2012/04/05

بيسكويت سيسموني - آقاي پوه


عشق من آقاي پوه! فقط به بيسكويته نگاه هم ميكردم ذوق مرگ ميشدم! يكي بياد منو جمعم كنه


ديگه من هيچي نگم هم شما خودتون تا تهش رو ميريد... شابلون...پختن... فرداش... دورگيري
راستي اين بيسكويتها بزرگن. سايزشون تقريبا اندازه چهار انگشته


من اجازه دادم دورگيري لباس كاملا خشك شد بعد طرح پوه رو دورگيري كردم چون نميخواستم دستم بهش بخوره و طرح خراب شه
البته نيازي نيست كه خطوط رو دقيق اجرا كنيد چون اين روش پوشونده ميشه اما خب طرح رو جلومون داشته باشيم بد نيست
اگر نقاشيتون خوب نيست طرح پوه رو روي كاغذ بكشيد و ببريد و روي بيسكويت قرار بديد و با يه سوزن خطوطي روي بيسكويت بندازيد كه يه طرح اوليه اي براي دنبال كردن داشته باشيد


حالا شروع ميكنيم لباس رو فلود كردن
من از رنگ زرد استفاده كردم كه تقريبا ملايم باشه و با رنگ آقاي پوه كنتراست زيادي نداشته باشه. اما تصور كنيد همين يك طرح پوه با رنگ لباسهاي مختلف! همه بيسكويتها كنار هم! چه شود؟! همين رو تصور كنيد روي ميز جشن تولد. چه پسر چه دختر. خوبي آقاي پوه به همينه كه هم دخترونه است هم پسرونه (من از اين بابت مديون ديزني هستم. وگرنه دق ميكردم كه بچه ام دختر نشده و جشن تولدهاش زشت ميشه!!! (پرانتز تو پرانتز: شما جدي نگيريد. من هنوز هرمونهام قاطي پاطيه توهم زياد ميگم) )


بگذريم....پس لباس رو پر ميكنيم


بعد لباس آقاس پوه كه قرمزه
يه توضيح براي رنگ قرمز بدم:
من مقدار كمي رويال آيسينگ رو با مقدار بسيار كمي رنگ صورتي رنگ كردم. بعد مقدار بسيار كمي رنگ قرمز بهش اضافه كردم و شد اين. كااااااااملا قرمز. يه جورايي به خودم افتخار كردم كه رنگ به اين قرمزي بدست آوردم بدون استفاده از رنگ زياد. دوستاني كه با رنگ قرمز و رويال آيسينگ كار كردن ميدونن چي ميگم. خيلي سخته قرمز خوبي داشته باشي بدون اينكه رنگ زيادي به كار ببري. از اون بدتر اينكه وقتي زياد رنگ اضافه ميكنيم بافت رويال آيسينگ عوض ميشه و كمي كشدار ميشه و خيلي هم طول ميكشه تا خشك شه
اگر رنگ صورتي تو خونه نداريد من با تركيب قرمز و نارنجي هم قرمز خوشرنگي بدست ميارم. و يا تركيب قرمز و بنفش. ولي اين لباس آقاي پوه با تركيب صورتي و نارنجي خيلي عالي شد. راستي اگر رنگ ژلي ويلتون " رد رد " داشته باشيد بهتر از "كريسمس رد" جواب ميده. و يا از اون بهتر رنگ قرمز بدون طعم "آمري كالر"


ديديد رنگ بدن پوه يه رنگ خاصيه؟ اينقدر بايد نارنجي و زرد رو با هم تركيب كنيد تا به رنگ مطلوب برسيد


در نهايت كار رو با رويال آيسينگ پاپينگ مشكي دورگيري كردم (اول قهوه ايش كردم بعد بهش مشكي اضافه كردم تا ديگه اون مشكل رنگ سياه پيش نياد)



رويال آيسينگ بعد از اين كه خشك ميكشه جلاش رو از دست ميده (يادم باشه اون يكي آيسينگ مخصوص تزئين بيسكويت رو هم يه بار آموزش بدم. اون يكي جلاش بعد از خشك شدن هم باقي ميمونه. فقط واسه پست كردن زياد عالي نيست)


آقاي پوه روي هرچي كار بشه عالي ميشه ميخوايد بيسكويت باشه ميخواد كيك


14 comments:

من یه سئوال دارم طیبه جون. واقعا کسی دلش اومده این بیسکویتها رو بخوره؟؟؟ محاله...

فاطمه جون،

وا... من شرمنده شما هستم. خیلی دوست داشتم همه دوست های کارگاهی بودن و من این کوکیزها رو با همه تقسیم می کردم. حداقل با یکی از دوست های کارگاهی تقسیم می کردم هم خوب بود. ولی خوب من این ور دنیام، شما همه اون ور دنیا.

شرمنده.

بعد من خودم وقتی برای کسی چیزی درست می کنم از این که اون چیز خورده بشه، لذت می برم و وقتی می بینم نگهش داشتن که مثلا حیفه و ... حرص می خورم. مثل چند روز پیش ها که به دوستم کاپ کیک نهنگ رو کادو داده بودم. چند روز یعدش که اتفاقی رفتم خونه اشون، دیدم هنوز نخوردنش و گفتن آخه حیفه! زودی برش داشتم و قیافه اش رو به هم زدم گفتم خالا بیایید بخورید.

آخه من یه کمی خشنم!!

:D

به همین خاطر هم فکر می کنم خوردن این کوکیزها نشون دهنده اینه که کوکیزها برای من خوشمزه ان و دوستشون دارم و به همین خاطر زحمتهای شف عزیز بی بهره نمونده.

البته باید اعتراف کنم که من اول از شیرینی هایی که توی راه شکسته بودن شروع کردم. بعد تا به حال چند تا از سالم هاش رو خوردم، ولی هنوز یـــــــــــــه عالمه دیگه دارم. پس این نشون می ده که هنوز هم خیلی خشن نشدم!!

ولی بهتون قول می دم هر وقت خوردمشون به شما فکر کنم، خوبه؟!

مروارید جون همچنان خوشبحالتون...
و ما همچنان منتظر... :((
اصلاح میکنم...داغون
؛)
شوخی کردم...بیصبرانه منتظر پستهای جور واجور شف عزیزمون هستم
:*

سلام
من يه سوالي دارم
باتركريم رو ، شكلاتي هم ميشه درست كرد؟
ميخوام سطح يه كيك شكلاتي رو كاور كنم ، نميدونم با چي ميتونم اين كارو بكنم
ممنون ميشم از راهنماييتون
:*

salam
tayebeh jan mesle hamishe karatoon fogholadast,azatoon fogholade mamnoonam
faghat ye chizi,ye chand vaghte ke faghat amoozeshe tazine biskuithast,age mishe mitoonid yeserei post haye dige ham bezarid,masalan amoozeshe ghaza ya deser
baz ham azatoon mamnoonam,vaghen migam kheili az sitetoon lezzat mibaram,movaffagh bashid o shad

دوست عزیز،

از اونجایی که سوالتون رو در بخش اشتباهی گذاشتید، سوالتون رو به بخش مربوطه اش منتقل می کنم.


در جواب سوالتون، شف در این مورد در این پست که لینکش رو براتون می ذارم، توضیح دادن:

http://www.cheftayebeh.ir/2011/12/blog-post_14.html

زیر عکس 13.

از گزینه جستجوی وبلاگ هم می تونید استفاده کنید که سمت راست زیر ساعت هست.

واقعا شرمنده از اينكه سوالم رو جاي اشتباه پرسيدم
ممنونم از راهنماييتون

كتكم نزني ها.... من نميتونم ... يعني دلم نمياد. تا به حال هم خودم نخوردم... ولي اينقدر خوشحال ميشم ميبينم بقيه ميخورن. و از همه جالبتر ديدن قيافه كساييه كه دارن ميخورنش. اينقدر آدم ذوق ميكنه

ايشالا همه به آرزوهاشون برسن

سلام من مریم مدنی هستم واقعا از کاراتون لذت میبرم  انشاالله همیشه سلامت باشی خیلی ازتون انرژی میگیرم دستت درد نکنه خواهر  من یک گرافیستم این رو بدون که عکسهات وطراحیهات حرفه ای 

نظر لطفتونه مريم جان
البته من خودم ميدونم كه ميتونم بهتر كار كنم و ايراد كارهام كجاهاست ولي شما واقعا محبت داريد كه تعريف ميكنيد

شف عزیز
می شه بگید رویال لیسینگ چه طعمی داره؟یعنی مزه کوکی ها رو عوض نمی کنه؟

 از اونجایی که رویال آیسینگ بیس اصلی اش پودر شکر هست، بنابراین یه مزه غالب شیرین داره.

این لایه نازک رویال آیسینگ اونقدری نیست که مزه کوکی رو بالکل عوض کنه، بلکه مزه شیرینی اش رو کمی غالب تر می کنه.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...