2012/01/12

بازيافت لوبياي وانيل

اگر براي شيريني پزي از لوبياي وانيل استفاده كرديد؛ بعد از اينكه كارتون تمام شد پوستش رو دور نريزيد چون حيفه و ارزشمند (و گرون)




 بشوريدش و بذاريد خشك شه



بعد توي ظرف شكر بذاريدش (دو ليوان شكر براي هر وانيل). درش رو محكم ببنديد. اين باعث ميشه كه شكرتون عطر وانيل بگيره و شيرينيهايي كه با اين شكر درست ميكنيد وانيلي ميشن. بعد از حداقل يك هفته قابل استفاده است. ميتونيد تا شش ماه از يك وانيل شكر وانيلي تهيه كنيد كافيه دوباره بهش شكر اضافه كنيد. اين شكرها رو ميتونيد براي تهيه چاي يا قهوه وانيلي و يا نوشيدنيهاي وانيلي استفاده كنيد و يا با همين شكر شيريني هاتون رو درست كنيد كه شيريني عطر بهتري ميگيره



ميتونيد هم پودر وانيل توليد كنيد. كافيه بعد از اينكه شكر خوب عطر گرفت  دو قاشق شكر و وانيل رو توي آسياب بريزيد و آسيابش كنيد. اين ميشه همون وانيل پودري كه ميتونيد توي شيريني ها ازش استفاده كنيد. فقط حواستون باشه كه چون توش دونه هاي سياه رنگ داره براي شيرينيهايي كه ميخوايد سفيد بمونن ازش استفاده نكنيد

15 comments:

کاش میشد شکلات هم بازیافت کرد !!
مروارید جون ...من با فلاکتی آلبوم درست کردم می خواستم شما زحمت بکشید یه چک کنید ببینید درسته کارم یا نه...مد نظرم بود که آلبومم مثل مال شما بشه ...حالا نمی دونم شده یا نه آخه من دفعه ی اولمه با این سایت کار می کنم و خیلی سر در نمی یارم...لطفا سایزعکس هام هم یه نگاه بندازید ببینید خوبه؟
کلا هرچی درباره ی آلبوم سازی به ذهنتون رسید بگید ممنون می شم
تا بعد با خیال راحت همه عکس ها رو آپلود کنم
خیلی ممنون که وقت میذارید..
...
این لینکش:
https://skydrive.live.com/?cid=C1750EDEF96A76C0&id=C1750EDEF96A76C0!104

tayebe jon ye nigah be in recpi bokon nutella tosh dare vaghean ham adam jazbesh mishe man ke englisim khob niist shayad shoma ham azash khosheton omad dorost kardin be ma ham yad dadin merci golam

http://www.lifesambrosia.com/2009/07/chocolate-chocolate-chip-and-nutella-cream-sandwich-cookies-recipe.html

@ آتنا

وا... من یه بار دیگه برای یکی دیگه از دوستان عزیزم هم گفتم روش من شاید کمی غیر عادی باشه.

من مثل این بچه کوچولو ها که هر چی اسباب بازی دارن می ریزن جلوی روشون ، دوست دارم عکس تمام کارهام وقتی وارد آلبومم می شم جلوی چشمم باشه. به همین خاطر دسته بندی اش نکردم.

من معمولا مثلا اگر از یه کیک دو تا عکس انداخته باشم، یکی برش نخورده، یکی برش خورده، براش یک فولدر باز می کنم و دو تا عکس رو توی فولدر می ذارم. مثل همین کاری که شما هم کردید. ولی یکی از اون عکس ها رو هم خارج از این فولدر آپلود می کنم، حکایت همون اسباب بازی ها که بالا بهش اشاره کردم.

مثلا این فولدر کیک نارگیلی هست:

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!353&sc=photos

بعد من یکی از این عکس ها رو توی صفحه اصلی آلبومم هم گذاشتم:

https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=0ad71a7c6871dbed#cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!351&sc=photos

بعد اگر زمانی من باز هم کیک نارگیلی درست کردم و خواستم عکسش رو برای خودم بایگانی کنم، می تونم توی فولدر خودش این کار رو انجام بدم. یعنی می شه یک فولدر بایگانی برای این کیک.

ولی بعضی از کارهام هم هستن که فقط یک عکس بیشتر ندارن و براشون فولدری باز نکردم و مستقیم توی صفحه اصلی آلبوم آپلود کردم، مثل

https://skydrive.live.com/?cid=0ad71a7c6871dbed&sc=photos&id=AD71A7C6871DBED!106#cid=0AD71A7C6871DBED&id=AD71A7C6871DBED!511&sc=photos

بقیه اش ریزه کاری ها هست. مثلا انتخاب اسم برای آلبومتون و یا گذاشتن لینک دستور در قسمت اینفرمیشن و یا نوشتن اسم کار زیر هر عکس و...

حقیقتش در مورد اندازه عکس ها من چیزی نمی تونم بگم، چون با سرعت بالای اینترنت من، عکس ها سریع باز می شن.

اما تا جایی که من می دونم دو تا اندازه بیشتر موجود نیست

2048 KB

و یک اندازه بزرگتر که فعلا پیداش نمی کنم. همین 2048 که موقع آپلود عکس اتوماتیک می یاد خوبه.

عکس های شما اندازه اشون حدود 180 کیلو بایت هست و عکس های من از حدود 500 کیلو بایت شروع می شن. پس اگر دوستان عکس های من رو می تونن ببینن دیگه برای دیدن عکس های شما به مشکل بر نمی خورن.

باز هم اگر موردی بود حتما بپرسید.

سلام
من دیشب هرچی سعی کردم کامنت بذارم نمیشد!!!نمیدونم چرا
شف عزیزم دستت درد نکنه
من توی اون شکره یه وقتا قند هم میذارم
یه مشت قندو لای یه پارچه توری درشت میپیچم میذارم تو ظرف شکرم که عطر وانیل بگیره،بعد هراز چند گاهی یکی دوتا از اون قند هارو میذارم توی قندون تا وقتی مهمونام چایی میخورن احساس بهتری داشته باشن

سلام به نظرم خمیر فیلو آموزش بدین خیلی عالی میشههههههههه مروارید خانم لطف کنین به شف بگین تا قبله عید لطف کنه آموزش بده.ممنون

آش ماست

https://public.blu.livefilestore.com/y1pIG6s-rFuhXSVy6sTb9nFQxj2bTecxdPa0bKTVa1iqlxebAVLQZqtPrdJQNAROzN6z1mMMqPEsYf_AyWBD8rIlA/04012012530.jpg

لینک دستور

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

دوستانی که موفق نمیشن بعد از باز شدن صفحه وبلاگ, دریچه مربوط به کامنت رو ببینن,
دکمه
F5
رو فشار بدن.

طیبه جان این هم از پیتزا چیز بایت من :D
http://www.up.mihancamp.com/images/i2oopl17fst7gag1gpn3.jpg

http://www.up.mihancamp.com/images/d8qlcg7mk44yreytgbk.jpg

اینم از اسلایس خرما خوردیم خیلی هم خوشمزه بود واقعا دستتون درد نکنه

http://www.up.mihancamp.com/images/x3ojwpyxg5ukkcpx8x65.jpg

سلام خانومی...مروارید جان می خواستم زودتر بیام جواب بذارم که با این اسمشو نبرها مگه میشه به این راحتی کامنت گذاشت؟!
دستتون درد نکنه از جوابی که وقت گذاشتین و تایپ کردید.استفاده کردم.
یکی دوشب پیش داشتم عکسای آلبومتون رو نگاه می کردم و واقعا کیف کردم...هنرمندید خانوم...در مورد حجم عکسا راستش من از خدامه که با کیفیت و حجم بالا آپلودشون کنم ولی از بس شف گفتن سایزو کم کنید که دیگه منم میرم کلی سایزشونو میارم پایین.نمی دونم کیفیت عکسام در اثر این کم کردن حجم ،مقبوله یا همچین هم چنگی به دل نمی زنه؟

@ آتنا:
مشكل از اينترنت منه وگرنه قانونا هرچي سايز بالاتر باشه كيفيت عكس بهتره و زيباتر هم هست
@shekoh dubai:
هوي كريم سه چهارم ليوان
ماسكارپونه ربع ليوان
شكر 2 ق چ
نوتلا ربع ليوان
خامه و پنير و شكر رو خوب ميزنيم تا پف كنه و بعد نوتلا رو آهسته توش فولد ميكنيم و ميذاريم سرد شه و قابل استفاده است
از اين كرم ميتونيم توي خيلي از شيريني ها استفاده كنيم. حتي بين كيكهاي لايه اي و يا دسرهاي لايه اي

كارهاتون همه عالي شدن. مرسي
@ رويا:
عجب ايده جالبي. من اين رو نشنيده بودم. مرسي

شف جونم دستت درد نکنه خیلی خیلی ممنون گلکم

لطف دارید.

در مورد اندازه عکس ها شف در پایین توضیح دادن.

سلام طیبه جون
من بوشهری هستم
میشه بگین توبوشهرلوبیای وانیلی روازکجاتهیه می نمایئید؟

نيست متاسفانه
ولي اگر مسافر دبي داريد حتما بهش سفارش بديد

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...