2011/06/18

بستني نارگيلي


بازم يه روز بدجوري عطش گرفته بودم و اينبار تصميم گرفتم بستني درست كنيم. بستني نارگيلي. رسپي واسه بستني نارگيلي زياده. اين رسپي برگرفته از رسپي بستني نارگيلي بن اند جريز  Ben & Jerry's  هستش. كه اونهايي كه اين مارك رو ميشناسن ميدونن كه چه كيفيتي داره.

خامه 200 ميلي ليتر

كرم نارگيل 400 ميلي ليتر

شير عسلي 300 گرم


خامه رو ميريزيم توي مخلوط كن




كرم نارگيل رو اضافه ميكنيم (اگه كرم نارگيل نداريد از شير نارگيل استفاده كنيد ولي بستنيتون قوامش كمتر ميشه)



شير عسلي رو هم كم كم اضافه ميكنيم. اينكه ميگم "كم كم" واسه اينه كه بايد با ذائقه تون بسنجيدش. به نظر من اين مقدار مناسبه. ولي شما بچشيد كه زيادي شيرين نشه



مخلوط كن رو روشن ميكنيم و خوب مخلوطش ميكنيم



توي يه ظرف مناسب ميريزيم و ميذاريمش توي فريزر تا بستني شه. به همين سادگي




البته ديگه بايد مرتب بهش سر بزنيد. يعني در ابتدا بعد از يك ساعت برميگرديم و با چنگال حاشيه هاي ظرف كه بستني شدن رو جدا كرده و با بقيه مواد مخلوط ميكنيم تا يكنواخت شه.
راه دوم اينه كه اون حاشيه هاش كه بستني شده رو بخوريم و به همين ترتيب هر نيم ساعت اينقدر اينكار رو انجام بديم تا ظرف خالي شه!



از اين به بعد ديگه نيم ساعت به نيم ساعت بهش سر ميزنيم و خوب همش ميزنيم



اينكه در كل چقدر طول ميكشه بستگي به دماي فريزر و جنس و شكل ظرفتون داره. اگه خوش شانس باشيد زير 5 ساعت نتيجه ميگيريد



وقتي بستني كاملا بست و فرم گرفت ديگه ميتونيد سروش كنيد. و اگه قراره توي فريزر بمونه بايد حتما در ظرف به خوبي بسته شه كه هوا بهش نرسه



اين بستني خيلي ساده و سريع آماده ميشه ولي طعم نارگيلي خاصي داره



به قول آقاي شوهر : بافتش دقيقا بافت يه بستنيه و پف بيخودي نداره و به اندازه كافي كش مياد


دقيقا همينطوره كه ايشون فرمودن. يعني به دليل وجود شير عسلي؛ بستنيمون كشدار ميشه. پس هيچي نميتونه جاي شير عسلي رو بگيره




اگه به كمي "كرانچ" احتياج داريد ميتونيد روش پودر نارگيل بپاشيد. (يا اينكه اسكوپ كنيد و بذاريد فريزر اسكوپها ببندن و بعد توي پودر نارگيل بغلتونيدشون)

از خوردن بستني خونگيتون لذت ببريد

30 comments:

سلام طیبه عزیزم
نمیدونم میتونم کامنت بذارم یا نه؟بالاخره بعد از مدتها قسمت پست کامنت دیده شد
دلم خیلی براتون تنگ شده
فکر نمبکردم پست جدید داشته باشیم اونم پست به این خوشمزگیییییییییییی
سورپریز شدم حسابی
خیلیییییییییییییی دوستت دارم
مرسی
هوراااااااااااااااااااااااااا موفق شدم
پس دوباره سلام به طیبه عزیزم و همه دوستانم
این مدت اینترنت بالکل قطع بود الانم سرعتش گریه داره ولی بازهم خدا رو شکر
مروارید جان به شما هم سلام میکنم و خیلی دلم تنگ شده بود که اینجا باهاتون احوالپرسی کنم
استاد عزیز باز هم ممنون حسابی آدم از دیدن این عکسها خنکش میشه،این روزها وقتی دارم از گرما میپزم همش یاد شما میافتم فک کنم الان اونجا مثل جهنم شده باشه
مراقب خودتون خیییییییییییییییییییلی باشین

دستت درد نکنه شف جون

خیلی عالیه..ممنونم....میگما معلومه شما عاشق شیرعسلی هستین.خیلی از دستوراتون باهاش درست میشه.......ولی من نمیدونم این کرم نارگیل یا شیرنارگیل چیه و از کجا تهیه میشه....برم بگردم

http://hanichef.blogfa.com

@ Haniyeh

دوست عزیز،

شف در پست پیناکلادا در مورد شیر و کرم نارگیل کاملا توضیح دادن. لینکش رو براتون می ذارم:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/06/blog-post.html

واي بعد عمري كه ف ي ل ... شكن كار نميكرد امروز كار كرد و من آمدم ديدم در اين مدت شف عزيز چه كرده!!!!!!!!!
دستتون درد نكنه موفق باشين

شف جون دستت درد نکنه مثل همه کارات اینم فوقالعاده است.درست میکنم ووقتی تو این گرما میخورم به جونت دعا میکنم:x

سلام طیبه جون
عزیزم میخواستم بپرسم که وقتی مخلوط رو خواستیم بگذاریم تو فریزر باید از ابتدا در ظرف را ببندبم و هر دفعه می خوایم هم بزنیم باز کنیم و دوباره درش رو ببندیم بگذاریم تو فریزر؟
یا میشه در ظرف تا آخر مرحله بستن بستنی باز باشه؟

کیک جنگل سیاه
http://shagerdeashpazi.blogspot.com/2011/06/blog-post_20.html

@ simin

دوست عزیز،

در ظرف باز باشه یا بسته فرقی در نتیجه نداره.

@ shagerdashpazi

دوست عزیز،

دستتون درد نکنه، خیلی زیبا درست کردید. من هم این ایده دم گیلاسی!! رو پارسال داشتم و دم گیلاس جمع کردم!! ولی به درست کردن کیک هنوز نرسیده و دوباره فصل گیلاس شد.

یه خواهشی از شما داشتم. از شما و دیگر دوستانی که تجربه هاشون رو در مورد یک دستور در محیط وبلاگی خودشون می ذارن.

می خواستم خواهش کنم، اگر براتون ممکنه، برای یک جا بودن تجربیات در مورد یک دستور، تجربیاتتون رو در همون دستور "هم" بذارید و به دادن لینک به وبلاگ بسنده نکنید.

اینطوری آدم اگر وسط کار داره دوباره کامنتها رو چک می کنه که چیزی رو جا نذاشته باشه، این رو آدمهای تنبلی مثل من البته انجام می دن ها!!، دیگه نباید وارد یک محیط دیگه بشه.

ممنون از شما.

مقش شب:

تیرامیسو:

http://pgy7dq.blu.livefilestore.com/y1pw5MI2ZkIQ7FujFox3dxCYZypvvjY1ABD-JBIy3drt7eCR0vJN0F7_XCD_me3a0kDFuzaXj68U8zVWI3vgAHmwQdqbdb7JWX1/%D8%AA%DB%8C%D8%B1%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%B3%D9%88.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/05/blog-post_25.html

سلام شف عزیز خسته نباشی
دستت درد نکنه عالیه
طیبه جان اگه بخواهیم بستنی های دیگه هم درست کنیم می تونیم از شیرعسلی و خامه استفاده کنیم آنوقت بجای کرم نارگیل چی باید استفاده کنیم مثلا برای شکلاتی یا میوه ای؟
باتشکر

حتما مروارید جون از این به بعد همین کار را میکنم. موفق باشین

سلام طیبه جون
عزیزم من تهران تا کوچه مروی هم رفتم واسه پیدا کردن کرم نارگیل ولی پیدا نشد که نشد.
حالا با شیر نارگیل میتونم درست کنم؟ اگه بخوام با شیر درست کنم همین مقدار باید شیر بریزیم یا کمتر؟

@ simin

دوست عزیز،

زیر عکس سوم شف در این مورد توضیح دادن.

در مورد اندازه اش هم فکر می کنم چون توضیحی ندادن، همون مقداری که در دستور آمده رو استفاده کنید.

از مغازه های لوازم قنادی فروشی مثل دیدنیها و یا مدبر هم سوال کردید؟

بازار بهجت آباد رو چی؟

@ Dear morvarid
ممنون عزیزم.میدونی مروارید جون شیر نارگیلهای اینجا طعم زیاد خوبی ندارند برای همین اصرار داشتم کرم نارگیل رو پیدا کنم و راستش به دیدنیها و مدبر هم سر نزدم چون فکر میکردم اونا لوازم قنادی و شیرینی پزی دارن و فکر نمیکردم ممکنه کرم نارگیل داشته باشن ولی با توصیه شما حتما" بهشون سر میزنم.

مقش شب:

https://skydrive.live.com/?wa=wsignin1.0&cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!442!cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!442&sc=photos

من با نصف مقدار شیر عسلی بستنی رو درست کردم و احساس کردم که بهتر بود اگر شیرینی اش بیشتر می بود.

مزه اش هم عالی.

دست شف درد نکنه.

سلام دوستان گلم
من بستنی نارگیلی رو به قول طیبه جون ساختم
دستت درد نکنه طیبه جون عجب خوشمزه بود این بستنی
همسرم که عاشقش شده .خیلی عالی بود
الیته من کرم نارگیل پیدا نکرم با شیر نارگیل که بصورت قوطی هست تو بازار درست کردم وعلاوه بر روی بستنی توی بستنی هم کمی پودر نارگیل ریختم

@سیمین:
تا زمانی که داریم هم میزنیم اگه در ظرف باز باشه سریع تر میبنده. بعدش که بستنی درست شد بهتره درش رو ببندیم که دیرتر یخ بزنه و بستنی فرمش رو از دست نده
@ منیره:
رسپیهای زیادی برای بستنیها وجود داره. اگه رسپی زده تخم مرغ نخواد... معمولا به خامه نیاز داره. پس میشه به جای خامه نارگیل از خامه معمولی استفاده کرد
@ مروارید:
آدم دوست داره بره توی مانیتور از بس که این اسکوپها شیک و خوشگلن
@ سیمین:
احسنت
هم عقدیده هستم. خیلی خوشمزه میشه

https://public.bay.livefilestore.com/y1pPPH6ISXCkZmNHa0qX46iR-AF9N3G593FZrNGPR276JXO6aVLs6fpKKE5KscTzqxeqXCTnoiuTvMqTeFNSJWQ7w/%D8%A8%D8%B3%D8%AA%D9%86%DB%8C%20%D9%86%D8%A7%D8%B1%DA%AF%DB%8C%D9%84%DB%8C%202.JPG?psid=1

یامیییییی یامیییییییی
خیلی خوشمزه بود نه تنها من که عاشق نارگیلم اقای شوهر که نارگیل دوست نداره هم عاشقش شد البته طعم نارگیلش خیلی خفیفه
من یک پیمانه سر پر شیر عسلی استفاده کردم و کمی وانیل
همه چیز مناسب بود
مهمونم باور نمیکرد خونگیه
البته من سه ساعت اولو ساعتی بهش سر زدم خب موقع ساختن الاسکای هندونه مطمئن شدم فریزر شما خیلی بهتر از مال منه ماشالله. البته قبلا بهش رسیده بودم ولی بعد از اون مطمئن شدم چون ژله هندونه من خیلی بیشتر طول کشید تا به بافتی رسید که  تو عکس شما بود
البته فریزر من همیشه تا خر خره پره بیچاره با این حال خوب کار میکنه
بر این اساس من ساعت به ساعت بهش سر زدم و بعد از سه ساعت دیگه نیم ساعت یکبار
جالبه موقع درست کردنش گذر زمانو نمیفهمیدم بعد دیدم  6- 7 ساعت گذشته
اواخر دیگه هم زدنش واقعا انرژی گیر بود
ولی طعمش واقعا خوب بود
مرسی شف جون
فقط چرا بستنی های خونگی تا زمانی که هم زده میشن بافت بستنی دارن ولی مثلا فرداش دیگه یخ زدن
من کاملا کاورش کردم که هوا نخوره با این حال یخ زده

راستی تو این عکس پایینی عکس دو تا بسته ام اند امز هست که جدید بود سفیده نارگیلیه که بد نبود ولی بنفشه دارک چاکلیته عکسشو گذاشتم که مثل من گول دارک بودنشو نخورین با اینکه دو برابر معمولیش قیمتش بود خیلی بد مزه بود و به نظر من هر چی بود غیر دارک
همین معمولی هاش خیلی خوشمزه تره

اتفاقا اتفاقا... منم ميخواستم امروز اينو درست كنم
آخه ميدوني كه من خوره بستني تشريف دارم
با اجازه ات اتچمنت بستنيم هم بعد از يك سال كه سفارش داده بودم و پولش رو هم داده بودم دو روز پيش رسيد. يعني ديگه تقريبا نا اميد شده بودم. الانم از ذوق بستني هر روز نميدونم چطوري صبر كنم اداره تموم شه برم خونه
:p
اونجا رو نميدونم ولي اينجا من تا به حال بستني نارگيلي كه طعم واقعي و اينتنسيو نارگيل داشته باشه گير نياوردم
اين بستنيه واقعا طعمش خوب ميشه
ولي تعجب ميكنم چرا گفتي زياد مشخص نبود

راستي پريس جون من بستني صنعتي رو هم توي فريزر ميذارم همينجوري يخ ميزنه ها. اينه كه فريز نميكنم

مرسي بابت ام اند امز. از اون بسته سبزه اينجا هست ولي من بيسوات روش رو نخونده بودم كه بدونم جريان چيه
از اون داركش ولي نديدم. البته من ديگه زياد به اين فروشگاهاي خاص سر نميزنم

راستي يه خوبي ديگه بستني خونگي اينه كه آدم شيرينكش نميزنه. بستني هاي بيرون خييييييييييييلي شيرينن

اره این صنعتی ها بد شیرینن
طیبه جون نمیدونم بسکن روبنز رو امتحان کردی یا نه
بستنی هاش از بقیه گرونترن ولی تو فریزر یخ نمیزنه
یه مدل دیگه هم هست روش نوشته سافت اسکوپ واونم یخ نمیزنه
البته من زیاد بستنی خور نیستم ولی بین صنعتی ها بستنی مورد علاقم دوبل چاکلت لاندنه
توش خورده شکلات داره ولی خوب این یکی به نسبت بسکن روبنز یخ میزنه
به به پس اتچمنت بستنی هم رسید
ایشالله استند میکسرت به پای خودت پیر شه
راستی بین ایرانی ها به نظرم دایتی یخ نمیزنه
سحر مرتب ازش میخرید همیشه هم تو فریزر نرم میموند

نميدونم والا من هم دايتي هم ميهن هم كاله رو چندين ماه توي فريزر داشتم و سفت شدن دقيقا به همون حالتي كه بستني خونگي سفت ميشه
ولي بستني خونگي سنگ نميشه ها. يخ هم نميزنه فقط با همون بافت بستني سفت سفت ميشه
من شخصا بستني شل رو بيشتر ميپسندم
و البته جلاتو رو هم به مراتب بيشتر از بستني دوست دارم
بافتش بهتره و سريع تو دهن ذوب ميشه

وای مروارید جون
چه گالری باحالی داری همه چی و با سلیقه!
ای ول

سلام شف عزیز
بیشتر اوقات به سایتتون سر می زنم. از دستورات خوبتان ممنونم. یک سوال:
فکر می کنید به علت کش آمدن شیر عسلی میشه به جای ثعلب در بستنی سنتی از شیرعسلی استفاده کرد؟

نه نميتونه جاي ثعلب رو بگيره
يه بار اون رسپي بستني شير عسلي كه دادم رو امتحان كنيد متوجه بافتش ميشيد

با سلام. خوبید طیبه خانم؟من واستون آرزوی سلامتی و آرامش دارم با اجازتون من تصمیم گرفتم برای عید نوروز از شیرینی ها و کیک ها و بستنی های این سایت استفتده کنم. ..

 سلام
کرم نارگیل یا شیر نارگیل رو از کجا میشه گیر آورد ؟من چند جا رفتم نداشت...

 می تونید یا از سوپرمارکت های بزرگ و یا از لوازم قنادی فروشی ها تهیه کنید.

سلام من تمام خیابون نادر رو گشتم.لوازم قنادی ها رو هم رفتم گیرم نیومد.اما بازم میگردم! مرسی از کمکتون عزیزم

هرجا میگردم کرم نارگیل گیرم نمیاد!

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...