2013/06/19

چگونه جستجو کنیم

در صورتی که دنبال رسپی خاصی توی وبلاگ هستید و یا چیزی توی کامنتها بوده و دنبالش میگردید کافیه خودتون دست به کار شید و سرچش کنید



دو جعبه جستجو در سايت وجود دارد. 
اولي: باكس جستجوي تصويري




كافيه کلمه مورد نظرتون رو در اين باكس بنویسید و پس از تايپ كردن "كليد اينتر بر روي كيبور كامپيوتر" رو فشار بديد تا اون كلمه رو جستجو کنه








اشتباهي كه خيلي از دوستان مرتكب ميشن كليك كردن اين دو گزينه است.
شما اين كار رو نكنيد







به جاش براي مشاهده ادامه نتايج جستجو روي اين كليد كليك كنيد تا به صفحات بعدي جستجو منتقل بشيد






:و براي استفاده از باكس جستجوي دوم


كافيه کلمه مورد نظرتون رو در اين باكس بنویسید و پس از تايپ كردن "كليد اينتر بر روي كيبور كامپيوتر" رو فشار بديد تا اون 
كلمه رو جستجو کنه





اون پایین عکس، جایی که فلش زدم. اونجا تعداد صفحات نتایج جستجو رو نشون میده ، یعنی که باید بقیه صفحات رو هم بگردید تا کل مطلب دستتون بیاد.








گزينه بعدي استفاده از آرشيو هاي تاريخي و موضوعي هستش كه در تمامي صفحات سايت قابل دسترسي هستند





با كليك كردن روي دكمه آرشيو غذا و شيريني شما به آرشيو تاريخي سايت دسترسي خواهيد داشت
تمامي رسپي ها بر اساس تاريخ منتشر شدن قابل دسترسي هستند






با كليك كردن روي دكمه آرشيو موضوعي شما قادر خواهيد بود به صورت موضوعي به تمامي رسپيها دسترسي پيدا كنيد.





در جستجوي موضوعي به هيچ عنوان روي گزينه "Show all posts" كليد نكنيد





براي مشاهده ادامه نتايج جستجو در آرشيو موضوعي يا آرشيو تاريخي كافيه روي دكمه "Older Posts" كليك كنيد







گزينه ديگري كه براي جستجو وجود داره استفاده از سايت گوگل هستش.
براي جستجو از طريق سايت گوگل بايد ابتدا در باكس جستجوي گوگل "كارگاه آشپزسازي" رو تايپ كرده. سپس كلمه مورد نظرتون رو در ادامه تايپ كنيد
به اين ترتيب به راحتي و سريع ميتونيد در كارگاه آشپزسازي جستجو كنيد

در نهايت اگه احیانا نتیجه مورد نظرتون رو نگرفتید؛ دو حالت داره: یا اصلا در سايت وجود نداشته یا باید جور دیگه ای تایپ میشده. در هر صورت تمامي اين شيوه هاي جستجو همیشه جواب میده. انشالا کار شما رو هم ساده خواهد کرد
موفق باشید

14 comments:

سلام طیبه جان
من همیشه از همین روش سرچ استفاده میکنم ولی کسانی که وبلاگ شما رو بهشون معرفی کردم چند نظر داشتن که خواستم بهتون بگم.
قبلا"تا اونجائی که من یادمه قسمت " منو" ستونی بود که عنوان ها بترتیب زیر هم آمده بود که بنظرم از این حالت شلوغ و" توهم توهم "الان خیلی بهتر بود و خیلی خوب میشد اگر همون حالت ستونی بود و با یک کمبو باکس کنار هر عنوان میتونستیم اسامی رسپیها رو هم ببینیم.
مورد دیگه اینکه قبلا" وقتی مثلا"عنوان دسر رو انتخاب میکردیم حدود 4-3 تا از دستورات تو یک صفحه نمایان میشد و "اولدر پست " بالای همون صفحه روکه میزدیم به ترتیب از آخر به اول همه رسپی های مربوط یعنوانها رو (مثلا" کل دستورات مربوط به دسرها" رو بترتیب میدیدیم که الان بجای اولدر پست " آل پست " گذاشتید که وقتی میزنیم میاد رو پست جدید .بنظر من شیوه سابق خیلی بهتر بود.
ببخشید طیبه جون فضولی کردم ولی خیلی ها بهم میگفتن وبلاگ شف طیبه برامون گنگه چون دسته بندی مناسب نداره و من چون خیلی دوستتون دارم و وبلاگتون رو جزو بهترینها میدونم خواستم شما رو از نظرات بقیه هم مطلع کنم.ممنون از زحماتتون

مرسی سیمین جون
والا اون قسمت منو رو من " ابری" کردم چون جمع و جور تر هست تا اون فرم لیستی
باز هم به ترتیب حروف الفباست پس دیگه اون مشکل سردر گمی نباید پیش بیاد و تازه چشم سریعتر هم روش حرکت میکنه
در هر صورت من تصمیم دادرم قالبش رو کامل عوض کنم پس این مورد کلا موقتیه
فقط منتظرم از حالت "بتا" در بیاد که اررش زیاد نباشه. چون حالتهای بتا باگ زیاد دارند

در مورد دوم که فرمودید
باور کنید من به چیزی دست نزدم
اگه تغییر کرده کار خود بلاگره
من بی تقصیرم
ولی الان برای مثال همون دسر رو باز کردم
شما نباید بالای صفحه رو کلیک کنید که
پایین هر صفحه یک گزینه "الدر پست" وجود داره وقتی اون رو کلیک میکنیم میره صفحه بعدی و بعد هم بعدی تا جایی که تمام دسرها مشاهده بشه

در مورد اینکه عنوان همه شون دیده بشه و بشه انتخاب کرد
در حالت فعلی این گزینه برای بلاگر وجود نداره
ولی در اون حالت بتا که گفتم هست
من اگه اون حالت "داینامیک ویو" که فعلا بتاهه رو انتخاب کنم همه مشکلات حل خواهد شد

خودمم منتظرم فعلا
مرسی که اطلاع دادی

سلام طیبه خانم من چند تا از دستورای اشپزی شما رو خوندم خیلی خوشم اومد من به کامپیوتر زیاد وارد نیستم نتونستم عضو بشم اشپزی رو هم دوست دارم میشه بگین چه طور وارد بشم   khatere.91nr@yahoo.com   متشکرم

دوست عزیز،

خوش آمدید.شما همین الآن هم عضو هستید که تونستید کامنت بذارید.

سلام طیبه جون، واقعا از رسپیهات لذت میبرم ، میخواستم ببینم خصوصی آموزش میدی؟ یعنی کلاسی بزاری چون واقعا من به این کار علاقه دارم 
ممنون

به دليل داشتن يه وروجك... فعلا برام مقدور نيست
اگر عمري باقي بود در آينده انشالا

سلام ميخوام عضو بشم بايد جي كار كنم

salam khanum shoma ye honarmande tamam ayarid
merrrrrrrrrrrrrrr30

سلام طيبه جان
خيلي وقت پيش يادم هست كه نوعي سيب زميني توي سايت گذاشته بودي كه سرخ نمي شد بلكه مثل سيب زميني سرخ شده برش مي خورد با يك سري مواد خشك مرينت مي كردي و توي فر مي پختي. دستورش را پيدا نمي كنم.

salam khosh umadi chefe aziz,,,,,,miss you.....

سلام شف مهربان . مرسي بابت همه چي .بسيار بسيار لطف ميكنيد كه دوباره مارا با هنر و قلب سخاوتند و بي ريايي كه داريد همراهي مي كنيد. صبورانه منتظر درس جديدتان هستم . دوستان داشته و دارم هميشه .

سلام شف عزیز و مهربون
خیلی ممنون از توضیحات مبسوط شما کاملا کاربردی و مثل همیشه تمام و کامل
بسیار خوشحال شدم که دوباره می بینم اینجا مطالب جدیدی نوشته شده راستش من تقریبا هر روز به اینجا سر می زدم و با آه و چشم منتظر پنجره رو می بستم
ایشالا که همیشه در زندگی شاد و پیروز در کنار خانواده باشید
با سپاس فراوان

ممنون از زحماتتون واقعا" قابل تقدیره من گاهی یه سوالاتی برام پیش می یاد البته بعد از خوندن تمام کامنت ها و توضیحات فوق العاده شما بعضی هاشو سرچ هم کردم اما باز هم باقیست مثلا تفاوت پای تارت و کیش و اینکه چرا پای میگو گفته می شه یا تفاوت کلزونه و راویولی ، و سوالاتی از این قبیل ! اگر تو بخش سوالات متداول قرار دهید ممنون تر می شم اما کلا" خیلی خیلی از شما و دوستانتان سپاس گذارم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...