2011/11/13

همزن... بودن یا نبودن

من این پست رو برای دوستانی مینویسم که دوست دارن نظر شخصی من رو در مورد همزن بدونن. سوالات زیاده پس ترجیح دادم همه مطالب در مورد همزن رو همینجا جمعش کنم که دیگه در موردش کامنت نداشته باشیم. لطفا عنایت داشته باشید که من فقط نظر شخصی خودم رو دارم مینویسم و یک مطلب آکادمیک نیست
ما برای درست کردن شیرینی ها و یا سسها و غذاهای خاص نیاز به هم زدن به میزان زیاد داریم. در واقع رمز موفقیتش توی خوب هم زده شدنشه.
 چیزی که باعث میشه شیرینیهامون عالی از آب در بیان ابزار گرون قیمت نیست؛ بلکه رعایت نکات و داشتن تجربه زیاده. پس کافیه در هنگام کار خوب دقت کنیم و با علاقه کار کنیم و تا اونجایی که میتونیم تکرار کنیم تا تبحر پیدا کنیم.
 شما با داشتن علم آشپزی آشپز خوبی نمیشید بلکه این حضور زیاد پای اجاقه که استادتون میکنه.
و حالا ابزاری که میتونید برای هم زدن مواد ازش استفاده کنید:

whisk(1)


چنگال:
من با چنگال شروع کردم. یعنی زمانی بود که همزن نداشتم ولی "بیماری شیرینی پزی" افتاده بود به جونم (مامانی خانم وقتی واسم همزن خرید که خدا تا بیست پشت سر هم گرفتم و تو یه عالمه مسابقه علمی اول شدم!). یادمه نه ساله که بودم فقط با یه دونه چنگال کیک درست میکردم و یا از اون بدتر... مایونز! و یا مرنگ! هیچی سخت تر از زدن سفیده تخم مرغ با دست نیست. تازه اونم با چنگال (البته همزن دستی داشتیم ولی نمیتونستم باهاش کار کنم چون خیلی زود بازوهام درد میگرفت!)
به نظر من اگه قراره کسی سالی چهار پنج تا کیک درست کنه همین چنگال کارش رو راه میندازه و نیاز به ابزار خاصی هم نداره. چگال خیلی عالی جواب میده



whisk (2)


ویسک:
اگه میبینید وضعیتتون طوریه که ماهی یه بار یه دونه کیک درست میکنید؛ پیشنهادم اینه که 500 تومن هزینه کنید و یه دونه ویسک بخرید. قدرت خدا (!) امروزه دیگه توی بازار انواع و اقسام ویسکها با قیمتها و سایزهای مختلف وجود داره و متناسب با کارتون میتونید یه سایز یا چند سایزش رو با قیمت اندکی خریداری کنید(سه تاش 1500 تومن). و یا یه 12000 تومنیش رو بخرید که خیالتون راحت باشه تا آخر عمرتون زنگ نمیزنه. یا نه... یه دونه سیلیکنی یا پلاستیکیش رو باقیمت خیلی کمتری بخرید و باز مطمئنید که زنگ نخواهد زد یا ته ظرفتون رو خط نمیندازه. خلاصه با هزینه اندکی میتونید یه ابزار کاربردی توی آشپزخونه داشته باشید و به مراتب بهتر از چنگال عمل میکنه
اون وقتها که اینجا ویسک پیدا نمیشد یه همزن هایی بود که عین همزن برقی دو تا پره داشت که با یه اهرم میچرخید و کار همزدن رو ساده میکرد. ما از اون مدلش چندتا تو خونه داشتیم ولی بدیش به اینه که بازوی آدم از کار می افته (یا من خیلی نازک نارنجی بودم؟!) . گمون کنم هنوز هم از اون همزنها تحت عنوان "همزن دستی" توی بازار موجود باشه که میتونید یه دونه اش رو تو خونه داشته باشید. اما نظر شخصی من اینه که ویسک میزان هوای بیشتری رو وارد مواد میکنه و دست آدم کمتر خسته میشه. دیگه هرجور خودتون راحتید.




whisk (3)


همزن برقی:
الکتریک هند میکسر یا "همزن برقی دستی" میشه گفت مناسبترین گزینه برای کسیه که اهل کیک و شیرینیه. اگه هفته ای یه کیک (یا بیشتر) درست میکنید، پس جسم و روح سالمتری خواهید داشت اگه یه همزن برقی بخرید. قیمتش هم از 7000 تومن شروع میشه و میره بالا معمولا 25000 تومنیش خوب جواب میده حتی همون ارزونهاش هم کیفیتشون خوبه. اما برای کسی که میخواد یه چیز عمری بخره من شخصا مولینکس رو پیشنهاد میکنم دلیلشم اینه که خودم استفاده کردم وگرنه همه مارکهای معروف کیفیت خوبی دارن. این همزن مولینکس بیچاره رو من چه کارهایی بارهایی که ازش نکشیدم و موتورش آخ نگفته. واقعا عالی جواب پس داده. البته تاکید میکنم که باید "اصل" باشه وگرنه فرقی با بقیه مارکها نداره. من یه تفال هم داشتم که کادوی عروسی واسم آورده بودن (واسه همین مولینکسه رو دیگه گذاشتم خونه مامانم بمونه واسه وقتی که اونجا میخوام کیک درست کنم) و دقیقا هر روز باهاش کار میکردم و یه سه چهار سالی کار کرد و آخرش هم اون قسمتی که پره ها به بدنه وصل میشد شکست وگرنه موتورش سالم بود. الانم که دارم با سامسونگ کار میکنم. پس میبینید که مارک اونقدرها هم مهم نیست. به نظرم زیاد هزینه نکنید که اگه خراب شد زیاد ضرر نکرده باشید. اما اگه قراره هزینه کنید حتما چند سال گارانتی داشته باشه چون همزن چیزیه که باید بلانسبت مث خر بار ببره (مخصوصا واسه درست کردن خامه فرم گرفته یا باترکریم)



whisk (4)


استند میکسر:
به نظر من (البته اگه کسی نظر من رو بخواد) همون همزن برقی کفاف زندگی آدم رو میکنه و به نسبت قیمتش هم واقعا هرچی بخوایم واسمون انجام میده پس لزومی نداره که حتما استند میکسر داشته باشیم. اما وقتی کسی با استند میکسر کار کنه تازه متوجه میشه که وارد چه "زندگی لوکسی" شده. مث این میمونه که شما دستور بدید و یکی دیگه واستون کار کنه. مث این میمونه که یه "کلفت قناد" تو خونه دارید و واستون شیرینی مورد علاقه تون رو درست میکنه. مث این میمونه که...
فقط باید داشته باشید تا متوجه شید مث چی میمونه!
من از نه سالگی مرتب شیرینی درست میکردم و تازه در تولد سی و یک سالگیم صاحب استند میکسر شدم. (با تشکر از آقای شوهر به خاطر هدیه ارزشمندشون) یعنی اینکه بدون استند میکسر هم میشه چیزای خوبی خلق کرد. ولی اگه یه پولی بین 400000 تا 1000000 تومن رو دستتون باد کرده و نمیدونید چیکارش کنید... اینم یه راهشه!
 استند میکسر چیز گرونیه ولی به حدی کار رو راحت میکنه که اصلا متوجه نمیشید کی شروع شد و کی تموم شد. مخصوصا واسه زدن سفیده تخم مرغ. و یا درست کردن کرمها؛ از همه مهمتر باترکریم. و یا از اون بهتر خمیرها. ایکی ثانیه خمیر پیتزا واستون میسازه، آه!....نه ورز دادنی نه چیزی. تا حدی که آدم وسوسه میشه صبحونه و ناهار و شام پیتزا بخوره! و یا هر روز نون درست کنه (منتظر انواع نونها باشید) و یا از اون هم بهتر... خودش واستون یه عالمه فوندانت درست میکنه (تحریک شدید نه؟! باید از الان پول جمع کنید)
واسه منی که به دلیل درد شدید مفاصل دیگه یه بطری آب رو هم به زور تو دست میگیرم نداشتن این موهبت الهی برابر با تعطیلی شیرینی پزی بود. الانم حیف که ما حاج آقامون از صدای همزن گریه اش میگیره وگرنه تا حالا خودمو باهاش خفه کرده بودم. بیصبرانه منتظرم یه کم ترسش بریزه بتونم خمیر فیلو و راویولی درست کنم
در مورد مارک هم من تخصصی ندارم اما تا جایی که تحقیق کردم "کیچن اید" و "کنوود" هر دو عالی هستن. همزن خودم "کنوود تیتانیوم شف" هستش که زیاد هم باهاش کار نکردم که چیز زیادی در موردش بگم اما ریویوهای خوبی داشت و تا الان که چیز بدی ازش ندیدم
امیدوارم این پست تونسته باشه کمکی بهتون بکنه. در هر حال فراموش نکنید که این ابزار نیست که کیک رو درست میکنه بلکه شما هستید. و اگه قراره هزینه کنید گزینه اول فره. چون حرف اول و آخر رو میزنه. برای اطلاعات بیشتر به این پست مراجعه کنید.
شیرینی پزی خوش بگذره!



48 comments:

مشق شب:
کیک شکلاتی بدون تخم مرغ


https://skydrive.live.com/?cid=4caa14d7a92ba818&sc=photos#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818!313&sc=photos

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/11/blog-post_10.html

طیبه خانم سلام.من با توجه به اینکه از روی تجربیاتتون شما رو استاد میدونم دوس دارم از خودتون جواب بگیرم چون آشنایی با کسی مثه مریم خانم ندارم.و شاید سوالام زیاد باشه اما سعی میکنم کمتر بپرسم.

من همیشه همه سوالات رو جواب میدم. ممکنه دیر بشه ولی در هر حال پاسخ داده میشن
اینکه دوستان پاسخ بدن سرعت کار رو بیشتر خواهد کرد چون خیلی از دوستان معمولا جواب سریع میخوان

من دیشب که پست جدید رو دیدم، پشتک واروو زدم از خوشحالی.

مقش شب من بی ارتباط به پست جدیدمون هم نیست:

خمیر پیتزا:

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!579&sc=photos

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_23.html

توضیحی که به پست جدیدمون هم بخوره رو در پست پیتزا می ذارم.

من وقتی استند میکسرم رو خریدم و اومدم خونه، سریع میکسر دستی ام رو از کابینت آوردم بیرون که بندازمش دور!!! چون کتفم درد می کنه از این که دیگه مجبور نبودم هی میکسر بگیرم دستم، خوشحال بودم.

اتفاقا فرداش باید یه چیزی رو درست می کردم که باید روی گاز هم زده می شد!!
بعدنش من قیافه ام دیدنی بود که ااااا! دیدی؟! خوب شد میکسر دستی ات رو نینداختی دور

اگر نه من چه جوری با استند میکسر سر گاز هم می زدم؟!!

اینها رو در جواب مریم جون نوشتم که در چت باکس سوال کرده بودن.

به نظر من داشتن دو تاش واجبه!! داشتن همزن دستی حتی واجب تر از استند میکسر هست، همونطور که شف هم توی پست توضیح دادن.

ولی استند میکسر حس بسیار بسیار خوبی به آدم می ده. برای شستنش هم افردای که ماشین ظرفشویی دارن، می تونن کار شستنش رو به ماشین بسپرن.

:D

merccccccccc....man avvali+dovvomi+sevvomi ro daram!!!
morede chaharom ro ham mamanam dare ke man daram dar yek proje naamahsoos tasahobesh mikonam!!!!!!!! lol
(akheyy..teflaki mamanam...khob khodaiish man kheyyyli bishtar az oon az Stand-Mixer estefade mikonam khoobbbbbbbb...)
:D

@morvarid:
Morvarid jooon mitoonestid az in be estelah "gooshkoob barghiaa" ham baray rooy gaz estefade konid...ham koochik tare va ham rahat tar va makhsoosan sabok tar...albatte baray mavaade dagh bayad saresh felezi bashe...fekkonam oona ham javab bede be jay hamzan dasti :)
(aksare model hash ye saa'ri be shekl Visk ya hamzan ham dare)
..shomaha ke khodetoon ostadiD albatte..jesaarate...room be diiivarrrr! ;D

@ Roya

ممنون از راهنمایی اتون. اختیار دارید. این چه حرفیه.

رویا جون، من اون " گوشت کوب برقی " رو هم دارم.

:D

ولی تجربه بهم نشون داده برای میکس کردن سوپ و ... که خب خوبه و همیشه مورد استفاده امه.

ولی برای هم زدن دسرهایی که باید پای گاز درست بشن، اصلا با اون سر ویسکی اش راحت نیستم و چون سرش به نسبت همزن دستی بزرگتره، هی می پره بیرون و کثیف کاری داره.

فقط خدا روزی رو نیاره که ماها بخواهیم اسباب کشی کنیم!! فکر کنم اون روزه که آبرومون بره که چقدر وسیله برای این آشپزی و شیرینی پزی داریم!!! یعنی من که آبروم می ره.

:D

@morvarid:
bale...aadat ha motefavete..
chon man khodam ba oon rahatam...gaahi cake ro ham age hosele nadashte basham ba hamoon dorost mikonam kheyli ham khoob pof mikone va 80% raziam azash...fekr kardam shayad digaran ham mesle man bashan. :)
..taze shostanesh ham rahat tare! ;P
..
...na baba aberoo-rizi nadare...Eftekhare...man ke nesfe lezzate shirinipazio az kharid kardan-hash mibaram!!! lol
kollan kare honari,vasayele honari ham mikhad digee...ma shagerd ha ke ino begim vay be hale shoma ostad ha! ;)
teflaki chef che joori in hame sal "ba eshgh"kar karde bedoon emkanat..vaghean AFFFFFFFFarin!! :*

@Chef:
...chef joonam DameT GGGarmmmmMMMM ❤❤

عزیزم سلام واقعا این پستهایی که میزاری منو شگفت زده میکنه اگه جوانهای عزیز که در راه یادگیری هستند حرفهای استاد عزیز رو درباره وسایل و هزینه کردن برای اون خوب به خاطر بسپارند دنیای ما ایرانیها گلستان میشه چون تو تجملات غرق شدیم و اصلا هم نمیخواهیم از اونها استفاده کنیم 100 تشکر مخصوص به همراه بوسه تنهابرای این مدل پستها.عزیزم اینهمه احساس مسئولیت همراه با شعورتومیپرستم.دوست دارم دوسش دارم میبوسمت میبوسمش مریم

@ مروارید:
همه اونهایی که استند میکسر دارن همزن دستی هم دارن
معمولا حتی کیکهایی که باید سفیده و زرده جدا زده بشه رو اینطوری درست میکنن که سفیده رو میدن استند میکسر زحمتش رو بکشه و زرده رو با همزن برقی خودشون هم میزنن
بله واسه کرم ها و بستنی ها و سس ها همزن دستی واجبه
البته یه میکسر هم هست معروف به گوشتکوب برقی که یه ویسک داره و اونم واسه پای اجاق خوبه

البته یه تجربه رو هم بگم: من سه تا کیک با این استند میکسر خراب کردم تا قلقش دستم اومد!!! کدوم کیک ها؟ کیک شربتی و کیک ساده و کیک خرما که میلیونها بار درستشون کرده بودم!!! با پریس جون هم که حرف میزدیم اونم همین رو میگفت که جالبه که توی سایتها یا برنامه های تلویزیونی واسه کیکهاشون از پدال استفاده میکنن. من اینکار رو کردم و کیکهام خوب نشدن. پس با ویسکش درست کردم و بازم خوب نشد
اینبار با ویسک ولی با زمان بیشتر همش زدم و عالی از آب در اومد
حتی کیک خرمام کولاک پف کرد. حالا دستم اومده که با استند میکسر باید مدت زمان بیشتری هم زد. خوبی همزن برقی دستی به اینه که شما سریعتر به نتیجه مطلوب میرسی
ولی من دستام دیگه جون نداره
الانم که دارم تایپ میکنم انگشتام بدجوری درد میکنه و به زور تکونشون میدم
ولی واااااااااااااقعا استند میکسر واسه خمیر پیتزا ابزار رویایی ایه


@ رویا:
آخی! مامانا همیشه تو این مورد مظلومن. مامان من هرچیز خوب و خوشگل داره یا گیرش میاد میده به من. و این قانون درمورد مادربزرگم هم صدق میکنه
ایشالا با استند میکسر هم کار میکنید و حسابی کیف میکنید
بله اون گوشتکوب برقی رو منم استفاده میکنم

@ مروارید: آره مروارید جون میپاشه چون بلندتره. ولی من معمولا وقتی با همزن برقیم هم کار میکنم فقط یکی از پره هاش رو سوار میکنم که بعد مجبور نباشم کل اجاق رو لیس بزنم
با اجازتون من یه "پنتری" تو خونه قبلی درست کرده بودم که فقط وسایل شیرینی پزیم و قالبها و مواد اولیه ای که واسه روز مبادا انبار میکنم توش بود. یک روز کامل طول کشید تا آقای شوهر تو کارتن بریزدشون. بعد هم چند روز طول کشید تا اینجا جاشون بدیم
تازه من نصف جهیزیه ام هم تو کارتن بوده چون اونجا کابینت کم آورده بودم. الان تازه اینجا جاشون دادم
با اجازه شما گوشتکوب برقیم هم هفته قبل جام کرد. دارم دق میکنم. هرچی وسیله برقی دارم داره یکی یکی خراب میشه. اگه درست نشد خودمو میکشم . اصلا باهاش کار نکرده بودم. اصطلاحا هنوز پولش حلال نشده بود. امیدوارم درست شه. وگرنه حداقل 50 تومن دیگه پیاده شدم. شایدم صد و خورده ایش رو خریدم. خدا کنه درست شه
هرچی پول درمیاریم باید بدیم وسیله شیرینی پزی بخریم
:p


@ رویا:
راستش من اهل خرید نیستم. نه اینکه پولش رو نداشته باشم. آدم هرچقدر هم که کم پول باشه میتونه جمع کنه. کار ساده ایه. ولی من کلا اهل خرید ظرف و ظروف و وسایل خونه نیستم. تا مجبور نشم و لازم نداشته باشم هم چیزی دور خودم جمع نمیکنم. الانم اگه دستام از کار نیافتاده بود بازم نمیخریدمش. البته سوء تفاهم نشه. من عاااااااااااااااااشق خرید کردن و تو بازار چرخیدنم
:p
ولی یه جورایی سعی میکنم جلوی خرید کردنم رو بگیرم و تا امکان داره بیخودی خرج نکنم. موضوع پولش هم نیست. بیشتر مسئله واسم داشتن یک شیوه صحیح زندگیه
حالا بگذریم از اینکه پشت کوهی که من زندگی میکنم هیچی گیر نمیاد و اینم باید از تهران سفارش میدادیم و فروشنده اش 7 درصد سود گرفت و جای غذاساز ،رنده بهمون قالب کردن و تازه هنوزم آسیاب و غذاسازش رو هم نفرستادن و چون آسیاب مولینکسم جام کرده (!) واسه بچه ام نمیتونم فرنی درست کنم و
خلاصه....دلم خوووووووووووووونه خواهر

@ مریم:
مریم جون اگه من رو از نزدیک میشناختی بهتر متوجه میشدی. هرچی باشه دو تا مهندس میتونن راحت پول دربیارن. ولی ما زندگیمون تجملاتی نیست و تو یه خونه کوچیک و امکانات ساده زندگی میکنیم. من ترجیح میدم پولم رو صدقه بدم تا اینکه واسه خودم خرج کنم. ولی این یه شیوه زندگیه که من انتخاب کردم دیگران شاید جور دیگه ای از زندگیشون لذت ببرن. مثلا یکی از دوستام همه عشقش به اینه که چیزای مدل بالای بازار رو به روز خریداری کنه و اینطوری شادتره. من این رو هم قبول دارم. یعنی آدم باید طوری زندگی کنه که لذت میبره. پس ارزشش رو داره که همه پولاش رو وسایل بخره. انتخاب با خود آدمهاست
حالا یه چیز جالب تعریف کنم (میخواستم اینو توی پست بنویسم بعد دیدم زیادی وراجی میشه ننوشتمش) ما روزای 5 شنبه ناهار دعوت مادرشوهر هستیم. داداشهای آقای شوهر خیلی کیک شربتی دوست دارن. پس ما هر هفته اونجا کیک شربتی درست میکنیم. اولش با چنگال هم میزدن (من اونجا فقط نقش دفتر شیرینی پزی رو ایفا میکنم و دست به سیاه و سفید نمیزنم) بعد سر اینکه کی هم بزنه دعوا میشد. بعد از چند هفته رفتن ویسک خریدن. بعد از چند ماه ویسک هم خسته شون میکرد و غر میزدن. تا اینکه دو ماه پیش یه همزن برقی خریدن ده هزار تومن. سه سوته کیک شربتی شون آماده میشه و الان دیگه دعواشون هم نمیشه. خلاصه ابزار چیز خوبیه و آدم باید بسنجه ببینه چطوری لذت بیشتری از اون آسایشی که با داشتن ابزار بدست میاد خواهد داشت

@ مروارید:
من شرمنده ام که این پستهای کلیدی رو بعد از یک قرن آماده میکنم و فشارش به شما وارد میشه. اما بچه خوبی بودم و واسه پست پیمانه اندازگیری هم عکسهاش رو آماده کردم و اگه تایپش هم انجام شده دیگه زندگی شیرین میشود
:D

من امشب از پا درد خوابم نمیبره. وراجیم گل کرده. دیگه یه کم دراز بکشم تا سر درد هم به دردهای دیگه ام اضافه نشده
شب خوش

chef azizam manam mesle shoma hastam..yani chizio ke lazem nadashte basham be hich vajh nemikharam...chon jodaye poolesh ya jaii ham tooy khooneye adam eshghal mikone ke oon faza mitoone ba ye chiz e dige ke be darde donya o akherate adam bokhore va kholase mifid tar bashe por beshe!!...Morvarid joona goftan age bekhan asbab keshi konan khejalat mikeshan az in hame vasayele shirini pazi,manzoore man in bood ke motmaennan be oon vasayel ehtiyaj nboode ke kharidaneshoon...va be khatere hamoon cake ha va shirini haii ke ba oon vasayel pokhte shode bayad beheshoon eftekhar kard...man khodam lezzat mibaram vasayele ashpazimo negah konam...arzesheshoon be khodeshoon nist...be vaghtie ke bahashoon migzaroonam. :)
age hame bekhan harchizi ro ke mibinan belafasele bekharan...ashpazkhoone ha kam kam be anbari tabdil mishan! :D

@ Roya

رویا جون با اجازه اتون من متنتون رو با آنلاین به فارسی برگردوندم که دوستان بتونن راحت تر بخونن.

شف عزیزم منم مثل شما هستم. . یعنی چیزیو که لازم نداشته باشم به هیچ وجه نمیخرم. . . چون جدای پولش یه جایی هم توی خونه ی آدم اشغال میکنه که اون فضا میتونه با یه چیز دیگه که به درد دنیا و آخرت آدم بخوره و خلاصه میفید تر باشه پر بشه! ! . . . مروارید جون گفتن اگه بخوان اسباب کشی کنن خجالت میکشن از این همه وسایل شیرینی پزی, منظور من این بود که مطمئنا به اون وسایل احتیاج بوده که خریدنشون. . . و به خاطر همون کیک ها و شیرینی هایی که با اون وسایل پخته شده باید بهشون افتخار کرد. . . من خودم لذت میبرم وسایل آشپزیمو نگاه کنم. . . ارزششون به خودشون نیست. . . به وقتی که باهاشون میگذرونم. : )

اگه همه بخوان هرچیزی رو که میبینن بلافاصله بخرن. . . آشپزخونه ها کم کم به انباری تبدیل میشن! : دی

--------------------------

من یه تئوری دارم برای خودم. با وجود این که من کمبود جا ندارم خدا رو شکر، ولی برای خریدن هر چیزی بارها از خودم سوال می کنم که آیا واقعا به این چیز احتیاج داری یا نه؟ آیا نمی تونی با چیز دیگه ای جایگزینش کنی؟

گاهی هم خودم سر خودم رو گول می مالم و یه چیزی از زیر دستم در می ره. ولی همین چیز بعدش می شه مایه اعصاب خرد کنی من. چون همه اش توی اعصابمه.

من فکر می کنم توی وسایل من چیزهایی هم هستن که بهتر می بود نبودن. البته تعدادشون زیاد نیست و حتی شاید انداختمشون دور. ولی خب همه سعی من اینه که دور خودم رو شلوغ نکنم. همسر من هم همیشه به من می گن که این وسایل مثل آچار و پیچ گوشتی برای تو هستن و تو به اینها احتیاج داری، اینقدر مخ خودت رو درگیر نکن. اما من خلوتی رو خیلی دوست دارم. دوست دارم دورم اونطور خلوت باشه که بتونم خیلی سریع همه چیز رو تمیز کنم و هی وسایل رو جا به جا نکنم برای تمیزی.

حالا برای استند میکسر هم من یه چیز دیگه ای بگم. من با وزن کاسه اش مشکل دارم. یعنی مثلا می خوام مایع کیک آماده رو توی قالب بریزم، خب معمولا آدم کاسه رو کج می کنه روی قالب و بعد با لیسک می ریزه توی قالب. بعد اون دستی که باهاش کاسه رو دستم گرفتم دیگه داغون می شه تا من مایع رو خالی کنم.

تنها مشکل من با استند میکسرم همینه.

رویا جون، می تونم ازتون خواهش کنم کامنتهاتون رو به فارسی بنویسید؟ اگر روی سیستمون امکانش نیست می تونید آنلاین از سایتهایی مثل بهنویس و یا خود گوگل استفاده کنید که پینگیلیش بنویسید، فارسی تحویل بگیرید.

اگر هم اصلا امکانش نیست، عیب نداره. من تبدیل می کنم.

سلام عزیزم با این حرفهایی که زدی عزیز بودی عزیزتر شدی راستش منم هیچ وقت در مزیقه مالی نبودم اما" بااصول مافقط وسیله هستیم برای جابجا کردن پول موافقم. منم همیشه از همطرازهای خودم ساده تر زندگی کردم بجز یکی از نزدیکترین دوستانم که متخصص اطفال و خوشحال ازاینکه اینهمه وسیله دور خودم جمع نکردم اما از وقتی امدم اروپا تازه با خودم میگم همونام که داشتم نصفش زیاد بودمن فکر میکنم اگه تک تک ادمها رو خودشون کار کنند و نخرن این تجمل گرایی از بین میره وجامعه میتونه نفس به راحتی بکشه البته من با شما موافقم که امکانات خوبه اما در حد نیاز بازم ممنون از توجه ات که مثل مامان خوبت و همه معلمهای عزیزمون داری فرهنگ سازی میکنی امیدوارم جامعه ما از این سراشیبی که توش افتاده نجات پیدا کنه خیلی دوست دارم دوسش دارم میبوسمت میبوسمش مریم

اینم فارسی...هوراااا...
بله مروارید جون
الان دارم از سایت به نویس استفاده می‌کنم..خیییلی خوبه!!
منم با نظرتون ۱۰۰% موافقم....امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشید و غذاها و شیرینی‌های خوشمزه خوشمزه درست کنید..ببخشید اگه بأعث زحمت شدم با فینگلیش تایپ کردنم...آخه من روی کیبرده مکبوک‌ام برچسب فارسی ندارم و خییییلی سختمه جای حروفو حدس بزنم...ولی‌ این سایت خییلی خوبه.
...در ضمن من محیط این بلاگ رو خیییلی دوست میدارم!

@ Roya

اوه اوه! از این از بر تایپ کردن حروف نگید که دلم من هم خونه. من اوایل که برچسب نداشتم و بهنویسی هم در کار نبود، گاهی اوقات برای این که گیج نشم وسط تایپ، یک کیبورد روی کاغذ کشیده بودم و می ذاشتم کنارم موقع تایپ.

البته الآن همیشه برام از ایران کلی از این برچسب های کیبورد می گم بیارن که داشته باشم برای روز مبادا که از نون شب هم واجب تره.

به شما هم توصیه می کنم حتما ازشون تهیه کنید. مغازه های لوازم التحریری دارن معمولا و اگر خارج از ایران هستید، معمولا مغازه های ایرانی از اینها دارن.

ممنون که عکس کارهای زیباتون رو گذاشتید. خسته نباشید.

و خوشحالم که محیط اینجا رو دوست دارید. من مطمئنم شف با خوندن نوشته اتون خستگی اشون در می ره.

سوال در بخش دیگه:

سلام شف جون.استند میسکرت خیلی خیلی مبارک.حسابی حرفه ای شدین ها!:دی.طیبه جون یه مدل شبیه این بوش داره که من عاشقشم.مال شما مدل کی ام 010 هستش ؟حدود قیمتش چقدره؟
این غذاسازهای جدید اکثرشون کار استند میکسرم میکنن.سر ویسک و پدال و..بهشون اضافه میشه.میخواستم ببینم کارکرد اونها با این مدلی که شما خریدی فرق میکنه؟یعنی اونها کار اینو نمیکنن؟اخه با نصف قیمت اینا کلی کار انجام میدن اونا!!ممنون خانومی

@ رویا:
بله خوب آشپزی و شیرینی پزی واسه ماها یه کار هنری به حساب میاد و وسایلش هم ارزشمندن

@ مروارید:
منم همینطورم. کلی فکر میکنم که آیا لازمه بخرم یا نه
ولی تجربه به سختی بهم ثابت کرده که توی شهری که همه چی توش پیدا نمیشه تا یه چیزی دیدی باید بخری وگرنه تموم میشه و پشیمون میشی
ولی بازم درس نمیگیرم که
مثلا شهر پر از شکلات سفید بود و من همیشه انبار میکردم ولی اینبار نه... حالا کل بازار رو زیر و رو کردم و هیچی
و همینطور مارشملو
انگار که اصلا وجود خارجی نداشته
من که میدونم شنبه که دیگه نمیخوامش کل بازار پر از مارشملو میشه
یه عالمه چیزای دیگه هم هست که من مجبورم توی یخچال بذارمش چون اینجا مرطوبه و باگ هم داره
یخچالم نصفش شده پاستیل و شکلات و آبنبات و خنزر پنزر. در حدی که جای میوه توش نیست
قالب و ظرف هم که اگه بخرم میش سوهان روحم چون وقت ندارم چیزی توشون درست کنم و وقتی میبینمشون اعصابم خورد میشه

@ مریم:
مریم جون به شما باید آفرین گفت... آخه خرج نکردن خیلی سخته. این تو بازار گشتن و خرید کردن از خصوصیات زنهاست
بله حق با شماست. اطرافیان من همه اهل تجملات هستن و مرتب سرویس مبلمان و ظروفشون رو عوض میکنن

همه توی آشپزخونه فر تو کابینتی دارن واسه دکور و یه عالمه سرویس کریستال

آقای شوهر تعریف میکنن یه سمینار رفته بودن که سخنران اصفهانی بوده و تعریف میکرده که خانمش یه سرویس " گل و مرغ" توی بوفه داره که از مادرش بهش به ارث رسیده و اونم از مادرش. میگفت من نمیدونم چیزی که ما یک بار هم توش چیزی نمیخوریم چرا باید تو خونه باشه . تازه قراره به دخترم برسه و اونم معلوم نیست توش چیزی بخوره

من کلی خندیدم و به آقای شوهر گفتم : تو خیلی مونده تا خانمها رو بشناسی
این تو فرهنگمونه

@ مروارید:
من به عمرم برچسب نداشتم. واسه همین همه حروف رو حفظم
:D

بله همین مدله
حدود 800000 تومن. ولی تهران باید ارزونتر باشه
من بوش رو ندیدم ولی مشخصاتش رو اول چک کنید
بله خب ممکنه کار رو راه بندازه. اما یه نکته مهم رو پریس جون اشاره کردن اونهم دور موتور همزنه
مثلا زمان خیلی زیادی لازمه تا تخممرغ هم زده بشه
در صورتی که وقتی موتور قوی باشه سرعت همزن بالا میره و سریعتر و بهتر هم میزنه
همیشه هنگام خرید به قدرت موتورش دقت کنید

مرسی شف عزیز از توضیحاتت.بوش هم همین قیمته.قدرت موتور غذاسازهای جدید هم الان خیلی بالاست.ولی خب فکر میکنم وقتی شما یه وسیله میخری که فقط یه کار برات انجام میده،حرفه ای تره و درست تر...راستش من هر وقت این استند میکسرها رو میبینم فکر میکنم هر کی میخره لابد خیلی حرفه ایه و هر روز کیک میپزه:دی..بعد خودمو راضی میکنم که برای من همون همزن معمولی کافیه!:دی.البته در مورد شما حرفه ای بودنش صدق میکنه کاملا .
راستی شف عزیز من تهران هستم.هر وسیله یا ..که لازم دارین و تو شهرتون موقتا یا دائمی پیداش نمیکنین ،کافیه یه خبر کوچولو بهم بدین تا براتون بخرم و بفرستم.هیچ طزحمتی هم نیست و باعث خوشحالیه.شاید یه ذره از زحماتتون جبران بشه.

مرسی از محبتتون. بچه ها زیاد تهران میرن ولی خب خودم دوست ندارم به کسی زحمت بدم
بازم ازتون تشکر میکنم

بله صحیح میفرمایید. یک کار بکنه بهتره. ولی من چندتا از اتچمنت هاش رو هم گرفتم مثلا غذاساز (که رنده تحویلم دادن) پس درواقع منم همون کار اشتباه رو دارم انجام میدم ولی خب ما که پول موتورش رو دادیم

والا همزن دستی یه جورایی سریع تره. تو این چند باری که با استند میکسر کار کردم متوجه شدم زمان بیشتری میخواد تا همون کیفیت بدست بیاد. همینطور که گفتم حتی پف سه تا کیک اولیم هم خراب شد. ولی بعدش دیگه دستم اومد که باید بیشتر بذارم هم بزنه
همزن برقی دستی کنترلش دست آدمه و سریعتر نتیجه میگیریم
نه نباید لزوما حرفه ای بود
اگه هزینه کردنش واستون مهم نیست حتما بخریدش. زندگی رو شیرینتر میکنه. یعنی آزادی بیشتری به آدم میده که کارهای دیگه اش رو هم همزمان انجام بده

سلاملیکم استاد
من همزن تفال دارم با دو تا پایه یکیش ویسکه یکی دیگه مارچیپی هست که توی توضیح  فارسیش نوشته چنگک خمیر زن. این همون پدالی هست که شما توی اسنتند میکسر دارین؟
سوال دوم به هیچجا ربطی نداره!!!:
وقتی توی رسیپی های خارجی (آمریکایی) مینویسه
 heavy craem
 باید خامه معمولی استفاده کنیم؟

بله از اون هم دارم
اين پره براي خميرهاست
فقط وقتي خمير خيلي سفت باشه از كت و كول ميافتيد و ورز دادن با دست ساده تره
ولي آره همون كار رو واستون انجام ميده

هوي كريم يا هوي ويپينگ كريم نوعي از خامه است با درصد چربي بين 36 تا 40 درصد
خامه هاي معمولي توي بازار اينجا سي درصدي هستن
ولي معمولا مشكلي پيش نمياد اگه از همين مدل خامه استفاده كنيم
واضحه كه اون چون چرب تره دسر خوشمزه تري ميده
اما كل كار خراب نميشه

 سلام
آها پس از خامه قنادی هم میشه استفاده کرد؟

خودم استفاده نكردم اما احتمالا اون هم سيه

شما واقعا مهربون و بزرگوارید الان برام مهم تر اینکه خیلی چیزای دیگه از شما یاد بگیرم بعد آشپزی تک تک کامت ها رو می خونم و از نحوه تفکر شما و صحبت هاتون واقعا لذت میبرم و فکر میکنم. خیلی خوشحالم که باهاتون آشنا شدم و همیشه دعاتون میکنم شاید یه گوشه از محبت های بی دریغ و بدون چشم داشتتون جبران بشه. شادو سلامت باشین

نظر لطفتونهانشالا موفق باشيد

سلام
من تازه با سایتتون آشنا شدم و خیلی خیلی لذت بردم. من هم از تازه کارها هستم که خیلی نیاز به راهنمایی یه آشپز زیردست داشتم که تونستم شما رو پیدا کنم. راجع به همزن خیلی کمک کردین چون اطلاعاتم تو این زمینه کم بود. خیلی خوبه که آدمایی مثل شما هستن که اطلاعات و تجربیاتشون رو در دسترس بقیه قرار می دن. ان شاء الله سلامت و شاد و خوشبخت باشید.

طیبه جون میشه در مورد اون پایه مارپیچی یکم توضیح بدی من هم زیاد کیک و شیرینی درست میکنم ولی این پایه اصلا" تا حالا به کارم نیومده یا شاید هم من نمیدونم توی چه مواقعی میشه ازش استفاده کنم مرسی

همین مدل همزن برقی منتها استند دارش رو با همون پره مارپیچی که فرمودید برای ورز دادن نانها ازش استفاده میکنن
منتها در مورد کار با دست والا یه مقداری سخته
آدم از کت و کول میافته چون نیروی بازو میخواد که همزن رو محکم نگه داری تا اون خمیرها رو واسه آدم ورز بده
اما چرا همین پره رو میشه برای انواع خمیرها و نانها ازش استفاده کرد

شف جان من يه همزن كنوود ديدم ظاهرش شبيه كيچن ايد هست منتها جايي براي نصب اتچمنت نداره در واقع فقط يه همزنه با قدرت موتور 400 وات (البته مدل استند ميكسر شما راهم داشت سه م منتها فروشنده گفت اون 1400 وات كه روي مدل شف تيتانيوم نوشته مجموع قدرت براي همه دستگاه هايي هست كه توي بسته هست - ديگه الله اعلم)مثل استند ميكسر شما سه هوك داره - كاسه استيل 4 و خورده اي كه خورده اش يادم نيست 6 بود يا 7  - يه سري محافظ دور كاسه براي پخش نشدن مواد - به نظرتون خوبه ورش دارم؟ ظاهرش شبيه ان استند ميكسر كيچن ايد هست بدون قسمت جلويي براي نصب اتچمنت.  

قيمتشم يه چيزي حدود 1500 م بود ميشه راهنماييم كنيد ؟ميگفت قيمت قديمم هست. دو تا ديگه ازش داشت. مي ترسم تمام بشه مرسي.

 دوست عزیز،

کاش رفته بودید توی سایت کنوود و لینک مدل مد نظرتون رو اینجا گذاشته بودین.

قدرت موتور 400 خیلی کمه.

شما باید ببینید موارد مصرفی اتون چی هست. ولی حتی برای موارد عادی هم به نظر من قدرت 400 خیلی کمه.

اتفاقا توي سايتش هم رفتم ولي مدلش را نگذاشته بود. البته اگر سايت اصليش را درست پيدا كرده بودم. چون ان سايت محصولات هر نقطه از جهان را جدا جدا گذاشته بود. ايران كه نداشت بعضي قسمتها را هم نمي شد باز كني . به فروشنده هم گفتم مي گفت محصولات جديد معمولا بعدا توي سايت مي ره .  فروشنده مي گفت اين مدل را خيلي از مشتري هاش كه اموزشگاه دارن بردن و همچنين شاگرداي اموزشگاه.

 درخواست سايت اصلي كنوود

اينم راهنمايي هاي داخل كاتالوگش و عكس همزن البته به صورت خطي

 عزیزم،

حرف فروشنده که کاملا برای خنده است. همه جای دنیا، قبل از وارد بازار شدن یک محصول، کلی براش تبلیغ می کنن، مخصوصا در سایت تولید کننده اش.

عزیزم، خریدن یه دستگاه خوب که قبلش اطلاعاتتون رو کامل کردید خیلی بهتر از خریدن دستگاهی هست که بعد از خریدش آدم پشیمون می شه. من یه سرچ کوچک انجام دادم، شاید این به اون مدلی که شما دیدید بیشتر بخوره:

Kenwood KM 266

قدرت موتور یه همزن خیلی خیلی مهمه. این رو در نظر داشته باشید. با این حال تصمیم شما از همه چیز مهمتره.

متاسفانه اينا واسه چشم من ريزه نميتونم بخونم
منتها قيمتي كه شما گفتيد بچه ها ميگن قيمت ميكسر خودم هم همينه الان . من قيمت نگرفتم ولي چك كنيد. حتما مدلي بگيريد كه قدرت موتورش بالا باشه
اتچمنت اصلا مهم نيست
مهم قدرت موتوره بع علاوه گارانتي واسه موتورش

 مروارید جان من یه همزن کاسه دار فیلیپس خریدم که استفاده نکردم و امکان پس
دادنشو دارم ببین حدود 320 ولته و البته فروشنده گفت که گیربکس داره که
قدرت کم موتورش رو جبران میکنه حجم کاسه اش 3 لیتره و میشه خمیر مخصوص
انواع کیک رو حدود 750 گرم تو کاسه ریخت و حدود 3 دقیقه میتونی بزنی و برا
خمیر نان هم حداکثر میتونی 500 گرم آرد رو 5 دقیقه بزنی منظورم زمان و حجم
جاگیری مواد تو کاسه گردانه حالا به نظرت همین همزن خوبه با این حجم کاسه
جوابگو هست برای دستورات معمول یا نه و مقدار ورز دادنش چطور کافیه؟ اینا
تو دفترراهنماش بود حالا گیج موندم ازش استفاده کنم یا با مارک بهتری
جایگزین کنم اسمش هم همزن فیلیپس مدل hr1565
کاسه اش هم پلاستیکیه و من
چون تا حالا تجربه استفاده از همزن رو ندارم و نمیخوام برای همزدن موادم
همزن رو دربیارم و میخوام با کمک پایه و کاسه ازش استفاده کنم نمیدونم
جوابگو هست یا نه؟جون زدن خمیر در صورتی که همزن رو به حالت دستی استفاده
کنی خسته کننده است و مچ آدم درد میگیره
راستی سوال بعدی منم مث شما بوی خاص مایه خمیر رو تو مواد بعد پخت حس میکنم شما راه حلی پیدا کردی

طیبه جان و مرواید عزیز لطف کنید یه راهنمایی زودتر کنید در مورد پست همزن ضمتنا طیبه جان این همزن قبلی خودت جند وات بودمنظورم مولینکس و سامسونگه می خوام بدونم با این وات 320 کارم راه میفته یا برم پسش بدم دست نخورده است ؟ مروارید جان لطف کن آدرس سایت یا وبلاگ یا اگه نداری و امکان داره میلتو به من بده ممنون میشم خانومی

ببینید دوست عزیز، از راه دور در مورد یه چیزی نظر دادن واقعا سخته.

چیزی که در همزن ها مهمه، مخصوصا این استند میکسرها، قدرت موتورشونه.

تا جایی که من دیدم این همزن شما 350 وات قدرت موتور داره. این قدرت در حقیقت کمه. ولی باید در نظر داشته باشید که هر چی قدرت موتورها بالاتر می ره، قیمت دستگاهها هم بالاتر می ره.

با این حال تصمیم، تصمیم شماست.

مروارید جان فروشنده گفت فیلیپس گیربکس داره که ضعف موتورش رو جبران میکنه حالا خانمی لطفا یه بار دیگه پستمو بخون حجم مقادیری که برای کیک یا نون نوشتم میزانی که تو کاسه 3 لیتری جا میشه با حساب جای هم خوردن کافیه برای کارای معمول به نظرت یا کوچیکه ی
طیه جان شما هم اگه وقت کردی نظرتو بگو و منو از گیچی دربیار

سلام
شف عزیز و مروارید جان کاش  توی وبلاگ پر بارتون یک تاپیک میگذاشتید دوستان از تجربه هاشون و کیفیت لوازم شیرینی پزی و آشپزی از جمله همزن و چرخ گوشت و ... می گفتند.
والا ما تا چن ماه پیش سرمون تو درس و مشق بود الانم که وقت آزاد پیدا کردیم و میخوایم به علایق دیگمون برسیم نیاز به تجربه های عزیزانی همچون شما داریم.
مثلا همزنی که برای یک خانمی که در حد متوسط به بالا به آشپزی و شیرینی پزی اهمیت میده باید توانش در چه حد باشه؟ اگه ممکنه مارکش هم گفته بشه!
یا ویژگی یه بلندر  یا چرخ گوشت خوب چیه؟
والا از بس تو نت سرچ کردم سرگیجه گرفتم!

الان شما بايد يه دونه همزن برقي خيلي معمولي با قدرت موتور معمولي بخريدبا همين كار رو شروع كنيد
بيخودي براي ماركهاي گرونش پول خرج نكنيد
من كه خودم همينكار رو ميكنم چون چه ماركدار چه بي مارك ممكنه با كار زياد از پا بيافته
پس بهتره يه ارزونش رو بخريد كه بعد زياد ناراحت نشيد

در مورد كالاهاي ديگه هم ماركهاي معروف بازار رو بايد بخريد ممكنه يه چيزي الان تقلبيش زياد باشه منم كه صد سال قبل خريدمشون اينه كه اطلاعاتي كه ميدم ممكنه به درد شما نخوره

سلام طیبه جان منم یک تجربه دارم که با اجازهی شما میخواهم به دوستان بگم من توی یک مسافرت دلم بد جوری هوای کیک خونگی کرده بود ولی چون همزن نداشتم و حوصله ی زدن سفیده با چنگال رو هم نداشتم از جرقه ای که تو ذهنم زد استفاده کردم و سفیده رو داخل پلاستیک فریزر ریختم و با کمی هوای داخلش در پلاستیکو بستم و شروع کردم به تکون دادن پلاستیک .نتیجه عالی بود وکیک خوبی شد و دلی از عزا در آوردم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...