2011/10/10

کیک تِرِس لِچِس


تولد آقای شوهر بود و میخواستم به هر ترتیبی شده واسش کیک تولد درست کنم. باید چیزی میبود که ساده باشه و زیاد وقتم رو نگیره ولی طعمش فدای کمبود وقت نشه. اولین چیزی که به ذهنم رسید ترس لچس کیک بود. ترس لچس یعنی سه شیر. بقیه اش رو هم دیگه حدس بزنید. سه شیر؟ لبنیات؟ تنها در خانه؟ ایول

کیک تِرِس لِچِس Tres leches cake یه کیک اسپانیاییه با بیس کیک اسفنجی یا یه کیک کره ای؛ که با سه مدل شیر سیراب میشه. شیر عسلی، شیر تبخیر شده، خامه یا شیر کامل. این کیک با وجود داشتن شربتی از شیر ،اصلا خمیری نمیشه و دلیلش هم وجود حفره هاییه که توی کیک وجود داره.

برای کیک:
شکر 1 لیوان
کره 113 گرم
تخم مرغ 5 عدد
وانیل 1 ق چ
آرد یک و نیم لیوان
بیکینگ پودر 1 ق چ
نمک یک هشتم ق چ
برای گلیز:
شیر عسلی 400 میلی لیتر
شیر تبخیر شده 320 میلی لیتر
شیر دو سوم لیوان
خامه 100 میلی لیتر
برای تاپینگ:
خامه 200 میلی لیتر
شکر یک چهارم لیوان
میوه برای تزئین


فر رو روی درجه 350 فارنهایت 180 سانتیگراد قرار میدیم
آرد رو توی ظرفی میریزیم و بیکینگ پودر رو اضافه میکنیم



نمک رو اضافه میکنیم



خوب ویسک میکنیم و یا الک میکنیم



باید از قبل کره رو بیرون بذاریم تا به دمای اتاق برسه و نرم بشه



من با کاور کره ظرفم رو چرب کردم. اینطوری دیگه روغن اضافی هم توی ظرف نداریم در نتیجه آرد اضافی هم نخواهیم داشت و در نهایت به کف کیکمون خمیر آرد نمیچسبه
(ظرف من 25 در 35 سانتیمتره)



حالا توی ظرف آرد ریختم و آرد رو در کل سطحش پخش کردم و بعد برای اطمینان با برس آرد اضافی رو گرفتم
(این جور ریزه کاری ها باعث میشه که همیشه کیفیت کیکهامون بهتر باشه)



کره رو خوب هم میزنیم تا لطیف شه



شکر و وانیل رو اضافه میکنیم (من از یک چهارم ق چ وانیل شکری استفاده کردم)



شکر که حل شد دونه دونه تخم مرغها رو اضافه میکنیم و هر بار خوب هم میزنیم تا کاملا مخلوط شه



تا اینجا کرم لطیفی بدست آوردیم و تخم مرغها هم خوب زده شدن که در نهایت کیکمون خوب پف کنه



حالا آرد رو در سه قسمت به مخلوط اضافه میکنیم




و هر بار در حدی هم میزنیم که آرد مخلوط شه



باز هم مشاهده میکنید که مخلوط لطیفی بدست اومده



حالا توی قالب میریزیم



و سطح کار رو صاف میکنیم



مشاهده میکنید که ارتفاع ناچیزی داره و میزان مایه کیک خیلی کمه. نگران نباشید این کیک خیلی خوب پف میکنه (البته فر خوبی میخواد)
حالا توی فر قرار میدیم برای مدت 20 تا 25 دقیقه. بعد از 20 دقیقه چک کنید اگه تستر تمیز بیرون اومد کیک رو از فر خارج کنید (فکر میکنم قبلا گفته باشم که واسه کیکها هرگز اجازه نداریم در فر رو قبل از 20 دقیقه باز کنیم. این قانون کیک پزی رو همیشه رعایت کنید)



تو این فاصله گلیز رو آماده میکنیم
درسته که کیک باید از سه نوع شیر درست شه اما من چهار تا استفاده کردم. در واقع با ترکیب نسبی شیر و خامه در اینجا هف اند هف ساختم . پس عملا سه نوع شیر داریم!



توی یه پارچ یا پیچر دو تا قوطی "اوپریتد میلک" رو خالی میکنیم. (من توی یه کتاب تربیت نوزاد دیدم اوپریتد میلک رو شیر تبخیر شده ترجمه کرده. منم دیگه از این به بعد میگم شیر تبخیر شده. و اگه نمیدونید چیه... قبلا در موردش توضیح دادم. از سرچ باکس استفاده کنید)


حالا یه قوطی شیر عسلی

و نصف پاکت خامه



و شیر



به نظر زیاد میاد نه؟! ولی اصلا زیاد نیست. یعنی در نهایت کیک رو در حد مطلوبی مرطوب خواهد کرد!





و حالا هم میزنیم تا مخلوط شه. (من از ویسک برقی استفاده کردم چون مخلوط کنم هم به ملکوت اعلا پیوسته! عجب روزگاری شده... دیگه به مولینکس هم نمیشه اعتماد کرد. البته موتورش سالمه؛ واشرش هرز رفته، که یعنی الفاتحه!)
 (این عکس در حال حرکت همزن گرفته شده. داینامیکه!)


خب... کیکمون هم آماده است. میبینید که تقریبا سه چهار برابر پف کرده و کاملا هم بافتش اسفنجیه. (البته اسفنجی بودنش رو بعدا توی برش خواهید دید نه الان)



حالا نیم ساعت صبر میکنیم تا کیک سرد شه



با چنگال کیک رو آبکش میکنیم. اما تا ته فشار ندید تقریبا چنگال به سه چهارم کیک برسه کافیه
حالا بسته به دمای آشپزخونه باید صبر کنید تا کیک کاملا سرد شه

 
و حالا قسمت هیجان انگیزش شروع میشه... گلیز رو روی کیک میریزیم




بعد یه کم زیادی هیجانزده میشیم... اما سعی میکنیم به اعصابمون مسلط شیم و آهسته آهسته کیک رو از شربت شیری سیراب کنیم



من ده پونزده تا عکس از این مرحله گرفته بودم ولی جلوی خودم رو گرفتم و فقط چهار تاش رو آپلود کردم.
یه جورایی احساس میکنم وقتی از همه مراحل و جزئیات تصویری داشته باشید مثل این میمونه کنار من تو آشپزخونه ایستادید و داریم با هم کار میکنیم. اما چون میدونم خیلی ها اینترنتشون مثل خودم هندلیه، سعی میکنم جلوی خودم رو بگیرم و زیاد عکس نذارم و حجم عکسها رو هم تا سی چهل کیلو بایت پایین میارم که زیاد اذیت نشید.
خوب حالا که تو آشپزخونه با همیم بذار به گلیزینگمون ادامه بدیم...



ته پارچ رو در میاریم .... و بعد یه آه میکشیم که چرا تموم شد!



ایشالا کیک بعدی!



حالا روی کیک رو با سلفون میپوشونیم و بوس و لالا!
به شدت پیشنهاد میکنم که کیک شب تا صبح توی یخچال استراحت کنه. پس بهتره شب قبل درستش کنید تا فرداش کیک آماده باشه.  ولی اگه نمیتونید جلوی خودتون رو بگیرید... صبح زود درستش کنید و یه هشت ساعتی بذاریدش توی یخچال بمونه تا کمی جا بیافته



مطابق دستور خامه فرم گرفته رو آماده میکنیم. و یا اینکه از یه جایی یه خامه فرم گرفته پیدا میکنیم!
لازمه یه تجربه ای رو باهاتون در میون بذارم: اون شیوه فرم دادن به خامه یه شیوه ایه که با خامه پاکت صورتی موجود در بازار صد درصد جواب میده. فقط... یه موردی که بهش برخوردم اینه که خامه مارک میهن جنسش فرق میکنه! من این موضوع رو برای این لحظه دارم میگم چون امکان داره فردا پس فردا باز کیفیتش عوض شه! ببینید دوستان... شما معمولا وقتی میخواید خامه رو از پاکت خارج کنید کافیه سرش رو با قیچی ببرید و یه تکون بهش بدید و خامه قالبی به شکل مکعب مستطیل میافته توی ظرف (همینطور که توی اون پست نشون داده بودم). اگه این اتفاق افتاد که نشون میده جنس خامه مناسبه و صد درصد خوب فرم میگیره. اما با خامه مارک میهن من تجربه کردم که خامه قالبی بیرون نمیاد و مثل خامه زده شده است و باید با قاشق خالیش کنی. و بعد هم وقتی توی فریزر میذاریمش به جای اینکه تگری بشه بافتش مثل بستنی میشه و هرچی هم که توی فریزر بمونه بازم تگری نخواهد شد. در نتیجه بعدا هم هرچی پدر همزنتون رو دربیارید بی فایده خواهد بود و فرم نمیگیره! ولی خب در عوض این نوع خامه واسه درست کردن دسرهایی مثل پاناکتا و یا بستنیها خیلی خوبه. من همیشه از کاله و پگاه برای این شیوه فرم دادن به خامه استفاده میکنم و جواب میده. البته خب هیچ مارکی کیفیت خامه اش استاندارد نیست. اون تگری شدنه رو همیشه مرجع قرار بدید.
این تجربه ای بود که گفتم بدونیدش بد نیست.



خامه رو روی کیک خالی میکنیم



و نامنظم پخشش میکنیم که کمی پستی بلندی داشته باشه



و اما شیوه تزئینی که من به کار بردم...
من از قوطی شیر تبخیر شده استفاده کردم. سر و ته قوطی رو با قوطی بازکن بریدم و به شکل یه حلقه در اومد. توی کیک فرو بردمش



 و بلندش کردم و کشیدمش بیرون. به راحتی قالبی بیرون میاد



کافیه با دست بزنید زیرش و از قالب خارجش کنید



اِ...ووالا!
کیکهای گرد شیک کوچولو



حالا واسه تزئینش من از ماراسکینو چریز استفاده کردم. ولی اگه تو خونه هلو داشتم از هلو یا کیوی هم استفاده میکردم. خوشگل میشن



چری ها رو روی کیکها میچینیم و کیک تولدمون آمادست! تولدش مبارک!
حالا بقیه اش دیگه آشغال کیکه... که تا کسی نیست همه رو میخوریم!



فرض میکنیم شما بی حوصله هستید و حال ندارید ژیگولیش کنید... اشکالی نداره... کافیه با کارد بزرگی به شکل مربع برشش بزنید


و یه چری هم روش... بسیار ولع انگیز!



کیکی مرطوب و اسفنجی و لطیف... با کمی خامه روش... بهشت که میگن، همینه!
مخصوصا اینکه مجاز باشی یه دونه 25 در 35 سانتیش رو هاپولی کنی!
بی تعارف میگم که ... همین امشب دست به کار شید. فردا با لذت فراوان بخوریدش. به کالریش فکر نکنید ... به این فکر کنید که لبنیات واسه بدن مفیده!!!


آپدیت: فراموش کرده بودم بگم که اگه همه رو یکجا نخوردید؛ حتما کاورش کنید که رطوبتش رو از دست نده. ولی در هر حال چند روزی بیشتر نمونه بهتره چون وقتی خشک میشه اون طعم عالیش رو از دست میده


متوجه تغییر در کیفیت عکسها شدید؟! یه کم سایزش رو بالا بردم اما سعی کردم حجمشون بالا نره که صفحه سنگین نشه. اینطوری از عکسها بیشتر میشه لذت برد.
علاوه بر اینکه یه دوربین "یه کمی بهتر" گرفتیم. هدیه من و آقای شوهر به مناسبت تولد به دو تا بچه مون "حاج آقا مهدی" و "حاج خانم وبلاگ"!

از کیکتون لذت وافر ببرید!
یا حق!



برگرفته از Alton Brown

96 comments:

تولد اقای شوهرتون خیلی خیلی مبارک البته با تاخیربه یاد فضایی سبز افتادم که چه ناز بود
دوربین نو مبارک
تولد خودتون مبارک

روز تولد خودت کیک تولد اقای همسرتونو خوردیم
حالا کو تا کیک شکلاتی
ایکون یه پریس که اه کشید

البته من صبرم خیلی زیاد شده
تولدت مبارک عزیزم

chef jan ye soal daram...
in cake ro ta che moddat mishe tooy yakhchal negahdari kard?!?
roosho bayad selefon keshid??
merCCCCC

اولا که تولدتون مبارک باشه. صد سال به این سالها. البته فکر می کنم یکی دو روزی با تاخیر تبریک میگم. تولدتون 18 مهر بود دیگه؟ درسته؟

دوما دوربین نو مبارک. امیدوارم لحظات خوب و خوشی رو باهاش ثبت کنید

سوما که کیفیت عکسها خیلی بهتر شده . اما متاسفانه این پست کمی بهم ریخته شده. اکثر مطالب یا وسط چین هستن و یا چپ چین

در ضمن طیبه جون، کاش کمی از دوربینتون بیشتر می گفتید. اینکه مارک و مدلش چیه. البته من دوربین لازم ندارم، اما کنجکاوم که بیشتر در مورد دوربینتون بدونم

سلام طیبه جون.
تولدت همسرتون رو تبریک میگم! البته 18 مهر تولد منم بود!
در مورد خامه هم، فک کنم علتش این باشه که الآن درصد چربی خامه های پاستوریزه رو پایین آوردن و کردن 25%. هفته پیش که قرار بود کیک درست کنم و رفتم خامه بگیرم، موقعی که داشتم دنبال تاریخ انقضا روی بسته می گشتم، چشمم خورد به عبارتی که طرف دیگه پاکت چاپ شده بود و نوشته بود 25% صحیح است!
ولی خامه پاک همچنان 30% هست و منم تونستم بهش فرم بدم.

سلام شف عزیز
تولد آقای شوهر محترمتون مبارک باشه
تولد خودتون هم که خیلی خیلی مبارک باشه
ان شاا.. صدسال زنده باشید و سایتون به سر مهدی جان باشه و موفق و سلامت باشید
اتفاقا" من این کیک رو قبلا" از سایت شف ژولیت درست کرده بودم و واقعا" خوشمزس وعالیه
فقط اوپریتد میلک پیدا نکردم و از شیر.شیرعسلی و خامه استفاده کردم.
دستت درد نکنه عزیزم و خسته نباشید

@ پریس:
آره یادش بخیر
مرسی عزیزم
@ رویا:
ممنون از تذکرتون
در آخرین لحظه ها یادم رفته بود بنویسمش. اصلاح شد
@ مهر سجاد:
اصلاحش کردم
از بس بچه گریه میکرد حواسم پرت شده بوده و یادم رفته بوده درستش کنم
مرسی
canon D1100
@ گوهر
تولدتون مبارک
کاله و پگاه هم 30 هستن هنوز
@ سیمین
چه خوب. منم الان یک ساله میخواسم این رو پست کنم و قسمت نمی شد
پس چه خوب که ایشون لطف کردن و شما زودتر فیض بردید

سلام. تولدتون مبارک.
خواستم تشکر کنم از اینکه برای تمام مراحل عکس میذارین واقعا همونطور که گفتین این احساس رو به آدم القا میکنه که در کنار شمادر آشپزخونه هستیم.
ممنون

سلام
تولد همه مبارک،
آقای همسر، شف طیبه، حاج‌آقا مهدی، حاج‌خانوم وبلاگ!!

میگم طیبه جون، پس طبق کامنت سیمین عزیز، میشه شیر تبخیر شده رو جایگزین کرد، آره؟؟
اگه بشه، عالی میشه..
ممنون از دستور کیک خوشمزه‌ت :*

سلام.تولد همتون مبارک.انشالله همیشه شاد باشید.پسر گلت حالش بهتر شد؟گریه هاش کمتر شده؟
طیبه جان شیر تبخیر شده جایگزین داره یا خیر؟اگه نداره باید برم آبادان پیدا کنم!!!!!!!!!!
میخوام بیسکوییت شوگر کوکیز درست کنم ولی چندتا رسپی داره.برای من که بار اولمه از کدومش استفاده کنم بهتره واینکه از رویال آیسینگ برای تزیینش استفاده کنم؟

مقش شب:

پارمزان پاپ اورز:

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#!/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!573

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/07/blog-post_18.html

بـــه بــــه تولد مامی و ددی و بچه هاشون مبارک. همیشه شاد باشین.

طیبه جون!؟ این چی بود؟؟؟ هـــــی وای من! یعنی این پست رو دیدم سریع رفتم تو کارش. ساعت 4 بعد از ظهر رفت تو یخچال تا اینکه... الان یه تیکه شو خوردم... وااااااای خـــــــدا تا حالا کیک به این خوشمزه ای تو عمرم نخورده بودم!
فقط چون اوپوریتد میلک نداشتم (و به دلیل هوس کردگی شدید نمیتونستم تا خریدنش صبر کنم) به همون اندازه، شیر و خامه اضافه کردم :( دیگه ببین رسپی اصلی چی بوووود

This comment has been removed by the author.

سلام.تولد پسرم نزدیکه میخوام براش کیک درست کنم.از اونجایی که علاقه شدید به ماهی داره زبون باز کرده یه ریز به همه چیز میگه ماهی،تصمیم گرفتم اوشن موس کیک درست کنم ازتون چند تا سوال داشتم: اول اینکه طعم خامه با ژلاتین چجوره؟اصلا بافت خامه چه جور میشه؟
من که تا حالا این مدل درست نکردم از قبلش تمرین کنم با یه کیک کوچکتر یا نیاز نیست ؟یا اینکه اگه طبق رسپی پیش برم موفق میشم؟ ژله رو حتما باید با یخ مخلوط کرد نمیشه با آب سرد؟خانمی من ماکروویو ندارم !!
چه مدت باید کیک تو یخچال بمونه تا خامه خودشو بگیره؟ بعد از ریختن ژله چقدر تو یخچال باشه تا آماده سرو بشه؟
اگه براتون امکان داره برام توضیح بدین.ممنون میشم

تولد آقای همسر مبارک من این کیک رو از این وبسایت http://www.shamshiricafe.com/ درست کردم وا از شیر نارگیل استفاده کردم که خیلی عالی و خوشمزه بود پیشنهاد میکنم با شیر نارگیل هم استفاده کنید.

https://skydrive.live.com/pagenotfounderror.aspx?cid=613f0355c8f77450&sc=photos#!/?cid=613f0355c8f77450&sc=photos&id=613F0355C8F77450%21204

با تاخیر سالروز بودن ِ شما و همسرتون مبارک طیبه عزیز.

:X

من بنا بر تجربه های قبلی مقدار شکر مورد استفاده در کیک رو نصف کردم.
همه چیز عالی و لذیذ.
ممنون شف عزیز.

@ paris

پریس جون،

ببینید عزیزم،

هر نکته ای" از تجربه های شما و دیگر دوستان ارزشمنده. حتی این که شما چه ساعتی شروع کردید، چه ساعتی قرار بود کیک سرو بشه. این به فردی مثل من که می خواد این کیک رو برای بار اول درست کنه و تجربه زیادی هم نداره، کمک بسیار بزرگی هست.

ما سعی داریم که این اطلاعات و تجربه های ارزشمند رو در جایی بذاریم که دسترسی بهش آسون و برای همه امکان پذیر باشه.

البته من توی قسمت چت باکس هم یک بار گفتم دوستانی که امکان ورود به وبلاگ رو ندارن و نمی تونن کامنت بذارن، که هیچ بحثی درش نیست. ولی این روش برای ماهایی که می تونیم وارد قسمت کامتها بشیم آخرش به ضرر خودمون هست.

مثلا شهزاد جون هم سوالشون رو در بخش خودش نپرسیدن.

در مورد سطل آشغال هم خدمتتون عرض کنم، تجربه من نشون داده که وقتی این سطل آشغال محترم قابل روئیت هست که آدم ساین این شده باشه.

گاهی آدم فکر می کنه ساین این هست، ولی گوگل بازی در آورده و شما شوت شده اید بیرون. دفعه دیگر استتوس تون رو چک کنید و ببینید آنلاین هستید یا نه.

بعدنش هم پریـــــــــــــس جون؟!

جرزنی نکنید دیگه. طیبه جون اون بالا نوشتن اینجا می تونید آنلاین آشپزی کنید، نه که اینجا مشق هاتون رو آنلاین تمرین کنید!!!

:D

@ نازنین

نازنین جون،

مقاومت در برابر خامه خیلی سخته نه؟! امان امان

دستتون درد نکنه، خیلی خوشگل شده.

سلام عزیزم خیلی عالی بود دستت درد نکنه مخصوصا برای من که اصلا نمیدونستم این مونگولا کیکم بلدن درست کنن از شوخی گذشته من در مورد رسیپه های خودشون اطلاعی ندارم و نمیدونستم اینها هم رسیپه مخصوص خودشون دارن اما از هر چه بگذریم جای حاج اقا خالی بود و حال نمیداد چون وسط مطالب نه صدای جیغی بود نه سری نه صدایی نه مامان بسه بیا ببین من چی میگم میبوسمت میبوسمش مریم

مروارید@


البته صحبت های یکی از دوستان هم بی تاثیر نبود!
;)

اما واقعیتش مروارید جون، موقع خوردن که رسید من نمی دونم چرا خامه اش رو زدم کنار!!
یعنی خودم و آقای همسر در عجب بودیم که من از خامه گذشتم!!
:-o

@مروارید

کلی خندیدم. الان که فکر میکنم میبینم اره یه کمی جر زنی کردم
ولی فقط یه کم
;))
چشم دفعه بعد کامنت میذارم فقط نگین اینایی که عصر نوشتمو تو قسمت کامنتا بنویس که خدا وکیلی حوصله ندارم
چشمک)
:-/
:D

ولی جدا از شوخی سعی میکنم اون مطالبو هم بنویسم
@nazanin
نازنین جون خیلی خوشگل شده
چه خوب که در مورد شکرش توضیح دادین مرسی

به به. دستتون درد نکنه. تولد خودتون و آقای شوهر هم مبارک باشه.
میشه به جای اوپریتد میلک از خامه بیشتر استفاده کنم؟ چون همچین چیزی تاحالا ندیدم، اونم تو مشهد. مثل مارشملو پیدا کر دن تو مشهده که هرجا میر م میگن چی؟؟؟؟؟ :((
مگه اینکه خودم اوپریتد میلک درست کنم!!!!

به قول کلاه قرمزی وای دهنم آب افتاااد دلم به تاپ تاپ افتاد!!
:D

مطمئننا خوشمزست. کیکی که باشیر عسل نرم شده باشه واییییی چی میشه.ولی چیزی که من خیلی خیلی ازش لذت بردم فوکوس عکس اول بود البته عکس 3تا مونده به اخر هم فوکوس قشنگی روی کیک مربعی شده.واقعا قشنگه

خیلی هیجان انگیزه :) دوست دارم زودتر برم خونمون ازش درست کنم :)

@لیلی:
مرسی عزیزم
@فرشته:
بله میتونید ترکیب شیر و خامه به کار ببرید
اصلا رسپی واسش زیاد دارم تو بعضی ورژنهای رژیمیش از مدلهای دیگه شیر استفاده شده
@ شهزاد:
نه خامه و شیر هم همون کار رو میکنه
جدیدا دیدم لیپتون یه بسته چایش رو با دو تا شیر ابوقوس میفروشه. شاید بتونید این رو راحت تر پیدا کنید
همون رسپی اولی که به اسم شوگر کوکی پست کردم از همه ساده تره. نمیگم خوشمزه تره. ولی کار باهاش از بقیه ساده تره
بله رویال آیسینگ برای تزئین بهترینه
گلیز های دیگه هم هست ولی آموزش ندادم هنوز
@فافا:
احسنت. به این میگن عشق به شیرینی
کارتون عالی بوده و ترکیب خوبی کار کردید
@شهزاد:
مروارید جون و من در همون پست پاسخ دادیم. ایشالا موفق میشید
@ آشپز:
اوه بله اتفاقا یه رسپی خوب واسش دارم
تو برنامه است
وبلاگ جالب و حرفه ای دارید. ایشالا موفق باشید
@نازنین:
اوووووووه! چه برش خوشگلی
و چه شمع نازی
نازنین جوووووووووون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خامه اش رو کنار زدید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نا امیدم کردید
:p
مریم:
خیلی بامزه بود! شما هم داستانی دارید با این اسپانیایی ها
حاج آقا بغل باباش در حال تماشا بودن. و گریه البته
دیگه توبه کردم بعد از اون تجربه
@ پریس:
شیر عسلیش رو هم میتونید کم کنید
@ هانیه:
بله عزیزم. خامه خوبه
@ مهربان:
فقط مث من نشینید همه اش رو بخورید. خوب نیست
:p
@ساره:
منم میمیرم واسه شیر عسلی
چشماتون قشنگ میبینه
من تازه دوربین دست گرفتم. مونده تا یاد بگیرم. ولی با تجربه درست میشه ایشالا
@ منیر:
از الان منتظر خوندن تجربه تون هستم

من در ست کردم و عااااااااالی شد.
اوپریتد میلک هم دستورشو از تو یک سایت خارجی پیدا کردم، سه ساعت جوشید. حواسم بهش نبود که همش تبخیر شد.
در نتیجه سه شیر شد.
اینم عکساش که استاد عزیز قضاوت کنند.

https://skydrive.live.com/P.mvc#!/?cid=b30545d1bd74c1a9&sc=photos&id=B30545D1BD74C1A9%21105!cid=B30545D1BD74C1A9&id=B30545D1BD74C1A9%21104&sc=photos

https://skydrive.live.com/P.mvc#!/?cid=b30545d1bd74c1a9&sc=photos&id=B30545D1BD74C1A9%21105!cid=B30545D1BD74C1A9&id=B30545D1BD74C1A9%21105&sc=photos

قیافه اش که خیلی زیباست
مسلما طعمش هم عالی بوده
احسنت

عزیزم سلام من بازم میخواهم صفحه ای دیگر از سفر نامه خودم رو برات تعریف کنم طبق معمول من به طمع درست کردن این کیک خوشمزه راهی بازار شدم و بعد از بالا رفتن از کوهها و گذشتن از دره های عمیق وووو شیر غلیظ شده بدون شکر گیر نیاوردم البته محض اطلاع مروارید جون کارفور و کورت انگلیس مونده اما برای اونها احتیاج به شمشیر برای جنگیدن با اثدها رو دارم بهر حال جونم برات بگه همانطور که مستحظرهستید از دوستان فروشنده بخاطر سواد کمم سوال کردم که فرمودند این شیررو برای چی میخوای و من هم داستان را توضیح دادم و با عرض معذرت از شما استاد گرامم و دوستان فرمودند چه احمقانه اخه این چه کاریه که ادم تو یک کیک 3 مدل شیر بریزه اینجا بود که من شک کردم اخه طیبه جون من بهت گفته بودم ازاین مونگولا بعیده یک رسیپه مخصوص خودشون داشته باشند چون که اینا کلا عقب افتادن بهر حال عزیزم من هم در اینترنت جستجو کردم ویافتم که این رسیپه اصلا مال امریکای لاتین و چون اونها اسپانیایی صحبت میکنند واینها هم که دزد دریای اند . خود حدیث مفصل بخوان از این مجمل این هم شبی دیگرو داستانی دیگر دوست دارم دوسش دارم میبوسمت میبوسمش مریم

این هم از کیک ترس لچس من
خیلی وقت بود کیک درست نکرده بودمدلم برای اینجا تنگ شده بود
راستی من هم شیر تغلیظ شده پیدا نکردم به جاش از شیر نارگیل استفاده کردم طعم خوبی پیدا کرده بود همه دوست داشتن
http://shagerdeashpazi.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

https://skydrive.live.com/P.mvc#!/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos&uc=2&id=2172BC176E9E469F!201!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F!804&sc=photos

بسیار عالی
در کل یه لیوان گلیز برای نصف دستور استفاده کردم

شاید بهتر بود یه ربع لیوان دیگه هم اضافه میکردم ولی مشکلی نداشت شکرو هم نصف کردم

و همه چیز خیلی خوب

ممنون

راستی خامه رو هم خودم فرم دادم عالی شد یادم رفته از اون مرحله عکس بندازم
مرسی

@ مریم:
وای مریم جون من هر وقت کامنتهای شما رو میخونم کلی شاد میشم
:D
راستش خوندم که نوشته لاتین. ولی چون سالها پیش خونده بودم که اسپانیاییه تو ذهنم حک شده

من اینجا شیر تبخیر شده مارک نستله هم گیر میارم. سایزش دو برابره و قیمتش هم نصف
ولی چون تاریخ ندارن نمیتونم انبار کنم واسه روز مبادا
ببینید اگه محصولات نستله گیرتون میاد . این رو هم میشه همونجا پیدا کرد

اگه پیدا نشد هم با شیر و خامه جایگزینش کنید. طعمش رو خراب نمیکنه

@ shagerdeashpazi :
اتفاقا منم تو فکرتون بودم که یه مدت غیبت داشتید. خدا رو شکر که مشکلی پیش نیومده بوده و سالم و سلامتید

به به ! چه قالب گلی هم خوشگلش کرده
بله شیر نارگیل صد درصد طعم جالبی بهش میده. حتی اونم نبود با خامه یا شیر هم عالی میشه
احسنت مثل همیشه عالی

@ پریس:
وای پریس جون عالی شده
و چقدر هم که عکسش با کیفیت و عالی افتاده
ماشالا حسابی با تجربه شدید ها چون زاویه عکس عالیه و وضوح کامل داره و نور پردازیش هم هیچ مشکلی نداره
عالی

پریس جون، از تجربیات این سری برامون بگو. چطور شد که به نتیجه دلخواه رسیدی؟

در ضمن پریس خانم، عکاسیتون روز به روز داره بهتر میشه. بهتون تبریک میگم

مهرسجاد@

ممنون خانمی


اتفاقا الان داشتم عکسای شما رو
میدیدم عجب چیز فلنی

دستتون درد نکنه

جالبه من از 4 ماه پیش تا الان مشق تحویل نداده دارم

و عکسای اون موقع همه دقیقه نودی و بدن اینه که اول دارم کارای جدیدمو میذارم

البته به ضررم تموم میشه


و اینکه اره لازمه در مورد این کیک بیشتر بنویسم سعی میکنم یکی دو روز اینده انجامش بدم

ممنون

سوال در یک بخش دیگر:



من کیک ترس لچس رو که درست کردم وقتی گلیز رو روی ِ کیک ریختم زود جذب ِ کیک نشد و حدود 45دقیقه ای وقت برد در صورتی که شما از این اتفاق حرفی نزدید و توی ِ عکس ـها هم با همچین چیزی برخورد نکردم

توی ِ اینترنت یک سرچ کوتاهی کردم و فقط یک بلاگ رو دید زدم که اون بعد از ریختن گلیز 1ساعت برای ِ جذب گلیز وقت گذاشته بود

اما خوب میخواستَم بدونم کلا" نباید زود جذب بشه یا من یک جای کار رو اشتباه انجام دادم ؟؟؟

جواب شف:


خب رسپی واسه این کیک زیاده و متفاوتن به همین دلیل هم میزان اسفنجی بودنش متفاوت خواهد بود. توی بعضی رسپیها میزان تخم مرغ بیشتره و حتی سفیده از زرده جدا میشه. پس اسفنجی بودن کیک تاثیر زیادی روی قدرت جذبش میذاره. کیک هرچی اسفنجیتر و پر حفره تر باشه سریعتر و بیشتر شربت رو جذب میکنه. اگه فرتون استاندارد هست پس ایراد از فر نبوده و باید کمی بیشتر هم میزدید که کیک اسفنجیتر بشه در غیر این صورت فر باعث پایین اومدن میزان حفرات توی کیک شده
اگه مزه کیک خوب بوده پس زمان جذب شربتش زیاد نباید نگران کننده باشه

مقش شب:

https://public.blu.livefilestore.com/y1pMqKbpzwQHo2qniBz9E1y4_hhkgjrZQHGT8xUB_cM69ydNhOFaUhmsgUpI1OqGwaxFmgZbaYY0n1eXrrZS_0kcA/P1080027.JPG?psid=1

از نور توی عکس مشخصه که عکس توی تابستون گرفته شده و یا آخر تابستون. یادش به خیر!! گرما!!

الآن منهای 3 هست.

همه چیز عالی و خوشمزه.

دست شف درد نکنه.

اِه مرواريد جون؟! شما هم كه مثل من داريد كاراي تابستونتون رو پست ميكنيد
:p
عجب كيك زيبايي شده. كاملا هم مشخصه كه لچه به خوردش رفته
راستي چه چنگال با نمكي
بسيار لذت بردم از اين عكس
مرسي

سلام.شف عزیز من این کیکو درست کردم تا مرحله پخت کیک همه چیز عالی بود .روی کیکو همونجور که گفتید سوراخ سوراخ کردم ولی فاجعه کجا بود؟؟؟گلیز به خورد کیک نمیرفت .تو یکی از کامنتا خوندم 45 دقیقه زمان بردخ منم گذاشتمش به حال خودش تا بخوردش بره ولی نصفش همینجوری مونده بود به ناچار ریختمش تو ظرف دیگه و به همون مقداری که جذب شده بود قناعت کردم ولی چشمت روز بد نبینه روی کیک شده بود خمیررررررررررر!!!منم بعد گذشت چند ساعت که از تو یخچال موندنش گذشت برش زدم میبینم تا 1 سانتی متر گلیز جذبش شده.ولی سوراخاها تا همون 3/4 کیک قابل شهودن.

شهزاد جون،

نمی دونم تا چه حد کامنتهای این پست رو خوندید. بعضی از دوستان با این مشکل روبرو شده بودن و شف توصیه کرده بودن که قسمت زدن تخم مرغ ها رو خوب خوب انجام بدن تا کیک موقع پخت، خوب بپزه و بینش به حد کافی حفره ایجاد بشه که مایع بتونه به خورد کیک بره.


سه تا کامنت بالای کامنت خودتون توضیح دادن.

احتمالا كيك خيلي دنس شده بوده
وقتي به اندازه كافي اسفنجي باشه اين مشكل پيش نمياد
نميدونم چرا واسه شما اين اتفاق افتاده چون شما معمولا كيكهاتون به مشكل بر نميخورد. ولي باز ميشه گفت از همون زدن تخم مرغ ميتونه باشه
ايشالا كه براي شما هم مشكل حل شه

سلام.طیبه جان خوشحالم کخ رفع کسالت شده. مواظب خودت باش .
درسته کیک اونی نشد که باید بشه ولی خوشمزه بود روش خامه نزدم چون اونطوری که میخواستم نشد انشالله دفعه بعد.یه چیز جالب بگم وقتی برشش زدم و آوردمش برای سرو، جالبه بدونی شوهرم ازینکه وقتی گاز میزد 1 سانتش گلیز داشت باقیش نداشت خوشش او مده بود میگفت دو طعم داره، پسرمم که تازه از شیر بریدمش طفلی تند تند میخورد.باورت میشه همش خورده شد!
دیرزوز آبادان بودم اصلا شیر ابوقوس و شکلات بالای70درصد و نسکوییک نبود هرچیزی 3-4هزار تومن گرون شده میگن دیگه جنس وارد نمیشه منم(حالا چی کار کنیم!) مارشملو هم که رنگیش موجوده(صورتی و سفید مخلوط)، رشته پاکستانی دیدم غنیمت شمردم خریدم.

مطمئنم دفعه بعد عالي ميشه

آخي الهي! از شير گرفته شده طفلي! خيلي گناه دارن تو اين شرايط. من كه فكر نكنم دلش رو داشته باشم

آره متاسفانه! بد شرايطيه. شكلات خوب گير نمياد. مارشملو نيست. شكلات سفيد نابود شده
من نوتلا رو قبل از اينكه نابود شه خريدم
شكلات هم بايد انبار كنم
ابوقوس تا يك ماه پيش كه همه جا موجود بود. نستله هم زياد بود. من جديدا نگشتم اما اگه قرار باشه اينطوري شه منم بايد بيشتر بگيرم و انبار كنم

حالا مواد لوكس به كنار... تو فكرم پمپرز انبار كنم. همين الانم بسته اي نه تومنه اگه گرون تر شه چطوري اينهمه بخريم؟ اگه گير نياد من چي پاي بچه ام كنم؟ بچه ام هم مثل خودم پوستش ادا داره
:p

طیبه جان چه مشکلی برای بلاگ پیش اومده؟
لطفا منو از نگرانی در بیارید

طیبه جان چرا بلاگر ارور میده؟
لطفا منو از نگرانی در بیارید

سلام و خسته نباشید
واقعا عالیه کارتون
این کیک رو من امروز درست کردم و واقعا عالی شد
مرسی از توضیحات خیلی خوبتون برای هر دستور

یک سوال دارم
اینکه خامه دریم ویپ رو شما از کجا تهیه می کنید البته نمی دونم شما هم تهران هستین یا نه
من خودمقبلا از بندرعباس گرفتم ولی توی تهران پیدا نکردم اگر شما هم تهران هستین و می دونین کجا داره ممنون می شم راهنماییم کنید
باز هم خسته نباشید

مرسی

آیلار

من بوشهرم
اينجا بعضي وقتها هست
بله واسم از بندرعباس و دبي فرستادن
تهران رو خبر ندارم ولي ميدونم بچه ها گير آورده بودن

 خیلی دوستش میدارم حتما می پزم :D

امروز وقت کردم که بپزمش البته با اجازه شما یه تغییرات کوچولو توش ایجاد کردم ... میزان شکرش رو نصف کردم و خامه رو ازتوی گلیز حذف کردم مزه خیلی خوبی داشت

قيافه اش هم نشون ميده كه عالي شده
بسيار زيباست
احسنت

چشماتون زیبا میبینه ممنون
یه سوال؟ میشه گلیز رو رو کیک شبفون داد؟

من با كيك وانيلي معمولي هم امتحان كردم خوب شده
بله انشالا كه خوشمزه ميشه

سلام و خسته نباشد
کیک خیلی خوشگلیه
تو بوشهر کجا میتونم ابوقوس پیدا کنم؟
آخه گناوه هرجا گشتم نبود
ممنونم

نه گناوه نديدم


من مارك نستله رو از فروشگاه ياس خريدم كه تا عيد هم يه عالمه داشت
ولي الان به دليل آتش سوزي تعطيله


مارك ابوقوس فميلي ماركت هم ديدم داشت ولي الان رو نميدونم


خودم از رفاه چندتا خريدم ولي دو هفته پيش رفاه بودم ديگه نداشت


تو نادر روبروي جلودار ديدم داره


يعني اميدوارم گيرتون بياد


من با توجه به تاريخ مصرفشون چند تا چند تا ميخرم انبار ميكنم

خیلی ممنونم
امیدوارم گیرم بیاد
بازم تشکر

سلامی چو بوی خوش شیر عسلی شف عزیزم من بالاخره در کشور مونگولا شیر غلیظ شده یافتم و این کیک را با سرعت هر چه تمامتر درست کردم ولی و اما این گلیز ملیزش به خوردش نمیره مثل اینکه بیچاره از اول سیر بوده عزیزم بگو مشکل کجاست که اینهمه ذوقم کور نشه میبوسمت و میبوسمش 
مریم

مريم جون احتمالا كيك تون به اندازه كافي خلل و فرج نداشته كه شربت رو جذب كنه. در هنگام پخت كمي بيشتر تخم مرغها رو بزنيد تا كيك بهتر پف كنه. انشالا كه مشكل رفع شه و لذت كافي رو ببريد

salaaaaaaam.nemidunam commentam send mishe ya na.
vaghean k gooooooli chef jooonam.
alan toye 1 makhmase oftadam tavalode namzadame va mikham 1 keyke shokolati dorost konam mishe lotf konid begid az kodum dastor keyk dorost konam va inke khameye form gereftaro mishe shokolati kard ya bayad buttercream estefade konam?khahesh mikonam rahnamaim konid mikham hamechiz allli bashe.bazam az hamechiz mamnun.

man vaghean b komaketun niyaz daram chef jooonam vali commentam send nemishan
;(

چهار پنج تا كيك شكلاتي گفتم
شما ميخوايد چطوري باشه
تلخ؟
پر از شكلات؟
سياه رنگ؟
كاكائويي؟
ترد و پوك؟
مرطوب و لطيف؟
هر كدوم يه بافتي دارن
بگيد تا رسپيش رو پيشنهاد كنم

و بله هم ميتونيد پودر كاكائو اضافه كنيد هم شكلات تمپر شده
و البته از آيسينگي كه در رسپي پرانيز گفتم هم ميتونيد استفاده كنيد
و يا گنش كه در رسپي كيك كيت كت گفتم

mikham 1cake siyah rango martobo latif bashe .merc k komakam mikonid
:-*

كيك شكلاتي بدون آرد


بهترين گزينه است


اما اگه در آوردنش واستون مشكله


كيك شكلاتي بدون شكلات


همون بافت رو بهتون ميده

dustan bebakhshid man dar morede shir tabkhir shode tu sercher boxo check kardam vali motevajeh nashodam be jaye shir tabkhir shode daghighan bayad chi estefade konam?
khame? ya tarkibe shir va khame?

 دوست عزیز،

ازتون خواهش می کنم به فرسی تایپ کنید. اگر فونت فارسی ندارید، از سایتهایی مثل بهنویس استفاده کنید.

در مورد سوالتون، من متوجه نشدم، سوالتون مربوط به کدوم رسپی هست؟ این رسپی؟

اگر جوابتون مثبته، در قسمت کامنتهای همین پست، سوال مشابه از شف شده.


میشه به جای اوپریتد میلک از خامه بیشتر استفاده کنم؟ چون همچین چیزی تاحالا ندیدم،

جواب شف:

بله عزیزم. خامه خوبه

-----------------------------------

اگر بعد از مطالعه اش باز هم براتون سوالی پیش اومد، حتما بپرسید.

 شف طیبه جون من عاشق این کیکم کلا من از کیکهایی که تو دهن آب میشن خیلی خوشم میاد
این کیک هم عالی بود البته من دوتا تجربه کسب کردم یکی اینکه  شیر جایگزین خامه نکنم  تا بافت کیک یه کوچولو  خشک تر باشه البته من اینکارو برای پایین آوردن کالریش کردم ولی خیلی خوشمزه بود فقط یه کم زیادی نرم و مرطوب بود
دومین تجربه هم این که به حرف شف گوش کنم وتو تابستون خامه فرم گرفته درست نکنم چون خیلی دیرتر فرم میگیره و زودتر هم آب میشه البته من خیلی عجولم شاید اگه بعد از کشیدن خامه بیشتر تو فریزر یا یخچال میموند خامه اش خوشکلترمیشد
راستی شف جون من هرکاری کردم نتونستم این کیک رو شوهر بدم و باشرمندگی تمام نصف بیشترشو خودم خوردم کلا من وخانواده ام عاشق کیک تاج فرانکفورتبی هستیم اما من این کیک رو هم به همون اندارزه شایدهم بیشاتر دوست دارم به همون دلیل آب شدن تو دهن که گفتنم
این هم عکسش  

مرسي از به اشتراك گذاشتن تجربياتتون
موافقم كه بايد تو مقياس كم درست كنيم
مخصوصا ما كه شوهرهامون اهل خوردن نيستن

طیبه جون ببخشید  اگر سوالم تکراریه ! این شیر تبخیر شده ایا جایگزین داره ؟

بله.  مخلوطی از خامه و شیر و شیر عسلی .

با این حال بهتون پیشنهاد می کنم قسمت کامنتهای این پست رو بخونید.

نمیشه از یک یک کیک ساده با میزان تخم مرغ کمتر به عنوان بیس استفاده کرد؟

سلام استاد عزیز
سه شیر من:
1- بافت کیک فوق العاده بود. فوق اسفنجی
2- گلیز رو که ریختم بلافاصله جذب شد
3- همه راضیِ راضی
4- خودمو باهاش خفه کردم
5- من از پودر کرم شانتی برای تاپینگش استفاده کردم
6- مرسی هَوارتا

چرا فقط بايد قابليت جذبش بالا باشه

بسيار بسيار زيبا
بسيار ولع انگيز
جاي من خالي
احسنت

طیبه جان عزیز. ممنون ممنون ممنون.
تقریبا دوهفته پیش این رسپی رو دیدم و تو برنامم بود که درستش کنم و امروز بالاخره این کیک رو درست کردم. خیلی خوشمزه شد. همه خوششون اومد. من خودم که عاشق شیرعسلی و خامه هستم خیلی طعمش رو دوست داشتم. واقعا ممنون من شیر تبخیر شده نداشتم و از شیر و خامه و شیرعسلی استفاده کردم و خیلی عالی شد.

وااااااااااااااااااو
عجب كيكي شده اين كيك
چقدر هم كه تزئينش خوشگله
چقدر هم خوشگل برش خورده
آفرين بر شما
ماشالا

ممنون . همش به لطف توصیحات خوب و دقیق شماست.

طیبه جون سلام.خسته نباشید.بالاخره پس از جستجوی فراوان و طاقت فرسا تونستم شیر تبخیر شده رو گیر بیارم.اونم کجا! توی یه پاساژ لباس و کفش در شیراز(من خودم اصفهانم اما علاقه ببین چه میکنه شایدم شکم!!)حالا یه مسئله ای هست.من کارمندم و تا 5 بعداز ظهرسر کارم.امکان داره من کیک رو مثلاً امشب بپزم و گلیزشو بریزم و فرداش ساعت 6 خامه کشی کنم؟خشک و خراب نمیشه؟

کارتون خیلی عالیه غزل جون.فقط میشه بمن بگید طعم این کم شانتی ها چطوریه؟خوشمزست؟

 دوست عزیز،

تازه اینجوری گلیز خوب به خورد کیکتون می ره و جا می افته.

خشک و خراب هم نمی شه.

مرسی مروارید جون از جوابتون.حالا فقط یه سوال :به نظرتون اگه من همین کیکو توی یه قالب درست کنم که گرد باشه و نخوام قالب بزنم(مثل کیک تولد بشه)بازم جالب میشه؟و اونوقت قالبش چند سانتی باشه بهتره.مرسی.

 چرا که نه.

فقط حواستون باشه قالبتون کمربندی نباشه که گلیزتون نشت کنه!!

توی قالب 23 سانتی فکر کنم خوب بشه.

 من همينطور امروز دارم از عكسهاي شما لذت ميبرم
باور كنيد با اينكه خيلي خسته بودم  كلي سرحال شدم

سلام استاد
این هم مشق یک شاگرد تنبل به مناسبت سالگرد ازدواج
 

من اگه بخوام از این خامه های شیرین آماده که در لوازم قنادی میفروشن استفاده کنم اولش به همش بزنم و بعد استفاده کنم یا این که نه احتیاج به همزدن نداره؟

انشالا ساليان سال در كنار هم خوشبخت زندگي كنيد
و نوش جانتون
ظاهرش واقعا زيباست و مطمئنم خوشمزه هم بوده

عزيزم من چون اعتماد ندارم تا به حال مصرف نكردم
ولي دوستان ميگن اول ميذاريد كمي يخش باز شه بعد با همزن ميزنيد تا فرم بگيره



۲. کیک ترس لچس
   ... زرده تخم مرغهای اینجا  به نارنجی میزنه هر قد هم بزنی خیلی
روشن نمیشه اینه که رولت هم و البته این کیک  رنگش به زرد میزنه  ولی
بسیوووووور خوشمزه و نرم 

 سونا جون،

خسته نباشید، خیلی لذیذ به نظر می رسه. خدا رو شکر من الآن سیرم!!

تخم مرغ ها بستگی به آذوقه ای که به مرغ ها می دن، رنگشون متفاوته و از اونجایی که برای زرد تر شدن زرده تخم مرغ به مرغ ها بیشتر ذرت های مخصوص که خیلی زردن می دن، واقعا آدم گاهی از نارنجی بودن زرده تخم مرغ ها!!! وحشت زده میشه. البته این مشکل معمولا در تخم مرغ های ارگانیک دیده نمی شه. اونها رو هم یه امتحانی بکنید.

مرسی عزیزم

میدونی مروارید جون من مشکلم چیه؟ همیشه فکر میکنم هر چیزی گرون تر باشه بهتره  ، و از بین تخم مرغ های اینجا این مدلش از همه گرونتره و همیشه اینو میخرم ، پوستشون قهوه ای تیرست  خال خال زرشکی داره روش ،   تخم  مرغ  محلی مالایی هم هاست که پوستش مثل تخم مرغ ایران روشنه والی از اونجا که هم ارزونه هم اینکه روی پوستش  یه کم کثیفه ، تا حالا جرات نکردم امتحان کنم  

بله خب هميشه گروني نشونه بهتري نيست
به نظر من البته رنگش خيلي خوشرنگه
احسنت بر شما

سلااام!ما درست کردیم کیکمون رو!ولی شف خانم گلیزم انگار کم به خورده کیکم رفنه!فک کنم منم کیکم رو کم هم زدم.یعنی هنوز تا بهشت کلی راه دارم!!!!

انشالا كه دفعات بعد عالي ميشه
اين يك تجربه مفيد بوده
خيلي ارزش داره

ما هم اینو درست کردیم که بسی خوشمزه بود ولی متاسفانه ته کیک به شدت خیس بود و مجبور شدیم یا کاغذ خشک کن مقداری از خیسی رو بگیریم برای محلوط گلیز هم از یک قوطی شیر عسل و دولیوان شیر نارگیل (پگاه) استفاده کردیم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...