2011/07/03

تارتلت زردآلو




اگه شما هم مثل من دنبال يه دسر سريع تابستوني هستيد (در صورتي كه فيلو در دسترس داريد) شما هم ظرف ربع ساعت ميتونيد يه چيز خنك و خوشمزه بخوريد.





براي شروع مطابق دستور فيلو كاپ درست ميكنيم

من اينبار به شكل مربعي درستش كردم







فراموش نكنيد كه چون اين يه دسره بايد حتما با كره چربش كنيم نه روغن






وقتي طلايي شد از فر بيرون مياريم و اجازه ميديم كاملا سرد شه





تا كاپها توي فر در حال پختن هستن ميتونيد بقيه مواد رو آماده كنيد. متناسب با سايز كاپها از هلو يا زردآلو استفاده ميكنيم. (چون هدفمون اينه كه در نهايت دسرمون يه جورايي شبيه نيمرو شه!) من سايز كاپها رو چك كردم و ديدم هلو زيادي بزرگه پس از زردآلو استفاده كردم. چون هنوز فصل زردآلو يا هلو نبود... (آخه هنوز فروردين بود) ...من از كمپوتش استفاده كردم (واقعيت امر اينه كه استفاده از كمپوتش خيلي راحت تره چون خودشون پوستش رو گرفتن و نيمه اش كردن. ولي اگه ميخوايد از ميوه تازه استفاده كنيد من قبلا شيوه پوست گرفتن هلو رو گفتم)





براي فيلينگ تارتلتها از پودينگ استفاده كنيد. هر پودينگي. يه كرم لطيف خانگي درست كنيد و يا پودينگ آماده بخريد.  ميتونيد هم كاسترد درست كنيد.
من از creme ole استفاده كردم




كافيه بسته رو توي شير سرد خالي كنيد و هم بزنيد.

روي پاكت گفته بايد از 500 ميل شير استفاده كنيم ولي توي سايتش نوشته 400 ميل. من از 400 ميل استفاده كردم. شير رو هم گذاشتم توي فريزر كه حسابي خنك باشه





اول با دور كند و بعد با دور تند همزن به مدت سه دقيقه همش ميزنيم و كرم آمادست. نميتونم بگم طعمش عاليه...ولي خوشمزه است و فوق العاده سريعه





كاپها رو كه ديگه خنك شدن جلو رومون ميچينيم






با كرم پرشون ميكنيم







زردآلو ها از قوطي بيرون مياريم و ميذاريم آبش بچكه









روشون زردآلو قرار ميديم






و در جا يكيش رو هاپولي ميكنيم






بعدشم كم كم ....دونه دونه... همه رو ميخوريم







اگه كاپهاي فيلو رو تا به حال درست كرديد؛ ميدونيد كه خيلي ترد و سبك و خوشمزه است (مخصوصا اگه با كره چرب شده باشه)














كرم خنك و زردآلوي شيرين با اون نون ترد تركيب جالبي ايجاد ميكنه كه آدم رو وادار ميكنه كه باز يه دونه ديگه اش رو هم بخوره











من همه رو طي ربع ساعت آماده كردم و فكر كنم شما هم بتونيد به سرعت آماده اش كنيد







با وجود سادگي ؛ نماي زيبايي داره پس ميتونيد تابستونا فيلو و پودر پودينگ و كمپوت زردآلو تو يخچال داشته باشيد و سريع تا خبردار شديد قراره مهموندار شيد؛ آماده اش كنيد (ولي كي واجب تر از خود آدم؟!)

32 comments:

طیبه جون دستت درد نکنه عجب دسر فوق العاده ای شده.بخصوص که من یک خیلی زرد الو تو یخچال دارم فقط 1سوال اگه بخواهیم از کمپوت استفاده نکنیم زردالو را خودمون کمپوت کنیم یا همینطور خام استفاده کنیم؟

@ shaghayegh

دوست عزیز،

شف در زیر عکس 5 در این مورد توضیح دادن، باید پوست بگیرید.

برای نحوه پوست کندنش هم شف لینکش رو گذاشتن.

سلام با تشکر فراوان از اینهمه زحمتی که میکشی و ما هم مفت ومسلم استفاده میکنیم طیبه جون دوتا سوال داشتم اولیش اینکه چرا مطالب وبلاگت رو کتاب نمیکنی من که خودم مشتری اولش هستم دوم میدونی این چیه برای من آوردن ولی سر در نمیارم چیه قربونت
Marmite Yeast Extract
http://www.amazon.com/Unilever-Marmite-Yeast-Extract-500g/dp/B0019N89UU/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1309759524&sr=8-1

طیبه جون خیلیییییییییی با سلیقه ای!
با اجازه لینکتون می کنم :X

اینم ادرس وب منه، البته به گرد وب شما که نمی رسه ولی خوشحال میشم سر بزنی :)

http://cyberchef.persianblog.ir/

طیبه ججججججججججووووووووووون
مروارید جووون کمکم کنید
:(
خیلی غصه ام گرفته
واسه اولین بار خواستم شیرینی درست کنم...از دستور "چاكلت كرَكل كوكي"
استفاده کردم...همه چی خوب پیش رفت حتی از شکر قهوه ای استفاده کردم...اما تو مرحله ی آخر...اونجا که باید 4 تیکه اش می کریم و می زاشتیم تو یخچال...شل بود...مثه مایه کیک...من همونطوری گذاشتمش تو یخچال بعد 2ساعت خودشو گرفتا..اما همین که یه کم بیرون بود تا من ورزش بدم بازم شل شد :(

یعنی کجا اشتباه کردم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
:((((

@ parvin

دوست عزیز،

سوالتون رو به پست خودش منتقل می کنم و همون جا هم جواب می دم تا همه سوالها و جوابها در بخش خودش باشه.

عــــــــــــالیه فقط یه مشکل هست اونم اینه که من کرج رو زیر پا گذاشتم اما خمیر فیلو نیــــست

یه سوال شف عزیزم خمیر فیلو همون یوفکا هست؟

@ shadi

دوست عزیز،

در پستی که لینکش رو براتون می ذارم، شف توضیحات کامل رو دادن. در عکس دوم می تونید ببینید که روی بسته نوشته

Yufka

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/02/blog-post_17.html


در گذر بعدی اتون به تهران حتما در لیست خریدتون قرار بدید، چون دوستان خبر دادن که در تهران موجوده.

مرسی مروارید عزیزم :)

ممنون مروارید جون.البته من متوجه شدم که شف گفتن پوست بگیرید اما منظورم این بود که کدوم بهتره خام بذاریم یا به حالت کمپوت بپزیم؟

@ Shaghayegh

ببخشید من درست متوجه نشده بودم.

طبق اون روشی که شف در مورد پوست گرفتن هلو و یا زردآلو توضیح دادن، چون میوه رو حدود دو دقیقه توی آب جوش می پزیم، میوه کمی نرم می شه.

حالا سوال اینه که شما دوست دارید میوه اتون اون شیرینی مخصوص کمپوت و نرمی اش رو داشته باشه و یا با میوه کمی نرم شده و پوست گرفته شده هم کنار می آئید؟

بحث سلیقه است. مثلا من مطمئنم برای شخصی مثل پریس جون، کمپوت میوه گزینه خیلی مناسبی نیست، چون برای ایشون خیلی شیرین می شه.

از طرفی هم کمپوت راحت الحلقومه و کار آدم رو راحت می کنه.

خلاصه شقایق جون، باید چرتکه بیندازید ببینید کدوم بهتون بیشتر لبخند می زنه.

:D

:)حق با شماست مروارید جون این مسئله کاملا سلیقه ایه

مروارید جونم من در این موارد از سیستم شستشو استفاده میکنم یعنی میوه های کمپوتی رو میشورم
تا شکرش بره
(بهم بخندین
)
:D
ولی باور کنین هیچ کدوم از اعضای خانوادم و اشناهام نمیتونن انقدر شیرینی بخورن
به دفعات ازشون شنیدم شیرینیهای تو خوشمزه هستن چون شیرینیشون اندازست
!
حتی یکی از دوستای تهرانیم همین عقیده رو داشت انه ؟که من متعجبم پس این همه شیرینی رو کی میخوره

سلام
بچه ها يك سوال مهم
من فيلو خريدم اما اصلا شكل فيلوهاي شف نيست اولا حالت گرد داره ثانيا و مهمتر اينكه اصلا شفاف نيست
در واقع مثل نان لواش خيلي نازكه
روش به تركي نوشته يه چيزي
من باهاش هم اين تارتلت زردالو رو ساختم هم سيگار مرغ
اما احساس ميكنم با فيلو فرق داره
كسي ميتونه راهنمايي كنه؟
فيلوي شف قبل پخت حالت شفاف داره توي عكس
سفيد ميزنه انگار درسته؟
مال من وقتي پخت انگار نان لواشه يعني جلو هر كي بذارم فكر ميكنه كرم و زردالو رو لاي لواش ريختم !!!
خيلي بده

@ ghazale

کاش می تونستید بگید روی بسته اتون چی نوشته و یا عکسش رو می ذاشتید.

خمیر من خیلی کلفتر از شف جونم بود!! خوشمزه شدها اما از اونایی نبود که تو دهن میذاری آب بشه! تازه فهمیدم باید از اون مدلای ترکی میخریدم. البته نداشت، باید بگردم!!
https://skydrive.live.com/?cid=047232219e443e4b&sc=photos&id=47232219E443E4B%21215#!/?cid=047232219e443e4b&sc=photos&id=47232219E443E4B%21216!cid=047232219E443E4B&id=47232219E443E4B%21213&sc=photos

مقش شب:

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!502

از اون دسرهای ویژ ویژی بود.

ویژ این طرف، ویژ اون طرف و تمام.

دوستان من از پودینگ توت فرنگی دکتر اتکر استفاده کردم که تو خونه داشتم. شما لطف کنید این خبط رو انجام ندید و این پودینگ توت فرنگی بسیار بد مزه رو نخرید.

یک سری اش رو با یه پودینگ دیگه درست کردم و خوب شد.

دست شف درد نکنه.

مروارید@

مروارید جون من شیفته فنجونتون شدم
:X
شما هم پودر پودینگ رو ریختید توی شیر و با همزن زدید تا فرم بگیره؟

@ نازنین

قابل شما رو نداره نازنین جون.

من پودینگ رو طبق دستور پشت پاکتش درست کردم، یعنی گذاشتم پخت.

من چون این رو توی خونه داشتم، خواستم ازش استفاده کنم.
ولی تا اونجایی که من می دونم این کرم اوله ای که شف استفاده کردن، در اینجا به نام

Paradiescreme

http://www.oetker.de/oetker/produkte/dessert_und_mehr/cremedesserts/paradies_creme_vanille_geschmack.html

پیدا می شه. البته از اونجایی که من خلی کم پیش می یاد از این محصولات آماده استفاده کنم، تا به حال امتحانش نکردم. در طعمهای مختلف هم هست.

:X

سسسلللللاااااااااامممممم
جای شف جون این روزها واقعا"خالیه
من از این کرم اوله با یه روش انتهاری یه پای خوشمزه درست کردم
راستش از روش پای انبه و لیموسبز یک پای بزرگ درست کردم و بعد کرم اوله رو ریختم توش و روی اون رو کمپوت هلو
فوق العاده شده بود و هرکی خورد خوشش اومد.ممنون شف جون

@afsi:
یکی از بیماری هایی که من دارم .... کمال گراییه! اینه که نوشتن کتاب احتمالا یه صد سالی طول بکشه
ولی شما نظر لطفتونه
http://en.wikipedia.org/wiki/Yeast_extract
یه جور طعم دهنده است. ولی اینطوری که توی لینکی که دادید نوشته... مزه شوری به غذا هم میده
@Medusa:
بسیار هنرمند و با استعداد هستید و وبلاگ زیبایی دارید
موفق باشید
@غزاله:
احتمالا شما مدلیش رو استفاده کردید که ما معمولا برای سمبوسه ازش استفاده میکنیم. آخه فیلوها ضخامتهای متفاوتی دارن. نوع خیلی نازکش برای شیرینی مناسب تره
این نوع رو میشه اینترنتی خرید
@ zoha:
وای چقدر بامزه شدن. آره شما درست میفرمایید اگه نازکتر باشه بهتره. ولی اینا خیلی شیک شدن عزیزم
@ مروارید:
خیلی شیک شدن مروارید جون و خوبیش هم به اینه که سریع آماده میشه و وقتی آدم جون سر پا ایستادن رو نداره ولی بیماری شیرینی پزی افتاده به جونش عالیه. راست میگید نمیشه به پودرهای آماده اعتماد کرد. مثلا من پودرهای کرم کاراملها رو هم زیاد نمیپسندم
@سیمین:
بله کرم خوشمزه ایه برای تارتها مناسبه

https://skydrive.live.com/?cid=C1750EDEF96A76C0&id=C1750EDEF96A76C0!114#cid=C1750EDEF96A76C0&id=C1750EDEF96A76C0!115

خیلی خوب و خوشمزه.درجا بخوریدش چون بمونه دیگه اون کیفیت عالی اولیه رو نداره
...
شف جونم ببخشید من بعضی عکس هام با موبایله و بی کیفیت .تازه برا اینکه شما راحت باز کنید عکس هارو بازم حجمو کم کردم.
دیگه ببین چه افتضاحی میشه!!
و یه چیز دیگه :
هر کامنتی که برام می ذارید کلی ذوقشو می کنم و عشق می کنم
جدی میگم
و حتما به توصیه هاتون عمل میکنم
بازم ممنون

نه من از همه عكسهاتونلذت ميبرم
واقعا كارهاتون شيك هستن و با دقت انجام شدن
ايشالا هميشه موفق باشيد

مشق شب:


تارتلت زردآلو
https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21252&sc=photos

vay belakahre shod'migama shoma miduny postaye ghablit aks nadareeeee
man chejury yad begiram pas akhe
kheliashunam filtere

مرسی خیلی خوب بود
اینم عکس
 

وااااااااااااو اينا چقدر ناز شدن
عكسش هم خيلي هنريه
احسنت

سلام ،من یکی دو ماهی هست با سایتتون آشنا شدم فقط امروز تونست کامنت بزارم
سوالم اینه که من طعم  پودينگ رو دوست ندارم میخواستم ببینم میشه به جای پودینگ از خامه فرم گرفته استفاده کنم؟

 بله می تونید با خامه فرم گرفته درستش کنید.

مرسی مروارید جان :)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...