2012/02/18

ماهي سالمون با سس كره قهوه اي



يكي ديگه از غذاهاي سريع و ساده ولي بسيار خوشمزه كه ميشه با سالمون درست كرد همين غذاست كه من بهش علاقه خاصي دارم و بيشتر اين رو درست ميكنم.
فيله سالمون 700 گرم
كره 2 ق غ
آرد 1 ق غ
شير 1 ليوان
نمك و فلفل
روغن زيتون
پيازچه




فر رو روي درجه 450 فارنهايت 230 سانتيگراد قرار ميديم
فيله سالمون رو (اگه پوست داره از سمت پوستش) توي سيني فر قرار داده نمك ميپاشيم و ميذاريم توي فر
من سيني فر رو با فويل كاور كردم و كمي روغن زيتون روش ريختم و بعد سالمون رو روش قرار دادم
سالمون زماني پخته كه اگه با چنگال بهش بزنيم گوشتش از هم جدا شه. حدود 15 دقيقه. فيله سالمون من خيلي نازك و كوچيك بود واسه همين 5 دقيقه بيشتر طول نكشيد




تو اين فاصله سس رو درست ميكنيم
كره رو توي ديگ ريخته (شير جوش سايز مناسبي داره) و روي حرارت متوسط كره رو ذوب ميكنيم تا زماني كه رنگ كره قهوه اي شه. مرتب هم بزنيد و خيلي دقت كنيد چون كره به سرعت ميسوزه. ما فقط يه رنگ قهوه اي و يه طعم كاراملي ازش ميخوايم
آرد رو اضافه كرده و مرتب هم ميزنيم
شير داغ رو هم اضافه ميكنيم




مرتب هم ميزنيم تا به جوش بياد و غليظ شه




نمك و فلفل رو اضافه كرده و از روي حرارت برميداريم
اگر خوب هم بزنيد و شير هم داغ باشه يك سس يكنواخت بدست مياد. ولي اگه گلوله گلوله شد بايد از صافي ردش كنيد




اين يه غذاي فوق العاده سريعه. سالمون در عرض 5 دقيقه آماده سرو بود




سس رو روش ميريزيم و روي اون هم كمي پيازچه (زماني كه اين رو براي عكاسي درستش ميكردم از شانس بد همون روز پيازچه تازه تو خونه نداشتم و مجبور شدم از فريز شده اش استفاده كنم. شما مثل من نباشيد)




اين عكسهايي كه ميبينيد مربوط به تابستون ميشه كه تو خونه بودم و توي پنج شش دقيقه اي كه بچه خواب بود آماده اش كردم اما اين روزها كه از اداره برميگردم در عرض چند دقيقه سريع آماده اش ميكنم و كنارش هم يه كم بروكلي آبپز ميكنم كه با ليمو يه غذاي كامل ميشه. سريع و خوشمزه.




آهان تا يادم نرفته بگم كه اين سس كره قهوه اي – كه بهش سس كره سوخته هم ميگن – به شيوه بشامل درست ميشه اما طعمش با بشامل متفاوته دليلش هم همون طعم كره سوخته است كه يه جورايي عطر و طعم خاصي بهش ميده. حتما يه بار امتحان كنيد. اين سس رو با خيلي از غذاها ميتونيد سرو كنيد تنوع خوبي به سفره تون ميده.


من اين چند روز تمام وقتي كه ميتونستم به وبلاگ اختصاص بدم رو درگير درست كردن تمپلتش بودم. اينه كه نتونستم سريع آپديت كنم بايد ببخشيد. تمپلت هنوز كلي باگ داره ولي حداقل قيافه اش يه كم درست شده. بايد اينقدر تمپلت عوض كنم تا بالاخره يكيش رو پيدا كنم كه با اينترنت موجود در كشور سازگار باشه.
مورد دوم اينكه من از روزي كه وبلاگ رو راه انداختم ميخواستم گزينه ايميلش رو فعال كنم كه متاسفانه نميشد. يعني بايد اول فيد رو به فيدبرنر معرفي ميكردم كه از بخت بد نميشد و اِرُر ميداد و ميگفت داري از كلمات ركيك و زشت و زننده تو وبلاگت استفاده ميكني. هر چي هم ميگفتم "مجيد جان دلبندم اينا كلمات ركيك نيست اين زبان شيرين فارسيه" حاليش نميشد كه نميشد. اين بود كه هر از دو سه ماهي يه بار تلاش ميكردم بلكه فيدبرنر از خر شيطون پايين اومده باشه. ولي خب بيفايده بود. به محض اينكه دامين رو عوض كردم رفتم فيد رو سوزوندمش و اينبار ارر داد كه طولانيه كه خب سريع رفعش كردم و خلاصه اينكه الان ميتونيد ايميلتون رو بهش بديد و به محض اينكه پست جديد داشته باشيم به ايميلتون ارسال خواهد شد.


برگرفته از foodsofourlives

64 comments:

من اول
سس خوشمزه ای باید باشه
مرسی

سلام عزیزم خسته نباشی
ممنون بابت زحمتات
من مدام بهت سر می زدم اما هیچ راه دسترسی بهت نداشتم
خواستم بگم همسر من طراح وب هستش وقتی بهش گفتم که رفتی روی سایت گفت می تونه یه قالب خوشگل که برای سایت های آشپزیه رو برات بزاره و کمکت کنه باگ هاش از بین بره
اگه این هدیه ناچیزو از طرف ما قبول می کنی لطفا بهم ایمیل بده تا از اون طریق با هم در ارتباط باشیم
دوست دار تو...پروین

nimboos@gmail.com

نمیدونم این کامنت ارسال میشه یا نه؟امتحان میکنم

طیبه عزیز بهتون خسته نباشید و تبریک میگم که بالاخره این مشکلو حل کردین
من هنوز به این طراحی جدید عادت نکردم با اینکه خیلی خیلی شیک و کامله نمیدونم یه حسی به ان قالب قبلی داشتم،که انشالله به این قالب هم عادت میکنم
یکی نیس به من بگه نکنه بازم تنت میخاره تازه دوروزه مثه بچه ادم داری وارد کارگاه میشیا،وااااااااااای الانه که دوباره زیپ دهنمو بکشن
ولی به خودم و همه همشاگردیها هم بیشتر تر تبریک میگم که بدون دردسر دیگه وارد کارگاهمون میشیم
با ارزوی موفقیت برای شما و همه دوستام

وای نه ارسال شد ارسال شد به خدا جانمی جان
خب دستپاچه شدم چی میخواستم بگم؟
همش میگفتم خدایا اخه من تا کی باید زحمتهام رو دست مروارید جون باشه
با اینکه ایشون همیشه خواهر مهربون من هستن و همه زحمتهامو میپذیرن
به هر حال ازشون ممنونم خیلی خیلی براشون ارزوی سلامتی و شادی دارم
@paris
پریس عزیز لطفا عذر منو بپذیرید که باز هم با تاخیر باید فوت پدرزبزگتون رو تسلیت عرض کنم و برای شادی روحشان طلب مغفرت نمایم
باور کنید اگه باز هم موفق به گذاشتن کامنت نمیشدم قصد داشتم زحمتش رو به مروارید جون بدم
و مجددا به خاطر هدیه های زیباتون و مناسبتش هم تبریک میگم
بی شک شما لایق بهترینها هستین



طیبه جان من چون غافلگیر شدم هنوز امتحان نکردم ببینم عکس کارهامو میتونم بذارم یا نه
عکس کارهای بچه ها رو که نمیتونم ببینم و در حسرتشون موندم
ولی میدونم اونم درست میشه
موفق باشید

سلام طیبه عزیزم. معلومه که این غذا حسابی خوشمزه است. مرسی که آموزش دادی.
من ایمیلم رو وارد کردم. مثلا قاب شکلاتی بعد از یه روز برام ایمیل شد. الان هم که چک کردم دستور جدید هنوز ایمیل نشده برام.
واقعا ممنون که بااین همه مشغله، با کار و زندگی شخصی و مهمتر از همه بچه داری و با این سرعت اینترنت باز هم اینقدر به فکر شاگرداتی و میخوای استفاده از وبلاگ رو براشون آسون کنی.
ایشالا که همیشه سالم و سلامت باشی عزیز دلم.

وااااای اینجا چقده شیک شده.

مقش شب:

قیمه بوشهری:

https://public.blu.livefilestore.com/y1pAVep8ySsGijFMCRzdU3uU86faH5docuDkaVM_weMrMr3MmDyUd3AR3DhSicP5pSMANyYn7yD2YHDNuveJlI5Vw/DSC_7659.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://www.cheftayebeh.ir/2011/12/blog-post_22.html

بهاره جون،

انشاءا... که دیگه این اینترنت، بازی در نیاره و شما بتونید زود زود بیایید، بدون مشکل.

به این مدل هم عادت می کنیم. همیشه دست کشیدن از چیزهایی که آدم رو یاد حس های قشنگ می اندازن سخته. ولی با چیزهای جدید هم آدم می تونه کلی حس جدید و قشنگ درست کنه.

من کار خاصی انجام ندادم عزیزم. امیدورام زودتر کارهای جدیدتون رو ببینیم اینجا.

@bahareh
ممنونم عزیزم خداوند عزیزان شما رو براتون حفظ کنه این مدت حسابی شرمنده لطف عزیزانم در کارگاه شدم
امیدوارم همیشه برای شادیها به هم تبریک بگیم

من خوشحالم که دوستانی بسیار دوست داشتنی و عزیز اینجا دارم که منو لایق دونستن شریک نارحتیم باشن
ممنونم
و اینکه من کادوهامو بیشتر از جونم دوست دارم روزی چند بار میام کارگاه نگاشون میکنم به اضافه عکسایی که خودم ازشون انداختم
و هر بار ذره ذره محبت طیبه عزیزمو با تمام وجود احساس میکنم
کلمات احساسمو بیان نمیکنن همونطور که حس قدر دانیمو منتقل نمیکنن
با این حال هدایای من قابل شما و دیگر خوبانو نداره
البته بگم که بهاشو کسی نمیتونه پرداخت کنه چون خیلی خیلیییییی گرونه ولی بیاین همه با هم تو خوردنش شریک میشیم
:D
:)

https://profile.live.com/cid-2172bc176e9e469f/#!https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21819&sc=photos

در یک اقدام انی 4 ساعت قبل با دیدن این دستور تصمیم گرفتم منوی غذای امروزو تغییر بدم
بدلیل وجود مقادیری شیر در حال گذشتن تاریخ....
خلاصه شف جون خوب وقتی به داد ما رسیدین
البته من یه سینه مرغ رو تو فر گذاشتم که از قبل یه نیم ساعتی مزه دار شده بود
زیرش پیاز حلقه شده گذاشتم اسلایس هایی بسیار نازک از سیر تو شکافهایی که رو سینه مرغ ایجاد کرده بودم کار گذاشتم

و یه مقدار مخلوط پودر سوخاری و پارمزان تو فریزر داشتم که مرغو باهاش کاور کردم و
خلاص...
کمی قارچ هم تو کره تفت دادم
طعم کاراملی سس نمیدونم چرا منو یاد رنگینک مینداخت

مرسی. مثل همیشه عالی

وای چه جالب ! من دیشب ماهی سالمون خریدم.کیلویی 17 تا بیست تومان بود و دودیش هم بود
از فروشگاه بزرگ یاس در هفت تیر
و باهاش سس گریپ فروت هم درست کردم البته گریپ فروتش رنگ و لعاب نداره
و پیاز هم به علت عجله ی آشپزش درست کاراملی نشده
عجیب بود که خیلی خوشمزه شده بود
اصلا از گریپ فروت توقع نداشتم این مزه ی جالب و عالی رو به ماهی بده
ممنون شف جونم

https://skydrive.live.com/?cid=C1750EDEF96A76C0&id=C1750EDEF96A76C0!114#cid=C1750EDEF96A76C0&id=C1750EDEF96A76C0!137

طیبه جان امروز ای.میل این دستور خوبت به دستم رسید اما بدون عکس. خواستم تشکر کنم

سلام.طیبه جان توی این مدت که نبودید دلمون واسطون تنگ شده بود.همه خانوادرو دست پاچه کردم که وبلاگت بالا نمیاد برن برام به فکر تهیه یه فیلتر شکن قوی تر باشن.حالا که تغیرر دامنه دادی برای من قسمت کامنتا باز نمیشد خیلی ناراحت بودم تا دوباره با نصب فیلترشکن تونستم کامنت بزارم.افسرده شدم بس که کامنت دیدم ولی خودم نتونستم بزارم.
خلاصه بهت خیلی خیلی تبریک میگم واینکه توی این مدت کارای بسیار زیبایی پست کردی امیدوارم همیشه موفق باشی

مشق شب:

اگپلنت پارمزان


https://skydrive.live.com/#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21336&sc=photos

لینک دستور:

http://www.cheftayebeh.ir/2011/04/blog-post_24.html#comment-form

سلام طیبه عزیز... من چند روزه دارم تلاش می کنم برای خودم جی میل باز کنم اما با این اوضاع اینترنت موفق نمیشم... الان با ایمیل شرکتمون اومدم یه سوال خیلی مهم داشتم عزیزم منظور شما کلا از لیوان توی دستور ها چیه؟ همون پیمانه استاندارد 200 میلی لیتر؟ یا لیوان دسته دار فرانسوی که میشه 250 یعنی 1 و 4/1 پیمانه؟ خیلی ممنون میشم زود جواب بدین

دوست عزیز،

در قسمت بالای وبلاگ پست هایی که خیلی مورد سوال قرار می گیرن، دسته بندی شدن. که متاسفانه فعلا به خاطر قالب جدید وبلاگ رفتن زیر سمبل جستجو.

قسمت مورد سوال شما یعنی مبحث اندازه گیری هم در زیر این علامت فعلا محو شده.

با این حال شما می تونید در قسمت کتگوری که در قسمت راست کارگاه قرار داره، گروه بیسیک رو کلیک کنید و در اونجا پست اندازه گیری رو بخونید.

برای من پست سوم، پست اندازه گیری باز می شه.

متاسفانه لینک مستقیمش رو نمی تونم براتون بذارم، چون امکانات وبلاگ بعد از نقل و انتقال هنوز کمی ایراد دارن.

https://public.bay.livefilestore.com/y1pQe1L2lkqltrC7iRunBYe2WAlxwvnkldKrvAnR7N_wL9dnNW8YhzwuRjLOpOhM3Ob8b-OxszMK9c07HlCgpQeRQ/P1010548.JPG?psid=1

خیلی سس خوشمزه ای بود و از سس گریپ فروت ایرانی پسند تر بود
گرچه سس گریپ فروت شادی بیشتری میاره برا من !!ممنون شف
حواسم نبود یه ریزه گوشه ی ماهیم زیادی برشته شد!!
در ضمن مروارید جونم
ماهی بخور همیشه ...بی ماهی که نمیشه

چشمک
..
آهان راستی
آقای شوهر فقط به زور یه ذره تست فرمودن و گفتن
بو میده !!چه حرفا!!اصلا هم بو نمیداد لذا بنده حدود یک
کیلو ماهی رو در سه شب میل کردم
دیگه پوستم داره یواش یواش صورتی نارنجی میشه
...
هر ماهی دیگه ای بود عمرا می تونستم این همه وعده بخورمش
جدی می گم.
درست کنید و لذت ببرید
حتی اگه در این لذت تنها موندید!!می ارزه

نه اين رو موقتي در حد يكي دو هفته گذاشتم
مثلا دارم طراحي وب ياد ميگيرم كه خودم تمپلتش رو طراحي كنم
كه خب مسلما خيلي طول ميكشه
ولي انجام ميشه ايشالا

بهاره جون مشكل نديدن عكسها از سرعت اينترنت اين روزهاست و اولش من فكر كردم اسكاي درايو رو هم بستن ولي امروز ديدم نه ديگه عكسها باز ميشن
اميدوارم فيلتر نشه

خب البته اين مورد از كنترل من خارجه
اين رو هم بگم كه من خودم عضو وبلاگهاي خارجي هستم معمولا بعد از يكي دو روز ايميلش ميرسه
خودمم ايميلم رو دادم كه مرتب چك كنم اگر احيانا مشكلي پيش بياد در جريانش باشم
مرسي كه اطلاع داديد

اگه بدونيد چه تمپلتهاي نازي پيدا كردم. متاسفانه فقط با اينترنت شما ديده ميشه و با اينترنت ايران به هم ميريزه
ديگه ميخوام خودم تمپلت طراحي كنم به مراتب دردسرش كمتره

عجب تركيب جالبي
حيف كه من مثلا ديگه سير نميخورم (حس ميكنم بچه اذيت ميشه) وگرنه امروز ميرفتم تو كارش

بله اين كه شما فرموديد هم جالب بود چون توي رنگينك هم كره هست

آخي كاش من كامنت شما رو زودتر ديده بودم به زنداييم ميگفتم واسم سالمون دودي بياره
خوبه نزديك عيده مسافر از تهران زياد داريم
راستي دوديش چنده؟

من خودم عضو شدم ببينم مشكل چيه
امروز كه آپديت كردم چكش ميكنم
اما اگر داخل ايران هستيد مشكل از جريانات اينترنت بوده
راستي با فايرفاكس يا گوگل كروم چكش كنيد. من با آي اي هيچ عكسي رو دريافت نميكنم

بله متاسفانه كامنتها همون سيستم رو دارن. يه ايده واسش دارم كه بايد روش كار كنم ببينم جواب ميده يا نه. ولي اول قيافه اينجا رو بايد درست كنم

همون ليوان دسته دار فرانسويه
يعني 250 تا

شرمنده كه زود جواب ندادم. اينجا نميشد وارد جيميل شي

به به جاي من خالي بوده
من با تمام نظرات شما موافقم
بو دادنش هم والا من كه بويي احساس نميكنم مخصوصا اگه حسابي برشته شه

من يه كم ميذارم از حد معمول برشته تر شه بيشتر ميپسندم
بله منم يك هفته هر روز سالمون ميخوردم . آقاي شوهر كه شب برميگشت خونه ميپرسيد ناهار چي خوردي ( ميخواد مطمئن شه من غذا ميخورم . آخه خيلي روزا از دست حاج آقامون نميشه ناهار خورد) من هر روز ميگفتم سالمون. ميگفت آخرش
مريض ميشي هر روز سالمون

چند تا سس جالب ديگه هم هست كه من باسالمون ميخورم كه خيلي جالبن. دو روز پيش آخرين فيله سالمونم رو هم خوردم ايشالا اونور سال اگه سالمون گيرم اومد فرصت عكاسي پيش اومد اون سسها رو هم عكاسي ميكنم كه تيست كنيد جالبن

سلام خوبيد شما مثل هميشه عالي بود ايميلم اون دفعه كه گفتيد ايميلتون بگذاريد گذاشتم ايميل نرسيد

سلام سرآشپز عزیز
حدود هفت ماهه که میام اینجا و فکر کنم دو باری کل این سایت رو خوندم .. بعضی رسپی ها رو حفظ شدم مثل پای گوشت و قارچ و هرکی میاد خونه مون از اون پای ها می خواد :)
حدود یک ساله که از ایران به خاطر درس شوهرم اومدیم بیرون و اوایل تمام مدت یه گوشه کز می کردم و همه اش افسرده بودم ... از یه زندگی پر از استرس پر از درس و کار اومده بودم تو یه جایی که انگار هیچی نبود!
کارم شده بود گریه! تا اینکه یه روز از سر بیکاری داشتم این وبلاگ های آشپزی رو نگاه می کردم رسیدم به اینجا ... نمی دونم من که از آشپزی متنفر بودم چه جوری هر روز با این فر نصفه نیمه المنتی! چیزای جدید درست می کردم!
بیسکوییت های ام اند ام کیک کیت کت چیز کیک کوکی همه پته ها و آواکادویی ها! :دی
اما مقشای بچه ها رو که دیدم دلم خواست منم مقشامو بنویسم برات :)
منی که از خونه بیرون نمی رفتم هر روز می رم مواد شیرینی و غذا میخرم تا یه غذای جدید درست کنم :)
حالا میخوام واسه عید از اون بیسکوییت های رویال ایسینگ دار ها درست کنم اما متاسفانه سه ماه دارم میگردم و نتونستم رنگ خوراکی پیدا کنم حالا یه نفر داره از ایران میاد می خوام بگم برام بیاره میشه بهم بگی چه مارکی بگیرم و این رنگ ژله ای ها فرقش با رنگ چیه ؟ و البته مارکش رو می خوام بدونم چی بگیرم که بهتر باشه :)
بازم ممنون ازت ... بابت همه مهربونی های که ناخواسته به من کردی :)

مرضیه

طیبه جان. من ایران نیستم و الان هم دارم با فایرفاکس دارم کار می کنم..........با این حال ممنونم از لطفتون در اختیار قرار دادن دستورهای خوبتون

اهککی!!

باور کنید من خیلی سعی می کنم ماهی بخورم. اون طوری نیست که نفرت داشته باشم یا هی بگم ایش و ال و بل.

بوش اذیتم می کنه. کسانی که من رو از نزدیک می شناسن، می دونن که من شامه خیلی قوی ای دارم و این شده بدبختی من.
باور کنید من اصلا آدم بد غذایی نیستم. عاشق تیست کردن طعم های جدیدم و اصلا هم قیافه نمی گیرم و ترسی هم ندارم که وای حالا اینی رو که نمی شناسم بده و ...

من ایران که بودم، اون خیلی سالها پیش!!!، تنها ماهی ای که می خوردم، اوزون برون بود، اون هم خوب سرخ شده، با اب نارنج، به به. بعدنش هم فقط می خوردمش. یعنی اگر مثلا توی آشپزخونه بودم و سرخش می کردن دیگه بهم مزه نمی داد.

یکی دیگه از دوست هام هم وقتی می یام ایران، بنده خدا قسمت دُم ماهی شیر رو خوب سرخ می کنه با کلی آب نارنج و ... مخصوص من. اون رو هم می خورم.

یکی دیگه از دوست هام هم اینجا ماهی رو با یک سس خامه ای درست می کنه با این پودر های آماده مگی مخصوص ماهی. خونه دوستم باشم می خورم، ولی خودم از این پودرهای آماده نمی گیرم.

تو رو خدا من رو بدون ماهی و چیزهای دریایی قبول کنید دیگه!!

دوست عزیز،

توی همون پست هایی که شف با رنگ توشون کار کردن، اسم رنگ ویلتون رو آوردن.
رنگ های ژله ای تفاوتشون با رنگهای دیگه خوراکی که بیسشون آب هست، اینه که غلظت بیشتری دارن و در جاهایی مثل رنگ کردن فوندانت و یا خامه و ... فوندانت رو خراب نمی کنن.

اگر دوست داشتید بگید کجا زندگی می کنید تا بتونیم بهتر بهتون کمک کنیم.من خودم چند سال پیش که دنبال رنگهای ویلتون بودم، از هلند سفارش دادم به آلمان. حتی از آمریکا هم سفارش دادم.

الآن دیگه اینجا هم می شه خرید اینترنتی رنگ های ویلتون رو داشت. البته ویلتون اصل.

دستت درد نکنه مروارید جان
من هلند هستم ... میشه بهم سایتی که سفارش اینترنتی رو دادی بگی؟ اتفاقا ویلتون رو دیدم توی یه سایت آمریکایی و یادم اومد که طیبه جان نوشته بود :) تو یه سایت دیگه آمریکالر رو دیدم اون چطوره؟
پس برای خامه ژله ای بهتره؟ و برای اون رویال آیسینگ ها از همین معمولی ها هم میشه استفاده کرد؟

این سایت هست:

http://www.taartendecoratie.nl/

و این سایت:

http://www.deleukstetaartenshop.nl/

که من فکر می کنم از سایت دومی سفارش دادم. چون در سایت اولی امکان تغییر زبان نبود و همه اش به زبان هلندی بود!!

ولی سایت اولی مثل این که رنگ هاش ارزون ترن. البته رقمی نیست، ولی اگر بخواهید چیزهای دیگه هم سفارش بدید، مقایسه قیمت انجام بدید.

بعدش شاید اصلا سایت های دیگه ای هم باشن که بتونید سفارش بدید. اگر می تونید یه سرچی انجام بدید.

این لینک رنگ های ژله ای سایت اول:

http://www.taartendecoratie.nl/category.php?id_category=53

این هم لینک رنگ های ژله ای سایت دوم:

http://www.deleukstetaartenshop.nl/wilton-icing-colors-c-1_45.html

در سایت دوم آمری کالر نداره تا جایی که من سریع چک کردم، ولی لینک سایت اول اینه:

http://www.taartendecoratie.nl/category.php?id_category=36

ببینید، بعضی ها که خیلی دستشون توی این کاره، می گن آمری کالر رنگ هاش قوی تره و با مقدار کمتری از رنگ در مقایسه با رنگ های ویلتون به نتیجه می رسه.

ولی اگر من به جای شما بودم، ویلتون سفارش می دادم. چون شما دارید با دستورهای اینجا کار می کنید و شف هم رنگ های ژله ایشون در حال حاضر ویلتون هست و شما اون چیزی رو که در دستور می بینید و می خونید رو می تونید به عینه درست کنید. حالا اگر از آمری کالر بگیرید شاید به اون رنگی که در اینجا می بینید نرسید.

من هم ویلتون سفارش دادم و راضی ام. هر چند که من خیلی استفاده نمی کنم.

بله، برای خامه این ها بهترن.

و برای رویال آیسینگ ها که اینها خیلی خیلی بهترن.

من بهتون توصیه می کنم اگر خواستید یه دفعه دیگه وبلاگ رو دوره کنید

:D

چون نوشته بودید که دو بار کل دستور ها رو خوندید،

حتما حتما قسمت کامنت ها رو هم بخونید. اونجا دوستان سوالاتی رو کردن که می تونه سوالهای شما باشه. یه سرچ کوچولو هم در مورد رنگ کردن خامه و فوندانت و ... در وبلاگ انجام بدید.

البته اگر قسمت سرچ وبلاگ دوباره نرمال بشه. الآن که نیست با این که شف جان باهاش ور رفتن!!


شف معمولا می گن سه رنگ اصلی رو سفارش بدید و با ترکیب اونها بقیه رنگ ها رو بسازید.

قرمز، آبی، سبز

از اونجایی که قسمت سرچ در حال حاضر به لقائا... پیوسته، شما در قسمت کامنتهای پست هایی که با رنگ های ژله ای هستن یه نگاهی بیندازید.

یه جایی شف برای من نوشته بودن بهتره چه رنگ هایی رو سفارش بدم که خب الآن اون نوشته رو پیدا نمی کنم، چون سرچ ندارم. حس یه آدمی رو دارم که نشسته توی تاریکی.

ببین نکته شو گرفتم :دی
کامنتهارو نخونده بودم :دی

واقعا ازت ممنونم :)

راستی مروارید جان یه سوال دیگه
شما که ایران نیستی اینجا چه فری داری؟
کامنتا رو خوندم! :دی
چیز مهمی که دستگیرم شد اینه که باید خوب باشه مارک باشه و از این چیزا :دی زندگی دانشجوی اینا رئ نمی فهمه آخه :دی

مروارید جون من هم مثل شمام البته میگو دوست دارم ولی خودم نه ماهی میخرم نه درست میکنم فقط خونه مردم الان که دختر خوبی شدم مثلا
:P
میخورم
شما هم مثل من با مرغ امتحان کنین خوشمزه میشه

پریس جون،

من با یه چیز خیلی خومشزه امروز درستش کردم. حالا بعدا عکسش رو می ذارم.

:D

نه ماهیه، نه مرغه، نه گوشت!!

من تجربه خودم رو می گم. من در زمان دانشجویی ام یه فر داشتم که اون زمان کم کم 30 سالش بود. درش هم شیشه نداشت. یعنی اصلا نمی دونستم اون تو چه خبره. ولی کلی کار ازش کشیدم و همه چیز توش خوب در می یومد.

شف در مورد فرهای ایران نوشتن. چون فرهای ایرانی استاندارد نیستن. فرهای اینجا هم خوب و بد داره. ولی من فکر می کنم شما حتی اگر یه فر دست دوم هم بگیرید کارتون راه می افته. اینجا هم که پیدا کردن این چیزها کاری نداره.

مارک فر من

Juno

هست.

بادمجونه؟
ایکون یه پریس کنجکاو
منم میخوام

این فروشگاه یاس چون تو هفت تیر هست و زیادی هم بزرگ نیست جای خوبی هست برا خرید ...یعنی بد نیست.دودی هاش از همه بالاتر بود ...فکر کنم حدود بیست یا یکی دو تومن بیشتر.چندین شرکت ایرانی وارد کننده ی سالمون نروژی هستند ...روی بسته بندی هم نوشته که مهر ناظر شرعی و خلاصه خیال آدم راحت تره
..
فقط اونی که من خریدم روش ننوشته بود تا چند روز میشه تو یخچال نگهش داشت .یا در فریزر .فقط نوشته بود تاریخ مصرف از زمان بسته بندی تا فلان قدر ماه.همین.
تا چند روز میشه یخچال نگهش داشت؟
من همش با استرس خوردمش..سه روز تو یخچال بود
...
خانوم ما در خدمتیم.اگه خواستید سه سوت می خرم براتون .
آهان راستی !!انواع پنیرهای کاله هم داره .هم بسته بندی هم از اون مدلی که یه گردالی پنیر رو درسته میذارن تو قسمت جدا ...بعد میگی من این قدر می خوام بعد برات می برن و بسته بندی می کنن!!پارمزانش کیلویی سی تومن بود.پنیر پستو ی کاله هم بود و یکی دوتا نوع جدید که تا حالا نشنیده بودم.پستوش سبز سبز بود.رنگ جالبی داره.
دو سه نوع پنیر خارجی هم میفروشن اونجا.در ضمن پنیر ماسکارپونه و نیز گوسفندی کاله هم زیاد بود
و نیز ! تا دلتون بخواد انواع سس و سرکه بالزامیک..با طعم های گوناگون.واقعا عجیب بود.چه خبره ؟

@شف جون
من خودم روز سوم دیگه رفته بودم تو فکر ...نکنه یه بلایی سرم بیاد !!گفتم که دفعه ی اولم بود این همه ماهی می خوردم بعدشم که آخ جون!سس جدید!!منتظرم
@مروارید جون
راستشو بگم؟من از همون روز اولی که دلبسته ی اینجا شدم ذهنم واقعا مشغول شما شده!!چرا ؟بس که خانومید.یعنی همش مواظبید هیچکس بهش برنخوره هیچکس بی جواب نمونه سوالش ...خلاصه اینقدر خانومید که حرص من در میاد!!ههههههه!!یعنی هی بدجنسیم گل میکنه شما را اذیت کنم خدا منو ببخشه.ولی خوش به حال اعضای خانواده تون.حال می کنند ها ...تو رو خدا اینقدر سخت نگیرید به خودتون بی خیال !دنیا دو روزه..مهم اینه که خدا ازمون راضی باشه..خلق خدا هم البته راضی باشن ولی نه به هر قیمتی
بازم خدا خیرتون بده
من یه وقت شوخی می کنم بد نباشه بی ادبی نشه...شما چندسالتونه مروارید جونم؟آخه آدم نباید با بزرگترا شوخی کنه ...زشته!(من اول کار خودمو می کنم بعد فکر می کنم و می سنجمش!!)
دوستون دارم
:)

مروارید جان بسیار متشکرم
امروز رنگ ها رو آوردن :)
خیلی دلم خوشحاله!!! :دی

خدا دلتو خوشحال کنه :)

نُــــــــــــــــــچ پریس جون، بادمجون نیست.

:D

عکسش رو می ذارم اگه خوشتون اومد، باید بریم توی کار درسست کردنش.

:D

مقش شب:

پیراشکی لهستانی با سس کره قهوه ای:

https://public.blu.livefilestore.com/y1pgixPBspglsMzMePCXk8f2iLISG9lsxk9dFZpI3S0GX04FNvM3HS3EE3G5n9zeIYeWYfDxpJVWEHgdHb1xQo56Q/P1090799.JPG?psid=1

اول این که من اصلا ماهی خونه نداشتم که بخوام با ماهی درست کنم!!

رفتم سر فریزر دنبال ماهی!!

دماغم داره دراز می شه،

:D

چشمم به بسته این پیراشکی های خود ساز افتاد و خلاصه این شد که می بینید.

خیلی خوشمزه شده بود.

دست شف درد نکنه.

آخی نازی!!

عزیزم خیلی خوشحال شدم که بالاخره موفق شدید و ممنون برای این جمله زیباتون. اینجور جمله ها چقـــــــــــــــــــدر انرژی مثبت دارن.

ممنون.

آخی آتنا جون،

چقدر شما به من لطف دارید.

ببینید عزیزم، کسانی که بیشتر من رو می شناسن می دونن که من همیشه می گم، ایرانی ها دارن قدم های اولشون رو در رابطه با دنیای مجازی بر می دارن. همونطور که برداشتن قدم های اول در هر راهی کمی سخت و چال و چوله داره، دنیای مجازی هم یه سری مشکلاتی رو با خودش می یاره که متاسفانه شاید برای محیط توی ایران کمی زود باشه.

ما یکی از خصلت هامون اینه که در حالت نرمال خیلی زود همه چیز بهمون بر می خوره. یعنی یه غرور کاذب داریم. این نظر منه. یعنی طرف اصلا منظور دیگه ای داشته، طرف مقابلش زود به خودش می گیره و کلی ناراحتی پیش می یاد.

حالا شما تصور کنید که این حالت در دنیای مجازی که رابطه فیس توی فیس موجود نمی باشد می تونه چقدر مشکل سازتر از دنیای واقعی بشه. شما در حالت عادی با دیدن صورت طرفتون اون حرفی رو که می خواهید بزنید رو طوری بسته بندی می کنید که هم شما به هدفتون برسید هم طرف مقابلتون خیلی بهش برنخوره. اینجا این امکان نیست.
این باعث می شه که من کمی محتاط تر عمل کنم در نوشته هام.


در کنار این قضیه، من فکر می کنم چرا من و یا من نوعی بیایم و در جایی که طیبه جون، اینقدر با جون و دل با این همه مشکلاتی که شماها خودتون که در ایران زندگی می کنید بهتر از من می دونید، از سرعت اینترنت گرفته تا قطعی اش و ...، تا حالا اینجا رو سر پا نگه داشتن، با یه روش نا درست جو رو متشنج کنم؟

بعد طیبه جون بنده خدا یه نفرن. یک نفر که کار می کنن و در کنارش بچه داری و همسر داری و خانه داری. دیگر دوستان و من سعی امون اینه که فشار فقط و فقط روی یک نفر نباشه. من که خودم رو عضو کوچکی از این جمع می دونم و می دونم که اگر همه امون اینی که هستیم نباشیم، اینجا این صفا رو نداره.


ولی اصلا فکر نکنید من در دنیای حقیقی اینجوری هستم که اینجا هستم. من که خودم رو کاملا بی صبر می دونم و البته همسرم. البته حالا ازشون فردا سوال کنم ببینم دوباره چی می گن. آدمی هم هستم که حرفهام رو نمی خورم و می گم و شدیدا شلوغم و می گن شیطون. می گن از دیوار راست هم بالا می رم.


از اونجایی که از یه خانم در مورد سنشون سوال نمی پرسن!!! خدمتتون بگم که من فکر می کنم از شما بزرگترم

:D

ولی من خودم در شوخی کردن با بزرگتر از خودم استاد هستم. آخه آدم چرا نباید با بزرگتر از خودش شوخی کنه؟!

مرسی آتنا جون از این همه مهربونی و حرفهای قشنگی که در مورد من زدید.

به به من همه جور پیراشکی دوست دارم

مواد میانیشو میشه بگین چیه؟

اونا که این سمت عکس دیده میشن چی هستن؟ مثل سیب زمینی میمونن؟

مثل همیشه عالیه
دلم خواست الان صبحانه هم نخوردم هوس کردم....

پریس جون،

مواد میانی اش از یه پنیر مخصوصی هست که من از مغازه روس ها می خرم به نام

Twarog

البته این پنیر رو توی بیشتر کشورهای بلوک شرق استفاده می کنن.

و سیب زمینی پخته و پیاز سرخ شده. مخلوط خیلی خوشمزه ای می شه و من خیلی دوستش دارم.

اونهایی هم که در عکس می بینید کلم بروکسل هستن.

http://en.wikipedia.org/wiki/Brussels_sprout

انشاءا... قسمت بشه براتون درست کنم.

باشه همون رو باز فروارد ميكنم

خيلي از خوندن داستان زندگيتون لذت بردم. من خودم هم آدميم كه هميشه خودم سر خودم رو گرم ميكنم
آشپزي واقعا لذت بخشه. ديروز بعد از چند ماه رفتم تو آشپزخونه و تا بچه خواب بود دو مدل شيريني درست كردم كلي حال كردم
ايشالا هميشه شاد باشيد

خوشحالم كه كارتون راه افتاد
متاسفانه يه مدته اينترنت اينجا تقريبا غير قابل دسترسه
اميدوارم تا آخر هفته وضعيت بهتر شه
عذر ميخوام كه دير جواب ميدم

اينجا رنگ آمري كالر نيست وگرنه من صد درصد رنگ قرمز و مشكي و سفيدش رو ميخريدم
واقعا اين سه رنگش بهتر از ويلتون جواب ميده
قيمتش بالاتره ولي اعصاب خورديش كمتره
بقيه رنگها با همون ويلتون جواب ميده
ولي اگر به اين كارهاي هنري علاقمند شديد كار با اون رنگها رو پيشنهاد ميكنم

و راستي اينها رنگ ژلي هستن يعني غليظن ژله اي نيستن
:D

اميدوارم شاهد كارهاي زيباتون باشيم

عزيزم من با ايميل ياهوم عضو شدم و سريع و كامل بالا مياد
عكسهاش هم با سرعت بهتري لود ميشه
ايشالا كه مشكل حل شه باز اگر نشد خبرم كنيد

منم با ماهي مشكل دارم
اما با بوش كوچكترين مشكلي ندارم
فقط يه ماهي هاي خاصي حالم رو خراب نميكنه
مثلا سالمون. حمام. كوسه و ميد
تازه ميد هم وقتي كه در حد زيادي سرخ شه كه خارش هم ترد شه و بشه با خار قرچ قرچ بخوريش

تشريف كه آورديد ميگم ماماني خانم واستون ماهي اينجا رو درست كنن خيلي از اونهايي كه بدشون مياد هميشه ميگن ماهي ماماني خانم با بقيه ماهيها فرق ميكنه
منم فقط همون رو ميخورم
يه كم

هههممممم يا ميييييييي
من عاااااااشق پيراشكي هستم و بچه كه بودم شغلم پيراشكي سازي بود. الان سالهاست تو تركم
اتفاقا هفته پيش همسر يكي از همكارها واسمون يه مدل كبه فرستاده بود كه خيلي شبيه به پيراشكي گوشت بود ولي توي خمير كاورش سيب زميني داشت. كلي هواي پيراشكي كردم. بعد ياد رسپي شما افتادم. قرار شد سر فرصتي درستش كنم
ايشالا حتما يه بار بايد درست كنم
شايدم تشريف كه آورديد شما واسمون درست كرديد
:D

راستي بروكسل رو ديپ فراي ميكنيد؟
سالت اند پپر؟

مرسي عزيزم
دختر داييم 5 شنبه رفت تهران ديشب برگشت گفت فرصت نكرده بره
اون يكي دختر داييم هم ديشب برگشت گفت من از جلوش رد شدم كاش گفته بودي
خلاصه خوشبختانه زياد تهران ميرن بالاخره واسم ميارن. فقط بعد اينكه من كي فرصت كنم بخورمش ديگه مسئله ايه واسه خودش
:D

زمانهاي مختلفي ميدن ولي اگر بسته اش باز نشده باشه
دو سه هفته توي يخچال
سه ماه فريزر
اگه باز شه چهار تا شش روز
در سردترين قسمت يخچال هم بذاريد
مرتب بو كنيد اگر كمي هم بوش عوض شده باشه بريزيد دور

http://www.ehow.com/facts_5325352_long-can-keep-smoked-salmon.html

با توجه به موردي كه فرمديد بايد بسته كوچيك بگيرم
كيلويي ميدن يا بسته بندي شده است؟

آره تهران كه بودم از اين مدل پنيرهاش گرمي خريدم
متاسفانه بعضي هاشون مزه پنير اصيل رو نداره

راستي اينجا بالساميك انواع طعمهاش هست
و اسپري هاش
و انواع سس ها
فعلا البته

مرسي از اطلاعاتي كه داديد

نه عزیزم، کلم بروکسل رو این دفعه

roasting

کردم.

من در غذاهایی که معمولا با کلم بروکسل هست، اون رو می پزم. این دفعه ولی اینطوری درستش کردم.

نظرم اینه که وقتی پخته بشن، ته مزه شیرینی دارن و مزه اشون خیلی خیلی با توی فر

roasting

شده فرق می کنه.

این هم تنوعی بود برای خودش.

من این پیراشکی ها رو خیلی دوست دارم. مخصوصا که اول پخته می شن و اگر آدم بخواد می تونه حتی بدون سرخ کردن بخوره و اگر م بخواد سرخ کنه، با روغن بسیار کمی تفت می ده.

من که فکر نکنم بتونم بیام، اگر اومدم که چشم. دستورش رو می یارم، پریس جون برامون درست کنن.

:D

ههههه! يكي از يكي مشغولتر! پريس جون هم كه چند سالي يه بار اينجا تشريف ميارن

بله رستينگ خيلي بهتره اصلا واسه همين پرسيدم چون اگر با رستينگ اينقدر خوشرنگ بشه ديگه ديپ فرايينگ مفهومي نداره. خيلي هم سالمتره

من فکر نکنم شما دو نفر دستپخت منو بخورین
چون خودم با اکراه غذای خودمو میخورم

ای حال میده یکی برات اشپزی کنه
:D
ولی مروارید جون دستورشو برام پست کنین در صورت امکان. تست میکنم که وقتی خواستم به خوردتون بدم حداقل روسیاه نباشم
:P

بسم ا... الرحمن الرحیم!!

پریس جون، چه حرفهایی می زنید ها!!

شف جون فکر کنم از اون چیزهایی که گفتید بخونم و فوت کنم رو باید برای پریس جون بخونیم و فوت کنیم.

آدم می مونه چی بگه وا...

رسپی رو حتما براتون می فرستم پریس جون.

پريس جون هم تنش به تن من خورده اعتماد به نفسش مثل ريفيقش پايين اومده
:p
من واسه تون بد آموزي دارم . دور و بر من نگردين

شف جون
سلام
يه سوالي دارم، لطفا بهم نخنديا!
مي خوام بدونم سبزيجاتي مثل كلم بروكلي ، گل كلم و يا مثلا همون سيب زميني خودمون رو چه شكلي و با چه چاشني هايي بپزيم و كنار ماهي و مرغ بذاريم تا خوشمزه تر بشن؟
قربانت

من اگه واسه ناهار خودم باشه اكثرا غذاي كبابي ميخورم با سبزيجات آب پز
اما شما.... معمولا اگر آبپز ميكنيد مقداري ترد برش داريد و در نهايت با مقداري كره و آبليمو و نمك و برگ و بو يا ادويه هاي ديگه تفت بديد
يا سبزيجات رو خورد كرده و توي روغن زيتون و نمك و فلفل غلتونده و بعد توي فر كبابي كنيد

parisaamirian64@yahoo.com
خانم شما فرای هنرید
فرشته اید
میلمو همین حا نوشتم کافیه؟ رسپی ها به میلم میاد؟

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...