2012/04/30

نوتلاي خانگي



هركي عاشق نوتلاست دستش بالا
*در حال بالا بردن دستها و پاها*
حالا هركي دوست داره هر وقت عشقش كشيد سه سوته تو خونه نوتلا درست كنه دستاش بالا

آره همين كرم فندقي خوشمزه اي كه تو هيچ خونه اي بيشتر از چند روز دوام نمياره... همين رو ميتونيم تو خونه درست كنيم و كلي از لحاظ اقتصادي جلو باشيم (نوتلا روز به روز گرن تر ميشه). و از اون بهتر اينكه كنترل ميزان شيريني و چربيش هم دست خودمونه.
و اينكه اگه واسه صبحانه كودك دلبند تون هميشه نوتلا سرو ميفرماييد مژده ميدم كه نوتلايي كه خودتون درست ميكنيد به مراتب مقوي تر خواهد بود. آخه يه جا خوندم كه ظاهرا توليد كنندگان نوتلا همچين هم صادق نيستن و علي رغم چيزي كه روي شيشه نوتلا نوشته شده ماده اوليه نوتلا شكره و بعد هم روغن و تازه بعدش فندق و كاكائو. پس ما تو خونه نوتلايي درست ميكنيم كه ماده اصليش فندقه بعد كاكائو
رسپيهاي زيادي براي نوتلاي خانگي توي اينترنت هست كه بعضي هاش با شكلات و شكر درست ميشه و بعضيها هم با كاكائو و شكر
من رسپي خودم رو دارم كه با كاكائو و عسل درست ميكنم. دليلش هم اينه كه كاكائو براي بدن مفيدتره تا شكلات. و كنترل شيريني كل نوتلا هم آسونتر خواهد بود.
اين رسپي كه تا لحظات ديگر مشاهده ميفرماييد رو من با ذائقه خودم تنظيمش كردم. شما شيوه كار رو ياد بگيريد كم و زياد كردن موادش ديگه دست خودتون

فندق 1 ليوان
پودر كاكائو 3 ق چ
پودر شير خشك 2 ق چ
عسل 2 ق غ
روغن مايع گياهي 2 تا 3 ق غ
شير سرد 2 تا 3 ق غ





اگه مغز فندق تو خونه داريد كه چه بهتر. در غير اين صورت بايد بشينيد فندقها رو مغز كنيد






اگه فندقها تُست شده هستن كه چه بهتر در غير اين صورت فندقها رو توي سيني فر ريخته و در فر 200 درجه سانتيگراد به مدت 10 دقيقه تُستش كنيد. بعد از فر بيرون آورده ميون حوله (يا دستمال كاغذي حوله اي) قرار داده و مالش بديد تا پوستشون جدا شه. اگه مقداري پوست بهشون چسبيده هم اصلا مهم نيست. بذاريد سرد شن






حالا فندقها رو توي بلندر ريخته و اينقدر ميكسش ميكنيم تا تبديل به كرم شه. شيوه كار رو در پست  نات باتر توضيح دادم

(البته من همين رو به جاي فندق با بادام  يا بادام زميني يا گردو هم درست ميكنم . طعمشون خوبه. ولي بي تعارف ميگم فندق يه چيييييييز ديگه است)






حالا بسته به نياز روغن مايع رو اضافه ميكنيم و به هم زدن ادامه ميديم. من يك قاشق روغن اضافه كرده و ميكس كردم بعد يك قاشق ديگه هم اضافه كردم. پس تصويري كه مشاهده ميكنيد محصول يك ليوان فندق و دو قاشق روغنه (ميتونيد براي اينكه سالم تر شه از كانولا استفاده كنيد. كه من خودم شخصا علاقه اي به اينكار ندارم)





در اين مرحله عسل رو اضافه ميكنيم. من فقط يك قاشق عسل اضافه كردم (اگه عسل رو توي قاشقي كه توش روغن ريخته بوديد بريزيد ديگه عسل به قاشق نميچسبه)
و كاكائو
و شير خشك (اگه شير نيدو در دسترس نداريد حذفش كنيد. اضافه كردن شير خشك يك انتخاب شخصيه)
حالا شروع ميكنيم به ميكس كردن.
كم كم با پالس شروع كنيد و بعد با سرعت كم هم بزنيد. مرتب دستگاه رو خاموش كنيد كه اصطكاك باعث ايجاد حرارت در مواد نشه. چون ممكنه ببره
 اگر احساس كرديد هرچي هم ميزنيد بازم فايده اي نداره يك قاشق ديگه روغن اضافه كنيد در غير اين صورت از بالا بردن چربي نوتلا بپرهيزيد





اگر تا اين لحظه كرمي كه مقابل رو داريد دقيقا بافتش عين نوتلاست كه تبريك ميگم. در غير اين صورت كم كم بهش شير كاملا سرد اضافه كنيد و به ميكس كردن ادامه بديد
هر بار بچشيد اگر نياز بود ميزان عسل رو هم بيشتر كنيد تا به شيريني دلخواه برسيد
دليل اينكه من شير سرد اضافه ميكنم اينه كه حرارتي كه موقع هم زدن در دستگاه ايجاد ميشه ممكنه باعث جدا شدن روغن از ساير مواد شه. با اضافه كردن شير سرد ميتونيد كرم رو دوباره زنده كنيم

و ديگه نوتلاي ما آماده است




كاملا نرم و لطيف و كرمي و فندقي و خوشمزه. من ميتونستم يه كم روانتر بگيرمش تا دقيقا مثل خود نوتلا شه ولي ترجيح دادم كمي سفت تر باشه. غلظتش رو به راحتي ميتونيد كنترل كنيد. با اضافه كردن روغن و يا شير
اگر مايل هستيد كه نوتلا رو خارج از يخچال نگه داريد بهتره شير سرد رو حذف كنيد و فقط با روغن مايع رقيقش كنيد (دليل اضافه كردن پودر شير خشك هم همينه. چون هم رنگ نوتلا روشن ميشه هم اينكه مشكل فساد لبنيات رو نداره)
و اگر هم دوست نداريد خيلي با اضافه كردن روغن چربش كنيد ميتونيد به جاي شير گاو از شير بادام كه در پست قبلي بهش پرداختيم استفاده كنيد
اين نوتلا دو هفته خارج از يخچال و به مدت طولاني داخل يخچال قابل نگهداريه. كه البته بعيد ميدونم كلا بيشتر از چند ساعت دوام بياره
فوق العاده ساده و سريع اما معركه. و بهترين شيوه خوردنش هم .... با انگشته!!!




عنوان عكس: نگرشي بر عكاسي با اعمال شاقه

و حالا انگشت نوتلايي فرزند خود را ليسيده و با ترفندي ايشان را پيچانده و ميريم كه صبحانه روز جمعه رو بزنيم تو رگ

صبحانه ها (و عصرانه ها) ي خوشمزه اي رو براتون آرزو ميكنم

133 comments:

وای عزیز دلم ماشاا..چه بزرگ شدی .. طیبه جون انگار آقا مهدی کوچولوی ما هم  مثل مامان خانومشون عشق نوتلا شدن.
خواهشا" از طرف من اون لپهای خوشگلش رو ببوسید.ما که از اینجا دلمون واسه این فسقلی ضعف رفت
نوتلا خونگی پیشنهاد خیلی خوبی بود شف جان .ممنون که به فکر جیب ما هم هستی ما که نوتلا تو خونمون نیومده نابود میشه

سلام.این خیلی خیلی جالبه. همه موادش قابل دسترسه.حتما درست میکنم

 اولش ندیدم کاکائو رو کی اضافه کردی. می خواستم بپرسم یعنی چیییی؟؟ مگه می شه نوتلا کاکائو نداشته باشه؟ :)))))

راستی یه سوال بی ربط بپرسم؟ من با کلی ذوق رفتم از این لاینرهایی خریدم که کفش مقوا داره و سفته دیگه م قالب کاپ کیک نمی خواد. اما ریسک نکردم و گذاشتمشون تو قالب. منتها 5 دقیقه که تو فر بود مایه ی کیک از زیر و بالا و اینو و اونورش زد بیرون :|
چرا؟
البته یه چیزی بگم؟؟ مایه کیکش کیک شکلاتی بدون شکلات بودا :-"
یعنی چون شل بود اینجوری شد؟ اگه مثلا کیک قهوه که غلیظه بود اینجوری نمی شد؟
یا کلا جنسش خراب بوده؟
کلی ضد حال خوردم :(

وااااااااااااااای ای ول ... خیلی عالیه. من که همین امروز بعد از سر کار می رم درست می کنم. ممنون طیبه جون.
همه عکسا یه طرف، اون عمس آخری یه طرف... ماشالا هزار ماشالا بزرگ شده و حاج آقا  مهدی تپل مپلی شده واسه خودش. بکوچولومون رو ببوس :*)
یه سوال؟ حالا ما که بچه نداریم و شیر خشک هم نداریم می شه بدون پودر شیر خشک کار کرد و از همون شیر سرد استفاده کنم و بذارم تو یخچال!

 سلام وممنون طیبه جون

بچه چه ميدونه نوتلا چيه. فقط ميخواد تو همه چي سرك بكشه. مخصوصا وقتي ميبينه دوربين دست گرفتي
ديگه تقريبا عكس گرفتن واسم غير ممكنه
بله اتفاقا ياد شما بودم كه گفتيد اينقدر گرونه
آخه اينجا هم قيمتها وحشتناك شده

احتمالا جنسش مشكل داشته من چندين بار استفاده كردم اتفاقا با هون رسپي هم كار كردم هيچ مشكلي نداشت

اصلا رنگ تيره اش به خاطر كاكائوه و واسه همينه كه بعضي ها اشتباها بهش ميگن شكلات صبحانه

آخه قسمت آخر رسپی نوشته بودید " انگشت نوتلایی فرزند خود را لیسیده .." منم فکر کردم مهدی جون هم نوتلا رو تست کرده  و دوست داره

من تقريبا 90 درصد اوقات بدون شير خشك درست ميكنم 
 با شير عسلي و يا شير معمولي و عسلمخصوصا وقتي با دو قاشق فندق درستش ميكنيم هم سريع تره هم زود آماده مشه و درجا خورده ميشه اينه كه نگران ماندگاريش نيستم ديگه
پس نگران شير خشك نباشيد
راستي من از وقتي بچه دار شدم فهميدم شير خشك بچه چقدر مزه بدي داره
بچه ما كه شير خشك نميخوره

راستي اگه مامانم بشنوه كسي به نوه اش گفته تپلي منو ميكشه
آخه بچه چون هيچي نميخوره اينقدر لاغره كه بعضي وقتها خودم وحشت ميكنم
ولي خب مثل خودم لپيه كه بيچاره همه لپش رو ميكشن

وااااااااااااااای عالیه!
باورم نمی شه :*

وای!!!!!...خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا منـــــــــــــو بکـــــــــــــــــــــــــــــــــش

 چرا عکس پسرک خوشکلمونو مات کردی که ما درست نبینیمش
:P اخی عزیزمه. ماشالله رسپی نوتلات عالیه مخصوصا که شیرینی نوتلا واقعا واسه من زیاده با اینکه دوست دارم ولی هر موقع خوردم دندون درد گرفتم ممنون خانمی 

سه سوته نه ولی چند سوته اماده شد فکر کردم فندق ندارم ولی دقیقا یه لیوان داشتم اما عقل سلیم کل مقدارو دفعه اول پیشنهاد نمیکرد و حق هم داشت

خب به نظر من بهتره از بلندر واسه پودر کردن فندق استفاده نکنیم  چون هر چی که میکس کنیم اخر دونه های ریز فندق زیر دندون میاد که واسه نوتلا جالب نیست
من ریختم تو بلندر اخر هم روغن پس داد واسه همین رو غنشو جدا کردم موادو ریختم تو اسیاب کوچولوم اینقدر شیر اضافه کردم تا درست شد بعد کم کم روغنی که جدا شده بودو به خوردش دادم البته باید روغنش بیشتر بود ولی صرف نظر کردم پودر کاکائوم دارک بود واسه همین عسل بیشتری ریختم

خیلی خوشمزه بود البته به نظر من طعم فندق به طعم نوتلا غالب بود حالا این حرفم چه معنی میده خودم هم نمیدونم اقای شوهر میگفت نه عین نوتلاست فقط خشکتره 

حالا حکم عقل سلیم چرا درست بود؟

من  نوتلا دادم اقای شوهر تست کنه بعد گذاشتمش رو میز. بعدش میخواستم یه عکس از لپ تاپم به اقای شوهر نشون بدم 
چون نمیدید گذاشتمش رو میز که بهتر ببینه بعد که لپ تاپمو
برداشتم یه چیزی خورد زمین شکست
(پریس در حال گریه بسیار)

اون چیز همون ظرف نوتلا بود 
(باز هم گریه)
پریس زمینو شست. پریس لپ تاپشو تمیز کرد اما پریس دیگه نوتلا نداشت
چون نوتلاش پر شده بود از خورده های شکسته ظرف
:(((

مرسی شف جون. دو باره درستش میکنم

آخــــــــــــــــــــــــــی!!..عزیـــــــــــــــــــــزم
بیا من درست میکنم میفرستم برات خوشحال بشی دوباره
دلم شکست بخدا آخه میدوووونم چه دردیه وقتی اینهــــــــــــــمه واسه یه چیزی زحمت بکشی...بعد لحظه آخررررررر....بمیرم

وااای!چه عالی.خدا قوت عزیزم.طیبه جون من انقدر ذوق زده بودم که تا همین الان دستام بالا بود :دی..خیلی بدی طیبه جون که عکسای نصفه و نیمه برامون میذاری از این پسر خوردنی.خدا حفظش کنه عزیزم.ببوسش.!

 اینکه گفتی با شیرعسلی، می شه بیشتر توضیح بدی؟ جالب شد برام.
یه سوال دیگه اینکه اسم این شیرخشک خاص رو بردی یعنی اگر مارک دیگه باشه نمی شه؟ این شیرخشکه مال بچه س یا مال آشپزیه؟ اصولا فرقی هم می کنن>؟؟
بعد یع چیز دیگه. فندقش اگه یکم نمکی باشه بد می شه؟؟
وای من چقدر سوال دارم :دی

یه چیزی یادم رفت بپرسم. روعن مایع گیاهی شامل روغن آفتاب گردون هم می شه دیگه؟ کنجد و هسته انگور و اینا چی؟؟

طیبه عزیز مرسی بابت این دستور خوب و عالی
فقط ای کاش عکس آخر تار نبود تا ما این آقا مهدی کوچولوی خوشگل رو میدیدم. از همین عکس تار هم معلومه که حسابی نازه. خدا حفظش کنه براتون. از طرف من ببوسش

دستت درست طیبه جونم واقعا محشره، چند روز پیش داشتم فکر می کردم کاش می شد نوتلارو خودم درست کنم ولی بلد نبودم که!!!
حالا که یاد گرفتم کلی ذوق کردم آخه من وباید روزی چند دفعه انگشت توی شیشه کره بادوم زیمینی و نوتلا کنم که به لطفت الان کره بادوم هم اضافه شده و به راحتی و توی سه سوت هر وقت بخوام آمادست و انگشتم تو ظرفش فرو رفته!آخه من خیلی شکمو هستم و اصلا هم کاری به کار رژیم و این حرفا ندارم شما!
ممنون عزیزجون

سلام دستتان درد نکنه از بابت لینکها در مورد خامه  واقعا ممنون

سلام عزیزم دست مریزاد کیه که با این رسیپه ها بتونه مقاومت کنه و درست نکنه در ضمن خانمی شما فراموش کردید حالا که بچه مون صبرش رو زیاد کرده و اجازه میده مامانیش بیشتر به ما بیچاره ها توجه کنه یه عکس خوشکل از اقا کوچولومون به عنوان جایزه بگذاری مادر راستی طیبه جان یک قوالایی داده بودی یه چیزایی برای اونایی که مثل من مشکل کلسترول دارند بذاری مادر شرمنده از بس که رسیپه هات تکه خوبی دردسر داره دیگه میبوسمت میبوسمش 
مریم

مشق شب :

طیبه جووووووووووووووووون

https://profile.live.com/cid-4caa14d7a92ba818/#cid=4CAA14D7A92BA818&id=4CAA14D7A92BA818%21356&sc=photos 

لینک دستور:

http://www.cheftayebeh.ir/2010/05/blog-post_10.html 

مقش شب:

حلیم بادمجان:

https://public.sn2.livefilestore.com/y1p0YgkdCNu-j8FynwTxrWzE6bXqFg_pdmRfK7Qj9mAOVFnnUeMkb6Zp24wKvQFKB3g28nPxwVmj5KHbPigSAU59Q/DSC_9373.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://www.cheftayebeh.ir/2012/02/blog-post_23.html

مشق شب:

رول حلوا

https://skydrive.live.com/?cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21242&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21269&sc=photos
..
من عمدا زیاد حلوا لاش میذارم...آخه این آقای شوهر ما اینجوری پرملات دوست دارن!!!...مث نقل و نبات میره بالا یه نفس

رویا جون،

دستتون درد نکنه. خیلی هوس انگیز شده. من در مقابل حلوا خیلی ضعیف النفس هستم!!
فقط یه موردی رویا جون. شما که مشق شب زیباتون رو فقط اینجا گذاشتید و نه توی مبحث خودش!!

اینجوری دوستان دیگه از دیدن مشق زیباتون محروم می شن.

:D

آخـــــــــــی پریس جــــــــــون،

من در اینجور مواقع مطمئنم که این جور اتفاق ها بی دلیل نمی افتن. صلاح در این بوده. مادربزرگ ها می گن قضا بلا بوده، من هم!!

:D

تنتون سلامت و دوباره درست کنید.

من چند وقت پیش ها می خواستم صبحانه بخورم، ظرف کره که چینی بود از دستم افتاد و شکست، تکه هاش تا روی کابین آشپزخونه هم پریده بود. بعد فکرش رو بکنید که اون کره، آخرین کره ای بود که من از فریزر درآورده بودم و دیگه کره ای توی خونه نداشتم. بعدنش با گریه فراوون مجبور شدم صبحانه ام رو بدون کره بخورم که این خودش یک فاجعه است!!

باهاتون هم ذات پنداری می کنم.

سلام شف عزيز! يعني من به قربان نتلااااااااااااا
بعدشم من نميدونم چرا اينقدر براي اومدن به اينجا مكافات دارم. اون روز هم كه با هزار بدبختي عكس كيك تاج فرانكفورتي نازنينم را گذاشتم ولي ظاهرا ديده نميشد. نميدونم چرا ؟
بهرحال ما همچنان به اينجا مياييم و مشقهاي خود را انجام ميدهيم.
موفق باشيد
شاگرد آشپزي

شف طیبه عزیزم با این که همیشه وبلاگتون رو می خونم و تو لیست ریدرم هم دارم اما این اولین بار بود که یکی از دستورات شما رو درست می کردم.
متاسفانه موفق نبودم چون :
اولا فندوق های من روغن پس ندادن. هر چقدر که میکس کردم بازم دون دون و بی روغن بود :(
ثانیا از نظر من نوتلام طعم پودر کاکائوی خام می داد
بافتش اصلا شبیه نوتلا نشد و من مجبور بودم با شیر و روغن تنظیمش کنم.
نمی دونم ایراد چی بود و چرا اما برای منی که شب خواب نوتلا میبینم یه شکست خیلی بزرگ به حساب میاد.

شاید یه روز دور از چشم همسر باز هم آزمون و خطا کردم. اما اگر ایرادی تو کارم بوده که شما می تونید تذکر بدید ممنون می شم.

قربانت

واااااااااااای چه عالی.ممنون طیبه

واااااااااااااااااااای چه عالی. ممنون طیبه جون

شير خشك نيدو شير خشك بزرگسالانه
البته كودكانش هم موجوده ولي اينجا زياد پيدا نميشه
ماركهاي ديگه هم تيست كردم طعمشون تقريبا تو همين مايه هاست
ولي شير خشك بچه فكر كنم به دليل اينكه توش مواد معدني و اين چيزا داره مزه زنگ آهن ميده. اصلا نميتونم تحملش كنم

بله اگه فندقش شور نيست  بهتره كمي نمك اضافه شه كه شيرينيش رو بهتر نشون بده
من ننوشتم چون خودم نمك اضافه نميكنم. اما معمولا با آجيل شور درستش ميكنم

من چون عسل خالي خالي نميخورم و صبحانه هم فقط سريل ميخورم بعضي وقتها ميرم ميبينم آقاي شوهر عسلها رو تموم كرده
اينه كه چون دوست ندارم توي نوتلا پودر قند بريزم با شير عسلي (كه هميشه تو خونه دارم و آقاي شوهر هم بهش لب نميزنه) شيرينش ميكنم
ميزانش ديگه بستگي به ذائقه داره
فقط با عسل جايگزين ميشه

آفتاب گردون و ذرت بله
ولي كنجد و يا زيتون يا ... ممكنه به خاطر داشتن طعم كمي مزه نوتلا رو عوض كنن
ميتونيد كم استفاده كنيد

و البته خود نوتلا ميگه كه از روغن پالم استفاده ميكنه

اين عكسه اتفاقي گرفته شده
من شيشه رو دست گرفته بودم كه ازش عكس بگيرم دوربين جلو چشمم بود و داشتم يه دستي تنظيمش ميكردم كه يه دفعه ديدم بك گراوند عوض شد. تا به خودم جنبيدم ديدم بچه هم تو عكس افتاده وقتي دوربين رو گذاشتم كنار ديدم دست بچه تو شيشه نوتلاست
وگرنه هدف عكاسي از كودك نبوده

منم رژيم رو زياد قبول ندارم و معتقدم بايد بخوري و بسوزوني

مريم جون دارم رو ماماني خانم تستشون ميكنم
آخه ميخوام خيالم راحت باشه كه كيفيتش خوب باشه . چون معمولا چربي رو هم پايين ميارم. يعني تخم مرغ كه ندارن. شكرش هم كه كم شه چربيشم پايين مياد و كره حذف ميشه چيزيش نميمونه. واقعا بايد رسپيش خوب باشه كه بشه به عنوان يه كيك خوب روش حساب كرد. اينه كه صبر كردم وقتي خيالم راحت شد پستش كنم
بهتره يكي دوتا رسپي خوب و خوشمزه داشته باشيم تا چندتا رسپي تقريبا خوشمزه

منم هميشه ميگم خدا رو شكر كه به جون نخورد
آدم دلش ميسوزه ولي من هميشه تصورم اينه كه ببين ديگه چي ميخواسته سرمون بياد كه با اين همه صدقه اي كه مرتب ميديم و آيه الكرسي و چهار قل كه ميخونيم باز اينهمه بلا سرمون مياد
مثلا يه چيزي شنيدم كه وحشت كردم... يكي از اقوام آقاي شوهر يه بچه يك و نيم ساله داره. بچه تو آشپزخونه كنار مامانش كنار يخچال داشته از ليوان آب ميخورده. ليوان از دست بچه ميافته. همون لحظه برق هم ميره. بچه هم ميافته رو ليواني كه شكسته بوده. طفلي دستش چندين بخيه خورد
من اين رو كه شنيدم خدا رو هميشه شكر ميكنم كه وقتي چيزي از دستم ميافته و پودر ميشه (پيركس كه ميافته زمين دقيقا پودر ميشه) هيچ چيم نميشه و سالم و سلامتم

براي اينكه يك كم بيشتر وحشت كني دو هفته بعد از اين جرياني كه تعريف كردم دقيقا همين اتفاق واسه يه بچه ديگه ميافته. تيكه ليوان ميره تو قلب بچه و بچه درجا ميميره
من هر موقع ليوان دست مهدي ميبينم ياد اون بچه ميافتم. ولي نميشه ليوان از دست حاج آقاي ما گرفت. همه چي به جونش بسته

بازم خدا رو شكر ميكنم كه طوريتون نشد

و اما نوتلا
بله دقيقا به جنس و قدرت بلندر بستگي داره
ولي اگه مثلا با دو قاشق فندق درستش كني ديگه هم كاملا نرم ميشه هم اينكه سريعه
و البته خيلي كمك ميشه اگه فقط با پالس كار كني. يعني بلندر رو رو سرعت نذاري. فقط پالس بزني
من با همه مغزها امتحان كردم روغن ميندازه. فقط با گردو روغن نميندازه. كه طعمش زياد عالي نيست البته

روغن رو جدا نكن. با همون ميزان روغني كه داره شير سرد رو اضافه كن درست ميشه
اين عكسي كه من ميبينم با يكي دو قاشق شير ديگه كااااملا كرمي و نوتلايي ميشده
پريس جون ديگه به اين تجربه تلخ فكر نكن 
من تقريبا هر روز عصر دارم نوتلا درست ميكنم پس مطمئن باش خيلي ساده است

من فقط دعا ميكنم كه مشكل بر طرف شه و شاهد كارهاي زيباتون باشيم

به نظرم كمك بزرگيه اگر با دو قاشق فندق انجامش بديد. من معمولا بيشتر از يك دقيقه هم وقتم رو نميگيره
كم كم پالس بزنيد
اگه موفق شديد نات باتر درست كنيد پس حتما نوتلا رو هم ميتونيد درست كنيد
آخه درست كردن نات باتر تخصص يا رمز و رازي نداره. فقط يه آسياب يا بلندر قوي ميخواد
بايد يه كرم نرم و لطيف ايجاد شه. بقيه اش رو با ذائقه ميتونيد تنظيم كنيد
اگه از طعم كاكائو خوشتون نمياد به جاي كاكائو و عسل توش شكلات مذاب بريزيد
ولي اصلش همينه كه فندق تبديل به كرم بشه بقيه اش حله

سيمين جون شما كه بيشتر وارديد... عسل براي نوزاد مثل سم ميمونه
آجيلها هم بهتره در سنين پايين به بچه داده نشن چون امكان آلرژي وجود داره حتي بادام زميني رو ميگن تا شش سالگي نديد به بچه
كاكائو هم هنوز زوده

البته من از اون مامانها هستم كه اجازه نميدم كسي به بچه چيزي بده خودم هم هيچي بهش نميدم
گذاشتم يك سالش بشه بعد كم كم شروع كنم
كلا زيادي حساسم. خودش هم كه هميشه مريضه و اشتها نداره
اين چند روز هم كه سرما خورده بدتر شده همه چي رو تف ميكنه
كلا دلم خونه

یه سواله بی ربط دارم نمی دونم کجا بپرسم شف جان
وقتی دور کیک رو خامه کشی می کنیم موقع انتقال به ظرف سرو چطوری منتقلش کنیم که پایین ترین ردیفه خامه که مماس با بشقابه دست نخوره و خراب نشه خصوصا اگه شکوفه زده باشیم

امروز بالاخره درستیدمش
فوق العاده بود واسه همین از عصری تا حالا خودم رو توش غرق کردم ، مثل ندیده ها همه ش سر یخچالم،خداییش نوتلام مفت دراومدش تاز از اصلشم خوشمزه تر شدش!!!
من که عاشق هر دوتاتونم هم نوتلا هم تو الانم فکر کنم دارم ذوق مرگ میشم

من فکر میکردم شکوفه زدن مال مرحله آآآآآآآخره که ناصافیها رو بپوشونه :O

من فکر میکردم شکوفه زدن مال مرحله آآآآآآآخره که ناصافیها رو بپوشونه :O

طیبه جان، میخواستم بدونم سراغ مکرون نمیرید ؟
من شف داخلی سراغ ندارم که رسپی مطمئنی رو داده باشه، یا تست کرده باشه
هرچی ما تهیه کردیم خمیر شد و چسبید به ظرف
خلاصه که شدیدا التماس دعا داریم

سلا شف جون من ی سوال دیگه هم دارم ببخشید اگه جاش اینجا نیست .میشه بگید که شما آموزش خرمای کمربندی رو داشتید یا نه؟ چون من که هر چی میگردم پیداش نمیکنم اگه میشه لطف کن و سوال قبلیم رو هم جواب بده

سلام. من مدت هاست مشتری این کارگاه هستم. اینکه آشپز شدم یا نه رو نمی دونم. اما چون همیشه اینجا رو با گودر می دیدیم، نمی تونستم از زحماتتون تشکر کنم. من خیلی غذاها و کیک های شما رو درست کردم. همه شون هم خیلی خوب بودن. اصلا خیلی دستورات رو به صرف اینکه دستور شماست درست می کنم و از اول مطمئن هستم که خوب میشه. می خوام ازتون تشکر کنم به خاطر همه مهربونی هاتون. امیدوارم که همیشه شاد باشید. راستی گل پسرتون خیلی نازه. خوش به حالش با این مامان و البته مادربزرگ هنرمند. منم منتظر نی نی هستم....

من یه سوالی دارم
میخوام یک تارت یه تکه درست کنم
شکل تارت میگو مثلا
اما فیلیتگش کرمی و میوه ای باشه
سوالم اینه که از رسپی کدوم تارت استفاده کنم که ریسکی نباشه
البته یه کم تو تارت تجربه دارم
قبلا تارتلت استوایی رو ساختم و هاوارتی که خیلی خوب بود
نظر شماها چیه؟
قالبم 26 سانته
 کراستش مدنظرمه که مناسب کرم و میوه باشه و خرد نشه
  نمیدونم کراست هاوارتی رو میشه برای تارت میوه هم استفاده کرد
شیرین نیست آخه
میشه لطفا یک کراست از رسپی ها رو پیشنهاد کنین
مرسی

من یه سوالی دارم
میخوام یک تارت یه تکه درست کنم
شکل تارت میگو مثلا
اما فیلیتگش کرمی و میوه ای باشه
سوالم اینه که از رسپی کدوم تارت استفاده کنم که ریسکی نباشه
البته یه کم تو تارت تجربه دارم
قبلا تارتلت استوایی رو ساختم و هاوارتی که خیلی خوب بود
نظر شماها چیه؟
قالبم 26 سانته
 کراستش مدنظرمه که مناسب کرم و میوه باشه و خرد نشه
  نمیدونم کراست هاوارتی رو میشه برای تارت میوه هم استفاده کرد
شیرین نیست آخه
میشه لطفا یک کراست از رسپی ها رو پیشنهاد کنین
مرسی

تيكه هاي كوچيك از كاغذ روغني ببريد
دور تا دور ظرف سرو بچينيد
كيك رو روش بذاريد
خامه كشي رو انجام بديد
شكوفه ها رو بزنيد
كار كه تمام شد دونه دونه تيكه هاي كاغذ روغني رو از زير كيك بكشيد بيرون
بايد كوچيك باشن كه راحت با يه حركت بيرون كشيده بشن
اينطوري زير كيك تميز و شيك ميشه

و البته ميتونيد لايه "كرام كوت رو روي يه ظرف ديگه انجام بديد و بعد به ظرف سرو منتقل كنيد. و باز با همون شيوه كاغذ روغني تزئينش كنيد
موفق باشيد

خيلي خوشحالم كرديد 
ايشالا هر چي درست ميكنيد عالي شه

فقط مواظب باشيد مثل من نشيد كه هر روز عصر نوتلا درست كنيد آخه اعتيادآوره
البته به مراتب از اسنكهاي ديگه سالمتر و مقوي تره 

يه رسپي واسه شكلات صبحانه هم دارم كه اونم چيز خوشمزه ايه و آدم رو معتاد ميكنه. از بچگي درست ميكردم و چيز جالبيه شايد يه بار عكس گرفتم ازش
ولي نوتلا يه چيز ديگه است
احسنت

والا من الان دو ساله كه قصد دارم درستش كنم
پارسال همون موقع كه تيراميسو رو درست كردم قرار بود فرداش مكرون درست كنم كه حالم بد شد و نتونستم
الانم متاسفانه نميشه چون يه كاريه كه بايد كمي دقت داشت و بهش رسيدگي كرد كه با بچه كوچيك نميشه
تو برنامه است
مثل هميشه بايد صبور باشيد. خدا بزرگه

متوجه منظورتون نميشم
ولي اگر روي كتگوري خرما كليك كنيد تمام رسپيهاي خرمايي كه انجام دادم رو ميبينيد
اگر هم منظورتون رولته كه بله رولت رو پست كردم

انشالا كه فرزند صالح و سالمي خواهيد داشت. خوبي از خودتونه. انشالا كه در كنار كودكتون زندگي خوشمزه و شيريني رو تجربه كنيد

بله اون كراست عالي برش ميخوره و بي دردسر و تضمينيه
لزومي نداره شيرين باشه فيلينگش رو شيرين ميگيريد با هم يه تناسب ايجاد ميكنه
و البته ميتونيد دو قاشق شكرش رو هم زياد كنيد
البته تارت انبه و ليمو رو ميتونيد مشاهده كنيد. فقط برشش يه كم تخصص ميخواد
معمولا براي تارتهاي شيرين از كراستهاي با نسبت كره بالا استفاده ميشه كه پوك و شكننده است و طعمش رو عالي ميكنه اما كار باهاش سخت تره  و در نهايت برشش به اون زيبايي نيست
اگه با اون تارت استوايي مشكلي نداشتيد اون هم يه گزينه عاليه

مرسی استاد
یعنی پس کراست هاوارتی رو بسازم و یا استوایی رو
به نظرتون برای قابل 26 سانتی تارت من مقادیر داخل رسپی استوایی جواب میده ؟
ممکنه کم بیاد؟
اطراف قالبم چین میخوره
مقادیر هاوارتی که کم میاد درسته؟

بسیار عالی و حرفه ای .... ممنون طیبه جان که رسپی های جدید و خلاقانه برامون میذاری.

سلام شف عزیز
واقعا عالی بود .هم فوق العالده آسون هم بسیار خوشمزه. البته منم همون مشکل یک دست نبودن رو داشتم . با بلندر درست کرده بودم . گرچه قبلا کره بادوم درست کرده بودم و یک دست بود . دفعه بعد با دو قاشق درست میکنم شاید مشکلم حل بشه . در کل بسیار عالی و خوشمزه.
من هم مشتاق دیدن پسر نازت هستم در ضمن.
متشکرم برای وقت و انرژی که صرف میکنی .

بعيد ميبينم كم بياد هر دو رسپي مقدار خوبي خمير به آدم ميده
تازه هرچي كراست نازكتر باشه تارت خوشمزه تر ميشهبراي تارت شيرين اون تارت استواييه رو توصيه ميكنم

احسنت
بله با مقدار كم كه واقعا سريع ميشه و مجبور هم نيستيم هي درش رو باز كنيم و هم بزنيم و باز بلند كنيم
و مرسي

درسته عزیزم در مورد عسل و بادام زمینی می دونستم ولی مامان من همزمان با شروع غذای کمکی مغزها رو به دخترم میداد. حالا هر کسی شیوه خودش رو داره. عزیزم شما توی همه کاراتون دقیق و منظم هستید
اینقدر حرص نخور طیبه جون بچه داری خیلی سخته میدونم و از همه بدتر غذا نخوردن بچه هاس . انشاا.. تنش سالم باشه

بله حق با شماست مثلا همين جريان آلرژي بادام زميني در ايران رايج نيست و خارج از كشور حاده. ولي من تا يادمه ما بچگي بادام زميني نميخورديم. اما بايد از مامانم بپرسم مطمئن شم

طیبه جان من 3 بار این نوتلا رو درست کردم ولی همون مشکله دون دون بودنو داشتم چون همه ی فندقام میچسبید به بدنه داخلیه ظرف و هیچی با تیغه ها در تماس نبود
میشه بگید مارکه دستگاهتون چیه و اگه امکانش بود عکسشم بذارید؟

الان دیدم تو پست نات باتر گفتید کنووده

دستتون درد نکنه با رسپی های عالی من درست کردم عالی شد خیلی خوشمزه بود حتی از نوتلا 
خوشمزه تر بود چون شیرینیش کمتر بود .

با كنوود جوا ب داده
با براون جواب داده
با مولينكس جواب داده
حتي با ماركهاي معمولي مثل نيما هم جواب داده
رمزش كار اينه كه هر سي ثانيه بايد با قاشق مواد رو از ديواره جدا كرده باز هم بزنيم
اگر موادتون زياده ممكنه حتي نيم ساعت هم وقتتون رو بگيره . ولي اگه با مقياس كم كار ميكنيد در حد 5 دقيقه بيشتر وقت نميگيره
در هر صورت بايد بارها با قاشق هم بزنيم و باز ميكس كنيم. فقط اينجوري جواب ميده

راستي با براون از همه سريع تر ميشه درستش كرد . به نظرم موتورش بهتره

خيلي خوشحالم
نوش جان

من هم نوتلا رو درست کردم اما اونطور که باید رقیق  نشد! در واقع به خاطر اشتباهم توی استفاده از آسیاب بود! با خوندن کامل کامنت بچه ها و جوابهای شما، فهمیدم فندقم موقع آسیاب کردن به روغن افتاده .
اما ببه همین زودی نسخه صحیح و کاملش رو درست می کنم.
خسته نباشی طیبه جان و ممنون :)

در همون مرحله اول فندق به روغن نميافته
يعني اول بايد اينقدر فندق رو بلند كنيم كه كرم مانند شه بعد كه بقيه مواد رو اضافه كرديم ممكنه به روغن بيافته كه با شير سرد مشكل حل ميشه
انشالا كه درست شه

مقش شب:

 https://public.sn2.livefilestore.com/y1prPjBw-WUxSSvDcoT-JtSJBf1g9USNs8BnOImP9QR8HqEhEkAZIedBz3HtQ5-IBmasiIJdjPDbiAAW900kskCWA/DSC_9930.JPG?psid=1

من با سه یا چهار قاشق فندق امتحان کردم. بلندر من چند وقتی بود که صداهای مشکوکی می داد. من دیدم که با این مقدار نمی شه توی بلندر خوب کار کرد، با توجه به صداهای مشکوکش!! اول فندق ها رو در آسیاب کوچک بلند کردم و بعد برای انجام بقیه عملیات ریختم توی بلندر. بلندر در آخرهای کار به لقاءا... پیوست. نتیجه کار باید کمی کریمی تر می شد که دیگه بلندره همکاری نکرد. همونطور که می بینید من کمی جوگیر شدم و پودر کاکائوم رو زیاد ریختم. به جای شیر هم من مخلوطی از شیر و خامه رو استفاده کردم.

همه چیز خوب و سریع و بسیار عالی و خوشمزه.

دست شف درد نکنه.

تسليت عرض ميكنم انشالا كه بقاي عمر ساير وسايل برقي باشه
مرواريد جون من مرده اين "پراپ" شما هستم. يكي از اساسي ترين اصول فودوگرافي همين پراپه كه شما ماشالا هزار ماشالا تكميل هستيد

يه تجربه در مورد زيادي ريختن كاكائو بگم. البته چندين تجربه است چون من هيچوقت از تجربياتم درس نميگيرم.... وقتي كاكائوش زياد شد شير عسلي توش ميريزيم. بعد شيرين ميشه كاكائو ميريزيم. بعد تلخ ميشه عسل ميريزيم. بعد غليظ ميشه شير ميريزيم
اين قصه سر دراز دارد
:p

سلام
طیبه جان من امروز نوتلا درست کردم، اما چون روزه‌ام هنوز نچشیدم. از خواهرم برای تستر استفاده کردم گفت خیلی خوشمزست. مرسی :)
اما بعد که خواهرم رفت دیدم بافتش یکم بهتره نرمتر بشه. شیر سرد اضافه کردم و میکس کردم. اما بعد که بازش کردم دیدم خیلی سفت تر شده و روغنش جدا شده. حالا بافتش تیکه تیکه شده و روغنش جدا شده.
فکر میکنم زیاد روشن گذاشتم درسته؟ خرابکاری کردم :( گوش نکردم که مرتب خاموش کنم
الان راه چاره‌ای دارم؟

بله به خاطر گرماي ايجاد شده بريده
بذاريد سرد شه كمي هم بزنيد كمي شير اضافه كنيد كمي هم بزنيد انشالا كه درست شه
كلا رمزش اينه كه زياد گرم نشه
من مرتب درست ميكنم مطمئنم  راهش همينه

من همین جا اعلام می کنم به حق همین روزهای ماه مبارک که به حرفهای استاد اعظم، سرآشپز طیبه جداً ،عیناً، دقیقاً ، کاملاً و گوش بدید. چون بدجوری چوبشو خوردم، اون هم موقع درست کردن این نوتلای خانگی هیجان انگیز...
بنده غذاسازم رو از دست دادم و موتورش سوخت :(
فقط و فقط به خاطر اینکه عجله کردم و پالس های کوتاه رو رعایت نکردم :(
باعث شد سفت بودن فندقها به موتور فشار بیاره و من هم برای کمک به غذاساز اونو یه کوچولو تکونش دادم...
حالا غذاسازم تو کابینت نشسته تا ببریمش خدمات پس از فروش اما روم نمی شه بگم چه بلایی سرش آوردم :)

طیبه جون سلام
برادر من نمیتونه فراورده های لبنی بخوره، میخواستم براش اینو درست کنم ولی ورژن گیاهیشو... آیا میشه بجای پودر شیرخشک از کافی میت نان دایری
(non dairy coffee creamer)
 و بجای شیر از شیر بادام استفاده کرد؟
مرسی

مرسی طیبه جان برای کمکتون
در اینکه راهش همینه که شما میگی که اصلا شک ندارم
حتما امتحان میکنم
بازهم واقعا ممنون

آخي بميرم 
ميدونم چي ميكشي يعني هيچي بدتر از اين نيست مخصوصا واسه من و شما كه زندگيمون با همين ميچرخه
منير جون من معمولا يه دونه از اين ارزونهاش رو ميگيرم كه اگه بسوزه جيگرم كباب نشه
البته الان دو ساله فرصت نكردم برم بازار دنبالش اينه كه دارم از ماركدارهاش استفاده ميكنم و هر بار نگرانم يه وقت بلايي سرشون بياد
خلاصه منير جون يه الكيش رو واسه اين جور مواقع كه ميخواي ازشون بار كشي داشته باش  به نظر من كه هزينه اضافي نيست
بيچاره ها معمولا هم يكي دو سال عمر ميكنن
قبلا نيما بود بعد شد نينا الان ميگم يه دو ساليه دنبالش نرفتم  ولي قيمتهاش زير ده تومن بود
البته الان بايد گرونتر شده باشه
دعا ميكنم به زودي درست شه

بله شير بادام شير سويا شير نارگيل
شير خشك هم نخواستيد اضافه كنيد مهم نيست اصلا حذفش كنيد كوچكترين مشكلي پيش نمياد

طیبه جان سلام
یه سوال برام پیش اومد، مرحله ای که میخوایم روغن اضافه کنیم باید فندق ها کره شده باشن یا در حدی که کمی خمیرمانند مثل عکس چهارم شما شدن کافیه؟

 سپیده جون،
 
از اونجایی که نوشته بودید در حال خوندن رسپی های وبلاگ هستید، بهتون پیشنهاد می کنم حتما قسمت کامنتهای پست ها رو هم بخونید. دوستان شاید باورشون نشه که قسمت کامنتها چقدر پر بار هستن.

مثلا در قسمت کامنتهای همین پست، سوال شما رو منیر جون هم پرسیده بودن:

من هم نوتلا رو درست کردم اما اونطور که باید رقیق  نشد! در واقع به خاطر
اشتباهم توی استفاده از آسیاب بود! با خوندن کامل کامنت بچه ها و جوابهای
شما، فهمیدم فندقم موقع آسیاب کردن به روغن افتاده .
اما ببه همین زودی نسخه صحیح و کاملش رو درست می کنم.
خسته نباشی طیبه جان و ممنون

جواب شف:

در همون مرحله اول فندق به روغن نميافته
يعني اول بايد اينقدر فندق رو
بلند كنيم كه كرم مانند شه بعد كه بقيه مواد رو اضافه كرديم ممكنه به روغن
بيافته كه با شير سرد مشكل حل ميشه
انشالا كه درست شه

---------

اگر هم وقت خوندن کل کامنتها رو ندارید با زدن دکمه

strg

و

F

به صورت هم زمان در صفحه اتون یک جای کوچک برای سرچ باز می شه و شما می تونید کلمه مورد نظرتون رو توی اون تایپ کنید و اتوماتیک در کل صفحه اون کلمه پیدا می شه و به صورت رنگی قابل دیدنه.

بسته به نوع مرورگرتون، یا کل کلمات پیدا شده رنگی قابل دیدن هستن و یا فقط اولین کلمه پیدا شده، رنگی فقط رنگی قابل دیدنه.

در این صورت شما وقتی روی دکمه انتر

Enter

که بزنید به آخر صفحه و یا بهتره بگم پایین صفحه هدایت می شید و باقی کلمات پیدا شده رو به صورت رنگی می بینید.

امتحان کنید، اگر سوالی بود حتما بپرسید.

مرسی عزیزم برای راهنماییتون
حقیقتش اکثر اوقات کامنتها رو میخونم و اگر چیزی بخوام درست کنم هم حتما میخونم اما اینبار بعد از خوندن سوال منیر جان میخواستم در واقع با اون عکس مقایسه کنم
بازم شرمندم اگه سوالم تکراری بود، به پای استرس تازه کار بودن بذارید
الان که شما تأکید روی همون کامنت کردین مطمئنتر شدم و جوابمو گرفتم، بازهم ممنونم :)

سلام من تازه با اینجا اشنا شدم و زیاد هم با اشپزی میونمم خوب نبود ولی کارهای شما خیلی قشنگ و جالب اند و همچنین گذاشتن فایل پی دی اف هر موضوع امیدوارم بیشتر بذارین مرسی.

خوشحالم كه مفيد واقع شده

سلام
دیشب نوتلا درست کردم
ولی خوب نشد
فکر کنم پود کاکائوش زیاد بود آخه خیلی رنگش سیاه شد و تلخ شده بود برای دفعه بعد 2 ق چ بریزم؟
من عسل و شیرینی رو دوست دارم میشه عسل بیشتر بریزم؟
راستی شیرخشک نداشتم چون شما گفتید میشه حذفش کرد حذفش کردم
یک مشکل دیگه داشتم اینکه مغز فندق هام هرچی زدم له و یک دست نشدن ولی حسابی روغنی شده بودن بعد از هردفعه که صبر می کردم و دستگاه رو خاموش میکردم و دوباره شروع می کردم به زدنش یک کم که میزدم تا له بشه سر بلندر رو که بر میداشتم بخار بود نمیدونم دود بود نمیدونم از تو بلندر می اومد بیرون
ولی خدایی خوشمزه شده بود
مهرزادم (پسرم رو میگم )همون موقع 2-3 قاشق رو خوشکل و با لذت خورد هنوز می خواست چون شب بود بهش ندادم  ولی امروز رو نون تست زدم و تو کیفش گذاشتم برا مهد
امروز خونه برم برا نان نوتلا ازش استفاده می کنم
مرسی مرسی و مرسی

بله حتما با ذائقه تنظيمش كنيد
من خودم دوست دارم تلخ باشه چون همه چيزهاي شكلاتي رو تو مايه هاي طعم شكلات تلخ درست ميكنم

بله طفلي آسيابتون بهش فشار اومده
براي اينكه كمك بشه يه قاشق يا چند دونه فندق رو آسياب كنيد توي يه كاسه بريزيد
اينطوري سرعت بالا ميره و بهتر خميري ميشه و فشار هم بهش نمياد
بعد كه كرم فندق آماده شد همه رو بريزيد توش و نوتلا رو درست كنيد

يه روش ديگه هم من دارم كه كلا هر بار خيلي كم درست ميكنم  كه زياد هم نخورم

من بلندر ندارم. واسه همین فندقارو با مولینکس(مولینکس همون دستگاه 1-2-3) له کردم.اماهرکار کردم اونجور که باید، مثل نات باتر در مرحله آخر .به روغن نیفتاد
  واسه همین من بیخیال شدم و با همون حدی که فندقا آسایب شده بود بقیه موادش رو اضافه کردم. 
بد نشد. اما عوض مزه نوتلا ، مزه این شکلات صبحانه های آشغال ایرانی رومیده :D

جاي نگراني نيست انشالا درست ميشه
تجربه همه چيز رو درست ميكنه

شف طیبه عزیز این شکلات نوتلای من هستش با رسپی عالی شما باید بگم تقریبا هر هفته درست می کنم و برای دوستام هم به عنوان هدیه به جای شیرینی می برم که کلی عاشق داره این جا . با اجازتون فقط این آخری ها عسل رو با شیر عسلی عشقم عوض کردم و به جای عسل شیر عسلی می زنم . خیلی خیلی دوس می دارم . برای من که حتی نیازی به اضافه کردن شیر سرد نشد و خیلی خوش فرم و خوشگل در اومد . خیلی خیلی ممنون 

با مهر و احترام به شما بانوی بزرگوار 

مممممممممممممممممممم عاليه
حتي تصويرش  هم خوشمزه است
احسنت

اینم از نوتلای من :)
البته بازم توو مغازه چشمم به اون شیشه ی نازنین بیفته دست و پام به لرزه میفته
ولی این رسپی عالیه برای کوچولو ها که هم کیف کنن هم یه غذای مقوی نوش جون کنن
مرسی شف ِ پنجه طلا :*

واي چه عروسك نازي
راست ميگيد والا آدم همه اش دوست داره بخره
ولي من فقط سالي يكبار به مناسبت روز جهانيش ميخرم كه سنت شكني نكرده باشم. بقيه موارد جلوي خودم رو ميگيرم
به قول شما واسه بچه ها. من چند ماهيه با انواع مغزها و همينطور تركيب سه مغز دارم حداقل سه روز در هفته درست ميكنم. هر چند كه مهدي يه ليس هم به زور ميزنه ولي خب من تلاش خودم رو ميكنم

احسنت

سلام خسته نباشید دستتون درد نکنه به خاطر رسپی جالب و خوشمزه اتون
قبلا هم گفته بودم که من یه دختر 12 ساله دارم که به آشپزی و شیرینی پزی هم خیلی علاقه منده و دوست داره توی کارا به من کمک کنه البته فکر کنم تقریبا بیشتر مامانا دوست ندارن کسی به مقر فرماندهی شون که آشپزخونه باشه سرک بکشه چه برسه به این که توی کارا دخالت هم بکنه خلاصه از دهنم در رفت گفتم اگه امشب که می ری کلاس موسیقی فندق
البته من سفارش فندق خام دادم
خلاصه اگر فندق هم بخرید برات نوتلا درست می کنم حالا ما یه چیزی گفتیم اما اون قضیه رو کاملا جدی گرفت و خلاصه مجبور شدیم با هم ساعت 21 بریم توی آشپزخونه مخلوط کن یا همون بلندر رو بیاریم و با استفاده از رسپی شما و کم و زیاد کردن مواد به نوتلا دسترسی پیدا کنیم از بس دخترم مواد رو کم و زیاد کرد و ازش چشید وقتی به نوتلا رسید دیگه اشتهایی برای چشیدن طعم اصلی نداشت.
نکته ای که این جا قابل توجه هست و البته بیشتر دوستان هم به اون اشاره کرده بودند استفاده از آسیاب برای خمیری شدن بهتر فندق ها به جای استفاده از بلندر بزرگ هست که من آسیاب رو در دسترس نداشتم البته داشتم اما تنبلی باعث این شد که یک لیوان فندق رو یک جا داخل بلندر بریزیم و به هر حال اون بافت یکنواخت و خمیری رو به ما نداد یه اعتراف دیگه هم بکنم که از فندق خام پوست نگرفته استفاده کردم و شاید یه کم هم دلیل کریمی نشدنش همین بود به هر حال با توجه به مقدار یک لیوان فندق ما که به نظرم بیشتر از مقدار یک لیوان شف عزیز بود بالاخره نفهمیدیم که چه اندازه شیر کم چرب روغن مایع پودر کاکائو و عسل استفاده شد اما مطمئنم که مقدارش از اونی که توی رسپی بود خیلی بیشتر بود اما نتیجه همین یه شیشه شد که می بینید چون در مراحل مختلف خودم دخترم و آقای شوهر ازش خوردیم نه این که چشیده باشیم عکس ها فعلا زیاد حرفه ای نیستند چون دیر وقت بود ساعت توی عکس 10 رو نشون می ده که نزدیکای نیمه شبه به هر حال با عجله این عکس ها به عنوان مشق شب تهیه شدند کار مشترکی از من و دخترم تا ببنیم نمره چند می گیریم مطمئنا با توضیحاتی که بعد از تهیه نوتلا در کامنت ها خواندم در دفعات بعد با تجربه و دقت بیشتری تهیه می شه به هر حال خیلی خیلی از شما و وقتی که می ذارید برای تهیه عکس و ارسال مطالب متشکریم می دونم که با وجود یه کوچولوی کنجکاو توی خونه چقدر سخته خدا قوت همیشه شاد و پیروز باشید
شف عزیز
من اینجا سه تا از عکس هام رو به لود کردم اما چون با مشکل مواجه شدم دو تا رو پاک کردم که عکس اصلی تر رو بفرستم متأسفانه به نظر میرسه
disqus
با مشکل عکس ها را لود می کنه پس دوباره سعیم رو می کنم فعلا بدرود

خوب بالاخره موفق شدم با مشکلات فراوان عکس نوتلای محصول مشترک من و دخترم
!!!!!
رو به عنوان مشق شب ارائه بدم
منتظر دریافت نظر یا کامنت های شما بر اساس اطلاعات قبلی که فرستادم برای بهتر شدن کار هستیم
با تشکر فراوان از وقتی که برای تهیه مطالب می گذارید

خيلي زحمت كشيديد كه اينهمه توضيح داديد و مطمئنم تجربياتتون براي دوستان مفيد خواهد بود
من چون مرتب هفته اي چند بار نوتلا درست ميكنم و با آجيلهاي مختلف و اندازه هاي مختلف بايد بگم كه مثلا مني كه براي رژيمي كردنش روغن رو از رسپي حذف ميكنم ديگه اونقدري براق و كشدار نميشه
يا ديگه نميام دقيقا اندازه بگيرم
چون قراره با نون بخوريمش وسواس به خرج نميدم
وگرنه براي استفاده در كيك و شيرينيه كه مهمه دقيق عمل كنيم
پس براي مصرف روزانه همين شيوه اي كه به كار برديد عاليه
در مورد نرم و يكنواخت شدنش... رمزش به همون هم زدن اوليه است. بايد حتما نات باتر بدست بياد وگرنه بعدش ديگه هم زدن اونقدري كمك نميكنه
خوشحالم كه تجربه شيريني با خانواده داشتيد

مرسي كه عكس گذاشتيد
و بايد بگم اتفاقا كيفيتش خيلي هم خوبه 
مرتب عكس بگيريد به زودي پيشرفتتون در عكاسي از غذاها رو شاهد خواهيد بود

واااااااااااای چقدر خوشگل شده . والبته خوشمزه. دلم خواست. حتما تا یکی دو روز آینده درست می کنم

شف جان يه سوال ديگه!

بلندر شما از ايناست كه بهش گوشت كوب برقي هم مي گن يا از اوناست كه مدل دستي اش هم هست و بهش مخلوط كن برقي مي گن؟
آخه من رفتم قيمت كنم كه بخرم...گفتم آقا بلندر چيا دارين...يه وسيله اي نشونم داد كه همه اش يه دسته ي دراز بود و كفش حالت گوشت كوب پهن مي شد و توي همون قسمت تيغه داشت. يعني بايد مواد رو مي ريختيم توي كاسه اش و از بالا اون وسيله رو مي كرديم توي كاسه و فشار مي داديم رو مواد و روشنش مي كرديم تا خورد و له كنه!

واضح بود توضيحاتم؟ :دي

اما يكي ديگه كه من حدس زدم مال شما همين مدليه ، يه كاسه بود كه تيغه هاش كفش بود...مثل مخلوط كن آبميوه گيري اما با ارتفاع كمتر و كاسه ي پهن تر...

مال شما كه هميشه باهاش كار مي كنيد كدوم يكي از ايناست؟

 دوست عزیز،

بلندر نوع های مختلفی داره. شما به این عکس دقت کنید:

http://braun-service-station.de/images/product_images/original_images/mr6500mca.jpg

اون کاسه ای که سمت چپ عکس هست، همون بلندره. سمت راست عکس گوشت کوب برقی رو می بینید. برای راه انداختن بلندر این مدل، دسته گوشت کوب برقی رو باز می کنن و می بندن سر بلندر و باهاش کار می کنن. پره وسطی هم همون هم زن عادی هست که همه همزن ها دارن.

بلندر های ارزون و ساده ای هم در بازار هست. من این لینک رو براتون گذاشتم تا همه امکاناتش رو ببینید.

این یه نوع بلندر هست که بیشتر از همه کارآیی داره و توی بازار دنیا به وفور پیدا می شه.

 به نظر شما كدوم نوعش كاربرد بيشتري داره؟
من مي خوام رسپي هاي شف طيبه رو كه توش از بلندر استفاده مي كنن رو درست كنم...براي همين از شما و شف طيبه اين سوال رو مي پرسم :-)

 راستي نوع ارزونش اسمش چيه؟ از كجا مي شه خريد؟ از نوع گوشت كوبيشه يا كاسه اي؟
آخه من هر جا رفتم ، كمتر از ويداس نداشتن. بعد براون و مولينكس و اينا...

این عالی ترین چیزی بود که درست کرده بودم . خیلی خیلی خوشمزه بود

طيبه دووووست دارم!
طيبه فقط صبر كن ببين چند نفر ديگه از خانواده و دوستان و فاميل من تو رو دوست خواهند داشت!


من احساس خوشبختي مي كنم....من نوتلا عالي درست كردم!!!!



پي نوشت: نيدو رو بايد توي يخچال نگه دارم؟

 ببینید گوشت کوب برقی هم کاربردهای زیادی در آشپزی داره، از درست کردن سوپ و حلیم گرفته تا دیگه نمی دونم چی.

بلندر هم که دیگه تکلیف روشنه.

من اگر جای شما بودم و برام امکانش بود، یه بلندری مثل بروان رو می گرفتم که هم بلند داره و هم گوشت کوب برقی. شما که دارید پول رو می دید، خب به جای این که بعدها دو تا دستگاه بگیرید، با یک تیر دو نشون بزنید.

در دستورهای شف که شما اینجا می بینید بلندر یا به قول شما کاسه ای بیشر استفاده شده.

اگر زمانی خواستید بلندر و گوشت کوب برقی رو با هم بخرید، چون اینها ست هم دارن، به این دقت کنید که گوشت کوب برقی اتون پایه اش فلزی باشه و پلاستیکی نباشه. مثل همونی که توی عکس هست.

 برای بهتر موندن کیفیتش بله.

نظر لطفتونه
خيلي خوشحالم كه شاد شديد

نيما
ولي نميدونم الان گيرتون مياد يا نه
كلا من دونبال ارزونترينش ميگردم
وگرنه بله همين مارك براون رو بخريد خيلي خوبه

من عاااااااااااااااااااااااشق نوتلا هستم

سلام طیبه خانم من دو روزه که با کارگاه شما آشنا شدم  .بقصد آموزش کیک اما جون پسرم خیلی نوتلا دوست داره خواستم از نوتلا شروع کنم . . اما متاسفانه از طعمش راضی نشدم بدلیل اینکه از بلندر استفاده نکردم و نوتلا به روغن افتاد و کرم مانند هم نشد که کامنت ها رو که خواندم متوجه اشتباهم شدم .اما یک ایراد دیگه هم که داشت اینه که بوی خامی فندق رو می ده با اینکه من 5 دقیقه توی مایکروویو گذاشتمش .   .

دوست عزیز،

بهتون پیشنهاد می کنم برای دفعه بعد فندق ها رو چند دقیقه توی قابلمه روی گاز تفت بدید.

من فکر می کنم اگه دارین هزینه میکنین یکدفعه یک چیز پدر مادر دار بخرین خیالتون و راحت کنین. من همیشه یا چیزی نمیخرم یا با توجه به بودجه ام بهترین مارک و میخرم. من غذاساز حرفه ای کنوود دارم خیلی راضیم. مارک فیلیپس اصل هم خییییییییلی خوبه. البته اگه گیر بیاد. غذا ساز من حتی خمیرساز و همزن هم داره. کلا عالیه.

سلام استاد خوبم. من امشب نوتلا درست کردم. اونقدر خوشمزه شده بود که نمیتونستم ازش دل بکنم. عااااااااااااااااااااالی. اما یه سوال دارم میشه توش به جای کاکائو یه کم شکلات ریخت؟ و اگه آره چقدر؟ ممنون از محبت هاتون. آرزومن آرزوهایتان. میترا

احسنت و نوش جان

بله
دست خودتونه خب كمي بريزيد و بچشيد

سلام
دختر من کاکائو دوست نداره.من موقع تهیه اولش کاکائو اضافه نکردم.وای ک طعمش معرکه بود.به بهونه مخلوط کردن ناجوانمردانه قاشق قاشق می خوردم و خداییش حظ می بردم.اما در نهایت بازهم خانوم نخورد و من کاکائو هم افزودم.اما اگه اضافه نمیکردم متفاوت تر بود.آخه کاکائو اون طعم بهشتیش رو به میزان زیادی پوشش داد و مث نوتلا کردش.برا دفعه بعدحتما بدون کاکائو میسازم و تنها تنها هم میخورمش

ببخشید شف عزیز اونقد هیجان زده بودم (از طعم عالیش) یادم رفت از دستور ساده و بسیییار خوشمزه شما تشکر کنم.خیلی ممنونم 

سلام شف جان من يعني عاشق خودتو كارات شدم
 

بالاخره نوتلا درست کردم، طعمش که محشر شد ولی فک کنم زیاد فندق و چرخ نکردم واسه همین درده درده شده.
بانشکر زیــــــــــــــــاد از طیبه جون.

احسنت
نگران نباشيد اون موضوع هم با تجربه هاي بيشتر حل ميشه

خيلي محبت داريد عزيزم

سلام خانمی خوبید 2باره نوتلا درست کردم و این دفعه عالی شد
فهمیدم مشکل دفعه اول کجا شود
اول اینکه فندق هام خوب تست شده بودن
دوم اینکه با آسیاب زدم و نرم شدند
و سوم با اجازه 3 قاشق عسل کردم
و چهارم اینکه الان فقط 1ق مربا خوری برا مهرزاد مونده همشو خوردم
میخواستم نون نوتلا درست کنم ولی به اونجا نرسید
ممنون از دستورات عالیتون

به به
يعني همينكه قلق كار دستتون بياد ديگه معتادش ميشيد
و چون درست كردن مقدار كميش اصلا وقتي نميگيره مثل من هر روز درست ميكنيد
حالا نه هر روز ولي مرتب
احسنت

سوال در بخش دیگه:

سلام ممنونم از اموزشهای بسیییییییییییار خوبتون 
ببخشید یک سوال داشتم من فندوق گرفتم واسه نوترلااما خام گرفتم حالا باید تف بدم یا داخل فر بذارم یا نه ؟
آخه پوسته قهوه اییش جدا نمی شه

 فندق ها باید تست بشن. برای تست کردنشون هم یا می تونید اونها رو توی فر بذارید همونطوری که خود شف هم توضیح دادن و یا این که روی گاز و توی تابه یا قابلمه، کوتاه تستش کنید، مثل بو دادن تخمه.

سلام ممنون از این رسپی های خوشمزتون
خوش به حالتون که میتونید اینقدر چیزای خوشمزه درست کنید
من عاشق آشپزیم اما واقعا وقتشو ندارم
شما چه طور میتونید با اینکه شاغلید و بچه هم دارید، به آشپزی برسید
رمز موفقیتتون رو به من هم بگید

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...