2011/06/29

گراتن سيب زميني


سيب زميني 1 كيلو

روغن كانولا 2 ق غ

گوشت چرخ كرده 100 گرم

قارچ 200 گرم

پياز كوچك 1 عدد

ادويه 2/1 ق چ

نمك

كره 50 گرم

آرد 2 ق چ

شير 2 ليوان

فلفل سفيد 4/1 ق چ

نمك

ماتزارلا 100 گرم



سيب زميني ها رو حلقه ميكنيم. (تقريبا به ضخامت نيم سانت)




به مدت ده دقيقه ميجوشونيم



و آبكش ميكنيم



قارچها رو خورد ميكينم. پياز و ادويه رو تفت ميديم و گوشت رو اضافه ميكنيم. كمي كه تفت داديم قارچها رو هم اضافه ميكنيم و تفت ميديم تا بپزه




فر رو روي درجه 180 سانتيگراد قرار ميديم
سيب زميني ها رو كف ظرف ميچينيم. و روش روغن ميريزيم



مخلوط قارچ و گوشت رو روي سيب زميني ها ميريزيم و سطحش رو صاف ميكنيم



مطابق دستور بشامل درست ميكنيم (مراحل رو به دقت دنبال كنيد. بشامل تجربه ميخواد)



بشامل رو روي مواد ميريزيم



با ماتزارلا سطح رو ميپوشونيم



ظرف رو توي فر قرار ميديم به مدت 40 دقيقه يا تا زماني كه روش طلايي شه



گراتان ما آماده است



ميشه داغ داغ سرو كرد و يا ده دقيقه منتظر موند و بعد سرو كرد




ديگه لازم نيست در مورد طعمش توضيح بدم چون همه تون به تركيب طعمي قارچ و گوشت و پشامل و سيب زميني واقفيد. كلا چيز خوشمزه ايه
فقط واسه اونهايي كه ممكنه با چربي غذاها مشكل داشته باشن ميتونم توصيه كنم كه تا جايي كه امكان داره ميتونن روغنش رو كم كنن (البته اگه امكان داشته باشه!) و يا پنيرش رو حذف كنن (يا حتي گوشت رو ازش حذف كنن. هر چند كه ميزانش خيلي كمه)




به نظر من كه غذاي سنگيني نيست. و كاملا هم ايروني پسنده


برگرفته از كتاب " ألذ أطباق البطاطس-رشيدة أمهاوش"

33 comments:

سلام به استاد گلم که خیلی مهربون وبه حق همین روز عزیز از خدا می خوام هر ارزوی داره بهش برسه که می دونم میرسه .خب شما بگید من چرا اول شدم؟ منی که همیشه یا دیر میرسم یا 3.2 تا پست رو باهم میخونم خدمم موندم که مجزه شده .انشالاه همگی خوب و خوش باشید عزیزان.

طیبه عزیز سلام
عید را به شما و تمام دوستان تبریک عرض مینمایم
دستتون درد نکنه من خیلی گراتنها رو دوست دارم
@arezoo
آرزوی عزیز سلام خدمتتان عیدو تبریک میگم،وضع اینترنت خیلی خرابه ،من دیشب حتی با سختی کانکت هم میشدم و این روزها تمام زحمتهای اینترنتیمو انداختم رو دست مروارید جون، فکر میکنم بیشتر دوستامون این مشکلو دارن باز ما هر طور باشه میایم و سر میزنیم ،دعا میکنم که زودتر این اوضاع تموم شه و کارگاهمون حال و هوای قدیمو به خودش بگیره

مقش شب:

بستنی نارگیلی:

https://skydrive.live.com/?wa=wsignin1.0&cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!442!cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!442&sc=photos

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/06/blog-post_18.html

@ MORVARID JOON
عالیه مروارید جون. من که هنوز وقت نکردم برم دنبال کرم نارگیل که شما زحمت کشیدید آدرس دادید با اینکه خیلی دوست دارم این بستنی رو برای دختر کوچولوم درست کنم

@ simin

من دفعه قبل که شما سوال کرده بودین، خواستم با گزینه جستجو وبلاگ رو بگردم ببینم دوستان کجاها رو توصیه کردن، چون یادمه که بحثش شده بود. اون زمان جستجو کار نکرد و من هم کلی توی گوگل گشتم ولی چیزی پیدا نکردم.
امروز صبح که کامنت شما رو خوندم، دوباره یک سعی دیگه با گزینه جستجو کردم.

در قسمت کامنتهای این پست:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_18.html

احسانه جون، در جواب یکی از دوستان نوشتن:

شیر نارگیل را هم جام جم دارد

منظورشون فروشگاه جام جم در خیابان ولی عصر هست.

@ MORVARID JOON
قربونت برم عزیزم
شما دفعه قبل هم زحمت کشیده بودید و گفتید که از دیدنیها یا مدبر یا بازار بهجت آباد میتونم تهیه کنم ولی من بدلیل مشغله زیاد هنوز نتونستم به اینجاها سر بزنم.بهرحال ممنونم عزیزم
راستی شما از طیبه جون خبر دارین؟ حالش خوبه؟ خیلی وقته نیستن

@ simin

قبل از رفتن به مغازه ها حتما زنگ بزنید و سوال کنید که آیا دارن که راه رو الکی نرفته باشید.

طیبه جون در حال حاضر دسترسی به اینترنت ندارن سیمین جون، از این جهته که نمی تونن اینجا سر بزنن. پستها رو هم از قبل تنظیم کردن که سر وقت برن روی آنتن.

باسلام و تشکر از زحمات شما یه سوال داشتم میدونین این چیه؟
http://en.wikipedia.org/wiki/Yeast_extract

https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos&sa=572946424#!/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos&uc=3&id=2172BC176E9E469F!172!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F!773&sc=photos

یامیییییییی
خودم از همه بیشتر خوردم
مرسی

@بهاره:
بله گراتنها خوردنشون خیلی لذت بخشه
@ afsi:
اینطری که نوشته یک جر طعم دهنده است
@ پریس:
به به چه خوب گراتینه شده پریس جون. حق داری. منم خودم مشتری اولشم

....Y‌ani Behtarin ghazaii ke azatoon yad gereftam! :P

albatte ax az vasate kar!!!
https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21160&sc=photos

اتفاقا واسم جالب بود که میدیدم از مراحل هم عکس میگیرید

عکس نهایی!

https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21202&sc=photos

اين هم از غذاهاي مورد علاقه منه
احسنت

شف جون
اين لينك بشامل كار نمي كنه!
يه سوالي : وقتي شما ميگي فر رو روشن مي كنيم، مظورتون همون شعله ي پايينه؟
اگه همش شعله ي پايين روشن باشه كه پنير روي گراتن قهوه اي رنگ نميشه؟؟

اين بشامل
http://www.cheftayebeh.ir/2010/06/blog-post_20.html 

هرجا ميبينيد لينكي كار نميكنه بلاگ اسپات رو به آي آر تغيير بديد درست ميشه
لينكها خيلي زيادن خيلي وقت نيگيره من دستي تغيير بدم

فر من هميشه با شعله پايين گراتينه ميكنه ولي مهمه كه شما فر خودتون رو بشناسيد و قلقش دستتون بياد و اگر ميبينيد نيازه در آخر شعله بالا رو روشن كنيد

Tayebeh joon merci az dastooraye khoobetoon ye soal dashtam mishe ba roghan zaitoon dorost kard? nazaretoon chie?

بله، حتما می شه.

می شه ازتون خواهش کنم فارسی تایپ کنید. اگر سیستمتون فونت فارسی نداره می تونید از سایت هایی مثل بهنویس استفاده کنید.

بله حتما، مرسی‌ از جوابتون.


Nahal E. Milani D.M.D
comprehensive community health center
801 East Chevy Chase Drive, Suite 250
Glendale, CA. 91205
W:818- 265-2264
C:925-980-9079





________________________________

اصلا در مورد نوع روغنها حساس نباشيد
حتي كره هم جواب ميده
ولي من 90 درصد آشپزي هام با روغن زيتونه

من خودم چون ۱۰۰% از روغن زیتون استفاده می‌کنم برای همین پرسیدم که سالمتر باشه. مرسی‌. این هفته درست می‌کنم نتیجشو بهتون میگم:)

بسلام روزه هاتون قبول . ممنون از دستورای عالیتون . میشه یک خواهش کنم گرچه شاید ساده بنظر برسه اما به عنوان ساید دیش درست کردن انواع سبزیجات رو طوری که خوشمزه بشه میشه آموزش بدید؟

سلام میشه بگید این غذا برای چند نفره؟

از نظر من چهار نفر
ولي آخه مهمه كه سر سفره چيز ديگه اي هم باشه يا نه. مردم چقدر گرسنه شون باشه. زن باشن يا مرد

سلام استاد عزیز
اینم مشق شب من
خوب بود ولی یکم بی نمک شدن
مرسی و مرسی
 

بسیار عالی
احسنت
البته من کلا عمدا غذای کم نمک میخورم. شما باید همیشه با ذائقه نمکش رو تنطیم بفرمایید

سلام اینم غذای بی تزیین ِ من :دی
آخه معده اصن اجازه نمیداد به چیز ِ دیگه ای فک کنم ;)

اتفاقا اصل زیباییش همین لایه گیراتینه روشه
بسیار عالی
نوش جان

ممنون طیبه جون
تا رفتم دوربین رو بیارم شوهر رفت تو کارش
مزش فوق العاده بود
اصلا سنگین نبود
ممنونم

به به عجب گراتينه شده روش
اي ول

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...