2012/01/18

خمير فوندانت

fondant (1).jpg (600×399)

از اونجایی که وقتی من دنبال یه چیزی هستم باید حتما از تو بازار نابود شه... قحطی مارشملو شده بود و نمیتونستم این فوندانت رو درست کنم. این شد که هیچ چاره ای نداشتم جز اینکه فوندانت اصلی رو درست کنم. نه اینکه سخت باشه. فقط طعم فوندانت مارشملو بهتره. چون طعم مارشملو میده
طعم رسپی معروف فوندانت خونگی از نوع بازاریش خیلی بهتره ولی این رسپی که دارم میذارم از اون هم بهتره چون توش خامه و شیر و کره و شکلات داره. پس مشخصه که به مرااااااااااتب خوشمزه تره و واقعیتش رو بخواید من خالی خالی هم میتونم بخورمش (نه اینکه یه وقت همچین خبطی مرتکب شم! ولی واقعا طعمش خوبه)

شیر نصف لیوان
پودر ژلاتین 2 ق غ
کرن سیرپ (شربت ذرت) 1 لیوان
کره 2 ق غ
گلیسرین 2 ق غ
اسانس وانیل بیرنگ 2 ق چ
پودر قند حدود 14 لیوان


نصف ليوان شير رو توي ظرف ميريزيم (و يا خامه مايع)


پودر ژلاتین رو به شیر اضافه کنید و اجازه بدید 5 دقیقه بمونه تا حل شه و پف کنه
ظرف رو یک دقیقه توی مایکروفر بذارید و هم بزنید اگه ژلاتین ذوب نشده بود باز این کار رو تکرار کنید تا کاملا ذوب شه


کرن سیرپ رو اضافه كنيد
 کرن سیروپ تهران پیدا میشه چون این رو احسانه جون از تهران واسم فرستادن. ولی اگه نبود میشه به جاش از گلوکز استفاده کرد


و گلیسرین
گلیسرین باید حتما روش نوشته باشه "خوراکی" اینجا توی فروشگاههای بزرگ کنار عرقیات و اسانسها پیدا میشه و یا داروخانه


و وانیل و هر اسانسي كه مايليد


و کره (و شکلات—توضيح ميدم) رو اضافه میکنیم


دوباره توی مایکروفر میذاریم تا ذوب شه
 حالا اجازه میدیم بمونه تا ولرم شه. گرم گرم ازش استفاده نکنید


شکر رو آسیاب کنید (اگه کله قند رو بکوبید و بعد آسیاب کنید خیلی بهتر از شکر جواب میده) و الک کنید. سه بار این کار رو تکرار کنید تا پودر قند کاملا نرمی بدست بیاد
نصف پودر قند رو توی ظرف بزرگی بریزید و یه گودال وسطش ایجاد کنید و مایع رو توش بریزید و هم بزنید



اگه از استند میکسر استفاده میکنید با "دو هوک" و سرعت پایین کار کنید


یک لیوان یک لیوان پودر قند اضافه کنید و ورز بدید تا خمیری شه
اگه از استند میکسر استفاده میکنید... نباید خمیر از هوک بیافته و باید به شکل توپ نرمي دربیاد و كف ظرف هم پودر قند داشته باشید


روی یه تیکه بزرگ سلفون رو با روغن مایع چرب کنید
روی سطح کار پودر قند بپاشید و خمیر رو روش ورز بدید
فوندانت هنوز هم کمی نرم خواهد بود




روی سلفون قرارش بدید و دورش رو خوب بپیچید




بعد توی زیپ لاک بذاریدش تا مطمئن شید هوا بهش نمیرسه
اجازه میدیم یک شب استراحت کنه




فرداش كيفيتش بهتر ميشه و اين محسوسه




گلوله هایی به اندازه نارنگی از فوندانت برمیداریم . دستمون رو با کمی گلیسرین (به اندازه یک نخود) چرب میکنیم و ورزش میدیم تا نرم و قابل فرم دادن بشه
نكات:
اگه فوندانت سفته با ورز دادن و اضافه کردن گلیسرین نرم میشه
اگه زیادی نرمه و به دست میچسبه پودر قند بپاشید و ورز بدید تا درست شه
اگر ميخوايد فوندانت شكلاتي درست كنيد (مثل من كه اينبار فوندانت شكلات سفيد درست كردم) كافيه در همون مرحله اي كه گفتم 180 گرم شكلات بهش اضافه كنيد
شكلات شيري يا دارك و يا سفيد . براي قهوه اي تر شدن فوندانت ميتونيد همون موقع بهش رنگ قهوه اي اضافه كنيد و يا مقداري از پودر قند رو با پودر كاكائو جايگزين كنيد
اگر خارج از كشور زندگي ميكنيد ميتونيد شير رو با خامه جايگزين كنيد
مقدار زياد شكر و حرارت ايجاد شده در زمان تهيه فوندانت باعث ميشه كه لبنيات موجود در فوندانت فاسد نشه
اگر نميخوايد شير به فوندانت اضافه كنيد ميتونيد از آب و يا آب ميوه استفاده كنيد
فوندانت رو در دماي اتاق به مدت يك ماه ميتونيد نگهداري كنيد. براي زمان بيشتر بايد فوندانت رو خوب كاور كرده و فريز كنيد. براي استفاده مجدد از شب قبل فوندانت رو از فريزر خارج كرده و بعد مجددا ورز بديد و از مايكروفر استفاده نكنيد
شكلات معمولا باعث سفت تر شدن فوندانت ميشه پس به ميزان بيشتري گليسرين نياز خواهيد داشت
رنگهاي ژلي داراي گليسرين هستند پس اضافه كردن رنگ ممكنه فوندانت رو نرمتر كنه پس از ميزان كمتري گليسرين براي ورز دادن استفاده كنيد
براي راحتي كار رنگ رو قبل از اضافه كردن پودر قند به فوندانت اضافه كنيد. در غير اين صورت ميزان ورز دادن بيشتر خواهد بود
ميتونيد از اسانسهاي مختلف استفاده كنيد
لطفا در نظر داشته باشيد كه شرايط مختلف از جمله جنس پودر قند و رطوبت هوا و حرارت دستهاتون ميتونه روي كيفيت و ميزان سفتي و شلي فوندانت تاثير داشته باشه. تاكيد ميكنم كه ميزان شير و كره و كرن سيروپ و گليسرين و ژلاتين رو با دقت و وسواس زيادي اندازه گيري كنيد.
در صورت در دست نداشتن كرن سيروپ يا گلوكز ميتونيد از اين رسپي استفاده كنيد. در صورت در دست نداشتن هيچ كدوم از مواد از اين رسپي استفاده كنيد.



اين فوندانت مزه شكلات و شير و كره توش مشخص بود و به خاطر اضافه كردن اسانس بادام تلخ مزه و عطر بادامي داشت كه بسيار بسيار خوشمزه بود. نرمي و لطافت فوندانت كاملا مطلوب بود فقط من چون تنها يكبار شكر رو آسياب كردم (نوزادم از صداي آسياب به شدت ميترسه) مقدار بسيار كمي زبري احساس ميكردم بجز اين مورد ميشه گفت كاملا از كيفيتش راضي بودم. اميدوارم در درست كردن فوندانت موفق باشيد و شاهد كارهاي زيبايي ازتون باشيم (براي درست كردن گلها يا مجسمه ها ميشه از همين فوندانت استفاده كرد اما "مادلينگ چاكلت" بهتر جواب ميده كه اگه عمري باقي بود در آينده آموزش خواهم داد)

رسپي از Michele Foster

76 comments:

سلام عزیزم. من مسی هستم از وبلاگ آموزش روبان دوزی. یه سی دی آموزش روبان دوزی از تمام مطالب وبلاگم+ یه سری مطالب جدید(که با جزییات کامل تو وبلاگم نوشته شده )درست کردم. درواقع چون دیدم خواننده های زیادی دارم و خیلی ها دوست دارن یه ارشیوی از همه مطالب وبلاگم داشته باشن این کار رو کردم.چون شما وبلاگ پرباری داری یه پیشنهاد هم برای شما دارم . اگه شما هم خواستی میتونی از وبلاگت یه همچین سی دی ارشیوی تهیه کنی و برای فروش روی وبلاگت بذاری .من هم بهت کمک میکنم و کاراش رو برات انجام میدم. اگه خواستی بهم خبر بده .بوسسسسس

عزیزم یک سوال ممنون میشم جوابمو زود بدین من همزن ندارم میتونم به جای همزن از خلاطه یا همون بلندر واسه همزدن تخم مرغ و شکر و از این قبیل ها استفاده کنم ایا تاثیری توی پخت کیک هام داره حتما باید همزن داشته باشیم ؟

وای ممنونم..این فوندانت هم خیلی چیز جالب و شیکیه..کیگ معمولی و ساده آدم رو خیلی خیلی حرفه ای نشون میده!!! ؛)
خلاصه که من یکی مخلصش هم هستم! :دی

شف جان این خوشمزه ترین فلافلی بود که تا حالا خوردم من نمیدونم چی بگم واقعا که خانم کدبانو هستین دستت درد نکنه عزیزکم اینم عکسش البته عکس های من اصلا حرفه ای و با کیفیت نیستن همش با موبایل میگیرم اما میزارم که بدونین ما درست میکنیم و اونایی که باور نداشتن و میگفتن عکساتون پلاستیکیه تا چشاشون در اد:D

http://www.up.mihancamp.com/images/c49xpe07re2686y0j40n.jpg

بلندر کار همزن رو انجام نمی ده. شما اگر تخم مرغ رو توی بلندر بزنید، تخم مرغ حجم نمی گیره.

برای پخت کیک و هم زدن شکر و تخم مرغ ما به این حجم، به این هوایی که بین ذرات می ره احتیاج داریم.

مرسي اگر تصميمش رو داشتم حتما از تجربياتتون استفاده خواهم كرد
متشكرم

با اون شيوه ميتونيد كيكهاي دنس و مافن يا براونيز درست كنيد كيكهاي كه نياز به زده شدن تخم مرغ ندارن
ولي براي ساير كيكها بايد با ويسك و دستي به ميزان زياد هم بزنيد تا كيك كيفيت خوبي داشته باشه

بله مخصوصا اون شامي نارنجي كه خيليها از پسش بر نميومدن.اتفاقا عكسهاتون خيلي هم خوبن و با تجربه بهتر هم خواهند شد

دستتون درد نکنه هم مروارید خانم عزیز هم شف گلمون ممنون از راهنماییتون حالا در اولین فرصت سعی میکنم برم یه همزن بخرم بازم متشکرم دوستان خوبم ان شالله همیشه موفق باشین

اول از همه ممنمونم عزیزم
شادی غیر قابل وصف منو حتما یادته
.........
طیبه جون گفتین واسه گل و مجسمه؟
یعنی این یکی بهتره از مارشملو فوندانت
فکر میکنم مارشملو فوندانت خیلی راحت تره ساختنش نه؟

This comment has been removed by the author.

راستی قسمت کامنت ها خیلی خوب شده
وبلاگت روز به روز بهتر میشه
موفق باشی عزیزم

سلام.بسیار زیباااااااااااا حتما بعده امتحاناته دانشگاه درست میکنم.فقط این گلهارو با ماژیک خوراکی کشیدین؟

اول از همه سلام میکنم به روی ماه خودت وپسر عزیزت راستش من قبلافوندانت درست کردم که کیفیتش به این نرمی که تو دست شماست نبود و چون قبلا گلهای ایتالییایی درست میکردم دوست نداشتم با این کیفیت خمیر تزیناتی برای کیک درست کنم اما با رسیپه شما حتما دوباره امتحان میکنم چون تو خوده نمره بیستی شک ندارم اینبار اونی که میخوام میشه راستی عزیزم ممنون که کامنت قبلی رو جواب دادی راستش منم برای بچه ها شیر بادام درست کردم اما این فرق میکرد چون غلظتش باید به اندازه شیر پاک کن باشه و چون من پوست بسیار خشکی دارم و از شانس خوبم هر چیز خوبی که تودنیای طبیعی برای پوست صورت اعم از ضد چروک ها نرم کننده ها ووو وجود داره باعث اگزما برای من میشه دکتر دستور استفاده شو داده بود و چون من نمیخواستم از جایی که اون گفته بود بخرم و تصمیم گرفته بودم خودم درست کنم با دردسر مواجه شده بودم که در اخر هم بیخیال این مورد شدم البته بگم میتونم از مارکهای گرون خارجی استفاده کنم چون پوست از خود متشکر بنده باهاشون خوب کنار مییاد اما من دست از تلاش بر نداشته و نمیدارم و میخواهم از مواد گیاهی و ارزان قیمت استفاده کنم که البته به هیچ کس توصیه نمیکنم چون هر چند یکدفعه همسر محترم با کلی غرزدن مجبور میشه به خاطر من هم از اطلاعاتش استفاده کنه هم تحقیق جدیدی در مورد درست کردن قسمتی که من با زحمت فراوان خراب کردم انجام بده اما اگر میتونی کمکم کنی خیلی ازت ممنون میشم از راهنماییات خیلی ممنونم میبوسمت میبوسمش مریم

Salam Tayebeh jun!
Man 'light corn syrup' daram ,tu in recipe javab mide?
Mamnun

گلم این جا توی شهر ما هر چی میگردم پودرزلاتین ندارن نمیشه چیزی جلیگزینش کرد من حیلی چیزها رو میخوام درست کنم مثه پاناکوتای زعفرانی زله رنگین کمان و .. اما اینو ندارم گلم یه چیزی هست که مثه رشته بلند هستش بهش میگن اگاراگار اگه بشناسین نمیشه اونو پودر کرد جای زلاتین استفاده کرد ؟اگه نمیدونین چی میگم عکسشو میگرم بهتون میدم ممنون گل من با زحمتای ما خسته نباشی

توی این پست، از شف همین مورد سوال شده:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2010/12/blog-post.html

من اینجا نتونستم پودر ژلاتین حلال پیدا کنم، فقط همین ژله میوه‌ها حلالشون هست، حالا پیشنهادتون واسه دسر‌هایی‌ که پودر ژلاتین میخوان چیه؟ من چی‌ کار کنم؟

جواب:

از آگار آگار استفاده كنيد
گياهيه و اون مشكل ژلاتين رو نداره

-----------------

یک جایی هم شف طریقه استفاده اش رو نوشته بودن که فعلا پیداش نمی کنم. شما هم توی سرچ وبلاگ بگردید، شاید زودتر از من موفق شدید.

خمیر فوندانتو میشه روی کیکی که با خامه کاورش کردیم صرفا برای تزیین به کار ببریم؟ چون من کیکو خامه ای دوست دارم
کی دلش میاد این نی نیارو بخوره!!!!!!!!!!!!!

ممنون گلم که جوابمو دادی و راهنماییم کردی من این اگار اگار هم عکسشو میگیرم میندازم دیگه ببینین همونیه که شما میگین :)

آره من ديگه ميخواستم از يه سايت ديگه براي كامنتها كمك بگيرم كه خودشون شكر خدا درستش كردن

پريس جون شما به آدم خيلي اميد و انرژي ميديد از بس تعريف ميكنيد. اگه اينجا بوديد من كلي تو زندگيم پيشرفت ميكردم

نه عزيزم اين فوندانت با اون فوندانت سفتيشون يكيه اصلا فرق نداره و بله اون سريعتر و راحت تره
فقط اگه مارشملو نداشته باشيم اين جواب كاره

نه با ماژيك نميشه
قلم مو

من فقط نميدونم ايگار ايگار براي فوندانت جواب ميده يا نه ولي براي ساير موارد جواب ميده
اينجا پودرش هست. بايد بجوشونيدش و استفاده كنيد مثل ژلاتين نيست كه جوشيدن نخواد
ولي اگه احيانا از ايران مسافر داشتيد بگيد واستون ژلاتين بيارن كه هميشه داشته باشيد و توي اندازه ها دچار مشكل نشيد

اگه خامه سفتي باشه كه مجسمه هاي سنگين فوندانتي توش فرو نرن مشكلي نيست
اشكال فوندانتي سبك كه ديگه اصلا مشكلي ايجاد نميكنه

مريم جون شيوه شما رو نميدونم ولي من بعد از اينكه بادام ها رو پوست كرفتم با مقداري آب توي بلندر ميريزم و ميكس ميكنم باوركنيد به چه سرعتي تبديل به شير ميشه
بعد از يه صافي كوچيك ردش ميكنم و آماده استفاده است
غلظتش هم دست خودمه با كم و زياد كردن آب تنظيمش ميكنم
شايد شما از بلندر مناسب استفاده نميكنيد
با اينهايي كه براي پوره كردن استفاده ميشن كار كنيد
هر چند كه براي مقدار زياد ميشه از مخلوط كن هم استفاده كرد

من تو همه چيز صرفه جوي ميكنم ولي براي محصولات آرايشي بهداشتي نه
چون پوست صورت چيزي نيست كه بشه باهاش شوخي كرد
داشتن پوست حساس بد درديه
من پوست چربي داشتم اما بعد از بارداري پوستم قاطي پاطي شده و معلوم نيست چي سرش اومده
يه ماسك طبيعي خوب براي پوست استفاده از كاكائوه
يك ليوان ماست +يك قاشق عسل+ دو قاشق پودر كاكائو
توي زيپ لاك بريزيد و بذاريد يك دقيقه توي مايكروفر باشه
بعد دستتون رو بذاريد توي زيپ لاك براي يك ربع

ماسكها و چيزاي ديگه هم هست من خودم قرني يك بار انجام ميدم. خيلي تنبل تشريف دارم

راستي يه مورد ديگه هم شكلات تلخه. شكلات تلخ رو ذوب كنيد بعد دستتون رو باهاش ماساژ بديد

در مورد فوندانت هم نگران نباشيد. اين با ورز دادن درست ميشه. گلسيرين اضافه كنيد و ورز بديد اينقدر لطيف ميشه كه باهاش همه چيز ميتونيد درست كنيد

به ازاي هر 500 ميلي ليتر مايع 2.5 گرم اِيگار اِيگار استفاده كنيد


روي اجاق ميذاريم و ويسك ميكنيم تا كاملا حل شه
توي قالب ميذاريم تا ببنده
در 35 درجه سانتيگراد هم ميبنده

سلام
به جای شربت ذرت از چه چیزی میشه استفاده کرد؟ 
در صورت حذف کردن شربت ذرت چه اتفاقی میوفته؟
((من یه رسیپی برای مارشملو دارم که توش از شربت ذرت استفاده کرده ))

زیر عکس چهارم شف در موردش نوشتن:

کرن سیرپ رو اضافه كنيد کرن سیروپ تهران پیدا میشه چون این رو احسانه جون از تهران واسم فرستادن. ولی اگه نبود میشه به جاش از گلوکز استفاده کردشربت ذرت رو اینترنتی هم می تونید سفارش بدید.

 ااااااا من ندیدم. ببخشید. مرسی

یه سوال دیگه: اگر گلیسیرین نداشته باشیم چی کار کنیم؟

من 90 درصد احتمال ميدم كه گليسرين گيرتون بياد
آخه اينجا همه فروشگاهها دارن با ماركهاي مختلف

ولي اگه گير نيومد شايد بشه با روغن كمي نرمترش كرد
ولي باز جاي گليسرين رو نميگيره

 سلام مجدد
من چون عجله داشتم گلیسیرین رو نتونستم تهیه کنم. به جای شربت ذرت هم گلوکز ریختم و به جای گلیسیرین هم روغن مایع. من مدل شکلاتیش رو درست کردم با شکلات تخته ای پارمیدا:
 1- میخواستم به رنگ قهوه ای خیلی پررنگ برسم که از پودر قندم 1 قاشق غذا خوری کم کردم و به جاش پودر کاکائو ریختم که خارجی بود و خیلی پررنگ ولی بازهم به رنگی که میخواستم نرسیدم. چیکار باید بکنم که خیلی قهوه ای بشه؟
2- خمیرم خیلی شله علی رغم اینکه مقدار پودر قندم رو برابر دستور ریختم. البته من با نصف مواد کار کردم. خیلی هم به دستم میچسبید که مجبور شدم زیاد روغن استفاده کنم.
 کلا نمیدونم چرا هر خمیری میسازم شله و خیلی باید بهش پودر قند بزنم؟ ایراد کارم از چیه؟
دیروز هم خودم مارشملو درست کردم و بعدش باهاش فوندانت ولی همینطوری شل بود و میچسبید. بهش هی پودرشکر زدم تا درست شد. با خود مارشملو آماده هم که خمیر ساختم شد عین لاستیک!!!! برعکس اون یکی کمتر از مقدار مورد نیازش پودر شکر زدم. تو یخچال هم که رفت دیگه خیلی سفت شده. چرا؟

رنگ قهوه اي ويلتون كار رو خيلي خوشرنگ ميكنه

قبل از اينكه روغن اضافه كنيد شل بود يا بعدش؟
گلكز جامد بود يا مايع؟

در مارشملو فوندانت اگر ميبينيد خمير چسبنده است چيزي اضافه نكنيد به مرور كه ورز ميديد به خاطر اينكه هوا ميخوره خودش درست ميشه و نيازي به پودر قند يا روغن نيست
اگه بعد از نيم ساعت ورز دادن مداوم خوب فرم نگرفت اونوقت من كم كم بهش پودر يا روغن اضافه ميكنم. ولي معمولا تماس با هوا كار خودش رو ميكنه

تو يخچال بره مثل سنگ ميشه
بعد كه به دماي اتاق رسيد درست ميشه

 سلام
ای ول پس برم بخرم. مرسی.
قبلی که اروغن اضافه کنم شل بود مثل شربت غلیظ بود.
گلوکزم جامد بود.
آره مارشملوم توی یخچال که رفت بعدش خوب شد ولی از طعمش خوشم نیومد. من توش عسل ریخته بود ولی نمیدونم خوش مزه نشده اما خوب فرم میگیره خیلی راحت میتون نازک نازکش کنم.
مرسی از راهنمایی.

در حد شربت؟
يه جاي كار ميلنگه
آخه نبايد اونقدري فرق كنه

خب اگه جامد بوده ...بايد كمتر بريزيد . چون بافتش فرق ميكنه
چسبندگيش هم فرق ميكنه
براي همين موفق نشديد
اينا استاندارد نيستن واسه همين آدم رو دچار مشكل ميكنن
من تست نكردم ولي فكر كنم دو قاشقش هم كافي باشه آخه خيلي غليظ تر از گلكز مايع هستن و وحشتناك چسبندگي دارن

كرن سيروپ تهران يافت ميشه اينترنتي هم ميشه خريد
من تجربه كردم كه كار با كرن سيروپ راحت تر از كار با گلوكزه

موفق باشيد

 من همون مقداری که توی دستور بود ریختم. واقعا چسبنده بود ولی طعم خوبی داشت.
این سایتی که اینترنتی شربت ذرت رو میفروشه میشه آدرسش رو بدید؟ من هر چی سرچ میکنم چیزی توی گوگل نمیاد.

لوازم قنادي تمشك رو سرچ كنيد
و آگاه باشيد كه خريد اينترنتي ريسك داره

سلام من واقعا بهتون افتخار می کنم
هرچی که لازم دارم توی سایت شما پیدا می کنم
دوستت دارم زیاادددددددددددددددددد
 

سلام طیبه جان
 خمیر فاندنت  شکلاتی

شف جان بنظرتون برای اولین دفعه کار با فوندانت این مدل بهتره یا مارشمالو فوندانت.؟ ممنونم عزیزم

به به عجب عکس شارپی شده
بسیار زیبا
احسنت

سلام
 مرسی گُلم. زیبه اندیشان به زیبایی رَسند.
شما زیبا میبینید عزیز

سلام طیبه جون.خییییییییییلی ممنون به خاطر رسپی های خوب و بیشترازاون توضیحات خیلی خیلی خوبتون.میخواستم بدونم برای تزئینی که عکسشوگذاشتم از چه خمیری میشه استفاده کرد؟از فوندانت میشه؟اگه میشه کدوم نوعش بهتره؟این فرفری های روی کیک همونجوری می مونه؟در ضمن من هنوز با هیچ خمیری کار نکردم.بسیاااااارممنونم

شف عزیز و سخاوتمند، ای محبوب قلوب سلام :) ‏
چند روز دیگه میخوام کیک تولد پسرم و درست کنم، این مقدار فوندانتی که این رسپی بهمون میده چه مقدار کیک و کاور میکنه؟
من احتمالا دو تا کیک گرد 25 و 30 سانتی خواهم داشت. الردی متشگرم عزیزم

 این مقدار برای این مقدار کیکی که شما می خواهید کاور کنید حتی زیاد هم می یاد. فقط عنایت داشته باشید که نازک باز شه.

مروارید جون جوابها وراهنمائیهای خوبتون رو توی کامنت ها می خونم.بسیااااار ممنونم.چون من کمی عجله دارم میشه لطفا جواب منو هم بدید؟متشکرم.

 دوست عزیز،

سوالتون رو ندیده بودم. ممنون از لطفتون.

برای شمایی که اصلا تا به حال با هیچ خمیری کار نکردید، فوندانت مارشملو رو پیشنهاد می کنم که شف دستورش رو گذاشتن و خیلی هم درست کردنش راحته با دستور شف.

در مورد فرفری های روش هم به خاطر این که تجربه اش رو نداره نمی تونم نظر خاصی بدم. ولی حدس می زنم اگر نوارهای باریک و گرد شده فوندانت رو دور یه چیز مفتولی بپیچید و به حد کافی به خمیر زمان بدید که خشک بشه، قابل اجرا باشه.

در قسمت کامنت ها دوستانی که بار اولشون بود ه وخمیر ها رو درست کردن، نظرات بسیار خوبی گذاشتن که بهتون توصیه می کنم اونها رو هم مطالعه کنید.

ژاله جون، تا شف بیان و جواب بدن، یه کوچولو بگم که اگه تا بحال با هیچ کدام از این خمیرهای خوراکی کار نکردین، بهترین گزینه و ساده ترینشون همون مارشمالو فوندانته
این یکی خمیر فوندانت که شف در این پست دستورشو گذاشتن نیاز به تجربه بیشتری میخواد، البته این یکی به دلیل داشتن شکلات به مراتب خوشمزه تره ولی برای شروع گزینه مارشمالو فوندانت، راحتتره
برای درست کردن این فرفری ها هم فقط لازمه که نوارهای باریکی از فوندانتتونو ببرین و دور یک خودکار به صورت مارپیچ بپیچین و همونطوری بذارین برای چند ساعت بمونه، وقتی احساس کردین که فوندانت خشک شده و فرم پیچ رو به خودش گرفته، خیلی آروم خودکار رو بیرون بکشین
به همین راحتی
موفق باشین
:D

سلام شبنم جونم، واقعا ممنونم از راهنمائیتون.البته توی توضیحات شف عزیز خوندم که فوندانت توی فریزر سفت میشه ولی نمی دونستم که توی دمای اتاق که بمونه نرم میشه؟حالتش رو از دست میده؟پس شما میگید در معرض هوا بذارمش؟می خوام اطلاعاتم کامل شه بعدشروع کنم.راستی به نظر شمابرای این تزئین کاور کیک میتونه خامه باشه؟یا باید حتما فوندانت باشه؟بازم ممنونم از لطفتون عزیزم.

سلام مرواریدجون،ممنونم از راهنمائیتون.اتفاقا وسایل مارشمالوفوندانت رو تهیه کردم تا در اسرع وقت درستش کنم.البته از الان می دونم عالی میشه.اینقدر که توضیحات رسپی ها خوب و دقیق و کامله.آخه من چند تاشو درست کردم،مثل تیرامیسو،چیزکیک شکلاتی ومهمتر از همهههههههههه خامه فرم گرفته که برام کابوس بود.بازم ممنونم به خاطر سایت خوبتون.

 دوست عزیز،

همه اینها که فرمودید فقط و فقط نتیجه زحمت های شف عزیزه.

امیدوارم در تهیه فوندانت هم موفق باشید.

 دوست عزیز،

تا شبنم جون بیان و جواب شما رو بدن، بهتون توصیه می کنم مبحث فوندانت ها و کامنت های مربوطه اش رو بخونید و حتما حتما از گزینه جستجوی سایت هم استفاده کنید. سوالاتی که شما پرسیدید رو شف در مبحث هاش و یا در قسمت کامنت ها کامل توضیح دادن.

قبل از شروع کار با فوندانت مطالب رو مطالعه کنید. می دونم که موفق می شید چون خیلی آسونه مخصوصا با توضیحات شف.

فوندانت وقتي بيرون سفت بشه مثل قند خشك ميشه
همينطور مارزيپان
اينا كه ميبينيد اسمش گام پيسته
تلاش ميكنم سال ديگه يه نمونه ازش كه براي بدن بچه ها هم مضر نباشه آموزش بدم
اما با همون مارشملو فوندانت ميتونيد كار كنيد
خوردنش البته لذتي نداره
رو همين اصل توصيه ميكنم خود كيك رو با خامه يا باتركريم كاور بفرماييد
بعد با تيكه هاي ريز مارزيپان رنگ شده يا فوندانت رنگ شده تزئين كنيد
و روي خورده شدن اين فر فري ها حساب باز نكنيد
اما كيكتون رو خوشگل خواهد كرد

فقط براي كاور بله
ولي براي تزئينات جانبيش توصيه ميكنم يك و نيم برابرش كنيد

چون ماندگاريش تو يخچال عالي ميتونيد هميشه فوندانت آماده داشته باشيد
پس بيشتر درست كنيد

ممنونم مرواریدجون.اما من همه مدل های فوندانت رو خوندم.اکثر کامنت ها رو هم.

بسیاااااااار سپاسگزارم.

سلام شف عزیزم :-)))))
من از این فوندانت درست کردم و خمیر خیلی خوبی شد فقظ اینکه من روی کیکم رو با خامه کاور کردم بعد از این فوندانت با شکل  قلب قالب زدم و روش رو تزییین کردم اما بعد از 15 دقیقه قلب ها وا رفتند و خامه رنگی شد و ووو خلاصه افتضاح شد... یکبار دیگه هم فوندانت شکل گرفته خشک شده گداشتم روی باتر کریم اما باز هم بعد از چند ساعت فوندانتم شل شد و شکلش رو از دست داد :-(((
چه کار باید بکنم این اتفاق نیفته اکه میشه لطفا زودتر جوابم رو بدید ممنون میشم آخه چند روز دیگه تولد بسرمه ومیخوام روی کیکش رو با فوندانت تزیین کنم
بی نهایت ممنون :-))))

فوندانت همه اش شكره
خامه هم خيلي خيسه و ميزان آبش زياده
دقيقا به همين دليله كه اينجوري شده
ولي باتركريم نه
اون خيلي چربه و رطوبتش خيلي كمه
منتها بايد بذاريد توي يخچال يا فريزر تا خوب سفت سفت شه بعد با فوندانت كاور كنيد
ديگه آخ نميگه
موفق باشيد

مرسیییییی شف عزیزممممممممم یه عااااالمه دوست دارم! 3> 3> 3> ا

سلاااااااااااام،طيبه جون ،مرواريدجون و شبنم جوووووووون.
بالاخره درستش کردم.يه کيک رنگين کمان با فيلينگ باترکريم رو و کاور خامه و تزئين فرفري.........
البته با کلي اشکال.
1-باترکريم رو ،هرچندکره وشکررو زياد زدم با همزن برقي معمولي،اما احتمالا کم بوده چون شکرش زير دندون ميومد.در ضمن رو هم به صورت تکه هاي خيلي ريز داخلش ديده مي شد.من فکر مي کنم رو زيادي سرد و سفت شده بود.در کل باتر کريمش بد نشد ولي چون خودم مي دونستم که چکار کردم اين ايراداشو تشخيص مي دادم.نظر شما چيه؟2-مارشمالوفوندانت خيلي خوب شد.ولي اين فرفري ها رو يه شب تا صبح بيرون از يخچال گذاشتم هنوز نرم بود.توي يخچال گذاشتم يه ککککمي سفت شد،توي فريزر گذاشتم اولش کاملا سفت شد ولي بعد کم کم دوباره نرم شد (هم توي يخچال هم بيرون) به خاطر نرم بودنشون تزئينش مثل عکس نشد.وبالاخره بعد از خوردن نيمي از کيک و گذشت يک روز چنان نرم شد که برميداشتي صاف ميشد.نظر شما چيه؟(فکر کنم عجله کردم؟!) کيک اسفنجي که به نظرم عالي بود.درکل مزه اش خوب بود .مي خوام همه ايرادام برطرف بشه.آخه اين تمرين بود.براي تولد دخترم قراره اين کيکش باشه البته در مقياس بزرگتر.بازم ممنونم از شف بسيااااار عزيز واعضاي خوب سایت.من که از وقتی این سایت رو کشف کردم،کلی از وقتم رو صرف چرخیدن توی این سایت میکنم.مرسییییییییییییییییییییییییییییییییی.









 دستتون درد نکنه، خیلی عالی شده. خسته نباشید.

من یه بار تجربه مشابه شما رو با فوندانت داشتم و چون دفعه اولم بود، نمی دونستم که خشک شدن فوندانت اینقدر طول می کشه و به همین خاطر ازش بالکل برای اون کاری که می خو.استم انجام بدم صرف نظر کردم. شما اگر می خواهید حتما این فرفری ها رو داشته باشید، باید کم کم به نظر من دو هفته قبل تر این ها رو درسست کنید، محض احتیاط. چون بیس اینها شکره و خراب نمی شه. در یخچال هم اصلا نذارید، چون باز رطوبت می گیره و نرم می شه.

انشاءا... همه چیز اونطوری بشه که برنامه ریزی می کنید و تولد دخترتون هم پیشاپیش مبارک.

به نظر من كه عاليه
خيلي خيلي هم چشمنوازه
اما براي عالي تر شدنش

بايد همينطور كه مرواريد جون گفتن بسته به رطوبت خونه از قبل شروع كنيد
مثلا همين امروز
خراب كه نميشه
از الان درستش كنيد كه بعدها استرس نداشته باشيد

براي باتركيم كامنتهاي اون پست رو مطالعه كنيد باز سوالي بود من درخدمتم

ممنونم مرواریدجون به خاطر دلگر می وتشویق هاتون.حتما همین کار رو می کنم.خیییییییلی ممنون.

سلام ژاله جون، ببخشید از دیر کرد،  تازه کامنتاتون رو خوندم، کیکتون که خیلی خوشگل شده، در مورد فوندانت و باتر کریم هم که مروارید  جون و شف عزیر هم که همه چیزا رو گفتن 
من هم خودم برای فوندانت، از قبل همون حدودای دو هفته اقدام به درست کردنش میکنم، بعد از دو روز که در یخچال استراحت میدم، اونوقت به مقدار لازم در میارم و موارد تزئینی رو درست میکنم، بعد هم میذارم تو هوای آزاد بمونه، نسبت به سایز موردی که درست کردم ، زمان میبره، هر چقدر بزرگتر باشه، طبعاً زمان بیشتری میبره، ولی قاعدتاً یه هفته بسه.....  تزئینات رو هم سعی میکنم دقایق آخر روی کیک بذارم 
موفق باشین و تولد دخترتون هم مبارک 
:D

ممنونم شبنم جون.مرسی از راهنمائیهاتون.دوباره سعی میکنم.

مرسی ی ی ی ی ی ازاین همه انرژی مثبت.بله، از همین فردا دست به کار میشم.حتما.ممنون از وقتی که میذارید.من به هرکسی نمیگم ولی واقعا باید به شما گفت:بوووووووووووووووس.:D

سلام خانمی؟خوبی؟ممنوناز دستورای خوبت.خانمی من گلوکز وکرن سیروپ گیرم نیومد چی کار کنم؟اون صفحه همکه گذاشتید واسه کسانی که ندارن فیلتر شده و نمیتونم ببینم.میشه کمکم کنید؟ در ضمن فوندانت مارشملو هم فیلتر شده.ممنون میشم.

سوال در بخش دیگه:

 
ولی تا جایی که من خوندم مواد لازم توی فوندانت اصلن توشون آب نداشت. پس من چقدر باید آگار آگار بریزم توی موادم بجای ژلاتین؟اگه
بخوام رنگ آبی درست کنم باید توش زنگ خوراکی بریزم که اینجا باید از رنگ
بلوبری استفاده کنم که قبلن خریدمش و دارم. آیا این اسیدی نیس که آگار آگار
رو خراب کنه یه وخ؟


آیا بجای عصاره وانیل توش از شوگر وانیلا یا وانیل  پودری  استفاده کرد؟ آخه عصاره وانیلشونم الکل داره:((

 دوست عزیز،

فوندانت کمی احتیاج به تجربه داره. احتیاج به این داره که شما بنشینید و سر فرصت مبحث فوندانت رو مطالعه کنید. جواب تمام این سوالاتتون مثلا در مباحث فوندانت شف هست.

من ترسم از اینه که شما این همه زحمت بکشید و به خاطر کمبود وقتتون تجربه خوبی نداشته باشید در آخر.

من بهتون پیشنهاد می کنم که کیکتون رو با خامه فرم گرفته و رنگ شده کاور کنید. این از همه آسونتره.


من جواب تمام سوالاتتون رو نوشته بودم ولی پاک کردم، چون این جوابها وقتی شما مباحث رو نخونده باشید، بیشتر شما رو سردرگم می کنن.

در مورد وانیل، شما می تونید از وانیل شکری استفاده کنید.

من نمی دونم شما در چه کشوری زندگی می کنید، ولی در هر کشوری که باشید بالاخره اونجا مسلمان ها هم زندگی می کنن و مغازه های خودشون رو دارن. مثل ترک ها، عرب ها، پاکستانی ها و ...

تازه فقط مسلمان ها نیستن که از گوشت خوک و ... حذر می کنن، مثلا ی ه و د ی ها هم به مواد غذایی بدون گوشت خوک خیلی مقیدن.

شما حتی می تونید خیلی از این موارد حلال رو از اینترنت پیدا کنید و از اینترنت سفارش بدید. خلاصه راه زیاده.

خودتون رو با مبحث فوندانت خیلی خسته نکنید با وقت کمتون و برید توی خط فرم دادن خامه که شف یه پست هم در این مورد دارن.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...