2011/12/20

كباب هندونه


اگه تا الان هيچ فكري واسه يلداتون نكرديد ... يه كم به كباب هندونه فكر كنيد.





كافيه يه كاتر بيسكويت به شكل گل و يه كاتر رينگ سايز كوچيك داشته باشيد. حتي لازم نيست كباب هاتون شكل گل باشن. ميتونيد از يه كاتر بيسكويت قلبي و يه كاتر نون نخودچي قلبي استفاده كنيد و يا هر كاتر ديگه اي كه تو خونه داريد. براي زيبا تر شدن كار ما از تركيب رنگي قرمز و زرد كه هندونه و خربزه است استفاده ميكنيم. فقط بهتره هنگام خريد دقت كنيد كه هر دو رو سفت انتخاب كنيد. بعد از اينكه گلها رو آماده كرديد هر كدوم رو با يه سيخ كباب فيكس كنيد و اگه ضخامتشون يكي نيست با چاقو اضافاتش رو ببريد و بعد توي ظرف بچينيد



اين كبابها رو ميتونيد از سمت گل توي بشقاب بچينيد و يا از سمت چوبيش توي يه نيمه هندونه فرو كنيد
خربزه كه گوشتيه و مشكلي نداره اما سعي كنيد از قسمتي از هندونه استفاده كنيد كه تخمه نداشته باشه تا خوردن كبابها آسون باشه

12 comments:

مثل همیشه عالی .دوست دارم استاد.

ajaaaaaaaaaaaaaaaaaaab! :-o
in model kabab ham nadide bodim ke didim.khoda ro shokr nadide az donya naraftam.
mer30 chef aziz.ziba bod.

مرسی شف جونم
جالبه و حتما درستش می کنم. امسال دلم می خواست هندونه تزئین کنم ولی دوست نداشتم از این قایق و سبد ها درست کنم خیلی تکراری هستش!!

یلدا مبارک :x

مرسی شف جون ،خیلی خوبه ،زود هم آماده میشه .

طیبه عزیزم و دوستان گلم

واقعا" که شماها با معرفت ترین زیباترین مهربون ترین باکلاس ترین خوشگلترین آدمهای روی زمین و همچنین ماهر ترین سرآشپزهای دنیا هستید.


این هندونه ای که گذاشتم زیر بغلتون رو بذارید تو یخچال تا خنک بشه واسه شب یلداتون :))))))))
یلداتون مبارک

ممنون شف جون با این ابتکارای زیبا

شف طیبه عزیزم، میخوام بگم عاشقتم و همیشه واست دعا میکنم که بی ادعا اطلعاتتو در اختیار ما قرار میدی. یلدات مبارک عزیزم.

مقش شب:

https://public.blu.livefilestore.com/y1p-ryr-U1jUzSs0f9co5L6269RIgRgyr7PHRcLq7i0uXj4SH6JIfPUQcLnZieRGYbFl9P41ksg9p-sG_XLxp_j0g/DSC_7014.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2009/12/blog-post_20.html

یلدای همگی مبارک.

@ simin

سیمین جون،

یلدای شما هم مبارک. هندونه هه خیلی گامبالو بود. زیر بغل من که جا نشد!!

:))

salam tayebeh jun, alan chand ruzi mishe ke ba honare daste shoma aziz ashna shodam, vaghean dasetun dard nakone, shabe yaldatunam mobarak, az dasture panakotay anar ke gozashte budin, estefade kardam va kheily khub shod, mamnun az dasturate khubetun.

@ سيمين:
هندونه اش حال داد
:D
@ مريم:
محبت داريد
@ مرجان:
واقعا؟ چه عالي! اون پاناكتا طعم جالبي داشت . نوش جان

قيمه بوشهري حتما بايد زيره آسياب شده در آن باشد.(هم بخاطر نفخ حبوباتتش) هم اينكه يك طعم خاصي به قيمه بوشهري ميده كه با بقيه قيمه ها متفاوت است. درضمن زعفران بايد قدري هم گلاب در  آن اضاف كرد همچنين نبايد مثل تصوير لپه ها اينطور توش پيدا باشه. چون بايد يا از لپه محلي استفاده كنيد و يا آشپزهاي بزرگ (غذاهاي نذري و عروسي و يا...) براي اينكه بتوانند خوب بكوبندش و لهش كنند از نخود سالم استفاده ميكنند نه از لپه. تا بهتر زير كوشتكوبشان بيايد و راحت تر له شود. درضمن اينقدر رنگش نبايد تيره باشد. تقريبا بايد مثل دال عدس نارنجي متمايل به رنگ قهوهاي (رنگش گوشتش) باشد نه مانند عكس كه قرمز شده. و يكي از محسنات اين غذا اين است كه در  مراسم هايي مثل عروسي و عزا و غذاي نذري و غذاي حاجي براي اينكه هيچونه تبعيض بين غذاي فقير و غني و بچه و آدم بزرگ و اولين نفر و آخرين نفر زن و مرد  نباشه آن را ميكوبيدن تا يكدست شود. و تقسيم كردن آن براي آسپز بسيار راحت باشد

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...