2011/11/10

کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

eggless chocolate cake(1)
یکی از راه های حذف کلسترل از کیک، حذف تخم مرغه. پس این کیک هم یه کیک بدون کلسترل دیگه است که تازه شکلاتی هم هست!
ولی یک کیک بدون تخم مرغ چطوری پف میکنه؟ چطوری بافتش پفکی و ابر مانند میشه؟
در ادامه خواهید دید

آرد سه لیوان
شکر 2 لیوان
پودر کاکائو نصف لیوان
جوش شیرین 2 ق چ
نمک 1 ق چ
آب گرم 2 لیوان
روغن مایع سه چهارم لیوان
سرکه سفید 2 ق غ
نسکافه 1 ق غ
وانیل 1 ق چ



eggless chocolate cake (2)
فر رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار میدیم
همه مواد رو اندازه میگیریم و جلو رومون قرار میدیم.

آرد و  شکر و کاکائو و جوش شیرین و نمک رو توی ظرف بزرگی میریزیم
(البته من از یک لیوان شکر استفاده کردم چون مامانم با شکر هم مشکل داره. ولی خیلی کم شیرین میشه ها)



eggless chocolate cake (3)
ویسک میکنیم و یا الک



eggless chocolate cake (4)
آب و روغن و سرکه و نسکافه و وانیل رو مخلوط میکنیم



eggless chocolate cake (5)
مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم



eggless chocolate cake (6)
فقط به اندازه ای که مخلوط شه هم میزنیم.
چون جوش شیرین با سرکه سریع عمل میکنه به محض اینکه مایع رو توی مخلوط آرد میریزید شروع میکنه به تولید حباب؛ پس زیاد هم زدنش باعث میشه حباب ها از بین برن و کیک خوب پف نکنه. خیلی خیلی کم هم بزنید.
تذکر: به هیچ وجه از همزن برقی استفاده نکنید

eggless chocolate cake (7)
باید از قبل قالبها رو کاغذ انداخته و چرب کرده باشید که سریع مایه رو به قالب منتقل کنید. من کیک رو بین سه قالب تقسیم کردم. (دوتا 18 سانتی و یک 15 سانتی)
و این قالبی که توی تصویر میبینید احتیاج به چرب کردن و یا قالب فلزی نداره و کافیه مایه رو توش بریزید و بذاریدش توی فر. میتونید از لوازم قنادی تهیه اش کنید


eggless chocolate cake (8)
زمان پخت 35 تا 40 دقیقه ولی نیم ساعت که شد چکش کنید اگه تستر تمیز بیرون اومد از فر خارجش کنید
خب... حالا باید تذکر بدم که هر چند این کیک خیلی عالی پف میکنه (توی عکس قبل و بعدش رو میبینید) و بافتش نرم و اسفنجیه، من به عنوان یه کیک رژیمی بهش نگاه میکنم و توقع زیادی ازش ندارم. هر چند که باید توضیح بدم که واقعا عالی برش میخوره و خیلی خوشرنگه و طعمش هم قابل قبوله.
این کیک واسه کسانی که نمیتونن زرده تخم مرغ مصرف کنن عالیه. و میبینید که مقرون به صرفه هم هست. ولی هرچی باشه بازم یه کیک شکلاتی رژیمیه

رسپی از Cuisine at Home


98 comments:

سلام.طیبه جان خسته نباشید. من اولین بارمه که کیک بدون تخم مرغ میبینم.خالم نقرس داره بهم گفت کیک بدون تخم مرغ هم هست که بتونه بخوره بهش گفتم نمیدونم ولی با دیدن این پست جواب سوالمو فهمیدم.حتما براش درست میکنم. ممنونم .موفق باشید..

سلام طیبه جان خسته نباشید.
واقعا ممنونم از زحمتهای بی دریغ و عالیه شما.
من هر رسپی که لازم داشته باشم اول از وبلاگ شما کمک می گیرم .
همیشه سلامت و پیروز و پرانرژی باشید.

سلام عزیزم خانم هنرمند .متاسفانه عکسا واسم باز نمیشه اما معلومه خوشمزس آخه مگه میشه شییرینی و کیکی شکلات توش باشه و در حده مرگ خوشمزه نباشه؟اصلااااااااا.طیبه جان این وبلاگه رسپی هات از کاراشون درست کنم مطمئنه؟بد نمیشه؟

WOW..CHOCOLATE AGAIIIIIIIINNNNNNNNN....:P

سلام طیبه جون
من مشابه این رو با سس مایونز درست میکنم، محشر میشه
بافت پوک و خیس داره
الان بافت این هم همین طوره ؟
با اجازه طیبه جان : هستی خانوم من هر وقت یک رسپی خیلی مطمئن میخوام میام اینجا
یک درصد هم خطا نمیشه، مگر اینکه کلا با طعم مواد تشکیل دهنده مشکل داشته باشید

مریم خانم من که به کار طیبه جون 100درصد اطمینان دارم خیلی از دستورای طیبه جان رو درستیدم عالیییییییی شده اما خب من عاشق کیک و شیرینی های متنوعم و از رسپی های طیبه جون هم کمک میگیرم چون ضائقه ها متفاوتن نمیشه که استاد عزیزم بابه دل من یا دوستای دیگه دستور بذاره فقط لطف میکنه که کمکم کنه.و اما طیبه جون من مافن آمریکایی رو از سایته که قبلا گفتم درستیدم اما قله ای نشد ولی کپی ابره بافتش دوس داشتم و تکنیک های لازم هم به کار بردم اما قله ای نشد شدیدا دنباله اون رسپیم ممنون میشم هر وقت اطلاع پیذا کردی بهم بگی.مرسی از کمکت استاد گلم.

This comment has been removed by the author.

طیبه عزیز ممنون بابت این پست فوق العاده

مشق شب:

بوکاتینی آل آماتریچانا

https://skydrive.live.com/?cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818!311&sc=photos

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/06/blog-post_05.html

کیک کیت کت

https://skydrive.live.com/?cid=613f0355c8f77450&sc=photos&id=613F0355C8F77450!207

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/10/blog-post_25.html

Rasti?!
...maloome unja ham mese inja tokhmemorgh geroon shodeaaaaa! :D

@ baharaeh

@ نازنین

ای خـدا شکرت.

من خدا رو شکـــــر می کنم که دیشب که اولین بار این عکس های شما دو تا رو دیدم گرسنه نبودم، اگر نه خودم رو فکر کنم دار می زدم. از بس که این دو تا کار خوشگل و اشتها برانگیزن.

خوبه که ما قلبهامون هنوز باطری ای نشده!!

عالی شدن.

نازنین جون سالگرد ازدواجتون هم مبارکـــــــــــ

ممنون هم برای محبتتون که همیشه به من دارید عزیزم.

نازنین جون عالیه
خیلی خوشکلتر از مال من شده
تو فکرم با این کیک خوشکل شما من عکسمو بذارم یه نه
:P

این هم از کیک مرغ بنده. طیبه جون عالی بود. خیلی خوشمزه و راحت بود. این هم رفت تو لیست غذاها :)
مخصوصاً که بچه ها خیلی خوششون میاد.
هم برای شام خوبه هم عصرونه. کلاً غذای کاملیه.

http://ashpazkhunemonir.persianblog.ir/post/93/

این هم لینک اصلی استاد:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_16.html

@ شهزاد:
عجب! من نمیدونستم
ایشالا که خوشش بیاد
@ مهر:
نظر لطفتونه
@ هستی:
معمولا وبلاگها قابل اعتمادتر از وبسایتها هستن چون یک فرد پشتشه. ولی همیشه ریسکه پس اول کامنتهاش رو مطالعه کنید
@ رویا:
تازه رسپیهای شکلاتی تو راهه
@ مریم:
بله با مایونز هم جالب میشه فقط مامانم کلا زرده تخم مرغ نمیتونن مصرف کنن
مرسی که در پاسخ به کامنتها کمک میکنید
@ رویا:
دوباره کمی ارزون شد
@ پریس:
این حرف یعنی چی اونوقت؟ ما منتطریم داداش
@ منیر:
بله منیر جون موافقم

salam azizam khobi shoma
man hastiam taze injaro peyda kardam :D
man fek mikonam bushehr hastin
manam bushehriam mitonam bebinameton?

مشق شب:

https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818!313&sc=photos

بسیار سریع و راحت و خوشمزه،من با نصف مواد درستش کردم و دفعه بعد شکرشو کمتر میکنم آقای شوهر میگفتن خوبه ولی واسه من که کم شیرین دوست دارم شیرین بود
ولی اصلا فکر نمیکردم اینقدر پف کنه ،من توی چهار تا از این قالبها ریختم و یک سومشو خالی گذاشتم از هم قالبها سر رفت،اینو گفتم که دوستان در نظر داشته باشن
طیبه عزیز خیلی خیلی خوبتر از یک کیک رژیمی بود دستتون درد نکنه

مروارید@

ممنون مروارید جون


پریس@

ممنون پریس جون اما
مشق های شما همیشه شیک و خوب از کار در میان پریس جون.

@ هستی:
متاسفانه به دلیل داشتن بچه نا آروم فعلا خونه رو ترک نمیکنم

@ بهاره:
آره بهاره جون خیلی پف میکنه
واقعا یک سومش خالی بوده و اینقدر لبریز شده؟ پس جنس جوش شیرینتون فرق میکرده. میدونید که استاندارد نیستن. حتما موقع استفاده حواستون باشه. بعضیهاشون کیک رو تلخ هم میکنن
ولی بافت کیکتون نرم و مویست شده و رنگش هم به قرمزی میزنه. همونیه که باید باشه
من برشش رو توی پست بعدی نشون میدم که ببینید

راستی من گفته بودم که شکرش رو نصف کرده بودم. و تازه واسه خودم که عاشق شکرم شیرینیش مناسب بود
شما هم نصف کرده بودید و بازم شیرین بود؟

شف جونم میشه واسه این کیک به جای جوش شیرین از بیکینگ پودراستفاده کنم؟چه مارک جوش شیرین از ایرانی و خارجی خوبه؟من با جوش شیرین کمی معدم بهم میریزه!!ممنون عزیزم

تنها دلیلی که باعث پف کردن کیک میشه جوش شیرینه
با تخم مرغ مشکل دارید؟
اتفاقا مامانم معده اش به شدت ناراحته ولی پرسیدم توی این چند باری که این کیک رو واسش درست کردم اذیت نشده بود
خیر بیکینگ پودر این کار رو انجام نمیده
ترکیب جوش شیرین و سرکه است که مث آتشفشان کف تولید میکنه و باعث لطیف و مرطوب و تیره و پفکی شدن کیک میشه

من به مارکهای مختلف دسترسی ندارم
یه دونه ایرونی خریدم جواب نداد
خارجیش هم توی عکس میبینید
یه دونه هم مارک دکتر اتکر واسم آوردن باید تستش کنم
الان یه مار ایرانی خریدم که هنوز تست نشده
اگه باهاش کار کردم و راضی بودم اسمش رو اینجا مینویسم

salam tayabe jon khaste nabashin.ue soal.in keuk ro mishe bedine kakao ham dorst kard?on vaght agar kakao narizim bauad jash ard ua chize dige berizim ua lazem nist??

رسپی واسه کیکهای بدون تخم مرغ خیلی خیلی زیاده مثلا خودم دیشب یه کیک موز و گردوی بدون تخم مرغ درست کردم
این رسپی رو بدون کاکائو تست نکردم. البته مقدار کاکائوش رو خیلی کم کردم و جواب داد. با شکلات هم درستش کردم جواب داد
بدون کاکائو درست میشه فقط طعمش رو من نمیدونم چی میشه
دارم رسپی کیک های بدون تخم مرغ رو تست میکنم. این روزا چندتاش رو درست کردم زیاد از بافتشون راضی نبودم
من فقط کیکهای عالی رو اینجا پست میکنم
حتما در آینده باز هم کیکهای بدون تخم مرغ پست خواهم کرد
میتونید منتظر باشید و یا اینکه "اگ لس کیک" رو سرچ کنید و رسپیهاش رو تست کنید

سلام عزیزم
شبت خوش
من امروز این کیک محشرو درست کردم
همه چیش عالی بود
طعم رنگ ظاهر
ولی کیک من یه کمی زیادی نرم شده بود
طوریکه یه گاز از کاپ کیک که میزدیم کیک فرو می ریخت
کلاهک سرشم (همون تیکه خشک شده سطح کیک) جدا میشد از بدنه
میترسم اگه بخوام تو قالب بزرگ درست کنم و بخوام تزئینش کنم
موفع برشش همه کیک فرو بریزه
واسه همین ممنون میشم اگه ایراد کارمو بگی
بازم ممنون. میبوسمت

احتمال ميدم كه از پفش باشه يعني هرچي بيشتر پف كنه و بافتش اسفنجي تر باشه نرم تر و لطيف تر و حساس تر ميشه
ممكنه از جنس جوش شيرين باشه پس بهتره ميزان جوش شيرين رو كم كنيد تا از ميزان لطلفتش كم شه
البته من خودم بارها اين كيك رو در سايز بزرگ و يا توي سيني مستطيلي فر درست كردم و قالبي برش ميخوره و همچين مشكلي پيش نيومده
ايشالا كه درست ميشه

راستي كيك من هيچوقت روش كراست نميگيره و روش هم كاملا مرطوبه
شايد دماي فرتون رو بايد كم كنيد. شايد

سلام طیبه عزیز، خیلی‌ ممنون از این دستور کیتتون مدتها بود دنبال چنین چیزی می‌گشتم چون دوستانی دارم که به علت گیاهخواری تخم مرغ نمی‌خورن، یک بار یه دستوری رو از اینترنت پیدا کردم، فقط من با سرکهٔ سیب درستش کردم، و معمولی‌ شد، آیا در دستور شما میشه از سرکهٔ سیب استفاده کنم، یا باید حتما سرکهٔ سفید باشه. خیلی‌ ممنو

در دستورهاي بدون تخم مرغ ما يه ماده اسيدي ميخوايم كه با جوش شيرين فعل و انفعال نشون بده. پس هر سركه اي جواب ميده
حتي آب پرتقال هم استفاده ميكنن. ولي ميزان اسيديتيش كمتره

رسپی کیک واقعا عالی بود دستتون درد نکنه اینم عکسش
https://lh5.googleusercontent.com/-20xzbrF4QRM/Tx24kDjf_nI/AAAAAAAAAAo/WWXatbxMBnQ/w524-h296-k/16102000580.jpg

چقدر هم خوب پف كرده
احسنت

بی اغراق از اموزش خوب شما یک نتیجه خوب حاصل شد

هنر اصلي رو شما انجام داديد

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=2172bc176e9e469f#cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21813&sc=photos

واسه من این میتونه یه کیک عالی باشه چون دیگه بیهوده بو نمیکنم که بوی تخم مرغ بده
هر کی خورد یادمه دوست داشت
من مقداری پودر کاکائو فرمند استفاده کردو که کیکمو زیادی تیره کرد
ممنون شف جان

واو! واقعا تيره شده! من عاشق كيكهاي سياه سياه سياه هستم
عجب پس فرمند خوبه؟ آخه من تجربه نكردم

يه كيك ديگه بدون تخم مرغ هست من مرتب درستش ميكنم
اونم عاليه
البته من اين رو بيشتر دوست دارم چون شكلاتيه
اون رو بايد هر چه زودتر پست كنم
فقط بايد قبلش چند تا غذا بذارم چون وبلاگ شده شيريني و بس

والا من از سر ناچاری استفاده کردم تازه یه مقداری. حالا فکر کن اگه همش فرمند بود دیگه چه مشکیی میشد
دقیق یادم نیست ولی طعمش فکر کنم بد نبود

بعضي ماركها (خارجي البته چون من ايراني نميخرم) هستن كه مزه خاك اره ميدن (البته من خاك اره نخوردم ها) واسه همين من فقط ماركهاي تست شده رو ميخرم

سلام طیبه جونم
سال نو رو بهت تبریک میگم و امیدوارم سال خوب و شادی داشته باشی عزیز دل
به قول شاگردای زرنگ کلاس:
مشق شب من: کیک شکلاتی بدون تخم مرغ

http://up.p30day.com/images2/08139600124846707025.jpg

بسیار خوش طعم. خوشگل
به نظر من همون یه لیوان شکر برای این کیک کفایت میکنه
شیرینیش بسیار اندازست
بازم سپاسگزار

كيكتون عالي شده هاني جان خيلي بافتش خوب شده

https://profile.live.com/cid-2172bc176e9e469f/#!https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21916&sc=photos
این بار دوم بود اینبار من یه قاشق چایخوری از جوش شیرینو با بکینگ پودر جایگزین کردم به نظرم بافت کیک انسجام بهتری داشت و کمتر طعم جوش شیرین میداد
و خوشمزه تر شده بود
مرسی

سلام خانمي اول بازم بايد  تشكر كنم بابت همه زحمات بي دريغتون. من ديگه رفتم تو كار چيزاي بدون كلسترول . اين كيك را دوبار پختم . خيلي عالي پف كرد فقط دو تا مشكل باهاش داشتم:  يكيش بوي جوش شيرين  بود. نه خيلي ولي يكم ته مزه تند وتيز داشت مارك جوش شيرينم را چون فله اي بود نمي دونم كه چي بود . ممكنه مال اين باشه ؟ و ديگري برش خوردنش؛ البته نه مثل دوستمون هاني كه موقع خوردن هم نرم باشه و بريزه ولي وقتي خواستم برش بزنم، برشش كاملا صاف صاف نمي شد. يه چيزي هم اعتراف كنم كه عجله كردم نذاشتم خوب خوب سرد بشه. بايد بزارم يخچال سرد بشه خانمي ؟ مارك پودر كاكائوي من هيرشيزه  كيكم تيره بود ولي كمي به قرمزي مي زد. مال نسكافه اش ممنكه باشه يا به خاطر جوش شيرينش هست ؟ ببخشيد من خيلي سوال مي پرسم فقط يكي ديگه : با شكلات بخوام درست كنم بايد چيكارش كنم ؟ بازم مرسي به خاطر همه چي. يه شكوه كه خسته ات .

سلام
میشه یه رسپی خوب برای کیک مخمل قرمز
red velvet
بهم معرفی کنید. میخوام مقدار رنگی که استفاده میکنه کم باشه.
به رسپی های سایت ویلتون میشه اعتماد کرد؟
میخوام کیکش به همین قرمزی که تو عکس هست دربیاد ولی رسپی این عکسه خیلی رنگ لازم داره .
بازم مرسی

اگه كيك تند و تلخ بوده دليلش جوش شيرينه
حتما ماركش رو عوض كنيد
بله وقتي سرد بشه برشش بهتر خواهد بود
يخچال نه هون بيرون باشه ولي سرد شه
هرشيز خوبه
نه ربطي به نسكافه نداره
اتفاقا من عاشق اين رنگ قرمزشم
بله
ميتونيد شكلات رو ذوب كنيد ولي چون من تست نكردم نميتونم نظر بدم
رسپيهاي ديگه اي هستن كه شكلات داشته باشه ميتونيد ويگن رو سرچ كنيد

دليل تفاوت رسپي هاي رد ولوت به تفاوت در بافته
مثلا اونهايي كه توش باترميلك داره مويست هستن و اونهايي كه ميزان روغنش بيشتره نرم تر
من رسپيهاي متفاوت رو تست كردم هر كدوم بافت خاصي ميده
دليل اينكه توي وبلاگ  نذاشتم اينه كه هنوز يه رسپي پرفكت پيدا نكردم. دارم روش كار ميكنم. آقاي شوهر هر كدوم رو كه ميخوره ميگه خوشمزه است ولي خودم نا راضيم
انشالا نتيجه گرفتم ميذارمش
اگر نميخوايد رنگ زياد مصرف كنيد از رسپيهاي لبو ميتونيد استفاده كنيد اما مزه لبو ميگيره
رسپي وايت كيك رو ميشه با ميزان كمي رنگ قرمزش كرد اما مزه رد ولوت نميده
اينايي كه ميبينيد قرمزن همه دوتا شيشه رنگ قرمز دارن

البته من يك بار يه پودر كاكائوي قرمز پيدا كردم مالزيايي بود و با ميزان كمي رنگ قرمز يه كيك خوشرنگ بدست آوردم ولي ديگه اون كاكائو گيرم نمياد

هيچ ميدونستيد رد ولوت اصيل اصلا قرمز نبوده و قهوه اي بوده؟

 سلام
ای وللللللللللللللللللللللللللللل میگم استادید برا همینه.
من رسیپی های لبو رو دیدم نمیخواستم مزه لبو بده برای همین از شما سوال کردم.
 آخ جون پس منتظر رسپی عالی شما باشیم.
این وایت کیک رو توی وبلاگ شما ندیدم ولی خودم یه رسیپی برای کیک وانیلی دارم این خوبه؟
میشه از رسیپی کیک غذای فرشته هم استفاده کرد؟
در هر حالت چقدر رنگ باید به خمیر کیکم بزنم تا خوشرنگ بشه؟
آره من هم رسیپی برای رد ولوت زیاد دیدم و همشون بین 1 تا 2 قاشق غذاخوری رنگ داشتن به جز کاپ کیکها که در حد چایخوری بودن ولی رنگشون اصلا اینی که من میخواستم نبود.
آره دیده بودم که کیکش قهوه ای فکر کردم رسیپیش مشکل داره!
من میخوام این کیک رو برای سالگرد ازدواجمون درست کنم بافتش بیشتر شبیه چه جور کیکه؟
راستی این کیک شکلاتی شما هم رنگش خیلی باحال بودا. زیر نور عین تمشک قرمزیش معلوم میشد. خیلی هم خوشمزه بود و همه لذت بردن البته یه نفر گفت که روغنش زیاده.

سلام ، مرسي خانمي بابت جواب كاملتون 

چرا يه مدل وايت كيك قبلا گفتم. به اسم كيك نارگيلي پستش كردم


بله اينجل فود كيك هم گزينه خوبيه اما كمي خشكه


خير كيك وانيلي وايت كيك نيست چون زرده تخم مرغ داره
به اندازه اي رنگ اضافه كنيد كه كاملا قرمز شه. رنگ كمتري نيازه چون خود كيك سفيده


 


بافتشون متغيره. اوني كه باتر ميلك داره مويست ميشه. اوني كه شير داره
خشكتر


 


ميتونيد روغنش رو كم كنيد اما كيكش خشك ميشه و اين بافت رو نخواهد
داشت

 استاد اینجا رو:
http://marquefoods.com/products/grand-marque-midnight-red-cocoa-powder

اون كاكائوي مالزياييه كه گرفته بودم هم همينقدر قرمز بود و چه عطري هم داشت
بعدش دو مدل كاكائوي دارك آلماني گرفتم اونا قرمزيشون خيلي كم بود
ولي اگه بتونيد از اين مدل پيدا كنيد عاليه

سلام


ممنون از رسپی های
دقیقتون


یه سوال: شما که گفتین " از قبل قالبها رو کاغذ انداخته " منظورتون فقط کف قالبها هستش یا دیواره هم
باید کاغذ انداخته بشه؟ آخه من دیواره هارم کاغذ انداختم، خیلی بی نظم شد دیوارش!


و اینکه "یک لیوان
پودر کاکائو " چند گرم میشه؟


 


بازم ممنون

من هيچوقت ديواره قالبها رو كاغذ نميندازم
فقط چرب ميكنم

حدود 100 تا 120 گرم

ممنون از راهنماییتون.

سلام شف عزیز ، از اون جایی که من از تازه واردهای کارگاه شما هستم هرروز دارم میچرخم و رسپی های جدیدی رو امتحان می کنم :) البته حیف که پست های قدیمی تر عکسشون نمی یاد :(( بهر حال من امروز این کیک  رو درست کردم و واقعا خوشمزه شد ، باورم نمی شد این اولین باری بود که تونستم یک کیک خوب درست کنم ، همش هم بخاطر آموزش دقیق شماست طیبه جون 
واقعا ازت ممنونم عزیزم خیلی خوشمزه بود و همه تعریف کردن :))

 دوست عزیز،

شف در سمت چپ صفحه موردی رو متذکر شدن به عنوان راه حل این مشکل که مشکل بعضی دیگه از دوستانمون هم هست.

توضیحشون:

اگر قادر به ديدن عكسها نيستيد كافيه اون پست رو به شكل پي دي اف ذخيره كنيد. به اين صورت كه دكمه سبز رنگ "پرينت-پي دي اف" كه در زير هر پست وجود داره رو كليك كرده سپس گزينه "پي دي اف" رو انتخاب كرده سيو كنيد به اين ترتيب تمامي عكسها قابل مشاهده خواهند بود

خيلي خوشحالم اين رو ميشنوم
اتفاقا خودمم دو روز پيش درستش كردم همه تعريف ميكردن

منم چند تا رسیپی رو امتحان کردم این خیلی خوشمزه میشه با باتر میلک  ه ، و پودر کاکائو ، نصفه قاشق چای خوری هم رنگه ژله ای ویلتون استفاده کردم ، یه جورایی رسیپیش  مثل این کیکه،  سرکه و جوشه شیرین داره  

یادم رفت بگم که اون کاکائو مالایی مارکشو یادته طیبه جون ؟  آخه من مالزی هستم ولی تا حالا جرات نکردم مارکی متفرقه کاکائو بگیرم ، اینجا خیلیم ارزونه کاکائو های محلش ،اگه  مارکش یادت باشه ، هم برا خودم بگیرم ، هم ایران اومدنی برا شما هم بیارم

شف جان اگه بخوام توی قالب کمربندی درست کنم باید کاغذ روغنی رو بذارم زیرش (همون روشی که گفتید)؟ اینجوری مایه بیرون نمیریزه؟

بله شيوه خوبيه
منتها قالبتون خودش هم بايد از اول چفت باشه
بعد از مدتي كه از عمرشون ميگذره بيچاره ها فاصله شون زياد ميشه و اون شيوه هم جواب نميده

خيلي قرمزش خوشرنگ شده
بله باتر ميلك كيكها رو نرم و مرطوب ميكنه و عاليه
پستش رو آماده كردم بعد از اون كيكهاي باترميلكي رو هم پست ميكنم

متاسفانه بعد از چند سال اصلا خاطرم نيست
شرمنده

البته دو روز پيش يه مارك آلماني گرفتم كه كمي قرمزه ولي خيلي كم. به اون قرمزي نيست

کیک رو درست کردم  مطابق دستور اما بعد از 30 دقیقه روش پخته بود اما توش کاملا مایع بود.باز نیم ساعت دیگه هم گذاستم بمونه اما نهایتا از قالب در نیومد و خمیر شد اما بعضی جاهاش که پخته بود خوشمزه بود.حقیقتش من داتشجو هستم و هم شاغل و هم کوهنورد!!!! به همین دلیل همیشه با کمبود وقت مواجه ام ممکنه دستور یک کیک کاکائویی که خشک نباشه رو همراه با غذاهایی که سریع آماده می شن،سالم هستن و به درد کوه می خورن به من بدین.ممنون می شم:)

چرا رسپي براونيز رو امتحان نميكنيد
اون هم عاليه و مثل اين فر استاندارد لازم نداره

معمولا ديدم از غذاهاي پاستا و گوشت كبابي براي همچين موردي استفاده ميشه البته من كوچكترين اطلاعي در مورد كوهنوردي ندارم

سلام من این کیک رو با یک لیوان شکر  درست کردم اما با اینکه همه مقادیر رو طبق دستور اضافه کردم اما مواد نهاییم قبل از اینکه بخواد بره داخل فر خیلی غلیظ تر از عکسی که شما گذاشتید شد
علتش چی میتونه باشه؟
البته باید بگم که از نتیجه نهایی راضی بودم

سلام من این کیک رو با یک لیوان شکر  درست کردم اما با اینکه همه مقادیر رو طبق دستور اضافه کردم اما مواد نهاییم قبل از اینکه بخواد بره داخل فر خیلی غلیظ تر از عکسی که شما گذاشتید شدعلتش چی میتونه باشه؟البته باید بگم که از نتیجه نهایی راضی بودم

ویرایش
پاسخ

جنس آرد
حتما مارك آردتون رو عوض كنيد
مثلا من امروز (يعني همين الان فقط. چون براي بعدها تضميني وجود نداره) ماركي كه خودم استفاده ميكنم "برتر" هستش يا "تيستي" يا " ان سي" كيفيت آرد خيلي توي كيفيت كيك تاثير ميذاره
موفق باشيد

سلام طیبه جان
من قرار هست که 50 تا کاپ کیک شکلاتی برای تولد یکی از دوستان درست کنم
قبلا هر دو دستور "کیک شکلاتی بدون کلسترول" و "کاپ کیک شکلاتی بدون شکلات" رو امتحان کردم و طعم هر دو رو هم واقعا دوست داشتم
به نظرم بافت "کاپ کیک شکلاتی بدون شکلات" اسفنجی تر و پوکتر هست نسبت به دستور بدون کلسترول
اما دستور کیک شکلاتی بدون کلسترولتون با توجه به مقدار کیکی که میده از نظر اقتصادی به صرفه تر هست

حالا سوال من این هست که با توجه به در نظر گرفتن کیفیت کیکی که هر دستور میده و همینطور هزینه مواد هر کدوم شما کدوم یکی از دو تا دستور رو برای درست کردن 50 تا کاپ کیک مناسب تر میبینید

راستی من سارا هستم و با آی دی ، جی میل همسرم پیغام میذارم
ممنون میشم که راهنماییم کنید
:)

من اگر نخوام وجه اقتصاديش رو بسنجم ميگم اوني كه تخم مرغ داره رو درست كنيد
ولي با توجه به وارد كردن فاكتور هزينه  اين كيك گزينه مطلوبيه و طعمش هم خيلي خوبه و كاملا هم مرطوبه
و با يك كرم يا سس واقعا عالي ميشه

سلام طیبه جان
من مشتری دائمی دائمی وبلاگت هستم و عاشق همه رسپی هات و کیک هات مخصوصا کیک شکلاتی بدون شکلات ! اما جدای طعم عالیش، اصلا خوب برش نمی خوره و اون حالت خیس بودنی که داره باعث میشه کلی از کیک به ته ظرف بچسبه... الان دارم سفارشات یه کافه رو دستم میگیرم و می خوام هر روز براشون کیک شکلاتی درست کنم... کیکی می خوام که بافتش تا حدی منسجم  باشه و اونجا راحت برش بخوره و اصلا به ظرف نچسبه یعنی کلا نمی خوام مرطوب باشه... آیا با کم و زیاد کردن آب داغ و آرد یکی از رسپی هات می تونم اونی رو که می خوام به دست بیارم؟
راستی من از این به بعد خیلی مزاحمت خواهم شد پیشاپیش عذر می خوام!

یکیش هست به اسک کاپ کیک شکلاتی میتونید پیداش کنید که عالی
دومی پرانیز
سومی کیک کره ای منتها کلا کاکائویی درستش کنید
هر سه عالی هستن و مرطوب نیستن

سلام شف عزیز.اول اینکه خیلی دوست
دارم.دوم اینکه من میخوام همون کیک چرکرده رو که شما با این کیک درست کردین،برا تولد شوهرم درست کنم.من میخوام تو دو تا قالب 18
سانتی درست کنم.حالا دو تا سوال دارم:1)اینکه شما گفتین دو تا 18 و یک 15.جقدر از
مواد کم کنم که دقیقاً 2تا18 سانتی بده با پف معقول.2)اینکه اون مقدار باترکریم که
آموزش دادین برا همون تزئین چرکرده کافیه؟مرسی یه دنیا

كافيه يه كاغذ روغني نواري با ارتفاع زياد ببريد و چرب كنيد و توي قالبهاتون حالت رينگي بندازيد بعد توي همون قالبها كيكها رو درست كنيد
يا اينكه يه مقدارش رو توي يه قالب ديگه يا چند تا كاپ كيك بريزيد منتها همون شيوه كاغذ روغني كه گفتم جواب ميده

بله همون يك برابر رسپي كافيه

دو تا کیک شکلاتی اون که روش ساده است با دستور کامل شما اما دومی با کاکائو کمتر.عالی شده بود .دست گلتون درد نکنه.

ممنون شف ِ اعظم
امیدوارم جوش ِ شیرین ِ خوش مزه پیدا کنم :)
چون خواهرام وگانن.. با همین جوش ِ شیرین ِ بد مزه ی من بازم مشتاق ِ این کیک هستن
بی نظیر ترین شف در عالم ِ اسلامی :D

ممنون شف ِ اعظمامیدوارم جوش ِ شیرین ِ خوش مزه پیدا کنم :)
چون خواهرام وگانن.. با همین جوش ِ شیرین ِ بد مزه ی من بازم مشتاق ِ این کیک هستن
بی نظیر ترین شف در عالم ِ اسلامی :D

شما شرمنده میفرمایید
نظر لطفتونه

ولی این عجب عکسی ها! من رو داره صدا میزنه
یعنی اسمم رو داد میزنه
ای ول

بسیار خوشگل و مرطوب وخوشرنگ شده 
احسنت

من این کیک رو خیلی دوست دارم
اتفاقا دو شب پیش که درست کرده بودم همه مهمونها تعریف کردن آقای شوهر وقتی برگشتیم خونه پرسید مگه توش خامه کرده بودید اینقدر خامه ای و شکلاتی بود
ببین دیگه چقدر کیکش عالیه

سلام
من امشب درستش کردم خیلی راحت و سریع بود
خیلی خوشمزه بود همه چیش عالی شده بود
بافتش  محشر شد اولین کیکی بود که خوب درش اوردم
فقط یه چیز اونم اینکه پف نکرد ولی انقدر عالی شده بود که پف نکردنش خیلی به چشمم نیومد
یه دنیا ممنون

يا ميتونه از حرارت فر باشه
يا اينكه بايد مارك سركه و جوش شيرين عوض شه
چون توي تصوير ميزان پفش رو من نشون دادم

خيالتون راحت باشه حتما دفعات بعد عالي ميشه

سوال در بخش دیگه:

 البت یه اشتباهی کردم تو قالب بزرگ ریختم وقتی خواستم برش بزنم کیکم پودر شد
حالا میخواستم بپرسم با توجه به بافت این کیک اگه داخل قالب گالوانیزه بریزمش موقع درآوردنش کیک خراب نمیشه؟

جواب:

نه دوست عزیز، مشکلی پیش نمی یاد. شف زیر عکس هفت نوشتن:

باید از قبل قالبها رو کاغذ
انداخته و چرب کرده باشید که سریع مایه رو به قالب منتقل کنید. من کیک رو بین سه
قالب تقسیم کردم. (دوتا 18 سانتی و یک 15 سانتی)شما اگر قبلش کاغذ گرد بریده شده بیندازید توی قالب و اون رو چرب هم بکنید، کیکتون قلپی می افته بیرون.

سلام خسته نباشید
خیلی خیلی ممنون از پاسخگویی و رفع اشکالاتی که می کنید
واقعا اگه تو دانشگاه ها مثل شما تدریس میشد دیگه با مقوله ی دانشجوی بیسواد روبرو نبودیم
غرض از مزاحمت من دیروز مجددا این کیک و درست کردم علاوه بر پف نکردن انسجام و بافتش هم خراب شد
حتی نتونستم کاغذ روغنی رو ازش جدا کنم چون خیلی پودر شد
مثل دفعه قبل تو دو تا قالب درستش کردم ممکنه فر حرارتش نامناسب بوده واین باعث عدم انسجام کیک شده ؟ 

سلام میشه به جای سرکه سفید از سرکه قرمز هم استفاده کرد؟
ویا یسرکه انگور؟ 

سلام من یه دختر کوچولو دارم که به محصولات گاوی و تخم مرغ آلرژی داره این کیک رو توی ماکروفر بدون اینکه خیلی دقت کنم درست کردم چون باورم نمیشد که اصلا خوب بشه اما در نهایت نا امیدی با یکی از بهترین کیک هایی که درست کرده بودم مواجه شدم نمیدونی چه کمکی به من کردی،عالی شد میخوام بدونم میتونم این کیک رو با سیب و دارچین یا بدون کاکائو هم درست کنم؟خیلی خیلی متشکرم....

 بله دوست عزیز می شه جایگزین کرد.

مرسي از محبتتون
بله فر خيلي تاثير دارهمنتها جنس سركه و از اون مهمتر جنش جوش شيرين خيلي تاثير ميذارهاينه كه اينها رو هم تغيير بديد انشالا درست ميشه

خيلي خوشحال شدم
انشالا هميشه سالم و سلامت باشن

بله دقيقا همين كيك رو من با كم كردن ميزان كاكائو و اضافه كردن ادويه هايي مثل دارچين و زنجبيل و جوز هندي
به صورت آپ سايد داون سيب درست ميكنم 
عااااااااااالي ميشه
اتفاقا تو فرك بودم يه بار عكاسيش كنم
خيلي كيكش خوب ميشه

در مورد بدون كاكائو هم از رسپي كيك موزي بدون تخم مرغ استفاده كنيد. دوست نداشتيد موزش رو حدف كرده دارچين اضافه كنيد. اون رو هم مرتب درست ميكنم عالي ميشه

سلام خانمی من این کیک رو پختم اما وقتی از قالب درش آوردم از وسط نصف شد انسجام نداشت و روش هم خشک شده بود بریدنش سخت بود اما داخلش مث کیک اسفنجی نرم بود. میشه بگی ایراد کارم ک
کجا بوده؟

 حرارت نامناسب فرتون. حرارتش زیاد بوده،

دفعه بعد حرارت فر رو کمی پایین بیارید، چیزی حدود ده تا بیست درجه، زمان رو تغییر ندید.

باید قلق فرتون دستتون بیاد.

salam tayebeh joon,mamnon az dastoraye khobeton.man in keyko dorost kardam ama benazaram kheili martob shod , kheili khob pof kard ama taghriban bafte feshordeyi dare dalilesh chiye?

سلام. من این کیک را درست کردم.خیلی عالی بود.همیشه مردد بودم که بدون تخم مرغ کیک درست کنم.ولی این کیک این قدر بافتش خوب و عالی بود که من به عنوان یک گزینه مناسب برای تولد پسرم بهش نگاه میکنم. ممنون. رویش هم باتر کریم سوئیسی زدم. در وسط کار متاسفانه همزنم مشکل دار شد که اون نتیجه مطلوب را از باتر کریم نگرفتم. ولی طعمش فوق العاده بود. تنها مشکلش این بود که به سفتی باتر کریم های آماده نبود. ( اونم مشکلش از همزن من بوده). بسیار ممنون.

مارك جوش شيرينش رو عوض كنيد انشالا كه مشكل حل ميشه
در مورد طعمش هم حتما از يك پودر كاكائوي مرغوب استفاده كنيد چون كل طعمش توي همينه

قيافه كيك عاليه
كاملا اسفنجي و خوشگل شده
انشالا مشكل همزن هم برطرف بشه و بتونيد چيزاي خوشمزه باهاش درست كنيد

سلام طیبه جان.
سال نوتون مبارک.
یک سوال این کیک بافت مرطوب و خیسی که نداره مثل کیک های بخارپز؟
آخه من تو کیک شکلاتی تجربه تلخی داشتم واسه همینم ترسیده شدم.

سلام و خسته نباشید
من خیلی دوست دارم این کیک رو درست کنم اما فر ندارم

میشه راهنمایی کنید اگه بخوام تو سولاردم بزارم باید روی چه حالتی باشه و چقدر زمان میبره (راستش رو بخواین من تا حالا توی سولاردم کیک درست نکردم ....)

سلام طیبه جون

من دیروز برای اولین هنر به خرج دادم و این کیک رو درست کردم

اماااااااا....با اینکه مزه اش خوب شده بود از قالب بیرون نیومد...وهمش پودر میشد...وسطش هم چسب ناک بود یعنی خمیر شده بود کجای کارم رو اشتباه کرده بودم

سلام خانومی...
خسته نباشید...
فک کنم یه غذای جدیدی کشف کرده باشم چون وقتیکه درست کردم، و از قالب در آوردمش، از هم وا میرفت اما خیس نبود

بعد وقتی بهش دست میزدی، جای انگشتت میموند...

من هم اونو مثل یه خمیر ورزش دادم، و الانم به عنوان حلوا ریختم تو ظرف و به کسی به جز مادرم نگفتم که کیک درست کردم، گفتم حلواست...

بله دیگه..... اومدیم کیک درست کنیم، حلوا دراومد.... فک کنم اگه اسمشو کیک حلوا بذارم خوب میشه

.. :))))))

الان کلا" نمی دونم بخندم از این کیک حلوایی که درست کردم یا اینکه گریه کنم از خرابکاریم... :))))))

مادرمم گفته تا یک ماه نمی ذارم چیزی درست کنی، آخه آشپزخونه مون خیلی کثیف شد.. :)))

کلا" جاتون خالی....

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...