2012/03/15

شوكو بيس

 
اين شيريني هم براي دوستاني كه فر ندارن و يا مثل من عشق شكلاتن

بيسكويت پتي بور 1 بسته
كره 200 گرم
تخم مرغ دو عدد
پودر كاكائو 2 ق غ
پودر قند 6 ق غ
شكلات تلخ 100 گرم
وانيل يك هشتم ق چ
رنده پوست پرتقال يك چهارم ق چ


 
نياز به تكرار نسيت كه بگم اگر ميخوايد شيريني خوشمزه اي داشته باشيد حتما حتما از شكلات و كاكائوي خوشمزه استفاده كنيد ولو اينكه گرون باشه (پودر كاكائوي هرشيز چند ماه پيش اينجا 13000 تومن بود الانش رو نميدونم)


 
كره و شكلات رو روي بخار آب قرار ميديم تا ذوب شن
دقت كنيد آب جوش به كف ظرف شكلات نخوره
رنده پوست پرتقال رو اضافه ميكنيم (تركيب پرتقال و شكلات خوشمزه است اما ميتونيد حذفش كنيد)
بعد پودر كاكائو رو اضافه ميكنيم و كماكان ويسك ميكنيم


 
تخم مرغها رو اضافه كرده ويسك ميكنيم
پودر قند رو هم اضافه ميكنيم (اگر نميخوايد زيادي شيرين شه حتما از شكلات خيلي خيلي تلخ استفاده كنيد. وگرنه ميتونيد مقداري از پودر قند رو با پودر بيسكويت جايگزين كنيد. ولي من پيشنهاد ميكنم با شكلات تلخ شيرينيش رو بگيريد)
بعد از سه چهار دقيقه از روي حرارت برداشته وانيل رو اضافه ميكنيم
حالا اجازه ميديم كمي سرد شه


 
من بسته بيسكويت رو كوبيدمش به ميز تا خورد شه . بعد بسته رو باز كردم و ريختم توي مخلوط. هدف اينه كه تيكه هاي بزرگ بيسكويت داشته باشيم


 
صبر ميكنيم تا سفت شه و خودش رو بگيره (اگه عجله داريد روي ظرف حاوي يخ بذاريد و هم بزنيد)
روي سلفون ميذاريم


 
و به قطر حدودي 7 سانت ميپيچيمش
ميذاريم توي يخچال تا كاملا سفت شه


 
سلفون رو باز ميكنيم (همين الانشم خوشگله)


 
و با كارد بزرگ برش ميزنيم


 
اگر ميخوايد براي مدت طولاني نگهداري كنيد حتما توي ظرف در بسته باشه و بهتره برش هم نزنيد كه فرمش به هم نخوره. هر چند كه بعد از برش خوردن خوب خودش رو نگه ميداره


 
بافت لطيف و طعم خيلي خوبي داره و تيكه هاي بيسكويت هم خوشمزه اش كرده. اصلا همين تيكه هاي بيسكويت (در كمال تعجب من) باعث شده بود كه آقاي شوهر بيشتر از من ازش بخوره!
ساده سريع و خوشمزه و اصلا هم طعم كره توش احساس نميشه (البته دوستاني كه خيلي با كره مشكل دارن بهتره بيخيالش شن)


رسپي برگرفته از كتاب " GATEAUX IMENE N°3 حلويات إيمان رقم 3 "

69 comments:

واااای...من اوّلم
وااااااااای این آخرشه...من همیشه از اینا می‌خواستم و نمیدونستم چه جوری درست می‌شه..من همیشه توی شیرینی‌ فروشیا از اینا میبینم و میخرم ولی‌ دستورشو نمیدونستم....من عااشق اینم!
..شنیده بودم اینا رو با پس موندهٔ شیرینی‌‌هاشون درست می‌کنن (که فکر کنم شما اینجا بیسکوییت زدین!)

عالیه
عالیه عالیه
الحق که من باید اول میدیدم ؛*

همین الان میدرستم!!!
راستی دیروز هم چیکن شپردز پای درستیدم...باورم نمیشد اینقدر:
ساده
راحت
شیک
و خوشمزه
باشه...
تااااازه...از قانون نصف النهار!!!!!هم که موعضل خونه ماست هم تبعیت میکرد اساسی!!..ماسالا دال هم خیلی عالی بود..واقعا نمیدونم چی بگم از بس که شما خوش سلیقه اید
:)

این دستور واقعا "عیدی" شما به من بود!! :*ممنون
...کاش من هم میتونستم جبران کنم :((

سلام طیبه عزیز. واقعا ممنون بخاطر این دستورهای خوب و مفید و به موقعی که میذاری. ایشالا که سال خیلی خیلی خوبی رو در پیش رو داشته باشه. برای خودت و خانواده عزیزت آرزوی سلامتی و شادی دارم.

سلام طیبه جونم وای ی ی ی ی غش کردم برا این شیرینیت 100% اگه تا صبح زنده بمونم میرم وسایلشو میخرم فقط شکلات تلخ با کیفیت خوب ندارم که باید بخرم ای جانم به به.همیشه دوس دارم مثه دوش حموم که آب میاد جای باشه به اسم دوش شکلات بجای آب شکلات بیاد من برم زیرشو شکلات بارون شمو بخورم دیونه شکلاتم.طیبه جونم از خدا میخوام هرچی میخوای خدا بهت بده واقعا دوس دارم جوری یک ذره از خوبیهاتو جبران کنم میدونم همشو نمیتونم تا ابد دعای خیرت میکنم چون به منی که عاشق کیک و شیرینی پزیم کمک بسیاری کردی.دوست دارم.بوس

مشق شب
چیکن شپردز پای
https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21233&sc=photos


مشق شب
ماسالا دال

https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21231&sc=photos

راستی طیبه جونم من شوگر کوکی درستیدم عالی شد اما من تابستون پارسال با دستور دیکه ای تو دفتر قنادیم نوشتم اما هرچی گشتم اون دستورت تو وبلاگت نیست نتیجشم عالی شد منتظرم خشک شه میذارم ببینی بالاخره نظر استادم از همه مهمتره.

عزیزم آخرش دستورشو پیدا کردم فقط كُرن سيروپ رو چه وقت اضافه کنم و به چه مقدار؟ممنون میشم.

https://profile.live.com/cid-2172bc176e9e469f/#!https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21840&sc=photos

طعمش عالی بود من بیسکویت بیشتری استفاده کردمو با شکلات 50% کار کردم شیرینیش مناسب بود
ممنون عزیزم دم عیدی زحمت شما بیشتر شده البته خوش به حال ماست که پستای بیشتری داریم ایشالله مهدی خان ما رو میبخشن واسه این یه ماهی که مامانشونو ازشون گرفتیم مرسی

طیبه جان یه مدته وقتی کره رو با شکلات مخلوط میکنم بعد از اضافه کردن تخم مرغ کره از مخلوط جدا میشه یعنی مثل ابو روغن که ترکیب نمیشن کره یه طبقه جداگانه تشکیل میده تو دو تا عکسی که گذاشتم سفیدک ها مشخصه که همون کره جدا شده است دو روز پیش که براونی رو درست کردم هم به محض اضافه کردن تخم مرغ کره جدا شد و در نهایت تو فر کره خارج از مخلوط قل قل میکرد!
حتی یه بار شیرینیم تخم مرغ نداشت شیر عسلی تو موادش بود که وقتی شیر عسلی رو با شکلات و کره قاطی کردم کره جدا شد و بعد تبدیل به همین سفیدک ها شد
به نظر شما علتش چیه؟

این هم هنر نمایی ما.
دستت درست بانو.
طعمش عالی بود .من خودم دوست داشتم شیرینیشو کمتر میکردم و تلخ تر میشد ولی بقیه ی کسایی که تیست کردن گفتن شیرینیش عالیه و زیر دل نمیزنه.
باز هم تشکرات ویژه
https://profile.live.com/cid-c37f1a25e65f27b7/#!https://skydrive.live.com/?cid=c37f1a25e65f27b7&sc=photos!cid=C37F1A25E65F27B7&id=C37F1A25E65F27B7!146&sc=photos

مشق شب

شوکو بیس
https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21244&sc=photos

عالی ی ی ی بود
بدون عذاب وجدان خوردم ازش...با اینکه پر از کره بود..وای ی ی ی.....بینظیره!.ممنون

عالی بود پریس جون

اینا مشقای شب شهزاد جونه که ظاهرا هنوز واسه کامنت گذاشتن مشکل دارن ایشالله بزودی خودشون مشقا رو به پست مربوطه منتقل و توضیحات لازم رو میدن

بستنی به شکل هندونه
http://www.up.mihancamp.com/viewer.php?file=eir52870lilge9iivx4q.jpg

تونا بالز
http://www.up.mihancamp.com/viewer.php?file=v21bk7rcx4ys6ef6h1pi.jpg

کبک کره ای به شکل راه راه
http://www.up.mihancamp.com/viewer.php?file=bstfuujonh00s54sa2.jpg

اگه ميدونستيد من چقدر خوشحال ميشم وقتي ميبينم بچه ها با اين سرعت ظرافت شيريني ها و غذاها رو سريع آماده ميكنن و عكس ميذارن!!!! تشكر ميكنم كه با وجود سختي كار عكسهاي زيباتون رو آپلود ميكنيد

شما خودتون هنرمند و كدبانو هستيد كه دست به هر كدوم كه ميزنيد عالي مشه
باوركنيد جدي ميگم
كار بايد با عشق انجام شه كه نتيجه مطلوب رو بده

من خيلي دوست داشتم امسال يك عالمه شيريني واسه عيد بذارم ولي واقعا از تواناييم خارج بود. به ازاي هر كدوم از اينها هم بچه يك عالمه گريه كرده
ايشالا سال بعد عقده هام رو خالي ميكنم
براي شما هم سال خوبي رو آرزو دارم

آره منم يكي از روياهام اينه كه برم توي فيلم چارلي و چاكلت فكتوري
بعد توي اون رودخونه شكلاتش زندگي كنم
ايشالا سال 91 سالي پر از شيريني و موفقيت براتون باشه

كرن سيروپ تنها تاثيري كه توي رويال آيسينگ داره اينه كه ميگن به كار نهايي يه جلا ميده
ولي متاسفانه باعث ميشه كه خيلي ديرتر خشك شه
براي شهر مرطوبي مثل اينجا اصلا مناسب نيست

زياد مهم نيست كي اضافه بشه همون موقع با كرم تارتار ميتونيد اضافه كنيد
مقدارش كم باشه كه باعث خشك نشدنش نشه

به به چقدر بيسكويت! اين باب طبع آقاي شوهره


پريس جون سفيدك ها رو كه ديدم جا خوردم
مارك كره رو عوض كنيد يه راه ديگه هم اينه كه كره رو كلاريفاي كنيد يعني ذوبش كنيد و آب رو بگيريد

در مورد تخم مرغ
قانونش اينه كه وقتي تخم مرغ رو به مخلوط كره و شكلات اضافه ميكنيم به خاطر پروتئيني كه تخم مرغ داره. باعث امولسيفاي شدنش ميشه و حالت بريدن پيش مياد
حتي وقتي كه كره و شكر رو هم ميزنيم تا كرم مانند بشه و بعد تخم مرغ رو اضافه ميكنيم همين موضوع رخ ميده
چاره اش اينه كه به هم زدن ادامه بديم تا مشكل حل شه

در اين رسپي بعد از اينكه ديديم بريد بايد تند تند ويسكش كنيم سريع يكدست ميشه
ميتونيم حتي از روي حرارت برداريم و ويسك كنيم و باز روي حرارت بذاريم

در مورد براوني... در كيكها اين موضوع وقتي پيش مياد كه نسبت كره به آرد در كيك زياد باشه. پس بايد كره رو كم كرد
پيشنهادم عوض كردن كره است. شايد مشكل حل شد

شير عسلي رو والا تا به حال بهش برنخوردم اما اگر روزي بهش برخوردم حتما كامنت ميذارم

يه بار كره رو كلريفاي كنيد يعني آبش رو بگيريد و همين رو امتحان كنيد ببينيم نتيجه چي ميشه

واو! عجب عكسي! آخر عكس نوروزيه اين
مثل هميشه عالي
حظ كردم

به به اين بستني چه خوشگل شده. و بايد متذكر بشم كه كار ساده اي هم نيست و واقعا ايول داره

تونا بالز رو كه ديدم ياد جوونيهام افتادم. آي جووني كجايي كه يادت بخير! از وقتي بچه به دنيا اومده من يه غذاي درست و حسابي درست نكردم. ديشب بعد از عمري حمص درست كردم با آقاي شوهر كلي ذوق كرده بوديم. اي دنيا

ياد كيك كره اي هم بخير. البته من هر از چند سالي يكبار درستش ميكنم

مرسي به خاطر عكسها و شرمنده ام كه دوستان اينقدر براي كامنت گذاشتن زجر ميكشن

و سال نو همگي پيشاپيش مبارك

ای بابا دیگه چوبکاری نکنیدآدمو...
انگشت کوچیک تون روی سر ما :*

خودم هم بعد از براونی به کره شک کردم چون دفعه قبل که براونی رو درست کردم این اتفاق نیفتاد
واسه همین واسه شوکو بیس از همون کره که همیشه میگیرم و دفعه اول براونی رو باهاش درست کردم استفاده کردم ولی باز هم همیون حالت پیش اومد

و این حالت بریدن تخم مرغ رو متوجه شدم سریع ویسک کردم تا یکدست شد ولی بعد از یکدست شدن. کره جدا شد

در مورد گرفتن اب کره: دیدم که این کارو میکنن فقط اون موقع اندازه گیری باید بعد از گرفتن اب کره انجام بشه؟
و اینکه واسه دستوراتی که کره جامد استفاده میشه چی؟
لزومی به این کار هست؟
مرسی عزیزم

راستی با بیسکویت زیاد خیلی خوشمزه بود

وقتي كه مجددا ميبره نشونگر اينه كه شكلات و كره زياد حرارت ديده بوده
ولي بعيد ميبينم واسه شما همچين موردي پيش اومده باشه چون فقط در حد ذوب شدن بهش حرارت داديد

بله بعد بايد اندازه بگيريد
آره دوباره ميذاريم ببنده و استفاده ميكنيم
ولي نه معمولا اينكار رو در حالات خاصي انجام ميدن يعني مواقعي كه ميخوايم روي چيزي كره بماليم و بذاريم توي فر. دليلش اينه كه آب موجود دركره باعث سوختن روي شيريني ميشه

و البته در سسهايي مثل هالنديز هم اينكار رو ميكنن و همون جريان امولسيفاي شدنه

طیبه جان ممنون
من اینو درست کردم،اما متاسفانه به عکس گرفتن نرسید
توی خونه ی ما هر چیزی که بوی شکلات بده بیشتر از 5 دقیق در ملا عام باقی نمی مونه.من ترجیح دادم از اون 5 دقیقه برای خوردنش استفاده کنم که سرم کلاه نره.
فقط واسه من حدود 2 بسته بیسکوئیت مصرف شد.
از شکلات آلمانی با طعم نعنا استفاده کردم. عطر نعنا و بوی پوست پرتقال محشر شده بود!!!جاتون خالی و دسستون طلا

به به چه تركيبي بوده
بله خب بيسكويت بيشتر خوشگلترش هم ميكنه
خوشحالم ميبينم شما هم عشق شكلاتيد
:D

من همیشه برای اندازه گیری رنده پوست مرکبات مشکل دارم شما تازه استفاده می کنید یا خشک و پودر شده؟ و سوال دوم اینکه می شه از همزن سیمی که سر غذاساز وصل می شه با سرعت کم استفاده کرد یا باید حتما با دست بهم بزنیم؟ممنونم

و ببخشید یه سوال دیگه برای اینکه بیسکویتاش ترد بمونن و نرم نشن باید بیرون از یخچال نگهشون داریم؟خیلی خیلی ممنونم

چون حكم طعم دهنده و خوشبو كننده رو داره اندازه دقيق لازم نيست
مگر اينكه در يك رسپي ذكر بشه
من معمولا چشمي ميسنجم
اما شما ميتونيد رنده تازه رو با قاشق اندازه گيري كنيد

بله با ويسك برقي هم ميشه تمام كرمها رو روي حرارت درست كرد. فقط ممكنه بپاشه

من تا يكهفته توي يخچال داشتمش و نرم نميشه
نميدونم كدوم مرحله منظورتون هست بعد از اتمام كار يا در هنگام ساخت؟
چون بعد از اتمام بايد حتما توي يخچال باشه

به به شکلات 
من یه مدل از خواهرم یاد گرفتم شکلش اینجوریه ولی موادش یه چیز دیگه با شیر عسل و کره و پودر کاکاۀو وبیسکوییت درست میشه و خیلی خوشمزه 
انشاالله این هم امتحان می کنم 

عالی بود طیبه جون  دستت درد نکنه  اینم عکسش البته خودش بهتر از عکسش بود 

كاملا مشخصه كه خوب فرم گرفته و عالي اسلايس شده
احسنت

سلام میتونیم کره رو کمتر در نظر بگیریم ؟من درست کردم ولی خوب سفت نیست وخیلی زود توی دست آب میشه شکلاتش.

بله ميتونيد

و البته فكر كنم از جنس شكلات بوده چون نبايد به اين سرعت ذوب شه

سلام خانومی
مشق شب براتون آوردم
خیلیییییییییییییییییییی خیلییییییییییییییییییییی خوشمزه بود همه پسند و عالی
از شما چه پنهون نصفشو تو یخچال برا خودم نگه داشتم
 فقط نصفشو دادم بقیه خوردن در حد اینکه بدونن چی درست کردم
بازم مثل همیشه کارهات بیست و یکه
مرسی مرسی و مرسی

به به چه عالي
و بهتون حق ميدم
نوش جان

سلام
واقعا عالی بود من درست کردم بسیار ساده و خوشمزه بود.اما آخرش روش یکم کره ماسیده بود. چرا؟ ضمناٌ میشه از کرش کم کرد؟ ممنون

فقط كره نيست احتمالا از جنس شكلاتتون هم هست
بله ميتونيد تا اونجايي كه مايليد كمش كنيد
يا حتي حذف. ولي ممكنه خوب نبنده

سوال در بخش دیگه :


من میخواستم شوکو بیس درست کنم سوالم این بود آیا روی حرارت آب تخم مرغها را به شکلاتمان اضافه میکنیم و ویسک میکنیم یا رو حرارت ملایم گاز ممنون میشم اگه جواب بدید 

جواب:

روی حرارت آب.

شف زیر عکس سوم توضیح دادن.

 مروارید خانم عزیز سلام
مرسی از اینکه جوابمو دادین خوب ببخشید فعلا آماتور هستم نمیدونستم اگه هر سوال رو تو پستش بفرستم جواب میگیرم خیلی ممنون و مرسی

شف طیبه عزیز و نازنینم
شوکوبییییس واقعا عالی بود دومین بار است که درست میکنم این دفعه کمی خلال پسته و مغز بادام درسته هم توش استفاده کردم خیییییییییییییلی طعمش عالی بود فدات بشم که این رسپیهای خوب رو میذارید

عــــــــــــــــــــــــــالی بود شف جان
:)

ماشالا چه دكور خوشگلي چه ديوار خوشگلي چه گلهاي خوشگلي و از همه مهمتر چه شكلات خوشگلي
آره عزيزم يه مدل ديگه هم من از بچگي درست ميكردم با پسته و پوست پرتقال شكري و بدون بيسكويت اونم عالي ميشه
شايد يه سال گفتمش
كلا تركيب پسته و شكلات هم عاليه

احسنت
آره عزيزم يه مدل ديگه هم من از بچگي درست ميكردم با پسته و پوست پرتقال شكري و بدون بيسكويت اونم عالي ميشه
شايد يه سال گفتمش
كلا تركيب پسته و شكلات هم عاليه

شف عزیزم سلااااااااااااااااام
دوباره شوکو بیس خیلییییییییی عالی بود، خیلی خوشمزززززززززززه بود و مهمون پسسسسسسند   . میبوسمتون 

شف عزیز سلام.من این رسپی رو البته با نصف مواد دست کردم.عیناً مو به مو.اما اصلاً موادم سفت نشد.چراااااااااااااا؟!!در سرما 20 درجه زیر صفر گذاشتم تو تراس سفت نشد.فقط شکلاتم مارکش آیدین 56% بود.وگرنه پودر کاکائو خارجی عالی .همه رو هم داخل ظرف پیرکس رو کتری گذاشتم عین خودتون.وقتی که میخواستم بیسکوئئیت رو بریزم مایع غلیظی بود.الان خوشمزه است اما مثل شکلات کشداره .تو فریزم نمیبنده!!! چرا

بسیار عالی با برشهای خیلی تمیز
احسنت

اگر مطمئن هستید که جاییش رو فراموش کردید تنها چیزی که میتونم بگم  اینه که دفعه بعد کمی پودر قندش رو بیشتر کنید
منتها بعید میبینم تا این حد تفاوت وجود داشته باشه پس حتما دو بار چک کنید که موردی رو از قلم ننداخته باشید
موفق باشید

سلام 
من اولین باره اینجا کامنت میذارم 
اول بگم خسته نباشید که خیلی زحمت می کشید و خوبید و همه چیزایی که خودتون می دونید و همه بهتون میگن بعدم 
دلیل کامنت گذاشتنم این بود که اشکم واسه پیدا کردن رسپی این شوکو بیس در اومد به هر اسمی که سرچش کردم نیومد. الانم دنبال یه رسپی دیگه بودم که اینو دیدم. 
می خواستم خواهش کنم این همه رسپی عالی رو یه طوری مرتب کنید (یا سرچشو درست کنید!) که دستورا پیدا شن
خیلی حیفه
میدونم وقت می گیره و بچه دارین و اینا ...
ولی اینم حاصل عمره حیفه به نظرم 
ممنون 
خدا یارتون

 دوست عزیز،

پیدا کردن یه مطلب به درست سرچ کردن ربط داره و آشنایی با محیط اون وبلاگ یا سایت.

اگر دقت کرده باشید این سایت دو عدد گزینه جستجو داره. یکی اش جستجو با عکسه و یکی اش با تکست.
من الآن با دو تاش سرچ کردم و جواب رو گرفتم. پس گزینه سرچ درسته و جواب می ده.
حتی، حتی اگر شما زمانی با گزینه سرچ هم به نتیجه نرسید، شف کلی زحمت کشیدن اون گوشه، منوی موضوعی رو دسته بندی کردن. اون قسمت که تشریف ببرید، کل دسته بندی ها هست و شما خیلی راحت می تونستید توی موضوعات مختلفی از شکلات گرفته تا بیسکوئیت و دسر و نوروز و شیرینی های عربی و ... این رسپی رو پیدا کنید.

مروارید خانم من مجددا با اسم شوکو بیس سرچ کردم و چیزی یافت نشد! منوی موضوعی هم زمانی کاربرد داره که من مثلا بدونم شوکوبیس یه شیرینی عربیه! که عمرا به ذهن من نمی رسید. حالا این وسط اگر یه منوی الفبایی باشه فکر می کنم بهتر از هر دو گزینه دیگه کاربرد داشته باشه. من فقط پیشنهاد دادم که امیدوارم خونده بشه و برای کمک بود. همین

 سلام خسته نباشید
من هم با زهرا خانم موافقم در حالی که قبلا هم دنبال این رسپی گشته بودم و اونو پیدا نکردم به طور کاملا اتفاقی اون رو دیدم و خواستم سیوش کنم که متأسفانه ارور گرفتم و صفحه کاملا بسته شد وقتی دوباره خواست سرچ کنم در سرچ موضوعی کلمه ی شوکوبیس
شوکو بیس
با یه فاصله
شوکوی تنها
بیس تنها
خلاصه هر مدلی که به ذهنم می رسید سرپچ کردم و چیزی پیدا نکردم
یه مرتبه یادم اومد که در زمان خوندن کامنت ها زهرای عزیز یادآوری کرده بودن که این رسپی جز شیرینی های عربی دسته بندی شده و با خوشحالی اونجا پیداش کردم اما حق با ایشونه و متأسفانه این وبلاگ نتایج سرچ جالبی نداره به هر حال چاره ای نیست و شاید این یه حسن باشه که هر از گاهی با دیدن یه رسپی قدیمی که برای ما فعلا جدیده سوپرایز بشیم
خسته نباشید و خدا قوت

منم شده گاهی یه چیزی رو پیدا نمیکنم واسه همین توی گوگل سرچ میکنم و اسم سایت هم یه صورت انگلیسی میزنم. همیشه پیدا میشه.

اینم شوکو بیس من

ممنون طیبه جون.

با سلام خوبید طیبه جان؟ میشه ازتون خواهش کنم شیرینی ناپلئونی رو هم آموزش بدید لطفا.

 salam tayebeh jan mamnoon az respie khoshmazat

يكي از عوامل بستنش توي يخچال كره است وقتي كمش ميكنيد اين اتفاق مي افته
پس ناچاريد شكلات و پودر بيسكويت رو زياد كنيد

نه اونجوري كه نميشه
اگر مثل رولت بپيچيد بعد چطوري ميخوايد سلفون رو از دورش باز كنيد بدون اينكه فرمش خراب شه؟
فقط استوانه رو لاي سلفون ميپيچيم

ممنونم عزیزم، خیلی خوشمزه بود، کلی با مهمونام خوردیم و لذت بردیم
شاد و سلامت باشین

یعنی عاشق کاراتون شدم رسما:))
فردا یکیشون رو امتحان می کنم
خیلی کارتون درسته:)
البوم کارهای بچه ها هم حرف نداشت واقعا مثل ژورنالهای خارجی بود

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...