2011/10/03

کباب بلدرچین با ادویه چیکن ماسالا و سیب زمینی رومانف

Potatoes Romanoff& quail roast (1) 
(اوه! یه تریلی میخواد اسمشو بار کنه!)
یکی از غذاهایی که من تو این یکی دو ماهه توش تجربه پیدا کردم ؛ بلدرچینه. چون پختش آسونه و طعمش رو هم بیشتر از مرغ میپسندم. اینروزا حتی واسه دیگران هم بلدرچین درست میکنم چون وقتم رو نمیگیره (وقت ندارم که بتونه بگیره). اینی که امروز پست میکنم صرفا یه مدل ساده از مدلهای مختلفیه که من با بلدرچین کار میکنم. البته کمتر با این شیوه کار میکنم چون اسپایسیه و فعلا واسه شرایط من زیاد خوب نیست.
به عنوان ساید دیش (غذای جانبی) هم واسش سیب زمینی رومانف سرو کردم که یکی از غذاهای مورد علاقه خودمه که با سیب زمینی کبابی درست میشه و خیلی سریع و فوق العاده خوشمزه است. یعنی حتی از پوره سیب زمینی هم بیشتر دوستش دارم.
بلدرچین 5 عدد
روغن زیتون خالص نصف لیوان
چیکن ماسالا 1 ق غ
زردچوبه 1 ق غ
لیمو سبز 10 عدد
برای سیب زمینی رومانف:
سیب زمینی 1 کیلو
پنیر چدار رنده شده 2 لیوان
ماست ترش 1 لیوان
فلفل سیاه
پیازچه خورد شده 2 ق غ


Potatoes Romanoff& quail roast (2) 
توی این رسپی من از "چیکن ماسالا" استفاده کردم که یه ادویه هندی برای غذاهاییه که با مرغ آماده میشه. ولی اگه نمیتونید تو بازار پیداش کنید میتونید ادویه هاش رو ترکیب کنید و برای خودتون تو خونه داشته باشیدش
پودر تخم گشنیز-پودر فلفل سیاه-پودر زیره سبز-پودر سیر-پودر زنجبیل-پودر جوز هندی-پودر میخک-زردچوبه-فلفل قرمز-هل-نمک
میزان هر ادویه رو هم میتونید به دلخواه استفاده کنید. در واقع در هر منطقه از هند از میزان متفاوتی از هر ادویه استفاده میشه پس زیاد لزومی نداره که وسواس به خرج بدید. یه چند تا ادویه دیگه هم توش داره که توی خود هند پیدا میشه پس من ننوشتمش

Potatoes Romanoff& quail roast (3)
زردچوبه و ماسالا رو توی ظرف میریزیم


Potatoes Romanoff& quail roast (4)
من از روغن زیتون ایکسترا ورجن استفاده کردم. یعنی روغن زیتونش عطر و طعم زیتون داره و تصفیه شده نیست. حواستون باشه ممکنه هر کسی نپسنده


Potatoes Romanoff& quail roast (5) 
بلدرچین ها رو میشوریم (و همینطور داخل شکمشون رو ) و خشک میکنیم و دونه دونه توی ظرف قرار میدیم

Potatoes Romanoff& quail roast (6)
 
و خوب با مخلوط روغن ماساژشون میدیم


 Potatoes Romanoff& quail roast (7)
توی ظرفی که قراره توی فر بذاریم کنار هم میچینیمشون و مجددا با برس از مخلوط ادویه و روغن روش میمالیم


 Potatoes Romanoff& quail roast (8)
من برای توی شکم بلدرچینها از لیمو استفاده کردم. هدف این نیست که لیموها خورده بشن. هدف اینه که به گوشت طعم و عطر بده. و واقعا هم میده. یعنی حتی رون بلدرچینها هم عطر لیمو میگیرن. با و بدون لیمو امتحان کنید, متوجه تفاوتش خواهید شد.


Potatoes Romanoff& quail roast (9)
لیموها رو توی شکم بلدرچینها فرو میکنیم. من برای هر بلدرچین دو لیمو استفاده کردم که هر کدوم به چهار قسمت تقسیم شده بودن


Potatoes Romanoff& quail roast (10)
حالا در فر قرار میدیم. نیم ساعت با دمای 200 درجه سانتیگراد
(از این عکس که بلدرچینها به صف شدن خیلی خوشم میاد)


Potatoes Romanoff& quail roast (13)
بعد از فر بیرونش میاریم و با برس باقیمونده روغن و ادویه رو روشون میمالیم

Potatoes Romanoff& quail roast (15)
و مجددا توی فر قرار میدیم برای یک ربع با دمای 180 درجه سانتیگراد
حالا از فر بیرون آورده و درش رو میذاریم و یا با فویل آلومینیوم میپوشونیمش. برای مدت ده تا 15 دقیقه
این قسمتش خیلی مهمه. باید اجازه بدیدم پرنده استراحت کنه تا در نهایت گوشت آبداری داشته باشیم. میتونید امتحان کنید واقعا طعمش فرق میکنه



Potatoes Romanoff& quail roast (11)
و حالا برای سیب زمینی رومانف:
معمولا من سیب زمینی رو توی مایکروفر کباب میکنم و ازش هم خیلی راضیم ولی اینبار توی فر کبابشون کردم چون با اجازتون مایکروفرم به دلیل نوسانات برق به دیار باقیات و صالحات شتافته بود (که البته عمرش به دنیا باقی بود و سریع بردیم تعمیرش کردیم چون بدونش زندگیمون میلنگه!)
پس سیب زمینی ها رو با اسکاچ خوب میشوریم و با چنگال یا کارد سوراخ میکنیم و دورشون فویل میپیچونیم


Potatoes Romanoff& quail roast (12)
 
توی فر با دمای 210 درجه سانتیگراد به مدت یک ساعت میپزیمشون. دقت داشته باشید که این زمان برای سیب زمینی با سایز متوسطه

Potatoes Romanoff& quail roast (19)
از فر خارج کرده و پوست میکنیم


Potatoes Romanoff& quail roast (14)
برای این غذا به پنیر چدار نیاز داریم و به نظر من جایگزین هم نداره چون فقط با چدار اینقدر خوشمزه میشه


Potatoes Romanoff& quail roast (16)
چدار رو رنده میکنیم


Potatoes Romanoff& quail roast (17)
نصف لیوانش رو کنار میذاریم


Potatoes Romanoff& quail roast (18)
ظرفمون رو با روغن زیتون چرب میکنیم (یا هر روغن دیگه ای. و یا حتی بهتر از اون... با کره!)


Potatoes Romanoff& quail roast (20)
سیب زمینی ها رو درشت رنده میکنیم و روی پنیر میریزیم


Potatoes Romanoff& quail roast (21)
خب ... قانونا باید از ساور کریم استفاده بشه اما چون اینجا یافت نمیشه من از ماست ترش استفاده میکنم که تقریبا همون طعم رو بهمون میده. پس دوستان خارج کشور از یک و نیم لیوان ساور کریم استفاده کنن. سایر دوستان هم بهشون پیشنهاد میکنم از ماست شیرازی آپادا استفاده کنن چون من این غذا رو با ماستهای مختلف امتحان کردم این نوع بخصوص ماست از همه بهتر جواب میده

Potatoes Romanoff& quail roast (22)
حالا توش فلفل سیاه آسیاب میکنیم و کمی هم میزنیم. فقط به اندازه ای که مخلوط شه
به نظر من نمک نمیخواد چون چدار خیلی شوره
در رسپی سیب زمینی رومانف معمولا پیاز داریم. اما من با پیاز و بدون پیاز امتحان کردم. بدون پیازش رو بیشتر دوست دارم. یعنی با پیازچه مزه بهتری داره تا با پیاز. ولی اگه مایلید از نصف لیوان پیاز ریز خورد شده استفاده کنید

Potatoes Romanoff& quail roast (23)
حالا توی ظرف میریزیمش ولی روش رو صاف نمیکنیم. یعنی فقط سریع توی ظرف خالیش میکنیم تا روش پستی و بلندی بوجود بیاد

Potatoes Romanoff& quail roast (24)
اون نصف لیوان پنیر که کنار گذاشته بودیم رو روی مواد میریزیم


Potatoes Romanoff& quail roast (25)
و پیازچه رو روش میریزیم. و توی فر قرار میدیم


Potatoes Romanoff& quail roast (26)
با دمای 180 درجه سانتیگراد برای مدت 25 تا 30 دقیقه. به اندازه ای که طلایی شه


Potatoes Romanoff& quail roast (27)
برای سروش من از سیب زمینی رومانف توی بشقاب ریختم...
(این بشقاب مادربزگمه که توش واسم ماهی فرستاده بود و اینجا واسه عکاسی ازش سوء استفاده کردم! گلهاش خیلی خوشگلن)

Potatoes Romanoff& quail roast (28)
و یک بلدرچین روش قرار دادم
(البته من قبل از اینکه بلدرچینها رو از فر بیرون بیارم؛ یه کارد توی سینه این بلدرچینه فرو کردم که مطمئن شم پخته. آخه گوشت بلدرچین استاندارد که نداره. همیشه باید تستش کنیم. جای ضربه ناجوانمردانه ام توی عکس مشخصه. اونهای دیگه پوستشون سالم بود، این ناقصه رو واسه خودم گذاشتم غافل از اینکه باید عکس هم میگرفتم این شد که عکسه اینجوری افتاد. خلاصه واجب بود این موضوع رو توضیح بدم!)

Potatoes Romanoff& quail roast (29)

حالا.... من میگم این بلدرچین چیزی نیست که بشه با کلاس باهاش برخورد کرد... پس آستینامون رو بالا میزنیم و یا علی میگیم و میریم تو بشقاب! (البته مامانی خانم خیلی با کلاس با کارد و چنگال میل فرمودن!!! من کلاسم به مامانم نرفته)
از نظر من بلدرچین کاملا پخته و به این شیوه گوشتش آبدار شده. کاورش اسپایسیه و هنگام خوردن علاوه بر ادویه های مختلف ، عطر لیمو کاملا مشهوده
طعم سیب زمینی رومانف رو خیلی دوست دارم. ترش و شور و کمی هم تند. همراه مناسبی برای غذاهای کبابی. توصیه نمیکنم توی مایکروفر درستش کنید چون من امتحان کردم و خیلی خشک میشه و بافتش از هم میپاشه (آره من ورژنهای مختلفش رو تست کردم. حتی با تخم مرغ هم امتحانش کردم - ولی شما امتحان نکنید) اما پیشنهاد میکنم که سیب زمینیها رو توی مایکروفر کباب کنید چون آبشون گرفته میشه و بعد با ماست بهتر ترکیب شده و طعم جالبتری به خودش میگیره. از نظر من رمز خوش طعم شدنش توی اون پیازچه ایه که روش میریزیم ...یا شایدم من زیادی عاشق پیازچه هستم؟!
یه بار واسه ناهار امتحانش کنید؛ پشیمون نمیشید



 سیب زمینی رومانف برگرفته از americanfood

63 comments:

ظاهرش که خیلی عالیه! فقط اینکه لیمو رو با پوست می ذاری تلخش نمی کنه؟
یه سؤال هم راجع به شکلات داشتم، من امتحانی از همین شکلات هایی که تو خونه داشتیم رو ذوب کردم ولی بعدش تو دمای محیط اصلاً خودش رو نگرفت. گذاشتمش تو یخچال سفت شد ولی بازم که از یخچال درش آورد شل شد! علتش چیه؟ کلاً باید از چه نوع شکلاتی استفاده کنیم که خودش رو بگیره؟

طیبه جون دستت درد نکنه .بنظر خیلی خوش مزه میاد.
نوشته بودید پنیر چدار جاگزین نداره یعنی اگه پیدا نکردیم واقعا" نمیتونیم از پنیرای دیگه مثل گودا و...استفاده کنیم؟؟؟
اون مارک ماستی هم که گفته بودید من تا حالا تهران ندیدم .نکته مهم در مورد ماست اینه که باید ترش باشه درسته؟

راستی یه سؤال هم در مورد خمیر فیلو دارم که مخصوص باقلواست. میشه بگید از چه موادی تشکیل شده؟ تو خمیرش تخم مرغ داره یا اینکه فقط آب و آرد و نمک و سرکه هست؟

This comment has been removed by the author.

سلام.طیبه جان با توجه به حرف شما که ممکنه تو چت باکس سوالاتو نبینید و با توجه به راهنمایی پریس جون در مورد نصب فایر فاکس براتون کامنت میزارم امیدوارم مثل همیشه ارور نده و پست بشه.امروز کاپ کیک شکلاتی بدون شکلاتو درست کردم ولی روش مثل آشپال سوراخ سوراخه ولی با این وجود پخته وخوشمزه بود.چیز کیک ژاپنی هم درست کردم ولی مدت زمانش خیلی طول کشید نزدیک 2ساعت.میخواستم بدونم اشکال از فر هست یا من رسپی رو درست انجام نمیدم؟؟

کیک باقلوا

https://skydrive.live.com/?sc=photos#!/?cid=83303102f2488668&sc=photos&uc=1&id=83303102F2488668%21106!cid=83303102F2488668&id=83303102F2488668%21127&sc=photos

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/03/blog-post_06.html

@ simin

شدن که می شه. ولی همونطوری که شف توضیح دادن، به نظر ایشون با پنیر چدار اینقدر خوشمزه می شه.

پس دست خودتونه. می تونید با پنیرهای دیگه هم جایگزین کنید وثل گودا، ولی خب با چدار یه چیز دیگه است.

هر وقت انشاءا... چدار به دستتون رسید یه بار هم با چدار درست کنید.

در مورد ماست هم این ماست تا جایی که من پیدا کردم، متعلق به شرکت زرین غزال هست.

توی وبسایتشون من تلفنی پیدا نکردم. می تونید از 118 بپرسید و به شرکت زنگ بزنید ببینید کجای تهران این محصولات رو عرضه می کنن.
امیدوارم موفق باشید.

@ Gohar

همونطوری که برای هر کیکی چند تا رسپی موجوده، برای خمیر فیلو هم این قانون صدق می کنه.

بهتون پیشنهاد می کنم یه جستجوی کوچک در اینترنت انجام بدید و دستورهای مختلف رو ببینید. وبلاگهای انگلیسی هم گزینه های خوبی هستن.

بعضی ها با تخم مرغ و ماست و .... درست شدن و بعضی ها فقط با آب و سرکه.

@ MORVARID
سلام مروارید جون .خیلی وقته اینجا ندیدمتون .دلمون براتون تنگ شده بود.
ممنون که جواب داده بودید ولی عزیزم لبنیات در تهران تنوع زیادی داره و خیلی از شرکتهای شهرستانی تو تهران محصولاتشون و پخش نمی کنند یا فقط چند تا منطقه خاص و پوشش میدن.و من هم تا حالا این مارک و ندیدم حالا با توجه باینکه وقت تحقیق و تفحص ندارم فکر میکنم مجبورم با هر ماست ترشی که دو دستم رسید این دستور رو امتحان مکنم.
بهر حال ممنون عزیزم

@ مروارید
من خیلی گشتم، حتی تو سایت های انگلیسی! برای همین هم پرسیدم! چون دیدم رسپی متفاوته! تو همه سایتهای ایرانی که خمیرش تخم مرغ داره! اما تو سایت های خارجی با آب و نمک و سرکه درست میشه. می خوام بدون این خمیر فیلوی مخصوص باقلوا که مال ترکیه هست وطیبه جون باهاش فیلو کاپ و غیره درست میکنه موادش چیه.

@ Gohar

از اونجایی که در نوشته اولتون سوال کرده بودید: خمیر فیلو از چه موادی تشکیل شده و ننوشته بودید که جستجوتون رو اینقدر کامل انجام دادید، من جواب اول رو دادم.

پس من فکر می کنم اون همه علامت تعجب لازم نبود.

از اونجایی که من می دونم شف دیگه این خمیر رو ندارن، روی خمیر خودم که همون خمیر شف هست رو نگاه کردم و نوشته:

آرد ذرت، آب، تخم مرغ و نمک.

امیدوارم این جوابی باشه که دنبالش بودید و من تونسته باشم بهتون کمک کنم.

@ مروارید
ممنون بابت جواب. :-*
البته اون علامت سؤالها رو بذارید به حساب اینکه من واقعاً گیج شده بودم با دیدن اون همه رسپی متفاوت. ;) :p

@ simin

کمی دلتنگی، کمی سر و کله زدن با دنیا، کمی ...

همین جا بودم، زیر سایه شما.

من هم به دلیل این که وقتتون تلف نشه می گم با شرکتشون تماس بگیرید. شاید حتی شف بتونن آدرسی چیزی رو از روی ظرف ماست براتون بخونن.

بارها شده که من چیزی رو از ایران خواستم و دوستان نتونستن پیداش کنن. من به شرکتشون زنگ زدم و پرسیدم کجا عرضه می کنن و به نتیجه هم رسیدم.

باز هم نظر خودتونه.

@ Gohar

خواهش می کنم.

مقش شب:

بوگاتسا:

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!570

و

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!569&sc=photos

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/04/blog-post_10.html

@ Morvarid
آخی عزیزم .انشاا.. هر جا هستی و هر کاری میکنی همیشه سلامت و شاد باشی.
ممنون از راهنمائیهات مروارید جون.
میدونی جدیدا" این شانس و پیدا کردم که هر چی دنبالشم پیداش میکنم.
یه سوپر بزرگ نزدیک خونمون باز شده دیشب رفته بودم خرید که چشمم رو یکی از قفسه هاش خشک شد .
میدونی چی پیدا کردم مروارید جون؟؟؟
شیر خشک نیدو نستله (هورا هورا..) خلاصه کم مونده بود تو فروشگاه بالا و پائین بپرم.
امیدوارم این ماست رو هم همینطوری پیدا کنم (ورژن تنبلی) میبوسمت عزیزم

@ simin
من شنیده بودم که دیگه ورود شیرخشک نیدو نستله به ایران ممنوع شده. حتی تو سایت خود نستله که برای ایرانه هم رفتم، این محصول رو نداشت!
جای تعجب پیداش کردین.
ولی کلاً تو تهران هم باید بگردی یه چیزی رو پیدا کنی. همین مارشمالو، همه مغازه ها دم خونمون دارن ولی مارپیچیه، و سفیدش من نتونستم پیدا کنم.
به جای نیدو نمیشه از کافی میت استفاده کرد؟

@ gohar
والا گوهر جون اینکه میتونی از کافی میت استفاده کنی یا نه من نمی دونم باید از خود طیبه جون بپرسید ولی من یه دفعه بی تجربگی کردم و با شیرخشک بچه درست کردم شد عین سنگ .خیلی خوشمزه بودا ولی خیلی سفت بود.
حالا من نمیدونم شما کجای تهران هستید ولی این مغازه که میگم اسمش سوپر دریانی جام جم هست و در خیابان ساقدوش واقع شده که نزدیک میدان بنی هاشم و پاسداران میشه.
حالا اگر میتونی بری اونجا بگو من حتما" آدرس دقیقش رو بهت میدم

@ simin
وای! مثل اینکه همسایه ایم ها!
خونه ما میدون ملته. آدرس بدی حتماً یه سر می رم سوپریه!

@ گوهر:
نه خود لیموها تلخ میشن که همینطور که گفتم هدف خوردنشون نیست. ولی پوست لیمو به گوشت عطر میده
شکلات نباید در دمای عادی ذوب شه و باید شکلش رو حفظ کنه. پس احتمالا مواد افزودنیس زیاد بوده
مارک خوب شکلات... لینتز یا نستله
@ سیمین:
جدی؟ آپادا همون دایتیه. فکر کنم محصول فارسه
آره هم ترشه هم بافتش خامه ایه
مثل این میمونه که ماست خامه ای ترش داشته باشیم. واسه همین جایگزین خوبی واسه ساور کریمه
نه عزیزم مطمئنم که تهران هست چون اجسانه جون تهران چدار پیدا کرده بودن. از همون آدرسهایی که داده بودن میشه پیداش کنید. چدار یه مزه خاصی داره که حتی نزدیک به گودا هم نیست
@ شهزاد:
یعنی روی کاور کیک سوراخ سوراخ بود؟ این دیگه خیلی جالبه! سوارخهاش عمیق بودن یا کوچولو؟ من تا به حال به همچین موردی بر نخوردم
در مورد چیزکیک باید بگم که بله میتونه فر باشه چون این یه نوع کیک اسفنجیه و کیک اسفنجی تایم پختش از چیزکیک کمتره و نباید اون قدری طول بکشه
ولی اگه کیفیت کیک خوب شده پس نشون میده که فرتون خوبه ولی قلق داره که باید زمان پخت کیکها رو از این به بعد خوتون تنظیم کنید و با رسپی جلو نرید
@ سیمین:
بله من با ماستای شیرین هم درستش کردم زیاد سخت نگیرید یه ماست ترش باشه هم جواب میده
@ گوهر:
اگه هدفتون اینه که توی خونه فیلو درست کنید من یه رسپی واستون لینک کنم
@ سیمین:
متاسفانه اینجا جنس ها همیشه پیدا نمیشه. من که خونه نشینم ولی اگه آقای شوهر تونست پیدا کنه و ازش خرید شماره تلفنش رو پیدا میکنم ولی میدونم که آپادا همون دایتیه فقط محصولات لبنیش رو به این اسم میفروشه
@ گوهر:
طعم نیدو با طعم کافی میت خیلی فرق میکنه
اما فکر کنم بشه از لوازم قنادی پودر شیر خشک فله خریداری کرد

ممنون میشم لینک رسپی فیلو رو بذاری.
راستی، برای این کباب شعله پایین فر رو روشن کردی؟
بعد چه جوری کاورش این قدر خوش رنگ شده؟

سلام.طیبه جان راجع به سوراخهایی که سطح کاپ کیک بوجود اومده بودباید بگم زیاد عمیق نبودن ولی خوب مشخص بودن!! از حق نگذریم طعمشون عالی بود . چیز کیک ژاپنی که درست کردم اسفنجی وسبک شده بود.حالا که فکرشو میکنم میبینم برای کاپ کیکا برای من 5 دقیقه بیشتر از تایم رسپی طول کشید تا پخته شدن.حق با شماست باید با تست کردن قلق فر دستم بیاد.ممنونم ازلطفتون.موفق باشید.

@ gohar
گوهر جون انگار واقعا" همسایه هستیما !
این سوپر توی خیابان ساقدوش (شهید افشاری ) هست
بالای خیابان ساقدوش روبروی رستوران سیمرغ
اسمش هم سوپر دریانی جام جم هست و سوپر بزرگیه.
امیدوارم تشریف ببرید و چیزهائی که میخواید داشته باشه

طیبه جون خودتون رو به زحمت نندازید بالاخره پیداش میکنم

This comment has been removed by the author.

سلاممممممممممممممممممممم به طیبه جون هنرمند آخیش موفق شدم کامنت بذارم.اول از همه بگم واقعا ازت تشکر میکنم بابت وبلاگ عالیت دستورای فوق العادت مرسییییی.خیلی از دستوراتو درست کردم عالی شده عاشق وبلاگت شدم از بوگاتسا خیلی خوشم اومد دیونه طعم بی نظیرشم.چطور عکسای کارامو برات بفرستم که راهنماییم کنی خوبه یا نه؟

@ گوهر:
نه همون شعله پایین کافیه. گرماش زیاده و برشته اش میکنه
Fresh Filo Pastry
400g plain flour
1 teaspoon salt
2 tablespoons extra virgin olive oil
200ml warm water
Cornflour to dus
For filo, place flour, salt, olive oil and warm water into food processor, process for 1-2 minutes or until mixture forms a ball.

Place dough onto a bench, lightly floured with cornflour and knead for 3-4 minutes or until smooth. Place into a lightly oiled bowl, wrap with cling film and rest in a warm place for approximately 2 hours.
Divide pastry into eight portions, roll each portion to approximately 1cm thick, dusting with cornflour to prevent sticking. Cover with a tea towel and rest for 10 minutes.

Using a pasta machine, roll out one portion of pastry, starting at the largest setting work through to the thinnest setting, rolling the pastry through each setting 2-3 times. Laminate pasta a few times at the thickest setting. Cut pastry sheets into lengths, dust with cornflour and using a rolling pin roll sheet until very thin. Keep sheets of filo between sheets of baking paper while not working with it so it doesn’t dry out.
http://www.masterchef.com.au/bougatsa-with-poached-figs.htm
@شهزاد:
اتفاقا این کیک رو برای تولدم درست کردم. و مثل همیشه خوب شد. ایشالا مشکل دفعه بعد حل میشه. هیچ چی بهتر از تجربه نیست
@ سیمین:
شامسمون! فعلا که غیب شده
واسه دکتر که از خونه بیرون رفتم اگه بچه زیاد اذیت نکرد یه سر به فروشگاه میزنم
@ هستی
ممنون از جملات زیباتون
توی لینک پست آلبوم بچه ها که سمت راسته یه لینکه. اونجا توضیح دادم
ولی به راحتی میتونید توی
Live.com
عکس بذارید

ممنون طیبه جون .مطمئن باش عزیزم وقتی بخوام سیب زمینی رومانف درست کنم بالاخره میگردم پیداش میکنم. البته خودتون گفته بودین با ماست شیرین هم درست کردید.راستش دخترمن ماست ترش نمی خوره اگر تاثیر زیادی تو طعم نداشته باشه ترجیح میدم با ماست معمولی درستش کنم.
راستی طیبه جون برای مرغ بریان هم میتونیم به روش پخت بلدرچین عمل کنیم؟ البته میدونم تایم بیشتری باید اختصاص بدیم ولی از نظر مواد مرینیت همینها خوبن یا شما ادویه و مواد دیگه ای توصیه میکنید؟
باعرض پوزش از سوالات متعدد.بوس

این روش منه که سریع میگم
مخلفات توي شكمش رو من خام كار ميكنم
يعني پياز رو فقط ريز خورد ميكنم و ادويه و نمك و فلفل و مغزها و آلو و كشمش و همه چي

همه رو ميچپونم توي شكمش. من نميدوزم
يه روش آمريكايي به كار ميبرم كه بايد تصويري نشونش بدم
شما شكمش رو بدوزيد
بعد ميره توي قالب. من يه تابه دارم كه تهش رك داره. توي چيز كيك از همون قالب استفاده كردم سايد عكس رو اونجا گرفته باشم
اين باعث ميشه ته مرغ له نشه
در هر حال مرغ رو توي ظرف ميذاريم و توي اون كاسه اي كه مخلفات توش بوده روغن زيتون ميريزيم. حالا با اون معجون روغن ادويه اي اي كه به دست اومده روي مرغ ميماليم
روش كامل فويل ميكشيم و ميره تو فر
هر نيم ساعت يه بار درش مياريم و دوباره روش رو غنه رو ميماليم
تا بشه 1.5 تا 2 ساعت. بسته به بزرگي مرغ
بعد فويل رو بر ميداريم و باز به روغن كاري ادامه ميديم. تا يه نيم ساعت ديگه. بعدش مرغ پخته و روش هم كاملا طلاييه

محصول شرکت زرین غزال (دایتی) - آپادا یعنی آرام بخش پر انرژی از دیار آریایی
تلفن
07117742052
شهرک صنعتی بزرگ شیراز

بعید میبینم. مزه ماست ترش رو توش اصلا تشخیص بده

آخی چقدر زحمت کشیدید طیبه جون
دستت درد نکنه عزیزم بابت همه چیز.حتما"تماس میگیرم

مقش شب:

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!575

از اونجایی که من باید یخچال تکانی می کردم، توی غذا پنیر گودا و کمی هم پنیر پارمزان ریختم. ولی قسمت اعظمش پنیر چدار بود.

واقعا پیازچه مزه بسیار عالی ای به غذا داده بود.

بسیار خوشمزه و بسیار راحت. من البته فقط سیب زمینی اش رو فعلا درست کردم.

دست شف درد نکنه.

وااااای چه ظروف ناااازی
آره مروارید جون پیازچه یه چیییز دیگه است
احسنت

اگر سیب زمینی اب پزبشه طعمش فرق میکنه یا باید حتما تو مایکرو فر گذاشت ضمنا ادویه چیکن ماسالا از کجا باید خرید ما تو بوشهریم کر کنم شما بوشهر هستید

چرا میشه
فقط میزان آب موجود در سیب زمینی بیشتر خواهد بود و در نهایت شلتر میشه
اونجوری طعمش بهتره چون ماست به جسم سیب زمینی میره
من توی مغازه های روبروی جلودار توی نادر دیدم چیکن ماسالا داشتن. قوطیش سبز رنگ بود. توی طبقه بالا انتهای مغازه. ولی نمیدونم الان هم داشته باشن یا نه

https://skydrive.live.com/P.mvc#!/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos&uc=2&id=2172BC176E9E469F!167!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F!800&sc=photos

خیلی خوشمزه بود ساور کریم و پنیر ویه طعم عالی

البته چون پنیرمو تو فریزر داشتم بافت رشته مانندشو نداشت و رویه اش یک دست شد تقریبا

و اما با یه چیز خوشمزه تر سرو شد

برگر با مغز هالوپینو
والبته من اینقدر سیب زمینی خورده بودم قفقط یه ذره برگر خوردم

https://skydrive.live.com/P.mvc#!/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos&uc=2&id=2172BC176E9E469F!167!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F!801&sc=photos

نه پریس جون روش خیلی خوب گراتینه شده
منم معمولا رنده میکنم میذارم فریزر که آماده باشه و درجا درستش میکنم
معمولا همین شکلی عین شما میشه
ولی اون دفعه میخواستم زیاد رنده کنم ( و چون همیشه دستام رو هم باهاش رنده میکنم) به خودم زحمت دادم و رنده برقیم رو از توی کابینت در آوردم . بعدشم زحمت شستنش افتاد گردنم
:p

پریس جون منم تا وقتی سیب زمینی سر سفره باشه لب به چیز دیگه ای نمیزنم
عاشقشم
حیف که زیادیش چاق کننده است
وگرنه من خودمو با سیب زمینی دار میزدم

برگرتون هم خیلی حرفه ایه. حرف نداره
نوش جان

مشق شب:

https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&path=%2Fمشق%20شب%20کارگاه%20آشپزسازی%2Fکباب%20بلدرچین%20با%20ادویه%20چیکن%20ماسالا%20و%20سیب%20زمینی%20رومانف&sc=photos&uc=2&id=4CAA14D7A92BA818%21306#!/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos&uc=1&id=4CAA14D7A92BA818%21105!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21308&sc=photos

خیلی خوب بود من هم مثل دوستان با سیب زمینی خودمو خفه کردم ولی دفعه بعد ماستشو بیشتر میریزم سیب زمینیم مقدارش زیاد شد و واقعا پیازچه عطر و طعمشو فوق العاده میکنه
ممنون طیبه عزیزم

بهاره جون این موضوع رو همیشه در مورد کار با سیب زمینی در نظر داشته باشید که جنسهاشون فرق میکنه و بعضیهاش چسبناکن و بعضی هم زیادی مایع (یا حتی مایونز) جذب میکنه
اینه که احتمالا از جنس سیب زمینی تون بوده
واسه همین همیشه باید از روی قیافه نهایی سیب زمینی میزان ماستش رو تنظیم کنیم
خارجی ها سیب زمینی هاشون اسم داره و واسه هر کاری یه جنس خاصی استفاده میکنن
ما نه
واسه همین بعضی وقتها دو شیشه مایونز هم واسه یه سالاد الویه کمه
خودتون ماشالا استادید دیگه

قیافه بلدرچین عالی شده و رومانف هم منو صدا میزنه
:p
راستی اونجا ماست شیرازی آپادا راحت پیدا میشه؟

سلام طیبه جان
بله دقیقا حق با شماست،حتما از دفعه دیگه از همون اول تنظیم میکنم میزان مایشو،ممنون از تذکرتون

آره عزیزم همونطور که خودتون هم گفتین محصولات آپادا و دایتی هر دو محصول شرکت زرین غزال در شهرک صنعتی بزرگ شیراز هستن و کلیه محصولاتشون به وفور اینجا هست ،از همین ماست شیرازی که شما استفاده کردین ما دو کیلو و نیمیش که توی ظرفهای در زرد هستن میگیریم نمیدونم اونجا دیدین یا نه؟خیلی کیفیتش عالیه و خوشمزه هست همون پنج درصد هم هستن ولی کیفیتش از انها کمی بهتره و کلا سفت تره یعنی هنوز کیفیتشوخراب نکردن
اگه میخواین از هر کدوم از محصولاتش بگین براتون بفرستم خیلی راحت میرسونم به دستتون
ان ظرفهای دو و نیم کیلوییش خیلی هم محکمن ،مثل بشکه های کوچولو هستن و خلاصه هر چیزیشو خواستین اینجا پیدا میشه چون چندین نمایندگی هم از کلیه محصولاتش تو سطح شهر هست
دستور بدین

یا من ندیدم یا نیست. البته من کور تشریف دارم. از آقای شوهر میپرسم اون چشماش مث عقاب همه جا رو میبینه

راستی اونجا پانل هم هست. اگه هست پنیر خامه ایش برای چیزکیک حرف نداره. پنیرش به حدی خوبه که من قاشق قاشق میخورم
بدیش به اینه که جاهای خاصی میارن که بالاخره موفق شدم کشفش کنم. از حرصم هم 12 تا کشکش رو تو یخچال انبار کردم. به حدی خوشمزه است که آدم سیر نمیشه. من مجبورم کلسیوم مصرف کنم و کشک از شیر بهتره ولی نمک داره. پانل نمک خیلی کمه و مث خامه میمونه
خلاصه اگه مصرف نمیکنید مشتریش شید

من یه ادویه خریدم روش نوشته تندوری ماسالا
این همون چیکن ماسالاست؟
ترکیباتش رو روش اینطوری نوشته
شطه . هیل . فلفل . کبش قرنفل . کمون . ثوم . زنجبیل . کرکم . بودره المانجو . مسحوق بصل . ملح
خیلی خیلی هم تنده
میشه بگین همونه یا نه ؟

فلفل قرمز
هل
فلفل
میخک
زیره
سیر
زنجبیل
زردچوبه
پودر انبه
پودر پیاز
نمک

نه این ادویه "تاندوری چیکن" باید باشه. که خب از نظر من که خیلی خوشمزه است. ولی آره خیلی تند میشه

ماسالا ها خیلی متنوع هستن
چیکن ماسالا زیاد تندیش احساس نمیشه

خودتون هم میتونید ماسالا ها رو درست کنید. سریع و راحته

اگه واسه این غذاست که جواب میده . من خودم با ادویه های مختلف درستش کردم و هفته ای دو سه روز هم بلدرچین واسه خودم کباب میکنم پس میدونم که با همه ادویه ها خوب میشه

دوستان کسی نمیدونه پنیر چدار مارک کاله یا هر مارک ایرانی هست یا نه؟
از هایپراستار واسه سیب زمینی رومانف 6 ورق پنیر چدار خریدم حدود 7000 تومن . البته پنیرش محصول کشور ترکیه است ولی خوب گرون بود میخوام ببینم ایرانیش و کسی ندیده ؟؟

طیبه جون من اینو درست کردم
تند نشد زیادی ...با اون ماسالا که گفتم خوب شد
فقط خیلی تلخ بود
لیموش هم همون اندازه شما ریخته بودم

طبخ مرغ شکم پر با لیمو یه شیوه رایجه. ولی حق باشماست بعضی لیموها پوست کلفتی دارن و تلخ میشن. اما اینکه خود بلدرچین رو هم تلخ کرده بوده نشون میده دیگه زیادی جنسش خاص بوده
البته میشه به سادگی لیمو رو حذف کرد

ادویه ماسالا خودش به اندازه کافی به گوشتش طعم عطر میده

طیبه عزیزم از این ماست که پیدا نکردم و از ماست چکیده محلی که به شیرینی ماستهای کارخونه ای نیست استفاده کردم .جونم برات بگه که عاشق سیب زمینی رومانف شدم خیلی عالی بود بلدرچین هم خوب بود ولی ما خانوادگی با طعمش یکم مشکل داریم در نتیجه از این پس سیب زمینی رومانف رو سایددیش مرغ بریون میگذارم. ممنون از دستور عالی

جدي؟ من هر هفته مرتب بلدرچين درست ميكنم چون از مرغ گوشتش آبدار تره
خب ذائقه است ديگه

بله واقعا طعمش خوبه و شما گزينه مناسبي رو انتخاب كرديد

مقش شب:

https://public.blu.livefilestore.com/y1pRJs0UAP40jzc20PXcCtmXmvebwXFWanuiZvQpRGIOZc_NKABIjvbwDc1hrU8Bw1bKxDLq8nW5DFbWbwS3oQf6Q/DSC_6840.JPG?psid=1

این هم از بلدرچین های من که در حال لزگی رقصیدن هستن.

:D

من از ادویه سامبار ماسالا استفاده کردم که عاشقشم. بیشتر این ماسالا ها طعم هاشون خیلی به هم شبیه هست. من از اول همیشه سامبار ماسالا استفاده کردم و عاشق طعمش ام.

خیلی خیلی خوش طعم شده بود.

دست شف درد نکنه.

اين عكس واسه من يه چهره خيلي آشناست! تقريبا اكثر ظهرها با اين تصوير روبرو ميشم
مرواريد جون خيلي زيبا و طلايي و خوشرنگ شده و با نظرتون در مورد ماسالا موافقم منم چندتاش رو توي يخچال دارم ولي از يكيش بيشتر از بقيه استفاده ميكنم

واسم جالبه كه قيافه بلدرچين اونجا مثل اينجاست. آخه هيكل مرغهاي خارجي با مرغهاي اينجا خيلي فرق داره

استاد سلام
سیب زمینی رومانف من .
1 - پنیر چدار اینورا گیر نمیومد با موزارلا درست کردم.
2- ماستم درصد چربیش 5.4 بود به نظرم باید همون 4 درصد رو برمیداشتم. اونم در دسترس نبود (به دلیل ذیق وقت نمیشد بیوفتم دنبال ماست 4 درصد) به نظرم باعث شد یه کمی بافتش سفتتر از اونی که باید بشه.
دوسش داشتم ولی فکر میکنم اگر مواد اولیه ام همونی بود که باید میبود خوشمزه تر میشد.
 مرسی از رسپی خوب .

واي قيافه اش كه عاااليه
آدم رو گشنه ميكنه
:D
والا من از اين چدار و ماسته خيلي راضيم انشالا كه چيزهايي كه ميخوايد رو بتونيد پيدا كنيد
احسنت

سيب زميني ها رو شسته و با چنگال سوراخ كرده و توي سيني رو پر از نمك درشت دانه كرده و سيب زميني ها رو روش قرار ميديم و ميذاريم توي فر
زمانش بسته به سايز سيب زميني فرق ميكنه

طیبه جان سلام
از اونجایی که این تنها پستتون بود که گوشت کبابی توش داشت برای همین اینجا کامنت زدم:
شما تا حالا به واژه  دلچسب و لذیذِ چِش چارتا کنِ (چشم چهارتا کن!!!) کباب تاج
crown roast
برخورد نموده اید؟ (حتما برخورد نموده اید من تازه بهش رسیدم طبق معمول ذوق مرگ شدم)
وای عاشقش شدم اساسی.

بله واقعا
به عنوان سنتر پیس واسه مهمونی عالیه
منتها قسمت اصلیش که یه کم وقتگیره تمیز کردن استخون دنده ست که بعد از پخت شیک دربیاد و قهوه ای نشه
مرسی

به به عجب كبابي

در مورد ليمو هم از ليموهاي با پوست خيلي نازك و به تعداد كم استفاده كنيد انشالا كه مشكل حل شه

طیبه جونم به دادم برس 

فرم جوجه گردون نداره  اگه بخوام همینو با مرغ درست کنم ، باید با فویل بزارم تو فر ؟
 خشک نممیشه ؟ تا حالا مرغ درسته تو فر درست نکردم،  بخار پزم هم  ایرانه با خودم  نیاوردمش
   

 شف در قسمت کامنت ها در جواب سیمین جون که همین سوال رو پرسیده بودن، کامل توضیح دادن.

مرسی مروارید جون پیداش کردم

 
آخه میدونی این کامنت قدیمی نه که جوابه هر سوالی زیرش نیست باید یه ساعت صفحه رو  بالا پایین کنی تا پیدا کنی واسه همین من اکثرا قدیمیهارو نمیخونم :"> :

سلام یه سوال ان بلدرچین ها رو که با آلمینیوم روشو پوشوندم که استراحت کنه منظورتون اینه که دوباره تو فر قرارش بدم ؟

نه
همه گوشتها
وقتي گريل يا كبابي ميشن يه زمان استراحت دارن
اين باعث ميشه كه آب موجود در گوشت به خوردش بره 
اگر درجا برش زده و سرو كنيم همه آب گوشته بيرون مياد و خود گوشت نرم و آبدار نيست

در دماي اتاق استراحت ميديم بهش

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...