2011/07/24

پاي خامه اي هلو




بيسكويت كرمدار شكلاتي 200 گرم



كره 30 گرم



پنير خامه اي 70 گرم



شكر يك چهارم پيمانه



شير نصف ليوان



پودر ويپينگ كريم 36 گرم



هلو 200 گرم






بيسكويتها رو پودر ميكنيم






با كره مذاب مخلوطش ميكنيم







كف قالب پرسش ميكنيم (اگه بيسكويتتون كرم دار نيست بايد ميزان كره بيشتري استفاده كنيد)






ميذاريمش توي فريزر و كار رو ادامه ميديم

(اينكه كراست پاي من دو رنگ شده دليلش اينه كه از يه مارك دو بسته تو خونه نداشتم)






پنير خامه اي و شكر رو توي ظرف ميريزيم





پودر خامه رو اضافه ميكنيم




و شير...



(اگه پودر ويپينگ كريم در دسترس نداريد از دو ليوان خامه فرم گرفته استفاده كنيد)





و 4 دقيقه با همزن خوب هم ميزنيم تا خامه كاملا فرم بگيره و كرم سفتي بدست بياد





قراره كه پاي ما "پاي خامه اي ميوه اي" باشه پس من از هلو استفاده كردم ولي چون هنوز فصل هلو نبود از كنسروش استفاده كردم. (و اين مارك خيلي طعم هلوش خوب بود)

اگه داريد از خود هلو استفاده ميكنيد به همون شيوه اي كه گفتم پوستش رو ازش جدا كنيد





هلو ها رو خورد ميكنيم و به كرم اضافه ميكنيم و با قاشق هم ميزنيم






فيلينگ رو روي كراست ميريزيم و ميذاريمش توي فريزر تا ببنده



به دليل وجود ميزان زيادي خامه و پنير خامه اي؛ فيلينگ يخ نخواهد زد بلكه بافت بستني خامه اي به خودش ميگيره.





اگه قراره براي مدت زيادي پاي رو توي فريزر تنها بذاريد ... بهتره بعد از يكي دو ساعت كه روش سفت شد؛ با سلفون بپوشونيدش كه هلوهاش يخ نزنه و خامه بوي مواد توي فريزر رو جذب نكنه.





با توجه به ميزان دماي فريزر و جنس قالبتون زمان بستن پاي متغيره. اما بعد از چند ساعت كاملا فرم ميگيره و ميشه به راحتي برش زد و اسلايسهاي نارنجي رنگ هلو هم توي برشها نماي زيبايي ايجاد ميكنن






من چون وقتي پاي خامه در ميون باشه عزت نفسم رو از دست ميدم... هر نيم ساعت يه اسلايس از پاي جدا كردم و .... نتيجه اين شد كه تا وقتي كه خامه بخواد ببنده كه بشه ازش عكس بگيري همش همين يه اسلايس ازش باقي مونده بود ! ولي خب فكر كنم با همين يه اسلايس هم متوجه بافت و فرم اين مدل پايهاي تابستوني شده باشيد!






پاي بسيار سريع و ساده و خوشمزه ايه و ميتونيد با انواع ميوه هاي تابستوني امتحانش كنيد.

54 comments:

خیلی عالی بود طیبه خانم، مثل همیشه
چند تا سوال داشتم:
1-من یک قوطی بزرگ شیره خرما خریدم، میخوام بدونم اگر در قوطی باز بشه، بقیه اش برای نگهداری روش خاصی داره؟ یعنی بو نمیگیره یا کپک نمیزنه؟ یا مدت مصرف داره؟ آخه قوطیش خیلی بزرگه
2-توی دستورهایی که از خود خرما استفاده کردید، میتونیم از رطب (منظورم رطبهای جعبه ای معمول در بازاره) استفاده کنیم؟
3-شیر عسلی برای کسانی که بیماری قند دارن مشکلی اایجاد نمیکنه؟ (میدونم پزشک نیستید اما چون اطلاعاتتون خیلی زیاده پرسیدم)
ببخشید اگر سوالاتم بی ربط به این پست بود

saalam azizam midunam az in soala khosehet nemiad ama behtar az shoma peida nakardam man mikham ye dastgah begiram ke bahash sabzi vase khoresh khord konam piaze piaz dagho riz konam che midunam kholase hamekare bashe va khob bez nazaret che begiram va che marki? yek donya mamnoon

سلام طیبه جون دلم برات خیلی تنگ شده
بخدا بدون حضور خودت این وبلاگ لطفی نداره

من هم با سیمین خانم موافقم. خودت که نیستی دیگه اینجا اون حال و هوای سابق رو نداره. البته که دوستای دیگه مخصوصاً مروارید جون خیلی هوای اینجا و ماها رو دارن اما به هر حال هر گلی یه بویی داره.
امیدوارم هر جا هستی صحیح و سالم باشی طیبه جون و به زودی بازم ببینیمت :*)

این کیک کره ای با دستور طیبه عزیز که مثل همیشه عالیه:
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/66/

اینم دستور خود سرآشپز:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/03/blog-post_13.html

سلام منیر جون
جالب اینه که من از طریق وبلاگ شما با وبلاگ طیبه جون آشنا شدم.تو سرچی که داشتم اول وبلاگ شمارو پیدا کردم دیدم شما از طیبه جون خیلی تعریف کردین .بعد که وبلاگ ایشون رو دیدم واقعا" فهمیدم تعریفاتون بیجا نبوده و کاراشون عالیه
ضمنا" همیشه به وبلاگ شما هم سر میزنم کاراتون خیلی خوبه .امیدوارم همیشه موفق باشید

واقعاً کارهای طیبه جون تعریف کردن هم داره.
البته که آشپزی و کارهای من به پای بقیه دوستان نمی رسه، شما به من لطف دارید.

salam tayebeh khanum jan bebakhshd shoma kei soalaro javab midin/ kheyli vagte montazeram

ایکون یه پریس افسرده!
شف جون امشب 4 شنبه بود

چرا نیومدی؟

طیبه جون حالت خوبه؟
:((

سلام..

یه سوال.. گفتین اگه ویپینگ پودر نداریم، خامه فرم گرفته آماده استفاده کنیم..
یعنی کلا بجای (پنیر+شکر+شیر+ویپینگ‌پودر) از خامه استفاده کنیم؟؟
:D

امضا:
شاگرد تنبل درس نخون!!


ممنون

سلام استاد عزیز وهنرمند یه سوال داشتم ممنون میشم یا شما یا بچه ها جواب بدین شما تو این لینک http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/11/blog-post_14.html
آدرس یه خمیر دیگه رو دادین اولش گفتین از اينستنت ييست استفاده میشه ولی لینک رو باز میکنم با عکس اکتیودرای هست چرا اینطوریه من دارم اشتباه میکنم؟؟گیج شدم
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html
ممنون

@ fereshteh

دوست عزیز،

نه، منظور شف این نیست.

در این دستور، شف به جای خامه فرم داده شده، از پودر ویپینگ کریم استفاده کردن.

شما باید روی بسته ویپینگ کریم اتون نگاه کنید و ببینید که با چه مقدار شیر باید بزنید تا فرم داده بشه.

من فکر می کنم، مقدار شیری که در دستور هست، برای زمانی هست که از پودر ویپینگ کریم استفاده می کنیم.
اگر از خامه فرم داده شده استفاده کنیم، دیگه شیر نمی خواد.

بقیه چیزها مثل پنیر خامه ای و ... مثل دستور باقی می مونه.

@ afsi

دوست عزیز،

شما اشتباه نمی کنید، عکس خمیر اکتیو درای رو گذاشتن، در صورتی که با خمیر اینستنت ییست درست می شه، خود شف ولی در مواد لازم اون خمیر هم ذکر کردن،
"خمیر مایه فوری".

سلام طیبه عزیزم کجایی خواهر مهربونم نگرانتم. دلم خیلی تنگ شده. منتظرت میمونم امیدوارم حالت خوب باشه زودی بیایی

مقش شب:

ته چین بادمجان و قارچ و گوشت:

https://skydrive.live.com/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&path=%2F%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%2F%D8%AA%D9%87%20%DA%86%DB%8C%D9%86%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86%20%D9%88%20%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86%20%D9%88%20%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA%2F%D8%AA%D9%87%20%DA%86%DB%8C%D9%86%20%D8%A8%D8%A7%D8%AF%D9%85%D8%AC%D8%A7%D9%86%20%D9%88%20%D9%82%D8%A7%D8%B1%DA%86%20%D9%88%20%DA%AF%D9%88%D8%B4%D8%AA-%20%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D9%86%D8%B2%D8%AF%D9%87.JPG&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!460!cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!461&sc=photos

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_23.html

شدیداً اینو توصیه میکنم: میلک شیک موز، واقعاً 100 % رژیمی:
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/68/

دستورش:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_25.html

مرسی مرواریدجون از توضیحتون
خامه‌م رو که مصرف کردم :D
ان‌شالله به زودی میرم تو کار این دسر خوشمزه..
بازم ممنون

راستی طیبه‌جون کجاست؟؟
چرا تعطیل کرده این هفته؟؟
نگران شدیم که.. :(

سلام شف جون .کجائی خانومی دلمون برات تنگ شده و واقعا" نگرانت شدیم
بچه ها کسی از طیبه جون خبر نداره؟

مقش شب:

بنانا کریم پای:

https://skydrive.live.com/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&path=%2F%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%2F%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%A7%20%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%20%D9%BE%D8%A7%DB%8C%2F%D8%A8%D9%86%D8%A7%D9%86%D8%A7%20%DA%A9%D8%B1%DB%8C%D9%85%20%D9%BE%D8%A7%DB%8C-%20%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D8%B2%D8%AF%D9%87.JPG&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!469!cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!469&sc=photos

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/10/blog-post_31.html

از اونجایی که حدس می زنم، دوستان کامنتها رو خیلی پیگیر نمی شن، جوابی رو که برای پریس جون در پست پارمزان کاپ نوشتم رو اینجا هم اضافه می کنم:

------------------------------------

پریس جون،

ممنون از لطفتون به من.

من یادم می یاد یک بار که طیبه جون یک هفته ای پست جدید نذاشته بودن و اون پست زی زی گولو هر دفعه به همه ما دهن کجی می کرد!! من هم بی انگیزه شده بودم. ولی اون دفعه طیبه جون اصلا پستی رو نذاشتن، چون یادمه یک هفته ای در کل به اینترنت دسترسی نداشتن.

این دفعه ولی فرق می کنه.

شف بنده خدا با مشغله ای که داشتن، سر همون اسباب کشی و ... که همه دوستان در جریانن، تمام این پستهایی رو که از زمان غیبتشون می بینید، نشستن تایپ کردن که ماها بی پست جدید نمونیم.

حالا این که شف فعلا برای مدتی دسترسی به اینترنت ندارن، به نظر من دلیل نمی شه که ما بی انگیزه بشیم، چون به نظر من این دفعه فرق می کنه.

من وقتی خودم رو یه لحظه می ذارم جای فردی مثل طیبه جون، دلم می گیره.

می بینم طیبه جون با وجودی که می دونستن دسترسی به اینترنت نخواهند داشت، تمام این پستها رو آماده کردن و سر وقت هم همه این پستها آپلود شدن و وبلاگ تا همین هفته پیش بدون پست جدید نموند. این نشون می ده که طیبه جون به خواننده های این وبلاگ احترام گذاشتن.

حالا فکر کنید ایشون بعد از این مدت بیان و ببینن همه ما یه جورهایی بی انگیزه شدیم و با وجود این که ایشون سهم خودشون رو انجام داده ان، ما ولی ...

این مربوط به این وبلاگ و شخص طیبه جون نمی شه به نظر من و می شه این رو به تمام روابط اجتماعی تعمیم داد.

ببخشید اگر پر حرفی کردم.

------------------------------------------

دوستان عزیز،

همونطوری که حتما خودتون هم متوجه شدید، چند وقتی هست که پست جدید نداریم.

علتش هم همچنان دسترسی نداشتن شف به اینترنت هست.
پستهایی رو هم که تا به حال داشته ایم، همونطوری که برای پریس جون هم نوشتم، پستهایی هستن که شف از قبل تایپ و آماده کرده بودن.

فعلا متاسفانه تا اطلاع ثانوی پست جدید نداریم.

ولی خب خوشبختانه چیزی که توی این وبلاگ زیاده، دستورهای هنوز امتحان نشده هست.

پس این رو می تونیم به فال نیک هم بگیریم و نیمه پر لیوان رو ببینیم و سر فرصت به تمام دستورهایی برسیم که هنوز درستشون نکردیم.

منیر جون به من لطف داشتن. منیر جون، من هم یکی مثل شما، مثل همه کسانی که می یان توی این وبلاگ هستم.

بعضی وقتها من خودم هم دلم می خواد بیام اینجا شیطونی کنم، چون حقیقتش آدم شیطونی هم هستم. ولی وقتی خودم می خوام یک دستوری رو درست کنم و می رم قسمت کامنتهای اون پست و می بینم باید مثلا 60 تا کامنت رو بخونم تا نکته هاش رو در بیارم و برم سر وقت دستور، کمی به خودم استاپ می دم.

و می گم بیهوده قسمت کامنتها رو شلوغ نکنم.

ولی واقعا باید برای این مشکل یه فکری کرد.

من این چند وقته خیلی خیلی سرم شلوغ بود و به همین خاطر کم رنگ بودم، ولی بودم.

حق با شماست مروارید جون
باید به دستورهای گذشته برسیم. هرچند که امیدوارم هر چه زودتر دستور جدید داشته باشیم.
در مورد کامنت ها هم, شاید کمی شلوغ کاری بد نباشه ها!

:p

سلام به طیبه عزیز و همه دوستان خوبم که دلم حسابی واسه همه تنگ شده بود
من هم با مروارید جون کاملا موافقم ،همگی میدونیم که کلا به خاطر مشکلات اینترنت و ف ی ل ت ر شدن وبلاگ خیلی از دوستامون مدت زیادیه که نمیتونن وارد وبلاگ شن ولی طیبه عزیز ما رو تنها نذاشتن و هر هفته پست جدید داشتیم اتفاقا به نظر من هم بهترین فرصته واسه کسانی مثل خودم که کلی مشق عقب مونده دارم ،جای طیبه جون واسه هممون خیلی خالیه و دل هممون حسابی براشون تنگ شده الانم که ماه رمضونه و ایشون هم تو ماه رمضون فشار بیشتری روشون هست
هممون واسه سلامتیشون دعا میکنیم و الان وظیفه همه ما هست که ما هم در استادمون انگیزه بیشتر رو ایجاد کنیم همینطور که ایشون به همه ما انگیزه های زیادی دادن
منم به سهم خودم از مروارید عزیز تشکر میکنم که علی رغم مشغله زیادی که دارن به مشکلات ما هم میرسن
میبخشید که پرحرفی کردم،طاعات همگی قبول

شف عزیز ما مشقهایمان را انجام میدیم تا شما زودتر بیاین امیدوارم هرجا هستین در صحت و سلامت باشین

مشق شب:
پِنِه آل‘اَرَبياتا
https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818!208&sc=photos

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/11/blog-post_28.html

با تشکر از مروارید جون که تا الان همه زحمت آلبوم من رو دست ایشون بود
با آرزوی شادی و سلامتی همیشگی برای ایشون

مشق شب:
پتات چاپ،افطار امروز ما،جای همگی خالی

https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818!210&sc=photos

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/06/blog-post_29.html

@ نازنین

نازنین جون،

می دونید که من برای شیطونی پایه ام حسابی.

:D

@ bahareh

بهاره جون،

حقیقتش اصلا زحمت نبود، من که کلی لذت بردم از دیدن یک عالمه مشق، مخصوصا که می دونستم شما همه رو با عشق انجام دادید.

باز هم اگر کاری بود حتما بگید و تعارف نکنید.

مشقهاتون هم یکی از یکی خوشمزه تر، خدا رو شکر که من الآن سیرم!!

This comment has been removed by the author.

مقش شب:

کوکوی اسفناج:

https://skydrive.live.com/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!500

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2009/12/blog-post_26.html

@مروارید
مروارید جان سلام و خسته نباشید،وااااااااای عجب عکس زیبایی شده همینطور بهش زل زده بودم ،یه حس خیلی خوب رو منتقل میکنه،دستتون درد نکنه
راستی من چند روز پیش خیلی سریع کامنتها رو چک کردم و یک کامنت از شما دیدم که متاسفانه دیگه الان دیده نمیشه و خیلی ناراحت شدم فکر کنم یه نظر خواهی کرده بودین در مرد کارهای زیباتون،من بعدش رو سوالتون فکر کردم و به نظر من اگه هر شب یک یا دو کار از کارهای زیبای شما و بقیه دوستان رو ببینیم خیلی خوب باشه تا اینکه یه روز کلی کامنت جدید داشته باشیم و روز دیگه یا تا چند روز هیچ شور و حالی توی کارگاه نباشه بخصوص الان که حضور شف عزیز رو متاسفانه هنوز نمیتونیم داشته باشیم،من که خودم هر روز با کلی شوق و ذوق میام ببینم از کارهای جدید چه خبرایی هست؟فقط کنه که با عجله ای که کامنتتون رو خوندم درست متوجه منظورتون شده باشم
موفق و شاد باشید

مروارید @

چند روز پیش با موبایل که اینجا رو چک کردم مثل بهاره جان یه نظرسنجی از شما دیدم اما چون مراحل ثبت کامنت با موبایل وقت گیر بود شرکت در نظر ستجی رو گذاشتم برای وقتی دیگه...
چرا حذفش کردید مروارید جون؟

سلام طیبه جان (: قدم نو رسیده مبارک باشه
ببخشید من یک سوال در رابطه با ÷ای خامه ای هلو داشتم. میخواستم بدونم از این ÷ای رو تو قالب کمربندی درست کنم و فقط کف قالب کراست داشته باشه چون زلاتین هم نداره از قالب جدا می شه و مثل بقیه چیز کیک ها می شه. ممنون می شم راهنماییم کنی. موفق و موید باشی
نازنین.

@ nazanin

دوست عزیز،

شما می تونید این پای رو توی قالب کمربندی هم درست کنید. فقط به نظر من بهتره که کراست رو تا دیواره ها بیارید بالا، حدود دو تا سه سانت. چون وقتی می خواهید کمربند قالب رو باز کنید، فیلینگ ممکنه از هم بپاشه اگر بدون کراست باشه در قسمت دیواره.

فیلینگ با این که ژلاتین نداره، انسجام کافی داره اگر به نکاتی که شف در دستور گفتن، توجه کنید.

من موفق شدم بچه رو فعلا بخوابونم. سعی میکنم تا بیدار نشده سریع چند تا کامنت رو چک کنم
مروارید جون زحمت پاسخ رو دادن من فقط هنرنمایی رو تماشا میکنم بلکه از این افسردگی بیرون بیام
:D
اگه چیزی هم جا موند لطفا تذکر بدید پاسخ میدم
البته سر فرصت
@ مریم:
من خودم شیره خرما رو فله میگیرم. توی سطله و بیرون یخچال هم هست هیچیش هم نمیشه طولانی مدت هم ماندگاری داره
فقط در اثر گرمای زیاد ممکنه ترش کنه که خونه ما همیشه کولر روشنه
پس مشکلی نداره میتونید استفاده کنید
من رطب رو مستقیم از درخنش واسم میارن. نمیدونم رطب شما چطوریه ولی دقیقا مثل خرما میتونید باهاش برخورد کنید
شیر عسلی قانونا باید مشکل ساز باشه چون خیلی شیرینه و رژیمیش هم وجود نداره
@zhr:
من سبزی زیاد فریز نمیکنم و واسه همین یه دستگاه براون دارم که از همون استفاده میکنم. عالیه و آب نمیندازه. توی عکسها میبینیدش
مامانم ولی از اون گنده هاش رو خریده چون استفاده اش زیاده. اسمش رو یادم نیست ولی ایرونیه
@ منیر:
منیر جون همیشه با خوندن تجربیاتت شاد میشم
:D
همه نکته هایی که نوشتی رو من شخصا تجربه کردم. یعنی مرتب سر زدن به فر و هم نزدن سفیده در اول کار
ولی خوبیش به اینه که آدم ساخته میشه و تو کارش استاد میشه
کیکت هم خیلی خوشگل شده
آخ که این میلک شیکه عشق منه. من تقریبا هر روز درست میکنم
جدیدا هم که بستنیش میکنم یعنی میزان شیرش رو خیلی کمتر میکنم. آخه تابستونا واقعا بستنیش میچسبه
اون رو هم امتحان کن عالی میشه
شاید یه بار ازش عکس گرفتم یه پست گذاشتم


باقی کارها رو هم توی پستهای خودشون باید کامنت بذارم. البته اگه اینترنت و بچه همراهی کنن

مقش شب:

برش نزده:

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&path=%2F%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%2F%D9%BE%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C%20%D9%87%D9%84%D9%88%2F%D9%BE%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C%20%D9%87%D9%84%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D8%B2%D8%AF%D9%87%20%D9%88%20%DB%8C%D8%AE%20%D8%B2%D8%AF%D9%87.JPG&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!527!cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!525&sc=photos

برش زده:

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&path=%2F%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%2F%D9%BE%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C%20%D9%87%D9%84%D9%88%2F%D9%BE%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C%20%D9%87%D9%84%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D8%B2%D8%AF%D9%87%20%D9%88%20%DB%8C%D8%AE%20%D8%B2%D8%AF%D9%87.JPG&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!527!cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!526&sc=photos

روز بعد، برش زده و یخ زده اش:

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&path=%2F%D8%B4%D8%A7%DA%AF%D8%B1%D8%AF%20%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DA%AF%D8%A7%D9%87%20%D8%A2%D8%B4%D9%BE%D8%B2%D8%B3%D8%A7%D8%B2%DB%8C%2F%D9%BE%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C%20%D9%87%D9%84%D9%88%2F%D9%BE%D8%A7%DB%8C%20%D8%AE%D8%A7%D9%85%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C%20%D9%87%D9%84%D9%88-%D8%A8%D8%B1%D8%B4%20%D8%B2%D8%AF%D9%87%20%D9%88%20%DB%8C%D8%AE%20%D8%B2%D8%AF%D9%87.JPG&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!527!cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!527&sc=photos

من از هلوی تازه استفاده کردم، پوستش رو همینطوری با چاقو گرفتم. از دو نوع هلو هم ساتفاده کردم.

خیلی خوشمزه و فرش، خیلی.

ولی یخ زده اش توی این گرما خیلی مزه داد، یعنی من ترجیح می دم یخ زده اش رو بخورم. یــــــــــــامی.

دست شف درد نکنه.

عجب برش شیکی. اسلایسهای هلو با آدم حرف میزنن
آره مروارید جون توی این گرما حسابی میچسبه
بسیار هم زیبا و وسوسه برانگیز شده

سلام
من کرم شانتی مارک هانیکو دارم. این همون پودر وایپینگ هست؟ یا میشه ازش به جای پودر وایپینگ استفاده کرد؟

بله همونه كرم شانتي همون ويپد كريمه شيرين شده است
اين پودرها رو هم با شير بزني همون ويپد كريم بدست مياد
مارك دكتر اتكرش هم همه جا هست
اونجا بسته اي چنده؟

سلام
من اینجا مارک دکتر اوتکرش رو ندیدم. به لوازم قنادی هم که گفتم کرم شانتی دارین یه جوری نیگام کرد! من اتفاقی این رو توی سوپر محله امون توی قسمت قهوه دیدم. بسته 90 گرمیش 1600 بود. البته من جایی خوندم که این ایرانیهاش شیرینیش کمتره و کمی هم بی مزه هست. خودم هنوز امتحانش نکردم. ایشالا این پای رو که ساختم معلوم میشه چیه.
 این وایپینگ کرمی که شما استفاده کردید رو توی شیراز دیدم چون به چشمم نخورده بود توی پستهاتون نخریدم. ایشالا دفعه دیگه میرم تو کارش. راستی این پورد خامه ها که توی لوازم قنادی ها میفرشون همینجوری خودشون بسته بندیش کردن همین وایپینگ کرمه نه؟

اينجا سه چهار تومنه ولي اينجا همه چي گرونه.


بله اون مدل واسه كار بزرگ خيلي راحته


 


نه اونا اين نيست. اين جنسش طوريه كه سريع توي شير سرد بريزي فرم
ميگيره و فرمش رو هم تا زمان زيادي به خوبي حفظ ميكنه

سلام.طیبه جون. من این پای رو درست کردم و عالی بود.ممنون.من هیشه از دستورات شما استفاده میکنم و همیشه هم خوب بوده.

سلام طیبه جان
من میخوام یه قالب پای بخرم به نظر شما کدوم یکی بهتره؟:
1- آلومینیومی
2- شیشه ای (پیرکس)
3- سرامیکی
4- تفلون
5- تفلون کف جدا شونده

دوباره سلام
اینم پای خامه ای هلوی من.
1- دستت شما درد نکنه واقعا طعمش عالی بود.

2- من با همون پودر شانتی ایرانی این رو درست کردم طعم خامه اش ملایم و خوب شده بود. اما علی رغم اینکه خیلی هم زدمش ولی مثل خامه قنادی فرمش خیلی سفت نشد. رد پره ها روش میموند ولی بعد از چند دقیقه محو میشد البته لیسک رو که توش میزدم از لیسک پایین نمی افتاد ولی به نظرم سفت سفت هم نشد نمیدونم از جنسش بوده یا اینکه شیرم گرم شده بوده. در هر حال غلظتش برای پای به نظرم مناسب بود. توی فریزر هم که رفت عین بستنی سفت شد.
راستی کرم شانتی دکتر اتکر رو هم روئیت کردم. 2500 تومن. فروشگاه تمشک که زده 1800.

3- البته پای من زیادی توی فریزر موند یه صبح تا عصر برای همین هلوهاش یخ زده بود. وقتی میخواستم برش بزنم کراستش انقدر سفت شده بود برش نمیخورد. دلیلش همین بوده؟

4-  بعد اضافی این پای رو باید توی فریزر نگه داریم یا توی یخچال؟

5- طیبه جان این ظرفی که توی عکس میبینید برای پای مناسب هست؟ من چون ظرف پای نداشتم تصمیم گرفتم توی این درست کنم. اما بعد دیدم توی اینترنت مثل اینکه ظرف پیرکس پای همین شکلی هست.

6- بعد یه نکته : شما توی دستور شکر رو نوشتید 1/4 گرم. این نباید پیمانه باشه؟ من چون به نظرم اومد اشتباه تایپی هست شکر رو 1/4 پیمانه ریختم. آخه 0.25 گرم خیلی کم هست!

7- تشکرات فراوان

تفلون کف جدا شونده زندگی رو بسیار بسیار آسون می کنه.

شماره سه: بله وقتی پای هایی رو که در فریزر هستن در می یاریم و می خواهیم برش بزنیم سفت هستن. در اینجور مواقع بهتره قبل از برش، از فریزر در آورده و برای نیم ساعت (البته بستگی به سرمای یخچال داره) در یخچال بذاریم. اینجا چون معمولا هواش سرده من معمولا زودتر می ذارمش بیرون و بعد برش می زنم.

شماره چهار: بهتره بذارید توی فریزر. من تجربه اش رو داشتم که با باز و بسته شدن زیاد در یخچال خیلی شل شده و شکلش رو از دست داده.

شماره پنج: باید ببینید راه دستتون هست یا نه. جواب این سوال رو خودتون باید بدید. مثلا من با برش زدن پای در این ظرفهای پیرکس مشکل دارم، ولی شف نه. پس این یه سوالی هست که مربوط به خودتون هست. ولی همونطور که در کامنت قبلی اتون هم جواب بدادم، زندگی با قالب تفلون کف جداشونده بسیار زیبا و راحت می شه.

شماره شش: شکر در این نوع رسپی ها کاملا سلیقه ای هست. یعنی شما اگر حس می کنید که این مقدار شکر براتون کمه، می تونید بیشتر کنید.

با اجازه شما من همه رو دارم
منتها هر كدوم يك سايزه
كيفيتش اونقدري فرق نميكنه
ولي مرواريد جون صحيح ميگن
ديگه عمرا بچسبه

امتحان نكردم اما فكر ميكنم كه از جنس پودره بوده كه خوب فرم نگرفته
شايد اگه توي فرومها بپرسيد دوستاني كه تجربه اين مارك رو دارن بهتون كمك كنن

زياد توي فريزر نمونه طعمش بهتره

بله كره يخ كه ميزنه خيلي سفتش ميكنه

بهتره كوچيكتر درست كنيد كه سريع مصرف شه اما در ظروف فريزري ميشه توي فريزر نگهداري كرد
بازم ميگم تازه خورده بشه بهتره تا اينكه يخ بزنه و يخش باز شه

ظرف زياد مهم نيست پيركس باشه جواب ميده
سر فرصتي اگه چيز قشنگي با قيمت مناسب ديديد بخريد تا اون موقع همين ظرفهايي كه داريد كار رو راه ميندازن

مرسي از تذكرتون اصلاح ميكنم

 سلام
یعنی این جور پای ها که کراست بیسکوئیتی دارن هم راحت ازشون جدا میشه؟

من این پای رو درست کردم ولی از شوری پنیر خامه ای خوشم نیومد،جایگزین دیگه نداره

ميتونيد پنيرتون رو چند بار خيس بديد شيرين شه
يا اينكه منتظر بمونيد انشالا تو پست پنير ماسكارپونه توضيحات كامل ميدم

برای بار دوم این پای رو درست کردم،خیلی خوب بود
البته به جای هلو از موز استفاده کردم
کنار گرمای شومینه خیلی چسبید
ممنون از شما
سپاس

مثل همیشه عالی
نوش جان

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...