2012/02/04

نان نوتلا



براي روز جهاني نوتلا امسال خيلي سريع (تا بچه يه چرت بزنه) يه چيز ساده آماده كردم. 


كره 113 گرم
وانيل 1 ق چ
شكر نصف ليوان
تخم مرغ 2 عدد
آرد سه چهارم ليوان
بيكينگ پودر نصف ق چ
نوتلا 4 ق غ




فر رو روي 160 درجه سانتيگراد قرار ميديم
قالب رو چرب كرده كاغذ روغني انداخته و چرب ميكنيم ( اول چرب ميكنيم كه بعد كاغذ به قالب بچسبه و تكون نخوره. از دو كاغذ عمود بر هم استفاده كنيد كه شكل نون تميز در بياد)
من از قالب "لوف پن" 22 در 7 سانت استفاده كردم. سايز قالب تو همين مايه ها باشه جواب ميده در غير اين صورت متناسب با سايز قالب مواد رو نصف يا دو برابر كنيد.
(يه نكته در مورد قالبهاي لوف پن (قالب نون تست) بگم: اين قالبها يه كم قلق دارن و ممكنه كيك يا نون توش خوب از آب در نياد. يعني كفش بسوزه و وسطش خمير بمونه و خوب پف نكنه. پس جنس قالب مهمه. من يه قالب داشتم كه هر چي توش درست ميكردم خراب ميشد. نميدونم از چه آلياژي بود ولي هر چي بود چيز بيخودي بود و هميشه كار رو خراب ميكرد. پس اگه احيانا ديديد كاراتون خراب ميشه قالب رو عوض كنيد شايد ايراد از قالبتونه)




كره بايد نرم باشه (همينطور كه توي پست مربوط به اندازه گيري توضيح دادم... اگه برنامه ريزي تون خوب نيست و يه دفعه احساس نياز به نون نوتلا بهتون دست ميده بهتره كره رو از يخچال در آورده و مستقيم رنده كرده و استفاده كنيد)
كره و شكر رو ميزنيم تا يكدست شه
من به نسبت رسپي اصلي از ميزان شكر كمتري استفاده كردم اما (نفستون رو حبس كنيد ميخوام يه جمله تاريخي بگم) باز به نظرم نون زيادي شيرين ميومد. (آره اين جمله از دهن من در اومد. پس ديگه خودتون تا تهش رو بخونيد!)
تخم مرغ ها رو دونه دونه اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا كاملا مخلوط شه




آرد و بيكينگ پودر رو ويسك ميكنيم و در سه قسمت به مواد اضافه كرده هم ميزنيم تا يه كرم لطيف بدست بياد (يه چيزي ميشه تو مايه هاي باتركريم)




حالا يك سوم مايه رو توي قالب ميريزيم. (من كمي بيشتر ريختم كه اگه نوتلا در حين پخت به كف ظرف حركت كرد لايه پاييني مانع سوختنش بشه. من همينطوري جانب احتياط رو رعايت كردم. دليل خاصي واسه اش ندارم)




بعد دو قاشق نوتلا روش ميماليم




و بعد يه لايه از مايه




و يه لايه ديگه نوتلا




و در انتها باقي مونده مايه رو روش ميريزيم و صافش ميكنيم (اين رسپي كلا ميزان كمي مايه به ما ميده و در نهايت يه نون كوچولو كه بعد كه قراره همه اش رو بخوريم فقط چند سانت به دور كمرمون اضافه شه! پس ميتونيد براي راحتي كار از اول رسپي رو دو برابر كنيد)
خب حالا نون رو ميذاريم توي فر به مدت يك ساعت و ده دقيقه و توي اين فاصله براي اينكه حوصله مون سر نره"پس مونده" نوتلاهه رو ميخوريم.
يا توي رويامون اين كار رو ميكنيم چون ده دقيقه استراحتمون تموم شده و بچه بيدار شده و ديگه حوصله مون هم سر نخواهد رفت (!!!)




پيشنهاد ميكنم بعد از 45 دقيقه مرتب نون رو تست كنيد كه زيادي توي فر نمونه. بعد اجازه بديد نون توي قالب سرد شه (ميدونم كار سختيه)




برش زده و با قهوه يا چاي تلخ سرو ميكنيم كه شيرينكمون نزنه! (براي اينكه از شيرينيش كم كنيد ميتونيد ميزان نوتلا رو كم كنيد كه خب من شخصا پيشنهاد نميكنم چون قراره نونمون مزه نوتلا بده ديگه. مگه نه؟)




اين نون – به دليل داشتن كره – يه نون لطيفه كه بيشتر بافت كيك مانند داره. چون خيلي سريعه ميتونيد فردا صبح به عنوان صبحانه آماده اش كنيد و با عشاق نوتلا در روز جهاني نوتلا همراه شيد.




رسپي برگرفته از theitaliandishblog

30 comments:

وای عزیزم دستت درد نکنه من عاشق نوتلام حتما باید درستش کنم البته نوتلا اسکورز رو درست کردم هنوز عکسشو نگذاشتم که خیلی عالی بود

مقش شب

کاپ کیک شکلاتی

https://public.blu.livefilestore.com/y1p9obfr7nd4f4A59r55gIPX-pijKiP_3phdRVXbyXc4zoxuJQt3Yhpy5ME1ohoSQRMimJAxm0nGvq-ryn8p1KSVQ/DSC_7642.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://cheftayebeh.blogspot.com/2011/02/blog-post_08.html

من تازه یه نفس راحت کشیدم
حالا دارم فکر میکنم مخلوط پریس و مرواریدجون و طیبه جون
میشه شیرینی یه خیلی شیرینی یا یه کمی شیرینی یا بدون شیرینی......

چی شد؟
اخه تو پست چیزکیک
ژاپنی شف جان گفتن کم کم همه رو تو خط میارم
حالا انگاری شما هم دارین به دنیای کم شیرین لبخند میزنین
loooool

واسه شکرش اندازه رو به 2 قاشق کاهش دادم!!!
شیرینیش خوب بود ولی واسه من زیادی کره ای بود
40 دقیقه زمان پخت
قالبم کمی بزرگ بود باید تو کوچیکه میریختم
https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f#cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21814

مرسی

کمال ما در شف جان اثر کرد.

همه چیز با دوستهای ناباب شروع شد...

:D

پریس جون،

آیا تا به حال برای کیک ها از مارگارین های مخصوص آشپزی استفاده کردید؟ اونها مزه کره نمی دن.
من خودم از اونها گاها استفاده می کنم و از نتیجه اش هم راضی ام.

اتفاقا این بار خواستم مارگارین استفاده کنم به نظرم داشتم ولی هر چی یخچالو زیرو رو کردم نبود!

اینم اضافه کنم همه کسایی که خوردن گفتن خیلی خوشمزه است
حتی مامانی خانوم فرمودن خیلی هم خوبه تو خودت بدی!!!!
looool
ولی زنداییم میگفت باز هم کمی شیرینه به نطر من ولی با دو قاشق شیرینیش متعادل بود

آخه مشكل اينجاست كه من بد مدل به شكلات تلخ عادت كردم بقيه شكلاتها به دلم نميچسبه
مثلا شب ولنتاين يه گلكسي با فيلينگ كارامل خوردم. مني كه گلكسي دوست دارم و مرده كارامل هستم اين شكلاته دلم رو زد و بهم نچسبيد

حالا بايد حتما رسپي نوتلاي خونگي رو بذارم كه اين مشكلمون هم حل شه

فكر كنم شما هم مثل من بايد يه ده تايي لوف پن بخريد
:p
بله اين كره اش واقعا زيادي زياده! ولي لطافتش به همين دليله
دو تا رسپي نون نوتلاي ديگه دارم اونا كره شون خيلي كمتره ولي اين رسپيه خيلي وقت بود منتظرم بود واسه همين كره زيادش رو ناديده گرفتم غافل از اينكه شيرينيش هم زياد ميشه
:p
حتما اون رسپيها رو هم بايد تست كنم ولي اول بايد نوتلا درست كنم

طیبه جون پنج شنبه یه تیرامیسو درست کردم به اسم تیرامیسوی فندقی یه کرم فندقی داشت که وقتی درستش کردم شده بود نوتلا...
کاملا مزه نوتلا میداد تازه خوشمزه تر چون با شکلات تلخ بود
هی گفتم یه عکی ازش بندازم اخرش حوصله نکردم
منتظر دستور شما میمونم

نه كه نوتلا طعم فندقش غالبه... هر چي توش فندق باشه تداعيش ميكنه

سلام طیبه جان . ببخشید کمتر میتونم کامنت بگذارم. نمی دونم چرا گوگل اکانت مشکل پیدا کرده و به من اجازه کامنت گذاشتن نمی ده فقط گاهی که با ف ی ل ت ر شکن میام شاید بتونم کامنت بگذارم.
عزیزم من نان نوتلا رو درست کردم آخه مامانم اومده و 3 تا شیشه بزرگ نوتلا برام آورده :)) خلاصه که قالب لوف خریدم البته از قالب شما بزرگتر بود ولی چون دفعه اول بود که این نون رو درست می کردم مواد رو دو برابر نکردم. نتیجه خیلی عالی بود و خوشمزه و خیلی هم به کیک شباهت داشت در کل عالی بود و ممنون شف عزیزم

اتفاقا خيلي به فكرتون بودم
ايشالا هرجا هستيد سالم و سلامت باشيد
نوش جانتون. به مادر جان سلام برسونيد

قربونت برم عزیزم. دل به دل راه داره
اتفاقا" چند روز پیش مهمون داشتم و ترامیسو درست کردم .مامان خیلی خوشش اومد و چون چیز کیک دوست دارن میخوام براشون چیز کیک کارامل و گردو شف طیبه جون رو درست کنم :)) ولی فکر کنم تا مامان بره و مهمونیا تموم بشه من یه اضافه وزن جانانه داشته باشم. آخه میشه آدم این چیزای خوشمزه رو درست کنه خودش لب نزنه؟؟؟

من هميشه سعي ميكنم از اون لحظه لذت ببرم و بعد با ورزش از خجالت چربي ها در بيام

من هميشه سعي ميكنم از اون لحظه لذت ببرم و بعد با ورزش از خجالت چربي ها در بيام

از دست این نوتلا. اینجا رو ببیند غش کنید:
http://www.nutelladay.com/nutella-recipes/

راستی توی این پوسته جدید سایتتون اگه فونت تاهما رو اضافه کنید سایتتون زیباتر میشه.

متاسفانه فقط با فونتهاي محدودي كار ميكنه و دست من نيست

سلام شف عزیزمن امشب نان نوتلا درست کردم وطعم وبافت خیلی خوبی داشت .فقط یه سوال داشتم اینکه وقتی نوتلا مابین مواد هستش تو پخت کیکم اصلا تکون نخورده بودومثل یه لایه کرم لای مواد بود.آخه عکسای کیکت روکه میبینم نوتلا با مواد یه جورایی مخلوط شده.واسه من کمی مواد کیک بعداز پخت ازشکلات جدا میشد!.بااین حال خیلی خوشمزه شده .مامان بزرگم که همیشه ناراحت از من چرا کیک کم شیرین درست نمیکنم کلی خوشش اومد!!خلاصه دعات کردیم.فقط بهم بگو کجای کارم اشکال داره مقدارمواد هم تغییرندادم.ممنون ازت عزیزم

عكسي كه من ميبينم كوچكترين ايرادي نداره و عالي به نظر ميرسه
اما دليل موضوعي كه فرموديد ميتونه از آرد باشه چون ميدونيد كه آردها استاندارد نيستن
مذاب بودن نوتلا ايرادي نداره
اما نبايد كيكتون از هم جدا ميشد
البته باز ميگم كه تصوير نشون ميده بافت كيك عاليه
آرد رو از قبل الك كنيد و بعد دوباره اندازه بگيريد و استفاده كنيد انشالا خطاي كار كم ميشه
معمولا به خاطر استاندارد نبودن آردها من در نهايت با توجه به تجربه و اينكه ميدونم غلظت مايه بايد در چه حد باشه باز بهش آرد اضافه ميكنم
انشالا با تجربه درست ميشه

شف عزیز سلام  خیلی ممنون از رسپی های عالیتون من به تازگی با شما اشنا شدم وتنها مشکلی مکه دارم اینه که نمی تونم توضیحات اولیه ای زرو که شما مثلا برای کیک ها دادین رو پیدا کنم یا این که نمی تونم کیک های اولی شمارو پیدا کنمم متاسفانه
خیلی ممنون می شم که اگه تونستین از طریق ایمیل جوابمو بدین
ممنون
 

هانیه خانم نمیشه گفت توضیحات شف دسته بندی خاصی دارن معمولا باید همه رسپی ها روبخونید از اول که کم کم با روش کار و نکته ها اشنا بشین

اولین پست شف کیک ساده بوده
برای دیدنش قسمت سمت چپ بالای صفحه اونجا که نوشته ارشیو رو کلیک کنید منوی دسته بندی تاریخی رسپیها باز میشه
اگه روی سال 2009 کلیک کنین باز هم یه منو باز میشه
ترتیب منوها از پایین به بالاست یعنی پایین ترین رسپی قدیمیترینه
در سال 2009 قدیمیترین و اولین رسپی این وبلاگ همون کیک ساده هستش
به همین ترتیب برین به سال 2010 و از ژانویه دستور ها رو از پایین بخونید
 
همه کیکا رو به ترتیب به همین شکل میتونین پیدا کنین

مثلا اولین کیک شف کیک ساده در سال 2009 بوده
http://www.cheftayebeh.ir/2009/12/blog-post.html 

 دومی اپساید داون موز دسامبر 2009
http://www.cheftayebeh.ir/2009/12/blog-post_8107.html 

سومی
کیک اسفنجی در ژانویه
2010

http://www.cheftayebeh.ir/2010/01/blog-post_11.html 

 و به همین ترتیب

سلام جناب استاد طیبه عزیز
این نون نوتلای من. بدون تغییر در مواد درستش کردم طعم عالی. شکر مناسب. خوب هم پف کرد. چرب و چیلی!!!! باب دور شکم!!!!
 من لوف پن که نداشتم توی قالب سیلیکونی بدون کاغذ انداختن و چرب کردن ریختمش. خوب جدا شد البته انتظار زیادی از قالبهای چینی نمیشه داشت. فقط اینکه من وقتی میخواستم نوتلا رو روی خمیر پخشش کنم مثل مال شما روان نبود البته من توی یخچال نگهش میدارم ولی از قبل بیرونش آوردم تا شل بشه. یعنی باید بیشتر توی دمای محیط میموند؟ اصلا به جای اینکه یه لایه صاف بتونم پهنش کنم میرفت لای خمیرها.

خود نوتلا عنوان ميكنه كه توي يخچال نگهداريش نكنيد
منم معمولا توي كابينت ميذارم. اما ميدونيد كه اينجا هميشه كولر گازي روشنه و هواي اتاق خنكه

بافتش خوب شده و عكسش هم جالبه. بله موافقم از اون چيزهاييه كه بهتره قرني يك بار بخوريم اونم كمي

 عجب بابا!!! این سوپری محلمون یه چیزیش میشه. اینا رو گذاشته بود تو یخچال منم برای همین گذاشتم تو یخچال. پس برم درش بیارم. ببینم این شیر عسلی و شیر تبخیر شده رو هم باید بیرون نگهشون داریم؟ (فکر کنم یه جا دیدم نوشته بودید که نباید شیر عسلی بره تو یخچال مگه اینکه وا شه. درسته؟

نه اون مهم نيست بيرون باشه يا داخل يخچال

باز كه شد من سريعا استفاده ميكنم

ولي اگه باز نشده اش رو توي يخچال بذاري غليظ تره

مهم نيست كي وانيل بريزيم. معمولا با تخم مرغ يا كره اضافه ميشه

شف طیبه عزیز آیا میشه این نان نوتلا رو تو قالب پیرکس درست کرد؟ من قالب فلزی لوقف ندارم ولی قالب پیرکس مانند لوف دارم  

شيشه به خوبي حرارت رو منتقل ميكنه
پس هيچ مشكلي پيش نمياد
پيركس گزينه خوبيه

اینم نون نوتلای من به مناسبت روز جهانی نوتلا
خیلی خوشمزه شده بود.من بعد از 50 مین تستش کردم و خارجش کردم ولی بعد از خنک شدن دیدم که نواحی نزدیک به قسمتهای نوتلایی یه مقدار مرطوبه البته اذیت نمیکنه و از خوشمزگیش ذره ای کم نمیکنه.
به عکسهای شما هم که دقت کردم یه مقداری همینجوری هست پس فکر کنم طبیعی باشه!
برای رسیپیهای واقعا عالیتون خیلی ممنونم.
  راستی این اولین تجربه من با لوف پن بود،خوشحالم که تجربه شیرینی شد و نتیجه ازون چیزیکه ازین قالب انتظار داشتم بسی فراتر بود!

بسيار عالي
خيلي هم خوب پف كرده و فرم گرفته
نوش جانتون

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...