2011/12/16

هندونه سر چوب - آلاسكاي هندوانه

من تابستون یه دونه عکس هندونه ای از سایت "کرافت" دیدم که درجا اولین چیزی که به ذهنم رسید "یلدا" بود. (و اگه احیانا این سوال واستون پیش اومده که: "بستنی؟ تو زمستون؟" باید عرض کنم که اولا بستنی واسه من زمستون تابستون نمیشناسه! و دوما من سابقه دارم!)
با خوندن رسپیش متوجه شدم که عمرا این رسپی جواب نمیده. کاملا مشخص بود که فقط همینطوری یه چیزی نوشتن!
پس با توجه به تجربه خودم دست به تهیه این آلاسکای هندونه ای زدم

ژله قرمز 1 بسته
ژله سبز 1 بسته
آب جوش 2 لیوان
یخ یک و نیم لیوان
پنیر خامه ای 100 گرم
خامه فرم گرفته 1 لیوان
شیر عسلی 200 گرم
چیپس شکلات سایز مینی یک ق غ
چوب بستنی 6 عدد
لیوان یکبار مصرف 6 عدد
هندوانه بزرگ برای تزئین


خب... با ژله قرمز شروع میکنیم.
کرافت از ژله توت فرنگی استفاده کرده چون اونا ژله هندونه ندارن. ولی ما که داریم. پس من از یک بسته ژله هندونه استفاده کردم که موقع خوردن بیشتر احساس هندونه ای بهم دست بده
پودر ژله رو با یک لیوان آب جوش مخلوط میکنیم
یک دقیقه میذاریم توی مایکروفر (و یا روی بخار آب) تا شکرش حل شه و خوب مخلوط شه
نکته: در رسپی کرافت شما باید یک سوم لیوان شکر هم بهش اضافه کنید که من هم شدیدا توصیه میکنم. ولی خودم اضافه نکردم چون آقای شوهر از چیزای شیرین خوشش نمیاد (دقیقا برعکس من!)
حالا یک لیوان یخ بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا مخلوط شه (سایز یخها استاندارد نیست. پس میدونید این میزان تقریبیه)
یک سوم لیوان ازش برمیداریم و کنار میذاریم
بقیه ژله رو میذاریم توی فریزر به مدت 15 دقیقه و تو این فاصله دو بار هم همش میزنیم

حالا ژله سبز رو آماده میکنیم.
من از ژله لیمو-نعناعی استفاده کردم. و از طعم تند نعناعیش خیلی خوشم اومد. ولی شما به ترکیب طعمها توجه داشته باشید
باز ژله رو با آب جوش مثل قبل تهیه میکنیم
اینبار با نصف لیوان يخ مخلوطش میکنیم
میذاریم بیرون یخچال بمونه


ژله قرمز رو بیرون میاریم. و هم میزنیم تا تیکه هایی که تشکیل شده خورد شن.
چیپس شکلات مینیاتوری رو کم کم بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم (اینا خیلی ریزن. تقریبا سایز عدس. توی فروشگاه های شیک شکلات فروشی میتونید پیداشون کنید)

حالا بین 6 لیوان تقسیمش میکنیم
(لیوانهای من 200 میلی لیتری هستن. که توی همه فروشگاههای ظروف یکبار مصرف پیدا میشه)

حالا واسه اینکه سطحش صاف باشه و پستی و بلندی لخته ها ظاهر کار رو خراب نکنه؛ از اون یک سوم لیوان ژله قرمزی که نگه داشته بودیم ، روشون میریزیم
(در رسپی کرافت اومده که: "ژله قرمز رو توی لیوانها بریزید. 20 دقیقه فریز کنید. چیپس شکلات رو بهش اضافه کنید." ولی به نظر من اینطوری هم لخته لخته میشه. هم چیپسها روی دیواره لیوان دیده نخواهند شد چون قبلا ژله یخ زده. و هم وقتی توی خود لیوان همش میزنیم، سطح کار صاف نخواهد بود و اون چيزي كه توي عكس نشون داده نخواهد شد!)
حالا میذاریمش توی فریزر به مدت یک ربع


برای لایه خامه-پنیریش من از پنیر ماسکارپونه کاله استفاده کردم (که به نظرم –به نسبت ماسکارپونه های خارجی- زیادی چربه و اگه دوباره این رو درست کنم از پنیر خامه ای معمولی استفاده خواهم کرد) و شیر عسلی (من طعم شیر عسلی توی دسرها رو خیلی دوست دارم. همینطور گرفتن عکس از قوطی شیر عسلی در حال خالی شدن! هر دو مورد رو هم تا حالا حتما متوجه شدید... از كنترلم خارجه) که میزان استفاده ازش به ذائقه خودتون بستگی داره. حتی میتونید به جاش شکر بریزید. (البته من از خامه فرم گرفته كم شیرین استفاده کردم) ولی حتما حتما این نکته رو مد نظر داشته باشید که هر مخلوطی بعد از اینکه یخ میزنه از شیرینیش کم میشه. پس يه کم شیرینتر درستش کنید.

خوب همش میزنیم تا یه مخلوط خامه ای با سفتی متوسط به دست بیاد
توی قیف و یا یه کیسه معمولی میریزیم و توی لیوانها رو با یه ردیف از مخلوط خامه ای پر میکنیم
(کرافت میگه با قاشق بریزید روی ژله قرمز. ولی به نظر من اینطوری سطحش صاف نخواهد بود و قیافه اش تمیز نخواهد شد پس قيف بهترين گزينه است)
حالا من یکی دو تکون هم به لیوانها دادم که مطمئن شم سطحش صاف صافه

چوب بستنی ها رو وسط لایه سفید فرو میبریم
نیازی نیست که در لایه قرمز هم فرو برن
 اینجا چوب بستنی پیدا نمیشه. پس من رفتم کالای پزشکی و یه بسته چوب مخصوص معاینه خریدم. البته خیلی واسم جالبه که مجبور شدم بگم چوب بستنی میخوام چون متوجه نمیشدن چوب مخصوص معاینه یعنی چی!!! (در ضمن بسته ای 250 تومنه)
چوبها رو یه کم توی مخلوط تکون دادم که مطمئن شم  دیواره چوبها خوب کاور شده که بعدا خدای نکرده ژله سبز تو لایه سفید نفوذ نکنه
میذاریمش توی فریزر به مدت نیم ساعت تا سه ربع


ژله سبز رو هم 5 دقیقه توی یخچال میذاریم تا به غلظت سفیده تخم مرغ برسه
توصیه شف: حتما اجازه بدید لایه سفید کااااااااملا ببنده. حتما ژله سبز به غلظت کافی برسه. چون اگه روان باشه و لایه سفید هم خوب نبسته باشه؛ اتفاقی که میافته اینه که : به محض اینکه ژله سبز رو توی لیوان میریزید، از طریق شکافی که چوبها توی لایه سفید بوجود آوردن نفوذ میکنه و لایه سفید یکجا میاد بالا و لایه سبز میره زیرش قرار میگیره!!! به همین دلیل بود که گفتم دقت کنید چوبها خوب کاور شده باشن که راه در رو نداشته باشه

حالا ژله سبز رو میریزیم توی لیوانها
(اگه ژله لخته شده کافیه 3 تا 5 ثانیه توی مایکروفر گرمش کنید و همش بزنید. درست میشه)

حالا دیگه اجازه میدیم 3 ساعت بمونه تا یخ بزنه
البته لایه ژله ایش یک ربع هم بسشه. ولی لایه خامه ایش به زمان بیشتری نیاز داره. در غیر این صورت بعد که از قالب درش میارید سریع ذوب میشه

برای جدا کردن از قالب کافیه که سریع توی یه لیوان آب گرم فرو ببریدش
بعد از پایین فشار بدید تا بیاد بیرون
چوب رو نکشید
چوب رو نچرخونید
چوبش به این راحتی ها ازش جدا نمیشه که خرابش کنه ولی کار از محکم کاری عیب نمیکنه. میدونید هدف ما اینه که یه کار تمیز و شیک تحویل بدیم. پس بهتره این چیزا رو رعایت کنیم

اگه نمیتونید با روش آب گرم راحت کار کنید و میترسید نتونید سریع کار کنید و سطح کار ذوب شه؛ راه دوم اینه که پوستش رو عین موز بکنیم! چون پلاستیکیه خیلی راحت از سطح جدا میشه (میتونید از قیچی هم واسه چاک دادنش استفاده کنید. ولی با دست راحت شکسته میشه)


خب اینم از آلاسکای هندونه ما

واسه سروش سر میز یلدا کافیه یه هندونه بزرگ (تقریبا به قطر سی سانت) رو نصف کنید و آلاسکاها رو توش فرو کنید

حالا در مورد طعمش:
-به نظر من باید حتما به ژله اش شکر اضافه شه. ژله ليمو-نعناعیش خوب بود و طعم ترش و تند داشت و کم شیرینیش رو پوشش میداد ولی ژله هندونه اش فقط یه ته مزه هندونه ای داشت و زیادی کم شیرین بود. جالبه که حتی واسه آقای شوهر هم کم شیرین بود!!! ( عجب گیری افتادیم ها! پس من واسه کی دارم اینهمه فداکاری میکنم و شکر رو از جیگرم میکنم؟!)
-چيپس شكلاتش بعد از فريز شدن سفت ميشه كه نبايد جويده شه و خوشمزه تره اگه بذاريم توي دهن ذوب شه
-لایه پنیریش بهترین قسمتش بود. چون من هر چی که طعم چیزکیک بده رو دوست دارم ( تازه هرچی که از مخلوط اضافه اومده بود رو هم گذاشتم تو فریزر و خالی خالی خوردم! شماتت نکنید خب... شیر عسلیش خوشمزه اش کرده بود)
-نظر من اینه که اگه ژله اش رقیق تر بود بهتر بود. یعنی طعمش به بستنی یخی نزدیکتر میشد

حالا توصیه ام به شما:
اول اینکه باید حتما عاشق ژله باشید (من نیستم!) بعد ژله یخی دوست داشته باشید
و حتما حتما از ژله هایی استفاده کنید که مطمئنید از ترکیب طعمیشون خوشتون میاد
در صورتی از پنیر استفاده کنید که طعم شور و شیرین رو دوست دارید. در غیر اینصورت پنیرش رو از قبل شیرین کنید یا اینکه کلا حذفش کنید
میشه هم لایه سفیدش رو کلا ژلاتینی کرد. که من نمیپسندم
در کل چیزی نیست که هر کسی خوشش بیاد. با مد نظر داشتن همه اینا وارد عمل شید که بعد رو دستتون باد نکنه
اينا خيلي خوب توي فريزر عمر ميكنن و براي مصرف كافيه از قبل از فيريزر به يخچال منتقلش كنيد تا از سفتيش كم شه. (موادي كه توي فريزر قرار ميگيرن هميشه بو جذب ميكنن پس بهتره توي ظرف در بسته يا زيپ لاك نگهش داريد) اينجوري گاز زدنش راحته و دندون رو اذيت نميكنه. با وجودي كه گفتم زياد از ژله خوشم نمياد؛ از خوردنش لذت بردم و قيافه اش هم خيلي خيلي خيلي خوشگل بود و كاملا راضي بودم

خب... اینم یه پروژه ای بود که تو گلوم گیر گرده بود و باید حتما انجامش میدادم تا از سیستمم خارج شه. ماموریت با موفقیت انجام شد و میتونم برم سر پروژه های جدید و عجیب غریب دیگه


39 comments:

سلام طیبه جونم
وای چقدر خشگله دستت درد نکنه خانومی
من نمی دونم تو این شهر که وقتی رفتم واسه خریدنه کرم تارتار بهم گفتن از لوازم آرایشی ها باید بخرم!!!!!! حالا دیگه چطوری باید از این چوبا پیدا کرد
خیلی گلی که ب این همه مشغله و نی نی بازم پست میذاری
من خیلی از رسپی هاتو درست کردم ولی چون عکسای کارای دوستان رو دیدم که چقدر با سلیقه هستن دیگه روم نمی شه که از کارای خودم عکس بگیرم،آخه زیاد تزییناش خوب نمی شه
همیشه شاد و پر انرژی باشی خانومی

عالیه طیبه جون. من غم رنگ ویلتون گرفته بودم چون می خواستم شوگر کوکی هندونه ای درست کنم، ولی با این رسپیت اون ر و فر اموش میکنم .
خسته نباشی طیبه جونم.

سلام طیبه خوبم سپاس بابت این رسپی خوب.چند تا سئوال داشتم1_ میشه به جای اینکه آلاسکا درست کنیم ژله هندونه درست کنیم یعنی ترتیب لایه ها همین باشه با این تفاوت که چوب نداشته باشه و حالت ژله ای داشته باشته به جای یخ زده؟؟؟

2-برای خرید رنگ خوراکی مارک ویلتون چون شما تجربت بیشتره میخواستم ببینم کدومش بهتره ژله ای؟ پودری؟ مایع؟ و از توی رنگ ها کدوم بهتره چون مثلا از هر رنگ چند مدل وجود داره من مثل قرمز که سه مدل قرمز داره یا مثلا سبز که چند رنگ سبز مختلف
وجود دارد

سلام دوست عزیز و هنرمند ممنونم برای این همه زحماتت راستش یه سوال دارم در مورد کیک یزدی تورو خدا اگه می‌شه کمکم کنید من همیشه کیک یزدی رو خیلی‌ خوب درست می‌کردم ولی‌ به تازگی دیگه خوب در نمیاد یعنی‌ می‌تونم بگم از فر که در میارم میره تو سطل زباله و خیلی‌ ناراحتم واسه این همه زحمت و موادی که هدر می‌شه نمیدونم چرا وقتی‌ تو فر هست پف می‌کنه ولی‌ وقتی‌ میاد بیرون پفش می‌خوابه و اصلا داخلش نمیپزه فقط یه لایه روش طلایی‌ میشه ولی‌ داخلش هنوز خمیر به نظر شما میتونه از فر برقی باشه که جدیدن دارم ازش استفاده می‌کنم ؟ قبلاً که خوب میشد فرم برقی نبود. من هیچ تغییری تو میزان مواد ندادم در فرس رو اصلا باز نمیکنم ممنونم اگه راهنماییم کنید

سلام.خیلی پروژه جذابی بود.مرسی
راستی من یزد زندگی میکنم و کرم تارتار و چوب بستنی راحت گیر میاد.تاحالا فکر میکردم شهر ما خیلی از تمدن بدوره ولی الان فهمیدم نه بابا بنده های خدا نسبتا متمدن هستن.فقط رنگ ویلتون گیر نمیاد.راستی منم میخوام بدونم ژله ای بهتره یا مایع؟

سلام عزیزم،امیدوارم یلدای قشنگی داشته باشی
این خیلی نازه ه ه ه ه

طیبه جونم قربونت برم که انقد گل و مهربونی به خدا تکی تک انقد عالی توضیح میدی که.....بوس.عزیزم عکسارم برات اسکن کردم فقط با دستورشه این از کتابیه که خواهرم پارسال واسم خرید چیزایی توشه که نفهمیدم گفتم واسه استادم بفرستم.به نظرم خوشمزن و زیبا

یادم رفت چون با دستورشه به صورت پی دی اف برات گذاشتم بیزحمت میاتو بده بفرستم حجمشم کمه

@ آناهیتا

در مورد سوال دومتون خدمتتون عرض کنم که من هم یه بار همین سوال رو از شف پرسیدم، شونصد سال پیش، جوابشون در قسمت کامنتهای این پست هست:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/06/blog-post_14.html

عزیزم من این رنگها رو دارم
Lemon Yellow Icing Color
610-108
Creamy Peach Icing Color
610-210
Orange Icing Color
610-205
Christmas Red Icing Color
610-302
Pink Icing Color
610-256
Royal Blue Icing Color
610-655
Violet Icing Color
610-604
Leaf Green Icing Color
610-809
Brown Icing Color
610-507
Black Icing Color
610-981


ولی سه رنگ اصلی رو به اضافه سیاه و قهوه ای بگیری بقیه رنگها رو میشه ترکیبی درست کرد


بعد شف رنگ ژله ای رو پیشنهاد می کنن. باز هم می تونید یه سرچ کوچولو در وبلاگ انجام بدید.

@ Rozi

دوست عزیز،

همین که می گید همیشه کیکتون خوب می شده و از زمانی که فرتون عوض شده به مشکل برخورید خودتون منشاء مشکل رو پیدا کردید. حالا این فر می تونست فر گازی هم باشه و باز شما به مشکل بربخورید. هر فری یه قلقی داره و باید با روش سعی و خطا ببینیم قلقش چی هست.

من حدس می زنم که درجه فرتون برای این کیک زیاد بوده. اون قسمت که در تماس با قسمت فلزی کیک بوده زود پف کرده و امده بالا و داخلش هنوز خام مونده. دفعه دیگه حرارت فرتون رو بیارید پایین تر. مثلا اگر گذاشته بودید روی 180 درجه این دفعه بذارید روی 160 درجه. از قبل گرم کردن هم یادتون نره.

فکر کنم با این فر بهتره اگر توی دستور نوشته مثلا با 150 کیک بپزید، شما حدود 10 تا 20 درجه کمتر تنظیم کنید. امتحان کنید با مقدار کم تا اگر دوباره به مشکل برخورید خیلی دور ریختنی هم نداشته باشید.

این خیلی خوشگله طیبه جان.ایشالا فرصت کنم و درستش کنم.

مقش شب:

چیز کیک ژاپنی:

https://public.blu.livefilestore.com/y1poWN1hY0vhTaGH4JRs8EpLsuFQcGyPZ3aG_DgciVdSHn29_-5UkBYo-HUBO4INQWVaIWHbaQabZUs7hu1-q0Nyw/DSC_6808.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/09/blog-post_10.html

سلام طیبه جون ،من از طرفداران وبلاگتون هستم چند مدتی است که با وبلاگتون اشنا شدم و از آن لذت می برم، جا دارد که همین جا ازتون تشکر کنم.
من تو سایتها بدنبال دسر برای شب یلدا می گشتم که به رسپی بنظر ساده و خوشمزه ای بر خوردم گفتم شاید برای دوستان هم جالب باشه، شف جون اگه تونستید یه سری بهش بزنید.

http://www.lexieskitchen.com/lexies_kitchen/2011/12/7/chocolate-pomegranate-clusters.html?currentPage=5

سلام طیبه جونم
دستت درد نکنه رسپی خوبی هستش و من همچین چیزی توی ذهنم بودش ولی ی سوال: لایه سفیدش رو می شه با پانا کوتا درست کرد؟

salam dooosteh aziz
man ye soal daram ke midonam inja jash nist ke beporsam(zire in posy)

man iran zendegi nemiikonam o natonestam gelatin HALAL peyda konam moteasefaneh
vali agar agar gereftam mikhstam bedoonam shoma etelaii darid ke mitooneh jaygozineh on basheh?
va inke osoolan che farghiii daran

dar zemn fekr nemiikonam lozomi dashteh basheh ke man ham tekrar konam ke matalebetoon vaghean AAAAAALIIIIIIII hastan:)

ozr khahii mikonam babateh type nakardan ba hoorof e farsii

mamnooon
Marjan

@ نيلوفر:
من هميشه ميگم اگه كم كم شروع كنيم و از همه كارامون عكاسي كنيم بعد از يه مدت عكسهامون خيلي خيلي بهتر ميشه چون توش تجربه پيدا ميكنيم. حتي اگه آپلود نميكنيد بازم عكس بگيريد. تاثير داره
@ هانيه:
ايشالا مشكل رنگ هم حل ميشه
بله چرا كه نه. فقط براي رنگ سفيدش يا بهش ژلاتين اضافه كنيد يا از ژله بيس شير عسلي يا خامه اي يا شيري استفاده كنيد
@ آناهيتا:
ژلي از مايع بهتره. پودري ولي در موارد خاص استفاده ميشه
قرمز كريسمس رد رنگ خوبي داره ولي رد رد چون بي طعمه براي وقتي كه قرمز زياد ميخوايم عاليه
با تشكر از مرواريد جون براي ساير كدها
@ رزي:
بله از فره
تنها راهش هم اينه كه با سعي و خطا به دست بياريد كه از چه دما و چه زماني پختي استفاده كنيد كه كيكتون خوب شه
مطمئن باشيد قلق فرتون دستتون مياد. فرهاي جديد معمولا كمي قلق دارن
ايشالا درست ميشه
پيشنهادم اينه كه براي شروع حرارت رو كمتر كنيد و يك بار امتحان كنيد
و الان پاسخ مرواريد جون رو ديدم كه كامل بود و با نظر من يكيه
@ طاهره:
ژله اي چون ميزان آبش كمه و رطوبت كرمها رو تغيير نميده خيلي بهتر از مايعه

@ هستي :
ايميل بذاريد تماس ميگيرم

@ سمانه:
بله پاناكتا هم عاليه
فقط مواظب تركيب طعمها باشيد

@ شهرزاد:
ايده جالبيه. نديده بودم. ايشالا واسه سالهاي ديگه ميذارمش تو ليست. مرسي

@ مرجان
به ازاي هر 500 ميلي ليتر مايع 2.5 گرم اِيگار اِيگار استفاده كنيد
هر شربتي ميتونه باشه

روي اجاق ميذاريم و ويسك ميكنيم تا كاملا حل شه
توي قالب ميذاريم تا ببنده
در 35 درجه سانتيگراد هم ميبنده

khanomi email man shekar_green2005 faghat harvaght shod behem bego

★。˛ °.★__ *★* *˛.
˛ °_██_*。*./ \ .˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫.♫\*˛.* ˛_Π_____. * ˛*
.°( . • . ) ˛°./• '♫ ' •\.˛*./______/~\ *. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...'•'.. ) *˛╬╬╬╬╬˛°.|田田 |門|╬╬╬╬ .
... ... ¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•♥•°*"˜¯` ´¯˜"*°´¯˜"*°•♥•°*"˜¯`´¯˜"*°•
شب یلدا مبارک پیشاپیش

سپاس مروارید مهربون و طیبه خوبم برای راهنماییتون
راستی شف جون نگفتی از آخر میشه اینا به حالت ژله ای باشه یا نه باید یخی و مدا آلاسکا باشه

سلام خدمت شف عزیز.پیشاپیش یلدا مبارک.کاپ کیک موز وکره بادام زمینی و بیسکوییت الجوزیه و سس مایونز رسپی شماررو درست کردم بعلاوه چندتا کار متفرقه نصفشونو آپلود کردم ولی مدتیه که صفحه عکسام تو اسکای درایو باز نمیشه که بخوام باقیو آپلود وبرتون لینک کنم همش پیغام خطا میده:( .نمیدونم واسه من اینجور شدا؟؟/راه حلی برام دارید یا اینکه برای دیگر دوستان هم این مشکل پیش اومده؟

سلام طیبه جان
خیلی خوشکل شده اینبار که نه ولی ایشالا یه روزی درستش میکنم :)
در مورد دوربینتون سوال داشتم که مدل رو از جواب هایی که به بقیه دادین فهمیدم D1100 (canon)
هست ، میخواستم ببینم این مدل جز مدل نیمه حرفه ای محسوب میشه یا حرفه ای !؟ و اینکه اگه میشه لطف کنید و بگید چه قیمتی خریدید ؟
ممنون میشم

سلام به همه دوستان
دوستان کسانی که تهران هستین میشه بگین که رنگ های ویلتون و مارسکینو چری و پنیر های مختلف رو از کجا تهیه می کنید؟

mamnoooon Tayebeh jan az rahnamaiit:)

با اجازه طیبه جون:نیلوفر خانم من تهران نیستم اما همه زحمتام به عهده خواهره عزیزمه و برخی وقتا خودم میرم. مارسکینو چری تا 2ماه پیش فقط ناصرخسرو داشت.رنگ خوراکی ویلتون هم دیدنیها داره البته آبیشو فعلا نداره همشهریه بندم هستن اکثر چیزارو دارن و اما پنیرهارو بهتره از فروشگاه هایپراستار تهیه کنی.امیدوارم تونسته باشم کمکت کرده باشم.

طیبه جون من عاشق این کاپ کیک شدم چجورفراستینگش دو رنگه؟اونم آبی وایییییییییییییی.http://www.elizabethandesserts.com/2011/06/01/4th-of-july-striped-cupcakes/

@ hasti:
ايميل زدم
@سوین:
خيلي ناز بود مرسي
@ آناهيتا:
بله بله ميشه
به نظرم توضيح داده بودم كه
ببخشيد
@ شهزاد:
من ديروز با كروم آپلود كردم و جواب داد
براوزرهاي مختلف رو تست كنيد
@ ندا:
نيمه حرفه اي ولي مدل ساده تريه
قيمتش تو بازار خيلي خيلي متغيره حتي امروز و فردا فرق ميكنه
بهترين راه واسه اينكه قيمت روزش رو بدونيد اينه كه به سايت ديجي كالا مراجعه كنيد حتي ميشه همونجا خريدش
@ هستي:
بايد در قيف سه رديف منظم از سفيد و آبي و قرمز بريزيم و به صورت اسورل روي كاپ كيك تزئين كنيم
اين شيوه فقط با تمرينه كه جواب ميده
تكنيك خاصي نيست فقط بايد دستتون روان باشه
اگه سخته كه سه رديف روگ رو توي قيف رديف كنيد ميتونيد توي سه قيف سه رنگ مختلف بريزيد و بعد هرسه رو توي يه قيف ديگه قرار بديد و بعد تزئين رو شروع كنيد
بازم شيوه حركت دست مهمه كه با تمرين درست ميشه
يه شيوه ديگه هم اينه كه از اول قيف رو رنگ كنيم كه اون شيوه در اين عكس به كار نرفته

@ hasti:
عزیزم خیلی منون از راهنماییت
من به هایلند آرژانتین و دیدنی های تجریش سر زدم ولی توی هایلند که فقط مارسکینو چری رو تونستم پیدا کنم و توی دیدنی ها هم جنساشون خیلی چور نبود در ضمن قیمت ها هم به نظرم بالا اومد
در عوض یه مغازه پیدا کردم توی وثوق که همه چی داره با کیفیت و قیمت عالی

https://public.bay.livefilestore.com/y1pYbK4T1Pjf36iCKDMVu2o3oQMaTlz5CgV7c_1WqfXdOOv2AeLjmT4lrxrreXRK6K2cGhUnGJ9mCL2mlox8o37bw/IMG_0208.JPG?psid=1
این الاسکا  واسه دو تا دختر کوچولو درست شد ولی باید بگم سایز لیوانی که استفاده کردم بزرگ بود حتی منو اقای شوهر یکیشو با هم بزور خوردیم من دو تا تو لیوان کوچیکتر درست کرده بودم اما اونم زیاد بود
در مورد اضافه کردن شکر موافقم من به ژله صورتی دو قاشق شکر زدم و به ژله سبز نزدم در هر صورت به نظرم همون 1/2 لیوان لازم بود چون کاملا ژله بعد از یخ زدن بی مزه شده بود البته من به یه نکته بی توجهی کردم اونم این که من ژله دوست دارم ولی هیچ وقت یخمک دوست نداشتم پس طبیعی بود از طعم ژله یخی خوشم نیاد
اما اون لایه وسطش عالی بود و البته واسه من شیرین جالبه که هنوز تو فریزر دارمش و وقتی میخورم اون لایه سفید هنوز یخ نزده و نرمو خوشمزه است فقط چون ژله ها کاملا یخی هستن و این یخ نزده با هم خورده نمیشن که شیرینی این کم شیرینی ژله ها رو بپوشونه و طعم یکدستی به وجود بیاره

 خب این نحوه ای که من واسه خوردن استفاده میکنم
https://public.bay.livefilestore.com/y1p31WijBseFa2SdGhsi0QtDum-gvwd44452Om4HLR4Y6CVwz2mXxt8X7JkS9Y5tBdwHRyxCnjoTNnnWNNjAPOnfw/DSC_0078.JPG?psid=1 

https://profile.live.com/cid-2172bc176e9e469f/#!https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21893&sc=photos 

یعنی اینکه مثل ملا نصر الدین هر بار اون قسمت پنیری رو میخورم بعد میذارم ژله یخی به ژله تبدیل شه و بعد ژله رو میخورم!!!!!!!!!!!!!
اینم یه مدلشه دیگه
یه نکته دیگه سعی کنین از چیپس شکلات خوشمزه استفاده کنین من به شخصه اینو که استفاده کردمو دوست ندارم و به نظرم هرشیز خیلی خوشمزه تره ولی چیپساش درشتن و به درد این نمیخوردن
این یکی بعد از یخ زدن بد مزه تر شده بود

دیگه اینکه من اصلا حوصله نداشتم روش اب جوشو امتحان کنم از همون شیوه پاره کردن استفاده کردم که خیلی سریع و مفید بود مرسی

راستی ذوق دو تا دختر کوچولو وقتی این الاسکا سرو کردم دیدنی بود
ممنون

كلي خديدم كه چي به سرت اومده
ولي عكسهاش خيلي ناز شدن
در كل تجربه موفقي بوده اما ميدونستم در مورد طعمش نظرهاي زيادي جود خواهد داشت
راستي كلي با شيوه خوردنت حال كردم
بهترين شيوه همينه
:p

راستي چرا از قالب مخصوص آلاسكا استفاده نكردي؟
خوردنش واسه بچه ها راحت تره

سلام شف عزیز.....
من اسم این سایت رو بارها شنیده بودم اما سعادت نداشتم ازش استفاده کنم تا اینکه امروز خیلی اتفاقی اینجا اومدم و این تها بر انگیز رو دیدم..راستش یه وروجک 1 سال و نیمه نمیزاره همه دیگاهها رو بخونم..اینه که سوالم و میپرسم
1-چطوری تو سایت عضو بشم..اصلا این شرایط رو دارید؟؟
2-میشه الاسکارو با اب هندونه و اب لیمو با رنگ خوراکی درست کرد؟؟؟همونطور که گفتی من میونم با ژله خوب نیست... ا

عزيزم شما همين الان عضو هستيد چون داريد كامنت ميذاريد

بله مثل آلاسكاي معمولي
براي رنگ سفيدش هم آلاسكا رو با شير درست كنيد

خب طیبه جان. به میمنت و مبارکی از امروز منهم به جمع بر و بچز کارگاه می پیوندم و اولین سوالم رو از حضورتون می پرسم. حقیقتش ما امسال باید برای عروسمون شب یلدایی ببریم (شما هم این رسم رو دارین؟
) من می خواستم از این آلاسکای خوشگل تون درست کنم، اما مشکلی که دارم اینه که چون می خوام از اینها درست کنم و بدم برادر محترم ببره برای نامزدش به عنوان یکی از آیتم های سینی شب یلدایی!  برای همین فکر کردم اگر آلاسکا باشه ممکنه توی راه ذوب بشه. برای همین خواستم خلاقیت به خرج بدم و فقط از همون ژله استفاده کنم. یک لایه قرمز ریختم زیرش، همینجوری ژله معمولی با آب جوش و آب سرد. بعد برای لایه سفیدش خواستم از یک چیز سفت استفاده کنم که چوب توش بمونه، پنیر خامه ای و خامه رو با پودر ژلاتین توی آب حل شده قاطی کردم و ریختم روش، بعد که بست ژله سبز رو ریختم. حالا مشکلم چی بود؟ اولا آلاسکا سر چوب نموند به هیچ عنوان!!! یعنی چوب می موند تو دستت و ژله پاره می شد و می افتاد زمین. تازه شم لایه قرمز به سفید نمی چسبید! البته از حق نگذریم اون لایه سفیده خیلی خوشمزه بود!!! اما چه فایده؟! فقط شانسی که آوردم به توانایی های نداشته خودم! اعتماد نکردم و نذاشتم برای همون روز و اول یکبار امتحانی درستش کردم! وگرنه حسابی ضایع می شدم! حالا به نظر شما من چکار کنم که این مشکلاتم حل بشه؟ یعنی بتونم حدود سی تا از اینها درست کنم و زود هم آب نشه! فقط بی زحمت زودتر منو راهنمایی کن که تا پنجشنبه بیشتر وقت ندارم و آبرو و حیثیت خانواده داماد در خطره!!!! باز هم ممنون و متشکر به میزان زیاد. با یه عالمه ماچ

راستی الان که برای شونصدمین بار رسپی رو خوندم یه چیزی به نظرم رسید، اینکه اضافه کردن یخ به مایع ژله داغ چه فایده ای داره؟ خب زود آب می شه که!! کلا چرا همون آب سرد رو اضافه نکنیم؟!! دلیل خاصی داره؟!

انشالا به مباركي
نه ما هيچ سنتي نداريم اينجا. خيلي شهر خوبيه
:P
خب اولا كه اين چون آلاسكاي معمولي نيست و توش ژله داره تا يك ساعت هم بيرون باشه طوريش نميشه
دوما كه خب شما بايد اين نكته رو هم مد نظر داشته باشيد كه ژله هم بافتش طوريه كه بيرون كه ميمونه شل ميشه و وا ميره
حالا اگر شما قصدتون فقط ژله است  پيشنهادم اينه
به پست ژله رنگين كمان مراجعه بفرماييد
مطابق دستور ژله قرمز و سبز رو آماده كنيد
براي ژله سفيدش هم از دستور ژله بروكن گلس استفاده كنيد كه با شير عسلي آماده ميشه
منتها شما ميتونيد با خامه يا شير يا بستني كار كنيد
اون مدل ژله چون خيلي سفته در حد پاستيل (يه كمي نرم تر البته) ديگه وا نميره
منتها باز صد درصد قول نميدم كه از چوب نيافته. انشالا كه نميافته
كار خيلي خيلي خوبي ميكنيد كه از قبل تمرين ميكنيد. منم روشم همينه
در مورد يخ
ميزان يخ از آب سرد كمتره و معمولا ژله اي كه با آب سرد درست ميشه به خوبي ژله اي كه با يخ درست ميشه خودش رو نميگيره
و البته يخ سرعت عمل رو بالا ميبره
من تجربي به اين موضوع رسيدم اينه كه هميشه اينكار رو ميكنم
چون من ديگه شما رو تا بعد از يلدا نميبينم آرزوي موفقيت واسه تون دارم

خیلی خیلی ممنون بایت راهنمایی های مفیدت. شب یلدای شما هم پیشاپیش به خیر و خوشی. امیدوارم در طولانی ترین شب سال همونجوری که گفته بودی طولانی ترین خواب رو داشته باشی:) البته به همراه یک عالمه خوردنی های خوشمزه مامان بزرگ جان!
هر دسته گلی که آب دادم میام همین جا تعریف می کنم

طیبه جان سلام. اومدم برات از هنرنمایی هام تعریف کنم. ژله هندونه ای سر چوب رو درست کردم، ماه شد! عالی! به جان خودم! ژله قرمز و سبز رو همونطوری که گفته بودین درست کردم و توی قرمزش هم چیپس شکلات ریختم، برای لایه سفید هم از دستور پاناکتا استفاده کردم، فقط وقتی ژله ها بست و سفت شد و از قالب هم در اومد، نیم ساعت گذاشتمشون توی فریزر که یک کمی بیشتر خودشو بگیره در حدی که یه ذره تگری بشه. تا دیدم داره یخ میزنه درآوردم گذاشتمشون توی یخچال. موقع خوردن خیلی خوب شده بود. یه چیزی بود بین ژله و آلاسکا. یخی نبود، اما به نرمی و شلی ژله هم نبود. و دیگه اینکه خوشبختانه به خوبی هم سر چوب موند، برخلاف تصور من. آخه قبل از اینکه بذارمشون توی فریزر یکیش رو تست کردم دیدم باز هم از چوب می افته، اما بعد که از فریزر در آوردم و دیدم به چوب مونده انقدر ذوق زده شده بودم که نگو!!! فقط حیف که یادم رفت عکس بگیرم و به عنوان اولین اثر هنریم براتون بفرستم.
خیلی خیلی هم ممنون بایت این رسپی عالی و با سلیقه که آبروی خاندان داماد رو خرید! همیشه شاد و موفق باشی

اتفاقا به فکرتون بودم دعا میکردم آبروتون حفظ شه
خیلی خوشحالم که نتیجه مثبت بود وهمه خوشحال شدن
تجربه جالبی بود پس
انشالا شاهد کارهای زیباتون باشیم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...