2012/01/03

نات باتر

از نظر خودم اين يه پست كاربرديه كه شايد زندگيتون رو عوض كنه!
چقدر به كره بادام زميني علاقه داريد؟ خيلي؟ پس خوب جايي اومديد.
ديگه لازم نيست بخريدش چون تو خونه با سرعت خيلي زياد ميشه آماده اش كرد . حتي سريع تر از اينكه به فروشنده بگيد "آقا لطفا يه كره بادام زميني لطف كنيد" و بعد پول رو بهش بديد و از مغازه بياد بيرون. به همين سرعت!


و نه فقط كره بادام زميني. از همه آجيلها ميتونيد كره بگيريد (كره شون رو درست كنيد؟) . كره بادام كره گردو كره پسته كره بادام هندي كره فندق ... حتي كره تخمه ها
پس شروع ميكنيم:


من از كره بادام عكاسي كردم ولي همه كره ها به همين شيوه درست ميشن در انتها توضيح خواهم داد
يك ليوان بادام رو توي بلندر ميريزيم
من از بادام شور استفاده كردم پس ديگه نمك اضافه نكردم ولي شما اگه از آجيل خام استفاده ميكنيد بايد تستش كنيد و بهش نمك اضافه كنيد

و بلند ميكنيم
اولش پودر بادام بدست خواهيم آورد

كم كم روغن ميندازه و نرم تر ميشه


بعد ديگه مواد توي بلندر حركت نميكنه پس مجبوريم با قاشق يه كم همش بزنيم و باز ادامه بديم


بعد از اندكي خمير باداممون شلتر ميشه و بلندر راحت حركت ميكنه

كل اين فرايند 5 دقيقه طول ميكشه
اگه مقدار مغزي كه به كار ميبريد كمتر باشه باز هم سريعتر ميشه . من معمولا در مقياس كمتر كار ميكنم و يكي دو دقيقه بيشتر طول نميكشه و سريع ميبرمش سر سفره


به همين سادگي و به همين سرعت. خيالتون هم راحته كه توش مواد افزودني نداره و در زمان بارداري و شيردهي بسيار مفيده (يا من زيادي حساسم؟). مخصوصا اگه كره فندق درست كنيد چون فندق در زمان بارداري زياد توصيه ميشه و خوردن كره فندق لذت خاصي داره
كره بادام زميني واسه فشارخوني ها مفيده و با اين شيوه ميزان نمكش هم ديگه كاملا تحت كنترله

خوردنش هم توضيح نميخواد...روي نون ميماليم و ...


كمي مربا...



يا كمي بيشتر از كمي!
و نوش جان ميكنيم. فوق العاده خوشمزه


اگه از من بپرسيد از نظر طعم به ترتيب :
كره فندق
كره بادام زميني
كره بادام
كره پسته
كره گردو
كره بادام هندي
دليل اينكه كره فندق رو از بقيه بيشتر دوست دارم اينه كه وقتي با مربا ميخوري احساس نوتلا خوردن بهت دست ميده!
البته كره بادام زمينيه رنگش از همه روشنتر ميشه و سريعتر هم آماده ميشه. بادام و فندق وقت بيشتري ميگيره
براي تهيه پينات باتر چانكي كافيه يه كره بادام زميني به همين شيوه درست كنيد و بعد مقداري بادام زميني خورد شده بهش اضافه كنيد
در هنگام تهيه كره آجيل ميتونيد از كشمش يا شكلات هم استفاده كنيد يا بقيه تركيبها. دنيا زير پاتونه پس لذت ببريد

48 comments:

طیبه جون اولین پست سال 2012 مبارک.ایشالا که سال پرباری باشه هم برای شما و هم برای کارگاهتون.دلم گرفت دیدم در برابر 272 پست 2010 ،فقط 98 پست تو 2011 داشتی.
امیدوارم تو 2012 بشه بالای 300 پست.

ممنون از این آموزش عالی و کاربردیت.خدا قوت.

چقدر اینجا تغییر کرده. چه رنگ یواش پر حسی
8-7
سال نو میلادی رو به همه دوستان خصوصا طیبه عزیز و خانواده محترمشون, مروارید جون و پریس جون تبریک میگم.
:-*

salam tayebe jan .:)
omidvaram k khoob v shad bashi .
kheyli vaght nist k ba site shoma ashena shodam va chizaii k doost dashtamo az shoma yad gereftam az jomle cake haye choobi .
ye adrese site minevisam vase shoma , khanomni k nevisandeye in site hastan cake haye jalebi ro dorost mikunan ya behtare begam k taziin mikun an amma doost nadaran ravesh o began , shomna bebinid shayad shomna betunid begid k in khanom chi kar mikunan .

bazam azat mamnonam be khatere amozeshhaye khoobi k mizari .:-*

طیبه جان واقعا دست مریزاد میگم بهت بابت این همه ذوق و هنرت
نمیدونی چقدر لذت میبرم وقتی میام به بلاگت و پر میشم از حس خوب همه چیزش عالیه دستت درد نکنه عزیزم
میخواستم بدونم میشه یه کتاب آشپزی بین المللی خوب بهم معرفی کنی که آشپزی ملل مختلف باشه و کاربردی و به درد بخور؟
من جیمی الیور و گوردن رمزی رو دارم ولی حس میکنم کامل نیست
بس که اینجا دقیق و کامل همه چیز تو این بلاگ گفتم کار رو از کاردون بپرسم پسر زیبات رو ببوس عزیزم
سارا از آلمان

چف عزیزم سلام راستش من وقتی جوان بودم البته یادتون که هست من 21 سال دارم بهر حال برای بدست اوردن شیر بادام یک همچین کاری کردم که البته اون موضوع یکم حساس چون در حالی که بادام باید بسیار نرم باشه نباید به روغن بیفته اما اصلا به عقلم چنین دستوری هیچ وقت نرسیده بود شاید اگه بگم امروز اشپزی رو کامل کردی باور نکنی من بیچاره همش بخاطر کلسترول بالا از کره بادام زمینی استفاده میکنم ولی خوب عاشقش هم هستم ولی راستش از خرید نوتلا برای بچه ها خسته شدم اما با این دستور کولاک کردی از همونها که تو امریکا همه رو میبره رو هواعاشقتم بخدا اگه هر کس با این سایت اشنا بشه به عمرش سالهای سال اضافه میشه میبوسمت میبوسمش

سلام.خسته نباشید.
دستگاه کوکی پرس خریدم که بیسکوییت کره ای درست کنم ولی کار باهاش خیلی سخت بود البته برای من.رول اول خمیرو گذاشتم توش و حدود 25 بیسکوییت زد اولاش کج و کوله بود بعدش دیگه راه افتاد .خلاصه سینی اول رفت تو فر رول دوم خمیرو گذاشتم تو دستگاه دیگه نتوستم باش بیسکوییت بزنم چرا؟؟؟ نمیدونم نشد .منم با وردنه پهن کردم و قالب زدم.البته سینی اولو دراوردم قبل از اینکه عکس بگیرم پسرم همه رو خورده بود زشتاشو باقی گذاشته بود که روم نشد
:عکسشونو بزارم. نتیجش این شد که میبینید
مشق شب:
بیسکوییت کره ای بدون استفاده از دستگاه کوکی پرس:
http://www.up.mihancamp.com/viewer.php?file=qtxhrt6usq801xpm37gx.jpg
http://www.up.mihancamp.com/viewer.php?file=6mylikp3d4a2ml8eoqf.jpg
http://www.up.mihancamp.com/viewer.php?file=dhtwzgb99rjsonabrte.jpg
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/02/blog-post_27.html

سس مایونز:
http://www.up.mihancamp.com/viewer.php?file=486xelc5fdc15ii9pbj6.jpg
لینک دستور:
http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/11/blog-post_26.html
این یکی از نظر بافت بهتر شده؟

سلام.سال نو مبارك
شف عزيز ميشه لطف كني و برند يا مدل دستگاه ها و وسايلي كه استفاده ميكني يا استفاده كردي كه خوب بوده رو هم به ما بگي.مثل مبحث گاز فر.چون مثلا همين بلندر من يه مدل دارم كه عمرا اگه بتونه از اينكارا كه شما توي اين پست انجام دادي انجام بده.كاملا خودمختاره.هروقت بخواد كار ميكنه و خيلي هم نازك نارنجي هست.يا مثلا مارك چاقوهاتون.الان اين مدل بلندره شما براون 450 وات هست اينجوري كه ديده ميشه.
راستي ديروز كيك شربتي رو درست كردم عالي شد.مرسي از رسپي بي نقصت.ما اينجا توي يزد بهش ميگم باقلوا شامي.

شف طیبه ممنون. عالی است<3

عاشقتم به خدا. دارم همین طوری می خونم و یاد می گیرم و درست می کنم. رژیمی هاشو عشقه.

Dorostesh kardam ,khub shod indafe az roasted bi namak estefade mikonam ke daghighan eyne unaee beshe ke mikharidam....mamnun

ممنون شف عزیز
ارده رو هم همینجوری میشه درست کرد؟

@ نازنین

نازنین جون،

سال نوی میلادی شما هم مبارک.

انشاءا... که امسال اینجا شما رو بیشتر ببینیم.

:-*

مقش شب:

قلیه ماهی بوشهری:

https://public.blu.livefilestore.com/y1pNbxLvXV5PkVcsllXuJh8WM-Eb46FBhUhbTMIdtO9X0dcFW-y0rtuNjfW55cPO8-ihVQonHbanyY1SzNQM6v-JQ/P1090448.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/10/blog-post_29.html

This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.

سلام مثل همیشه عالی بود استفاده کردم این هم ایمیل من fcshahin@yahoo.com

سلام طیبه جونم
من عاشق کره بادوم زمینی هستم و هیچ وقت نمی دونستم به این راحتی درست می شه وگرنه خودم رو توش غرق میکردم.واقعا ممنون از آموزشت.
فکر کنم اولین نفری بودم که پستت رو خوندم ولی چون با گوگل ریدر می خوندمش نشد کامنت بزارم!همون روز کره بادوم زمینی واسه خودم درست کردم و کیفش رو بردم و امروز می خوام کره فندق که اینهمه تعریفش رو کردی درست کنم چون تا حالا نخوردمش.:x
:-* :-* :-*

ببین ندا خانم من بیشتر از شما عاشق شف هستم و شما اطلاع ندارین و کامنت های قبلی منو نخوندین شف استادمه و در ضمن حرفای من هیچم بد نیست من سوالای فوری برام پیش بیاد استادی ندارم جز طیبه جان و خلاصه دوس دارم واسه طیبه جون توضیح بدم تا شما چون من خطابم با شما نبوده.در ضمن این بحثی که با شف بیان کردم بخاطر موضوعی بود که خیلی وقته منتظرم و اینکه الانم میگم اکثرا جواب کامنتای منو دادن اما بخاطر جریانی بودذ که منتظرم و در آخر ندا خانم حرفای من بد نیست و اینکه خطابم به طیبه عزیز بود و جواب ایشون نه نظرات دیگران.

ببخشید هستی خانوم قصد جسارت نداشتم حق با شماست مخاطب شما شف بوده و همونطور که خودم هم ذکر کردم نباید دخالتی میکردم باز هم عذر میخوام

راستی نظرتون رو برگردونین تا خود شف جوابتون رو بدن کسی که باید نظرش رو پاک کنه من هستم نه شما ...

سال نو ميلادي بر شما هم مبارك باشه و ايشالا شال پر خير و بركتي براي همگي باشه
@ ساناز:
كافيه ايميلتون رو بهشون بديد . واستون پسوردشون رو ميفرستن تا مراحل رو هم ببينيد
@ سعيده:
والا من خودم بيشتر با اينترنت كار ميكنم تا كتاب اينه كه زياد اطلاع ندارم. البته اسم كتابهاي معروف رو ميدونم ولي اينكه بتونم در اين مورد راهنمايي كنم... والا خودم زياد اطلاع ندارم. شرمنده عزيزم
@ مريم:
مريم جون من خودم مرتب واسه بچه ام شير بادام درست ميكنم. اونم خيلي كار راحتيه و دردسر هم نداره احتمالا شيوه شما فرق ميكنه كه اذيت ميشيد. اگه دنبال اون هم هستيد تا توضيح بدم بهتون. چون ممكنه خيلي خيلي طول بكشه تا بخوام از شير بادام درست كردنم عكس بگيرم. بله اين نات باتر خيلي راحت و كاربرديه. من يه بار تو خيابون نادر معروفمون دنبال مارشملو خيابون رو از بالا تا پايين ميگشتم و توي همه مغازه ها سرك ميكشيدم كه ديدم يه آقا توي همه مغازه ها مياد و دنبال پينات باتر چانكي ميگرده. ولي همه ساده داشتن و چانكي نداشتن. هي خواستم بهش توضيح بدم كه خوب بابا خودت درست كن. هي جلوي خودم رو گرفتم و دهنم رو بستم. نميدونم آخرش هم گيرش اومد يا نه. خلاصه كه اين جور رسپيهاي خيلي ساده واقعا كار آدم رو راه ميندازه. از اين چيزاي ريز و پيز زياده من فرصت نميكنم عكس بگيرم
@ شهزاد:
آخي نازي! ياد بار اول خودم افتادم! عزيزم كار كردن با اين دستگاه قلق داره. موضوع شلي و سفتي خميره
متاسفانه اينجوريه كه اگه سفت باشه (كه واسه شما بوده) از دستگاه بيرون نمياد و بدجور اذيت ميكنه. اگه زيادي شل باشه هم وا ميرن و خوشگل نميشه
من معمولا با شل شروع ميكنم و چند تا دونه كه زدم كم كم آردش رو زياد ميكنم
حرارت دست هم تاثير ميذاره روش. يعني كمي كره رو نرم ميكنه و راحت تر قالب ميخورن
اين ديگه فقط با تمرين درست ميشه. اما اگه به اون بافت برسيد واقعا چيز خوشمزه اي ميشه. اطرافيان من خيلي از اينا دوست دارن. من معمولا واسه نوروز واسشون درست ميكنم
بيسكويتهاي شما هم شوگر كوكي شدن كه اتفاقا خوب هم قالب خورده و خوشگل هم شدن

اوه بله! مايونزتون خيلي خيلي خوب شده واقعا عاليه. (نه اينكه دفعه قبل بد شده باشه ها نه) خيلي بافتش خوب شده احسنت
@ طاهره:
جدي؟ چه اسم جالبي! شايدم اصلا اين كيك يزدي بوده و من نميدونستم
بله من اين براون رو كه داشتم حرف نداشت و ازش كلي كار ميكشيدم. بيسكويت رو عالي پودر ميكرد و آجيلهاي مختلف رو ذوب ميكرد! ولي نميدونم چرا جام كرد. اينه كه نميتونم بگم ازش راضي هستم چون زياد عمر نكرد. الان كنوود دارم كه اونم كووووووووووولاكه
ولي نميتونم بگم چقدر عمر خواهد كرد
كارد هم دنبال يه خوبش هستم. اينجا هست قيمتشون بالاي صد هزار تومنه. يه شف نايف دارم كه آلمانيه و از اون استفاده ميكنم وگرنه من چهارتا ست كامل كارد و چاقو دارم كه اصلا بهشون دست هم نميزنم. به نظرم يه دونه شف نايف واسه زندگي كافيه
@ احسانه:
سلام عليكم. خوشحالم كه ميبينمتون
@ فائزه:
بله ميتونيم خودمون تفتش بديم و بي نمك كار كنيم
@ ديبا:
من كارگاه ارده گيري محلي كه رفتم دقيقا شيوه شون همينه. ولي كنجدشون بوداده و گرمه
@ سمانه:
ايشالا از اون هم خوشتون بياد

مقش شب:

https://public.blu.livefilestore.com/y1pIcrXjNQ09x5k76oYl1Bl5WwF-B751KYXy2Qov8flrUJGf4108zaNlanw9qNLaZ6LG9_pI5FXlAybc1GZRcl7gw/DSC_8404.JPG?psid=1

من حدود 70 گرم یا فوقش 100 گرم بادام با پوست رو اول توی قابلمه تست کردم و در آخر کار هم کمی نمک اضافه کردم.

بعد از اونجایی که من وقت نداشتم صبر کنم تا خنک خنک بشه، کمی ولرم بود که دست به کار شدم و فکر کنم این قضیه به نتیجه آخر حتی کمک کرد.

مزه اش هم بسیار بسیار خوب و من عاشق اون طعمش که کمی هم نمکی بود شدم.

خیلی خیلی راحت و ساده و خوشمزه.

دست شف درد نکنه.

عجب عكسي! فوق العاده شارپه

آره منم گرمه اش رو تست كردم سريع تر ميشه

راستي من بادام بدون پوست رو هم كار كردم با پوستش يه چيز ديگه است
دو روز پيش گردوش رو باز درست كردم
كنجد بوداده هم عالي ميشه
حتما كنجدش رو هم امتحان كنيد

 man asheghe in kare shodam mer30 chef aziz

مرسييييييييييييييي شف مهربون فوق العاده ممنون همين الان درست كردم هنوز نخورديمش با آقاي همسر ولي من كه چشيدم عالي بود با بادام درست كردم فقط كمي شور بود تقصير خودم شد نمك زياد ريختم شما فوق العاده اي ممنون كه اين همه تجربه رو در اختيار ما ميذاري

به به 
خوشحالم كه موفقيت آميز بوده
ميتونيد نهايتا نمك بزنيد كه اين مشكل پيش نياد
احسنت

ببخشيد كه اين سوال ابتدايي رو ميپرسم ،بلندر همون گوشت كوب برقيه؟؟ آيا واسه كسي كه غذاساز داره هم خريدش لازمه ؟ بعد چه ماركيش خوبه؟
(واسه جهيزيه سوال كردم عزيزم)

راستي يه سوال تخصصي ديگه :تلفظ بلندر به چه صورته؟

blend
يعني مخلوط كردن
blender
يعني مخلوط كن
ولي چون تو ايران مخلوط كن يعني از اين پارچهاي بزرگي گه برقي هستن و توش مايعات و سوپها رو مخلوط ميكنن
من نميگم مخلوط كن
غذاساز هم اسم خوبيه براش
ميكسر برقي هم ميشه گفت
من تنبلم بلندر از همه سريعتر تايپ ميشه

مولينكس اصل
كنوود
فيليپس
براون

من اينا رو دارم سايزهاي مختلف به علاوه از اين الكيهاش واسه وقتي كه ميخوام اگر سوخت ناراحت نشم

سلام طيبه جونم. يه سوال . واي من خيلي بي تجربم. چون هنوز نميدونم بادام زميني تست شده يعني چي! از بادام زميني فله اي كه شوره ميشه استفاده كرد؟ اون پوست نازك قهوه ايش رو نبايد جدا كنيم؟ از بادام زميني مزمز چي؟ ممنونم عزيزمممممممممم

 شف عزیززززززززززززززززززم سلام
کره بادام زمینیییییییییییییییییییییی برای گرانولا خیلی متفاوت بود خییییییییییییییییییلی عالی بود  مرسی عزیزم از صورت گلتون میبوسم    

 بادام زمینی تست شده یعنی بادام زمینی تفت داده شده و یا بو داده شده، مثل تخمه که بو می دن.

اون بادام زمینی فله ای که می فرمائید شوره هم بادام زمینی تست شده است. مزه بادم زمینی خام با شور و تست شده خیلی فرق می کنه.

بادام زمینی مزمز هم تست شده است و شما از همه اشون می تونید استفاده کنید.

عزیزم دستتون درد نکنه خیلی خوشگل شده و روغنی 

با پوست رنگش تيره تر ميشهميل خودتونه
با كميش امتحان كنيد
من درست ميكنم و دوست دارم

احسنت بر شما كه همه چيز رو عالي درست ميكنيد

سلام 
من يه سوال دارم.
اگه به اين نات باتر ها شكلات تمپر شده اضافه كنيم ... چي ميشه؟؟ ميخوام ببينم به خاطر روغن آجيلها روان باقي ميمونه يا جامد ميشه؟! البته شايد بهتر باشه خودم تنبلي نكرده و امتحان كنم! :P

همون جور خيميريه 
توي يخچال ولي سفت ميشه

البته ميزان شكلات مهمه

نمیتونی تصور کنی شف جونم چقدر خوشحال شدم این پست رو دیدم
انگار تو بهشتم
اینقدره اگه آسونه میشه زود زود با مقیاس کم و با آجیلهای مختلف درستش کرد
کلی فندق دارم
کار فردا صبحمه
مرسی ی ی ی ی ی ی ی ی ی
:-)
برای صبحانه خیلی مناسبه
کلی انرژی میده یه ذرشم

بله من كه معتادشم
انشالا كه لذت ببريد

سلام طیبه جان
من اصلا چیز زیادی از آشپزی سر درنمیارم، و تازه از چیزای آسون شروع کردم مثل شیرعسلی و نوتلا ، ممنوم از این که منو به آشپزی علاقه مند کردی دوست جونی.

چطوری تشکر کنم آخه؟

مرسی

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...