2011/06/22

سيگار مرغ و گردو


يه شيوه ديگه پيچيدن غذا با فيلو "سيگار" هستش كه چون شكل سيگاره به اين اسم مشهوره. باز فيلينگش خيلي متنوعه و از هر فيلينگي كه دوست داشتيد ميتونيد استفاده كنيد. و اگه فيلينگتون شيرين باشه يا به سيگارهاتون شربت بديد ديگه سيگارها تبديل به شيريني ميشن.

نصف سينه مرغ پخته شده
پنير خامه اي 100 گرم
پنير چدار رنده شده 3 ق غ
آبليمو 1 ق غ
گردوي خورد شده نصف ليوان
پيازچه 1 عدد
خمير فيلو و روغن براي چرب كردن فيلو



فر رو روي درجه 190 سانتيگراد قرار ميديم
مرغ رو توي بلندر ميريزيم



پنير خامه اي رو اضافه ميكنيم



بلند ميكنيم و آبليمو رو اضافه ميكنيم



يه مخلوط تقريبا شلي بدست مياد



چدار رو اضافه ميكنيم




و پيازچه...



و گردو...




و با قاشق مخلوطش ميكنيم (اين پته مرغ رو ميتونيد در ساير غذاها استفاده كنيد و هر چي بيشتر توي يخچال بمونه طعمش بهتر ميشه چون پيازچه عطر خودش رو نشون ميده و پنير به جسم مرغ ميره)




فيلوها رو به شكل مستطيل و عرض تقريبا 9 سانت ميبريم
و با روغن چربش ميكنيم (تعداد ورقه هاي فيلو دست خودتونه اگه نازكه از دو تا سه ورقه استفاده كنيد)



يه قاشق (يا كمتر) از فيلينگ رو ابتداي خمير قرار ميديم



سر خمير رو روي فيلينگ تا ميكنيم




دو سمت خمير رو كامل تا ميكنيم و چرب ميكنيم تا بچسبه




و شروع به رول كردن سيگار ميكنيم



و مرتب پشتش رو چرب ميكنيم تا رول كامل شه



همه رولها رو به همين ترتيب آماده ميكنيم و توي سيني فر روي كاغذ روغني قرار ميديم



توي فر ميذاريمشون به مدت 45 دقيقه يا تا زماني كه رنگش طلايي يا قهوه اي شه



ولي حواستون باشه كه اگه زيادي توي فر بمونه آب فيلينگ كشيده ميشه و خيلي خشك ميشه پس استاندارد بودن فر واسه غذاها هم اهميت داره



 از هر فيلينگي كه عشقتون كشيد ميتونيد استفاده كنيد. من ترجيح ميدم نونش بيشتر از فيلينگش باشه كه كرانچش بيشتر شه




اينم برشش. راحت ميتونيم گاز بزنيم بدون اينكه آش و لاش شه (و البته من داغ داغ گازش زدم و زبونم تا چند روز ميسوخت! شما مثل من نباشيد)
اگه توي سيگارها رو با آجيل يا ميوه هاي خشك يا پنير خامه اي پر ميكنيد؛ بهتره بعد از اين مرحله بهش يه شربت غليظ بديد يا روش پودر قند بپاشيد


17 comments:

مثه همیشه عالیییی طیبه جون. غذاهایی که درست می کنی واقعاً خوردن داره ها!!!

دست شما درد نکنه. یه غذای خوشمزه و شیک به خصوص برای بچه ها . انشاالله که در پناه خدا سالم و سلامت باشید

مقش شب:

شیرینی نارگیلی:

https://skydrive.live.com/?wa=wsignin1.0&cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!440

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/03/blog-post_03.html

https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos&sa=572946424#!/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos&uc=2&id=2172BC176E9E469F!191!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F!778&sc=photos

یه چیز به این خوشمزگی
ممنون و متشکر

مثل همیشه عالیه پریس جون. البته فکر کنم شما توی این مدل غذاها باید با تجربه باشید

سلااااااااااااام طيبه جون وبچه هاي فعال:*

دستم ب دامنتوننننن

من يه رسپي اينجا ديدم چقد با آب و تاب برا خانواده تعريف كردم ازش ك حالا امشب براتون درست ميكنم اما هر چي ميگردم پيداش نميكنم:((((

كمكم كنيد پليززززز

مثل كوكو بود توش اسفناج داشت روشم با ماست پوشونده بود طيبه جون و با فلفل دلمه ايي هاي خوش رنگگگگ گل گلي تزيين كرده بود:((

كمك واسه امشب ميخوامااااا :* :* :*

@ صبا

اونی که شما دنبالش هستید، اسمش هست:

بهار در زمستان

:D

بعد یه راهنمایی برای دفعه بعدتون که سریعتر کارتون راه بیفته. اون هم این که شما وقتی می دونید توی رسپی چه موادهای اولیه ای به کار رفته، اینجا مثلا اسفناج، می تونید اون رو در قسمت جستجو وارد کنید و ووالا، رسپی براتون پیدا می شه مثل آب خوردن.

لینکش هم اینه:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2009/12/blog-post_26.html

@مرواريد

يني دنيا ممممنوووووووون
بوووووووووووووووووووووووس

اینم سیگار مرغ و گردوی من ولی فکر کنم روغنی که باید روش می مالیدم کم بوده البته مزه اش با تشکر از شما خیلی خوب شده بود
http://i1205.photobucket.com/albums/bb431/shamsimadahi/07112000594-1.jpg

البته براي فيلو هميشه ميگن بايد خوب چرب باشه تا ترد شه
ولي از عكسي كه من ميبينم كار شما خيلي خوب شده چون طلاييه
احسنت

سيگار مرغ و گردو
https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21211&sc=photos

اين سايزش بزرگه؟ وقتي سايزشون بزرگ باشه ميشه پاي
من با اين هم حال ميكنم مخصوصا وقتي دو دستي ميگيريش و گازش ميزني و قرچ قرچ صدا ميده

طیبه جان دیشب بالاخره نوبت سیگاریهای مرغ و گردو شد. حالا فکر کن فردا دخترت امتحان ریاضی داره و توی فرصتی که داره تمرینهاش و حل می کنه بقول مامانم بجای استراحت از کار بیرون تازه بپری تو آشپزخونه و... اینجوری میشه که مغز بیچاره قاطی می کنه خلاصه میشه این سیگاری من درآوردی که من درست کردم
 من فلفل دلمه ای رنگی هم به مواد اضافه کردم و پنیر خامه ای هم نریختم و داخل سیگاریها فقط گودا ریختم چون چدار گیرم نیومد . اصولا" بنده با بوی مرغ مشکل دارم ولی در کمال ناباوری هیچ بوی مرغی نمیداد
یه کار من در آوردی دیگه که من کردم درست کردن سس بشامل با رنده سیر تازه بود . سیگاریهام رو توی پیرکس چیدم و روی قسمتهایی از سیگاریها رو باهاش پوشوندم و روی بشامل هم مقادیری ماتزارلا و پارمزان ریختم و گذاشتم توی فر
جاتون خالی خیلی خوشمزه بود
نتیجه اخلاقی: طیبه جان جهت جلوگیری از هرگونه سوء استفاده و جو زدگی لطفا" دیگه نگید با هر فیلینگی که عشقتون کشید پرش کنید چون این شاگرد بی جنبه همه ترکیب غذا رو بهم میریزه

ههههه نه اتفاقا فيلينك جالبي بوده
راستي مامانم براي درست كردن اسنك مرغ با دستگاه اسنك ميكير معمولا يه بيس بشامل با پياز درست ميكنه. پيازش رو زياد تفت نميده و بعد هم توش پيازچه ميريزه اين به مرغه طعم خيلي خوبي ميده. من كه عاشقشم
يه مدل مرغ با بشامل هم خودم درست ميكنم كه ميذارم پياز با حرارت ملايم كاملا كاراملايز بشه بعد با برگ بو و پودر كاري و مرغ كار رو تموم ميكنم

این مدل مرغی که گفتید با بشامل خودتون درست می کنید باید خیلی جالب باشه
منتظر می مونم هر وقت آموزش دادید منم درستش کنم.ممنون

من کل تهران و زیر و رو کردم فیلو نیافتم ..کمکم کنید پلیز

من از فروشگاه شهروند خريدم به خمير يوفكا هم معروفه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...