2011/09/25

چیزکیک در بطری

Cheesecake in jar (1) 
ظاهرا من ویار چیزکیک گرفتم!!! هرچی تو اون نه ماه کوچکترین علاقه ای به هیچی نداشتم؛ الان داره جبران میشه!
پس برای اینکه عذاب وجدان نگیرم این جمله رو مرتب با خودم تکرار میکنم : "مصرف لبنیات در هنگام شیردهی مفید میباشد!"

برای تکمیل کلکسیون چیزکیکهامون واجبه که چیزکیک توی بطری رو هم درست کنیم. شاید این یکی از ساده ترین ولی چشم نواز (و شکم نواز) ترین چیزکیکهایی باشه که درست میکنید. دلیلشم اینه که دنگ و فنگ درست کردن کراست رو نداره (و جون میده واسه اونهایی که عقیده دارن کراست چیزکیک چیز اضافی ایه)


پنیر خامه ای 600 گرم
شکر نصف لیوان
ماست 2 ق غ
تخم مرغ 2 عدد
وانیل پودری ربع ق چ



Cheesecake in jar (2) 


فر رو روی درجه 180 سانتیگراد قرار میدیم
برای ایجاد سونا مقداری آب میجوشونیم
پنیر خامه ای رو توی ظرف میریزیم و هم میزنیم تا نرم شه



Cheesecake in jar (3) 
شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شکر حل شه


 
Cheesecake in jar (4) 
ماست رو اضافه کرده و هم میزنیم


Cheesecake in jar (5) 
اینقدر باید هم بزنیم تا کرم یکنواختی بدست بیاد
(و بچه مون از خواب بیدار میشه پس  آشپزخونه رو تا اطلاع ثانوی ترک میکنیم)


Cheesecake in jar (6) 
تخم مرغ اولی رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم
(باز بچه بیدار میشه و آشپزخونه رو جهت خوابوندن بچه ترک میکنیم)


Cheesecake in jar (7) 
و تخم مرغ دوم. به اندازه ای هم میزنیم که یکدست شه و نه بیشتر
(مجددا صدای بچه بلند میشه و میریم که بچه رو بخوابونیم)



 
مایه کرم مانندی بدست میاد


 
Cheesecake in jar (9) 
شیشه ها رو آماده میکنیم. هر نوع بطری ای میتونه باشه

 
Cheesecake in jar (10) 

بطری ها رو تا سه چهارم از مایه پر میکنیم
(باز صدای گریه به گوش میرسه! پس مجددا دکمه "پاز" چیزکیک رو فشار میدیم!)



لزومی نداره بطریها پیرکس باشن. از شیشه های مربا یا مایونز یا خیارشور هم میتونید استفاده کنید. (به نظر من شیشه عسل مهرام خیلی قلمبه و کپل و خوشگله ولی من اونروز ازش تو خونه نداشتم)

Cheesecake in jar (12) 
بطری ها رو توی یه ظرف با دیواره بلند میذاریم
(گریه؟! باور نکردنیه! باز هم پاز!)

Cheesecake in jar (13) 
ظرف رو توی فر قرار میدیم و توش آب جوش میریزیم تا نصف ارتفاع بطریها برسه

Cheesecake in jar (23) 
زمان پخت نیم ساعته. بعدش هم در فر رو باز میذاریم تا چیزکیکها همونجا تو فر سرد شن. اینطوری پفش نمیخوابه و ترک نمیخوره.

Cheesecake in jar (24) 
 بعد میذاریم چند ساعتی توی یخچال باشه تا کاملا سرد شن


 
Cheesecake in jar (25) 
دیگه تمامه و میشه یه قاشق برداشت و با سر رفت تو شیشه. ولی بهتره یه کم خودمون رو تحویل بگیریم و یه تزئینیش هم بکنیم چون ارزشش رو داریم!
چند گزینه دارید... یکی استفاده از میوه است و دومی خورده بیسکویت و سومی مغزها (مربا هم میتونه یه گزینه باشه ولی به نظرم زیادی شیرینش میکنه و طعم پنیر رو تحت الشعاع قرار میده پس پیشنهاد نمیکنم)
حالا من چیکار کردم؟ ساعت دو و نیم شب بالاخره موفق شدم حاج آقا رو خوابش کنم و نیم ساعت هم واسه احتیاط بالا سرش نشستم که مطمئن شم خوابش عمیق شده. بعد آروم رفتم تو آشپزخونه و چیزکیک ها رو بیرون آوردم و بی سر و صدا اولین عکس رو گرفتم... که.... گریه؟! شوخی میکنی؟ هیچی دیگه باز برگشتم به اتاق خواب!
توی تصویر بالا این بطری رو با "پاپایا" تزئین کردم


 
Cheesecake in jar (26) 
واقعیتش رو بخواید زیاد هم نمیشه بهش بگی تزئین چون خودش یه نقش توی طعم چزکیکها ایفا میکنه



 
Cheesecake in jar (27) 
یکی از بهترین گزینه ها برای این مدل چیزکیک میتونه بیسکویت دایجستیو باشه. کافیه با دست یه کم بیسکویت ها رو خورد کنید و بریزید توی بطری (این اون شیشه خیارشوره است. حجم بیشتر ... کیف بیشتر!)
(بازم صدای گریه بلند میشه! ای بخشکی شانس!!!)



Cheesecake in jar (28) 
بطری بعدی رو با هلو پر کردم
واقعیتش اینه که من چون نباید میوه خام بخورم همه رو با کمپوت میوه تزئین کردم
(بازم گریه؟ ظاهرا حاج آقامون با وبلاگ نویسی مشکل دارن! یا با عکاسی... یا با چیزکیک؟!)
( الانه که مامانی خانم صداش در بیاد که : "بچه ام تو دست تو مظلوم واقع شده")


Cheesecake in jar (29)
این بطری رو با ترکیب بیسکویت و دارچین کاورش کردم که فوق العاده خوشمزه شده بود


 
Cheesecake in jar (30) 
خوبی این مدل چیزکیک به اینه که ... یه بطری از تو یخچال برمیداری... میری جلوی تلویزیون رو کاناپه لم میدی... و قاشق قاشق میری بالا .... تموم که شد میری سراغ بطری بعدی!


Cheesecake in jar (31) 
و تاپینگهای مختلف هم آدم رو بیشتر به خوردنش ترغیب میکنه چون دوست داری بدونی بطری بعدی چه مزه ایه! چری و آناناس و نارگیل... مغز پسته... مغز گردو... بیسکویت و دارچین... بیسکویت خالی... هلو...پاپایا... توت فرنگی...انبه... دستمون حسابی بازه (و دهنمون بازتر!)


Cheesecake in jar (32)


بافتش هم کاملا چیزکیکیه... بدون اینکه زحمت زیادی کشیده باشیم یا وقت زیادی صرف کرده باشیم. عالی در عالی!

و اما نتیجه اخلاقی:
وقتی تو خونه با بچه تنها هستیم هوس شیرینی پزی به سرمون نمیزنه!

و نتیجه غیر اخلاقی:
وقتی هر روز تو خونه با بچه تنها هستیم چیزکیک درست نمیکنیم که مجبور شیم همه اش رو تنهایی بخوریم!


50 comments:

طیبه جون اینا عـــــــالی شدن. مُتُشکرم.
خدائیش با بچه، آشپزی معمولی سخته چه برسه بخوای خارج از غذای روزمره شیرینی و مخلفات درست کنید. بازم مُتُشکریم :)

فقط میتونم بگم شاهکاری طیبه جان
این یکی دیگه منو واداشت بعد یکسال واست کامت بذارم.با بچه هم دست از ساختن شاهکار برنمیداری

از طرف یک خواننده همیشگی ولی خاموش که تحولی تو ذائقه و اشپزیش بوجود اومد از وقتی وبلاگ خوبتو کشفید

سلام طیبه جان
خسته نباشید خانومی
اگر بدونی من بیچاره با چه مشقتی بعد از 10 روز تونستن کامنت بگذارم دلت برام میسوزه
انواع و اقسام پروکسیها رو امتحان کردم .دوباره جی میل ساختم و....دست آخر دست به دامان مهندس شرکتمون شدم نتا تونستم کامنت بگذارم
تو این چند روز دوباره ام اند ام کوکیز و مافین موز و کره بادام زمینی و آشیانه های ورمیچلی (برای اولین بار) درست کردم.
همش عالی شد چون دیگه تجربه کسب کرده بودم در محضر شما و مروارید جون
الانم که دلم میخواست میتونستم از تو مانیتور این بطری حاوی چیز کیک و پاپایا رو کش برم که متاسفانه نمیشه!
دوستت دارم وممنون از همه زحمتات عزیزم. حاج آقا فینگیل رو هم ببوسین.

طیبه جان اینهمه چیزای خوشگل درست می کنی خودتم با دست و پا م یری توش خوب الان باید یه توپ قلقلی شده باشی که :)) من از اینا درست کنم بیشتر از یه قاشقش رو جرئت نمی کنم دهنم بذارم! باور کننننننن
ولی خیلی خوشگل و اشتها برانگیز شده ن. این گل پسرتونم به شیرینی های تو حسودی می کنه :دی
تا بری تو آشپز خونه زود صدات می کنه :)

راستی یادم رفت بپرسم. پنیر خامه ای چه مارکی بهتره؟ کیبی خوبه؟

سلام طیبه جمن مثل همیشه عالیست.اصلا مگه میشه جیزی که شف طیبه درست میکنه عالی نشه.یه سوال ارد سمولینا همون ارد سیب زمینی یا فرق دارن با هم؟؟؟

Salam,khaste nabashin..
Arde semolina chetori mishe gir avord tu tehran?????!!!???????? :((

واییییییییییییی کمک تو خدا یکی جوابمو بده .من بعد از ظهر مهمون دارم میخوام بوگاتسا درست کنم.کمکککککککککککککک.با ارد سیب زمینی هم میشه یا نه؟؟؟

سلام خانم سرآشپز!
من تازه یه ماهی میشه با اینجا آشنا شدم و کلی هم ذوق کردم! حیف که وقت اجازه نمی ده و گرنه کل آرشیوت رو درست می کردم.
یه سؤال در مورد پرانیز داشتم. به جای پودر کاکائو در دستور کیک میشه از خود کاکیوی تلخ استفاده کنیم؟
اگه میشه چه قدر باید بریزم و تو چه مرحله ای باید اضاه اش کن؟ مثلاً بن ماری ذوبش کنم بعد با روغن مخلوطش کنم و بعد با تخم مرغ، خوب میشه؟

http://bearhome.persiangig.com/weblog/Cookie1.jpg
http://bearhome.persiangig.com/weblog/Cookie1.jpg
http://bearhome.persiangig.com/weblog/cookie3.jpg
اهم اهم! سلام! من اومدم با یک عالمه سوال :دی
جونم برات بگه طیبه جون...من شوگر کوکیز رو همونطوری که می بینی درست کردم. خوب؟ اما به یک عالمه مچکل برخوردم :(
1- فکر کنم شکرم دونه درشت بود و منم که نمی دونستم چه بلایی قراره سرم بیاد آسیابش نکردم. پس همیرم دون دون شد.
2- خمیرم اصلاااااااااا به هم نمی چسبید و انگار یه مشت آرد رو مشت و مال می دادم :| واسه همینم آخرش مجبور شدم کلیییییی شیر اضافه کنم تا یه ذره نرم شه و یه کوچولو چسبناک.
3- کاغذ روعنی نداشتم :دی لذا گذاشتمشون کف ظرف تفلون بدون روغن. نچسبید. اما احساس کردم کفش زودتر از اونی که باید برشته شد و این در حالی بود که روش هنوز خام بود. منم مجبور شدم 1 دقیقه شعله بالا رو روشن کنم!
4- رویال آیسینگ که منو کشت! فکر کنم نزدیک 3 تا لیوان پودر شکر ریختم توش. غلیظ نمی شد کهههههههههههه! آخرشم چون آسیابم خوب نبود دون دون شد یکم.. زبر شد ینی.
خلاصه به هر بدبختی بود سر و تهش رو جمع کردم. ولی دفه ی بعد بخوام درست کنم تجربه م خیلی بیشتر شده مگه نه؟ :)
راستی تو نمی دونی چرا خمیرم اینجوری شده بود؟ :(

@ منیر:
علاقه ست. خودتم همینجوری منیر جون
@Ahoo:
لطف دارید
@ سیمین:
فایرفاکس معمولا بهتر از بقیه براوزرها جواب میده
@ brown bear:
عزیزم چاره اش دو ساعت ورزش در روزه
@ ساره:
در همون پستی که پرسیده بودید پاسخ داده بودم . کافی بود همونجا رو دوباره چک میکردید . باز توی چت باکس هم توضیح دادم که نمیشه
و هرگز چیزی رو برای بار اول واسه مهمونی درست نکنید. ریسکه
@ گوهر:
خب رسپی عوض میشه. من امتحان نکردم پس نمیتونم نظری بدم. اما میتونید رنده اش کنید و به همون اندازه استفاده کنید. با مسئولیت خودتون
@ براون بر:
خب به نظرم با وجود اینهمه بلایی که سرتون آوردن خیلی ناز شدن
و مخصوصا باید جدی بگم که برای تجربه اول عاااالی بوده. چون چیزیه که با تجربه آدم توش پخته میشه و دست اول نباید نا امید شد
من کلی در مورد شوگر کوکی ها توضیح میدم. جدا از این که از چه رسپی ای استفاده میکنید
کره و شکر رو با هم اینقدر بزنید تا شکر کاملا حل شه. این مشکل اولتون رو حل میکنه
بله بله آردها استاندارد نیستن. پس همیشه ربع لیوانش رو کنار بذارید
ورز ندید. ورز دادن باعث سفتی بیسکویتها میشه و از تردی در میان
اضافه کردن شیر باعث سفتی بیسکویت خواهد شد
هرچی تو رسپی آرد کمتر باشه بیسکویت خوشمزه تر میشه ولی کار باهاش سخت تره
بهتره خمیر رو توی یخچال بذاریم به جای اینکه آرد اضافه کنیم. اینطوری سفت میشه بدون اینکه آرد اضافه کرده باشیم
در مورد شما که عکس بوده
ولی احسنت . از روحیه تون خوشم اومد. تجربه خیلی چیز خوبیه
در مورد رویال آیسینگ... زدن اولیه سفیده خیلی مهمه. بعد کم کم پودر قند رو اکه چند بار الک شده اضافه کنید. اونوقت اون مشکل پیش نمیاد

مرسی خانومی که انقدر کامل جوابم رو دادی :)
خیلی نکته های خوبی رو گفتی. پس آرد رو کم کم می ریزم، شیر اضافه نمی کنم خیلی هم مشت و مالش نمی دم :)
بازم ممنون

سعی میکنمم دفعه بعد که شوکر کوکیز درست کردم دوباره نکات رو بگم. کمک میکنه

بسیار زیباست. اون مکعبای سفید عکس اول چیه؟
به نظر میاد پنیره. اما فکر نکنم پنیر باشه.
پس چیه؟
شایدم نارگیله. اما نارگیل سفت تر به نظر میاد.

چاکلت لاوا کیک

https://skydrive.live.com/?cid=83303102F2488668&id=83303102F2488668%21106&sc=photos#!/?cid=83303102f2488668&sc=photos&uc=1&id=83303102F2488668%21106!cid=83303102F2488668&id=83303102F2488668%21126&sc=photos

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/09/blog-post_08.html

سلام طیبه جون
من داشتم چاکلت چیپ چیز کیک (واج آرایی روی چ و ک :دی) درست میکردم یه مقدار از فیلینگش زیاد اومد گفتم حالا چیکارش کنم، ریختم تو بطری! خیلی جالب بود. بیشتر از اون مدل کراستیش چسبید بهم :دی از این به بعد دیگه کراست بی کراست! کارمو راحت کردی خدا کارتو راحت کنه ماااادر

بهاره جون چند وقتی هست که نمی تونن کامنت بذارن و امروز هم وبلاگ در کل براشون باز نمی شه.

این کامنت رو از طریق ای میل برای من فرستادن که اینجا بذارم:


سلام به طیبه عزیزم و همه همشاگردیهای خوبم
طیبه جان دستتون درد نکنه خیلی زیبا شدن و مطمئنا خیلی هم خوشمزه بودند
دلم واسه اینجا یه ذره شده بود و دلم واسه شما خیلی خلی تنگ شده بود به خاطر یه کسالت کوچولو نتونستم مدتی بیام سر بزنم متاسفانه وضعیت اینترنت مجددا خیلی افتضاح شده و خیلی خیلی ورود به کارگاه سخت شده ،خیلی دوست داشتم بتونم کامنت بذارم و لی چندین شبانه روزه که هر چی تلاش میکنم موفق نمیشوم،اما همچنان از طریق مروارید عزیز پیگیری میکنم تا انشالله هر چه زودتر وضعیت روبراه شود
استاد خوبم خیلی خیلی بیشتر از قبل دوستتون دارم و قدر اینجا و تمام دوستان خوبی رو که این وبلاگ به من داده رو میدونم :X
برای شما و خانوادتون همیشه آرزوی سلامتی دارم
@مروارید
مروارید جون ک جا ییییییییییییییی؟؟؟؟
جاتون خیلی خالیه ها ;)

@ مهرسجاد:
الان یه کم شک دارم ولی تا اونجایی که یادمه باید برشهای نارگیل سبز باشه. اگه خورده های نارگیل سبز توی بطریهای آب نارگیل و یا قوطی های مارک
Pop
رو خورده باشید متوجه میشید چی میگم
یه کم لاستیکی و لزج و تقریبا بی رنگه
@ فافا:
آره خب... و تازه پختش هم خیلی سریعه و استرس ترک خوردن رو هم نداره
مرسی
@ بهاره:
اتفاقا تو فکرتون بودم
ولی چون هیچوقت واسه کامنت گذاشتن به کسی فشار نمیارم گفتم انشالا که مورد خاصی نیست و سرحال هستید و فکرای بد نکنم بهتره
اتفاقا توی چت باکس هم دنبالتون میگشتم. ولی نبودید گفتم احتمالا مسافرتی چیزی هستید
مروارید جون هم حتما مثل همه مون سرشون شلوغه
من چند روزه دارم کم کم روی پست بعدی کار میکنم. عکسها هم آپلود شدن و متن هم تایپ شده. میمونه آماده کردن پست که خدا بخواد تا فردا تمومش میکنم. امشب دیگه نمیشه. ایشالا فردا

مقش شب:

آیسد تی:

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!563&sc=photos

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_31.html

مشق شب:
https://profile.live.com/cid-c37f1a25e65f27b7/#!https://skydrive.live.com/?cid=c37f1a25e65f27b7&sc=photos!cid=C37F1A25E65F27B7&id=C37F1A25E65F27B7!143&sc=photos
من کلا عاششششق چیز کیکم!ولی این یه چیز دیگه بود!
دست طیبه بانو درد نکنه!

چقدر جالب تركيبش با انار هم بايد جالب باشه
البته من با چيزكيك بلوچيز تيست كردم

عالي مثل هميشه
احسنت

با انار خیلی خوب بود.من قاطی انار یه کم بیسکوئیت و بادوم و دارچین هم ریختم.کلا ترکیب جالبی شد.
ممنون بانو.الطافتون مستدام

سلام طیبه عزیز که واقعاً لغت شف خیلییی برازنده اته !
من الان بدجور مصر هستم که این چیز کیک رو همین امروز درست کنم ! فقط یک تنها پنیری که الان دارم یه ماسکارپونه 200 گرمی کاله است
سوال اولم اینکه : این پنیر خوبه؟؟
حالا بعد بقیه اندازه ها رو به چه نسبت باید کم کنم ؟؟
ببخشید اگه سوالم مبتدیانه است 

 طیبه عزیز واقعاً کلمه شف برازنده اته ! تازه یه "بزرگ" هم باید بهش اضافه شه :-)

من شدیداً الان ویارم گرفته که ایمن چیزکیک رو درست کنم !
فقط دو تا سوال من الان یه پنیر ماسکارپونه 200 گرمی دارم ! آیا به درد این رسپی میخوره ؟؟
و دوم اینکه اگه بخوام اندازه ها رو به نسبت کم کنم مشکلی پیش نمیاد ؟؟
ببخشید اگه سوال هام مبتدیانه است

فک کردم این کامنت نرسیده :)))))))
لطفاً اپاکش کنید

نظر لطفتونه عزيزم

ماسكارپونه كمي چربتره ولي هيچ مشكلي پيش نمياد

به راحتي ميتونيد اندازه ها رو درصد بندي كنيد و ورژن كوچكتري ازش درست كنيد اما خيلي مواظب باشيد كه ميزان ژله رو زياد بگيريد كه بعد در نهايت برشش شيك بشه
چون زياد كردن ژله طعمش رو خراب نميكنه اما كم بودنش ممكنه برشها رو بد شكل كنه
موفق باشيد

 مرسی از جوابت ! اما متنوجه نشدم
من راجع به رسپی چیزکیک تو بطری سوال پرسیده بودم . ژله نداره تا اونجایی که من تو دستور میبینم !

 دوست عزیز،

من فکر می کنم شف دو تا جواب رو با هم ادغام کردن. اون بخش ژله دارش مربوط به یک سوال دیگه مربوط به ژله در پوست پرتقال هست که به سوال شما مربوط نیست.

با این حال جواب سوال شما رو شف دادن که مشکلی پیش نمی یاد.

نه ميدونيد مشكل كجاست.... من وقتي داشتم پاسخ ميدادم چشمم افتاد روي عكس چيز كيك انگور (چون زير اين پست تصوير اون يكي چيزكيك هم مياد) بعد قاطي كردم
واقعا شرمنده ام. بايد ببخشيد

طیبه جون من الان درستش کردم تو فره مطمئن هستم که عالی میشه دستت درد نکنه 

سلام من یک تازه کارم یه سوال دارم ازتون که میخوام کسی نبینه چطور باید بپرسم؟

ندانستن عيب نيست نپرسيدن عيبه
براي نادانسته ها كسي آدم رو مسخره نميكنه
هر چي دوست داريد همينجا بپرسيد 

طیبه جون اینم چیز کیکهای من
 یه چیز عجیب من با آلو سیاه و بیسکویت وزولبیا امتحانش کردم! طعمش جالب و خوشمزه بود!
مرسی بابت دستورای خوبتون

به به ! چه عكسهاي خوشگلي! خيلي عالي شده
و چقدر هم كه قاشقش نازه
احسنت

 ممنون عزیزم قابل شما رو نداره اینها رو توی یه گشت گذار که به (دیر)داشتم از فروشگاه مطاف گرفتم به خدا بدون تعارف قابل شما رو نداره بخوای 12 تاشو تقدیم میکنم.

قربان محبتتون
تا به حال پام نرسيده
بايد يه سر برم

راستش خواهر شوهر گرام بنده کنگان زندگی میکنن ما هم هر چند مدت یه سر میریم اونجا مثل همین هفته که رفتم یه سر رفتم فروشگاه مطاف و کلی چیز میز داشت از پنیر چدار4500 گرفته تا اون ماکارانی های گنده با قیمت 7500 و خیلی چیزهای عالی دیگه که من ازشون سر در نمی آوردم و جعبه های خوشگلشونو با حسرت نگاه میکردم! پیشنهاد میکنم حتما برید پشیمون نمیشید 

سلام شف مهلبونننننننننن واي طيبه جون فوق العاده بود من عاشق چيزكيكم ولي اين يه چيز ديگه نود اضافاتم نداشت فقط يه كرم فوق العاده چيزييييييييييييييي اوف عاشقش شدم همسر من از چيز كيك متنفر ولي اينو خيلي خيلي دوست داشت و قبول كرد كه من همي چيزكيكاي شمارو درست كنم  و خلاصه همه رو شريك شد متاسفانه باهام. شف مهلبون يه سوال به نظرتون اشكالي داره اگر كامل كرم رو تو يه ظرف پيركس بزرگ بريزيم بذاريم تو فر؟ ميخوام واسه يه عاشق چيز كيك هديه ببرم. بازم ممنون ار رسژي هاي فوق العادت اميدوارم همونجور كه تو اينقدر منو خوشحال ميكني خدا هزار برابر خوشحالت كنه عزيزم

خيلي خوشحال شدم صحبتهاتون رو شنيدم

بله عزيزم ميشه
فقط زمان پخت متناسب با سايز قالب و ارتفاع چيز كيك عوض ميشه
كه به همون شيوه تكون دادن قالب ميتونيد متوجه شيد پخته يا نه

براي هديه دادن يه گزينه جالب اينه كه در بطري درست كنيد بعد بطري ها رو با روبان تزئين كنيد و روي درش رو هم با پارچه و برچسب و روبان خوشگل كنيد و درشون رو ببنديد و توي سبد بذاريد و هديه بديد

مزه اش خیلیییییییییییییییی عالی شده بود. فقط یک نکته من مواد رو نصف کرده بودم اما زمان پخت رو همون نیم ساعت گذاشتم...برای همه رسپی ها به همین شکله؟...یعنی حتی اگه مواد هم نصف بشه زمان پخت ثابت میمونه؟؟

زمان پخت هميشه بستگي به شرايط فر و جنس و سايز قالب داره
نه لزوما اينطوري نيست

سلام شف جان میشه بیسکووییت رو زیرش بریزیم و با بیسکوییت بذاریم تو فر ؟
من دوست دارم بیسکوییت زیرش باشه آخه :دی

هووووراااااااااا
مرسییی :پی

سلام طیبه جان ....اول یک چیزی بگم بعد برم سراغ سوالم
خلی حیفه که اینهمه قشنگ مطالبت دسته بندی شده و توضیح داده شده هست ، اما تو نظرهای هر پست ، کامنتهایی هست که اصلا ربطی به اون پست نداره ...کاش دوستان رعایت میکردن و میزاشتن دیدگاه ها هم یک منبع خوب برای آموزش میموندن

اما سوالم
عزیزم میتونم این چیز کیکو تو کپسولهای کاغذی درست کنم؟
میدونی میخوام یک چیزی باشه که بتونم به صورت تک نفره سرو کنم و شیشه مربا هم به اون تعداد ندارم
ممنون میشم راهنماییم کنی
 

 دوست عزیز،

من فکر نمی کنم بشه. یکی از دلایلش هم اینه که شیشه ها تا نصفه اشون باید توی آب باشن که اینجوری با کپسول های کاغذی شدنی نیست.

می تونید در فنجون های مثلا آرکوپال که می شه در فر گذاشتشون درست کنید.

سلام ممنون از وبلاگ مفیدتون
واقعا عالیه
من تصمیم گرفتم این چیز کیک رو درست کنم چون عاشق پنیر خامه ای هستم:دی
ولی خانواده زیاد موافق نیستن با این حال دارم درستش میکنم
الان تو فر گذاشتم ولی چون ظرفای مناسب رو نداشتم همشو ریختم توپیریکس گرد و اونم تو یه قابلمه آب جوش (ولی آب جوش از سطح موادم بالاتره)میترسم خراب بشه
استرس گرفتم :S
یعنی ممکنه تاثیر بزاره و مزه اشو خراب کنه؟؟

خيلي از ايراني ها مزه چيزكيك رو نميتونن تحمل كنن
مثلا من شخصا فقط واسه دوستاي خودم چيزكيك درست ميكنم و نه حتي خانواده
چون چيزي نيست كه هر كسي بپسنده
ميتونيد خودتون ماسكارپونه درست كنيد

سلام. این شیشه گرد کوتاه‌ها شیشه چه مارکی هستن؟ قیافه شون خیلی خوبه
https://blufiles.storage.live.com/y1p18iE-Yw6j20rMZRbTyEaqrd6swbY4zqeq-areVGPM1gE0yk8FQg6kyezAWNNC63Q04azTOXTTb0/Cheesecake%20in%20jar%20%289%29.jpg?psid=1

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...