2011/11/21

کیک شکلات چُر کرده

chocolate dripped cake(1)
راستش من توش مونده بودم اسم این کیک رو چی بذارم. هرچی فکر میکردم اصطلاح فارسی واسه "چاکلت دریپد" پیدا نمیکردم. کیک شکلات سر رفته؟ کیک شکلات لبریز شده؟ کیک شکلات چکه کرده؟ کیک شکلات ذوب شده؟ کیک شکلات در حال وا رفتن از گرما؟.... یا من فارسیم خوب نیست... یا من فارسیم که صد درصد خوب نیست!
آخرش به این نتیجه رسیدم که همون اسم بوشهریش از همه مناسب تره. ما در زبان غنی (!) بوشهری واسه dripped یه معادل خیلی خوب داریم که میگیم... چُر کرده!  داداشم میگفت: "تو که این همه اسمهای اجق وجق خارجی واسه پستهات میذاری؛ خب اسم یکیش رو هم بذار چُر کرده!"
این کیک تولد سی سالگی داداشمه. من از بچگی واسه هر دومون کیک تولد درست میکردم. اما چون فاصله بین تولد من و داداشم نه روزه؛ مامانی خانم امر فرمودن که یک سال در میون روز تولد یکیمون رو جشن بگیریم (از بس که من واسه کیک درست کردن دنگ و فنگ دارم از تحمل ایشون خارج شده بوده لابد!). این سنت بودش تا وقتی که خان داداش واسه تحصیل تشریف بردن شریف. دیگه من بی داداشم تک و تنها دل و دماغ کیک تولد درست کردن رو نداشتم (البته کماکان واسه بچه های دایی هام کیک درست میکردم) تا امسال که بالاخره تحصیلاتشون به سلامتی تموم شد بوشهر تشریف داشتن و من با کلی ذوق و شوق به یاد کودکی رفتم تو کار کیک!
البته به دلایلی که واقفید، فقط یه کیک ساده و سریع درست کردم که در ادامه خواهید دید:


chocolate dripped cake (2)
خب... کیکش همون کیکه. دلیل انتخابم هم این بود که مامانی خانم هم بتونه از کیک بخوره. پس یه دونه بدون فراستینگ واسش آماده کردم که مشاهده فرمودید. اما این کیک هم فوق العاده سریعه (همزن نمیخواد. پس بچه آدم از ترس گریه اش نمیگیره!) و هم عالی پف میکنه. و از همه مهمتر برشش عالیه. چون توی کیک های لایه ای برش خیلی مهمه.


chocolate dripped cake (3)
برای شروع گنبد کیک رو میبریم چون میخوایم یه سطح صاف واسه کار داشته باشیم
رنگ قرمز و تیره کیک رو میبینید؟  یه کیک، اونم بدون تخم مرغ با یه همچین بافت و رنگی؟رسپیش واقعا خوبه
مجددا تکرار میکنم که من شکر کیک رو نصف کرده بودم چون قرار بود روش رو با باترکریم بپوشونم



chocolate dripped cake (4)
باترکریم سویسی رو یاد گرفتیم. این باترکریم سریع و ساده است و نتیجه اش هم تضمینیه. از همه مهمتر در برابر حرارت مقاومه
این رسپی  به ما حدود دو لیوان باترکریم میده که برای تزئین یک کیک حدود 24 سانت (کوچکتر یا بزرگتر) مناسبه. البته بسته به تزئین ممکنه به میزان بیشتری نیاز داشته باشید. این کیک من 18 سانتی بود
من حدود دو قاشق قهوه غلیظ بهش اضافه کردم (2 ق غ آب جوش + 2 ق غ نسکافه) تا طعم و رنگ خوبی بگیره


chocolate dripped cake (5)
بعد مجددا خوب همش زدم تا یکنواخت شه



chocolate dripped cake (6)
البته به اندازه سه اسکوپ از باترکریم رو برای تزئین نهایی برداشتم و بعد قهوه رو اضافه کردم.
برای فیلینگ کیک... من اون قسمت از گنبد کیکها رو خورد کردم و با فندق و کمی باترکریم مخلوط کردم



chocolate dripped cake (7)
لایه دوم که از قبل مسطحش کرده بودم رو روش قرار دادم



chocolate dripped cake (8)
من قبلا شیوه کار با باترکریم روی کیک رو توضیح دادم اما باز هم تکرار میکنم:
یه مقدار باترکریم روی کیک قرار میدیم



chocolate dripped cake (9)
با اسپچولا یا کارد بزرگ با حرکت چپ و راست کرم رو پهن میکنیم و کم کم رو به پایین حرکتش میدیم تا دیواره رو هم بپوشونه
سعی میکنیم باترکریم اضافی رو بگیریم. یعنی فقط یه لایه نازک کرم دور کیک رو بپوشونه
کیک رو به مدت ده دقیقه توی یخچال قرار میدیم تا باترکریم سفت شه
اینطوری بیس کار آماده میشه و بعد میتونیم به راحتی روی کیک کار کنیم
به این "کرام کوت" میگن چون با این کار دیگه خورده های ریز کیک وارد کرم نخواهند شد



chocolate dripped cake (10)
حالا مقدار زیادی باترکریم روی کیک میذاریم و همون کار رو تکرار میکنیم تا کیک با یه لایه کلفت باترکریم پوشونده شه



chocolate dripped cake (11)
ابتدا دیواره رو پوشش بدید و بعد برید سر وقت سطح رویی
کرم اضافه رو هر بار از بدنه کیک بگیرید
با دست راست کارد رو نگه میداریم و با دست چپ ظرف کیک رو میچرخونیم. هر چی کرم روی کارد مونده رو به ظرفی منتقل میکنیم و باز ادامه میدیم تا سطح کار تقریبا صاف شه



chocolate dripped cake (12)
یه پارچ یا ماگ رو از آب جوش پر میکنیم
کارد رو توی آب جوش فرو میبریم
با حوله یا دستمال کاغذی آشپزخونه خشکش میکنیم


chocolate dripped cake (13)
ملایم کارد رو روی دیواره کیک حرکت میدیم. باز کارد توی دست راسته و با دست چپ ظرف رو میچرخونیم



chocolate dripped cake (14)
هر بار کارد رو توی آب جوش فرو میبریم و خشک میکنیم و ادامه میدیم.
 به خاطر حرارت کارد، باترکریم کمی نرم میشه و این باعث میشه که سطح کار صاف تر و صاف تر شه



chocolate dripped cake (15)
دیواره که خوب صاف شد و ازش راضی شدیم؛ میریم سراغ روی کیک. همین شیوه رو برای روی کیک هم تکرار میکنیم
اینقدر اینکار رو انجام میدیم تا روی کیک هم صاف و تمیز شه
همین!
فقط کمی حوصله میخواد
و با تمرین استاد خواهید شد و کیکهاتون صاف و شیک خواهند بود. البته فقط واسه وقتی که نیاز به یه سطح صاف داشته باشیم، وگرنه اکثرا واسه تزئین کیک نیازی به این کار نیست



chocolate dripped cake (16)
حالا کیک رو توی یخچال قرار میدیم. مقداری شکلات رو خورد میکنیم



chocolate dripped cake (17)
توی مایکروفر یا روی بخار آب ذوبش میکنیم
با قاشق همش میزنیم تا کمی سرد و غلیظ شه



chocolate dripped cake (18)
توی قیف و یا یه زیپ لاک میریزیمش و سرش رو قیچی میکنیم و روی لبه کیک حرکتش میدیم
به صورت متناوب به قیف فشار میاریم.



chocolate dripped cake (19)
اینطوری مقداری از شکلات در برخی نقاط کیک به صورت رندم روی بدنه کیک میریزه
کیک سرده و شکلات گرم. وقتی شکلات با باترکریم تماس پیدا میکنه سفت میشه و روی بدنه کیک متوقف میشه و پایین نمیریزه



chocolate dripped cake (20)
حالا با پیلر (و یا کارد) مقداری شکلات شیو میکنیم



 
chocolate dripped cake (21)
و پایین کیک میریزیم تا لبه پایینی کیک رو پوشش بده



chocolate dripped cake (22)
کیک شکلاتی ما با تزئین شکلات روان آویزان (عمرا بتونم یه اسم درست واسش پیدا کنم. همون چُر کرده بهتره) آماده است


chocolate dripped cake (23)
اگه واسه یه مهمونی عصرونه دارید کار میکنید تا همینجا کافیه
ولی واسه تولد، یه چند قدم جلوتر میریم



chocolate dripped cake (24)
از اون باترکریم وانیلی که از قبل کنار گذاشته بودیم؛ سه اسکوپ روی کیک قرار میدیم
با قاشق مقداری شکلات گرم روی اسکوپها میریزیم
اینقدر شکلات بریزید تا روی خود کیک هم جاری شه
به سرعت روی اسکوپها نون بستنی قیفی قرار بدید. بهتر اینه که از قبل سایز نونها رو با سایز کیک تنظیم کنید. من نونها رو نصف کردم که زیاد بزرگ نباشن
روی شکلات ترافل بریزید
اگه احیانا سرعت عمل نداشتید و شکلات سفت شده بود، کافیه دوباره مقدار کمی شکلات روی اسکوپها بریزید و بعد ترافل رو بپاشید تا به شکلات بچسبه



chocolate dripped cake (25)
حالا دیگه کیک ما آماده است.
میتونید یکی یا هر چندتا که مایلید "بستنی وا رفته" روی کیکتون داشته  باشید



chocolate dripped cake (26)
این کیک واقعا افکت مذاب داره! یعنی در حدی که مادربزرگم هی میگفت: "ننه زود باشید کیکه رو بخوریدش آب شد ها! همه بستنیها و شکلات هاش داره میریزه رو فرش!"
نازی مادربزرگم!
ولی همینطور که گفتم این باترکریم کارش حرف نداره... حتی توی جهنم ما هم بیرون یخچال تا ساعتها تکون نمیخوره. هرچی دیگه بود واقعا تو این هوا چُر کرده بود!



chocolate dripped cake (27)
همینطور که گفتم این کیک برشش خیلی خوبه. میبینید که حتی این میکرو اسلایس هم حسابی خوشگل و تمیز از آب در اومده (این فرداشه که من یه اسلایسشو که با خودم آورده بودم خونه رو خوردم و در آخرین لحظات یادم افتاد واستون از برش کیک عکس نگرفتم! اینه که اسلایسش میکرو اسلایس شده!)



chocolate dripped cake (28)
امیدوارم این پست بتونه کمکی باشه واسه اینکه دیگه از صاف درآوردن سطح کیک ها ترسی نداشته باشید
توضیح ظرف کیک : این کیک استند کادوی تولدم بوده که به سفارش خودم بهم هدیه داده شده (من از این کارا زیاد میکنم. اینجوری بیشتر از هدیه ام لذت میبرم!) و از این به بعد زیاد خواهید دیدش. اگه ازش تو بازار دیدید حتما یه دونه واسه خودتون بخرید. سرمایه گذاری خوبیه. خوبی اینجور کیک استندها به اینه که میشه روبانش رو متناسب با کیک عوض کرد. البته اگه صاحبش به اندازه من تنبل نباشه!

تزئین کیک خوش بگذره!

82 comments:

سلام طیبه جووون به به یکی از یکی عالیتر هرچند عکسا واسم باز نمیشه متاسفانه.طیبه جون دوس دارم این مطلبو حتما خودت بخونی من از بهار 90 به طور اتفاقی با وبلاگت آشنا شدم من عاشق کیک و شیرینی پزیم بارهام گفتم و کمکی که در این چند ماه بهم کردیو واقعا ممنونم به خودمم قول دادم چون آرزوهای بلندی ذر این حرفه دارم به جایی که رسیدم حتما میگم که استاد گلم طیبه جان خیلی کمکم کرده واقعا انقد خوب توضیح میدی خیلی راه افتادم و خواستم با این کامنت بازم ازت تشکر کنم.امیدوارم همیشه زندگی به کامت باشه.

Superb! I was always afraid of decorating. thanks a million for the amazing recipe. but can you tell us how to make the chocolate butter cream if it is possible to make... :p
I really appreciate it in advanced.
Cheers,

Venus :-*

!ما میگیم کیکِ شکلاتی شرررره کرده
Yumm

@ هستی:
نظر لطفتونه هستی جان . خوشحال میشم بتونم در حد توان کمکی کنم
شاید از سرعت اینترنت باشه که عکسها رو مشاهده نمیکنید چون سایر دوستان تا به حال چیزی در این مورد نگفتن
با براوزر های دیگه هم چک کنید
@ ونوس:
ونوس جان در پست قبل توضیح دادم
کافیه شکلات رو ذوب کنید و هم بزنید تا کمی سرد شه که باترکریم رو ذوب نکنه
بعد به باترکریم اضافه کنید
پیشنهاد خودم دارک هستش چون رنگ و طعم خوبی بهش میده و زیادی شیرینش نمیکنه
میزان شکلاتش هم دست خودتونه. بچشید تا از طعمش راضی شید. خیلی خیلی ساده است
البته تحت عنوان چاکلت باترکریم هم یه مدل باترکریم داریم که اگه عمری باقی بود یه روزی روزگاری درستش میکنم. کل باترکریم ها توی برنامه ام هست فقط فرصتش پیش نمیاد
@ رویا:
احسنت! اینم اسم خوبیه. شُررررررررره
اینجا بیشتر مگن چره تا شره

سلام
انشاالله که خسته نباشید. دست شما درد نکنه که اینقدر با حوصله,تمام نکاتی که خودتان با تجربه به دست آورده اید رو در اختیار ما قرار میدهید. من چند ماهی هست که با وبلاگ شما آشنا شده ام و خیلی چیزها از شما یاد گرفته ام. هم نکات آشپزی و هم نکات اخلاقی, و تنها کاری که میتوانم به عنوان تشکر انجام دهم هر وقت به یادتان می افتم یا یکی از رسپی هایتان را تست می کنم برای خود و خوانواده تان 10 تا صلوات میفرستم. انشاالله که همیشه موفق و سلامت باشید
با تشکر دوباره

وای دیوونتم طیبه جون. امروز صبح که صفحه وبلاگت رو باز کردم داشتم با مامانم تلفنی صحبت میکردم که یدفعه وسط حرفام گفتم وای چه کیکی طیبه جون درست کرده :))) مامانم اینقدر خندید گفت بچه جون تو حواست به منه یا کیک ؟؟

راستی یادم رفت !! فارغ التحصیلی و تولد برادر گرامیتون مبارک.تولد خودتون هم مبارک.
استند میکسر و کیک استندتون هم مبارک. خلاصه همه چیز خیلی مبارک باشه و ان شاا.. همیشه در کنار عزیزانتون و زیر سایه مامان بزرگ گلتون شاد و سلامت باشید.دستت هم درد نکنه طیبه عزیز :**

تو بی نظیری طیبه جون.فقط همینو میتونم بگم!خوش به حال آقای برادر با این خواهر هنرمند.تولدشونم مبارک.کادوی تولدت هم خیلی زیباست راستی.حاج آقاتون خوبن شکر خدا؟چرا ازش عکس نمیذاری برامون؟درسته وب آشپزیه ولی خیلی دلم میخواد گاهی در مورد تجربیاتت در مورد بچه داری هم بنویسی برامون.

راستی مروارید جون بابت انتقال سوالام ممنون عزیزم.و مرسی بابت جوابها.

ببخشید طیبه جون فرمودین که مرنگ اگه هوا نبینه چیزیش نمی شه پس اگه روی ظرفش رو با سلفون بپوشونم می تونم توی یخچال نگهش دارم، فقط یه سوال خودشو تنها باید نگه دارم یا می شه که مثلا پاولوا درست کنم و بذارم تو یخجال و فرداش سرو کنم؟ یا باید خامه رو جدا و مرنگ رو جدا نگه دارم و هر وقت خواستم سرو کنم ترکیبشون کنم؟
نیلوفر

LIKE...
شف عزیز خیلی قشنگه... مرسی
شما احیانا اکانت فی.س بو.ک ندارید؟

طیبه جان سلام.من معمولا زود دست به کار خوردن میشم یادم میره از کارام عکس بگیرم ولی چندتایی تو آرشیوم دارم.انشالله کارایی رو که از شما یاد گرفتم و قبلا درست کردم دوباره تهیه و عکساشونو به خاطر تشکر براتون لینک میکنم.
حلا الشعیره الباکستانی
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5%21113&sc=photos
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/09/blog-post_18.html
شیزکیک الشعریه الباکستانی
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5%21124&sc=photos
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/07/blog-post_10.html
چیزکیک کوکی
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5%21114&sc=photos
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/06/blog-post_12.html
کاپ کیک شکلاتی بدون شکلات
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5%21134&sc=photos
فتوچینی آلفردو
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5%21131&sc=photos ل
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/01/blog-post_11.html
پاناکتای زعفرانی
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5%21109&sc=photos
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/11/blog-post_18.html
سیمفردو
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5%21112&sc=photos
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/08/blog-post_14.html
بتات چاپ
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5%21116&sc=photos
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/06/blog-post_29.html
حلوای شیر
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5!108&sc=photos
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2009/12/blog-post_29.html
چیز پای
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5!110&sc=photos
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/02/blog-post_26.html

کاپ کیک ماست:
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5!107&sc=photos
و

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5!117&sc=photos
و
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5!136&sc=photos
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_18.html
کیک شربتی
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5!119&sc=photos
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/02/blog-post_17.html
ژله موزاییک
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5!121&sc=photos
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_20.html
اوشن موس کیک
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5!120&sc=photos
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/01/blog-post_25.html
فروزن بنانا
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=b384ec01fe3169b5#cid=B384EC01FE3169B5&id=B384EC01FE3169B5!133&sc=photos
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/06/blog-post_28.html

salam man taze ba site tetoon ashna shodam va in chand rooze kolli lezzat bordam,az hameye karatoon lezzat bordam va fogholade idehaye ghashangi darin , too shirini pazi kheili maher nistam vali kheili doost daram karatoon ro emtehan konam,movaffagh bashin

سلام، منم امشب کلی مشق نوشته شده دارم، درسته که خیلی بدخط و نامرتبه ولی معلم (شف) ما خیلی مهربونه، دعوام نمی کنه:P
چیکن پیکاتا، جکت پتیتو، تاکو، انچیلادا، بوقلمون برگر، پیتزا چیزبایت و کیک ساده:

https://skydrive.live.com/?cid=8061c6a4fa5ad367#cid=8061C6A4FA5AD367&id=8061C6A4FA5AD367!108

ممنون، همشون خوشمزه و عالی بودن.

سلام
عزیزم ! از نی نی خوشگلت هم عکس های حرفه ای میگیری؟
بگیری ها حیفه به خدا! دوست دارم.به خاطر خیلی چیزا که واقعا اگه بخوام بنویسم اینقدر زیاده که خودش میشه یه وبلاگ جداگانه.سوال آشپزی ندارم یعنی اینقدر کامل میگی که آدم نباید سوال کنه.فقط به هرکی کامنتم رو میخونه توصیه میکنم مو به مو دستورات شف رو رعایت کنن تا به سعادت برسن !! جدی میگم.
و در پایان یه سوال هم داشتم :از آنجایی که شما تخصص در امر رژیم دارید میشه بفرمایید یک خانوم با 26 سال سن و 164 سانت قد و 61 کیلو وزن با دور مچ سیزده و نیم ،چه میزان اضافه وزن دارد؟!من سایت های زیادی رو خوندم و آشنا هستم با روش های محاسبه ولی می خواستم نظر شخصی جنابعالی رو بدونم .ممنون گلم.بووووووس

خیلی عالی بودرسپیش....باید درستش کنم هم کیکش و این تزیینش...ممنون طیبه جون همیشه شادو خندون باشی

salam azizam vay axaro didam khaili vaghte donbale in tazein cake bodam mer30 k amozesh dadi vaghean mer30000000000000000.tayebeh jonam man vase roze tavalodam khodamo tahvil gereftamo vase khodam cake kitkat dorostidam ali shoddd khodam k bihosh shodam vasash 20.blosom koki ham dorostidam onam khoshmaze bod mamnon az tozihat kamelet faghat ba doaye khairet mitonam ye zare az lotfato jobran konam.axamo beben age iradi dare hatman rahnamaeim kon khoshhal misham chon dos daram pishraft konam ba komak behtarin ostad. https://skydrive.live.com/?cid=e35377344f3394ce&sc=photos#cid=E35377344F3394CE&id=E35377344F3394CE%21115&sc=photos

@ مرضیه:
کمال تشکر رو دارم. خدا عجرتون بده
@ سیمین:
خدمتشون سلام من رو برسونید
و مرسی از محبتتون. خدا به شما هم طول عمر با عزت عنایت کنه
@ نیمچه آشپز:
ایشالا اونم سر فرصت چشم
والا فعلا که دل درد و شایدم لثه درد اذیتش میکنه و امشبم خدا رحمم کنه
بچه داری هم والا فعلا کار خاصی که نمیکنم ولی در آینده چشم حتما
@ نیلوفر:
نه نه
رطوبت میبینه و بدمزه میشه
جداگانه نگهداری کنید
@ عطیه:
نظر لطفتونه

@ شهزاد:
ماشالا هزار ماشالا همه زیبا هستن و آدم از دیدن اینهمه کار یکجا لذت میبره
مرسی که اینقدر وقت گذاشتید و عکسهای زیباتون رو آپلود گردید
احسنت بر شما
@: زهرا
وای این چه حرفیه میزنید واقعا حظ کردم
یک از یکی زیبا تر
واقعا خوشحال شدم که کارهاتون رو دیدم. میدونم آپلود دردسر داره. تشکر میکنم
احسنت
@ آتنا:
نظر لطفتونه عزیزم
شما تقریبا شرایط قبل از حاملگی من رو دارید و من با 57 کیلو و 167 سانت اسکلت بودم
سایتهای زیادی هستن ولی من خودم عضو
Ediets.com
هستم که از مقاله هاش خیلی راضیم
عضو که میشید سوالها رو جواب که دادید واستون محاسبه میکنه و بهتون میگه چیکار کنید و اینها هم رایگانه
@ سیما:
مرسی
@ سارا:
منتظر دیدنش هستم
@ هستی:
خوشحالم که مشکل عکس حل شد
کیکتون عالی شده
برشش حرف نداره
فوق العاده دارک و زیبا
ترک کوکیها هم نشون میده که کیفیتش خوب بوده
مرسی که عکسهاتون رو آپلود کردید
ایشالا همیشه موفق باشید و شاهد کارهای زیباتون باشیم

این عالیه! یه تزئین شیک و طعم بی نظیر!!! حیف که باتر کریم نمیتونم بخورم! ببینم به مش مهدی جیزیم دادی یا نه ناقلا؟

فعلا فقط فرنی و حریره بادام و پوره سیب زمینی
ایشالا شکلات خورش هم خواهیم کرد
:p

طیبه جان عاشقتونم با این کارای فوق العادتون

This comment has been removed by the author.

سلام طیبه خانم من چند ساعته با وبلاگتون آشنا شدم ،از ،طریق آشپز ژولیت در فیس بوک،صمیمانه بهتون تبرک می گم
از طرز نگارشتون مشخصه که آدم بی ریایی هستی و اهل دل، براتون آرزوی سلامتی و موفقیتهای روزافزون میکنم
پایدار باشید
;)

نظر لطفتونه
موفق و پيروز باشيد

سوال در یک بخش دیگه:


راستی طیبه جون میخوام واسه تولد داداشم کیک شکلات چر کرده رو درست کنم میشه با خامه درستش کرد؟آخه تا حالا باترکریم درست نکردم و نمیدونم مزش چه جوریه ؟
ممنون میشم راهنماییم کنید


جواب احسانه جون:


بله می توانید با خامه جایگزین کنید اما پیشنهاد من این است که برای یکبار هم شده باتر کریم را امتحان کنید. پشیمان نمی شوید.

دوباره سوال:


احسانه جون میتونم باترکریم رو 2-3 روز قبل درست کنم بزارم یخچال و بعد که بخوام استفاده کنم باید دوباره همش بزنم ؟ یا فقط وقتی میزاریم تو فریزر باید دوباره هم بزنیم ؟

جواب شف:


دو سه روز كه چيزي نيست ماه ها توي فريزر ميمونه
ولي بايد در پوشيده باشه كه بو جذب نكنه

https://profile.live.com/cid-2172bc176e9e469f/#!https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21845&sc=photos

شرمنده که عکس با فلاشه از بین صد تا عکسی که خودم با دوربینم گرفته بودم این یکی که خواهرم با موبایلش گرفته بود بیشتر به دلم نشست

من با کیک 1234 کار کردم چون این واسه تولد برادرم بود و اونم کیک شکلاتی دوست نداره باتر کریمو هم نسکافه ای نکردم چون اهل خونه طعم نسکافه دوست ندارن . شکلاتم هم مثل مال شما خوشکل چره نکرده ولی در کل این سریعترین تزیینی بود که به عمرم انجام دادم ولی در کل ازش راضی بودم(باور کنین خودش خیلیی خوشکلتر از عکسش بود)

عکس از نمای پشت با بستنی که دیگه اب شده و ریخته(واقیتش چند تا قاشق باتر کریم اضافه اوردم که نمیدونستم چکارش کنم. تو پست خودش میگم چرا نخواستم بذارم فریزر.واسه همین فکر کردم جالبه اگه پشت کار بستنی اب شده داشته باشم_)
https://profile.live.com/cid-2172bc176e9e469f/#!https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21847&sc=photos

اینم عکس برش
https://profile.live.com/cid-2172bc176e9e469f/#!https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21848&sc=photos

مرسی طیبه گل

هميشه همينطوره آدم كلي زحمت ميكشه بعد عكسش اوني نميشه كه توقع داري
ولي من خودم ميدونم چي تصور كنم و اصل كار چي بوده
به نظرم پروژه موفقيت آميزي بوده
راستي امضاي عكسها خيلي بامزه است
تزئين كيكت هم خيلي خوبه كه
كار صاف و صوف كردن سطح كيك كاريه كه با تمرين و تجربه بهتر و بهتر ميشه
البته ترن تيبل كمك زيادي ميكنه ولي اگه چرخونك يا مسگري هم تو خونه داشته باشي كفايت ميكنه. بدونشون هم ميشه ولي اين سرعت كار رو به مراتب بالا ميبره

باتركريمش هم حرف نداره
براي صيغلي شدن سطحش هم كافيه از همون شيوه كارد داغ استفاده كني كه رضايت كامل از كارت داشته باشي

همه چيز عالي عاليه . در پست باتركريم آلماني توضيح بيشتري ميدم

يه چيزي كه واسم خيلي خيلي جالبه نازك بودن لايه باتركريمه
خيلي خوب نازك كار كردي واقعا جالبه. كار ساده اي نيست آخه

عرض سلام خدمت استاد.
1- من قهوه پودر شده با کیفیت عالی دارم اگر بریزم توی باتر کرم تلخ نمیشه؟
2- قهوه باید سرد بشه بعد بریزیم توی باتر کرم درسته؟
3- شما نوشتید برای فیلینگ کیک هم از باتر کرم استفاده کردید. یعنی رسپی باتر کرم رو دو برابر باید درست کنیم یا خودش کفایت میکنه؟
ممنون

اگر قهوه فوريه كه موردي نداره
وگرنه قهوه آسياب شده بايد به عمل بياد. يعني يا جوشيده يا دمي يا با دستگاه. من خودم دستگاه دارم. مقدار كمي آب رو با مقدار زيادي قهوه بجوشونيد تا غليظ شه

بله سرد سرد

همون كافيه چون فيلينگش نازكه

كيك هاي شكلاتي رو معمولا بدون شربت ميذارن. البته ميتونيد هم با برس مرطوبش كنيد البته اگه نياز ميبينيد

سلام. من دیروز برای تولد پدرم این کیک رو درست کردم
البته با خامه پوشوندمش و خیلی تندتند تزیین کردم
خوشحال میشم نظرتون رو بهم بگید ممنونم

سلام
استاد دستتون درست
 همه طعم کیک رو دوست داشتن و از تزیین هم خیلی خوششون اومد. حریص بودن به خوردن!!!!
من برای شکلات از شکلات چیپسی فرمند استفاده کردم (تخته ای پارمیدا هم داشتم ولی این رو همینجوری اولین بار استفاده کردم) که متاسفانه نه در حالت نیمه گرم و نه در حالت خنک اصلا شره نکرد. مجبور شدم خودم با کارد بکشمشون پایین.  به خاطر جنس شکلات بوده؟ البته من وقتی آبشون کردم روغن بهش اضافه نکردم چون شما ننوشته بودید. میتونه این دلیلش باشه؟ یا چی.
تشکر بابت همه چیز

كيكتون بسيار زيبا شده و فرم نون بستني ها خيلي جالبه
و البته به عنوان كسي كه عاشق خامه است مطمئنم كه خوشمزه بوده
احسنت

با اين وجود باز هم كيكتون خيلي زيبا شده
راستش من خودم استفاده نكردم و تجربه اش رو ندارم
اما يك مورد رو در رابطه با چيپس شكلاتهاي خارچي ميدونم. اونم اينه كه مواد افزودني دارن كه به سادگي ذوب نشه و توي بيسكويتها و كيكها فرمش رو حفظ كنه و خوشگل بمونه
احتمال ميدم اين هم مواد افزودني داشته كه خوب ذوب نشده
معمولا در اين جور مواقع شكلات تخته اي بهتره
من واسم شكلات دارك پارميدا هديه آورده بودن از كيفيتش راضي بودم
ولي اگر احيانا باز يه همچين موردي براتون پيش اومد خودتون رقيقش كنيد يا با آب جوش يا با روغن  و يا با خامه به شكل گنش

https://public.blu.livefilestore.com/y1p4H-vVkAIFsuqAIgtN4veP27dXHW7fsUp7CsKWs-gq-Qrm4OLVfc3Lt1LMYba2BoxpY6LJR5nB-_E7_UQ22YebA/dripped%20chocolate%20cake.jpg

و

https://public.blu.livefilestore.com/y1pCT4kagAFTR1iaojaJfqMclxx0akMln4HGQNslqGDUNmH1p5MxogHFCg8H4XaEqra3ZBkWGy2S5zltNTd3u8w7Q/dripped%20chocolate%20cake-b.jpg

 این کیک یکی از دوست داشتنی ترین کیک هایی بود که درست کردم.
و چون قرار بود من و آقای همسر مشترک از خوردنش لذت ببریم، برای پایه از کیک دوستتداشتنی شکلاتی بدون تخم مرغ و کیک اسفنجی مورد علاقه آقای همسر استفاده کردم.
خوب البته در همون لحظه اول باترکریم فرانسوی رو خراب کردم :دی اما در حالی که سعی می کردم
به اعصابم مسلط باشم و مرتب به خودم یادآوری می کردم که شف هم حین درست کردن کیک عروسی دکتر نگار با فرآیند سوپ شدن ِ باترکریم روبرو شدن ، همچنان به هم زدن ادامه دادم. دیگه داشتم به سطل زباله و روز از نو روزی از نو فکر می کردم که ...
درست شد.
یعنی این همه تحمل از من  بعید بود در کل :دی

البته من بعد از تجربه کردن چندین باترکریم ، به این نتیحه رسیدم که باترکریم آلمانی کمتر روی اعصاب و روانم رفته:دی
همه چیز عالی بود.
ممنون شف عزیز

 نازنین جون خسته نباشید
راستش من خیلی  خیلی کم پیش میاد کیک یا شیرینی دلم بکشه بخصوص وقتی پای باتر کریم هم وسط باشه ولی میخوام اعتراف کنم که امروز عصر با دیدن کیک زیباتون اب دهنمو قورت دادم خودمم باورم نمیشه ولی راستش خیلی تمیز و شیک شده و واقعا اشتها برانگیز

   ممنون بهار جون نظر لطفتونه :-*

واي نازنين جون كولاك كرديد. اين كيك واااااااااااااااااقعا زيبا و شكلاتيه. و از اون عكسهاييه كه آدم رو صدا ميزنه و ميگه انگشتت رو بيار بزن زير اين شكلاته كه داره ميريزه و بليسش
يا فقط به من اينو ميگه؟
من معمولا شكلاتها صدام ميزنن
:D
تزئينش هم خيلي زيبا شده
از ترنزفر شيت استفاده كرديد؟

واقعیت اینه که من رو خامه صدا می کنه همیشه :دی
از ترنزفر شيت که خودم رو شکلات طرحش رو پیاده کردده باشم استفاده نکردم شف جان
 آماده اش رو تهیه کردم و  توی خونه دارم برای وقتی که عجله اجازه نمی ده هیج ایده ا ی برای تزئین به ذهن م برسه.

این کیک رو برای تولد دوستم درست کردم و خونشون بردم. خیلی خوب بود. طعم و شکلش دل همه رو برده بود :)
سر درست کردن باترکریم داشتم به مشکل برمیخوردم (عین ماست بود و سفت نمیشد) که یکهو صدای شما تو گوشم گفت یکم صبر و توکل لازم داره. خلاصه من یک ساعتی درگیرش بودم . اما بالاخره جواب داد و سفت شد. خیلی حال داد کار کردن بعدش با باترکریم. هرجور میخواستی میشد. 
البته با اینکه من نسکافه ای کرده بودمش اما یکم (فقط یکم) طعم کره داشت. باترکریم آلمانی مزه بهتری داره؟
درکل عالی بود و بسیار بسیار ممنونم
راستی این گاناش عجب موجود فوق العاده ایه :) خیلی دوستش داشتم

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=047232219e443e4b#cid=047232219E443E4B&id=47232219E443E4B%21228&sc=photos 

عجب كيفيتي پيدا كرده اين باتركريم
بسيار عالي شكوفه زديد
بله موافقم گنش يه چيز ديگه است. واسه همين كم درست ميكنم كه همه اش رو نشينم بخورم
بله آلماني كم شيرين هست اما مزه كره رو نميدونم چي بگم چون خودم با هيچ كدوم از باتركريمها مشكل ندارم
اما باز يه مدل باتركريم ديگه هم عكاسي كردم كه بعد يه بار هم اون رو تيست كنيد طعمش رو خيلي دوست دارم
احسنت

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=c37f1a25e65f27b7#cid=C37F1A25E65F27B7&id=C37F1A25E65F27B7!173&sc=photos
من خیلی خوشم اومد از این تزئین و بقیه هم تایید کردن.ممنون طیبه بانو

واي ريحانه جون خيلي با نمك شده
و كلي هم با اون كارت توي بگ گراوند حال كردم
سالگرد ازدواج مبارك باشه 

https://skydrive.live.com/?cid=C37F1A25E65F27B7&id=C37F1A25E65F27B7!173&sc=photos#cid=C37F1A25E65F27B7&id=C37F1A25E65F27B7!177&sc=photos
ممنوووووون بانو!!!این هم یه نمای نزدیک از اون کارته تقدیم به شما!قابل باشه کار خودمه.ایشالا بیام ایران یه سری از کارایی که خیلی خوشکل شدن رو تقدیم میکنم بهتون.میارم براتون بوشهر:)
بالاخره ماییم و یه طیبه!
ممنونم از تبریک هم :*

ای جان،

من عاشق کلاه اون آقا گنجیشکه شدم. زیبای زیبا.

وااااااااااي چقدر ناز
ريحانه جون هيچ ميدونستيد كه اين خودش يه شيوه تزئين كيكه؟
خيلي هم خوشگل ميشه
كيك رو با فوندانت ميپوشونيد بعد نوارهاي باريك رنگي درسن ميكنيد . با فوندانت البته
و روي كيك  رو تزئين ميكنيم
با خلاقيت شما ميدونم عالي ميشه

برای تولد همسرم پختم، به نظرم فقط شکلاتش خوب چر نکرده! ممنونم

اتفاقا بسیار زیبا شده عزیزم
واقعا عالیه
کار با شکلات کمی تجربه میخواد و جنسش هم تاثیر داره
انشالا توش استاد میشید
احسنت

شف جان برای فیلینگ بغیر از گاناش چی پیشنهاد میکنید؟ میخوام و خامه ای و لطیف باشه. مثل شیرینی خامه ای . مرسی

موس
كه با ژلاتين درست ميشه
موسلين
كه با زرده تخم مرغ درست ميشه
كرد
كه با مركبات درست ميشه

سلام با سپاس فراوان بابت زحمت هاتون یه سوال داشتم ازتون اگر ممکنه راهنماییم کنید چون فردا تولد پدرمه میخوام کیک درست کنم اگر بخوام یه کیک رو با چاکلت کرم چیز فراستینگ پوشش بدم به صافی خامه در میاد؟ و ایا این تکنیکی که در این کیک بکار برید شکلات چر کرده روی چاکلت کرم چیز فراستینگ نتیجه میدهد؟خواهش میکنم جوابمو بدید

بله صد درصد
اگر خوب درستش كنيد همينقدر صاف خواهد بود و شيك ميشه

بله اين تكنيك با همه كرمها جواب ميده

سلام... من 2 هفته دیگه تولدمه. وقتی دستور این کیک و تزیینشو دیدم خیلی خوشم اومد..امروز برا تمرین خواستم این کرم رو امتحان کنم دقیقا هم طبق دستور عمل کردم... ولی کرمم اونقدر که تو عکس نشون میده سفت نشد.. گذاشتمش تو یخچال بعد از 10 دقیقه دوباره شروع کردم به زدن ولی به جای اینکه سفت تر بشه از حالت یک دستی در اومد و حالت تیکه تیکه گرفت.. انگار که کره های توش میخواد جدا شه... هز چقدر هم ادامه دادم بدتر شد و وقتی داشتم میمالیدم روی کیک تو هوای آزاد خیلی شل شده بود.. میشه لطفا بگید که دلیلش چی بوده؟ البته بگم که من از مارگارین استفاده کردم. سوالم اینه که تمام مدت کرم رو باید با هم زن هم بزنیم؟ و اینکه منظورتون از پدال قطعه دومیه که هر همزنی داره؟ ممنون میشم اگه جواب بدین

شما بايد از همون پره همزنتون استفاده كنيد

دليلش سرئي اوليه كره بوده
اين پيش مياد
البته صد درصد با همزدن درست خواهد شد
منتها براي اينكه از اول خراب نشه بايد كره نرم باشه كه دماش باعث بريدنش نشه
ولي به خاطر داشته باشيد باتركريم هرگز خراب نميشه
فقط بايد هم زد

طيبه جون اسلام.اين اولين باره دارم بران كامنت ميذارم.بدوووون خيلي بهت حسوديم مي شه كه انقدر هنرمندي .من روزي چند بار ميام تو سايت و كيف مي كنم با ديدن هنرات.خوووووش به حالت.همسرت حتما خيلي بهت افتخار مي كنه.عاشششششقتم.برات آرزوي موفقيت مي كنم
ميشه ايميلتو بهم بدي؟

سلام سرآشپز هنرمند و مثل خودم سرشلوغ
قبل از شاهكار هنري ام توي پست كيك ساده براتون كامنت گذاشتم كه تاييد شده بود اما حتما فرصت نكرده بوديد جواب منو بديد اما آخرش با توكل بر خدا و شانس! اين كيك رو براي اولين بار براي كادوي تولد پسر خاله ام درستش كردم گرچه به خوشگلي مال شما نشد اما گفتم عكسش رو براتون بگذارم تا ايراد هاي كارم رو اگه وقت داشتيد بگيد. راستي يه بدبختي كشيدم سر درست كردن باتر كريم سوئيسي كه نگو و نپرس!!! هاهاها
هي به هواي اينكه درست ميشه من و همسر جان مهربون هم زديم تا همزن ازش دود بلند شد اما باتر كريم گفت من درست نميشم كه نميشم اما من كه از رو نميرم و بلاخره اين رو هم درست ميكنم. اين كيك رو با باتر كريم رو درست كردم

كلي دعاي خير من و همسر جانم پشت سر شما ميباشد راستي...چون خيلي ماه هستي سرآشپز مهربون

به به عالیه دوستم 

تولد آقا بهروز هم مبارک باشه

مرسي عزيزم، من تازه ترين شاگرد اين سرآشپز حرفه اي هستم و حسابي مديونشم چون هر دفعه كه چيزي درست ميكنم انقدر مورد تشويق قرار ميگيرم كه از شدت ذوق مرگ شدن، 2 كيلو به وزنم اضافه ميشه

راستي شف عزيز من كيكم حدوداً يك ساعتي توي فر بود چون بعد از 40 دقيقه كه تست ميكردم همچنان تستر همراه با كيك بيرون مي اومد بعدشم اينكه تپه ماهور شده بود يعني بعضي جاهاش اصلا پف نكرده بود و بر عكس يه جايي از اون انقدر پف كرده بود كه نگو. البته بعدشم خيلي خيلي كم پفش خوابيد. خودم حدس زدم بخاطر حرارت و غير استاندارد بودن فر شايد باشه اما گفتم از شما هم بپرسم
ممنون عزيزم

عالی شده، خیلی هم خوب شکلاتاش به قول شف، چُر کردن
فکر کنم صاحب کیک حسابی خوشحال شدن ها، چون خدا وکیلی از این کیک ها بیرون نمیشه گیر آورد
موفق باشین

 کیکتون عالی شده. خسته نباشید.

حدستون در مورد حرارت غیر استاندارد فر درست بوده. در این مورد شف تا به حال خیلی توضیح دادن. بهتون توصیه می کنم از جستجوی سایت استفاده کنید و مباحث رو مطالعه کنید. باز هم اگر سوالی بود حتما بپرسید.

به امید داشتن یه پست جداگانه برای این مشکل گنبدی شدن کیک ها در  سایت!!

:p

 مرسي مرواريد جون از جوابت چشم حتما پست ها رو با دقت خواهم خوند اما بايد سعي كنم بتونم لوازم كيك پزي خودم رو ارتقا بدم چون خيلي روي نتيجه نهايي كار تاثير ميذاره. بازم ممنون و به شف عزيز ما سلام برسونيد و بگيد ما بدون سايت و آپ ديت هاي ايشون هيچي نيستيم
بوس

 مرسي دوست عزيزم. واي اگه بدوني با اين كيك خوشگل چقدر توسط فاميل و مهمون ها مورد تشويق قرار گرفتم. متولد كه ديگه نگو تا آخر شب ازم تشكر ميكرد...ها ها ها
مزه اش هم عالي شده بود، دست شف هنرمند ما درد نكنه كه من يكي كه خيلي مديونشم

من شرمنده ام اگر برام مقدور بود زودتر به كامنتها پاسخ بدم حتما اين كار رو ميكردم
ولي كيكتون حرف نداره درسته كه خيلي اذيت شديد منتها اينا همه اش تجربه است و هيچي بهتر از همين نيست
انشالا هم قلق فرتون دستتون مياد هم اينكه توي كرمهاي تجربه كسب ميكنيد
هر چند كه قيافه باتركريمه عالي شده و خيلي صاف و تميز و شيك در اومده
كارتون حرف نداره و واقعا عالي كار كرديد
احسنت بر شما

شما محبت داريد
بله ايميل آقاي شوهر رو در پست چطوري كامنت بذاريم ميتونيد پيدا كنيد

مرسي شف مهربون و عزيز كه هميشه به ما انرژي مثبت ميدي و كارامون هرچي كه باشه ازمون تعريف ميكني
برات بهترين ها رو آرزو مي كنم 

شف طیبه ی عزیز کیکتون بسیار زیباست
بار اول که دیدمش عاشقش شدم و
درستش کردم
البت یه اشتباهی کردم تو قالب بزرگ ریختم وقتی خواستم برش بزنم کیکم پودر شد
حالا میخواستم بپرسم با توجه به بافت این کیک اگه داخل قالب گالوانیزه بریزمش موقع درآوردنش کیک خراب نمیشه؟
باتر کریمشو درستیدم تو فریزر آماده س ایشالا دوباره بتونم کیکو بدرستم
پیشاپیش مرسی از کمکهاتون

دوست عزیز،

از اونجایی که سوالتون مربوط به کیک شکلاتی بدون تخم مرغ هست، سوالتون رو به پست خودش منتقل می کنم.

گلم واقعا کارت عالیه. نامبروانه نامبروانی خانومی یه سوال این ظرف دسرت رو از کجا خردی ؟



۱. کیک شکلاتی بدونه
تخم مرغ چر کرده 
البته چر نکرده ، خودم  چروندمش، آخه
شکلاتو که تمپر کردم   گذاشتم جلو کولر که دماش بیاد پایین ، تو این فاصله
مثلا اومدم این دفعه قیف کاغذیمو مدل طیبه درست کنم  نکه  به نسبت قیف
های خودم پیچشش کمتر بود ،  ، تا شکلاتو ریختم توش باز شد  و ریخت رو
دستم ، تا قیف عوض کرد شکلات غلیظ شد  کیک هم سرد بود ، و این بود که چر نکرد 
باتر کریمش رو بود  ، بسیار خوشمزه ، البته من از
بس مهمونام باتر کریم کیک هامو تو بشقاب گذاشتن  و نخوردن گفتن مزه کره میده
، من  چند باری هاست کره و شکر همه باتر کریم هارو نصف میکنم و خوشبختانه
خیلی مورد استقبال قرار میگیره  و تو کیفیت نهایی خیلی تاثیر نمیزاره فقط قبل
ماسوره زدن باید  ده دقیقه تو یخچال  بزاری 
و این یه مژده برای کساییه که با مزه کره باتر کریم ها
مشکل دارن 

 سوال در بخش دیگه از سونا جون:

سونا جان  مقدار شکر و کره باتر کریم "رو"رو هم کم کردین؟یا نه؟ پس در کل این باتر کریم خیلی خوشمزه تر از باترکریم های دیگه هست؟

جواب ایشون:

اره عزیزم  تو این کیک هم شکر و هم کره  باتر کریم رو ، رو  نصف کردم،  همونطور
که گفتم جدیدن برای همه باتر کریم ها این کارو میکنم  البته ی تغییرات
 جزیی هم میدم ، به ترتیب  که عکس  کیکامو میزارم میگم چقد موادو  کم کردم  اصلا مزه رو قابل مقایسه با بقیه باتر کریم ها نیستخیلی خوشمزست  اگه بخوام به ترتیب مزه باتر کریم هارو دسته بندی کنم البته به مزاج من و اطرافیان  اینجوریناول رو، بعد صد تا جای خالی ، دوم آلمانی 


 بعد فرانسوی،   بعد سوسیسی و ایتالیایی
دوباره ۱۰ تا جای خالی
 آخر سرم هم آمریکایی

منظورتون استند كيكه؟
از شهر خودمون

كيك با نمكي شده سونا جون
در مورد شكلات چر كرده اش هم يادمه بهتون تو اون يكي پست پاسخ دادم
احسنت

سلاااااااااااام استاد بزرگ
من این کیک فوق العاده شما رو درست کردم. حرف نداشت. هیچ کس باورش نشد خودم درست کرد. همه میگفتن از قنادی گرفتی به اسم خودت زدی :) خواستم عکساشو براتون بفرستم نفهمیدم تو سایت چه جوری میشه این کارو کرد اینه که براتون ایمیل زدم. خیلی خوشحال میشم اگه اشکالامو بهم بگین
بازم خیلی خیلی ممنووووووووووووون

سلام استاد بزرگ و مروارید جون
اینم عکس کیک شکلاتی چر کرده من که ازم خواسته بودین تو بخش خودش آپ کنم
لطفا اگر ایرادی داره بهم بگین
خیلی خیلی ممنونم و واقعا سایتتون عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه
دوستون دارم خیلی زیاد
 

بسيار عالي شده
فوق العاده خوب چُر كرده
اي ول داره

دستتون درد نکنه برای آپلود عکس.

بسیار بسیار عالی. باتر کریمش هم که بسیار یکدست شده، چر کردنش رو هم که شف فرمودن. خسته نباشید.

 .خیلی خیلی ممنونم استاد جونم. با راهنماییهای عالی شماست که تونستم این کیک رو درست کنم. آخر هفته هم سالگرد ازدواج پدر و مادرمه و خیلی دوست دارم کیک پنجره های رنگی رو درست کنم. ایشااله به همین خوبی در بیاد و عکسش رو واستون بفرستم.
بازم خیلی خیلی خیلییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون

 مرسی مروارید جونم
خیلی خوشحال شدم که پسندیدین. ایشاله دستورای بعدی رو انجام میدم و واستون میفرستم
از زحمتای شما هم خیلی ممنون

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...