2011/12/27

شيريني انگشتي با ورميشل پاكستاني

اين شيريني يكي از معروف ترين شيرينيهاييه كه با ورميشل پاكستاني درست ميكنن. البته من با كمي تغيير درستش كردم كه توضيح ميدم
(راستي ديگه تو شهر ما هم ورميشل پاكستاني گير مياد)

ورمیشل پاکستانی 100 گرم
شیر عسلی 150 گرم
کره 25 گرم
شکلات تلخ 100 گرم
پودر پسته


با شكلات شروع ميكنيم. البته شما اگه تحملش رو نداريد از شكلات 90 درصد استفاده نكنيد. ولي به نظر من طعم تلخ شكلات شيريني كل اين شيريني رو كم ميكنه




براي راحتي كار بهتره شكلات رو خورد كنيم



توي مايكروفر يا روي بخار آب ذوبش ميكنيم



ورميشلها رو توي ديگ خورد ميكنيم و با كره تفتش ميديم



تا حدي كه رنگش كمي طلايي شه و بوي خاميش گرفته شه. مواظب باشيد نسوزه




شير عسلي رو اضافه ميكينم. به به!


رسپي ميگه شير عسلي رو كه اضافه كرديم ديگه تمامه. ولي من بنا به تجربه دوست دارم كمي روي حرارت تفتش بدم تا شير عسلي كاراملايز شه و در نتيجه شيريني بعد از سرد شدن مثل تافي كش بياد
فقط حواستون باشه هرچي بيشتر حرارتش بديم بعدا سفت تر ميشه و ممكنه دندون رو اذيت كنه. پس ميزان حرارت دادنش رو بنا به ذائقه تنظيم كنيد
قلب رو چرب ميكنيم و مواد رو توي قالب ميريزيم و سطحش رو صاف ميكنيم و اجازه ميديم سرد شه


به سايز انگشتي برشش ميزنيم. راحت برش ميخوره
تقریبا 10 عدد سایز انگشتی بدست مياد


براي تزئين ابتدا توي شكلات فرو ميبريم



و بعد پسته خورد شده



و اجازه ميديم شكلات ببنده
البته اين ميزان شكلات براي اين تعداد خيلي زياده اما واسه راحتي كار بهتره از شكلات بيشتري استفاده كنيم و بعد بقيه شكلات رو بعد از سرد شدن دوباره بسته بندي و نگهداري كنيم


اين يه شيريني سريع و ساده است و اگه از طعم تافي با شكلات و پسته خوشتون مياد پس از اين هم خوشتون خواهد اومد


از نظر من ورميشل پاكستاني جايگزين نداره پس پيشنهاد خاصي ندارم مگر اينكه بگرديد و پيداش كنيد

رسپي از ابوقوس

62 comments:

سلام
این شیرینی عالیه من قبلا درست کردم عاشقشم!
دستت درد نکنه

واااای! چاق شدددددم.. :(
؛) مرسی‌
راستی‌ شف جونم یکم غذا‌های جدید آموزش نمیدی...مردیم از چاقی با این همه پستِ شیرینی‌ و کیک و باتر کریم!!! :دی

مقش شب:

ترایفل:

https://public.blu.livefilestore.com/y1pa47hBxBujwvSdDNW0AVhG2qYIGWCYirXFC_O6autgZFUBLz8niZh_qkG4JMd6uz9XuyRHXmG1CD_Vu19JmUB0w/DSC_7046.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/04/blog-post_10.html

سلام شف عزیز
کاش عکسی از بسته بندی ورمیشل پاکستانی هم میزاشتید که بدونیم باید دنبال چه چیزی باید بگردیم .
به نظر خیلی خوشمزه میاد .مخصوصا که سریع و ساده درست میشه .خیلی هوس کردم که درستش کنم.یام یام یام

@ سوین

توی این پست رو نگاه کنید، عکس دوم، عکس بسته ورمیشل پاکستانی هست و در عکس های بعدی ضخامت و رنگ و ... رو می بینید.

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/07/blog-post_10.html

من یک کیلو ماست با ده درصد چربی خریده بودم که یک مقداریش رو برای یک مهمونی اسلایس ماست درست کردم.

مقداریش رو هم برای آش ماست استفاده کردم.

از 250 گرم خامه هم نصفش رو موس هندوانه درست کردم و نصفش رو هم ترایفل.

یک کیک یک تخم مرغه ساده هم درست کردم، نصفش برای موس هندوانه، نصفش هم برای ترایفل.

از اون طرف هم ورین انار و گریپ فروت محبوبمون رو درست کرده بودم برای شب یلدا.

خلاصه دسر بارون شده بودیم و کلی خوش به حالمون شده بود.

این هم یک عکس یلدایی تقدیم به شف عزیز، با تشکر برای همه زحمتهایی که می کشن:

https://public.blu.livefilestore.com/y1pL0LrfiJ5-0FeXwUs6KcORkpX6fa0oSyq_PquWWklt13hJJ0JhwnmeOFAds-r_015FO8GsZMu5PLLFjXW4sbvSQ/DSC_7075.JPG?psid=1

در حسرت دیدار تو آواره ترینم ای ورمیشل پاکستانی!
پروژه بعدی یافتن ورمیشل پاکستانیه چون خیلی از این شیرینی فینگولا خوشم اومد
ممنون طیبه جون

This comment has been removed by the author.

خیلی ممنون مروارید جان .
کسی میدونه که آیا استاد تو فیسبوک هم پیج داره یا نه ؟

@ رويا:
من تقريبا ناهار درست نميكنم. فقط يه چيزي رو پرت ميكنم تو فر. بعد هم مجبورم نجويده قورتش بدم چون بچه مرتب گريه ميكنه
شيريني رو ولي وقتي باباش هست درست ميكنم
@ سوسن:
نتاسفانه فرصتش رو فعلا ندارم. شرمنده
@ سيمين:
زياد هم خودتون رو اذيت نكنيد چون طعم خاصي داره ممكنه خيلي ها نپسندن
@ مرواريد:
چه جالب مادربزرگم هم يه دونه از اين راديو قديمي ها داشتن. زن دايي مژگانم هم يكي توي بوفه عتيقه هاشون دارن
واقعا هم سفره دسر رنگيني شده. جام خالي. همه شون دسرهاي مورد علاقه خودم هستن كه با سر ميرم واسشون. رنگ اسلايس ماسته و ورينه عالي شده. جاااااااااااااااااام خاااااااااااااااااااااالي

عذر ميخوام اوم سوين بود كه سوسن نوشته شد
:P

دور از جون همه، چقدر عقلمون کم بود اون موقع ها چیزهای قدیمی رو دوست نداشتیم.

توی خونه های مادربزرگ هامون چقدر چیزهای خوشگل بودن که قدرشون رو ندونستیم و دور انداختیمشون.

البته آدم اگر بخواد همه این چیزها رو هم دور خودش جمع کنه که دیگه جا نداره. با این حال چیزهایی که مال سابق هستن و آدم ازشون خاطره داره یه چیز دیگه ان. یادشون به خیر.

البته این رادیو از طرف خانواده آقای همسر به من رسیده که دستشون درد نکنه.

امروز دوباره کیک ترس لچس رو درست کردم وااای وقتی گلیز رو روش ریختم بدون ِ معطلی رفت به خوردش برعکس دفعه قبل که به خوردش نرفت و یه 1ساعتی وقتمون رو گرفت یعنی اینقدر ذوق کردم اون لحظه که خدا میدونه :دی بدو بدو رفتم دست زن داداشم رو گرفتم که بیاد نیگا کنه مثل دفعه قبل نشده :دی

با اینکه فکر میکنم فرمون استاندارد نیست ولی خوب اینبار کره رو یه 30سانیه گذاشتم تو مایکروفر که دماش تغییر کنه حوصله ی صبر کردن رو نداشتم واقعا خوشمزه بود (البته برعکس بقیه من حس کردم یه کمی شیرینه :دی ) اینبار عکس هم گرفتم

البته عکس رو با موبایل گرفتم و حجمش رو هم آوردم پایین چندان کیفیتی نداره و اینکه مهارت عکاسیم خوب نیست دیگه ببخشید دیگه :دی

http://ups.night-skin.com/up-90-10/28122011611.jpg

http://ups.night-skin.com/up-90-10/28122011613.jpg

:)

سلام استاد گلم این شیرینی باید خیلی خوشمزه باشه برای عید هم ایده خوبیبه حتما درست می کتم از راهنماییت هم ممنون خیلی کمک کردی متشکرم.

راستی یادم رفت بگم بشقاب خیلی خوشگلی داری و از زاویه قشنگی ازش عکس انداختی.

سلام.این شرینی ها واقعا خوشمزن.باید بگم از اون موقعی که با وبلاگتون آشنا شدم بدجور معتاد به خوردن شیرینی شدم.تا دیدمشون رفتم تو آشپزخونه و دست به کار شدم.
مشق شب
شیرینی انگشتی با ورمیشل پاکستانی
http://www.up.mihancamp.com/viewer.php?file=k4c7le2306u07jnrfds.jpg
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/12/blog-post_27.html
راستی برای من 7 تا شد پس نتیجه میگیریم شیرینی های من تپل بریده شدن;;-)

This comment has been removed by the author.

@ hasti:
عزیزم خیلی منون از راهنماییت
من به هایلند آرژانتین و دیدنی های تجریش سر زدم ولی توی هایلند که فقط مارسکینو چری رو تونستم پیدا کنم و توی دیدنی ها هم جنساشون خیلی چور نبود در ضمن قیمت ها هم به نظرم بالا اومد
در عوض یه مغازه پیدا کردم توی وثوق که همه چی داره با کیفیت و قیمت عالی

چه شیرینی خشگل و آسونی
دست شف با سلیقه و پر انرژی درد نکنه
من اون کیک بدون تخم مرغ رو درست کردم و با باترکریم آلمانی تزیینش کردم،باورم نمی شد که بدون تخم مرغ چقدر پف کرد،حیلیم لطیف و رویایی بود و از همه جالبتر اینکه حتی برش های نازکش هم خوب بود و اصلا خرد نمی شد
باترکریم رو هم با نسکافه درست کردم عطر نسکافه ایش واقعا عالی بود
بسیار بسیار ممنون طیبه جان

این شیرینی ها انقدر خوشمزن و سریع آماده میشن که من دوباره درست کردم ولی با 2 برابر مقدار رسپ

مرسی شف جون.منم درستش کردم.خیلی خوشمزه است.عکسشم میذارم.فقط یه سوال:این شیرینی زیاد سفت و منسجم میشه یا نه کمی کشدار و نرمه؟آخه من توی یخچالم که گذاشتم موند و سر شد باز موقع بریدن و توی شکلات زدن حس میکردم نرمه و هنوز شکل پذیر!!همینطوریه؟
و اینکه بهتر نیست مرحله ذوب کردن شکلات رو نذاری اول کار؟اینجوری تا شیرینی درست بشه و سرد بشه شکلات باز میبنده.تو اصل کار که فرقی نمیکنه ولی چون میدونم حساسی به این چیزا عرض کردم دوستم که دقیق تر باشه..

http://8205.2.img98.net/out.php/i168176_shirini.jpg

http://8205.2.img98.net/out.php/i168177_shirini2.jpg

اینم عکسش.با یک دنیا تشکر از زحماتت.

salam. shekar_green2005@yahoo.com

nilofar@
نیلوفر جون لطف میکنی آدرس دقیق اون لوازم قنادی که گفتی تو وثوق هست را بدی ؟من که پوستم تو تهران کنده شد از بس دنبال یه مغازه لوازم قنادی درست حسابی گشتم

طیبه جون شف عزیز سلام
خوبی خانم؟ دلم برای شما و دوستان و کارگاه خیلی تنگ شده بود. اگر خدا بخواهد از این به بعد بیشتر می تونم مصبریمو ثابت نگه دارم!!!!!!!!!!
پسر گلتم از طرف من ببوس.
راستی خانم پنج شنبه هم برنامه دارم.
قربونت.

@آناهیتا
خیابان وثوق الان اسمش شده امامت،من از بالا آدرسشو می دم:از خیابان دماوند که بیای به سمت شرق خیابان امامت میفته سمت راستت یعنی به سمت جنوب،میای توی خیابون و می ری به سمت پایین میدون رو رد می کنی و بازم میری پایین تا می رسی به یه پمپ بنزین، این مغازه در واقع قبل از پمپ بنزین قرار گرفته دست چپتون می شه طبق آدرسی که من دادم
چیزایی هم که من خریدم: انواع قالب ها رو داره که واقعا جنساشون خوب بود،کاغذ روغنی،قاشق های اندازه گیری،رنگ های ویلتون،شکلات،کرم تارتار و انواع پودرهای شیرینی پزی،استند کیک داره و من یه پایه ی چرخون کیک هم که برای تزیینه گرفتم.شیر عسل هم داشت ولی شیر تبخیر شده ندیدم شاید اون موقع تموم کرده من داشتم نپرسیدم از وسایل تزیینم همه چی داشت:چیپس شکلات ترافل و ...خلاصه از نظر من کاملتر از جاهای دیگه بود

مرسی نیلوفر عزیز منم حتما میرم چون اکثر جاها اصلا چیزاشون کامل نیست بازم ممنون

@ niloofar

من الآن خیلی خسته ام شرمنده. سر سری یه نگاهی کردم. شاید این مغازه ای که مد نظرتون هست بین یکی از این مغازه ها باشه.

پارس

نام مدیر: یوسفی
تلفن: ۷۷۴۱۲۲۲۴, ۷۷۹۸۳۰۴۱
آدرس: تهران - منطقه ۱۳ - دماوند - نرسیده به خیابان بلال حبشی - پ. ۱۳۸۹


گل سرخی

تلفن: ۷۷۴۷۹۴۹۷
آدرس: تهران - منطقه ۱۳ - نیروی هوایی - خ. دوم - پ. ۱۳۶ا



ولی عصر
تلفن: ۷۷۴۱۱۳۷۷
آدرس: تهران - منطقه ۱۳ - تهران نو - خ. بلال حبشی - پ. ۲۰۳


می تونید توی کتاب اول کلمه لوازم قنادی رو وارد کنید.

سلام،من تازه واردماااااا اول بگمممم :) تازه کارم هستماااااا تازه عروسم هستم;;-)
البته خداروشکر آشپزیم خوبهههه و همه کاملا راضیییییییا از من اما خودم عاشق شیرینی و کیک درست کردنم و دوست دارم حرفه ای بشم :) در ضمن همکاریمااا منم عمرانیم :) حالا عزیز با تشکر ازوبلاگ محشرت آخه چرا فیلتری شمااااا ؟؟؟ واقعا چرااااااااااا؟؟؟؟

@ سارا

دوست عزیز،

وبلاگ ف ی ل ت ر نیست. بلکه بلاگ اسپات ف ی ل ت ر هست و تمام وبلاگهایی که روی بلاگ اسپات هستن ف ی ل ت ر شده ان.

طیبه جون کارت حرف نداره تو شف واقعی هستی خیلی هم زحمت میکشی برای وبلاگت دستت درد نکنه خدا قوت
من این شیرینیو درست کردم فقط یه سوال به نظر خودم خیلی ترده تو دهن میدونی احساس میکنم مواد دست هم نرفته عکس شما را که میبینم احساسم اینه که شیر عسل بیشتر ریختی در صورتیکه اندازه گیریم دقیق بود ولی ورمیشل را خیلی ریز نکردم در حد چند سانت باید خورد کرد ؟ یا شاید هم بعد از اینکه شیرعسل را ریختم 2 دقیقه بعد از رو گاز برش داشتم
ممنون میشم راهنماییم کنیم
من عاشق وبلاگت و دستوراتت و این پشتکارت هستم

@ مرواريد:
بله مشكل هميشه كمبود جاست
@ ندا:
كاملا مشخصه كه كيكتون خيلي خوب شده. و تزئينش هم زيباست. اصلا نگران عكس نباشيد. مطمئن باشيد اگه به عكاسي ادامه بديد كم كم عالي ميشه
مرسي كه عكس گذاشتيد
@ آرزو:
اين رو صديقه دوستم واسه تولد مهدي واسم گرفته. صديقه خيلي خوش سليقه است. و شما هم چشماتون قشنگ ميبينه
@ شهزاد:
واي ماشالا به سرعت! خيلي حال كردم كه سريع انجامش داديد. احسنت و نوش جان
@ نيلوفر:
بله كاملا موافقم. منم چندين بار اين كيك رو درست كردم و همين نتيجه رو گرفتم. خيلي خوب جواب ميده
@ شهزاد:
جدي؟
اتفاقا منم كه درستش كردم هي ميرفتم سر يخچال و يه دونه برميداشتم و باز همين مراحل تكرار ميشد
@ نيمچه آشپز:
به به چه خوشرنگ شدن
والا تو عكس كه خوب نشون ميده. ولي ... هرچي بيشتر بعد از اضافه كردن شير عسلي تفتش بديم نهايتا بعد از سرد شدن سفت تر ميشه يعني كافيه زمان پخت رو اضافه كنيد اونوقت سفت ميشه. فقط مواظب باشيد زيادي سفت نشه. دندون رو اذيت ميكنه
عزيزم من همون كاري رو كه انجام ميدم رو مينويسم. شايدم اينجا هوا گرم تره. يا شايدم از جنس شكلات تلخ منه كه سفت نميشه. يعني تو اين فاصله اصلا نبست
البته حدس ميزنم مايكروفرم يه مشكلي واسش پيش اومده كه شكلاتها خيلي دير دوباره خودشون رو ميگيرن و مايع باقي ميمونن. شااايد
@ سالومه:
يه چيزي كه من مدتهاست متوجهش شدم اينه كه جنس شير عسليها فرق ميكنه
بعضيهاش غليظن بعضيهاش رقيق تر
بعضي كاراملي شدن بعضي رنگشون سفيد ميزنه
جديدا هم چند ماركش هست كه زياد از حد شيرينه و يه ته مزه تلخي داره فكر كنم مواد شيميايي توشه
اينه كه ممكنه به نظرتون تو عكس بيشتر برسه
ولي تفت دادن رشته ها با شير عسلي روي نتيجه نهايي براي سفت و نرم بودن شيريني ها خيلي تاثير ميذاره. هرچي بيشتر تفت بديد بيشتر مثل تافي كش مياد و بعد از سرد شدن سفت ميشه
پس لطفا ميزان شير عسلي رو چشمي تنظيم كنيد چون كيفيتشون استاندارد نيست
@ احسانه:
آخييييييييييييييييييييييي حيف شد. باز من برنامه ات رو نديدم. اين آبله مرغون زندگي واسه من نذاشته بود كه. تا چند روز به خاطر آبله توي چشمام نميتونستم ببينم. حيف شد. سرعت اينترنتم هم كه به درد هيچي نميخوره

خیلی خوشمزه بود این مدت دوبار درست کردم دفعه اول شیر عسلیشو کمتر کردم تو یخچال هم نذاشتم در نتیجه واسه برش یه کمی به مشکل بر خوردم
دفعه بعد ولی همه چی خوب بود
بار اول یه مقدارشو به جای پسته تو بادام و نارگیل زدم ترکیب رنگا کنار هم جالب بود
عکساش خوب نبود
که بذارم
مرسی به خاطر همه چیز

https://profile.live.com/cid-2172bc176e9e469f/#!https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21810&sc=photos

عالي شدن پريس جون
مثل هميشه احسنت

سلام طیبه جان
من هرچی که گشتم شیر عسلی نیافتم !
به نظرت برای درست کردن ورمیشل چه چیزی میشه جایگزین کرد؟!
ممنون از دستورات عالیتون:)

اورکا!!
یافتم و پزوندمش!
خیلی عالی شده.متشکر

واقعا؟!!! خيلي خيلي خوشحال شدم
حتما چندتايي بگيريد و انبار كنيد

من عاشق این شیرینی ام 3 سالی میشه درستش میکنم خیلی خوشمزس حتما امتحانش کنید. رشتشم از مروی یا بازار تجریش تهیه کنید♥♥♥♥♥


سلام
خسته نباشید
من با صد گرم ورمیشل درست کردم ولی همش خراب شد
و مثل شیرینی شما کلفت در نیومد وکلآ خیلی ورمیشلش کم بود
ولی میدونم که حتما اشکال از خودمه میشه خواهشا
راهنمایی بفرمایید
ممنون

آهان این رمزش توی میزان تفت دادنشه
یعنی اگر سرد که شد دیدید شله باز برش میگردونید به ظرف و باز حرارت میدید صد درصد سفت میشه و خودش رومیگیره
دلیلش هم کاراملی شدن شیر عسلیه چون اینجوری غلیظ و کشدار خواهد شد
نگران نباشید درست میشه

سلام
ممنونم از راهنماییتون حدس میزدم میزان تفت
دادنم کم باشه چون دقیقا نمیدونستم تا چه حد تفت بدم باید کرانچی بشه یا نه 
اتفافا یه بار دیگه درست کردم ولی اونم باز خراب شد
ولی بازم درست میکنم یه سوال من یه نوع ورمیشل دارم که (شعریه)به فتح شین
میگن صددرصد میدونید کدومو میگم زرد رنگن
میشه با اونا درست کنم یا حتما باید قهوه ای باشن؟
خیلی خیلی ممنون

اين همه لطفش به مويي و بي اندازه نازك بودنشه
رنگ مهم نيست
هر مدلي باشه با تفت دادن درست ميشه

این و هم درست کردم من خودم خیلی دوسش داشتم . مخصوصا صداشو که وقتی میخوری زیر دندونت خش خش میکنه ...خوشمزه بود .ولی این دفعه که درستش کردم سایزشو کوچیکتر برش میزنم در اندازه یه حبه .قند ممنونم طیبه جون.

واى چه خوشمزه حتماً امروز درستش مى كنم

ممنون که راهنمايي کردين داشتم کل نظرها رو مبخوندم تا يه سرنخي پيدا کنم

سلام طیبه جان
ممنون از وب سایت فوق العاده تون
من این شیرینی رو درست کردم اما دانه های ورمیشل خیلی سفت بود و زیر دندون یه کم اذیت می کرد
چطوری میشه ورمیشل ها را یه کم نرم تر کرد؟
متشکرم

 دوست عزیز،

شف زیر عکس هشتم نوشتن:

فقط حواستون باشه هرچي بيشتر
حرارتش بديم بعدا سفت تر ميشه و ممكنه دندون رو اذيت كنه. پس ميزان حرارت دادنش رو
بنا به ذائقه تنظيم كنيد

سلام دوست عزیزم 
اینم مشق من
من که خیلی خوشم اومد. دست شما درد نکنه. 
مریم

واقعا عالی دستتان درد نکنه.

چقدرم كه خوشگل شدن
احسنت

 عزیزم من این شیرینی را درست کردم اما سوالم این رشته هاباید تردباشن وزیردندون حس بشه یا نه باید نرم بشه؟چون مال من بافت رشته ها دقیقا حس میشه..بعد من ازشکلات ایرانی استفاده کردم یک مقداری که روی بخارموند شروع کرد سفت شدن بی ریخت شد شکلاتا باید کره بهش اضافه میکردم؟اما دستورشیرعسلیتون هم معرکه بود چون اونرا هم خودم درست کردم ولذت بردم تازه ایونهایی که دورظرف چسبیده بود هم با چای سبزخوردم خیلی چسبید.مرسی ممنون

دوست عزیز،

شف در قسمت کامنت ها این رو نوشتن:


ولي تفت دادن رشته ها با شير عسلي روي نتيجه نهايي براي سفت و نرم بودن
شيريني ها خيلي تاثير ميذاره. هرچي بيشتر تفت بديد بيشتر مثل تافي كش مياد
و بعد از سرد شدن سفت ميشه
پس لطفا ميزان شير عسلي رو چشمي تنظيم كنيد چون كيفيتشون استاندارد نيست

نمی دونم این توضیح بهتون کمک می کنه یا نه؟

در مورد شکلاتتون هم، به احتمال خیلی زیاد آب یا بخار آب داخل شکلات شده. چون محاله شکلات روی حرارت آب نشه و سفت بشه. سفت شدنش نشونه وارد شدن رطوبت داخل شکلات هست.

فوق العاده خوش طعم و عطر هر کی خورد دستورش رو ازم گرفت و وقتی دستورش رو میگفتم باور نمیکردن درست کردنش اینقدر ساده باشه.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...