2012/04/16

چطوري كامنت بذاريم

من هميشه تلاش ميكنم با وجود محدوديتهام يه فضاي نسبتا مطلوب واسه آشپزي مجازي دوستام فراهم كنم. در اين راستا سيستم كامنتينگ رو عوض كردم. در اين پست سعي ميكنم كامل توضيح بدم تا همه دوستان بتونن به سادگي پيامهاشون رو ثبت كنن.
با استفاده از اين سيستم جديد ديگه خوشبختانه بدون نياز به هيچ امكانات خاصي (!) همه ميتونيم كامنت بذاريم. پس ممنون ميشم اگر دوستان سوالات مربوط به رسپي ها رو در قسمت كامنت همون پست قرار بدن كه شايد سوالشون و پاسخ اين حقير كمكي براي ساير دوستان باشه. مجددا از وقتي كه ميذاريد تشكر ميكنم.




پايين هر پست پس از چند ثانيه يه باكس باز ميشه كه مربوط به كامنتهاست
ابتدا متن مورد نظر رو تايپ ميكنيم
حالا يه گزينه جالبي كه اينجا وجود داره اينه كه ميتونيد عكسهاتون رو آپلود كنيد
من به شدت توصيه ميكنم با هر دوربيني كه دم دست داريد حتما از غذاهاتون عكاسي كنيد. متعجب ميشيد اگه بعد از چند ماه به آرشيو تون نگاه كنيد. باور كنيد بدون اينكه خودتون متوجه باشيد با سرعت توي اين مورد پيشرفت ميكنيد
و البته من دوستان رو تشويق ميكنم كه يه آلبوم از غذاهاشون روي اينترنت داشته باشن. اين پست "آلبوم كارهاي بر و بچز كارگاه" كه لينكش بغل دستتونه رو ديديد كه. شايد تعجب كنيد اگه بگم اين صفحه تا الان كه دارم باهاتون صحبت ميكنم 12327 بازديد داشته. بعله ... كارهاتون خيلي بيشتر از اوني كه فكرش رو ميكنيد تو دنيا طرفدار داره. قبول نداريد امتحان كنيد. كافيه يه آلبوم درست كنيد و لينكش رو توي قسمت كامنتهاي اين پست قرار بديد. منم بعد از مدتي كه فرصت كردم كاور آلبومها رو درست ميكنم 


حالا دكمه "پست از" رو فشار ميديم
يه پنجره ديگه باز ميشه
چند انتخاب بهتون ميده
از ايميل ياهو يا جي ميل هم ميتونيد استفاده كنيد
مثلا من در اين تصوير گوگل رو انتخاب كردم






در اينجا باز يه پنجره ديگه جلوتون باز ميشه كه مربوط به ايميل تونه. كافيه مثل هميشه به ايملتون ساين اين كنيد
و البته براي دوستاني كه كاربر حرفه اي هستن پيشنهادم اينه كه يكبار براي هميشه عضو بشن و خيال خودشون رو راحت كنن





براي عضويت يه ايميل لازمه كه هر ايميلي ميتونه باشه و محدوديت نداره
با ايميل مورد نظر عضو ميشيم و يك اسم براي ديده شدن در وبلاگ انتخاب ميكنيم
بعد از عضويت ميتونيم مشخصات رو تغيير بديم
كه در قسمت اكاونت بهش دسترسي داريد
عنايت داشته باشيد كه بايد ايميل تون تاييد بشه
پس روي گزينه وريفاي كليك ميكنيم
بعد وارد ايميل مون ميشيم و لينك رو تاييد كرده به اين باكس برگشته و تغييرات رو سيو ميكنيم
يه كار جالب ديگه كه تشويقتون ميكنم انجام بديد انتخاب آواتار مخصوص به خودتونه كه به راحتي با اون عكس شناخته بشيد
البته من يه دونه عكس صورتي خوشگل با كلاه شف و يه دونه كاپ كيك براي دوستاني كه آواتار ندارن آپلود كردم ولي خب آدم آواتار خودش رو داشته باشه يه چيز ديگه است




خب ديگه پيام شما ثبت شده و پس از دقايقي به نمايش در خواهد اومد. كه همينجا از صبر و بردباريتون كمال تشكر رو دارم
بالاي باكس براي هر پست يه آيكن لايك هم وجود داره كه وقتي از رسپي اي خوشتون مياد و لايك ميزنيد عكستون ميره اون بالا. براي تهيه اين اسنپ شات من و آقاي شوهر روي پست سوسيس يه لايك زديم



اين ديسكس يه باكس محبوبيت هم داره كه ميتونيم ببينيم كيا كاربر فعالن يا كيا كاربر محبوب (يعني بقيه زير كامنتشون حسابي لايك زدن) و كيا تازه وارد هستن و تازه عضو شدن
يكي از مزيتهاش اينه كه ميتونيم ببينيم كي آشپز خبره ايه و به ديگران پاسخهاي خوبي داده و كار همه رو راه انداخته و بقيه دوستش دارن و زير كامنتش ازش تشكر كردن و اگه احيانا سوالي داريم بريم ازش بپرسيم

مرواريد جون صد درصد اون بالا بالاها قرار خواهند گرفت. ايشون مثل هميشه كمك حال همه ما هستن (خداوند ايشون رو براي ما حفظ كنه. آمين) و  در نبود من كار همه رو راه ميندازن

آقاي شوهر هم مسئوليت تاييد كامنتها رو پذيرفتن و همچنين متقبل شدن كه پاسخگوي دوستاني كه مطلب خاصي دارن و نميخوان  با كامنت مطرح كنن؛ از طريق ايميل باشن.
پس اگر موردي هست ميتونيد با ايميل aghayeshohar@gmail.com با آقاي شوهر در تماس باشيد.

راستي همينجا آيكن پرينت رو هم توضيح ميدم: براي ذخيره رسپيها به صورت فايل پي دي اف و يا پرينت گرفتن از متن رسپي (با عكس و يا بدون عكس) كافيه اين دكمه رو فشار بديد.

اميدوارم كه اين سيستم جديد خوب جواب بده و مشكل قبلي رو برطرف كنه.
موفق باشيد
يا حق

210 comments:

«Oldest   ‹Older   1 – 200 of 210   Newer›   Newest»

اُه اُه اینجا چقدره شیک شده. به قول مرضی جون دیگه باید خیلی مودب بیایم و بریم. 

امیدوارم که همه بتونیم گروهی اینجا فضایی مناسب برای آشپزی و شیرینی پزی درست کنیم و از تجربیات شف در درجه اول و تجربیات همدیگه در درجه دوم نهایت استفاده رو ببریم.

الو الو  1 2 3  امتحان میشه :)))
طیبه جون خیلی ممنونیم از زحماتی که خودتون و جناب آقای شوهر محترم برای راحتی ما و کامل بودن هر چه بیشتر امکانات اینجا می کشید. خیلی دوستت دارم عزیزم 

سلام سلام صد تا سلام بعد از گذشت ماهها که به نظرم سالها گذشته تونستم کامنت بزارم
به به از این همه تغییرات مثبت ، البته بنده همیشه همراه شما بودم و لحظه به لحظه با تک تک پست ها همراهی میکردم اما کلا امکان کامنت گذاشتن نداشتم که خدا رو شکر اینم حل شد و از این به بعد بیشتر در خدمت شما هستم و استفاده می کنم
ضمنا سال نو مبارک ;-)

وای چقدر امکانات یک جا!!!!! من و این همه خوش بختی محاله!!!!!!

الو اومد ؟؟ نیومد؟؟؟؟ اینجام جون شما بگیر نگیر داره کامنتاش!!

چه با حال شده اينجا دستتون درد نكنه :)

ممنون ازاین همه توضیحات کامل شما شف عزیز.امیدوارم دیگه کسی برای کامنت گذاشتن مشکلی نداشته باشه.

سلام بر طیبه عزیز.خیلی ممنون از اینکه این همه به فکر راحتی ما هستید .امیدوارم دیگه کسی برای کامنت گذاشتن مشکل نداشته باشه.موفق باشید

سلام بر طیبه عزیز.امیدوارم همیشه موفق باشید.از اینکه هاین همه به فکرمون هستید خیلی خیلی مممنونم.امیدوارم دیگه برای کامنت گذاشتن هیچ مشکلی نباشه 

salaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam.this is a test

امتحان می کنیم برای آپلود عکس ببینیم بالاخره چی میشه :دی

وای من تونستم عکس آپلود کنم!
از همین جا از همه کمال تشکر رو دارم!
مخصوصا خانواده ام که در این راه سخت خیلی منو یاری کردن :)))) 
الان میرم تمام عکسامو زیر همه پستا کامنت می ذارم هورا هورا :* 
مرسی شف جان :) 

مرسی شف خوشگلم که این همه وقت واسه طراحی سایتت گذاشتی.
شرکتی که من توش کار می کنم طراحی سایت هم انجام میده اگه دوست داشتمی خیلی خوشحال می شم کمکت کنم. اصلا هم تعارف نمی کنم عزیزم

خیلی عالیه ... فقط من هنوز نتونستم عکس آپلود کنم امیدوارم انقدر تلاش کنم تا بتونم :دی 

مرسی شف خوشگلم که این همه وقت واسه طراحی سایتت گذاشتی.
شرکتی که من توش کار می کنم طراحی سایت هم انجام میده اگه دوست داشتمی خیلی خوشحال می شم کمکت کنم. اصلا هم تعارف نمی کنم عزیزم

خیلی عالی شده دست شما و اقای شوهر درد نکنه 

خیلی عالیه دست شما واقای شوهردرد نکنه

سلام طیبه جان
من مدتهاست سایت و وبلاگتو می خونم ولی تا الان موفق به نظر گذاشتن نشدم چون همیشه یا مشکل سرعت پایین ایرنت با آنتی فیلتر بوده و یا مکلاتی دیگه
می تونم یه خواهشی بکنم؟
سطح سختی و سادگی رسپی ها رو مشخص کن..مثلا با علامت نشون بده یه غذا چقدر سخته، برای یه تازه کار مناسبه و یا یه آدم حرفه ای؟
این مجله های بوردا رو نمی دونم دیدی یا نه، توی سال های اخیر اومده سطح سختی و سادگی لباس ها رو با یه تعداد دایره نشون داده..هرچی تعداد دایره ها بیشتر باشه یعنی پروژه خیاطی سخت تره...
به غیر از این، برای کسی مثل من که تازه آشپزی رو شروع کرده یه کم گیچ کننده است که از کدوم رسپی ها شروع کنه..همه غذاهات عالی و خوشمزه به نظر یمرن ولی بالاخره من باید از یه جای ساده شروع کنم دیگه
راستی، درسته که مدتهاست وبلاگتو می خونم ولی تازه یک سال و نیمه که ازدواج کردم و شروع کردم به آشپزی!!!
می بوسمت
مرجان

خیلی عالی شده دست شماواقای شوهر درد نکنه

سلام.منم دارم امتحان میکنم.دارم از خماری میمیرم..چند ماهه هیچ مدله نمیتونم کامنت بذارم.وای که چقدر هیجان فروخورده:دی دارم من.از رسپیهای بسیار عالی و سوالهای زیاد و...!
امیدوارم این کامنت بیاد و باعث بشه من از خوشحالی یه جیغ بنفش بکشم.ا

مثل اینکه کار میکنه.خدایا شکر.مرسی طیبه جون از زحمات خودت و همسرت.راستی مهدی پسر خوبه؟عکس بذار ازش برامون.

سلام طیبه جون ممنون از رسپی هایی که میذارین چند تا از رسپی ها رو درستیدم و واقعا عالی شده بودن مثل شیرینی مثلثات کیک شکلاتی و...
اما یه مشکلی واسم پیش اومده نمیدونم این مشکل فقط واسه منه یا نه:( ... از وقتی که ادرس سایت عوض شده نمیتونم  رسپی های قدیمی رو ببینم و یه صفحه سفید باز میشه و نمیدونم چطوری باید به اون اطلاعات دسترسی پیدا کنم با مرورگرهای مختلف هم امتحان کردم ولی تفاوت زیادی نکرده از فیلترشکن هم استفاده کردم ولی میدونید که چقدر سرعت بالا میره :DDD
بهر حال باز هم ممنون و امیدوارم همیشه موفق و سلامت باشید
<3 <3 <3

انشاءله با کمک و پیشنهادات سازنده دوستان عزیز، ضمن توسعه فضای گرافیکی سایت فضای دوستی و معنوی حاکم بر سایت پر بارتر بشه

مشق شب:

https://profile.live.com/cid-c37f1a25e65f27b7#!https://skydrive.live.com/?cid=c37f1a25e65f27b7&sc=photos!cid=C37F1A25E65F27B7&id=C37F1A25E65F27B7!152&sc=photos
کاپ کیک رنگین کمان.خعلی شیک شده اینجا طیبه بانو.تشکرات از زحماتتون.

با احساسی خالصانه از سر عشق و دوست داشتن


سلام


سالی دیگر پر از خاطره های زیبا  در این کارگاه گذشت با جمع پرشور و صمیمی که جا
دارد یک دست مریزاد جانانه به طیبه عزیز و همسر بزرگوارشان بابت طراحی و برنامه
ریزی ابراز کرد.


اکنون بعد از گذشت چند سال با خاطرات مشترک در
این کارگاه همگی بر این داناییم که این امکان ،فقط یادگیری آشپزی صرف نیست بلکه
تبادل تجربه است و عشق است و انسانیتی که همواره سرشار و روان می گذرد و همه
دوستان عزیز تجربه های خویش را خالصانه در اختیار دیگران میگذارند.


طیبه عزیز و همه دوستان خوبم خیلی خیلی دلتنگ
همه بودم و سال نو را با تاخیر به همگی تبریک عرض میکنم


امید که سال پیش رو برای همه ما در کنار هم سالی
همراه با دانش و تفکر و خلاقیت در این کارگاه باشد.


 


 


 

چرا وقتی کامنت میذاریم.... ثبت نمیشه؟ 

داشتم متن پستو میخوندم قبل از اینکه بهش برشم گفتم معلومه بیشترین لایک مال مروارید جونه که بهترین کمک هستن دیدم شف خودشون زحمتمو کم کردن ولی باز هم لازم دیدم عنوان  کنم

طیبه جان همه چی خیلی قشنگ شده دات ای ار زیاد هم بد نبوده انگار
موفق باشی عزیزم

از همکاری اقای شوهر هم متشکریم

سلام علیکم
تبریک می گویم این تغییر وضعیت را و خسته نباشید
...
طیبه جون  ببخش که این مدت نبودیم دلیلش فقدان فیل بود !!مروارید جون!من رو یادتون هست اصلا؟
الحمدلله که مشکل کامنت رفع شده
ولی شدیدا مصبر لازم شده اینجا و در آینده
هم این نیاز ،شدیدتر خواهد شد
حالا کی مصبر میشه؟
احسانه جون کجان ؟
تا کلاس شلوغ و غیرقابل کنترل نشده
زودی یه انتخابات !!!برگزار کنیم و مصبر تعیین
کنیم
...
آتنا

سلام علیکم

تبریک می گویم این تغییر وضعیت را و خسته نباشید

...


طیبه جون  ببخش که این مدت نبودیم دلیلش فقدان فیل بود !!مروارید جون!من رو یادتون هست اصلا؟

الحمدلله که مشکل کامنت رفع شده

ولی شدیدا مصبر لازم شده اینجا و در آینده

هم این نیاز ،شدیدتر خواهد شد

حالا کی مصبر میشه؟

احسانه جون کجان ؟

تا کلاس شلوغ و غیرقابل کنترل نشده

زودی یه انتخابات !!!برگزار کنیم و مصبر تعیین

کنیم

...

یا علی

یعنی من الان می تونم کامنت بذارم؟؟ خدایااااااا باورم نمی شه! دیگه احساس لالی نمی کننننننننننننننم هوراااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

راستی من همون خزرس قهوه ای ام ها. منو یادته طیبه جان؟

وای این چه عکسیه ؟؟ باید عکس پروفایل یاهوم رو هم عوض کنم...

طیبه جان  واقعا از تمام زحماتت تشکر می کنم    از اینکه می تونیم بدون دردسر کامنت بذاریم خیلی خوشحالم و برات ارزوی موفقیت دارم 

سلام
من می خواستم پی دی اف سیو کنم 
دیدم وای چه عالی می شه کل یک ماه رو با هم سیو کرد لارم نیست تک تک رسپی هارو سیو کرد
بعد که سیو کردم دیدم همش نصفس 
باید تک تک سیو کرد یا راه دیگه ای داره؟:) 
شما بی نظیرید 

سلام بهاره جون، 

خیلی خیلی خوشحالم که شما هم می تونید اینجا ییغام بذارید. دل من که خیلی تنگ شده بود.

پریس جون، 

شما همیشه و همیشه به من لطف داشتید. لایک و دنت لایکش مهم نیست!! مهم دل هامونه که شاد باشن که الآنه هستن.

دست شف و آقای همسرشون درد نکنه.

بلــــــــــــــــــه که یادم هست شما رو آتنا جون.

احسانه جون هم به امید خدا می یان. باید براشون پیغام بدیم که مقامشون در خطره. 

:D

سلام به شف طیبه ی عزیز و همسر مهربونشون و به همه ی کدبانوهای محترم دیگه ...
من یک سالی هست با وبتون آشنا شدم اما از اونجایی که وبتون فیلتر بوده و من زمانهای بسیار کوتاهی فیلتر شکن داشتم کمتر تونستم با این محیط آشنا بشم ... وقتی یه بار بطور اتفاقی دیدم وبلاگتون به سایت تبدیل شده خیلییییییییی خوشحال شدم و بابت اینهمه پشتکارتون بهتون تبریک می گم ... و خوشحالم که بعد از این میتونم عضوی از اعضای این خانواده ی هنرمند باشم ... البته اگه پذیرفته بشم 

سلام به شف طیبه ی عزیز و همسر مهربونشون و به همه ی کدبانوهای محترم دیگه ...من یک سالی هست با وبتون آشنا شدم اما از اونجایی که وبتون فیلتر بوده و من زمانهای بسیار کوتاهی فیلتر شکن داشتم کمتر تونستم با این محیط آشنا بشم ... وقتی یه بار بطور اتفاقی دیدم وبلاگتون به سایت تبدیل شده خیلییییییییی خوشحال شدم و بابت اینهمه پشتکارتون بهتون تبریک می گم ... و خوشحالم که بعد از این میتونم عضوی از اعضای این خانواده ی هنرمند باشم ... البته اگه پذیرفته بشم 

تشكر ميكنم از سخاوتتون. چشم اگر مشكلي پيش اومد حتما از كمكهاتون استفاده ميكنم

راستي دسرتون خيلي زيبا شده

چشم سعي ميكنم فراموش نكنم بنويسم

و كلا تمام غذاهايي كه من درست ميكنم ساده هستند چون كارمندم و وقت زيادي ندارم كه توي آشپزخونه بگذرونم

من الان پست رتتويي رو چك كردم مشكلي نداشت. نميدونم والا
اما متاسفانه امروز متوجه شدم كه مجددا يه سري از عكسها فيلتر شدن
اول اعصابم خورد شد ولي بعد سعي كردم بهش فكر نكنم

بله ريحانه جان واقعا لذت بردم. حرف نداره

بهاره جون وقتي داشتم سيستم كامنتينگ رو چك ميكردم كه كار ميكنه يا نه اول از همه به فكر شما بودم كه اينقدر تلاش ميكرديد و نتيجه نميداد و خوشحال بودم كه ديگه مشكل حل ميشه

فقط بايد دقايقي صبور باشيد
مرسي از وقتي كه ميذاريد

یه چیز دیگه (نگی چه پررو شدا :دی)
من مدت هاست یعنی از وقتی که آدرست تغییر کرده - دیگه نمی تونم عکس های پست هاتو ببینم. جز این آخریه. چیکار کنم؟ با فیلتر شکن بیام همچنان؟؟

پريس جون سريعا دست به كار شيد و آواتارتون رو عوض كنيد لطفا! ما سطح توقعمون از شما بيشتر از ايناست
:p


شوخي كردم. يه وقت جدي نگيري

من واقعا شرمنده تون هستم كه اينقدر به خاطر فيلتر بودن اينجا اذيت بوديد

خوب شد اسمتون رو متذكر شديد
البته اگه آواتارتون هم يه خرس قهوه اي بود شايد بشد يه حدسي زد
البته نه اينكه اين آواتار بد باشه ها
خيلي خوشگله مريم جون

احتمالا چون با ياهو كامنت گذاشتيد آواتار ياهو لود شده
اگه با ديسكس وارد شيد ميشه واسه اينجا آواتار خاص گذاشت
يا اينكه همون آواتار ياهو رو ميشه به سادگي عوض كرد

چون سرعت اينترنتم پايينه چك نكردم
آخه عكسها رو دير بالا مياره
البته نرم افزارهاي ديگه اي هم هستن
بايد سر فرصتي يه بار معرفيشون كنم

من خودم عكس همه پستهاي جديد رو ميبينم
جز امروز كه متوجه شدم باز يه سري از عكسها فيلتر كردن

خودتونو ناراحت نکنید هر وقت از این مشکلات پیش میاد با یه جمله اینجا ایران است خودمو دلداری میدم :)

متشکر :) 
چقدر کامنت اسپم درست کردم زیر این پست خیلی خجالت کشیدم الان :دی 
ولی خیلی عالی شده واقعا ممنون از اینهمه زحمت :)

درستش کردم. والا دیروز وقت نداشتم چند دقیقه صبر کنم تا پست شدن کامنتمو ببینم واسه  همین متوجه نشدم که چیکار کردم امشب دیدم هنوز عکس ندارم
این روزا کم خ.نه هستم. بد دردیه نمیتونم از اینترنت لذت کافی ببرم
حالا الان پست میکنم ببینم چی میشه
بعدم مگه همین کلاه خوشکل چشه؟ من دوسش دارم

از من تایید اکانت نخواست!!...نمیدونم چجوری آواتار بذارم واسه خودم...:((
فریااااااااااد........یکی کمک کنه!!!!!!!! لطفا

وارد ديكس بشيد
در قسمت دشبرد
اديت پروفايل 
آواتار
حالا مطابق تصويري كه نشون دادم عكس رو عوض كنيد

اينكه ميگيد تائئد نخواسته... الان با چي كامنت گذاشتيد ؟ 
با گزينه گوگل يا گزينه ديسكس؟

نه نه اسپم نيست. فقط اين سيستم فارسي رو ساپرت نميكنه. متني كه من نوشتم كه بايد كمي انتظار كشيد ديده نميشه
من عذر ميخوام

بله سعي ميكنم بهش فكر نكنم
مرسي

نه كه من عاشق چيزاي رنگ رنگيم واسه همين ميخوام آتارها همه رنگ و وارنگ باشن
:p
شوخي كردم پريس جون خودم هم همينجوريم يعني معمولا بعد از چند روز كارهايي كه توي مغزمه رو عملي ميكنم و يك دفعه همه چيز رو تكميل نميكنم
شما هم دقيقا حق داشتيد
من فقط هدفم هل دادن بود
:p

طیبه جون از زحماتی که می کشی تشکر می کنم 

طیبه جونم سلام من زهرام

ناااااااااااازي
من عاشق تدي هستم. اگه بدوني چندتا تدي دارم
:D

سلام
بالاخره تونستم کامنت بذارم
چرا نمیشد
عکسا هم باز میشه خدا رو شکر
مرسی طیبه جون

من دقیقا الان کجا باید برم که آواتار بذارم؟
ببخشید نفهمیدم

یک مشکل بزرگ هنوز هست
همون که نمیشه پستهای قدیمی یک عنوان رو دید
مثلا میری توی پای ها و تارت ها
سه عنوان آخر میاد اما قبلی ها رو نمیشه دید
وقتی مینی آل پست  ز
میاد توی پست آخر وبلاگ
پستهای اون عنوان رو نشون نمیده
مرسی

اگر در ديسكس هستيد
دشبرد
اديت پروفايل
آواتار

نه شو آل نزنيد
لطفا روي "الدر پست" رو كليك كنيد (پايين سمت راست پست سومي)

 باز سه تاي ديگه مياد به همين ترتيب سه تا سه تا ديده ميشن

 یوهوووووووووووووو
باورم نمی شهههههه بالاخره تونستم بعد از تغییر آدرس کامنت بذارم اخه از
firefox
استفاده کردم. خیلی  دیر به فکرم رسید :D
دارم بال در میارم نمی دونم چطوری انرژیمو تخلیه کنم
راستی اینجا چقد خوشگل شده

مروارید جان من هم خیلی دلم تنگ شده بودو واقعا غصه میخوردم که نمیتونستم جوابگوی محبتهای شما و بقیه دوستان در 
 کارگاه باشم
خیلی جالبه من هم با خوندن نوشته شف درمورد بیشترین لایک توی دلم حرف پریس جونو میزدم
که رسیدم به نوشته طیبه جون
اصلا میدونین من همینجا اعلام میکنم که 
ای لایک یو 
همگی براتون ارزوی سلامتی داریم

مروارید جان من هم خیلی دلم تنگ شده بود و واقعا ناراحت بودم که نمیتونستم جوابگوی محبتهای شما و بقیه دوستان در کارگاه باشم
راستی من هم مثل پریس جون با خوندن جمله شف در مورد بیشترین لایک داشتم تو دلم اسم شما رو میاوردم که دیدم طیبه جون اشاره کردن
اقا اصلا میدونین چیه من که همین جا اعلام میکنم
ای لایک یو
انشالله که همیشه سلامت باشید برای هممون

مروارید جان من هم خیلی
دلم تنگ شده بود و واقعا ناراحت بودم که نمیتونستم جوابگوی محبتهای شما و بقیه
دوستان در کارگاه باشم


راستی من هم مثل پریس جون
با خوندن جمله شف در مورد بیشترین لایک داشتم تو دلم اسم شما رو میاوردم که دیدم
طیبه جون اشاره کردن


اقا اصلا میدونین چیه من
که همین جا اعلام میکنم


ای لایک یو


انشالله که همیشه سلامت
باشید برای هممون


 

قربان محبتتون


طیبه جون همه چیز خیلی عالی شده دستتون درد نکنه
و خسته نباشید


راستی این اواتار رو به افتخار شما انتخاب کردم
،نظرتون چیه؟

من هر چی تلاش میکنم نمیتونم ریپلای کنم
انشالله که این هم  درست میشه
مروارید

مروارید جان من هم خیلی
دلم تنگ شده بود و واقعا ناراحت بودم که نمیتونستم جوابگوی محبتهای شما و بقیه
دوستان در کارگاه باشم

راستی من هم مثل پریس جون
با خوندن جمله شف در مورد بیشترین لایک داشتم تو دلم اسم شما رو میاوردم که دیدم
طیبه جون اشاره کردن

اقا اصلا میدونین چیه من
که همین جا اعلام میکنم

ای لایک یو

انشالله که همیشه سلامت
باشید برای هممونcheftayebeh 

 

قربان محبتتون

طیبه جون همه چیز خیلی عالی شده دستتون درد نکنه
و خسته نباشید

راستی این اواتار رو به افتخار شما انتخاب کردم
،نظرتون چیه؟

مروارید عزیزم سلام خوبی؟ من رو یادت نمیاد؟

زهرا جان،

اگر شما مامان بهار جون باشید،

چرا باید شما رو از یاد برده باشم؟! از این که بالاخره می تونید کامنت بذارید، خیلی خوشحالم. اتفاقا به شما هم فکر کردم وقتی سیستم کامنت گذاری فرق کرد. انشاءا... که بیشتر ببینیمتون اینجا.

دیگه از این به بعد مشق هاتون رو زود زود بذارید اینجا.

:D

اتفاقا تا ديدمش گفتم 
آخ جون پووووووووووه

آی لایک یو تو بهاره جان

:)

وا... من ترجیح می دم، دوستانی که از این وبلاگ استفاده می کنن، برای شف لایک هاشون رو بزنن، وقتی یه سوالی از ایشون می پرسن. این حداقل کاری هست که دوستان می تونن برای نشون دادن محبت ایشون و وقتی که می ذارن، انجام بدن.

من دیشب موقع خواب یادم اومد جواب محبت شما رو ندادم، اعصابم خرد شد. 

الآن سریع بعد از صبحانه، دوییدم اومدم جواب بدم.

با زحمت های شف عزیز و آقای همسرشون بالاخره شما هم دیگه می تونید راحت کامنت بذارید و تند تند مشق هاتون رو نشون بدید. 

بهاره جون، شف یه جایی نوشتن که دیسکس، این سیستم کامنت گذاری جدید فونت فارسی رو ساپورت نمی کنه و به همین خاطر تا شما جواب خودتون رو ببینید کمی تا قسمتی طول می کشه.

دیگه جمعمون جمع شد.

:*

طیبه جان سلام عزیزم.خسته نباشید
طیبه جان دو سه روزی هست که می خوام ماهی سالمون با سس گریپ فروت درست کنم ولی به هر طریقی که امتحان کردم دیدم نمیشه صفحه مربوط به این رسپی رو باز کرد. حالا نمی دونم ایراد از کجاست .خواستم خواهش کنم یه چک کوچولو بکنید.ممنون.

پست مشکلی نداره. من چک کردم. برای این که بتونید غذا رو درست کنید من دستورش رو براتون اینجا کپی می کنم و بعد که دیدیدش، پاک می کنم:


4 تیکه فیله ماهی سالمون
نمک 4/1 ق چ
فلفل 1 ق چ
گریپ فروت قرمز 2 عدد
روغن زیتون 2 ق چ
پیاز خورد شده 1 عدد
زنجبیل خورد شده 1 ق چ
آبلیمو 2 ق چ
فر
رو روی درجه 180 سانتیگراد 350 فارنهایت قرار بدید. روی فیله ها نمک و
فلفل بپاشید و توی فر به مدت 18 دقیقه قرار بدید تا کبابی بشه
یکی
از گریپ فروتها رو فیله کنید برای اینکار تهش رو ببرید که راحت روی سطح
بایسته و بعد از بالا به پایین پوستش رو مطابق تصویر ببرید . سعی کنید که
گوشت هم به پوست چسبیده باشه . یعنی وقتی که کار تمام شد شما هیچ پوسته
سفیدی روی گریپ فروت نبینید
حالا
هر سگمنت رو با کارد ببرید و فیله ها رو ازش جدا کنید. بعد که تمام شد ...
فیله ها رو توی یک ظرف بذارید و پوسته باقی مونده رو توی مشتتون فشار بدید
که از آبش بتونید استفاده کنید. بعد میتونید بقیه رو بندازید دور.

پیاز
و زنجبیل رو در روغن تفت بدید و گریپ فروت دوم رو آبش رو به پیاز کارامل
شده اضافه کنید. اگه دوست دارید نمک و فلفل بزنید و بذارید تا سستون غلیظ
بشه.
در آخر فیله های گریپ فروت رو اضافه کنید و آبلیمو رو هم توش بریزید و زیرش رو خاموش کنید.
تا حالا دیگه باید ماهی تون هم پخته باشه. از فر درش بیارید و سرو کنید
برای سروش من کمی اسفناج رو بخار پز کردم و روش فیله سالمون رو قرار دادم و سس گریپ فروت رو هم روش ریختم.
خیلی
جالبه ... سالمون خام رنگ نارنجی داره ولی وقتی میپزه صورتی رنگ میشه. این
سس گریپ فروت رنگش نارنجیه و روی سالمون پخته که میریزی ترکیب رنگ جالبی
ایجاد میکنه! بذارید
یه چیزی بهتون بگم... اگه ماهی دوست ندارید ، این رسپی رو یک بار امتحان
کنید.. شاید نظرتون عوض شد! من که اصلا احساس نکردم دارم ماهی میخورم چون
طعم سسش خیلی جالب و تکه! 

 سلام.طیبه جون ن ن ن ن
من برات تو مامی سایت یه پیغام خصوصی گذاشتم.اگه وقت کردی بخونش.
یا اینکه یه راهی بگو که پیغام خصوصی هم بشه گذاشت همین جا....

 سلام.
طیبه جان ن
عزیزم من بلد نیستم کامنت بزارم..................
:((((((((((((((((
نمی دونم پست قبلیم اومده یا نه.
ببین.من چند وقتی هست که میشناسمت.اما نمیدونستم بوشهری هستی.آخه من 5 ساله بوشهرم و منم کارمندم.دوست داشتم باهات بیشتر آشنا شم.چون خیلی خیلی دوست دارم.بوس.

قربونت برم مروارید جون
ببخش که تو زحمت افتادین و ممنونم از لطفت عزیزم

 سلام نمیدونم درست شد یا نه .میشه یکی کمک کنه بگه هنوز سایت فیلتره یانه ؟ آخه برای من وساطش هی قطع میشه و میگه سایت  فیلتر شده

 . هورا.ببخشید سلام بلاخره تونستم میشه یکی کمک کنه و بگه چرا واسه من هی قطع میشه و میگه سایت فیلتره؟ مگه هنوز سایت مشکلی داره درضمن ی سوال دیگه هم داشتم چرا خیلی از دستورها عکسهاش باز نمیشه ممنون میشم اگه کسی راهنماییم کنه  .

 سلام میشه به من کمک کنید خیلی گیج شدم

ببخشید چرا همه پستهای من میاد توی این صفحه تو قسمتهای دیگه پیام خطا میده که نمیدونم چیه؟

salam
یا الله
داشتم اطلاعاتی در مورد شهرم نوجین سرج میکردم اتفاقی وارد شدم
واقعاً خوشحال شدم وقتی دیدم لیجین شهر ما اینقدر معروف شده خوشحال میشم اگه بتونم کمکی به این سرآشپزهای ماهر بدم تا بتونن این محصول رو تهیه کنن و ازخوردن اون لذت ببرن مخصوصاً که تازه فصل برداشت اون شروع شده 
با تشکر محمد
9335656609

من الان شدم عضو 400 ام. چه باحال.
سلام

سلام طیبه جون.دستور فلافل شما مطمئنا خیلی لذیذه...ولی به نظر من غذاهای سنتی و محلی باید با دستور اصلیشون تهیه بشن...تو دستور اصلیه فلافل تخم مرغ و سیب زمینی نیست(چون مزه کوکو و کتلت می گیره)در ضمن فوت کوزه گریشم اینه که به مخلوط نخود و پیاز و سیر مقداری اب اضافه بشه برای پف کردن فلافل ها...حالا نمی دونم شاید فلافل شهر های مختلف جنوب با هم فرق داشته باشه...بازم ممنون و خسته نباشید

ببخشید من می خواهم امتحان کنم .

سلام
من تازه با شما آشنا شدم و به نظرم یکی از بهترین آموزشها رو دارید
خیلی دوست دارم با شما بتونم جزئ بهترینها بشم
ولی یه مشکلی هست که به ایمیل آقای شوهرتون عرض کردم
و
چطور میتونم عضو بشم؟؟؟
این هم اولین کیکیه که درست کردم

خدا حفظش كنه
و تولدش مبارك

كافيه موقع كامنت گذاشتن. گزينه ديسكاس رو انتخاب كنيد و ايميلتون رو بهش بديد تا عضو شيد

سلام تارزه اشنا شدم با شما حیفم اومد ننویسم شما الحق یه خالق اثار هنری هستین واقعا ممنون.هرچی گشتم پروفایلی پیدا نکردم شما به صورت حرفهای اشپزی خوندین یا نه همینجوری .اونوقت ایران هستین ببخشید فضولی کردم

خير من از روي علاقه و تجربه كار ميكنم
بله ايران هستم

ببخشید طیبه جان. دارم تست می کنم و از خودتون و همسر محترم به خاطر وقتی که صرف می کنید عذر می خوام.

نمی تونم آواترم رو تغییر بدم

سلام من هم بعد از مدتها یعنی یک سال تونستم کامنت بزارم خوشحالم 

همیشه رسپی ها ر و میخوندم 

من بیتشر از قسمت دسرها و کیک ها خوشم میاد 
اما متاسفانه تاحالا نتونستم درست کنم 

اونهایی رو هم که درست کردم خوب نشده 
مهمترین چیزی که میخام درست کنم خامه فرم گرفته است 
که نا الان همش خراب شده 


زهرا جون اول خیلی ممنون برای تغییر اسم. این خودش کلی کار بود.

برای آواتار هم:

شما می تونید

:D

باز هم سعی کنید من می دونم موفق می شید.

سلام.من عاشق ادبیات نوشتاری شما هستم .هم  گویاست هم  دوست داشتنی.ممنون..

سلام من تازه كارم اميدوارم با اين سايت شما راه بيفتم ممنون از سايت خوبتون 

سلاممن این پست صبح دیدم تا ظهر آماده شد:دی
ولی یه چیزی شد که بعد از سرد شدن یکم شکننده شده، راستش من هل زیاد ریختم تلخ شد بعد سر خود نشاسته و آبو یکم اضافه کردم، میشه واسه نشاسته زیادش باشه؟
 البته 2قاشق نشاسته با یه لیوان آب اضافه کردم فقط.

ببخشید میخواستم تو قسمت مسقطی بزنم این پست رو

 سوالتون رو به پست مربوطه منتقل کردم.

چرا نمیشه کامنت گذاشت تتتتتتتتت
عکسهای بعضی صفحه هات دیده نمیشه چرا؟

وا بالاخره شد کامنت بزارم ولی اشتباهم رونفهمیدم چی بود که نمیشد الان شدخوووووووو

خواهشا بگید چرا عکس مربوط به استفاده از قالب کمربندی روش استفاده اش دیده نمیشه
جوابم رو چطور پیدا کنم

سلام
خانم عزیز من آشپز بسیار نو پایی هستم که با دستورات آشپزی جنابتان پیشرفت فوق العاده ای داشتم و در حال حاضر درخواست رسپی باسلوق رو دارم البته اگر امکان داشته باشه
از اونجایی که خیلی اعتماد به نفسم بالا رفته تا حال تمام شیرنی های عیدتون کا آپ شده درست کردم و تمام کسانی که اونها رو امتحان کردن به نظرم به جز اینکه به خوان به من قوت قلب بدن از طعم شیرینی ها بسیار راضی بودند این رو به وضوح از صورتشون می شد فهمید
ممنون به خاطر توضیحات مبسوطتون
رسپی هم اگر امکان داشت ممنون می شم

سلام بالاخره موفق شدم.
میشه بگید حالا الان میخواهم عکسها روببینم بعضی صفحه هات میشه بعضی نمیشه گفتید پی دی اف .من زیاد وارد نیستم الان دکمه سبز میزنم صفحه کاملا تیره میشه بعد چطو.ر پی دی  اف سیو کنم
مرسی

 وقتی شما روی پی دی اف سبز رنگ کلیک می کنید و صفحه دیگه تیره ای براتون باز می شه، توی صفحه جدید در بالای صفحه، سمت چپ  سه گزینه براتون باز می شه،

پرینت، پی دی اف و ای میل. روی پی دی اف که کلیک میکنید،  باز براتون یه گزینه دیگه باز می شه که اگر روی اون کلیک کنید، رسپی به صورت پی دی اف براتون بارگذاری و دانلود می شه .

 جواب سوالتون رو در کامنت آخری اتون دادم.

مروارید جان ممنون از توضیح که دادین ولی مشکل اینجاست که من فقط همون صفحه برام تیره میشه مثل اینکه سلکت ال کرده باشم و هیچ چیز دیگه ایی دریافت نمیکنم

درضمن اینکه امروز یکبار تونستم صفحه با عکس ببینم که اون هم دوباره وقتی امتحان کردم تصاویر رو ندارم

سلام من که عاشقه این سایت شدم و دوس دارم هرچی توش هست رو درست کنمم از روزی که وارد سایت شدم ذوقم نسبت به پختن هرچی هزار برابر شده میشه بگید چطور باید راهنمایی بخوام ازتون. مرسی

 لطفا مرورگرتون رو عوض کنید. شف معمولا گوگل کروم رو توصیه می کنن.

ممکنه از سرعت اینترنتتون هم باشه.

همه اینها کار میکنن. مشکل از سمت سیستم شماست.

 مرورگرتون رو عوض کنید.

 دوست عزیز،

شما می تونید پدر پایین هر پستی اگر سوالی دارید، سوالتون رو بپرسید.

دوستان تجربه های با ارزششون رو در قسمت کامنت های هر پستی در مورد اون رسپی می نویسن که خوندنش خالی از لطف نیست.

سلام مروارید جان الان مطمئن هستم مشکل از سایت . من 3 تا مرورگر جدید اضافه کردم همچنان مشکل برقرار هست
مرور گرها safari.موزیلا .اکسپلر. گوگل کروم

 ممنونم از شما

سلام من چند روز پیش توی سایت دستور تهیه سس شکلات ازونایی که روی بستنی های بیرونم میریزن رو دیدم اما هرچی میکنم دیگه نمیتونم پیداش کنم میشه راهنماییم کنیدومرسی

بفرمائید:

 http://www.cheftayebeh.ir/2012/09/blog-post_1.html

عزیزم دفعه بعد اگر دنبال چیزی می گشتید، برای این که سریع تر به جوابتون برسید، در کنار گزینه جستجوی سایت، می تونید به منوی موضوعی سایت هم مراجعه کنید که سمت چپ سایت هست.

اونجا مثلا این سس شکلاتی مد نظر شما در گروه " سس ها " دسته بندی شده و خیلی راحت می تونستید پیداش کنید و یا حتی در گروه شکلاتها.

ممنونم ازتون امتحان کردم اما کلا یادم نبود چیه اون سس. بازم ممنون از راهنماییتون

سلام چند تا سوال داشتم اول اینکه چه نوع قالبی برای پختن کیک خوبه؟ و اینکه برای پختن کیک شما از چه نوع اردی استفاده میکنید؟ و این ارد رو باید از کجا تهیه کنم؟ 

 دوست عزیز،

یه سری لینک دسترسی سریع شف بالای سایت گذاشتن. هم می تونید اونها رو مطالعه کنید و هم این که چون خیلی در این مورد در اینجا صحبت شده، از گزینه جستجو استفاده کنید و صحبت های انجام شده و توصیه های شف رو مطالعه کنید.

به طور کوتاه ولی می تونم بهتون بگم که قالب های کمربندی گزینه های خوبی هستن.

 سلام متاسفانه شما انگار اصلا حوصله ی سوالاته مبتدی رو ندارید باید بگم مطمئن باشید قبل از اینکه از شما سوال بپرسم هم تو اینترنت و هم تو این سایت دربارش جستجو کردم و به نتیجه نرسیدم وگرنه اصلا دوست ندارم از کسی سوالی بپرسم و اون فرد با هزارتا جمله ای که جوابم نیست جواب بده. به هر حال از پرسیدن سوال از شما متاسفم . شاید اشتباه کنم و چون ناراحتم چیزی بگم ولی حس میکنم غروره کاذب یا مغرور شدن برای اینکه چیزی بیشتر از بقیه میدونید باعث این نوع جواب دادنه. به هر حال ممنون از جواب ندادنتون

akheeeeey fek konam mitonam cm bezaram dg

من از صمیم قلبم بهتون بابت این ویلاگ تبریک میگم..خانوم ایرانی تمام و کامل

من حیلی وقته میام اینجا و از مطالب خوبتون استفاده میکنم ولی اولین باره موفق شدم کامنت بذارم

خیلی خیلی از زحمات بی دریغتون ممنونم

سلام شف عزیز خیلی ازتون ممنونم واسه ای پست هایی که می زارین

Dast ton dard nakuna waqean page aali dared azt ton mamnoonam

سلام.من به تازگی با سایت شما آشنا شدم و خیلی خوشم اومد از سایتتون. از یکی از دستورات شما در کار درسی استفاده کردم.امیدوارم راضی باشید

سلام میشه لطفا راهنمایی کنید که از کجا میشه سفارش بیسکوئیت برای تولد کودک داد؟

tayebe jan man ba khame mahali khame formi ra zadam vali nashod

to behtarin marja hastiiiiiiiiiiiii

سلام واقعا خسته نباشید

سلام من عضو جدید هستم میخواستم ببینم درست کامنت میگذارم یا نه

من هر کاری می کنم نمی تونم کامنت بذارم

سلام. چرا مطالب جدید نمیذارید ؟

«Oldest ‹Older   1 – 200 of 210   Newer› Newest»

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...