2011/09/18

حلا الشعرية الباكستانية


hala shariye pakistani(1)


خب این هم یه مدل دیگه "شیرینی با ورمیشل پاکستانی" هستش که اسمش میشه "حلی الشعریه الباکستانیه" . این مدل یکی از معروفترین دسرهاییه که عربها با ورمیشل پاکستانی درست میکنن و ورژنهای مختلفش رو میشه توی اینترنت پیدا کرد. منم ورژن خودم رو درست کردم.


ورمیشل پاکستانی 1 بسته
کره 100 گرم
شیر عسلی نصف قوطی (تقریبا 200 گرم)
پنیر خامه ای 70 گرم
خامه 200 میلی لیتر
پودر ویپینگ کریم (دریم ویپ 1 بسته) 36 گرم
کرم کارامل 1 بسته
شیر 2 لیوان
بیسکویت پتی بور 1 بسته


hala shariye pakistani (2)

ابتدا مثل همیشه همه مواد رو جلومون میچینیم


hala shariye pakistani (3)

ورمیشلها رو با دست خورد میکنیم و توی دیگ میریزیم
hala shariye pakistani (4)
عجب تصویر زیبا و وحشتناکی! به من چه... تازه توی رسپی اصلی کره اش از این هم بیشتر بود. نظر شخصی من اینه که اگه با کره مشکل دارید تا اونجایی که امکان داره و به طلایی شدن ورمیشلها ضرری وارد نمیکنه از میزان کره کم کنید. هر چند که تحقیقات جدیدا نشون داده که کره اونجوری که قبلا میگفتن مضر نیست و چربیش برای بدن مفیده. این متخصصین هم که هر روز یه چیزی میگن. من که با طیب خاطر کرهه رو میزنم تو رگ. اختیار زندگی شما هم دست خودتون


hala shariye pakistani (5)

ورمیشلها رو تفت میدیم تا طلایی شن و بوی خوبی ازشون بلند شه. ولی مواظب باشید زود میسوزه


hala shariye pakistani (7)

میریزیمش توی ظرف و گرفتار مرحله بعد میشیم (سایز ظرفتون زیاد مهم نیست. فقط بعدا روی تعداد بیسکویتها تاثیر میذاره)


hala shariye pakistani (6)

من از وقتی بچه بودم کرم کارامل مارک تیاری سنگ بازار بود. ولی همینکه تصمیم گرفتم این دسر رو باهاش درست کنم قحط شدش! و الان 7 ماهه که مغازه دارها میگن : " هفته دیگه میاریم" . آخرشم یه مارک دیگه آوردن که من سه بسته اش رو استفاده کردم و کیفیتش قابل قبول بود. پس توی این دسر ازش استفاده کردم. شما میتونید از هر مارکی که خودتون از طعمش راضی هستید استفاده کنید. پودر رو توی دیگ میریزیم و کاراملش رو برای تزئین دسر نگه میداریم


hala shariye pakistani (8)

مطابق دستور کرم کارامل رو درست میکنیم. معمولا دستورشون یه جوره. یعنی معمولا دو لیوان شیر سرد رو با مواد توی بسته مخلوط میکنیم


hala shariye pakistani (9)

روی حرارت قرار میدیم. وقتی که به جوش اومد اجازه میدیم یک دقیقه بجوشه و از روی حرارت برمیداریم


hala shariye pakistani (10)

کرم کارامل رو روی ورمیشلها میریزیم


hala shariye pakistani (11)

در این مرحله باید بلافاصله بیسکویتهای پتی بور رو روی سطح ورمیشلها بچینیم
 ولی چون بچه مون بیدار میشه و گریه میکنه مجبور میشیم صحنه جرم رو ترک کنیم و بعد که برمیگردیم میبینیم که همه کرم کارامل به خورد ورمیشلها رفته و چیزی واسه بیسکویتها به جا نذاشته (هرچند که در نهایت دسر یک تیکه از آب در اومد. یعنی شانس آوردم


hala shariye pakistani (12)

پس بیسکویتها رو هم روی دسر میچینیم. همینطور که گفتم بسته به سایز ظرفتون تعداد بیسکویتها متغیر خواهد بود پس واسه احتیاط دو تا پتی بور تو خونه داشته باشید


hala shariye pakistani (13)

و حالا قسمت خوشمزه دسر رو آماده میکنیم. پنیر خامه ای (من از 4 قطعه استفاده کردم) رو هم میزنیم


hala shariye pakistani (14)

شیر عسلی رو بهش اضافه میکنیم


hala shariye pakistani (15)

و خامه . و خوب هم میزنیم


hala shariye pakistani (16)

و پودر خامه (اگه دریم ویپ یا مارکهای مشابه در دسترس ندارید کلا به جای خامه و پودر خامه از دویست میل ویپینگ کریم استفاده کنید) و کاملا هم میزنیم تا حسابی پف کنه


hala shariye pakistani (17)

یه مخلوط پنیری-خامه ای سفت بدست میاد. مواد رو روی بیسکویتها میریزیم


hala shariye pakistani (18)

و سطح کار رو صاف میکنیم


hala shariye pakistani (19)

حالا واسه تزئینش...  با کارامل روی عرض ظرف خطوط موازی ایجاد میکنیم و با خلال دندون روی طول ظرف خط میندازیم . و البته من بسته کارامل رو 4 ثانیه توی فر ماکروویو گذاشتم تا روان شه و راحت تر بشه باهاش کار کرد


hala shariye pakistani (20)

حالا میذاریمش توی یخچال تا جا بیافته!


hala shariye pakistani (21)

همه لایه ها به هم میپیونده و دسرمون یک تیکه میشه


hala shariye pakistani (22)

به راحتی برش میخوره و آماده سروه


hala shariye pakistani (23)

قسمت محبوب خودم اون لایه چیزکیکیشه. که شیر عسلی یه طعم عالی بهش داده. ولی اون لایه ورمیشلیش هم خوشمزه است. میزان شیرینیش بسته به مارک کرم کاراملی داره که ازش استفاده میکنیم. بافت این قسمت تقریبا نرمه ولی هنوز یه کم کرانچ داره و خمیری نشده چون میزان مایعی که کرم کارامل بهش اضافه میکنه در حدی نیست که کاملا تردیش رو بگیره. چون لایه خامه ای مون سفته رطوبت کمی به بیسکویتها میده و بیسکویتها هم خمیری نمیشن. در کل دسر سریع و ساده و جالبیه


hala shariye pakistani (24)

و به دلیل اینکه شوهری داریم که مرتب میگه : "فعلا نه...باشه بعدا میخورم" ، مجبور میشیم همه اش رو بدیم لولو بخوره!
و صرفا برای اینکه از عذاب وجدان نمیریم این جمله رو تکرار میکنیم : "مصرف لبنیات در هنگام شیردهی مفید میباشد!"



برگرفته از " منتديات عالم المرأة"

34 comments:

من اول
....
من یه مدلشو خوردم یادمه وقتی از زنداییم دستورشو خواستم این مواد لازمو که برام ردیف کرد چشام 4تا شد گفتم این که یعنی بمب کالری
...
خلاصه یه سال پیش بیخیال این رسپی شدم
ولی الان دیکه نمیشه ازش گذشت

واسه دل خوش کنک به خودم میگم دو بار دست کار زندایی رو خوردی یه بار هم خودت درست کن.............
مگه نه؟؟؟؟؟؟؟؟

سلام راستش من خیلی وقته که به سایتتون سر میزنم و واقعا لذت میبرم کارتون قابل تحسین است!اما فکر میکنم کار درستی نیست که بیام فقط از دستورالعملها استفاده کنم،آموزشها رو ببینم و بدون تشکر اینجا رو ترک کنم به خاطر همین میخوام عکس کارایی رو که از اینجا یاد گرفتم و آموزش دیدم رو برای قدردانی از شما بذارم فقط میشه بگین عکسها رو کجا آپلود کنم؟؟؟ البته حدس میزنم قبلا توضیح داده شده ولی متاسفم چون پیدا نکردم:p

This comment has been removed by the author.

پانا کتای زعفرانی

https://skydrive.live.com/P.mvc#!/?cid=83303102f2488668&sc=photos&uc=1&id=83303102F2488668%21106!cid=83303102F2488668&id=83303102F2488668%21125&sc=photos

لینک دستور :

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/11/blog-post_18.html


موسکا

https://skydrive.live.com/P.mvc#!/?cid=83303102F2488668&id=83303102F2488668%21124&sc=photos

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_27.html

@ Venus

اینجا شف نحوه ایجاد اکانت و آپلود عکس رو توضیح دادن

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_13.html

این رشته پاکستانی ها همون رشته هاییه که باهاش رشته پلو درست می کنیم!

من باز هم کلزونه درست کردم البته این دفعه با سند و عکس:)
دفعه قبل طبق دستور درست کردم اما این بار با اجازه قارچ هم اضافه کردم که ترکیب قارچ و میگو گفتن نداره که چقدر عالیه:)
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/81/

این هم لینک اصلی برای مشتری هاش:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/06/blog-post_07.html

As I promised here you can find some of dishes which I cooked....
http://www.flickr.com/photos/67673654@N05/

مهرسجاد عزیز تشکر از جوابتون حالا من تو لینکی که دادم عکسها رو آپلود کردم امیدوارم بدون مشکل همه بتونن ببینن. فقط من هنوز حرفه ای نیستم...:ی

This comment has been removed by the author.

The more I cook your recipes and I have a satisfactory outcome the more I love you. The amazing thing about you is not only being a brilliant chef but also being generous in sharing all the technics,DOs and Don’ts that one needs to go to a private master class and pay a lot to learn them. We never find any descriptive recipes anywhere else like yours. You are going to be my spiritual hero. We have a Master Chef show here, which goes about seven or eight months of each year every night. I am surprised how you are updated with each and every technics and methods they use in this show.

I have made the mango and lime tart, sticky date cake and coconut macaroon over the weekend. I have some questions about the tart but I am not sure if you have enough time to answer:

1-Stiring the curd (filling) on the heat for 20 minutes, I ended up to have my curd halved because of evaporation and therefore I did not have enough filling.
2- It did not set properly and I had a kind of soggy and runny curd.

Lots of love

Here is the link of my last week cuisine:


http://www.flickr.com/photos/67540924@N02/show/

سلام.
ببخشید که عکسهای من حرفه ای نیست. فقط جهت تشکر و قدردانی !

پودینگ کاپ کیک رطب و نوتلا
http://i.picasion.com/pic44/609de022917207d232f53ecdbb2ba40d.gif

دستور اصلی:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/blog-post_18.html?showComment=1316689324532#c8775474302776105770

راستی این دستور رو هم درست کردم اما رشته هاش رو نداشتم، کراست رو داجستیو ریختم+ کرم کارامل+بیسکوئیت و لایه ی آخر.
رفتم که عکس بگیرم،فقط یک چهارمش مونده بود!!! ترجیح دادم به جای عکس گرفتن،بخورمش قبل از اینکه تموم بشه
باز هم ممنون

@ پریس:
پریس جون در هنگام خوردن شیرینی به کالریش فکر نکن. به لذتی که قراره از ورزش کردن ببری فکر کن. اینطوری دنیا شیرینتر میشه
@مهر سجاد:
مرسی که در غیاب من به دوستان کمک میکنید
@ منیر:
منیر جون اون رشته پلویی که اینجا هست که خیلی کلفته و خورد شده است و مزه آرد خام میده
اینا به نازکی مو هستن و پختی ندارن و طعم تلخی هم ندارن
@ آینه:
تقریبا قسمتهای خوشمزه اش رو درست کردید دیگه. من فکر میکنم اون لایه چیزکیکیش واسه خیلی دسرها یا پارفه ها عالیه
@ ونوس:
چه آلبوم جالبی! مرسی که وقت گذاشتید و کارهاتون رو آپلود کردید. من از انچلادا و حمص و مخصوصا پیتزا چیز بایت تون خیلی خوشم اومد
@ شهره:
وای چرا اینقدر شرمنده میفرمایید. آب شدم از خجالت. شما خودتون استادید که فقط با دیدن چند عکس و متن میتونید یه کار زیبا خلق کنید من که کاره ای نیستم
بله این خیلی خوبه که آدم توی کلاسهایی شرکت کنه که نکات حرفه ای رو میگن. من خوشبختانه بخت باهام یار بود و امسال ماه رمضون تونستم چند قسمت آخر سیزن دوی مستر شف آسترلیا رو ببینم و باید بگم واقعا بین تمام برنامه های آشپزی ای که من تو عمرم دیدم این از همه جالب تره. از این هفته سیزن سه هم داره پخش میشه و من هر شب مثل چوب جلو تلویزیون خشک میشم و نکته ها رو حفظ میکنم. چند تا از کارهاشون رو هم درست کردم ولی به دلیل وجود نی نی نرسیدم تا به حال عکاسی کنم که ایشالا سر فرصتی همه رو مفصل عکاسی میکنم و پست میکنم
آلبومتون رو قبلا دیده بودم و کارهای جدیدتون هم زیبا هستن. ظاهر تارت تون که خیلی شیک شده. ولی در مورد سوالتون باید بگم که کاستردها و یا کرد ها و یا کلا سسهایی مثل کرم آنگلز یا سبیان .... بیس اصلیشون کار با زرده تخم مرغه. و حتی خیلی از رسپی ها نشاسته رو هم ندارن . پس این عامل غلیظ کننده (نشاسته) وقتی وجود نداشته باشه تنها گزینه ای که باعث غلظت کرممون میشه همون زده تخم مرغه. به همین دلیل گاهی رسپیها زرده رو به شش تا هم میرسونن
در این رسپی خاص قانونا شما باید به غلظت لازم میرسیدید چون فرمودید که حجمش هم نصف شده بوده. قانونا زرده ها و نشاسته عاملی کافی برای غلیظ کردن کرم هستن . اما یه نکته هست که در مورد کاستردها ذکر میشه و اونم اینه که بهتره با ویسک زده نشن که نبره. ولی در این رسپی خاص اون مورد رو هم نداریم
پیشنهاد میکنم مارک نشاسته تون رو عوض کنید. من تجربه اش رو داشتم که نشاسته قبل از پایان تاریخ مصرفش خراب شده بوده و خوب عمل نمیکرده
چیزی که بهه ذهنم میرسه توصیه کنم اینه که برای سرعت دادن به کار از حرارت مستقیم استفاده کنید و خوب ویسک کنید که ته نگیره و بعد حتما از صافی رد کنید که توش اسکربلد اگ نداشته باشید
موفق باشید

سلام

من این دزیم ویپ رو دارم که به صورت پودره، اما وقتی میخوام باهاش خامه فرم گرفته درست کنم اولا که فرم نمیگیره، دوما یه طعم بعدی میده،به نظرتون دلیلش چیه

در مورد طعمش نمیتونم نظری بدم. شاید فاسد شده و یا ذائقه شخصیه
اما در مورد فرم گرفتنش... راحت تره اگه به جای شیر با خامه ترکیبش کنید. فوق العاده سفت میشه که حتی بعد میتونید با شیر رقیق ترش کنید

سلام طیبه جان
من یک دسر شبیه دسر شما رو توی یک وبلاگ دیگه دیدم که بجای ورمیشل پاکستانی از نون تست استفاده کرده بودند و بقیه مراحل هم مثل دسر شما بود با میزان خیلی کمی تغییر
حالا حتما" من یکبار امتحانش میکنم چون ورمیشل پاکستانی در دسترسم نیست و این خانم میگفتن موقع سرو همه فکر کرده بودند که نون تستها کیک هستند

فکر خوبیه
فقط مواظب باشید از مارک خوبی استفاده کنید
مثلا نان آوران

طیبه جون، میشه این دسر رو با رشته کادایف درست کرد؟

من هم مستر شف استرالیا رو خیلی دوست دارم. همینطور بعضی از شرکت کننده هاشو دوست میداشتم. مثل جیمی و کلیر. بعد از حذف این 2 تا، دوست داشتم کالوم قهرمان بشه. که نشد.
از تیر ماه، برای دومین بار سیزن دو این مسابقات پخش شد.بار اول که تموم شد، به قاصله یک هفته تا ده روز دوباره شروع به پخشش کردن. منم با لذت هر چه تمام تر نگاه کردم.
اون موقع میخواستم بهتون بگم تا نگاه کنید، اما متاسفانه نمی تونستم کامنت بذارم.

امیدوارم سیزن 3 هم دوباره از اول پخش بشه. آخه این روزها ماهواره مون تقریبا از کار افتاده؛ و من خیلی هاشو نتونستم ببینم.

خلاصه که شف جان، وقتی فهمیدم نتونستید از اول ببینیدش، ناراحت شدم. کاشکی این چت باکسو زودتر راه مینداختید

والا نمیدونم آخه امتحان نکردم
نه عزیزم اینجا پارازیت اینقدر زیاده که نمیشه امواج رو دریافت کرد. من تازه تونستم راهش بندازم اونم فقط چند کانال و امیدی هم نیست که دوامی داشته باشه
آخی! کاش میشد ببینید. البته هنوز هیجانی نداره. فردا شب هم مستر کلاسه. باید عالی باشه
بدی چت باکس هم به اینه که من همیشه آن نیستم

امروز تصمیم داشتم کیک درست کنم. اما متاسفانه شیر نداشتیم. به جاش چند قوطی
evaporated milk
داشتیم. میشه در چنین مواقعی اینو جایگزین شیر کنیم؟
به نظرتون کیک خراب نمیشه؟

شرمنده طیبه جان
میخواستم این سوالو در آخرین پست مطرح کنم. نمیدونم چجوری شد که سر از این پست در آوردم

فرقی نمیکنه هرجا باشه من میبینمش چون بهم ایمیل میشن
بله میشه کافیه بهش آب اضافه کنیم
در واقع 60 درصد از آب شیر تبخیر شده
ولی برای سریدن به شیر طبیعی باید به میزان مساوی استفاده شن. یعنی مثلا نصف لیوان شیر تبخیر شده و نصف لیئان آب مساوی با یک لیوان شیر

بچه ها جایگزین ویپینگ کم چی میتونه باشه؟
از لوازم قنادی پرسیدم میگن نداریم ویپینگ رو
اونهایی که ایران هستن چی میریزن؟

@ghazaleh
به جاش از خامه استفاده کنین

@ ghazale

علاوه بر جوابی که پریس جون دادن، شما اگر در لوازم قنادی ها بپرسید پودر خامه دارید، مطمئنا موفق تر خواهید بود تا ویپیمگ کریم.

ویپینگ کریم پودر خامه هست که با شیر مخلوط می کنن و می زنن و جایگزین خامه می کنن.

در اینترنت هم زیاد در موردش صحبت شده.

ديگه اگر خيلي گشتيد و نبود... كرم اوله هم تقريبا يه همچين فرمي داره

سلام خسته نباشید خیلی خوشگل شده
من با نون تست خیلی وقت پیش درست کردم همه خوششون اومد ولی احساس میکنم این مدلش باید خوشمزه تر باشه
فقط یه مشکل بزرگ هست اونم اینه که اینجا ورمیشل پاکستانی نیست هیچ جایگزینی نداره؟ مثلا همین ورمیشلهای ایرانی که باهاشون سوپ درست میکنن؟!

اينا در حد مو نازكن. يعني سوزني هستن و طعمشون هم زياد آردي نيست
اگه از اون ورميشل استفاده كنيد انگار كه آرد خام ميخوريد
البته من كه استفاده نكردم شايد هم جواب داد

سلام طیبه جان
من امروز این دسر خوشمزه رو درست کردم خیلی خوشمزه بووود 
من یه دسر درست میکنم مزش تقریبا همینه به این صورت که دو بسته دریپ ویپ و 200 گرم خامه با یک بسته کرم کاراملو و نصف قوطی شیر تبخیر شده یا بیشتر با هم میکس میکنم و با همزن میزنم تا فرم بگیره بعد توی یه ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور  میچینمو کمی اب اناناس میریزم بعد موادمون و دوباره ردیف بیسکویت  و بعد موادمون روشم با اناناس تزیین میکنم خیلی خوشمزه میشه
ببخشید پرحرفی کردم 
و خلاصه  ممنون از این دستور خوشمزه 

اتفاقا اون رسپي از مشهورترين رسپيها توي فرومهاي آشپزي عربيه
منم درستش كردم خوشمزه است و پر كالري

شف جونم اگه لایه بیسکوئیتی رو حذف کنم چی میشه؟ آخه میخوام برای مهمونی درست کنم و نمیخوام فکر کنن، این که همش آماده بود :) جدا از اون میخوام خیلی پودینگی و رویایی باشه مزش! میدونید چی میگم؟

تا جایی که میدونم هیچ اتفاقی نمی افته چون من مدلای مختلفی از این دسرو خوردم که هیچ کدوم بیسکوییت نداشتن والبته من اینو بیشتر میپسندم

خب من اینو درست کردم و بسیار همه لذت بردن. حالا چرا بردن؟ چون به خودم یه تکه بسیار کوچک رسید :دی
ممنونم شف جونم
راستی این 24ساعت تو یخچال بود تا سرو بشه. رشته ها کرانچی نبودن. اما خیلی خوشمزه بود. 
حالا چقدر باید میموند تا جا بیفته؟
اینم عکسش :)

عجب دسریبسیار زیبا
شرمنده من اوضاع اینترنتم به هم ریخته  ببخشید دیر اومدم
بله من منظورم این بود که سرد شه. وقتی زیاد رطوبت بهش میرسه نرم میشه
ولی خیلی خوشگل جا افتاده
:P

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...