2011/11/05

بستنی شیر عسلی

m&m ice cream (1)
فرض کنیم واستون خیلی سخته که یه بستنی حرفه ای درست کنید
فرض کنیم فرصت درست کردن یه بستنی حرفه ای رو ندارید
فرض کنیم حوصله ندارید هر بیست دقیقه یه بار برید سر فریزر
فرض کنیم بچه کوچیک دارید و به کالری زیادی احتیاج داره
فرض کنیم خودتون به کالری زیادی احتیاج دارید (تبریک میگم شما از انسانهای خوش شانس روزگارید!)
فرض کنیم خودتون رو گول زدید که "لبنیات در زمان شیر دهی بسیار مفید است"
پس ... این پست واسه شخص شما آماده شده
این بستنی فقط از دو ماده ساخته شده. نیاز به پخته شدن نداره. نیاز به هم زده شدن نداره (چی؟ واقعا؟). بافتش عین یه بستنی حرفه ایه.
دیگه از این بهتر میخواید؟


m&m ice cream (2)
دو تا بسته خامه رو خالی میکنیم توی ظرف (400 میلی لیتر)
من قبلا توضیح دادم که "فعلا" خامه میهن واسه درست کردن بستنی بافت جالبی داره


m&m ice cream (3)
حالا شیر عسلی
 هوراااااااااا!
همه اونایی که عاشق شیر عسلی هستن و با دیدن خالی شدن قوطی شیر عسلی توی ظرف پر از خامه هیجان زده شدن دستاشون بالا
*در حال بالا بردن دستها و پاها*



m&m ice cream (4)
من نمیگم چقدر شیر عسلی توش بریزید. بنابه ذائقه تون هر قدر خواستید استفاده کنید. فقط این موضوع رو مد نظر داشته باشید که بعد از بستن، از میزان شیرینیش کم میشه. پس هر چقدر که واستون مناسب بود یه کم هم بیشتر توش بریزید



m&m ice cream (5)
و همش میزنیم.
ابر و بادی و خوشگل! اصلا شیرینی پزی یه فعالیت شادی زاست!



m&m ice cream (6)
من منتقلش کردم به یه ظرف بزرگتر که سریعتر ببنده



m&m ice cream (7)
میذاریمش توی فریزر و بعد از یکی دو ساعت (بسته به ظرف و شرایط فریزر) آماده است



m&m ice cream (8)
اسکوپش میکنیم و سرو میکنیم. (میبینید؟! بدون هم زدن عین یه بچه خوب خودش خوشگل اسکوپ میشه)
و یا... ترکیب این بستنی با همه چی خوشمزه است. مثلا خورده های گردو یا بادام یا پسته یا....
تیکه های شکلات یا چیپس شکلات. سس کاراملی. سس شکلاتی. سس توت فرنگی. خورده های بیسکویت. خورده های ویفر. خورده های کیک شکلاتی یا میوه ای یا ساده. میوه خورد شده و یا کمپوت...


m&m ice cream (9)
اما من رو میشناسید ... عاشق چیزای رنگ رنگیم. پس بستنی اسمارتیزی واسه من اولین گزینه است
من تو خونه اسمارتیز داشتم. ترافل داشتم. ام اند امز هم داشتم. ولی از این ام اند امز بادام زمینی که از کیکم باقی مونده بود استفاده کردم
میریزیمشون توی زیپ لاک و کمی میکوبیم تا خورد شن (من نصف بسته تو خونه داشتم پس تو خودش کوبیدمشون)



m&m ice cream (10)
حالا میریزیم توی بستنی و همش میزنیم.



m&m ice cream (11)
این بستنی کمی کش میاد و سفت و منسجمه. پس یه کم صبور باشید و حدود یک دقیقه انرژی بذارید تا مخلوط شن
بعد من 5 دقیقه گذاشتم توی فریزر تا کمی رنگ پس بده و خوشگل تر شه
البته اگه از اسمارتیز استفاده میکنید، رنگی تر میشه چون اینا میزان شکلات و بادامشون خیلی زیاده. ولی در عوض کرانچش بیشتره و این همونیه که من میخواستم


m&m ice cream (12)
دیگه تمام ! اسکوپ میکنیم و میخوریمش (بخوانید: تهش رو در میاریم)



m&m ice cream (13)
من از یه پروژه دیگه (در آینده خواهید دید) چند تا نون بستنی قیفی تو یخچال داشتم که ازشون سوء استفاده کردم و بستنیم از این هم خوشمزه تر شد (من طعم نون بستنی رو دوست دارم)
فقط واسه این نونها من از آیس کریم اسکوپ سایز بزرگ استفاده کردم (به قطر شش سانت) که یه اسکوپش کل دهانه قیف رو میپوشونه

بستنی رو لیس میزنیم
یا گاز میزنیم
هر دو حالتش حال میده
واسه شمایی که بچه کوچیک دارید (یا افراد خانواده تون مثل من معتاد بستنی هستن) گزینه فوق العاده خوبیه
راستی ممکنه با دیدن عکس واستون سوال پیش اومده باشه...پس توضیح میدم...من بستنی قیفی ها رو توی فنجون کوچیک یا استکان کمر باریک سرو میکنم. ولی اگه احیانا دیدید ممکنه واژگون شه... من توی استکان شکر ریختم
و اگه باز واستون سوال پیش اومده که : تو سرما چه بستنی خوردنیت گرفته دختر؟ باید بگم که همینطور که توی عکسها مشاهده میفرمایید... اینجا کماکان آتیشه
(اگه تحریک شدید عکس سمت راستی رو تندی یه لیس بزنید که بستنیش رو زمین نریزه... احساس طبیعیه! باهاتون هم دردی میکنم!)
بستنی خورون خوش بگذره

36 comments:

سلام طیبه جون .ممنون از پست جدید
باید بستنی خیلی خوشمزه ای باشه .خیلی دوست دارم زودتر درستش کنم ولی اینجا سرد شده و دختر کوچولوم هم یکم سرماخورده .انشاا.. بزودی میرم تو کارش

سلام طیبه جون. چقدر خوشحال شدم پست جدید گذاشتی.
این رو حتما درست میکنم.
خدا خیرت بده خانومی.

سلام طیبه جان من نمیتونم عکس کاراتو ببینم چرا؟؟؟ چند تا سوالم داشتم.شامی نارنجی میشه با عدس عادی پخت؟میگردم نیست و اینکه من خواهرم خیلی جاهای تهران گشته چاکلت کیس نداشتن تازه تعجبم کردن کجا خریدی؟من که عاشق شکلاتم به نظرت چی خوبه جایگزینش کنم؟دوس ندارم مزش زیاد با چاکلت کیس متفاوت شه.راهنماییم کن استاده گلم.

مشق شب :

کباب بلدرچین با ادویه چیکن ماسالا و سیب زمینی رومانف

https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&path=%2Fمشق%20شب%20کارگاه%20آشپزسازی%2Fکباب%20بلدرچین%20با%20ادویه%20چیکن%20ماسالا%20و%20سیب%20زمینی%20رومانف&sc=photos&uc=2&id=4CAA14D7A92BA818%21306#!/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos&uc=1&id=4CAA14D7A92BA818%21105!cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21308&sc=photos


لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/10/blog-post.html

O M G !!!
سلام طیبه جان !
مطمئنم خودت خوب میدونی این عکسها با روح و روان یک معتاد به بستنی و شکلات چه میکنه!
وقتی میخوام بیام توی وبلاگت اول باید یه لیوان آب سرد بذارم کنار دستم که پس نیفتم !1
الان مهمون دارم اما واسه روز بعد از عید قربان مطمئنا درستش میکنم

سلام بايد بستني خوشمزه اي باشد هوا داره كم كم سرد ميشه اما بازم اين بستي ميچسبه

طیبه جونم مجددا سلام یادم رفت بگم عزیزم من دوس دارم مافن هام زیاد پف کنه تو قنادیا حتما دیدی که چه جور پف میکنن بافتشم چه نرمه راهنماییم کن چه جور مثه اونا بشه و اینکه تو یکی از رسیپی هات با این وبلاگ آ؛شنا شدم ببین مافن آمریکاییش چه خوشگل پف کرده و روشم حالت کرانچی شده دلم در اومد واسش تو رو خدا راهنماییم کن استاده ماهم.http://www.cakebaker.co.uk/american-muffins.html

طیبه جان مدتی سفر بودم حالا که برگشتم کلی پروژه عقب افتاد از وبلاگت دارم یکی از یکی بهتر فعلا فقط رسیدم به کیک سه شیر آقای شوهر عاشقش شد مرصی عزیزم .

طیبه جونم مجددا سلام یادم رفت بگم من دوس دارم مافن هام زیاد پف کنه تو قنادیا دیدی چه جور پف میکنه و بافتش چقد نرمه .تو یکی از رسپی هات با این سایت آشنا شدم http://www.cakebaker.co.uk/american-muffins.html ببین مافن آمریکائیش چه پفی کرده و روشم کرانچی ماننده چیکار کنم اینجوری شه استاده گلم؟ممنونم که مثه همیشه راهنماییم کنی گلم.

Yani faghat WOWWWWWWWWWWWWWW
Khoraaake KhodamEEE...
cheghadddde KhoooofffffffffEEEEEEEEEEE!!!!
:*
MerC*10000...

اینو باید آقا مهدی بزرگ بشه بخوره ها
شدیدا نی نی پسنده

@ هستی:
عدس قرمز با مارک زیست غذا یا برتر تو سوپرمارکت پیدا میشه
من از بوشهر خریدم. نمیدونم بچه ها کجای تهران پیدا کردن. به نظرم بهتره کمی صبر کنید. ایشالا درست میشه
البته میشه خودتون هم پایپش کنید با شکلات معمولی ولی تجربه زیادی میخواد
@ مریم:
مواظب باشید مث من معتادش نشید. چون خیلی ساده است و اونوقت هر روز درست میکنید
@ لیلا :
احسنت
@ هستی:
گنبدی شدن کاپ کیک بسته به رسپیش داره
اگه دوست دارید همین رو امتحان کنید
و اما تجربه من برای داشتن گنبد بزرگ و خوشگل
استاندارد بودن فر
دمای یکنواخت
پر کردن کاپ کیک تا سه چهارم لاینر
تخم مرغ و شکر اول خوووووب زده شن بعد بقیه مواد اضافه شه

اینطوری گنبدی میشه
اما ترد شدنش دیگه فقط به رسپی مربوط میشه بعضی ها تردن بعضی ها نرم
موفق باشید
و همیشه به یاد داشته باشید که تجربه همه چی رو درست میکنه
@ رویا:
ای جان! پس من تنها نیستم و غیر از من هم هستن کسانی که واسه بستنی بمیرن
:D
@ غزاله:
میگن تا دو سالگی به نوزاد بستنی ندید. باباش ولی نمیتونه تا دو سالگیش صبر کنه
:p

خب من باز در خدمت هستم.

مقش شب:

کیک موز با میوه های خشک و شکری:

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!577&sc=photos

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/07/blog-post_20.html

@مروارید
سلام مروارید جان
خیر مقدم، خیلی خیلی جاتون خالی بود
آخیش یه چیزی کم داشتیما
انشالله که همیشه شاد و سلامت باشید

سلام شف عزیز
میشه یه سوال بپرسم؟
مگه شما کجا زندگی میکنید که هوا گرمه اینقدر؟
یه سوال خصوصی تر بپرسم؟
البته اگه دوست نداشتید جواب ندید.
برام جالبه بدونم شما چه زبونهایی بلدید.
و چطوری یاد گرفتید؟
در دانشگاه یا مطالعه شخصی یا آموزشگاه یا....؟
میبخشید از اینهمه سوال.
و ممنون از هنرمندیتون

مروارید@

رسیدن به خیر مروارید جان

@ Bahareh

@ نازنین

ممنون از لطفتون.

من هم خیلی خوشحالم که دوباره در کنار شما دوستان عزیزم هستم و یک عالمه ذوق مرگ می شم وقتی اینجا کارهای شما رو می بینم.

:X

طیبه جان درستش کردم !!
طعمش خیلی عالی بود،من توش چیپس شکلات ریختم
به عکس گرفتن نرسید!اما یه کوچولو ازش نگه داشتم که در تنهایی خودم رو تحویل بگیرم. اگر کسی بهش پاتک نزد حتما عکس هم میگیرم
.
راستی ممنون میشم یک سس قارچ خوشمزه بهمون آموزش بدید برای سرو با خوراکهای گوشتی
باز هم ممنون

@ ساناز:
بوشهر
عربی انگلیسی فرانسه کمی هم آلمانی
خود آموزی. دوتای آخری هم آموزشگاه

@ مریم:
احسنت
و نوش جانتون
والا من خودم عاشق سس قارچ و هرچی با قارچ درست میشه هستم. ولی یه مشکل خیلی بزرگ دارم. قارچ که میخرم درجا میخورمش. باور بفرمایید خیلی تلاش کردم جلوی خودم رو بگیرم ولی نمیشه. بدیش هم به اینه که قارچهای اینجا تازه نیستن و نمیشه زیاد بخرم چون سیاه و چروکیده میشه. یک روز هم دوام نمیاره
باز هم تلاش خودم رو میکنم

مروارید:
خیر مقدم . ایشالا همیشه سایتون رو سر وبلاگ باشه
ماشالا نرسیده فعالیت رو هم شروع کردید

chef jan in chejoori salab nadare?!!? :O

خب این بستنی سنتی ایرانی که نیست
این فرم بستنی خارجی میشه
و خب کشدار هم نیست دیگه

https://public.bay.livefilestore.com/y1pfuU7lkVnK2ie5iQjFGSEdUobmbIcb2OsDvIeCzr0TmGHjq0u4TcbdUc7Ru4DlA8k6mEtiuvu57QJd7R0twP_hQ/DSC_00900.jpg?psid=1
میخواستم از خونه برم بیرون تندی موادو مخلوط کردم و به اقای شوهر گفتم شیرینیشو مزه کن و باید کمی شیرین باشه ایشون هم گفتن نه شیرین نیست خوبه شیرینیش!!!
منم گذاشتم فریزر و رفتم بیرون وقتی برگشتم باهاش کمی شکلات دارک مخلوط کردم و اسمارتیز و اقای شوهر به محض این که خوردن گفتن وایییییی چقدر شیرینههههههه!!!!!!!!!!!1
شما جای من بودین اون لحظه چه احساسی بهتون دست میداد؟؟؟
خلاصه من دیگه بستنی به اقای شوهر ندادم تا تهشو خودم خوردم البته خیلی شیرین بود خدا رو شکر نصف مقدار درست کرده بودم
با خامه کم چرب. وانیل و نصف قوطی شیر عسلی که از بستنی نارگیلی مونده بود
یه مقدار اسمارتیز نارگیلی با مواد مخلوط کردم که طعم خیلی خوبی بهش میداد البته طعم بستنی نارگیلی یه چیز دیگه بود
ولی خب این خیلی راحت بود
مرسی گلم

واي پريس جون كيفيت اين عكسها فوق العاده است
هم نورش مناسبه هم رنگش متناسبه
خود بستني هم جالب شده
حالا ديگه شيرين شدنش رو من شرمنده ام
من خودم شخصا اكثر بستنيهام رو يا با ميوه شيرين ميكنم يا فروزن يوگرت ميخورم
ولي سالي يه بار اين مدلي خوردن هم لذت خودش رو داره

دارم میزنم تو خط فتوشاپ. خونه ما که از غار هم تاریکتره. مرسی که مورد توجه قرار گرفته البته این عکاسی برام تجربه شد دیگه تو اشپزخونه عکس نگیرم چون به قول خودت وقتی نور خیلی بد باشه هر کاری کنیم بازم عکس زیاد جالب در نمیاد

واسه شیرینی شما چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
مقصر فقط اقای شوهر بود و بس. شما میزان نداده بودین خودش گفت خوبه بعدش هم محرم موند چون من یه عالمه شکلات لینت توش ریختم و همشو هم خودم خوردم جات خالییی

salam dastetoon dard nakoneh tayebeh jaan mano doostanam dar greece kheyli az weblogetoon estefade mikonim...khoshhalam ke beheatoon ashna shodam.bazam ye donya mersiiii tamameh matalebetoon aliyeee.

من این بستنی رو درست کردم که خیلی شیرین شد البته تقصیر خودم بود چون شیر عسلی زیاد ریختم ولی چون وقتی تست می کردم خیلی مزه خامش زیاد بود بهش شیر اضافه می گردم؟؟؟؟؟؟؟؟مزه خامه باید توش معلوم باشه؟؟؟؟؟شما حدودا چه مقدارشیر عسلی میریزید؟؟

 دوست عزیز،

در بستنی ای که فقط از خامه و شیر عسلی تشکیل شده، مشخص بودن مزه خامه و یا شیر عسلی توش نرماله. امیدوارم سوءتفاهم نشه.

مزه شیر عسلی رو شف نوشتن که سلیقه ای هست و بنا به ذائقه اتون می تونید تنظیمش کنید.

من خودم هر دفعه بنا به ذائقه اون روزم مقدارش رو کم یا زیاد می کنم.

می تونید برای دفعه بعد، با شیر عسلی کمتری درست کنید و امتحان کنید ببینید اصلا این بستنی رو دوست دارید یا براتون مزه خامه اش زیادی غالبه.

شیر رو بهتون پیشنهاد نمی کنم چون دیگه بستنی حالت بستنی ای و کشدارش رو بعد از مرحله یخ بستن از دست می ده و خیلی یخی می شه.

چند ماه پیش درستش کردم اما الان عکسشو دیدم. من نصف قوطی شیر عسلی ریختم. خیلیییییی خوشمزه بود

عزیزم یه کم کاستارد  شکلاتی یا نسکافه یی درست کن قاطیش کن 

اصلامزه شیر یا خامه نمیده 

الان این بستنی رو درست کردم گذاشتم توی فریزر. برای مهمون فردام. یخ نزده ش که عالی بود. با نصف قوطی شیر عسلی. توش هم پاستیل خورد شده ریختم. به به.

مممممممم.....چرا این جا شکلک همه ش پای یخچال بودن و بستنی خوردن نداره؟
خیلی ممنونم شف عزیز. خیلی بستنی خوشمزه و خوبی آموزش دادید. این دفعه میخوام با مالت کاکائویی درست کنم البته در مقیاس کم.

نوش جان
بله با تركيب با چيزهاي مختلف ميتونيد بستني هاي متفاوتي داشته باشيد

سلام
من این بستنی رو درست کردم.خیلی عالی شد.واقعا مرسی.عشقمی. 

مرسی خیلی خوبه از وقتی با این سایت اشنا شدم خیلی خوشحالم همه چی خوب در میاد

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...