2011/07/13

حمص اسفناج




قبلا هم گفتم كه چقدر به حمص علاقه دارم و به نظرم خوشمزه ترين چيزيه كه ميشه با نخود درست كرد (و ساده ترين). اين يه ورژن غربيشه و به خاطر داشتن اسفناج خيلي مغذيه. يعني همه چيزش واسه بدن خوبه... اسفناج-نخود-سير-ارده-پنير-ليمو-همه چي

نخود پخته 1 ليوان
اسفناج 1 ليوان
سير 3 حبه
ارده 4 ق غ
آبليمو 1 ق غ
فتا 50 گرم






نخود (بايد كامل پخته شده باشه. من از كنسرو استفاده كردم) رو توي بلندر ميريزيم







و سير... (اگه تحمل اينهمه تندي رو نداريد ميتونيد يك حبه بريزيد... همينطور كه ميبينيد من علاقه زيادي دارم كه حمص رو بيش از حد تندش كنم. پس ميتونيد سيرش رو كم كنيد و به جاش پودر فلفل قرمز توش بريزيد)







و چند پالس ميزنيم و ارده رو كم كم اضافه ميكنيم






و باز اگه نياز بود ارده ميريزيم (بعضي ارده ها خيلي غليظ و سفتن) . آبليمو رو هم اضافه ميكنيم.







و اسفناج... (من اسفناج رو هم خيلي دوست دارم. پس اگه شما با طعمش مشكل داريد ميتونيد كمش كنيد. ولي رنگ حمصتون ديگه اون سبز خوشرنگ نخواهد بود)








اينقدر هم ميزنيم و كم كم اسفناج اضافه ميكنيم تا كاملا يكدست شه






پنير فتا رو هم كم كم اضافه ميكنيم...چند پالس ميزنيم... ميچشيم كه اگه نمكش كمه باز فتا اضافه كنيم (ميدونيد كه فتاها شوريشون استاندارد نيست)







و سرو ميكنيم (البته تا بخواد به اون مرحله برسه من قاشق قاشق نصفش رو تموم كردم)







ميتونيم با چيپس سبزيجات ؛ چيپس نون و يا كرَكِر سروش كنيم







يا اينكه به عنوان سس يا سايد ديش سر ميز غذا بذاريم






ولي با كركر خيلي خوشمزه ميشه. قبلا هم گفتم كه حمص يكي از ديپهاي پر طرفدار دنياست. بسيار خوشمزه



برگرفته از whatsgabycooking

15 comments:

وای طیبه جون من عاشق حمص با اسفناجم. حتمادرستش می کنم.

طيبه جونم ميشه زحمت بكشي توي پست كاپ كيك شكلاتي بدون شكلات يه چك بكني كامنت ها رو
آخه گويا قسمتي كه بايد شكر اضافه بشه رو جا انداختين توي رسپي نوشتن
ميشه بگين كجا شكر اضافه بشه
همون اول با مواد خشك؟

@ ghazale

دوست عزیز،

جوابتون رو توی همون پست می دم.

میلک شیک توت فرنگی

https://skydrive.live.com/?cid=613f0355c8f77450&sc=photos#!/?cid=613f0355c8f77450&sc=photos&id=613F0355C8F77450!199!cid=613F0355C8F77450&id=613F0355C8F77450!199&sc=photos

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_16.html

https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos&sa=572946424#!/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos&uc=1&id=2172BC176E9E469F!167!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F!774&sc=photos

هر چند بد رنگه اخه من اسفناج تازه گیر نیاوردم از اسفناج تو فریزرم استفاده کردم

ولی طعمش خوب بود اگه حمص دوست داشته باشین از این هم خوشتون میاد

@ پریس:
پریس جون چه کار جالبی کردید که روش هم نخود گذاشتید
آره خوب رنگش بستگی به سبزی اسفناج ها داره
جالبه که همون موقع یه اسفناجهای سبزی توی بازار بود که سبزیش آدم رو دیوونه میکرد. در حدی که مامانم میگفت اینا مشکوک میزنن و احتمالا شیمیاییه و خلاصه نمیخرید
منم دور از چشمش اینو درست کردم و خوردم

مقش شب:

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!531

من تا به حال دو بار این حمص رو درست کردم، ولی فقط یک بار موفق به گرفتن یک عکس یواشکی شدم!!

بسیار سریع و خوشمزه و خوشرنگ برای میزهای مهمانی.

دست شف درد نکنه.

و همه چیزش هم برای بدن مفیده

یعنی به نظر من بهانه خوبیه برای خوردن اسفناج

شف طیبه عزیز خیلی ممنون از دستور خوبتون من برا اولین بار درستیدم و همه به درجات مختلف خوششون اومد.
و اما سوال اول : تلفظ اسمش چیه آخه من
hamas
میگفتم و دوستم گفتش نه
Hummos
بنظرم تو ویکی پدیاهم همینجوری نوشته بود.خلاصه تکلیف مارو یسره کن!!!! و اما سوال دوم
وقتی میخوردمش که خوشمزه هم بود آخر مزه اش یعنی اون ته ته ته مزه اش یه ذره تلخ بود.آیا من اشتباه میکنم یا دستورو اشتباه انجام دادم یا درستش همینه و یا گزینه دیگری به ذهنم نمیرسه.بازم خیلی ممنون از زحمتت

در اين پست تلفظش رو نوشته بودم كه
http://www.cheftayebeh.ir/2010/06/blog-post_14.html 

و 
ho-mm-os
تلفظ ميشه ولي همونجور كه گفتم به انگليسي اسپل ميشه

تلخيش ناشي از جنس ارده تون ميتونه باشه
ارده با كيفيت ته مزه تلخي نداره

و دقت كنيد دونه هاي ليمو توي مواد قاطي نشه چون تلخش ميكنه

سلام بزرگ آَشپز
من هند زندگی میکنم ارده به خارجی(!)چی میشه؟:(

به انگلیسی:

Tahiniلینک ویکپدیا:http://en.wikipedia.org/wiki/Tahini

شف عزیز ممنون ..ولی من دو دفعه که حمص درست کردم هر دفعه افتضاح شد دپرس شدم دیگه نرفتم طرفش ..ی دفعه ک به خاطر ارده تلخ تلخ دفعه دیگر هم به خاطر سیر تیز شده بود ممنون میشم راهنمایی ام بفرمایید البته حمص من ساده بود و نه اسفناجی ...مرسییییییییییییییییییی از راهنماییتون

من تو آشپزي به يك نكته خيلي توجه ميكنم اونم كيفيت مواد اوليه است
خودم فقط ارده با كيفيت عالي ميخرم كه خالي خالي هم ميشه خوردش اونم با لذت
اين از ارده
سير هم ... خوب عزيزم يه دونه كوچولو استفاده كنيد
يا اينكه اصلا پودر سير استفاده كنيد
يا كلا به جاش فلفل بريزيد

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...