2012/04/26

شير بادام



شير بادام يه نوشدني مقويه كه ميتونه جايگزين خوبي براي شير گاو باشه مخصوصا اگه با لاكتوز مشكل داريد و يا به خاطر كلسترل از لبنيات استفاده نميكنيد. شير بادام رو ميتونيد در تمام رسپيها به جاي شير معمولي جايگزين كنيد



خيلي ساده است و رسپي خاصي نداره اما توضيح ميدم شايد به درد يه بنده خدايي بخوره
پر واضحه كه شما به بادام نياز داريد.
من خودم بادام ها رو شكستم . تازه بادامهاش هم كاملا ارگانيك هستن و پدر خانم داداشم خودشون از درخت واسمون چيدن
البته من خودم تو خوردن از اين قر و فرها ندارم ولي واسه بچه همه چيز رو تازه و ارگانيك تهيه ميكنيم. مثلا!


پس يك ليوان بادام خام لازم داريم
با يك ليوان آب به مدت يك دقيقه ميجوشونيمش


آبكش كرده و توي يك ليوان آب يخ ميريزيمشون
به سادگي هرچه تمامتر پوست بادامها ازشون جدا ميشن

حالا بادامهاي پوست گرفته شده رو با يك ليوان آب ترجيحا شب تا صبح خيس ميديم
و يا اگه مثل من برنامه ريز خوبي نيستيد درجا بريد به مرحله بعد

پس يك ليوان بادام رو با يك ليوان آب ميريزيم توي بلندر و خوب مخلوط ميكنيم تا يه محلول سفيد رنگ بدست بياد


از صافي ردش ميكنيم
خورده هاي ريز بادام رو مجددا توي بلندر ريخته و با يك ليوان آب ديگه ميكس ميكنيم تا باز هم يه محلول سفيد رنگ بدست بياد
مجددا صافش ميكنيم
براي اينكه شير بادام تون كيفيت بهتري داشته باشه ميتونيد يكبار هم از تنظيف ردش كنيد
تفاله بادام رو ميتونيد توي شيريني ها ازش استفاده كنيد يا مثل من درجا بخوريدش و به اين ترتيب مدرك جرم رو ناپديد كنيد
اگر شما هم براي نوزادتون شير بادام درست ميكنيد لطفا از آب جوشيده براي درست كردن شير بادام استفاده كنيد. و حتما دقت داشته باشيد كه براي درست كردن حريره بادام براي اولين بار فقط يك قاشق چاي خوري از اين شير بادام رو به فرني اضافه كنيد و در روزهاي بعد كم كم ميزانش رو افزايش بديد.


ديگه ميزان غلظتش دست خودتونه. اگه دوست داريد غليظتر و طعمش بادامي تر باشه يك ليوان بادام رو با يك ليوان آب بلند كنيد
شير بادام يك نوشيدني فوق العاده خوشمزه است
همين كار رو من با فندق و بادام هندي هم انجام ميدم و خوشمزه ميشه. مخصوصا اگر توش كمي پودر كاكائو و عسل بريزيم.
به نظر من اين شير از شير گاو خيلي خوشمزه تره! ديگه ببين بستنيش چقدر خوشمزه تره!

78 comments:

مرسی از رسپی
بعدش اینکه من الان دلم بادوم خواست ولی نداریم :((((

واقعا" که مادر نمونه ای هستید طیبه جان . مغزهای بادام و فندق و گردو و پسته که به 4 مغز معروفند خیلی مغذی هستند . مامان من هم همیشه برای دخترم پرنیان وقتی کوچیک بود  درست می کردند و توی فرنیش می ریختند. خیلی از پزشکان طب سنتی هم شیر حیوانی (گاو و ..) را قبول ندارند و میگن بجاش از این شیرهای گیاهی باید استفاده کرد.برای گیاه خواران عزیز هم خیلی مناسبه. حلاصه اینکه کارت خیلی درسته شف جونم

خیلی عالیه.امتحانش میکنم.

بسیار عالیه.حتما امتحنش خوام کرد.

خیلیییییییییییییییییی عالیه

بسیار عالییییییییییییییییییییییی

نمیدونم چرا کامنتم نمیاد

دستت درد نکنه خواهر چه کردی خانمی اینجا شیر بادمهای بازاری کمی از قهوهای کم رنگتره اینا از منم تنبل ترن با پوست درستش کردن شایدم خواستن کسی نفهمه این چیه استتارش کردن بهر حال دستت درد نکنه خوب بود دوست دارم و دوسش دارم نی نی رو  مریم 

عزیزم عالی بود اینجا شیر بادام هاش کمی از قهوای کم رنگتره فکر کنم استتارش کردن کسی نفهمه چیه شایدم برای اینکه نرن دنبال بستنیش و همون شیر گاو و بخورن به هر تقدیر دستت در نکنه دوست دارم ودوسش دارم 
مریم

ممنون طیبه جان.نوش جون گل پسرت..حیف که من کلا شیر دوست ندارم.جاش ماست میخورم.راستی !اونجا که خورده بادامها رو خواستی بریزی توی بلندر اشتباهی ریختیش توی بندر:دی..شهرداری نگیرتت به خاطر الوده کردن بندر زیبای شهرتون:دی.

پستهای قدیمی هنوز عکساشون باز نمیشه مثل ژله بروکن گلاس یا چیز کیک
نمیدونم مال همه اینطوره یا فقط من

من یک پیشنهاد دارم برای دسترسی راحت تر و سریع تر به منو
اینکه وقتی روی یک عنوان کلیک میکنیم زیرش تمام پستها ردیف باشن
مثلا روی چی کیک رو میزنیم
زیرش به ترتیب زمانی تمام چی کیک ها عنوانش بیاد
کاش ممکن بشه در آینده

Thanks dear chef!
I'll try it tomorrow morning!

دوست عزیز،

جوابی رو که در طی چند روز گذشته در جواب سوال دوستان دیگر گذاشتم رو براتون اینجا کپی می کنم:


نمی دونم تا چه حد قسمت کامنت ها رو دنبال می کنید. شف در کامنتهای دو سه روز گذشته چند باری عنوان کردن که پست های قدیمی کمی مشکل دارن. مثلا توی این پست در قسمت کامنت ها:

http://www.cheftayebeh.ir/2012/04/blog-post_17.html?showComment=1334808665527#c7644171826209976790

شف نوشتن:

خوشبختانه اسكاي درايو فيلتر نيست فقط نميدونم چرا لينكهاي سيستم قبليش فيلتر شده. آخه ميدونيد كه اسكاي درايو سيستمش رو چند ماهيه عوض كرده
اگه فرصت كنم لينك اون پست قبليها رو اصلاح ميكنم . آخه عكسها فيلتر نيست. لينك قبلش فيلتره
فقط كو وقت
البته خدا بزرگه 

ههههههههه
مروارید جون!
سلام
خدا صبرتون بده
من نمیدونم این مصبر بانو کجان؟!

وای بالاخره تونستم اینجا رو ببینم. با گوگل کروم باز کردم در نهایت!! حس خوبیه. راستی ممنون از رسپی ها مثل همیشه

وااااااای...منو ببـــــــــــــــــــــــــــــــــــر

از آجیل عید نمونده؟!؟
آخه مال ما هرسال میمونه! :دی

یادش بخیر قبلا ها همینطوری بود....همه چی دسته بندی و راحت...این فیلتر بلای جون همه شد
اون دور دوراا..(شما یادتون نمیاد!!)..وقتی کامنت میذاشتیم همون موقع میومد...اگه اشتباه شده بود،...دوبار پشت سر هم پست شده بود و یا به هر دلیلی میخواستیم کلا کامنتمونو پاک یا اصلاحش کنیم، همون موقع تا هنوز هیچکس ندیده میتونستیم
:( هعـــــــــــــــــــــــــــــــــی روزگار
..
..
:دیولی یه حسی به من میگه شف دارن روش کار میکنن

راستی شیر نارگیل هم خوبه ها ؛)... خوراکمه

مشق شب:

تارتلت آجیلی
https://skydrive.live.com/?cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21351&sc=p 

لینک دستور:

http://www.cheftayebeh.ir/2010/03/blog-post_10.html 

مصبر بانو مشغول مصبری در جای دیگه ای هستن.

:D

رویا جان،

البته کلی طول کشید تا بعد از عوض شدن سیستم کامتینگ من فهمیدم شما رویا جون هستید!!

هر چیزی یه خوبی داره، یه بدی. حالا خوبی این سیستم جدید اینه که خیلی از دوستانی که قبلا نمی تونستن کامنت بذارن، دوباره می تونن اینجا حضور داشته باشن، من که دلم برای همه اشون یه ذره شده بود و کلی خوبی دیگه.

یه نکته ای که این وسط کمی باید بهش عادت کرد اینه که شما کامنتتون رو همون موقع نمی بینید.


حالا اینها رو بذارید روی کفه ترازو ببینید کدومشون سنگین ترن. بعد از نمایان شدن کامنتتون ولی می تونید اون رو دیلیت کنید. 

من که گفتم: به قول مرضی جون، باید خیلی با ادب بیاییم و بریم!! که دیگه بعدش نخواهیم چیزی رو پاک کنیم!!

سخته ولی خب عادت می کنیم!!

:D

من که خودم خیلی سختمه مثل بچه آدم رفتار کنم.

:D

سلام طیبه جوننننننننننننن مرسی معلومه که واقعا خوشمزست حتما درست میکنم خیلی از کاراتو درست کردم همش خوشمزست شاهکاری بخدا.بوسسسسسس

سلام من در امریکا هستم می خواستم بدونم که اینها اینجا خامه ندارند ؟ چون هر چه دنبالش می گردم پیدا نمی کنم یا پودر خامه چون من تازه امدم نمی دانم به پودر خامه چی می گن لطفا هر که می داند من را راهنمایی کند

پست فرم دادن خامه شف رو مطالعه کنید. شف اونجا توضیح دادن.

دنبال

Whipping cream

باشید. عکس نمونه اش رو براتون می ذارم:

http://www.bonappetit.com/images/tips_tools_ingredients/ingredients/2008/10/ttar_whipping_cream_h.jpg

وقتی به خامه خوب دسترسی دارید، دیگه احتیاجی به پودر خامه نیست.

البته من ایکون دیلیت رو ندارم به خاطر همین توی پست چطوری کامنت بذاریم که یک کامنتی رو سیصد بار فرستادم کلی از خجالت آب شدم  و  نتونستم پاکشون کنم همین جا عذر میخوام اما الان دیگه عادت کردم   و کمی باید صبر کرد تا کامنت رو دید

عزیزم توی یکی از کامنتهای مربوط به پستهای قبل یکی دیگه از دوستان هم مشکل شما رو داشتن که من براتون سوال دوستمون و جواب شف رو اینجا کپی میکنم
امیدوارم کمک کرده باشم


Collapseسلام طیبه خانوم، من ساکن آمریکا هستم . دست شما درد نکنه با این دستور غذاهای خوبی‌ که روی بلاگتون قرار میدین.

یک سوالی‌ از خدمتتون داشتم: اینجا خامه معمولی‌ وجود نداره، تنها چیز‌هایی‌ که من دیدم یکی‌ هوی وهیپپینگ کریم بود یا صور کریم یا کول وهیپ، کدوم رو می‌شه برای مابین لایه‌های کیک استفاده کرد؟ هوی وهیپپینگ کریم رو من با پودره قند مخلوط می‌کنم و با همزن میزنم. آیا جایگزین‌های اسون تری وجود نداره؟پاسخ شف:هوي كريم و ويپيگ كريم رو توي ظرف ريخته و با همزن هم ميزنيم تا فرم بگيره. نيازي به شيرين كردن هم نيست ولي خب اگر كيكتون كم شيرينه شيرينش كنيدهوي كريم رو كوكينگ كريم هم بهش ميگن و توي پخت و پز ميشه ازش استفاده كردساور كريم رو براي غذاها و ديپها و يا دسرها استفاده ميكنن براي فيلينگ كيك استفاده نميكننكول ويپ هم كه ديگه آماده واسه همين كارهيكي از گزينه هاي خوب كريم چيز فراستينگه كه چند بار توضيح دادمگزينه ديگه گنش هستش كه آموزش دادمو باتركريم با طعكهاي مختلف رو هم ميتونيد استفاده كنيدو البته من تعجب ميكنم كه فرموديد جايگزين آسونتر ميخوايد چون ويپينگ كريم فوق العاده ساده است و ما ازش محروميميعني گياهيش هست ها ولي من خامه معمولي رو ترجيح ميدم 

با سلام دوباره خدمت مروارید جون ؛) ...بله من سختم بود که با اکانت جی-میل بیام (چون بلد نبودم براش آواتار بذارم!!)..و از اونجایی که بدووون آواتار می مردم :( و همچنین خود شف گفته بوودن اونایی که پای ثابت پیجن میتونن اکانت بسازن.....این بود که ما هم ساختیم و با یه آواتار جینگول اوومدیم خدمتتون باز اذیتتون کنیم :دی
..
و اما در مورد تغییرات من به شخـــــــــصه همین جا و در مقابل همه اعلام میکنم و قسم یاد میکنم که این قالب جدید رو خیـلی هم دوست دارم!!...به قول شما خیلی محاسن داره...اوووووولیش هم اینه که اگر کسی کامنت شما رو
«Reply» 
کنه/ پاسخ بده، شمارو با
 Notification 
باخیر میکنه!!..برای من که خیـــــــلی پیش اوومده جایی چیزی نوشتم و طرف هم جواب داده همون موقع ولی منه خل یادم رفته صد سال بعد که شانسی از اونجا رد میشدم  یهو دیدمش
دوووووووومی و سووووووووومیشم که شما خودت گفتی
(تازه لازم نیست هی انگلیسی اجق وجق تایپ کنی برای ثبت کامنتت)
..
اینایی که من در جواب غزاله جون گفتم فقط چند تا ایراد کوووچووولووو بود که نظر شخصیم بود و خواستم بگم فکر کنم خود شف در صدد پیدا کردن راه چاره ای هستن
بازم از جوابتون ممنون
(درضمن شما بچه آدم نیستی...فرشته ای)

من تاحالا اینجوری درست نکرده مش تا مرحله پوست بادام گرفتنش باهم اشتراک داریم ولی بعدش یکهو میریزم توی مخلوط کن و حدود ده دقیقه که اون تو موندش آماده خوردن هستش.
حتما اینو می دونید ولی واسه اونا که نمی دونن می گم شیر بادام ناراحتی های اعصاب و روان را بهبود می بخشد الکترولیت های بدن را تنظیم می کند در رشد کودکان و نوجوانان بسیار مفید است باعث لطافت پوست می شود و به آن نشاط و شادابی می بخشد و همچنین مصرف زیاد این نوشیدنی تاکید می کنم مصرف زیادش برای کسانی که چربی خون بالایی دارن توصیه نمی شود.

منو نبين... يه تنبليم من كه نگو

بله جديدا شنيدم مصرف لبنيات باعث پوكي استخوان ميشه ديگه بيشتر از يك ليوان شير در روز نميخورم
زندگي نداريم ما از دست اينا
ظاهرا هورمونهايي كه به گاوها تزريق ميكنن باعث پوكي استخوان ما ميشه. منم كه صد درصد پوكي استخوان رو از مامانم به ارث ميبرم. خدا رحم كنه

ممكنه كاكائو بهش اضافه كنن
البته من با پوست درست ميكنم باز هم سفيده 
اونقدري رنگش رو عوض نميكنه ها

ههههههه
بندر ما البته همچينم تميز نيست
مرسي كه تذكر داديد اصلاح ميكنم

اديت داره عزيزم دليت نداره
اديت خيلي چيز خوبيه
من كه دوستش دارم كه غلط هاي املايي رو ميشه اصلاح كرد

نه
البته به جاش پسته خام خوردم :دی

منم دوست دارم اين امكان وجود داشته باشه
اما هنوز نتونستم اجراش كنم
متاسفانه نصف پستها رو حذف ميكنه و كامل همه رو دسته بندي نميكنه
ايشالا در آينده راه حلي پيدا ميشه

الانم دسته بنديه كه. بالاي منوي سمت چپ در قسمت آرشيو و يا منو ها

واي جدي يعني باز نميشد؟
عجب ها
جالبه من با همه براوزرها ميتونم ببينمش

بله اون هم ساده است
اون موقع كه كنسروش ناياب بود درست ميكردم

dream whip
پودر خامه
از شركت كرافت
http://www.google.com.sa/search?q=dream+whip&hl=ar&rls=com.microsoft:en-US:%7Breferrer:source?%7D&rlz=1I7SKPT_enSA441&prmd=imvnsefd&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=J6-bT6mBEaLd4QTV4dGpDg&ved=0CDAQsAQ&biw=1280&bih=677&sei=N6-bT_uBGobT4QTfiZGqDg 
بقيه ماركها هم اسامي ديگه دارن

salam.vaqean dastetun dard nakone.maha hast k dombal mikonam vali jadidan ba baz kardane page dar saitetun moshkele asasi peyda kardam,bad az chan ruz avalin bare k qeyr az safeye asli tunestan safeye digei ro baz konam motasefane.

منم دیروز صبح درست کردم.خوشمزه بود. طعم جدید و خوبی داشت
ممنونم شف جون! میبینی که به درد خیلی از بندگان خدا خورده!

خوبه....اون که عااااالیه
؛)

مــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــرسی از اطلاعاتتون 
:)

شف جوووووووونم!!!...شارلوت توی برنامه آموزش آینده ات نیست؟؟؟
:((

انشالا همه مشكلات حل ميشه

سلام شف عزيزم ! من خيلي وقته اينجا نيومدم گرفتار اسباب كشي بودم ولي چندين مشق شب آماده كردم كه بزودي ميگذارم اگر خدا بخواد اينترنت خانه وصل شود. موفق باشيد.
شاگرد آشپزي

شما و تنبلی ؟؟؟  من چشمام شور نیست ولی برای خودت اسپند دود کن عزیزم
من بعضی وقتها فکر میکنم یه نفر چقدر میتونه منظم و مرتب باشه و با اینهمه مشغله کاری و بچه داری و.. این کارا رو هم بکنه و بقول خودتون مولتی تسک باشه
پوکی استخوان رو که دیگه نگو.من خودم میدونم الان چقدر مشکل دارم ولی از ترسم و پررویی زیاد نمی رم سنجش پوکی استخوان و فکر کنم الان 90 درصد خانومای بالای 40 سال تو ایران به این درد مبتلا هستن. طیبه جان پونه کوهی بیشترین میزان کلسیم رو داره.اگر بتونید حتی شده خشکش رو پیدا کنید و با ماست هر روز بخورید خیلی خوبه

سلام شف طيبه خيلي عزيزم داشتم توي مامي سايت ميچرخيدم اينو ديدم...جالبه كه كسي هم به جز اين يه نفر هيچي نگفته

اين هم لينك صفحه اصلي...كپيش رو هم اين پايين ميذارم....شااااخ درآوردم بخدا

farzaneh1 نوشته است:سلام
با سفيده تخم مرغ از وبلاگ كارگاه آشپزسازي شف طيبه عزيز اما مغرور ميتوان
كيك نارگيلي و فود كيك را درست كرد من سفيده را  فريز كردم تقريبا يك ماه و
بعد اين كيك ها را درست كردم خيلي عالي شد فود كيك فوق العاده كم كالري هم
مي باشد و خوشمزه و نرم و سفيد فود كيك اگه با كرم تارتار درست كنيد بافتش
مثه شيريني نارگيلي ميشه شرمنده بابت اسپمولی آخه شف طیبه کجاش مغروره من
که تا به حال کسی رو ندیدم که همه اطلاعاتشو به این راحتی و با این سخاوت
در اختیار دیگران قرار بده. اونم با این مشغله ای که طیبه خانم داره. هر کدوم از ماها اگه جاش بودیم، اینکارو نمی کردیم.من که عاشقشم

شف جون،
يه سوال
چرا هيچ ايميل و يا اطلاعات تماسي برامون نذاشتي؟
 اينجوري ما چطوري بهت ايميل بزنيم؟
يه سوال ديگه،
آيا بقيه بچه ها هم وبلاگ و سايت دارن؟
مثل مرواريد جان و پريس خانم و اينا؟؟

مر جان جان نه عزیزم من وبلاگ ندارم من شاگرد کوچکی هستم در اینجا
مروارید جون صد البته شایستگی وبلاگنویسی رو دارن ولی خودشون رو بی حوصله میدونن در امر عکاسی مرحله به مرحله
البته من به شدت ادعای بی حوصلگی ایشون رو تکذیب میکنم کاری که ایشون اینجا انجام میدن کم از وبلاگ  نویسی نیست
ایشالله همیشه سلامت باشن
سیستمی که من الان باهاش کار میکنم  مشکل داره نمیتونم عین مطلبو کپی کنم همین قدر اشاره میکنم که باید به پست چگونه کامنت بگذاریم برید پستی که اخیرا طیبه جون گذاشتن اونجا یه ایمیل از همسرشون هست که از اون طریق میتونین با طیبه جون در ارتیاط باشین فکر میکنم
aghayshohar@gmail.cgmail 
البته جواب خیلی از سوالها رو اگه صبور باشین همین جا تو وبلاگ خواهید گرفت
 

 پريس خانم جان،
خيلي ممنون از پاسخ گويي تون،
موفق باشيد

https://profile.live.com/cid-c37f1a25e65f27b7/#!https://skydrive.live.com/?cid=c37f1a25e65f27b7&sc=photos!cid=C37F1A25E65F27B7&id=C37F1A25E65F27B7!158&sc=photos
مشق شب:
کیک 1 2 3 4 با روکش خمیر مارزپیان ،لایه ی باتر کریم برای لای کیک و زیر مارزپیان،و لایه ی میانی کغوکانت.

عالی بود دستت درد نکنه شف جون 

ریحانه جان کاراتون خیلی قشنگه بخصوص این کیک اخری معرکه است
موفق باشین

من کلی خودم رو کشتم تا این کلمه محاسن یادم بیاد، ولی یادم رفته بود!! مغزم شده اندازه نخود دیگه.

مرسی عزیزم از لطفتون به من.

 وااااااااااای !! ریحانه جون شما معرکه هستی !!!تا حالا تو این کارگاه کسی این کیک رو درست نکرده بود
تبریک می گم
خیلی خوب از پس این کیک سخت بر اومدید...
ایشالا تو روحیه ی بچه ها هم یه عالمه اثر مثبت به جا مونده باشه...خوش به سعادتتون

 پریس بانو به پای شما که نمیرسیم.ممنون از تشویقاتون.کلی ذوق زده ام کردید.

 آتنا جان ممنونم ازت بانو.شرمنده ام میکنی.
خیلییییی خیلیییی بهم روحیه دادید.متشکرم ازتون واقعا.

من امروز حسابي با اين كيك انرژي گرفتم
ماشالا ماشالا

سيمين جون پونه كوهي نوع خاصي از پونه است يا هر پونه اي باشه همون خاصيت رو داره؟

آخه من به خوردن كنجد و انجير رو آوردم كه كلسيم خيلي زيادي دارن

اسپم نيست عزيزم نگران نباشيد 
من نه ناراحت ميشم نه بهم بر ميخوره من هدفم از اينكه از كارهام عكس ميگيرم و رو اينترنت ميذارم اينه كه بنده خدايي بهش كمكي بشه و استفاده كنه. ديگه بقيه اش واسم مهم نيست. ازم اسم برن نبرن لينك بدن ندن. خوب بگن بد بگن. هدف نشر علمه 
واسه من همين كه بگن خدا بيامرزدش كافيه

 ممنونم از تشویقاتون.منم انقد انرژی گرفتم از تعریفاتون که نگووو

ما از قديمااااا،هر وقت سرما ميخورديم اينو ميل ميكرديم ،مادربزرگم ميگفت واسه گلو درد و اينا خوبه 

سلام طیبه عزیز یه سوال برای بچم که شش ماهه است میخوام درست کنم برای 2-3 تا بادام چقدر آب بریزم تا برای امتحان درست کنم .  شما فرمودین اولش یه قاشق چایخوری به فرنی اضافه بشه اشکالی نداره بقیه اش تو یخچال باشه تا هر روز ازش استفاده کنم

سه بادام
سه قاشق آب
منآدم خیلی حساسیم
هر روز اینو درست میکردم همون لحظه هم باهاش فرنی میساختم
هر چی میموند روهم میخوردم
فردا از نوتازه اش رو میساختم
البته گفتم که من خیلی حساسم

منم درست کردم تا هدیه بدم به دختر داداش کوچولوم!چون متاسفانه مامانش حوصله این کار هارو نداره!1 لیوان کامل غلیظ درست کردم.گذاشتم تو یخچال.البته مامانم با کلی غیظ داشت چپ چپ نگام میکرد.چیزی نگفت ولی خب آخرش یادم رفت بدم به بابام که ببره واسه خانوم کوچولو.با تفاله هاشم میخوام ژکند درست کنم دیگه!با تشکر از شف جوون!

سلام.میشه بگید چطوری میتونم پستا رو دانلود کنم؟من که هیچ دکمه سبز رنگی اینجا نمیبینم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...