2012/03/21

كاپ كيك نهنگ - سال نو مبارك



يك هفته مونده به عيد تصميم گرفتم براي توي سفره هفت سين نهنگ داشته باشم. اين بود كه اين كاپ كيكها رو درست كردم. توي خونه فوندانت داشتم پس سريع آماده اش كردم




مطابق دستور فوندانت درست ميكنيم و يا مارشملو فوندانت و يا مارزيپان
به رنگهاي دلخواه رنگاميزيش ميكنيم. فقط يك نكته رو توجه داشته باشيد كه بعد از مدتي خمير رنگش تيره تر ميشه پس اگر ميخوايد رنگهاي ملايم داشته باشيد از مقدار بسيار كمي رنگ استفاده كنيد. مثلا من براي اين دو رنگ از دو خلال دندون رنگ ژلي استفاده كردم كه البته يك خلال دندون هم ميتونست رنگ خوبي بده
در اين تصوير ميبينيد كه بنفش چقدر كمرنگه. ولي در عكسهاي نهايي مشاهده ميكنيد كه فرداش حسابي پر رنگ شده
رنگ آبي رو هم كم ورز دادم كه ابر و بادي بشه

توضيح عكس: پريس جون زحمت كشيدن و واسم يه ست ابزار فوندانت ويلتون گرفتن و من با كلي ذوق و شوق و خوشحال جعبه رو جلو روم گذاشتم كه باهاش نهنگ درست كنم ولي وقتي دست به كار شدم ديدم اينقدر نهنگ فرم ساده اي داره كه اصلا نياز به ابزار نداره. منم با قيافه آويزون جعبه رو گذاشتم تو كابينت!




خمير رو توي دست گرد ميكنيم و بعد به شكل اشك درش مياريم




نوك اشك رو بين انگشت شست و اشاره قرار داده فشار ميديم تا كمي پهن شه




با قيچي نصفش ميكنيم




يه كم از هم فاصله شون ميديم و به همين سادگي دم نهنگ فرم ميگيره




چند تا دستمال كاغذي رو مچاله ميكنيم و زير دم قرار ميديم تا خودش رو نگه داره و فرمش حفظ شه
با ابزار و يا ته يه قلم مو سوراخ روي كمر نهنگ رو ايجاد ميكنيم
(من خواستم واسش فواره آب هم درست كنم ولي بعد پشيمون شدم. ايشالا يه دفعه ديگه. ولي شما ميتونيد فوندانت رو به شكل رشته در بياريد ( اينجا توضيح دادم) و سرش رو بپيچينونيد و بذاريد خشك شه و بعد از اينكه خشك شد نهنگها تون رو درست كنيد و در اين مرحله توي اين سوراخ قرار بديد. يا اينكه ميتونيد از خرازي پرچم گل بخريد و فرو كنيد توي اين سوراخ آب ولي خب اين ديگه خوردني نخواهد بود و حتما بايد به بچه ها اين موضوع رو بگيد كه يه وقت نخورنش)




براي چشماش از نقل رنگي استفاده كنيد كه توي آجيل فروشيها پيدا ميشه. دوستان خارجي هم ميتونن از قرصهاي نعناعي و ميوه اي (مثل توي تصوير) استفاده كنن (نه اين كه من خارجي باشم ها!)




روي چشمها رو ميتونيد با رنگ ژلي (و يا بهتر از اون با ماژيك خوراكي) نقاشي كنيد
دهنش رو ميتونيد يه برش بديد كه باز باشه يا اينكه با چاقو يا ابزار خط بندازيد و يا نقاشي كنيد
و خانواده نهنگهاي ما آماده هستن 
درست كردن هر نهنگ حدود سي ثانيه طول ميكشه پس شما ميتونيد يه گله نهنگ از همه رنگش رو واسه جشنهاتون داشته باشيد . فوندانت شكلات خيلي خوشمزه است. مارزيپان هم كه كلا بادامه و طعم خيلي خوبي داره. سعي كنيد زياد درشت درستشون نكنيد كه بشه با يه فنجون قهوه شيريني كار رو هم كم كرد 



من از اين رسپي براي كاپ كيكها استفاده كردم و به جاي خامه يا باتركريم كاپ كيكها رو با رويال آيسينگ (لينك يك و لينك دو ) پوشش دادم كه ديگه ميشه كاپ كيكها رو روزها بيرون از يخچال نگهداري كرد.
به اين نكته توجه داشته باشيد كه رويال آيسينگ بعد از اينكه رنگ شد تيره تر خواهد شد. يعني همون قضيه اي كه براي فوندانت توضيح دادم
روي آيسينگ هم ميتونيد ترافل توپي ريز بپاشيد كه حباب رو تداعي ميكنه و رنگي ترش ميكنه

من و مامان نهنگه و ني ني نهنگه سال خوبي رو براتون آرزو ميكنيم
تعطيلات خوش بگذره
نوروزتان پيروز!
  

16 comments:

وایییییییییییییی چقدر خوشکلن
انتظار پست جدیدو نداشتم
واقعا زیباست
دستت درد نکنه
سال نو مبارک خانم گل

واقعا که خوش سلیقه ای طیبه جون...
باز هم سال نو مبارک عزیزم

سلام طیبه خانوم، من ساکن آمریکا هستم . دست شما درد نکنه با این دستور غذاهای خوبی‌ که روی بلاگتون قرار میدین.

یک سوالی‌ از خدمتتون داشتم: اینجا خامه معمولی‌ وجود نداره، تنها چیز‌هایی‌ که من دیدم یکی‌ هوی وهیپپینگ کریم بود یا صور کریم یا کول وهیپ، کدوم رو می‌شه برای مابین لایه‌های کیک استفاده کرد؟ هوی وهیپپینگ کریم رو من با پودره قند مخلوط می‌کنم و با همزن میزنم. آیا جایگزین‌های اسون تری وجود نداره؟

ممنون میشم اگه به من اطلاع بدین:
irina_khanoom AT yahoo DOT com

مقش شب:

https://public.blu.livefilestore.com/y1p4ZGKcEoCyzLfCnutAJ7KoHYEVQfJpfO9uinf4SmgG-6p68pLICj2jC2pZIzW7xSSC-FIe-OsDoTfwNdpvY0EGg/DSC_8470.JPG?psid=1

این هم از کاپ کیک های سال نوی من.

توی عکس کاپ کیک ها یک روز از درست کردنشون می گذره.

برای کاپ کیک ها از دستور کیک ساده استفاده کردم و کلی یاد پریس جون کردم!!

:D

برای اولین بار در عمرم هم رویال آیسینگ درست کردم. خیلی جالب بود. ولی خب من عمـــــــــــــرا از این حوصله ها و سلیقه ها داشته باشم بشینم روی کوکیز با رویال آیسینگ نقاشی کنم!! من اول باید برم با بچه های کلای اولی نقاشی یاد بگیرم!!

فوندانتش رو هم که سه سوته تبدیل به نهنگ کردم. چند تا عکس دیگه هم دارم که بعدا می ذارم. ولی خب چند تا از کاپ کیک ها با نهنگ های روشون رو هم تقدیم به دور و بری ها کردیم که فرمودن آدم دلشون نمی یاد اینها رو بخوره که!!

مزه همه چیز هم خوب و عالی.

دست شف درد نکنه.

گفتم تا عيده يه فشاري به خودم بيارم بعد ديگه از فروردين يه كم شلش كنم تا مهدي جون بگيره بعد دوباره سرعت رو بالا ببرم

صد سال به از اين سالها

عزيزم نيازي به ايميل نيست كامنتها رو همينجا ميتونيد دنبال كنيد

هوي كريم و ويپيگ كريم رو توي ظرف ريخته و با همزن هم ميزنيم تا فرم بگيره. نيازي به شيرين كردن هم نيست ولي خب اگر كيكتون كم شيرينه شيرينش كنيد
هوي كريم رو كوكينگ كريم هم بهش ميگن و توي پخت و پز ميشه ازش استفاده كرد
ساور كريم رو براي غذاها و ديپها و يا دسرها استفاده ميكنن براي فيلينگ كيك استفاده نميكنن
كول ويپ هم كه ديگه آماده واسه همين كاره

يكي از گزينه هاي خوب كريم چيز فراستينگه كه چند بار توضيح دادم
گزينه ديگه گنش هستش كه آموزش دادم
و باتركريم با طعكهاي مختلف رو هم ميتونيد استفاده كنيد

و البته من تعجب ميكنم كه فرموديد جايگزين آسونتر ميخوايد چون ويپينگ كريم فوق العاده ساده است و ما ازش محروميم
يعني گياهيش هست ها ولي من خامه معمولي رو ترجيح ميدم

واااااااااااااااااااااااي چقدر ناااااااااااااازن
من و حميده جون اينجا پشت مانيتور كلي ذوق كرديم از بس خوشگلن اينا
چقدر هم جلا داره
خيلي خيلي نازن
مخصوووووووووصا رنگهاي شادشون

راستي خيلي خوشحالم كه دست به تهيه رويال آيسينگ هم زديد. دلمو شاد كردي مادر جان

راستي اين "زير كاپ كيكي" ها (!) چه با نمكن

https://profile.live.com/cid-2172bc176e9e469f/#!https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21853&sc=photos

نهنگا رو کاپ کیک جلوه بیشتری دارن تا تنگ اب من

ولب خب به نظرم هم کیکم هم نهنگام خوشکلتر از عکسشون هستن


اما من یه کفشدوزک ناقلا هم دارم
https://profile.live.com/cid-2172bc176e9e469f/#!https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21852&sc=photos

اگه گفتین کجا میره
.
.
.
ای ناقلا
https://profile.live.com/cid-2172bc176e9e469f/#!https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21851&sc=photos

سلام عزیزم،

از پاسخت ممنونم. در مغازه کول ویپ دیدم، میشود این را به جای خامه استفاده کرد؟

کلا کول ویپ در تهیه چه شیرینی‌‌های تاری کاربرد دارد؟مرسی‌

واااااااي چه كيك با نمكي. جون ميده بچه باشي بيافتي در وقتش
:p

خيلي ناز شدن پريس جون ايده چشمهاشون هم جالب بود

خيلي زياد
يعني توي اكثر دسرها ميشه ازش استفاده كرد. اگر انگليسيتون خوبه كافيه يه سرچ كنيد يك عالمه رسپي و ايده پيدا ميكنيد

سلام شف طیبه عزیز.
ممنون بابت اموزشهای خیلی خوبتون.
امکان داره من ایمیل شما رو داشته باشم؟
ممنون از لطفتون

سلام
اگه میشه لطفا پستهای من رو ( خمین پستی که دارم می نویسم و پست قبلیم رو ) نمایش ندید.
من سوال خصوصی دارم از شما.
ممنونم.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...