2011/10/25

کیک کیت کت

KitKat cake (1)
یه کیک شکلاتی، با گنش شکلات تلخ و گردو، کاور کیت کت، تاپینگ ام اند امز با مغز بادام. بمب کالری که میگن همینه.
این کیک، شکلات در شکلات با شکلات زیر شکلاته.
نگهش داشته بودم واسه یه شخص خاص که دنیاش شکلاته. کی؟ حدسش سخت نیست!
واسه این شخصیت شخیص فقط یک روز خاص تو سال وجود داره و اون یه روز اینقدر اهمیت داره که یه همچین کیکی رو بهش اختصاص بدی (البته یک روز نیست! سه روزه! تولد شناسنامه ایم. تولد قمریم. تولد میلادیم!جوون که بودم سالی سه بار خودمو تحویل میگرفتم. الان فقط سالی سه بار شکلاتیش میکنم)
دوست داشتم امسال واسه تولدم کیک درست کنم (پارسال که حالم خراب بود و اسباب کشی هم داشتیم) اما دستام بسته بود خودتون میدونید. پس تصمیم گرفتم یه کیک خیلی ساده درست کنم. نتیجه اش این شد که میبینید


KitKat cake (2)
برای شروع یه کیک شکلاتی درست کردم. این کیک فوق العاده ساده است و پنج دقیقه هم وقت آدم رو نمیگیره. اما بافتش به نسبت زحمتی که نکشیدیم عالیه و طعمش هم خوبه



KitKat cake (3)
من رسپی رو نصف کردم و کیک رو توی دو قالب کوچیک درست کردم. اجازه دادم کیکها کاملا سرد بشن و تزئین رو شروع کردم



KitKat cake (4)
من برای کرمش از گَنَش (گِناش هم میگن) استفاده کردم. واسش قبلا پست جداگانه اختصاص ندادم ولی یه دونه ساده اش رو اینجا میگم. رسپی هم نداره. فقط نسبت یک به یک به کار ببرید. ایشالا سر فرصت یه بار مدلهای مختلفش رو آموزش میدم.
من از شکلات تلخ استفاده کردم ولی شما اگه میبینید کیکتون کم شیرینه بهتره گنشش رو با شکلات تلخ درست نکنید. البته در این تزئین خاص میبینید که کیت کت و ام اند امز به اندازه کافی شیرین هستن پس مشکلی پیش نمیاد



KitKat cake (7)
200 گرم شکلات رو خورد کردم



KitKat cake (5)
یک بسته خامه (200 میلی لیتر) رو توی ظرف پیرکس ریختم



KitKat cake (6)
خامه رو روی حرارت گذاشتم و هم زدم تا گوشه هاش حباب دیده شد.
از روی حرارت برداشتم.
یعنی اینکه همینکه خواست بجوشه از روی حرارت برش میداریم



KitKat cake (8)
شکلاتها رو ریختم توی ظرف خامه



KitKat cake (9)
با ویسک روی سطحش فشار وارد کردم تا شکلاتها فرو برن
همین! یعنی هم نمیزنیم
اجازه میدیم 5 دقیقه استراحت کنه



KitKat cake (10)
حالا ویسک میکنیم



KitKat cake (11)
میبینید که کم کم داره کرممون فرم میگیره



KitKat cake (12)
اینقدر ویسک میکنیم تا یه کرم یکنواخت و براقی بهمون بده
حالا اجازه میدیم سرد شه (میتونید چند دقیقه ای بذارید توی یخچال. البته اگه خیلی عجله دارید)



KitKat cake (13)
تو این فاصله گردو ها رو هم خورد میکنیم.
یعنی با یک دست روی سر کارد فشار میدیم و با دست دیگه کارد رو بالا و پایین میبریم. اینطوری گردو ها رو میتونیم به اندازه ای که دوست داریم خورد کنیم (مردم تا این عکس رو یک دستی گرفتم) ولی اگه زیاد سایزشون واستون مهم نیست بریزید توی زیپ لاک و بکوبیدشون



KitKat cake (14)
خب... میبینید که گنش غلیظ تر شده و آماده تزئینه.
 خوبی گنش به اینه که غلظتش رو میتونیم تنظیم کنیم.  یعنی همون اول که روانه میتونه گزینه خوبی باشه برای کاور کیک به عنوان گلیز. و یا میتونیم بذاریم یخچال تا سفت شه و با قیف و ماسوره روی کیک شکوفه و گل بزنیم.
 مبحث گنش خیلی مفصله من الان دیگه بیشتر توضیح نمیدم. تا همین حد هم فعلا کارتون رو راه میندازه



KitKat cake (15)
گردو ها رو با مقداری از گنش ترکیب کرده و روی لایه اول کیک میریزیم



KitKat cake (16)
لایه دوم رو روش میذاریم
همینطور که میبینید دو تا لایه خوشگل و سیاه از کیک شکلاتی داریم. دلیلش اینه که من از هر قالبی دو تا میخرم که کار برش کیک رو ساده میکنه.
تعدادی از دوستان واسشون سوال پیش اومده بود که آیا این کیک رو میشه به راحتی از قالب جدا کرد یا برش زد یا به ظرف دیگه منتقل کرد؟ آیا به کاغذ یا قالب میچسبه؟
واقعیتش اینه که من همیشه یه کاغذ روغنی به اندازه کف قالب (به شکل دایره) میبرم و کف قالب میندازم. (فکر کنم قبلا مصور توضیح داده بودم) و بعد کف و دیواره رو با روغن چرب میکنم. مایه کیک رو توش میریزم و میذارم توی فر
این کیک به هیچ عنوان به دیواره قالب نمیچسبه. یعنی قالب رو (روی کف دستم) وارونه میکنم و کیک از قالب جدا میشه. به همین سادگی. بعد به راحتی کاغذ روغنی رو میکشم و از کیک جداش میکنم. نتیجه کار رو هم توی عکس میبینید.
و اگه تا به حال با این کیک کار نکردید... این کیک به دلیل داشتن جوش شیرین و کاکائوی زیاد، رنگش حسابی تیره و خوشگله. عالی برش میخوره. کیک حساسی نیست. راحت و سریع آماده میشه (به راحتی کار با پودر کیکهای آماده موجود در بازاره). مزه اش مناسبه. هزینه اش هم زیاد نیست. پس واسه کیک تولد گزینه بسیار مناسبیه. یه کرم خوب واسش پیدا کنید و طعمش عالی میشه. راستی... من توی رسپی گفتم مواد خشک و تر رو جداگانه هم بزنید و بعد مخلوط کنید. این رو واسه کسانی گفتم که تجربه زیاد کار با کیکها رو ندارن. وگرنه خودم همیشه همه مواد رو میریزم توی یه کاسه بزرگ و یالا! پس میبینید که این که میگم کار باهاش به راحتی پودر کیکهای آماده است یعنی چی.

KitKat cake (17)
گنش رو روی کیک میریزیم و با کارد روی سطح کیک پخشش میکنیم



KitKat cake (18)
و کم کم به سمت دیواره کیک هدایتش میکنیم



KitKat cake (19)
دور تا دور کیک رو با گنش کاور میکنیم
زیاد وسواس به خرج ندید چون قراره دور کیک با کیت کت کاور شه و گنش دیده نمیشه. اصلا واسه همین من این تزئین رو انتخاب کردم چون اصلا وقتی نمیبره



KitKat cake (20)
خب... و اما کیت کت. حتما میدونید کیت کت چیه. اگه نمیدونید هم مفهومش اینه که یا بچه کوچیک ندارید یا خودتون بچه کوچیک نیستید (!!!)
ولی از شوخی گذشته... کیت کت یه ویفر شکلاتیه با کاور شکلات شیری. توی هر بسته کیت کت دو تا دونه ویفر وجود داره که باید از هم جداشون کنیم و بخوریم (یا اینکه دوتا دوتا گاز بزنیم! خوردنش تنوع داره!). البته بعضی از بسته هاش هم هست که چهارتایی هستن. بعضی هاش هم هست که طولشون دو برابره.
اینجا هر بسته دوتایی کیت کیت سایز کوچیک 500 تومنه. اما کارتن 36 تاییش رو من 14000 تومن خریدم (البته این قیمت خیابون نادره ها مسلما قیمتش توی مغازه های شیک شهر شیکتره!). برای این کیک من از قالب 18 سانتی استفاده کرده بودم  و با 17 تا بسته کیت کت دوتایی کاور شد. (قیمت و تعداد رو میگم که هزینه اش دستتون بیاد مجبور نباشید واسه پرسیدن سوال و کامنت گذاشتن خودتون رو به آب و آتیش بزنید. میدونم کامنت گذاشتن خیلی سخت شده پس سعی میکنم همه چی رو توضیح بدم)



KitKat cake (21)
کیت کت ها رو از هم جدا میکنیم و دور تا دور کیک میچینیم.
گنش حسابی چسبناکه پس خیالتون راحت باشه که کیت کتها به خوبی به کیک میچسبن



KitKat cake (22)
اگه شما مث من تو جهنم زندگی نمیکنید پس خوش شانس هستید و کیت کتهاتون ذوب نشدن و قیافه کیکتون شیک و تمیز میشه
در غیر این صورت... شما هم بعد از باز کردن هر بسته مشاهده میفرمایید که شکلات کاور کیت کت ها ذوب شدن و از ریخت افتاده (در حالی که فروشنده بهتون اطمینان داده بود که جنسهاش تازه رسیده و ذوب هم نشده!)  
پس کاری که من کردم این بود که کیت کت ها رو با ارتفاع متغیر کوتاه کردم که یه شکل حصار مانند به کیک بده و مثل چوبهای حصار دور مزرعه ها بلند و کوتاه و کج و کوله به نظر برسه. که البته به نظرم در نهایت خوشگل شد



KitKat cake (23)
حالا واسه زیبایی دور کیک رو هم روبان میپیچیم. ترکیب دو رنگ قهوه ای و نارنجی خیلی زیبا میشه (این رنگیه که واسه هالوین به کار میره. پس دوستانی که دنبال رسپی هالوینی بودن میتونن این کیک رو با ام اند امز مخصوص هالوین-که با ترکیب نارنجی و مشکی و یا نارنجی و سبز و بنفش و مشکی به فروش میرسه- کاور کنید) و یا قهوه ای و آبی. میتونید از روبال آبی با خالهای سفید یا خالهای قهوه ای هم استفاده کنید
من از ترکیب قهوه ای و سبز و نارنجی فسفری استفاده کردم که ترکیب رنگ چشمنوازیه. و بشقاب زیر کیک رو هم نارنجی انتخاب کردم و یه دونه دیگه بشقاب سبز فسفری -همرنگ روبانم- زیر بشقاب گذاشتم. (فکر کنم قبلا توضیح دادم که این بشقاب ها ترک هستن و یه جنس پلاستیک خاصه. اینم گفتم که سوال پیش نیاد)



KitKat cake (24)
من چون ام اند امز بادامی رو از ام اند امز شکلاتی بیشتر دوست دارم؛ از بادامیش استفاده کردم. شما میتونید از اسمارتیز معمولی هم استفاده کنید. ولی رنگهای ام اند امز شادترن.
این بسته بزرگ ام اند امز رو هم 8000 تومن گرفتم. معمولیش هم همین قیمته



KitKat cake (25)
برای پوشش دادن این کیک من تقریبا از نصف بسته استفاده کردم



KitKat cake (27)
همینطور که گفتم این بادام کاور شده است و سایزشون درشته. اگه از ام اند امز معمولی استفاده کنید رنگ رنگی تر میشه



KitKat cake (28)
تمام شد. به همین سادگی. ولی همینطور که میبینید ظاهرش طوریه که همه فکر میکنن کلی زحمت کشیدید!



KitKat cake (29)
خیلی هم بچه پسنده!
یکی دوستان پسر دو سال و نیمه اش رو هم با خودش آورده بود و به محض اینکه کیک رو آوردم "آرمین" پرید تو هوا!
پس خیالتون راحت باشه که عکس العمل بچه ها نسبت به این کیک عالیه



KitKat cake (30)
این کیک کوچولو بود و تعداد هم زیاد. پس من همه اش رو نتونستم تنهایی بخورم (متاسفانه!) لذا زیاد نگران سلامتیم نباشد!




KitKat cake (31)
میزان شیرینیش از دید همه خورندگان کاملا مناسب بود و زیر دل نمیزد و همه راضی بودن. حتی آقای شوهر که علاقه زیادی به شیرینی نداره و کم شیرین دوست داره هم میگفت که مناسب بوده. پس استفاده از کیکی با بیس شیرینی کم و همینطور گنش با شکلات تلخ توصیه میشه



KitKat cake (32)
من خودم اسلایسها رو طوری گرفتم که توی هر اسلایس سه تا دونه کیت کت وجود داشته باشه. و به نظرم مناسبه

خب... اینم از کیک تولد من. شما میتونید این کیک ساده ولی زیبا رو برای جشنها و مهمونی ها درست کنید و همه انگشت به دهن میمونن که شما چقدر با استعداد هستید! (البته شما که هستید! با خودم بودم)

واسه این کیک من 477 تا عکس گرفتم تا این چهار تا دونه از توش در اومد! نتیجه اینکه: وقتی تو نور بد عکاسی میکنیم حتی با بهترین دوربین دنیا (که من ندارم) هم نمیشه عکس خوب گرفت. پس حتما تمام تلاشتون رو بکنید که عکسهاتون رو با نور طبیعی بگیرید. حیفه

 شب خوش

126 comments:

وای آخه چرا اینکارا رو میکنی طیبه جان؟؟ قلب من ضعیفه با باتری کار میکنه:))
وقتی اولین عکس و دیدم چشام داشت از حدقه درمیومد خیلی زیباست این کیک و طصد البته خوشمزه هم حتما" هست.دستت درد نکنه عزیزم .من همین دیشب کاپ کیک شکلاتی درست کردم باید ببینم کی نوبت وصال این خوشگل میشه

سلام
تولدتون مبارک باشه!
عجب کیکی شده ها!

وایییییییییییی چه خوشکله

چه تمیزه منم میخوام
طیبه جان میدونی کیت کت دارکش هم هست اونم خیلی شیرینه ولی یه کمی از این یکی تلختر میزنه
من داشتم فکر میکردم چه این بار عکسا سه بعدی شدن
بادر کن خیلی خوشکلن عکسا کیکه میخواد از عکس بزنه بیرون
خیلی خوشکله خیلی

عمر پیری داشته باشی ایشالله خانمی

سلام طیبه جان
عزیزم مرسی که کیک به این چاکلتی رو به شف ما تقدیم کردینا ولی خودمونیم عجب چیزیه
من که عاشق کیت کتم دستتون درد نکنه
من هم کل مشقهای امشبمو تقدیم میکنم به شما
امیدوارم خوشتون بیاد


مقش شب:

رزهای کریستالی

https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21274&sc=photos

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/03/blog-post_06.html


پروانه شکلاتی:

https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21278&sc=photos

لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/03/blog-post_05.html

و اما تقدیم به شف عزیزم با تاخیری طولانی....

https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21288&sc=photos

لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/03/blog-post_04.html


نوشتن متن ابر و بادی با فوندانت:

https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21285&sc=photos

لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/03/blog-post_07.html

باز هم تبریک و ممنون

منم تولدم وسط آبانه. حتما این کیک رو درست می کنم. مرسی طیبه جون. مثه همیشه عالی

سلام طیبه ی عزیز *تولدت مبارک*ایشالا 120سال عمرکنی به به عجب کیکی منم متولد آخر آبانم خود تعریفی نشه آبانیا ماهن و مهربون هه خود شیفتگیه من البته تو شما کاملا این خصوصیت هست.منم عاشق شکلاتم میمیرم واسش جوری که مامانیم قایمش میکنه ازم.اما از این کیک نمیگذرم و همشو میخورم وای وای چه خوشمزس. عزیزه دلم سوالی داشتم من نمیدونم چیکار کنم میگو کاملا بوش بره؟ با بوش مشکل دارم ممنون میشم مثه همیشه راهنماییم کنی.

وای الان با وجود اینکه سیرم هرچی نگاش میکنم نزدیکه غش کنم واسش قربونه دستت عجب کیکی درست کردی

salam tayebehjan, tavalodet mobarak nazanin, rozhaye shadi ro baraye shoma arezo daram.

سلام.کیک خیلی خوشکل و مطمئنا خوشمزه ای هست.بهت تبریک میگم بابت این همه سلیقه.من قبلا گنش شکلاتی و گردو رو برای یه مدل کیک شکلاتی دیگه که از شبکه فتافیت یاد
گرفته بودم البته بدون کیت کت برای تولد مامانم درست کردم.ولی این مدلشو هم امتحان میکنم چون تولد خودم تو همین ماهه اونم با رسپی خوشمزه و مورد پسند همه.
با تشکر.

وای طیبه جان چقدر خوشگل شده این کیک. من شدیدا تصمیم گرفتم واسه تولد مامانم این کیک رو براش درست کنم . نه به اون دلیلی که داری بهش فکر می کنی. به این دلیل که از اون نزدیک تر تولد نداریم :دی =)))))

می دونی چی شد دختر؟ من امروز کیک شکلاتی رو تو قالب بزرگ پختم اما وقتی تموم شد این پست تو رو خوندم! لذا فقط کفش رو کاغذ انداختم و دورش رو چرب نکردم :|
واسه همین یکم چسبید.
اما یه سوال. این کیک خیلی پف می کنه. چه جوریه که مال شما انقدر صاف و صوفه؟ هوم؟

سلام
فکر کنم یک اتفاقی برای فید وبلاگتون افتاده چون از چیز کیک در بطری که نصفه ثبت شده در ریدر بقیه پستها نیومده.

عاشق این تنوع رنگش شدم
:X

منم دیگه نمی تونم از ریدر مطالبو بخونم. از کامنتهای بچه ها متوجه میشم که مطلب جدیدی گذاشتید

کلاً ریدر منم ریخته بهم. این پست های جدید رو دیگه ندارم!

مشق شب :

کاسترد انبه:

https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#!/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos&uc=1&id=4CAA14D7A92BA818%21105!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21296&sc=photos

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_30.html#uds-search-results

@ پریس:
چه عالی! باور کن کیت کت حتی واسه من یکی که عاشق شیرینیم هم زیادی شیرینه. در حدی که دندونام درد میگیره
@ هستی:
راستش من از اون افرادیم که عاشق میگو و بوش هستن
پس کمک زیادی نمیتونم بکنم
فقط همینقدر میتونم بگم که اگه میگو رو تازه از سر اسکله خریداری کنید هم گوشتش فوق العاده خوشمزه است هم بو نمیده
واسه شما تنها راه تست کردن انواع ادویه هاست. ایشالا که مشکل حل شه
@ براون بر:
تقریبا برای همه کیکها باید اینطوری عمل شه که اول چرب میکنیم بعد کاغذ میندازیم بعد دوباره چرب میکنیم
چرب کردن اولی واسه چسبیدن کاغذ به قالبه
من فکر کنم این نکته ها رو توی پستهای ابتدایی گفته باشم
ولی این تقریبا قانون ثابته. مگه اینکه خلافش عنوان شه
ایشالا درست میشه. این کیک از اونهاییه که اصلا نمیچسبه
پفش خوبه
صاف شدنش مربوطه به استاندارد بودن فر و یکنواخت بودن دمای فر در کل نقاط
من کار خاصی انجام نمیدم
@ مریم:
متاسفانه کنترلش دست من نیست
ممکنه از "کش" براوزر باشه. یه بار کش رو خالی کنید و دوباره ریدر رو لود کنید
@ مهرسجاد:
نه بابا!!!!!!! جدی؟ پس چرا من و دوستام میبینیم؟اینم شانس ما داره بازی در میاره
@ گوهر:
براوزرتون رو یه بار عوض کنید شاید جواب داد

از همه دوستان و جملات محبت آمیزشون تشکر میکنم. ایشالا زنده و سلامت باشید
راستی امروز هم تولد قمری من بود
ساعت دو و نیم ظهر
ولی چون همیشه روز شهادته من فقط به بستنی و شکلات اکتفا میکنم

خب... ظاهرا مشکل از بلاگره
بقیه هم همچین مشکلی دارن
http://www.google.com/support/forum/p/blogger/thread?tid=66cabec6779ff8ec&hl=en
ممکنه از فایر فاکس باشه
من یه تست با آی ای میزنم و دوبراه بر میگردم
ایشالا جواب بده

خب... آی ای دیگه بلاگر رو ساپرت نمیکنه
با کروم چک میکنم شاید کار کنه

طیبه گل گلاب سلام بابت راهنمایی هات ممنونم. راستش منم تو یکی از شهرای محروم هستم مارشملو هم پیدا نمیشه مگه بگم خواهرم از تهران بیاره واسم حالا چند تا سوال راجبه خمیر فوندانت دارم آب که گفتین سرد و گرمش مهم نیست؟و اینکه من یه بار از این میوه ها خوردم خمیری بود انواع میوه ها واقعا خوشم نیومد سرم گیج رفت و حالم ریخت بهم فوندانت بوده؟

با کروم ادیتش کردم
حالا باید صبر کنم ببینیم ریدر کار میکنه یا نه
:)

نه سرد و گرم فرقی نداره
اون احتمالا مارزیپان بوده
ولی مارزیپان طعم بادام میده. شاید کارشون خوب نبوده

با تشکر فراوان از کامنت ها در مورد ایراد موجود در ریدر
مشکل حل شد
موفق باشید

سلام شف عزیز
خواهش میکنم.
پست چیزکیک در بطری در ریدر ناقص اومده و همینطور بستنی وانیلی هم در لیست پستهای ریدر نیست.البته از این به بعد انشاالله که درست شده وما هم میاییم اینجا میبینیم، فقط از جهت داشتن آرشیو کامل در ریدر گفتم.

بستنی رو هم مجددا ادیت کردم
چیزکیک رو هم چک میکنم
بازم مرسی

درست شد
فقط من عکسهاشون رو الان نمیبینم
نمیدونم از اینترنتمه یا عکسها مشکل دارن

خواهش میکنم
نه درست شد کاملن و عکسها هم دیده میشن و مشکلی ندارن
خسته نباشید :)

بله ایراد از اینترنت بود
حله

سلام طیبه جان. تولدت مبارک ایشالا همیشه سلامت و شاد باشید در کنار همسر و پسر گلت.

با تاخیر زیاد تولد پسرتون هم تبریک میگم.

وبلاگ بسیار خوبی‌ داری،مرسی‌ که تجربیات و داشته هاتو در اختیار همه میذارید

امیدوارم منو هم به شاگردی خودتون قبول کنید.

در مورد این کیک هم همه چیز یک طرف این کیت کات‌ها یه طرف;)

تولدت مبارک طیبه جان. امیدوارم سال های سال کنار همسر و آقا مهدی کوچول موچولو شاد و سالم زندگی خوشی داشته باشی. سایه تون هم بالا سر من شاگردها باشه ;)
طیبه جون اگه این کیک ساده ـس پس کیک پیچیده ـت چی می شه!!!! فوق العاده شده. هم خود کیک هم رنگ بندی عکس ها... یعنی دلم خواست، شدید :)

از بس همه از کیک شربتی تعریف کرده بودن من هم دست به کار شدم و درست کردم. الحق که تعریف کردنیه:)
به نظرم خیلی راحت بود و در عین حال خیلی هم خوشمزه بود.
مخصوصاً خود پایه کیک که خالی خالی خوردنی بود. چه برسه با اون شربت خوش عطر و خوشرنگ که بوش کل فضا رو پر می کنه!
طیبه جان باز هم بابت همه چیز ممنون
http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/91/

این هم دستور اصلی برای دوستان:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/02/blog-post_17.html

bah bah...man in cake ro kheyli doost midaram va hamishe dorostesh mikonam! ;P

This comment has been removed by the author.

@ sarah:
نظر لطفتونه عزیزم
مرسی از محبتتون

@ منیر:
نه منیر جون واقعا ساده است. شما هم که ماشالا استادید و سه سوته این چیزا رو انجام میدید

@ رویا:
پس هم سلیقه ایم

https://skydrive.live.com/?cid=613f0355c8f77450&sc=photos&id=613F0355C8F77450!207

برای درست کردن این کیک خیلی هیجان داشتم و برای سالگرد ازدواجمون دست به کار شدم.وقتی آماده شد نه من دلم میومد برشش بزنم نه آقای همسر :دی
از بس که ناز بود.
برای روکش کیک از خامه استفاده کردم:دی ( گناش جای خامه رو نمیگیره هیچ وقت :دی)
البته رنگ زرد رو براش در نظرگرفته بودم.
همه چیز عالی بود.
ممنون شف عزیز

خوشم میاد که استانداردهات پایین نمیای. من صد درصد تو استفاده از خامه باهاتم
:D
بسیار بسیار شیک شده. مخصوصا با کیت کتهای سالم و ذوب نشده
احسنت

سالگرد ازدواجتون رو هم تبریک میگم ایشالا در کنار هم سعادتمند سالهای سال زندگی کنید

@نازنین
نازنین جون سالگرد ازدواجتون رو تبریک میگم و آرزوی روزهایی شاد رو در کنار همسر گرامیتان دارم
با این کیک زیباتون ما رو هم حسابی در شادیتون سهیم کردین
دستتون درد نکنه

ممنونم شف عزیز و بهاره جان
:-*

سلام طیبه جان.
امروز سالگرد ازدواجمون بود و من این کیک خوشگل رو درست کردم و کلی کلاس گذاشتم واسه مادر شوهرم اینا :دی
http://bearhome.persiangig.com/weblog/IMG_2133.jpg
البته به خوشگلی مال خودت نشده. راستش باید یکم چوب های دورش رو کوتاه می کردم اما تنبلی کردم. بعدم مثه خودت روبان خوشرنگ نداشتم :)
اما مثل همیشه واست بگم از دردسرهام!
اول اینکه دو تا فالب کمربندی سایز کوچیک خریده بودم به قصد همین کیک. بعد دیروز خواستم بیس رو بپزم تا امروز راحت باشم. اما چشمت روز بد نبینه. از اینور مایه رو ریختم توش از اونور همه ش پس داد و ریخت رو زندگیم :|
هیچی دیگه. این شد که امروز که می خواستم بپزم. کفش و دور تا دورش رو کاغذ کشیدم که نشتیش رو یگیره و خوب ...جواب داد :دی
بعد اینکه شکلات تلخی که گرفته بودم 80 درصد بود و دقیقا مزه زهرمار می داد! :))))) اما از اونجایی که وقت تنگ بود و کلی هم پول داده بودم براش دلم نیومد نریزمش :دی
بعد اینکه کیت کت یه سری دو هفته پیش خریدم واسه این کیکه اما همه شبه قتل رسید توسط همسرم! لذا بدو بدو رفتم هیس خریدم و استفاده کردم. البته هیس چون شیری ه خیلی شیرین تر از کیت کته و یکم زیادیش دل رو می زنه.
دیگه جونم برات بگه که این ام اند امز ها رو 9000 تومن خریدم و جیبم پاره شد. اما وقتی بازش کردم کلی ش تو بار هواپیما خورد شده بود و قابل استفاده نبود :(((
واسه همین مجبور شدم نصف وسطش رو ام اند امز ساده بریزم. واسه همین وقتی کیک رو می خوردی به بافت خود کیک که می رسیدی از خوشمزگی کلی خوش به حالت می شد . بعد می رسیدی به چیزی نزدیک به زهر مار بعد با شیرینی ام اند امز غافلگیر می شدی :)))
خلاصه داستانی بود. اما خیلی خوشگل شده بود و بافت کیک و کاورش خیلی دست هم داده بود.
راستش الان که اینا رو نوشتم آرزوم شد که یه تیکه از این کیک جلوم بود :دی
سرت رو درد نیارم. خواستم تشکر کنم از اینهمه بذل و بخشش هنری ت :)
عیدت هم مبارک.

راستی کامنت بالاییه مال منه :دی

وای باورتون میشه نمیتونستم صبر کنم که عکستون رو ببینم. یعنی منتظرش بودم

واقعا زیبا شده. مخصوصا که کیت کتهاش خیلی خوشگل و صاف و صوفن. ما اینجا کیت کت خوشگل نداریم. هر چی میخرم ذوب شده و دوباره بسته
خلاصه حال کردم

اِه! من اول اون متن بالا رو از ذوقم نوشتم بعد کامنت شما رو خوندم. تازه متوجه شدم اینا کیت کت نیست. آره اینجا هم ایرانیش هست. من تازه دیدم. ولی تا حالا نخوردم
کیت کت هم به نظرم به نسبت قبل زیادی شیرین شده و دندون من رو به درد میاره

مریم جون تازه کجاش رو دیدی. 97 درصد خود زهرماره. البته من عادت دارم. ولی واقعا تلخه
بالای 60 دیگه کلا تلخ میشه

کیک کم شیرین و کرم کم شیرین واسه یه همچین تزئینی واجبه چون کیت کت و ام اند امز شیرینن

واقعا خورد شده بودن؟ عجب! جالبه این یکی مورد تا به حال واسه من پیش نیومده
نه تومن باز به هشت تومن نزدیکه. منم از جای ارزون خریده بودم. که با اجازتون تازه فهمیدم گرون فروشن. ولی جاهای دیگه همه جنسی نمیارن. دیگه ناچاریه

من باید حتما یه پست واسه استفاده از قالبهای کمربندی بذارم
ولی کارتون کاملا صحیح بوده که کاغذ گذاشتید
مخصوصا واسه این کیک که حسابی روانه وگرنه کیکهای با مایه سفت اینجوری نیستن

خدا رو شکر که آبرومون حفظ شد
ایشالا به پای هم پیر شید و در کنار هم سعادتمند

ما هم هفته دیگه سالگرد ازدواجمونه. اولین گزینه ام کیک شکلاتیه
البته به افتخار خودم
:D

راسش واسه منم خیلی عجیب بود. آخه این ام اند امز های بادومی تو بسته های پر هوا هستن که ضربه نخورن. نمی دونم چی شده بوده که اینجوری خورد شده بود.
یه چیزی راستی. من توی عکس های کارگاه دیدم که گنش شما روون و شل ه. ولی مال من از همون اول غلیظ شد خیلی. یه جوری که مثه خامه ی فرم گرفته کیک رو باهاش کاور کردم. واسه همینم لای کیک یوهو یه تیکه شکلات تلخ میومد تو دهن. (البته من با تلخی شملاته خیلی کیف کردم اما فکر کنم بعضیا یکم دوست نداشتن :دی)
نمی دونی چرا؟ خامه م پگاه بود. ربطی داره؟

با تاخیر فروان من هم تولدت را تبریک می گویم شف طیبه عزیزم.
امیدوارم سالهای سال با سلامتی کامل زنده باشی عزیزم.

@ براون بر:
گنش یه نسبته. کافیه شکلاتش رو کم کنید. ولی معمولا از همون اول روانه. حالا یا اونجا خیلی سرده یا از جنس شکلاتش بوده
نه بعید میبینم از خامه باشه
گنش رو به نسبت دو به یک هم درست میکنن
بسته به نیازه
@ احسانه:
شما محبت دارید عزیزم. من هنوزم شرمنده شما هستم

شف جون این کیک که درست کردین رو چظوری بی گنبد کردین؟
آخه خوب پف باعث میشه اینطوری صاف نشه که
کسی میدونه؟

https://profile.live.com/cid-2172bc176e9e469f/#!https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=2172bc176e9e469f!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21805&sc=photos

امشب به سختی تصمیم گرفتم طلسمو بشکنم و مشق تحویل بدم

امشب مثل هر شب خیلی خسته هستم ولی مطمئنا نه به اندازه طیبه گلم و مروارید عزیزم
پس خستگی نمیتونه دلیل تنبلی باشه

خب از بین مشقام اینو انتخاب کردم چون واسه عید قربان درستش کرده بودم و تولد خواهرم
ساعت عکس میگه ساعت 4.30 صبحه
چون اون شب نخوابیدم و نشستم کیک پزی تو فر مامانی خانم
همه چیز عالی بود
فقط یادمه من کل شکلاتو تلخ استفاده نکردم چون میترسیدم مهمونا نتونن مثل منو اقای شوهر با طعم شکلات تلخ کنار بیان
در نتیجه بابام و عموم گفتن شیرینه
ولی سایرین خیلی خوششون اومد
خلاصه مرسی طیبه جون

@ghazaleh
عزیزم این کیک خوب پف میکنه ولی در نهایت پفش میخوابه و سطحش تخت میشه
من تو فر های مختلف تستش کردم
فقط اگر تو فر برقی که المنت بالا و پایین روشنه درست منین سطحش گنبدی میشه

و یه چیز دیگه همونطوری که طیبه جون همیشه میگن واسه تزیین اگر سطح کیک گنبدیه یه لایه از سطحو میبریم
اگه کیکو وارونه کنین باز هم سطح صافتری دارین

@ ghazale

علاوه بر پاسخ پریس جون،

در این مورد هم خیلی در وبلاگ صحبت شده. این روب رای این می گم که با مطالعه کامل نظرات و تجربه های دوستان اطلاعات خودتون بالا می ره و تجربه اتون بیشتر می شه.

گنبدی شدن کیک موقع پخت علت های زیادی می تونه داشته باشه.

خوب هم نزدن تخم مرغ ها
استاندارد نبودن فر
مناسب نبودن دمای فر
کوچک بودن قالب نسبت به مقدار مایه کیک
و...

یکی از متداول ترین دلیل ها، اینه که به خاطر دمای نامناسب در فر، مایه کیک در قسمت خارجی، جایی که مایه با قالب فلزی تماس داره، سریعتر می پزه. چون فلز زود گرم می شه و حرارت رو به مایه کنارش منتقل می کنه. این باعث می شه قسمت های خارجی کیک زودتر بپزن و قسمت داخلی که هنوز نپخته، وقت بیشتری برای فعل و انفعال و پخت داشته باشه. اینه که وسط کیک می یاد بالاتر و گنبدی می شه.

حالا برای این که این اتفاق نیفته، شف چند تا راهکار دادن که یکی اش توی این پست، در قسمت کامنتها هست:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/05/1-2-3-4.html

توضیح شف:

حوله مرطوب کمک میکنه که دیواره های کیک زودتر از مرکزش نپزه

این هم عکس هایی که من از یک وبلاگی اینجا گذاشته بودم برای فهم بهتر:



http://2.bp.blogspot.com/_gk3bu2sqkVo/Svh5tZSKR6I/AAAAAAAABGE/gOVpSbelPpA/s1600-h/strips16.JPG

خیس کردن دستمال آشپزخانه

http://4.bp.blogspot.com/_gk3bu2sqkVo/Svh53HR5_ZI/AAAAAAAABGM/doipRAQM_q4/s1600-h/strips17.JPG

گذاشتن دستمال خیس بین آلومینیوم

http://3.bp.blogspot.com/_gk3bu2sqkVo/Svh6Er8m7jI/AAAAAAAABGU/ZsivO09brA0/s1600-h/strips18.JPG

تا کردن این دو

http://4.bp.blogspot.com/_gk3bu2sqkVo/Svh6RCVxMTI/AAAAAAAABGc/2DeTJ8gsWsY/s1600-h/strips19.JPG

سفت کردن این دو دور قالب کیک و بستن یک گیره( اسمش رو به فارسی نمی دونم شرمنده) به دور قالب

http://3.bp.blogspot.com/_gk3bu2sqkVo/Svh6bMVE5GI/AAAAAAAABGk/KJlgP5U0-60/s1600-h/strips20.JPG

اگر دقت کنید این خانم یک کاغذ شیرینی پزی هم گذاشته دور قالب. این برای کیک هایی هست که خیلی خیلی پف می کنه و می یاد بالا، مثل این

http://4.bp.blogspot.com/_gk3bu2sqkVo/SfsJM7UDMtI/AAAAAAAAAlw/h5C5cQ2tkfY/s1600-h/strips13.JPG

راه حل قبلی اش که شف فرمودن:

http://3.bp.blogspot.com/_gk3bu2sqkVo/SfoBfk0gcyI/AAAAAAAAAlA/lzZ7elUXdo4/s1600-h/strips05.JPG


http://4.bp.blogspot.com/_gk3bu2sqkVo/SfoBfy1sYnI/AAAAAAAAAlI/29WOodruBx0/s1600-h/strips08.JPG

با این حال بهتون توصیه می کنم کامنتهای اون پست رو و توضیحات شف رو مطالعه کنید.

به به! به به! به به!

دستتون درد نکنه پریس جون.

من هم تولدم به زودی هست! یادتون نره لطفا!

به به ميبينم كه اين ريفيق ناباب بودن ما شديدا داره خودش رو نشون ميده! شما هم مثل من خفاش شديد و شبها كيك درست ميكنيد. ايشالا خدا يه ني ني خوشگل بهتون بده كه ديگه دليل خوبي واسه شب بيداري داشته باشيد
كيكتون عالي شده و خب پيش مياد ديگه ... آدم ذائقه بقيه دستش نيست و نميدونه چيكار كنه. هميشه هم ناراضي بين مهمونا پيدا ميشه
ولي عاليه كه شما و آقاي شوهر ديگه كامل رفتيد تو خط شكلات دارك
راستي مرسي به خاطر كيك كت دارك . هر چند كه زياد هم كم شيرين نبود ولي من درجا تهش رو در آوردم و حتي يه تعارف هم به آقاي شوهر نزدم. حتي دور از چشم خودش و بچه اش يواشكي خوردمشون
يام
:D

خواهش میکنم قابل دار نبود
من اصولا ادم کم اعتماد به نفسی ام
وقتی میبینم چند تا چشم دارن منو میپان که چیکار میکنم دستو پامو گم میکنم
اینه که مثل یه جغد عمل میکنم
البته دارم رو خودم کار میکنم که اینجوری نباشم
اره خدا خیرت بده این شکلات دارکو اگه معرفی نمیکردی ما باید زندگی کیکو دسرمون بی شکلات سر میشد
:)

مروارید جون.....
شرط داره عزیز دلم
کیک درست کردن زمانی کیف داره که متولد اون روز خودش کیکشو تحویل بگیره
میگین نه
از شف بپرسین
:D

من قول قول می دم که خودم تحویلش بگیرم پریس جون،

از پُست.

:D

http://www.cheftayebeh.ir/2011/10/blog-post_25.html
کیک کیت کت،به مناسبت تولد پدر عزیزم،ممنون شف عزیز

اين لينكتونه
https://public.sn2.livefilestore.com/y1pp1l0-YgZvWyEtnyGT8oHlKHwuTyGTW1QWmFk-aIl5HwESq5oLpLWEPZ1k_pZzu8eaTmNc4CgNSz2mTW5M-hpgg/%DA%A9%DB%8C%DA%A9%20%DA%A9%DB%8C%D8%AA%20%DA%A9%D8%AA%20%D8%8C%D8%AA%D9%88%D9%84%D8%AF%20%D9%BE%D8%AF%D8%B1%20%D8%B9%D8%B2%DB%8C%D8%B2%D9%85.JPG?psid=1 

كيكتون بسيار زيبا و شكيل شده
ايشالا در كنار هم زنده و سلامت باشيد

 آخ آخ بله!لینکو اشتباهی زدم:))شرمنده

خوب نوبت من شد
سلام طیبه خانوم هنرمند. خوبید؟
منم میخوام منم میخوام....
طیبه جان من به دلیل اینکه وقت ندارم میخوام یک روز جلوتر این کیک رو بپزم و تزیین کنم.
اگه بزارمش تو یخچال سفت میشه؟
اگه تو روز مورد نظر از یخچال بیرون بیارمش تو دمای محیط باز شکلاتهاش رون میشه؟
کلا من چون یخچالم زیادی خنک میکنه وقتی کیکهایی که شکلات دارن رو میزارم توش موقع بیرون آوردن به دلیل پایینتر بودن دمای محیط از یخچال، روی شکلاتها بخار میزنه و زشت میشه.
میخوام ببینم میشه توی یخچال نزارمش؟ اون خامه توی گنش خراب نمیشه؟
بعد نگفتید چه مقدار گردو باید با گنش مخلوط کنیم؟
من از خامه میهن میخوام استفاده کنم مشکلی ایجاد نمیشه؟
کلا پروسه پختن این کیک با تزیینش چند ساعت طول میکشه؟
مرسی

تولد من و بابام و شوهرم و خواهرم تو مرداده :)
من هم به همین مناسبت گفتم یه کیکی درست کنم. 
ولی چون با زبون روزه و سرکار رفتن واقعا سختم بود. این مدل رو انتخاب کردم. واقعا عالی بود. خیلی راحت و نتیجه دلچسب. دست بچه های فامیل رو فقط باید از تو کیک مدام جمع می کردیم :)
ممنونم شف جان

يك روز اونقدري سفتش نميكنه چون كاور شده است
شكلات رو نبايد حتي توي يخچال نگه داشت
چه برسه به شكلاتي كه از بسته اش هم خارج شده
اما ما كه چاره اي نداريم
بله ميتونيد از روز قبل بذاريد تو يخچال توي يه ظرف بزرگ در بسته كه ديگه شكلات بو جذب نكنه
چون كيت كت جنس شكلاتش خوبه رنگش سفيد نميشه
اون سفيد شدن مال وقتيه كه شكلات تمپر نشده باشه
تمپر بشه سفيد نميشه
و البته دارك باشه بهتره
و نه اگه خونه سرده بيرون مشكلي پيش نمياد اما تو يخچال باشه بهتره
ميزان گردوش بسته به ذائقه است
ميهن مشكلي ايجاد نميكنه
كيكش از اول تا سرد شدن دو ساعت يا كمتر
تزئينش هم نيم ساعت يا كمتر
بسته به سرعت خودتون داره

بسيار بسيار زيبا
مثل هميشه عالي
و من عاشق اون دو جفت پاي كوچولوي توي بك گراوند شدم
نوش جون همه

راستي كيفيت اين كيت كتها منو كشته

کیت کت نبود :) تک تک بود که بخاطر طعمش رو دستمون موند
وای اون دو جفت پا رو میبینید مامانشون محکم گرفته بودشون که با سر نرن تو کیک ...هههههههه
شف جان یه سوال:
اگه باز هم یه دکوریتینگ ساده مثل این بخوام چی پیشنهاد میکنید؟ که مثل همین از همین چیز میزا استفاده بشه..
اسمش رو هم بگید تو نت سرچ میکنم.. ممنونم

 سلام
طیبه جان منظورم شکلات بود که توی یخچال بره سفت نمیشه؟ من کیک شکلات چره کرده رو که توی یخچال گذاشتم شکلاتش خیلی سفت شد وقتی بیرون اومد. البته اون دفعه از شکلات تخته ای پارمیدا استفاده کرده بودم.
بعد از بابت سفید شدن شکلات نگران نیستم من چون یخچالم سرده با محیط بیرون خیلی اختلاف دما داره حتی اگه کولر روشن باشه. برای همین وقتی روی کیک شکلات باشه از یخچال که بیرون بیاد روی شکلاتها بخار آب جمع میشه. این اتفاق باز هم قبلا برای اون چر کرده افتاد. برای همین نمیخواستم این دفعه بره توی یخچال، ولی با این وجود چاره ای نیست شکلات بخار بزنه بهتر از اینه که ملت رو بفرستیم بیمارستان!!!!
بازم مرسی استاد.

آخي نازي من ذوق ميكنم ذوق بچه ها ميبينم
و البته بزرگها

آهان واسه همين اينقدر صاف و تميزن. من تك تك نخوردم چون خيلي كم شكلات ميخورم اگر بخورم هم جنس خاصي رو ميخورم ولي كيت كت خوشمزه است

بله چند مدل ديدم
اسم خاصي ندارن ولي توضيح ميدم ساده است

مثلا يه مدل بيسكويت ميله اي كاور شده با شكلات تو بازار هست من مارك باراكا رو زياد ديدم و خوردم طعمش بد نيست
اون هم گزينه خوبيه
يه مدل ديگه هست با چوب شور
و با چوب شور با كاور شكلات
شوگر كوكي ميله اي با كاور شكلات صورتي با خطهاي شكلات سفيد براي ولنتيان. روي كيك هم شكلات صورتي شيو شده
اين خيلي ناز ميشه من بعيد ميبينم امسال هم بتونم درستش كنم الان سه ساله تو ليستمه ولي وقت نشده
يه مدل ديكه هم هست با پرتزل
يه مدل هست با كاور اسمارتيز. يعني كل كيك با اسمارتيز كاور ميشه به صورت اريب و رنگين كمان يا چند رنگ
يه مدل هم هست با نقلهاي رنگي كل كيك كاور ميشه
يه مدل هم هست كه با پاستيل خرسي كل كيك رو كاور ميكنيم

فكر كنم چند سال طول بكشه من اين كيكها رو درست كنم و پست كنم اما همه اش تو ليستمه واسه اينكه مناسبتي پيش اومد انجامشون بدم

اون شكلات ساده بوده واسه همين سفت شده
گنش كرمه سفت نميشه
يعني مثل باتركريمه
از يخچال كه بيرون بياد نرم ميشه
اصلا جاي نگراني نداره اين مثل اون نيست
و كيت كتهاش هم چون كاور شكلاتشون خيلي نازكه اصلا سفتيش در حدي نيست كه آدم رو اذيت كنه
ولي من مدل ايرانيش رو امتحان نكردم

سلام طیبه جان
رسپی اون کیک شکلاتی که تو این پست بلدش کردین و برا من نمیاره
مشکل چی میتونه باشه
میخوام از این کیک شکلاتی بپزم

درستش كردم
كافيه آخر لينكهايي كه كار نميكنه آي آر بذاريد درست ميشن

 سلام طیبه جان باز منم.

طیبه جان من هنوز توی نصف کردن یا دوبرابر کردن رسپی کیکها شک دارم.

وقتی میخوایم رسپی رو نصف کنیم در مورد بیکینگ پودر یا جوش شیرینش چه عملی
باید انجام بدیم؟ چون میدونم که نصف کردن رسپی حتما با نصف کردن بیکینگ
همراه نیست.
از طرفی نمیشه خمیر کیک رو چشید که فهمید این مقادیر براش کافیه یا کمه!


مشکل من اینه که همونطور که میدونید فِرَم مشکل داره میخوام این کیکه رو
دوبار جداگونه بپزم یعنی یکی رو بپزم بعد که درآوردمش بعدی رو بزارم توی فر
چون نمیتونم دوتا رو همزمان توی فر بزارم(یکی میسوزه یکی نپخته و دو تا
قالب 24 سانتم هم ارتفاع دیواره اشون متفاوته)

خوب حالا سوال اینه:


برای اینکه این کیک رو دوبارجداگونه بپزم نحوه نصف کردن مواد چه جوریه؟

دوم زمان پخت کیک رو هم باید 20 الی 25 دقیقه در نظر بگیرم؟ یا همون 35 دقیقه که خودش گفته؟ (میخوام دو تا کیک 9 اینچی بپزم)
مرسی

طیبههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه جانننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننننن
وای خودم که دارم میمرم این سایتو دیدم.
یه دایره المعارف کامل برای شیرینی پزیه:
http://baking911.com/quick-guide/how-to-az/30
خیلی توضیحات خوبی داره مخصوصا که بر اساس حروف الفبا تنظیم شده.
مخلص

خيلي جالب بود
مرجع جامعه 
البته مطالبش رو نخوندم بدونم تا چه حد كامل و قابل اعتماده
مرسي كه لينك ميذاريد

اين كيكه مخصوصا همين كيكه چون خيلي سريعه توصيه نميكنم يكبار درست كرده و منتظر بمونيد تا نوبت فرش برسه
پس دو بار درستش كنيد
بله معمولا بيكينگ پودر رو نصف ميكنيم و بعد كمي بيشتر ميريزيم
ولي اينم بگم وقتي دقيقا نصف كنيم هم هيچ مشكلي پيش نمياد
بيكينگ پودر رو براي نصف مواد يك ق چ بريزيد
اما جوش شيرينش رو بيشتر نكنيد چون ممكنه كيك رو تلخ كنه
وقتي كه مواد نصف ميشه سريع تر ميپزه
بعد از 20 دقيقه ديگه مرتب تستش كنيد به محض اينكه تستر تميز بيرون اومد از فر خارج كنيد

 سلام عزیز
من یه چندتایی از مطالبش رو خوندم توی هیچ سایتی به این جامعی ندیدم البته شاید گستره مطالب مربوط، خیلی بیسشتر باشه ولی این هم  خیلی خوب توضیح داده نمونه اش درباره مرنگ، من نمیدونستم که مرنگ انواع مختلف داره این توی دیتاهاش یه صفحه داره که تمام انواع مرنگ و دسرهای با پایه مرنگ رو معرفی کرده و گفته که هرکدوم با چه لِمی تهیه میشن. علاوه بر اطلاعات کلی یه سری رسپی هم درجا بهت میده که بر اساس همون اطلاعات هست.
من که خیلی خوشم اومد.
قابل شما رو هم نداشت شما که خودتون استادید ما این چیزها رو میبینیم برامون تازگی داره ذوق مرگ میشیم.

 در مورد بیکینگ پودر من توی کیک اسفنجی میدونم که مقدارش رو بر حسب تعداد تخم مرغها میریزن میخواستم بدونم که این قاعده در مورد همه کیکها صدق میکنه؟

معمولا همه كيكها دو قاشق بيكينگ پودر دارن و معدود رسپي اي هست كه ميزان فرق كنه
كيك اسفنجي خب رسپيش خيلي جالبه كه ميزان آرد و شكرش هم با تخم مرغ سنجيده ميشه

چقدر جالب
پس بايد وقت بذارم مطالعه اش كنم
بازم تشكر ميكنم

 سلام طیبه جان
آره توش خیلی چیزای خوبی داره. یه سری رسپی ها و آموزشهای ی ناب هم داره ولی متاسفانه باید شریک پولیشون بشیم تا نشونمون بدن!
طیبه جان چوب کاری نفرمایید. (شکلک خجالت)
این که چیز قابل داری نیست در برابر این همه تجربه که شما در اختیار ما میگذارید.
از وقتی با شما آشنا شدم با دل قرص رفتم تو دل شیرینی پزی. حالی میکنما!
دستتون درست

و من از الان ميدونم با اراده و پشتكاري كه داريد به مرتب عاليه ميرسيد انشالا

سلام طیبه جان
ببخشید میدونم سرتون رو درد آوردم سر این کیکه. ناشی هستم دیگه شرمنده.
میگم شما توی اینجا نوشتید که "من رسپی رو نصف کردم و کیک
رو توی دو قالب کوچیک درست کردم" . یعنی این کیک شما اندازه اش نصف اندازه رسپی اصلی هست؟ و این یعنی اون 200 گرم خامه و شکلات رو برای نصف رسپی مصرف کردید؟ یعنی برای کل رسپی باید این گاناش رو دو برابر درست کنم؟
ببخشیدا ابهام هی میاد سراغم.

به نظر من گنش رو نصف نكنيد. بذاريد توي يخچال كمي سفت شه و لايه گنش كمي كلفت تر ميشه. همين اندازه براي كيكهاي 18 تا 25 سانت مناسبه
كيك اگه بزرگتر باشه لايه گنش نازكتر ميشه

تق تق
خوب من پیدام شد طیبه جان.
سلام
این هم حاصل پروژه مذکور
1- کیک رو یک روز جلوتر درست کردم و همونطور که حدث میزدم کیت کتها و ام اند امزها در اثر سرمای یخچال سفیدک زدن D: (توی عکس معلومه یه چندتاییشون سفید شدن ولی نه همه)
2- روی کیک رو با قابلمه بزرگ پوشوندم بنابراین طعم کیک تغییری نکرد توی یخچال هم شکلاتش سفت نشد
3 - گَنَش رو با شکلات تبلت باراکا 64 درصد با طعم پرتقال و تکه های بادام درست کردم که بسیور خوشمزه کرد کیک رو
4 - این میزان گنش که شما ذکر کردید (200 گرم شکلات + 200 گرم خامه) برای کیک سه طبقه من کافی کافی بود
5 - برای این کیک 24 سانتی 22 تا کیت کت و یک بسته کامل ام اند امز مصرف شد
6 - همه از طعم و شکل کیک راضی بسیار زیاد
7- لذت بردم از تزیین
8 - خیلی هم بچه پسند و بزرگ پسند بود همونطور که شما گفتید. من که عاشقش شدم.
9 - دستت طلا طیبه جان مرسی از ایده، مرسی از رسپی عالی که خیلی راحت درستش کردم و بازم مرسی واسه همه چی
10 - خیلی بوس

آدم حظ ميكنه از دقتتونهم در مطالعه و تحقيق
هم در كار
هم در تزئين و چيدمان

كيكتون فوق العاده زيباست و البته از شما بعيد نبود
فقط من موندم چرا ام اند امزهاتون هم سفيدك ميزنن
آخه من شده چندين ماه هم توي يخچال داشتمش و آخ نگفته
البته يخچال من ال جيه و حتي غذاها هم تا به حال نشده كپك بزنن و خيلي ازش راضيم

مرسي از عكسهاي زيبا
و اطلاعات كاملي كه به ساير دوستان كمك زيادي ميكنه

استاد اِگین سَلِیم
آلبوم کامل خدمت شما:
http://catchmyparty.com/parties/orange-birthday-party

صد البته که به پای کارهای شما نمیرسه.
جای شما هم سبز سبز بود.

 من بیشتر حظ میکنم از اینکه یه استاد خیلی خیلی خیلی خوب دارم.
مرسی. چشمهای شما خیلی زیبا میبینه.
آره قبلا هم گفتم این یخچال من دیگه سرد چاله! طی یه اتفاق بد موتورش داغون شد عوضش کردیم دیگه از اون به بعد خیلی خیلی یخ میزنه یه وقتایی میوه ها توی کشوی پایینش یخ میزنن!!!
میبینی تروخدا از اون ور بون افتاده
برای همین هم شکلاتهام سفیدک زد(منظورم از سفیدک کپک نیست ها همون قضیه تغییر سریع دمای هوا هست که باعث میشه یه لایه بخار روی شکلاتها و کلا همه چیز بشینه مثل وقتی که یخ رو از توی فریزر بیرون میارید اگه توی لیوان فلزی باشه بیرون لیوان سفید میشه). ولی طوری نیست من ناراحت نشدم. انقدر فشار کار روم زیاد بود که دیگه اعصاب واسه حرص خوردن سر این چیزا نداشتم. بعدم انقد خوشمزه بود که دیگه کسی حواسش به این چیزا نبود همه فقط چشاشون گرد شده بود برا خوردن :D
مال من بوشِ
باری
قابل شما رو نداشت.
مخلص

بله فرموده بوديد ولي من عمقش رو درك نكرده بودم تا الان
دعا ميكنم به زودي درست كه كه با خيال راحت شيريني هاي زيباتون رو درست كنيد

وااااااااااااااااااااااو
چقدر هنرمندانه
پيداست شما هم مثل من ساعت ها وقت صرف تماشاي پارتي پلنينگ ميكنيد
آرتز اند كرفتز كار خودنه؟
بنر و گارلاند؟
كاپ كيك استند؟
گيفت پرس؟
ماستش مسكز؟
بالونز؟

خيلي عالي بوده و بايد هم همه ذوق ميكردن. تازه من كه فقط عكسهاش رو ديدم كلي لذت بردم
ماشالا
ماشالا

سلاملیکم
ساعتها مال یه لحظه اشه خواهر جون.
من تا حالا یه آرشیو حدودا 5300  تایی از این جور عکسها توی دو سه ماه گذشته جمع کردم. دیدنشون لذت بخشه به خدا، ولی اینکه نتونی اجراشون کنی خیلی حالگیریه.
بله هر چی توی عکسها دیدید کار خودمه.
اون ماستش مسک ها خیلی به مهمونا حال داد. کلی عکس گرفتن و خندیدن. بالونها هم کار خودم بود.
من تمام الگوهامو از اینترنت گرفتم هر کدوم رو که خواستید بگید براتون ایمیل میکنم. (البته من ایمیل شما رو ندارم اگر دوست داشتید به همین میل یاهوم پیغام بدید. ما مخلص شما هم هستیم)
آره من خودم موقع درست کردن این کرفتها کلی لذت میبردم و موقع اجرا کردنشون، موقع دیدن قیافه آدما.... زیاد وقت گرفت تقریبا از 3 ماه پیش برای این روز پلن داشتم ولی خیلی خوب بود. اون رضایته که آخر سر میبینی از همه چی بیشتر ارزش داره.
شما لطف دارید طیبه جان.
شرمنده میکنید. من که تا حالا نتونستم محبتهای شما رو جبران کنم ولی خوشحالم که باعث شدم لذت ببرید.
مخلص

دقيقا
يعني اينقدر جذابه كه آدم دلش ميخواد شغلش همين باشه 
ولي همينطور كه گفتيد خيلي وقتگيره و بايد از كلي قبل برنامه ريزي شه
اتفاقا الان كمي بيشتر از يكساله كه اين ماستشها مده و كماكان هم از مد نيافتاده
انشالا پارتي هاي زيبا و موفقيت آميزي رو اجرا كنيد و ما هم از عكسهاش لذت ببريم

سلام
آره ولی توی ایران..... کسی خیلی سمت این چیزها فکر نکنم بره.
فکر هم نمیکنم که از مد بیوفته خیلی کار باحالیه.
ای بابا خواهر. سر همین پارتی همچین دهنم صاف شد (از همه نظر). گفتم دیگه اولین و آخرین بارم بود! ولی بد کِرمیه.  علیرغم سختیهاش و حواشی که داره بازم دلم میخواد ادامه بدم.
قربون شما ایشالا با شمای دوست.

منم بعيد ميدونم جا بيافته
البته شايد توي تهران يا شهرهاي خيلي بزرگ بشه
ميدونيد ايرانيها بيشتر طرف شامش ميرن تا اينكه اينهمه زحمت و پول خرج ميز دسر كنن

 تازه شامشم باید غذای ایرونی پلو و چلو باشه وگرنه که : اَی این چی چی بود بهمون دادن!!!

شف عزیز سلام من این کیک رو برای خواهرم که جمعه تولدشه میخوام درست کنم اگر کیک رو از شب قبل درست کنم و تزیین رو جمعه صبح انجام بدم میشه یا نه یا باید کیک رو خود همون روز درست کنم با توجه به اینکه من یه بچه 4 ماهه هم دارم 

من خودم هميشه كيكها رو از روز قبل آماده ميكنم
بذاريد توي قالب سرد شه
با قالب خوب با سلفون كاور كنيد بيرون يخچال نگهداري كنيد تا فرداش تازه و نرم باقي ميمونه

سلام عزیزم 
همیشه ممنونت هستم بابت این وبسایت ارزندنت
تولد پسرم بود و من این کیک رو درست کردم. 
خیلی ممنون
فقط چون خودم هم همیشه کامنت ها رو هم میخونم و ایده میگیرم گفتم بنویسم که به نظر من خیلی خیلی کیک شیرینی هست علیرغم تغییراتی که من دادم باز هم حس کردم بی حد شیرینه 

ولی بسیار شیک و شکلیه و برای تولد بچه ها بخصوص عالیه به خاطر اسمارتیز های روش
باز هم ممنون عزیزم

طیبه جان من برای خونه یک دوست صمیمی و تازه عروس علاوه بر کادوش میخوام یه کیک خوشگل هم ببرم که البته درست کردنش هم خیلی سخت نباشه.
این کیکه ایشالا در هوای خنک تهران و مسافت 1 ساعته آب که نمیشه ؟
بعد میشه با کیک وانیلی درستش کنم؟ اگر آره کدوم کیک وانیلی رو پیشنهاد میکنی ؟
 ؟شما خودتم پیشنهاد کیک دیگ ای داری که خوشگل و خوشگاوخوشگل و خوشمزه باشه 
بعد یه چیز دیگه و اونم اینکه این کیک زیاد شیرین نیست ؟

به قول شما هر کاریش کنیم باز برای بعضی ذائقه ها زیادیشیرین خواهد بود
انشالا کیک دامادش رو درست کنید

این ساده است
خیر آب نمیشه
بله رسپی کیک وانیلی که گفتم مناسبه
چیزکیک شکلاتی سرد هم عالی میشه
بله ممکنه با ذائقه افراد نخونه و شیرین باشه

سلام.من این کیکو درست کردم طیبه جون واقعا افتضاح از آب دراومد.یعنی تا حالا (حتی بار اولی که کیک درست کردم و هیچ تجربه ای نداشتم) کیکم اینجور خمیر نشده بود.اندازه هام همه دقیق بود.خیلی دوست دارم بدونم از چی بوده خمیر شدنش.البته من که از رو نمیرم بازم درست میکنم.اما راهنماییم کنید خیلی ممنون میسشم.

راستی اینم بگم که من همون رسپی کاپ کیک شکلاتی رو که تو این دستور لینک داده بودید رو تو یه قالب گرد 23سانتی درست کردم.

 :((( میشه زودتر یکی منو راهنمایی کنه؟؟؟ میخوام هر چه زودتر دوباره امتحانش کنم

كلش خمير بود يا وسطش؟
مارك بيكينگ پودر رو عوض كنيد
تخم مرغها رو بهتر بزنيد
مارك آرد رو عوض كنيد
دماي فر رو كمي كم كنيد و زمان پخت رو زيادتر

 خیلی ممنون از پاسختون
به اندازه 3 4 سانت دور تا دورش خوب بود بقیه خمیر

سلام شف عزیزم من این کیک رو درست کردم عالی شد ممنون البته به جای کیت کت از باراکا استفاده کردم .
این جعبه شکلاتی هم درست کردم برای تولد دوستم نظرتون رو میخواستم بدونم که چطوره ؟ برای اولین بار بود .
قاب شکلاتی که لطف کرده بودین و آموزش داده بودین هم درست کردم

بسيار عالي
بله باراكا هم طعم خوبي داره
 و احسنت بر شما

شف عزیزم سلام
امیدوارم خوب و خوش باشید
مثل همیشه عالی ، زیبا ، خوشمزه، جذاب و دلربا  با اینکه امتحان دارم صبح اول وقت گفتم فقط تا ساعت 9 تو وبلاگ عزیزم میمونم که الان ساعت 10.28 دقیقه است که من همچنان محو کارای زیباتون هستم   
من دوست دارم این کیک رو برای استارت تزئین کیک رسمی که شاید مهمون داشته باشیم درست کنم فقط مامانم زائقه اش با کیک شکلاتی دارک مشکل داره و چون دوست دارم ایشون هم میل کنند آیا میتونم مثلا با یک کیک ماستی یا اسفنجی با گنش دارک درستش کنم با توجه به تضاد رنگ سفید کیک و سیاه گنش ظاهر کیک بهم نمیریزه؟ موقع برش مثلا کیک زیبائیش رو حفظ میکنه و یا اینکه دو رنگ یک کیک ساده  و یک کیک شکلاتی درست کنم و اندازه قالب رو چند بگیریم که شما درست کردید ؟ فداتون بشم اگه راهنمائیم کنین سپاسگذارم میبوسمتون 

نه اصلا زشت نميشه
با هر كيكي كه ايشون دوست دارن درست كنيد
من معمولا ذائقه اطرافيان رو ميسنجم و كيك رو براشون آماده ميكنم
اينطوري لذت دو طرفه است

گنشش رو هم با شكلات شيري درست كنيد كه طعم دارك اذيتشون نكنه
هيچ مشكلي پيش نمياد
حتي ميتونيد از چاكلت كريم چيز فراستينگ استفاده كنيد

منتظر عكسش هستم

اوه راستي
قالب 18 يا 21 خوبه
18 باشه ارتفاع بيشتر ميشه
بعد البته ميتونيد برش بزنيد كه با ارتفاع كيت كت ها يكي شه
يا بر عكس

كيكش رو از روز قبل آماده كنيد كه فرصت اصلاح داشته باشيد

شف عزیزم سلامممممممممممممم
امیدوارم خوب و خوش باشید
  مرسی از بابت راهنمائیتون دیروز رفتم ام اند امز گرفتم قیمتش خیلی رفته بالا 22 تومن شده واو کیت کت نداشت قرار شده بیاره به محض اینکه مواد اولیم جور شد حتما حتما درستش میکنم و شما رو از نتیجه باخبر میکنم . و همچنین عکسش رو میزارو خیلی لطف کردید ممنون و میبوسمتون 

وااااااااااااااااي 22 تومن؟
ديشب رفته بودم خريد سر درد گرفتم
وحشتناكه
پنير چدار 2 تومني شده بود 13 تومن
شير نيدوي 7 تومني شده بود 18 تومن
شير تبخير شده هزار تومني شده بود ده هزار تومن
فقط از فروشگاه اومدم بيرون و رفتم خونه

شف عزیزم سلام
متاسفانه خیلییییییییی گرونی شده حالا شکلات و خوردو خوراک جای خود حساب کنید دختر خانم دم بخت مثل من میخواد جهیزیه بگیره  بخدا اشکم درمیاد وقتی میرم بازار قیمتهای نجومی رو میبینم میدونید آدم با هزار زحمت کار میکنه پول پس انداز میکنه صبح که از خواب پامیشه میبینه پولت یک پاپاسی هم ارزش نداره تازه فاز دوم یارانه هم که زمزش هست اجرا بشه سوخت آزاد شه ببینید دیگه چقدر گرونی میشه  خدا میدونه. به هرحال کاممان را تلخ نکنیم کیت کت زیاد گرون نشده 2500 چهار تائی.
  به امید روزهای خوب میبوسمتون.   .  

ممنون از شف عزیز با این دستورای خوبشون 
من تازه عضو سایتتون شدم 

شف جان سلام 
یه سوال دارم 
میشه این دو تا کیکی رو که شما درست کردید من توی قالب چیز کیک درست کنم 
عکس قالب رو میزارم .فکر کنم باید مواد کیک شکلاتی رو نصف کنم و دوتا کیک درست کنم با توجه به قالبم 
لطفا راهنماییم کنید 
ممنون بسیار زیاد

تنظیمات سایت تغییر کرده ؟
نمی دونم نظرم ارسال شد یا نه 
ولی یه بار دیگه برای احتیاط می نویسم 
میتونم این کیک تو قالب چیز کیک که عکسشو گذاشتم درست کنم؟
و فکر کنم با توجه به سایزش باید با مواد رسپی کیک شکلاتی نصف کنم و دوبار ددرست کنم مثل شما 

 دوست عزیز،

مواد کیک شکلاتی بدون شکلات شل هست و توی قالب های کمربندی که شما عکسش رو گذاشتید، مایه به بیرون درز پیدا می کنه.

ممنونم مروارید جان 
اگه کاغذ روغنی هم بزارم جواب نمی گیرم؟؟

چرا به پست قالب كمربندي مراجعه كنيد
با اون شيوه من نتيجه مثبت ميگيرم
ولي براي احتياط زيرش هم سيني بذاريد كه فر كثيف نشه

ببخشید من میخواستم از دوستانی که از شکلات هیس یا حالا نمونه های دیگه ایرانیش استفاده کردن بپرسم که کیکشون چندسانت ارتفاع داشته که ارتفاع شکلات بتونه یکم ازش بالاتر بره؟من دوست دارم اگه بشه توی قالب23 سانتی دو تا کیک اسفنجی 6 تخم مرغی بپزم وبینش یه فیلینگ کوچولو بزنم و اگه بشه از شکلات هیس استفاده کنم(تا اونجایی که دیدم هیس فقط یه نمونه داره از نظر ارتفاع)و خوب یکم هم جای خالی برای اسمارتیزا باشه؟؟؟ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

ببین اینا چه خوشگلن 

کارتون خیلی خوشگل شده،دستتون درد نکنه.میتونم بپرسم شکلات های دور کیک چه مارکی هستند؟واگه لطف کنید بهم بگید ارتفاع کیکتون چقدر بوده و همچنین ارتفاع شکلاتاتون؟(توی عکس به نظر بلند میان،خودم دوست دارم کیکم مرتفع باشه و مثل مال شما شکلاتا هم ازش بلندتر باشن!برای همین دنبال نوع شکلاتم؟!)؟؟ممنون میشم اگه راهنمایی کنید.

بله واقعا نازه
واسه بچه ها مخصوصا خيلي جالبه

سلام طیبه جان ممنون بابت آموزش هایی که میدی عزیز من یه سوال داشتم میخواستم بپرسم شما این کیت کیک رو در دو تا قالب ریختی میشه سایز قالب هات رو بگی و اینکه همون دستور کاپ کیک شکلاتی رو در دو تا قالب ریختی یعنی بیشترش نکردی ؟

سلام طیبه جان امیدوارم حالت خوب خوب خوب باشه عزیز من این کیک رو درست کردم خیلی خوشمزه شده بود ولی نمدونم چرا وسط کیکم حالت خمیری داشت با اینکه تقریبا 1:30 تو فر بود نمیدونم مشکل از چی ؟

سلام شکل کیک علی من زیاد تجربه کیک پزی ندارم ومیخوام برای تولد همسرم این کیک رو درست کنم.این گنش بهد از این که روی کیک زدیم آب نمیشه یعنی شل نمیشه؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...