2012/04/01

رويال آيسينگ بوسيله استند ميكسر

اين پست رو براي دوستاني ميذارم كه مايل هستن شيوه درست كردن رويال آيسينگ در استند ميكسر رو ياد بگيرن. در غير اين صورت به شيوه رسپيهاي قبلي عمل كنيد ( لينك يك - لينك دو )
پودر قند 500 گرم
پودر مرنگ يك چهارم ليوان
آب ولرم دو سوم ليوان
اسانس بادام 1 ق چ
كرم تارتار يك هشتم ق چ




پودر قند و پودر مرنگ و كرم تارتار رو توي كاسه ريخته و با سرعت مينيمم مخلوط ميكنيم. (دليل اضافه كردن كرم تارتار اينه كه رويال آيسينگ در آب و هواي مرطوب خوب خشك نميشه پس اين كرم تارتار كمكش ميكنه. شما اگه مشكل رطوبت نداريد ميتونيد حذفش كنيد)
(از ويسك اتچمنت استفاده ميكنيم)

 اسانس رو به آب اضافه ميكنيم. (از اسانس مايع استفاده كنيد نه اسانس روغني. رويال آيسينگ با روغن ميونه خوبي نداره)




آب رو كم كم اضافه كرده و با سرعت 3 به مدت 4 دقيقه هم ميزنيم
(اسانس بادام رو با اسانس دلخواهتون ميتونيد جايگزين كنيد)

در اين لحظه آيسينگ تقريبا شكل گرفته
سرعت رو به ماكسيمم (عدد 6) ميرسونيم و به مدت 3 دقيقه هم ميزنيم (اينكه زمان دادم دليلش اينه كه شما مجاز نيستيد رويال آيسينگ رو زياد از حد هم بزنيد در غير اينصورت بعد از اتمام تزئين و خشك شدن رويال آيسينگ؛ سطح كار يكدست نخواهد بود. البته دلايل زيادي براي اين مورد وجود داره ولي اينم يكيشه. پس زمان رو چك كنيد)




رويال آيسينگ آماده است. يعني به استيف پيك رسيده و طوري سفته كه ويسك توش عمودي باقي ميمونه و تكون نميخوره
روي ظرف رو با حوله خيس ميپوشونيم و يه در هم روش ميذاريم . اين از كراست گرفتن آيسينگ جلوگيري ميكنه.
رويال آيسينگ رو در يخچال يا بيرون يخچال به مدت يك ماه يا بيشتر ميشه نگه داشت. ولي وقتي ميمونه آب ميندازه. كافيه دوباره كمي همش بزنيد تا فرم بگيره




بهتره يك شب بهش استراحت بديد تا حباب هاي ايجاد شده توي آيسينگ ازش خارج شن. (وگرنه بعد از خشك شدن بيسكويتها روي سطح كار سوراخ خواهيد داشت)
براي استفاده باز هم نيازه بهش آب اضافه كنيم. اين موارد رو قبلا توضيح دادم. فقط همينقدر ميگم كه ما دو غلظت نياز داريم يكي براي پايپينگ و يكي براي فلودينگ. غلظت پايپينگ بايد در حد غلظت خمير دندون باشه و غلظت فلودينگ در حد غلظت شامپو. براي اطلاعات بيشتر به پستهاي قبلي مراجعه كنيد چون قبلا كامل توضيح دادم
براي رنگ كردن: قبل از اينكه رقيقش كنيم رنگ رو بهش اضافه ميكنيم و وقتي به رنگ دلخواه رسيديم كم كم بهش آب اضافه ميكنيم و هم ميزنيم تا به غلظت پايپينگ برسيم. مقداري ازش جدا ميكنيم و در ظرف در بسته قرار ميديم. و به رقيق كردنش ادامه ميديم تا به غلظت فلودينگ برسيم. باز در ظرف رو ميبنديم كه هوا بهش نرسه
ديگه آماده براي تزئين ميشه




من يك روز بيسكويت رو درست ميكنم. فرداش رويال آيسينگ رو درست ميكنم. پس فرداش رنگش ميكنم. و بعد تازه تزئين شروع ميشه. البته اين شيوه براي رويال آيسينگ با پودر مرنگه. در مورد رويال آيسينگ با سفيده تخم مرغ اين شيوه جواب نميده چون خيلي سريع خشك ميشه و بايد در اسرع وقت بيسكويتها رو تزئين كنيد و البته خوبيش به اينه كه چون سريع خشك ميشه تزئين بيسكويتها زمان خيلي كمتري ميبره
 در هر صورت يك روز بيسكويت رو درست كنيد و روز بعد تزئين
شما براي تزئين بيسكويت از هر رنگي دو غلظت رويال آيسينگ نياز داريد. يعني هرچي ظرف داريد دور خودتون جمع كنيد و از آيسينگ با رنگهاي مختلف پر كنيد و تا چند روز خونه تون شلوغ پلوغه. اما راهش همينه. فقط بايد دست به كار شيد و تمرين كنيد و تمرين كنيد تا راه بيافتيد. سوالي بود من در خدمتم
 تزئين بيسكويت خوش بگذره!

38 comments:

آخه چی میشد منم اونجا بودم و حداقل یه دونه از این بیسکوییتهای بی نظیر هم به من میرسید؟؟؟:(((

من اومدم یه چیزی بگم ولی‌ اصلا روم نمی‌شه...
شرمندم...
روم سیاه
ولی‌...
...من میدونم شما خیییلی زحمت میکشین..مهدی جون هم بالاخره مامانشو تو تعطیلات ۱۰۰% برای خودش می‌خواد...من همهٔ اینا رو میدونم و واقعا شرمنده‌ام از این حرفی‌ که می‌خوام بزنم...
می‌خواستم خواهش کنم...اگه ایرادی نداره...تورو خدا حداقل یک دونه پست هم بذارین که دربارهٔ کار کردن با رویال آیسینگ نباشه!!!!!!!!
خواهش می‌کنم...آخه ۵ تا پست پشت سر هم در مورد وسایل نوزاد یکم زیاد نیست؟؟؟؟!!...آخه همه مثل شما نی‌نی تپلی ندران که براش از این چیزای خجمل درست کنن...اونهایی هم که دارن فکر کنم با یکی‌ فوقش دوتا پست کارشون راه میافتاد ...شف عزیزم لطفا این بی‌ ادبی‌ِ منو ببخشین...خییلی دل دل کردم که این کامنت رو بنویسم یا نه...هی‌ هردفعه گفتم..این دفعه حتما مربوط به نوزاد نیست...صبر کن..ایندفعه حتما یه چیز دیگه میزارن...ولی‌ گویا این نی‌نیِ شما می‌خواد همهٔ سیسمونی قشنگشو به ما هم نشون بده...
سرتونو درد آوردم...میبخشید..ولی‌ با وجود همهٔ این حرفا کاراتون خیییلی قشنگ هستن...واقعا دستتون درد نکنه و خوش به حال مهدی جون با این مامان با انگیزه و هنرمند
دوستون دارم و امیدوارم با حرفم ناراحتتون نکرده باشم...صرفاً یه درد و دل ساده بود از طرف یه خواهر کوچیک! ؛)
میبوسمتون.

man ehtemal midam dalilesh estefade az archive toon bashe...vali kash tooy arshivetoon in vasat chandta post e mokhtalef ham mizashtin chef joonam...baba man mordammmmmmmmmm az bass sar zadam inja be havay ye chize jadid :(
...ma ro be webloget mo'taad kardi dige...tamoom shod raft!! :D
:*

رویا جان فکر میکنم فقط اسب باقی مونده باشه
تو این سه سالی که من مشتری اینجام بهم ثابت شده شف در باره هرچی کم توضیح دادن اینقدر ازشون سوال شده که مجبور شدن یه پست جدا دوباره اختصاص بدن اگه پستای قبلی تزیین شوگر کوکی رو ببینین متوجه میشین که شف همه تزیینا رو تو یه پست انجام دادن و اگه همیشه کامنت ها رو میخونین بارها در این مورد ازشون سوال شده که چرا اینجوری یا اونجوری
من فکر میکنم چون وقت چندانی ندارن که کامنت جواب بدن سعی کردن این پست رو تقسیم

بندی کنن
که ابهام کمتر باشه
که فرضا فردا باز کسی نپرسه حالا چطور با استند میکسر رویال درست کنم
فکر کنم این وسط همکاری خود ما هم کمی لازمه
و اینکه ارشیو شف بسیار غنیه میتونیم در زمانی که به نظر میرسه پستی واسمون کارایی نداره به پستای قدیمیتر مراجعه کنیم
ایشالله اقا مهدی بزرگتر میشن و وبلاگ به روال قبل برمیگرده
و یه چیزی هم هست واسه منی که مثلا به تزیین بیسکوییت علاقه دارم این نکات ریز خیلی مفیده
پس هر کسی سلیقه ای داره
ایشالله به زودی پست های باب میل شما هم خواهند رسید
شرط اساسی اینه که صبور باشیم
:)

ممنون از جوابتون پریس جان
من اونقدر به اینجا سر زدم و همه پستهای عالی اش رو بالا پایین کردم که تقریبا۹۰ درصدشو حفظم!!...اینکه جسارت کردم و نظرمو گفتم دلیل بر عدم همکاریم نیست به خدا...شما که خودتون استادین...منظور من فقط این بود که کاش درمورد یک موضوع خاص ( پنج ) تا پست رو پشت سر هم! نمیذاشتن اونم توی ایام عید که خیلیها همه اش رو مسافرت نبودت و بطور کلی وقتها یکم آزادتره برای بعضی ها( مثل من!!)....در هر حال من قصد بدی نداشتم و
این یه انتقاد سازنده بود...همین
من اینجا رو خیلی دوست دارم...شف لطف میکنن مارو به شاگردی میپذیرن....اگه چیزی میگم در جهت ارتقا پیج هست

مشق شب:

چیزکیک ژاپنی
https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21249&sc=photos
.
+
.

تارتلت زردآلو
https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21252&sc=photos
.
+
.

کیک شربتی
https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21256&sc=photos
.
+
.

شامی نارنجی دال عدس
https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21247&sc=photos

عزیزم پیشنهاد شما کاملا به جاست ولی این احتمال وجود داره که شف چون سرشون شلوغه الان پست تایپ کرده اماده ندارن

یه احتمال دیگه هم اینه که میخواستن دوستانی که قصد تزیین دارن پستا رو سازماندهی شده و پشت سر هم در اختیار داشته باشن
به هر حال کارهاتون عالیه
مخصوصا اون چیز کیکه عجب چشمکی میزنه.نوش جان

مقش شب:

شوگر کوکیز سیسمونی:

https://public.blu.livefilestore.com/y1pGradVIa-KFZ2gSQXBwEo-F49VbQqMe-xSjwRqgQFuL6BRnOU6rGwkB51bS3oY9QcgjvQ2Q43jiRB45bTVZqB1g/DSC_8493.JPG?psid=1

:D

پس چی؟! کلی زرنگ شدم، رفتم بدو بدو کلی کوکیز درست کردم.

:D

خب خدا رو شکر که اینجا هنوز روز سیزده فروردینه و من می تونم دروغ سیزدهی بگم!!

سفره هفت سین امسال ما اصلا یه شور و حال دیگه ای داشت. هر تکه اش از طرف دوست عزیزی بود.

من امسال دریغ از یه دونه شیرینی که برای سال نو درست کرده باشم. یعنی هیچ چی.

ولی خب سفره امون بی شیرینی نموند. شف عزیزم با این همه زحمتی که دارید در طی پــــــــــــــــنج تا پست، همونطور که رویا جون شمردن!، می بینید این شیرینی ها رو برای من درست کردن. آدم اشکش در می یاد وقتی می بینه یه نفر با این همه معذوریت زمانی اینقدره برای اطرافیانش وقت می ذاره، اصلا بقیه اش به کنار.

این کوکیزها، برای من خیلی ارزشمندن، چون من قصه درست کردنشون رو می دونم و قصه به دست من رسوندنش رو. زحمت های آقای همسر شف و مادرشون و مادر همسرشون.

واقعا ممنون. انشاءا... که بتونیم جبران کنیم.

ظرفهای سبز و زیبایی که توی عکس می بینید کار بهاره جون هستن. ایشون حتی به محتویات درون ظرفها هم فکر کرده بودن، مثل سکه، سیر، سماق و ... و همه رو برای من فرستاده بودن. سمنویی که توی عکس می بینید کار مادر بهاره جونه.

قصه درست کردن این سفره رو هم می دونم و زحمت هایی که پشتش بوده و رسوندنش به دست من. اینجا هم آدم اشکش در می یاد.


البته این سفره قسمت پایینی هم داره که توی عکس مشخص نیست و اونجا کلی از چیزهای دیگه هست از طرف همین دوستان عزیزم.


چی می تونم بگم جز تشکر؟!

شاید به همین خاطره که من دلم نمی یاد سفره ام رو جمع کنم. این سفره حالا حالا ها مهمون ما هست.

سال نوی همگی باز هم مبارک.

سلام طیبه جون .سال نو مبارک عزیزم.نمیدونم این دفعه میتونم کامنت بگذارم یا نه ؟ چون تا آخرین روزهای سال گذشته با اینکه خیلی تلاش کردم نتونستم کامنت بگذارم .امیدوارم امسال سال خیلی خوبی براتون باشه و برای خودتون و خانوادتون اول سلامتی و بعد سعادت و آرامش آرزو می کنم

This comment has been removed by the author.

مروارید جون خیلی وقت پیشا به شما حسودی کردم چون قرار بود عید امسال
بیسکویت هدیه بگیرین
چقدر هم جعبه خوشکلی دارین الان شما

من هنوز چند تا از بیسکویت های بهاریمو تو فریزر دارم البته اگه جا و مکانم اجازه میداد همشو نگه میداشتم

ولی قاب شکلاتیمو دلم نمیاد دست بزنم انقده دوستش دارم که نگو
مبارکتون باشه دست بهاره جون درد نکنه سفره خیلی خیلی قشنگیه

ایکون یه پریس خیلی خیلی حسود
:D

:P
:))

بسیار عالی بود
نمیدونستم این بیسکوییتها مال شماست...مبارکه
امیدوارم سال خوبی داشته باشین

واي بهاره جون خيلي هنرمندن. امسال همه افراد خانواده ما سمنوي بهاره جون سر سفره شون بود اينقدر زياد بود كه من به همه دادم و هنوزم يه عالمه تو يخچال دارم . جاي همه خالي خيلي خيلي خوشمزه

سال خوبي رو براتون آرزو ميكنم سيمين جون
ايشالا شاهد كارهاي زيباتون باشيم

آخي نازي
اينقدر محدودتهام زياد شده كه گاهي ميشينم به حال خودم گريه ميكنم
به خوبي ميدونستم كه توي فروردين اصلا نميتونم پاي كامپيوتر بشينم. اينه كه از يكي دو ماه قبل شروع كردم به آماده كردن چند پست
من قرار نبود توي فروردين پست جديد داشته باشم . به ذهنم رسيد براي اينكه كلا اينجا تعطيل نشه پست بيسكويتها رو بشكونم كه هم بچه ها نگران نشن و هم وقتي ميان تو وبلاگ به مدت يك ماه يك صفحه تكراري جلو روشون نباشه
و البته هر پست محدودت تعداد كاركتر داره و بيشتر از يه مقداري اگه تايپ كني امكان پابليش وجود نداره
ديگه شرمنده ام كه تحملم ميكنيد. خودم ميدونم تعداد خواندده هاي وفاداري كه با شرايط نا مناسب زندگي من ميسازن محدوده
شرمنده ام

به به يكي از يكي زيبا تر! آدم حظ ميكنه
شرمنده من ميخواستم زودتر بيام كامنتها رو بخونم اما به غير از فرصت كم ما اينجا مشكل اينترنت هم زياد داريم
مرسي از عكسها

na baba inharfa chie...faghat pishnahad bood
shoma azize maii :*

من از بهاره جون خواهش کرده بودم، توی یه کاسه ای که اندازه مشت دست باشه برام سمنو بفرستن.

فکر می کنید چه اتفاقی افتاد؟

به اندازه مصرف یک سال الآن من سمنو دارم.

در ضمن بهاره جون متاسفانه نمی تونن وارد سیستم کامنت کارگاه بشن، به همین خاطره که اینجا کمرنگ شدن. متاسفانه.

مروارید عزیزم
کاری که من کردم اینقدر کوچک و ناقابل بود در مقابل دریای مهربونیها و خوبیهای شما که   اصلا قابل گفتن نیست و من از خوندن این جملات پر مهرتون عرق شرم بر پیشانیم نشست
عذر میخوام که من همان روز نشد جوابگوی مهرتان باشم
واقعا دست شف عزیز درد نکنه کوکیزهاتون فوق الغاده زیبا هستن
همش عشقه که به ادم انرژی انجام هر کاری رو میده  و  طیبه جون هم که استاد آموزش عشق ورزی به عزیزانمون هستن
انشالله که همیشه سالم باشند
 من که از دیدن این پستها دیگه همش به یاد شما میفتم ،

براتون همیشه ارزوی سلامتی و شادی دارم

پریس جون چشمهاتون قشنگ میبینه
ممنون از محبتتون عزیزمفقط میخواستم حال و هوای اینجا رو بیشتر برای مروارید جون زنده کنم وگرنه ایشون ماشالله خودشون خیلی هنرمندن و مطمئنا خودشون خیلی بهتر میتونستن این کار را انجام بدن

طیبه عزیز من تر خدا خجالتم ندید
 نمیدونید چقدر خوشحال بودم که از طعم سمنو خوشتون امده نوش جان همگی

مروارید جونم اسمتون تغییر کرده به فاطمه
اخه من چطوری بگم خب اندازه مشت من اینقدره دیگه
بهاره از خجالت سرخ میشود
نوش جااااااااااااااااااااااااااان

می گن قلب آدم ها اندازه مشت دستشونه.

این هم یه اثباتیه دیگه برای نشون دادن بزرگی قلب شما بهاره جون.

--------------------------------------------

شف جون، به داد برسید، اسمم رو عوض کنید لفا توی این پست!!

يا خودتون درستش كرديد يا من مرواريد ميبينم و شما نميبينيد

salam bebakhshid age esansemun roghani bashe chi mishe?

رويال آيسينگ ميونه خوبي با روغن نداره اما اگر چند قطره باشه مشكلي پيش نمياد

کرم تارتار به انگلیسی چی میشه

cream of tar tar

اسمش همونه. شاید مارک دکتر اتکرش رو بتونید راحت تر پیدا کنین

سلام شف عزیز و هنرمند .خانمی میشه لطف کنی و بگی پودر مرنگ چیه؟ خود مرنگ رو میدونم ولی پودرش رو تا حالا نشنیدم به همین نام میتونم تهیش کنم؟

در عکس دوم سمت راست یه قوطی سفید رنگ مارک ویلتون هست که روش نوشته شده:

Meringue Powder

این پودر مرنگی هست که شف استفاده می کنن. پودر مرنگ در حقیقت سفیده تخم مرغ خشک شده هست و به عنوان جایگزین سفیده تخم مرغ در دسرها و کیک ها استفاده می شه.

 مثلا  .

در درست کردن چیزهایی که سفیده تخم مرغ حرارت نمی خوره، مثل همین رویال آیسینگ، استفاده میشه

اینطوری خطر ابتلا به سالمونلا به هنگام استفاده از تخم مرغ خام دیگه وجود نداره.

 ممنون مروارید جون ولی فکر میکنم به سختی گیربیاد کاش بتونم پیداش کنم بازم ممنون عزیزم

سلام به خاطر کارهای زیباتون بهتون تبریک میگم یه سوال دارم غیر از مسئله ی مربوط به پودر مرنگ که دز سلامتیش نسبت به دستور رویال ایسینگ با سفیده ی تخم مرغ توی کیفیتشم مثل براقیش و زیباییشم تو=فاوتی هست؟اخه بیشتر شیرینیه زرده میخوادو سفیده همیشه میمونه!!!

من خودم واسه ام فرقي نداره با هر دوش كار كردم از هر دو هم راضيم
منتها رويال آيسينگ با پودر مرنگ زمان كار باهاش ديگه محدوديت نداره چون دير خشك ميشه و خراب هم نميشه

وای چه عالی انشالله برای امسال عید اگر خونه بودیم وبوشهر نرفتیم درست می کنم باز هم برای کارهای قشنگتون تبریک می گم 

طیبه جون افسردگی گرفتم خواهر
خیلی دلم تزیین می خواد یکبار اگر یادتون باشه قند تزیین کرده بود سال خرگوش بود
الان می خوام برای معلم تنیس و زبان بهار بیسکوییت تزیین کنم همه توضیحات رو خوندم
اول اینکه استرس دارم چون مجبورم توی فلر ویو(هواپز)بیسکوییت بپزم
نمی دونم از چی شروع کنم

دوم اینکه فرق بین استند میکسر در چیه که اینهمه اختلاف قیمت هست؟

سوم اینکه این دستور رو با همزن نمیشه یعنی اجرا کرد؟

هیییییییی وای
ممنون از پاسخت عزیزم

زهرا جون،

قدرت موتور استند میکسرها یکی از عوامل اختلاف قیمت در اونها هست. عوامل دیگه ای هم دخیل هستن، ولی مهمترینشون قدرت موتوره.

رویال آیسینگ رو عزیزم با همزن معمولی هم می شه درست کرد.

 مرسی مروارید مهلبونم از پاسخت

من اين پست رو فقط براي درجه و زمان استند ميكسر گذاشتم
وگر نه رويال آيسينگ كار باهاش فقط تجربه ميخواد و بس

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...