگهداري كنيد



اينم گاز زده شده اش بلافاصله بعد از اينكه سرد شد....



اين يه گاز زده شده ديگه است بعد از اينكه يك شب تو يخچال مونده. ميبينيد كه هنوز هم مركزش نرمه. تا دو هفته هم شده كه من نگهش داشتم آخ نگفته و بازم نرم و تازه بوده




طعمش خيلي خوبه (فقط كمي شيرينه كه بهتره با قهوه يا چاي سرو كنيد)

خيلي سريع و راحت و خوشمزه... مخصوص اونايي كه تحمل ندارن صبر كنن كه چيزكيكشون ساعتها توي يخچال بمونه!

 mommahenskitchenبرگرفته از 

44 comments:

سلام
بالاخره تونستم کامنت بذارم از
i e
که دیگه غیر ممکن شده از اینجا(ف‌‌ ف‌‌) چند باری سعی‌ کردم مشقامو تحویل بدم نمیدونم چرا هیچی‌ از بهنویس کپی‌ پیست نمی‌شد منم از ترس مروارید مهربان(چشمک) جرأت نداشتم پنگلیش بنویسم
:D
خوب مروارید جون ظاهراً تنها شما جون سالم بدر بردین از این مشکلات واسه همین مجبورین تنهایی‌ یه قل دو قل بازی کنین

چه خوشحالم می‌تونم کامنت بذارم تا چند ساعت دیگه مشقامو تحویل میدم
راستی‌ من اول

چه کوکی‌های خوشمزه ای

@ paris

پریس جون،

کاشکی همه آدمهای ترسناک مثل من ترسناک باشن.

:p

و

:D

مقش شب:

اگپلنت پارمزان:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1phsGtmHvfF_FP3uB4OpF8yPpRucUDC9ai5YIvK_VAL_hFSQa48w61lQpZGRQ056xohLjVtTlTPgXrGrok-_JgAo9TKHKOj6NT/%D8%A7%DA%AF%D9%BE%D9%84%D9%86%D8%AA%20%D9%BE%D8%A7%D8%B1%D9%85%D8%B2%D8%A7%D9%86.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/04/blog-post_24.html

@ paris

پریس جون،

من نمی فهمم چرا برای کسانی که در ایران نیستن، وبلاگ باید ف شده باشه؟

نفهمیدم شما چرا به مشکل برخوردید؟

بعد شما چرا شابلون حروف فارسی رو نمی گیرید که دیگه به بهنویس محتاج نباشید؟

بعدنش هم چرا شما باید از من بترسید؟

:D

شما من رو با مصبر اشتباه گرفتید!!

اینو از این جهت گفتم که یک بار گفتم از کامپیوتر خودم نیستم واسه همین پنگلیش مینویسم شما هم گفتین نوشتن بهنویس تو گوگل که خیلی‌ راحته!

منم دیدم خوب حرف حساب جواب نداره
looool :D
منظورتون از شابلون حروف فارسی از ایناست که میچسبونیم رو صفحه کیبورد؟ آخه لپ تاپ من فارسی نداره عربی‌ داره.

یه چیز دیگه هم هست : من واقعا به سرعت مورچه! فارسی تایپ می‌کنم

مبصر که دیگه اکثرا غایبه(مشغولیتش بیشتر از این حرفاست البته) و البته انقدر قیافه مهربون و صدای دلنشینی داره که مطمئنم ترسناک نیست(اینو جدی میگم)

شما هم من ایمان دارم مثل دختر مهربونین ولی‌ خوب دیگه اینجا حق آب و گل دارین. نمی‌ترسم احترام میزارم(اینجوری درست شد (چشمک))
:D
ف‌‌‌ که نیست فقط دیگه از اینترنت اکسپلورر نمیتونم کامنت بذارم واسه باز کردن وب سایت مشکلی‌ ندارم

@ paris

من خیلی سال بود که اصلا فارسی نمی نوشتم ( نازنین جون کجان بیان بگن ننویسید خیلی ساله!!!) ولی آدم واقعا راه می افته و بالاخره باید از یک جایی شروع کرد دیگه پریس جون.

بله منظورم همون شابلون هایی هست که روی کلید های کیبورد می چسبونن. الان من خسته تر از اونی هستم که بتونم براتون عکس بذارم، اگر فردا وقت کرد حتما براتون عکس کیبورد خودم رو می ذارم.
این هم لینک دانلود سفری هست. می تونید اون رو روی سیستمتون نصب کنید و باهاش امتحان کنید.
اگر سفری رو نخواستید با فایرفاکس امتحان کنید.

شما می تونید.

:D

This comment has been removed by the author.

اینا خیلیییییییییی عالین...........عاشق کاراتون شدم من.....خیلی استادین
http://hanichef.blogfa.com/

سلام استاد
طیبه جون این چیز کوکیها عالی هستن. دیشب من درست کردم و همه اولا" از بوی مطبوعش مست شده بودند و بعد از مزش که فوق العاده بود. خیلی ماهی به خدا .دستت درد نکنه عزیزم من و همکارم عاشق خودت و این دستورهای عالیت هستیم.

This comment has been removed by the author.

این لینک گوگل نویس فارسی برای دوستانی که فونت فارسی ندارن و یا شابلونش رو و یا ....

http://www.google.com/transliterate/persian

لینک انگلیسی سفری برای دوستانی که مشکل دارن با
مرورگرشون:

http://www.apple.com/safari/


فایرفاکس انگلیسی:

http://www.mozilla.com/en-US/products/download.html

در لینک پایین هم می تونید فایرفاکس رو به هر زبونی که می خواهید انتخاب و دانلود کنید:

http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all.html

لینک پاینن مربوط به اپرا هست. در این لینک هم می تونید زبان مرود نظرتون رو انتخاب و دانلود کنید. جدیدترین ورژن اپرا در حال حاضر

11,1

هست، فقط محض اطلاعتون گفتم.


http://www.opera.com/download/languagefiles/

http://cid-2172bc176e9e469f.photos.live.com/self.aspx/semiferedo/cheese%20cake%20cookie.JPG

یعنی‌ این کوکیها محشر بودن ها. تازه من دیروز به نظرم طعمشون عادی بود امروز که از یخچال آوردم بیرون خوردم خیلی‌ خوشمزه‌تر شده بود

من نصف لیوان شکر ریختم. اریو با کرم شکلات خریدم ولی‌ منو که میشناسین!!! کرماشو جدا کردم غیر از ۳-۴ تا دونه! از ترس اینکه زیادی شیرین نشه
:D
از شف جان هم تشکر ویژه دارم که میزان شیرینیرو تذکر میدن

باز هم ممنون به خاطر همه چیز

@مروارید

ممنون مروارید جان. حتما چک می‌کنم

آخه من چرا امتحان دارم .. دارم میمیرم برای درست کردن اینا :)

سلام عزیزم.دستت درد نکنه.من عاشق چیز کیکم.این کوکی رو خیلی دوست داشتم.ولی چون توی مایکرو ویو و روی گاز اصلا نتونستم درش بیارم(اخه من فر ندارم.نمی دونم کدوم از اشپزی بی خبری به من گفت فر فقط دکوره که منم واسه جهازم نخریدم.)مجبور شدم ببرمش توی فر خونه مادرشوهرم درستش کنم.همسایمونن.هیچ کدوم خوششون نیومد.ولی من عاشقشم.دستت درد نکنه.عکسشو براتون می زارم که نتیجه رو بررسی کنین.بازم ممنون.راستی واسه روز مرد خیلی منتظر یه رسپی باحال بودم.ببخشید پرروییم دست خودم نیست.

طیبه جون دلمون تنگ شده چرا نیستی خانومی.
امیدوارم هرجاهستی سالم و شاد باشی.
راستی من یک بار دیگه هم چیز کوکی درست کردم خیلی عالی شد من عاشقشم وبرای روز پدر درست کردم بردم خونه مادر شوهرم اونام گفتن خوشمزه اس ولی فکر نکنم هیچکس به اندازه خودم دوسشون داشته باشه.میبوسمت

طیبه جون سلام .بگو چیکا کنم.بلد نیستم عکس واست بفرستم.کلی از رسپیات درست کردم.

@ zeinab

دوست عزیز،

لطفا به پستی که لینکش رو براتون می ذارم مراجعه کنید، در قسمت کامنتها، در شماره ی 19 نوشته های من، جواب سوالتون رو پیدا می کنید.

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_12.html

اگر سوالی داشتید، حتما بپرسید.

چیز کیک کوکی
بسیار خوشمزه و ترد بود من بیسکوییت اوریو پیدا نکردم از نگرو استفاده کردم طعمش خیلی خوب بود ولی رنگ کوکی را کمی کرم رنگ کرد

http://shagerdeashpazi.blogspot.com/2011/07/blog-post_14.html

@ پریس:
پریس جون امروز که اومدم کامنت بذارم دیدم با آی ای اصلا نمیشه
الان هم دارم با فایرفاکس کار میکنم
جالبه کاری کردن که هیچ مدله نشه کامنت بذاری
@ سیمین:
بله اینا واقعا خوشمزه میشن. دوستم حمیده معتادش شده و تو خونه مرتب ازش میخوان درست کنه واسشون
@ طیبه:
بله داشتن فر واجبه. شما درست میفرمایید مزه چیزکیکی رو هر کسی نمیپسنده. ولی ماها که عاشقشیم
شرمنده من اون موقع داشتم جون میدادم. آقای شوهر هم خودش درک میکرد پس نتونستم . ایشالا سال بعد
@ shagerdeashpazi:
به نظر من که عالی شده. دوستم هم با بیسکوییت معمولی درستش کرده بود من تیست کردم خوشمزه شده بود. ولی راست میگید با اوریو رنگ و شکلش رو شیکتر میکنه
@ پریس:
وای پریس جون چه با نمک شدن اینا! خیلی نازن
بهت حق میدم. کار خوبی کردی کرمش رو جدا کردی و شیرینیش رو تنظیم کردی
آره توی یخچال که میمونه طعمش یه جور دیگه میشه
البته من خودم تازه اش رو بیشتر دوست داشتم. ولی یه مدت طولانی ای داشتمشون تا تموم شد. هر روز از خواب که پا میشدم تندی دو تاش رو دست میگرفتم و میرفتم اداره

مقش شب:

https://public.blu.livefilestore.com/y1p94Yk-OKa5UI033L7MONNvEskr8Ny_QjQDOgKldD2avpUfOOLSJVF6AmR-7c1RIYqyvYAHcybiwo-3FFc1nrJmw/0240P1070533.JPG?psid=1

از اونجایی که من این ها رو خیلی خیلی وقت پیش درست کردم، اصلا نکته هاش و یادم نمی یاد و از اونجایی که هیچ نکته ای رو هم ننوشتم، پس حدس می زنم که نکته ای نبوده!!

فقط یه چیزش رو خوب یادم مونده

و اون هم آسونی اش و مزه خوبش هست.

:D

دست شف درد نکنه.

يادش بخير. چقدر از اينا خوردم! واقعا خوشگل شدن و نورپردازي عالي
به نظرم بيسكويت راحتيه و نكته نبايد داشته باشه
اما من كه خيلي مزه اش رو دوست داشتم
اصلا پنير خامه اي يه چيز ديگه است

مرواريد جون الان كه اين عكس رو نگاه ميكنم به نظرم اسكاي درايو كيفيتش رو پايين نياورده
البته شما خودتون ميدونيد كه كيفيت اوليه عكس تا چه حد بوده

راستي ظرفتون هم خيلي نازه
ماشالا خود سليقه هستيد

ببخشیداااا یه سوال من میخوام بیسکویت درست کنم و رفتم تو قسمت بیسکویتها تا از اولین پست که احتمالا اسونتره شروع کنم اما اونجا فقط دو تا پست آخر بیسکویت رو نشون میداد چجوری برم سراغ اولیش؟؟؟

@ سارا

وقتی توی مبحثی هستید، مثل همین مبحث بیسکوئیت ها، پایین هر صفحه ای نوشته:

Older Posts

وقتی روی اون کلیک کنید، به صفحه بعدی می رید و بقیه پستها در اون مبحث رو می بینید.

چند وقت بود حال و روز خوبی نداشتم .خیلی بی حال بودم .تنم به درد اومده بود و با تموم وجودم یه چیز رو طلب می کرد.تو توهماتم و رویاهام اون و تو دستهام میدیدم..... ( شرح حال  یک معتاد به چیزکیک کوکی ;DD  
بالاخره بعد از مدتی نتونستم بیشتر از این دوام بیارم و بازم برای چند دهمین بار این کوکیها رو درست کردم. اتفاقا" همون شب برام مهمون رسید و خیلی از این کوکی خوشمزه ها استقبال شد. گفتم شاید شرح حال من مشوقی باشه واسه کسانی که هنوز دست به کار درست کردن این چیزکوکی خوشمزه های طیبه جون نشدند.

آي گفتي!!! يادش به خير

https://public.blu.livefilestore.com/y1pOQ16OwGV4ZeOftZVwIFeA1QTt-9TKO6EvCNDLl4UhF3ci7PVPk2Xd2p7sL4iNu9v4VflQ0C9fgRLz1t4yxB4Xg/heesecake%20Cookies.jpg

من با توجه به اینکه شما گفته بودید شیرینی ش مقداری زیاد هست، از همون ابتدا مقدار شکر رو نصف کردم.
فوق العاده راحت و سریع و البته خوش طعم به طوری که میهمان های من هم میل کردند و هم بردند.
ممنون شف عزیز

 یــــــــــــــــــــــــامــــــــــــــــــــــی!!

منم می خواااااااااااااام.

منم تو صفم
اي ول
بسياااااااااار نيكو
فوق العاده شده
عالي مثل هميشه

شف طیبه عزیز
سلام
چیز کیک کوکی با بافت . و طعم فوق العاده مرسییییییییییییییییییییییی

سلام شف خانم : )
من اين كوكي ها رو درست كردم. گذاشتم 15 دقيقه موند. اما كفش طلايي نشد. تازه خيلي نرم و شكننده بود...يعني انگار هنوز خام بود!

آردم كم يا زياد بوده؟
مشكل از فره؟
يا از مدت زمان؟ : )

 دوست عزیز،

همونطوری که شف هم در پست توضیح دادن، این شیرینی یه مرکز کمی نرم داره. در کل بافت این کوکی ها به خاطر داشتن پنیر خامه ای ترد هست.

ممنون مرواريد گل...
اما كوكي هاي من مشكوك مي زدن...مي خواستم از روي كاغذ شيريني پزي بلندشون كنم واااا مي رفتن...اصلن بيرونشون كرانچي نبود و بافت ظاهر و باطنش يكي بود!

همونطور که خودتون واقفید، مقوله شیرینی پزی و آشپزی بیشترش روی تجربه دور می زنه. شما باید تجربه اتون رو تا حدی بالا ببرید که شیرینی ها و غذا ها با شما حرف بزنن.

شاید این جمله در وحله اول خنده دار باشه، ولی واقعا همینه. از اونجایی که فر با فر متفاوته، حتی اگر فرها یه مدل و از یه کارخونه هم باشن، باز هم فر با فر فرق می کنه. اینه که می گم شما باید زبان شیرینی ها و غذاها رو یاد بگیرید.

انشاءا... دفعه بعد که خواستید این کوکیزهای بسیار خوشمزه رو درست کنید، بهشون زمان بیشتری بدید. من حدس می زنم مرحله پختش با این مواردی که شما فرمودید، تکمیل نشده بوده که می تونه مربوط به حرارت فر و یا گاهی هم نوع پنیر مورد استفاده که شاید خیلی کریمی باشه و ... باشه.

من مطمئنم دفعه بعد کوکیزهاتون عالی می شن.

من عاشق اين كوكي چيز هستم چندين بار درستش كردم ولي بازهم هروقت پنير
kiri
برام مي فرستن اولين گزينه ام همينه اخه واقعا مزه اش با پنير خامه اي ايراني فرق مي كنه مرسي بابت همه چي 

اين از اون بيسكويتهاست كه من مرده اش هستم

سلام طیبه جون .. استاد هنرمند و گل خودمون 
خانوم من این چیزکوکی رو درست کردم .. البته چیپس شکلاتیش رو حذف کردم و خرده بیسکوئیتش رو هم کمتر ریختم ولی خب نه خیلی کمتر ..... ولی کوکی که بدست اومدبعداز چندساعت موندن بقدری سفت شد که نگوووو ... و البته خیلیم روغنی بود 
نمیدونم اینمقدار روغن برا رسپی زیاده یا کارمن ایراد داشته ؟ .. البته به یکقسمت ازخمیر بجای چیپس شکلات یک چهارم لیوان 
رنده شکلات اضافه کردم ..باز اونا بهتراز اولیا شد ولی بازم خیلی خیلی بعد چندساعت موندن سفت شد ... میخوام بدونم اولن ایا
این مقدار کره زیاد نیست براش ؟؟؟؟ ... میشه جای کره رو با روغن عوض کنم ؟؟؟ (البته من اینبار کره ریختم ) و اشکال کار من کجابوده که اونچیزیکه باید نشد ؟؟؟؟ ..... ممنون میشم جواب بدی تا یادبگیرم و دوباره این غلط رو تکرار نکنم .. با ای دی یاهو ارور میداد اینه که بااین ای دی نوشتم برات 

 این کوکی ها شاید خیلی صفت ها شامل حالشون بشن، مثل خوشمزه و یامی و ...

ولی چرب و خشک ابدا.

بهتون توصیه می کنم نوع آردتون رو عوض کنید. در پست های آخری ای که شف برای سال نو گذاشتن، در قسمت کامنت ها توضیحاتی در مورد آرد مناسب برای بیسکویت ها و کوکی ها و ... گذاشتن. بهتون پیشنهاد می کنم اونها رو مطالعه کنید.

سلام سرآشپز عزیززززززززززززززز
یه سئوال من میخوام این چیز کوکی رو درست کنم با این دستور چند عدد در میاد؟
کلی مهمون دارم آخه
اونم از نوع شیکموووووووووووووووووووووووووووووو

 بستگی به اندازه کوکی هایی که شکل می دید، بین پانزده تا بیست تا. اگر بزرگتر شکلشون بدید حتی 12 تا.

سلام طیبه جونم
 من این کوکی ها رو درست کردم البته الان توی فر هستن وطبق سفارش شما اول 2تا امتحانی درست کردم و تو این فاصله بقیه موادو گذاشتم یخچال با دمای 180 درجه گذاشتم 1ربع موند دیدم زیرش تقریبا داره قهوه ای میشه وبه روش که دست میزدم شل بود مجبورشدم دما رو خیلی کم کردم و نیم ساعت موند بعدش بهتر شد ولی بازم احساس کردم توش یه خورده خامه درضمن نمیدونم چرا کاغذ روغنی خیس شده بود از کره
سری دوم رو که گذاشتم با دمای 150 گذاشتم 40 دقیقه سایزش رو هم یه خورده کوچیکتر گرفتم و با وجود اینکه موادش تو یخچال بود ولی بازم کلی کره پس داد وکاغذ روغنی خیس بود به پیشنهاد شوهرم دمای بالای فر رو هم روشن کردم که یه خورده طلایی شه
حالا نمیدونم واقعا مال من اینقدر طولانی شد یا بقیه هم این مشکل رو دارن؟
چرا اینقدر کره پس داد؟
در ضمن گازم هم خارجیه ولی با 180 درجه فوری زیرشون قهوه ای شد چرا؟
راستی چون بار اولم بود همه موادو نصف کردم
ولی از نتیجه کارم راضی نبودم بعدا برات عکس میزارم 

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...