2012/05/14

كيك تاپر بيسكويتي عروس و داماد



يكي از شيوه هاي تزئين كيك استفاده از بيسكويت تزئين شده است
يعني به جاي اينكه يه چيز پلاستيكي بذاريم روي كيك... از يه چيز خوردني استفاده ميكنيم. تازه طرح و سايز و همه چيزش هم دست خودمونه
يكي از جالبترين كارها همين درست كردن عروس و داماد بيسكويتيه. من كاملا مراحل كار رو ميگم كه اگر احيانا خواستيد در مراسم نامزدي يا حنا بندون يا عقد يا عروسي كيكي درست كنيد بتونيد از اين مدل بيسكويت استفاده كنيد




براي بيسكويت من اينبار از شوگر كوكي استفاده نكردم. به جاش از بيسكويت زنجبيلي استفاده كردم. به اين دليل كه بيسكويت زنجبيلي مقاومت خيلي خوبي داره و به اين سادگيها نميشكنه و توي فر هم چندان تغيير شكل نميده
من از همين رسپي استفاده كردم اما چون ميخواستم رنگش روشن باشه دارچين و شيره خرما رو حذف كردم
ضخامت بيسكويت رو شش ميل گرفتم
از شابلون دستي براي قالب استفاده كردم
اضافه هاي كار رو از روي كاغذ برداشتم و همون كاغذ روغني حاوي بيسكويت رو به سيني فر منتقل كردم
پايين هر بيسكويت دو تا سيخ چوبي كباب قرار دادم. توضيحات بيشتر رو در اين پست مطالعه كنيد




بيسكويت رو مثل هميشه با رويال آيسينگ تزئين ميكنيم
البته من پشت بيسكويتها رو تزئين كردم چون به نظرم صاف تر بود ولي ميشه هم مثل هميشه روي بيسكويت رو تزئين كرد
با دورگيري لباس عروس و داماد شروع ميكنيم
و بعد فلودينگ
حالا دورگيري سر و بدن و دستها
براي توليد رنگ پوست من از تركيب رنگ صورتي و نارنجي و سفيد استفاده كردم و اينقدر رنگها رو كم و زياد كردم تا به رنگ پوست برسم
بعد از اينكه لباس آقا داماد خشك شد من پيراهن سفيد و سر آستين و پس از خشك شدن؛ كراواتش رو با رويال آيسينگ بيست ثانيه اي كار كردم
خب تا عكس شماره 5 همه چيز به خوبي پيش رفته بود. سه روز هم كار طول كشيده بود. صبح روز چهارم قبل از اينكه برم اداره يه نگاهي به عروس و داماد انداختم و با خودم گفتم : وااااااي چقدر ناز شدن
بعدم گفتم آخ كه الان چشمش ميزنم
ظهر كه برگشتم خونه و شيفت رو از ماماني خانم تحويل گرفتم ديدم اي دل غافل... يه دونه جاي انگشت بزرگ روي لباس عروسه! تعجب ميكنيد اگه بگم تعجب نكردم. حالا من نميخوام از كسي اسم ببرم ولي خب بعضي ها كنجكاون ديگه
اين عكس رو گذاشتم كه توضيح بدم اگر احيانا وسط كار بيسكويتتون خراب شد چيكار كنيد




هميشه ميشه يه جوري كار رو مجددا با رويال آيسينگ پوشوند. منم با رنگ قرمز بيس دسته گل عروس رو كار كردم كه بعد از اينكه خشك شد جزئيات رزها رو اجرا كنم
اما بعد از چند ساعت كار و اتمام جزئيات صورتها ديدم نه بابا فاجعه عميق تر از اين حرفهاست و عروس بيچاره از كمر دو نصف شده بوده و من خبر نداشتم
خب در اين شرايط چيكار ميتونيد بكنيد؟ اولين گزينه اينه كه بيخيالش شيد و يكي ديگه درست كنيد. دومين گزينه هم اينه كه دو تيكه رو با "رويال آيسينگ با غلظت پايپينگ" به هم بچسبونيد و اجازه بديد كاملا خشك و سفت شه. مثل چسب عمل ميكنه و مثل سنگ سفت ميشه
گزينه اول براي من غير ممكن بود چون چهار روز اين بچه بيچاره با اشكهاي جاري از شلوار مامانش آويزون بود كه يالا بده منم دست بزنم. هر جوري با خودم كلنجار رفتم ديدم دلم نمياد چهار روز ديگه هم اشكاش رو ببينم. اينه كه آروم طوري كه بيس گلها از هم جدا نشه از پشت با رويال آيسينگ دو تيكه رو چسب زدم. دو روز بعد كه كمي خودش رو گرفته بود پشت عروس رو كاملا با رويال آيسينگ غليظ پوشوندم . پشت داماد رو هم با رنگ قهوه اي (كه ست شن) . بعد هر دو رو روي كاغذ روغني گذاشتم كه بعد از خشك شدن يه سطح صاف داشته باشن
اما بعد ديدم نه نميتونم اعتماد كنم و ممكنه كمر عروس نتونه شب عروسي وزن زياد رو تحمل كنه. يه تيكه فوندانت از توي يخچال بيرون آوردم و وقتي به دماي اتاق رسيد ورزش دادم و برش زدم و با رويال آيسينگ چسبوندم زير بيسكويت. بعد از دو هفته ديگه كاملا ايمن بود
اينم تجربه ما. البته اميدوارم اين اتفاق واسه شما پيش نياد. ولي اگر هم چيزي رخ داد نگران نباشيد. يه ضرب المثل قديمي داريم كه ميگه يه شف كسي نيست كه خوب آشپزي ميكنه يه شف كسيه كه عيبها رو خوب ميپوشونه!



فكر ميكنم نيازي نيست بگم كه من چقدر تزئين بيسكويت رو دوست دارم. همه تا به حال متوجه اين موضوع شديد. نميدونم اين نقاشي روي بيسكويت چه جذابيتي داره كه حتي بيشتر از نقاشي روي كاغذ به آدم احساس نشاط ميده. هر  كي انجامش داده ميتونه الان شهادت بده كه من حرف حق ميزنم 
انشالا از تزئين بيسكويت و تقديم بيسكويت و خورده شدن بيسكويتهاتون لذت ببريد

61 comments:

من که از همون نگاه اول عاشق این بیسکوئیتهای زیبا شده بودم

اول!!!! وای وای.... عالیه ....خیلی نازن..... دستت درد نکنه طیبه جون خیلی خیلی قشنگن ..... خسته نباشی

فیلم جولی و جولیا* را دیده ای؟ اگر نه، فقط بدون جولیا چایلد نویسنده معروف یک کتاب آشپزی بود و برنامه تلویزیونی داشت.
  برنامه آشپزی جولیا زنده بود . هر مشکلی که پیش می آمد جولیا هم همین کار شما را می کرد و می گفت که چه طور مشکل را درست کنیم. هر آشپزی می دونه که همیشه یک چیزی پیش میاد.

*http://www.imdb.com/title/tt1135503/

 سلام
خیلی قشنگ شدن و اون عروسه هم اصلا معلوم نیست که خراب شده. واقعا دستتون درد نکنه.  این عکس ها هم تقدیم به شما لذت ببرید.

آخی....چه خوشگل
منم میخوام مشق شب بذارم شف جونم
امشب چاکلت کرکل کوکیز درست کردم و الان توی فر هستن...دارن تــرک میخورن......وای!! خیــــــــــــــــــــــــــلی هیجان انگیـــــــــــــزه!!! 
؛) به به

راستی...خیلی استادی شف جونم...در مورد این خرابکاری باید بگم هم شانس آوردین که بیسکوییت عروس از جای خوبی (!) شکسته..چون میشده بپوشونیدش...و هم اینکه شما واقعا استادی که اینقدر حرفه ای عمل کردین
:*
راستـــــــــــــــــــــــــــــــي...خیلی خیلی دلم برای این آواتارهای متحرک که شکل هپی فیسهای یاهو هستن تنگ شده بود!!!!!
...قبلا خیلی استفاده میکردین! ؛)..یه جورایی هم حسی بین شما و خواننده ها ایجاد میکنه

❤  دوســـــــــــــــــــــــــــتشون دارم

اره واقعا لذت بخش حتی واسه من که هیچ وقت رو کاغذ نقاشی نکشیدم
طیبه جون قصد دارم تابستون اینو انجام بدم خیلی چشمو گرفته دعا کن از پسش بر بیام فقط این شابلونا رو خودت کشیدی؟ حدودا چه سایزی هستن؟
کاغذ بذارم رو همین عکس اخری سایزش خوب در میاد؟
من یه سری بیسکویت سیسمونی درست کردم قرار بود ببرم واسه کسی که بچه اش 8 ماهه دنیا اومد و دیگه تزیینش نکردم همون طور تو یخچال مونده. واسه او عکسا رو تو اینترنت سرچ کردم کاغذ روغنی گذاشتم رو مانیتور و کشیدمشون

منم خیلی از دیدن این اواتار شاد شدم به قول رویا جون اون موقع که نمیشناختمت همینا باعث میشد که خیلی دوستت داشته باشم الان که هزار تا خیلی هم بیشتر دوستت دارم
راستی نگار خانوم این بیسکویت ها رو حاضر شدن به مهمونا بدن یا نه؟؟؟؟

وای چقدر خوشگلن اینا :)

 دوستان عزیزم من یه مشکلی دارم : با اینکه لاگ این کردم و عکسمو درداخل پروفایلم آپ کردم ولی همچنان اینجا عکس ندارم می شه کمکم کنید این مشکل رو حل کنم ؟

سلام طیبه خانوم هنمرمند.قبل از هر چیزی روز مادر رو که در واقع اوئلین روز مادر زندگیته رو بهت تبریک میگم دوستم.
در مورد کیکت فقط میتونم بگم بی نظیر بود.در عین سادگی(که نشون دهنده هوش شماست که برای همچین روز پر  استرسی  یه طرح شلوغ و سخت رو انتخاب نکردی و احتما خراب شدن این طرح خیلی کمه و میشه راحت و سریع پوشش داد کیک رو اینجوری)بسیار زیبا و جذاب بود.مخصوصا بیسکوییتهاش.
بارو میکنی وقتی اول پست قبلی رو خوندم از شدت هیجان تند تند میخوندم ببینم اخرش چی میشه؟اصلا خود قضیه فراموشم شده بود.واقعا تصمیم سخت و شجاعانه ایه.با وجود سرکار رفتن و یه بچه کوچیک اماده شدن برای عروسی دختر دایی و ارایشگاه و لباس و مو ..رو درست کردن خودش کار سختیه چه برسه به پختن کیک!!!!تا اینکه اخر سر متوجه شدم کیک بزرگتری برای مهمونا داشتین و این در واقع کیک دوم و کادوی شما بوده و اگرم خدایی نکرده نمیرسید به مهمونی خیلی اتفاق بدی نمیافتاد.خب از اول میگفتی دختر خوب:))))
باور کن من بیشتر از تو هول شده بودم اولش:دی.

فقط چند تا سوال طیبه جون..ببخش که وقتت رو زیاد میگیرم: اول اینکه معمولا برای کیکهای چند طبفه از پایه نگهدارنده استفاده میکنن تا سنگینی لایه بالا طبقه زیر رو خراب نکنه.شما اینکارو نکردی؟!کیکی ها روی هم فشار نمیارن؟!
دوم اینکه از ته قالبهای جدا شونده تارت برای چی استفاده کردین؟فقط اینکه هر کیک رو توی یخچال و..راحت بذاری یا روی هم سوار کردن کیکها هم با همون ته قالبها بود و اونها توی کیک موندن؟!!

و سوم اینکه حمل این کیک بعد مونتاژ سخت نیست؟!به خاطر ارتفاع و احتمال شکستنش توی ماشین و موقع حمل؟!من کیکهای کوچیکم که دارم میبرم جایی هی تو ماشین میخوره به یه چیزی یا شال و روسریم و...:دی
چطور اینکارو میکنین؟

و در انتها دختر جون تو چه جوری هم سر کار رفتی..هم خودت و بچه ات رو برای عروسی اماده کردی هم کیک تزئین کردی ؟هان؟!:دی..

الحق که هنرمندی..افرین..

برای تزدین بیسکوییت نقاشی باید بلد باشی که من نیستم وگرنه همین الان درستشون میکردم انقدر خوشگلن بیسکوییتهای شما...خوش به حال دکتر بهار:دی..ایشالا خوشبخت باشن/.راستی شما چقدر دکتر تو فامیل دارینا:دی..

یه سوالم جا موند با شرمندگی: دلیل استفاده از باتر کریم به جای خامه گرمای هوا بوده؟

تو حرف نداری طیبه.
ماشالله.  

این رو چنانچه صلاح دونستی تایید کن. تا جایی که من می دونم کرم تارتار پایه اش شرابه.. تو هم استفاده می کنی. می تونی بگی چطوری؟ منظورم اینه که مارک حلالش رو سراغ داری یا خودت درست می کنی؟ من بعنوان جایگزین از سرکه سفید استفاده می کنم.  قربونت شف کار درست 

مشق شب:

چاکلت کرکل کوکیز

https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21286&sc=photos
+
https://skydrive.live.com/?cid=dd7e5e48cdd86e68&sc=photos#cid=DD7E5E48CDD86E68&id=DD7E5E48CDD86E68%21289&sc=photos

بله ديدمش فيلم خاطره انگيزيه

بله اين هنر تزئين بيسكويت تو دنيا خيلي رايجه و كارهاي فوق العاده اي وجود داره
ولي فقط با تجربه ميشه اينقدر ظريف كار كرد

بله واقعا هيجان داره

اگه جي ديگه اش هم بود ميشد اصلاحش كرد
فقط بايد همون قسمت كاملا برداشته شه

بله منم عاشقشونم ولي يه مدته تو تركم. جلو خودمو ميگيرم

بله دقيقا كاغذ رو بذار روي مانيتور و از عكس آخري بكش. سايزش همونه كه انجام دادم
اما اگه ميخواي سايزش رو تنظيم كني خيلي راحت تو كامپيوتر بزرگ يا كوچيكش كن و بعد به كاغذ منتقلش كن. سايز كيكت هم مهمه. با سايز كيك تنظيمش كن

راستي واسه سحر جون اگه مايل بوديد انجام ميدم. فقط از يك ماه قبلش خبرم كن. كه كسي هم باشه بتونم دستش بفرستم واستون
بي تعارف

بله. و البته بهتر فرم ميگيره . كيك شيكتر ميشه

ما تو خانواده مون همه درس خونن آخه. تنبله شون منم

:p
نه من قصد نداشتم كيك بك آپ هم داشته باشيم. اما آقاي شوهر عقلش بهتر از من كار ميكنه. من فعلا به دليل هورمونها خنگ شدم
و البته اينجا مده كه كيك رو در مجلس براي مهمانها نميبرن و كيك برش خورده سفارش ميدن. كيك توي سفره هم جداست. كه باز كوچيك سفارش داديم

اول: بستگي به كيك داره. دليل استفاده از كيك ساده همين بود. اين كيك وقتي توي يخچال ميره خيلي سفت ميشه و حتي قابليت كنده كاري هم داره ولي اگر كيك اسفنجي يا لطيفي رو انتخاب ميكنيم بايد ابتدا توي كيك زيرين تعداد زيادي چوب كباب و يا ني قرار بديم و ببريم
كيك لايه بالايي بايد حتما روي كيك برد باشه
به اين ترتيب كيك زيرين له نميشه و قوس نخواهد داشت
و البته سايز كيك هم خيلي مهمه. من اگر كيك بزرگي داشتم حتما اينكار رو ميكردم
اما در اين كيك خاص قصد من اين بود كه كارد عروس و داماد براي برش كيك از بالا تا پايين حركت كنه و كل طبقات رو ببره

دوم: خير فقط براي اينكه راحت كيك ها سر بخورن روي كيك پاييني

سوم: من از بچگي كيك هاي بزرگ تولد درست ميكردم بزرگ يعني در حدود يك متر در هشتاد سانت. آخه علاقه خاصي به كيكهاي فانتزي بزرگ داشتم
اينه كه تو حمل و نقل و كثيف نشدن تبحر دارم
اين كيك رو هم با توجه به داشتن لباس مجلسي و چادر و اين چيزا سخت بود اما حتي يك ذره هم كثيف نشدم
با دست راست پايه رو گرفتم با دست چپ لبه و راحت حمل شد اما دست راستم تا دو روز درد ميكرد

در آخر هم.... والا من از وقتي از اداره برميگردم تا شب كه باباش مياد نشسته ام كنار بچه و اجازه نميده جم بخورم اينه كه فرصت بسيار زيادي براي فكر كردن و برنامه ريزي از قبل دارم. يعني در واقع در كنار مكيدن سماق فكر هم ميكنم
:p

آخه چــــــــــــرا؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!...خیــــــــــــلی خوبن کـــــــــه
:(
چرا تو ترک هستین؟؟!!..حیف نیست؟؟؟؟؟
:|

نميدونم بيسكويت رو چيكار كرد
يادم رفت بپرسم. سريع رفت تهران و ديگه هم بر نميگرده تا بعد از امتحان تخصص. تلفني هم هميشه اينقدر در مورد مهدي حرف ميزنيم كه چيزاي ديگه يادمون ميره

با توجه به مطالعات من ايرادي نداره . ايني كه من خريدم از لوازم قنادي بود كه در بسته هاي بزرگ به قنادي ها ميفروشن و ماركش رو نديدم
و اين هم دو تا لينك
http://www.halal.com/modules/app/webroot/index.php/questions/view/4a60a316-b4d0-4584-9000-612e614a905f 
http://somalitalk.com/halal/halal.html 
ولي چون من صلاحيتش رو ندارم اظهار نظر نميكنم
عاقلانه ترين كار اينه كه استفتاح كنيد
ولي براي اينكه ديگران دچار زحمت نشن جايز نيست بحث بشه
سركه و آبليمو گزينه هاي بسيار مناسبي هستند كه ديگه شبه اي هم وجود نداشته باشه

سلام شف جون
تو كلا كارت خيلي درسته..
منتظر پست هاي بعدي مي باشيم
،

شف عزیز اولا وظیفم بود روز مادررا بهتون تبریک بگم منتها حال و روز روح روان من در  روز مادر پاک میریزه بهم. و اصلا یادم میره چیکارا باید میکردم به کیا تبریک باید میگفتم. به هر حال با کمی تاخیر روزتون مبارک که حقیقتا هم یه مادر نمونه و هم یک زن نمونه هستین! این بیسکوییتهای شما واقعا بی نظیره به هرکی نشون میدم دائم میگن واقعا کار خودشه اینا کار دسته یا چاپیه و خلاصه چشمها وقی میزنه بیرون (میگم بگین ماشالا واستون هم دعا میکنم که چشم نخورین)  من با اینکه نقاشیم بدک نیست نمیدونم چرا شجاعت درست کردنشو ندارم! :))  
ولی ایشالا شما همیشه موفق و موید باشین در این راه

شف عزیز یک سوال هم داشتم . اگر روزی روزگاری شجاعت به خرج دادم بیسکوییت نقاشی کنم میشه برای قسمتهای قهوای و سیاه از شکلات استفاده کرد آیا؟
 

 به به خانوم چه کردیییییییی!
چه خوشگلن این کرکلا

مقش شب:

:D

اهکککککی نمی گم چی درست کردم که.

خودتون بیاید ببینید:

:p

http://www.cheftayebeh.ir/2012/02/blog-post_29.html

عزیزممم من عصری کامنتتو خوندم و کلی اشک تو چشمم جمع شد که شماچقدر خوبی الان  سحر خونمون بود گفتم طیبه این حرفو زده فکر منو به زبون اورد که طیبه جون چقدر خوبه
راستی چطوری میتونی انقده خوب باشی؟ کاش ازت یاد میگرفتم
ممنونم عزیزم به اندازه کافی با وجود مهدی به خاطر ما به زحمت افتادی من دلم میخواد بتونم گوشه ای از محبتت رو جبران کنم نه اینکه باری بذارم رو دوشت
ایشالله پسر گلم بزرگتر شه بهت زحمت میدیم
میبوسمت
بازم مرسی

 هورا ! هورا! اوتارم درست شد!!! مرسی مرسی

طیبه جون میشه تزیین کیک با رویال ایسینگ هم یاد بدید؟ از این گل سیخ سیخیا

سلام عزیزم.ممنون از راهنماییتون.آدرس عکسا رومی زارم.امیدوارم مشکل حل شده باشه.
https://skydrive.live.com/redir.aspx?cid=3b6e94241d95009f&resid=3B6E94241D95009F!125&parid=root

 سلام و عرض ادب
با اجازه از استاد گرامی طیبه خانم با اینکه ناشناس هستم یعنی تازه وارد البته دو سه باری قبلا سال پیش اینجا اومدم و این سومین باره که سری به سایت خوشمزه شما می زنم اینجا مجبور شدم فضولی کنم و جواب یا راهنمایی هر چند کوتاه راجع به شبهه یوجود آمده در رابطه با کرم تارتار عرض کنم
راستش کرم تارتار به دو روش تهیه می شه در آمریکا و بیشتر کشورها ا زانگور تخمیر نشده تهیه می کنند  برای اینکه اسید تارتارات در انگور به طور طبیعی وجود داره و بنابراین با اطلاعات من این محصول کاملا حلال هستش  ولی خوب دربعضی کشورهای دیگه یه جور دیگه تولید می کنند که اون نوعش کاملا حرامه در ایران هم از دفاتر مراجع سوال کردم به من گفتند هر چیزی که از گمرک گذشته باشه علی الخصوص مواد غذایی که فله ای وارد میشه و وارد کننده داره اولین چیزی که مورد توجه شرکتهای بازرسی قرار می گیره حلال و حرام بودن کالاست و دقیقا گفتن که هر چیزی که در کشور اسلامی از طریق قانونی وارد بشه حلال هستش والله اعلم
پی اس: انقدر وراجی کردم که یادم رفت بگم محصولات لوازم قنادی بیشتر از مالزی و ترکیه وارد می شه هر دو هم از کشورهای مارک حلال هستند! البته باز هم ولله اعلم

 مرسی عزیزم از پاسخهای عالی و کاملت و ممنون از راهنماییت.

طیبه جون ! این که میبینید من این قدر دیر کامنت این پست رو گذاشتم واسه اینه که طول کشید از تو فکر و خیال و شوک دربیام.خدائیش خیلی زحمت می کشید برا هنرتون.قشنگ و کامل، حق مطلب رو ادا می کنید.
خدا قوت
 ایشالا عروس و داماد هم خوشبخت و عاقبت به خیر بشن و بچه های آینده شون صالح و سالم باشن

انشالا كه هميشه سرحال و شاداب باشيد و ساليان سال روزتون رو بهتون تبريك بگيم
:D
راه هاي زيادي هست كه نيازي به نقاش بودن نداره
يكيش استفاده از پروژكتوره. دوميش شابلون

بله. حتي ميتونيد همه رو با شكلات كار كنيد
شكلات رنگي هم كه توي بازار هست
فقط يه مشكلي كه پيش مياد صاف و صيقلي بودن سطح كاره
چون به مراتب سختره به دليل سريع بستن شكلات

اين كه خييييييييييييييييلي ساده است
روي كاغذ روغني شكل بلورهاي برفي رو نقاشي ميكنيد
كاغذ رو وارونه ميكنيد و حالا روي خطوط حركت ميكنيد. بعد اجازه ميديد تا كاملا خشك و سفت بشه
به راحتي از روي كاغذ جدا ميكنيم و بعد روي كيك كاور شده رو باهاش تزئين ميكنيم
به همين شكل ميشه از انواع و اقسام تصاوير استفاده كرد
يا حتي گلهاي سه بعدي
فقط به اين نكته توجه داشته باشيد كه رويال آيسينگ با رطوبت ميونه خوبي نداره و ذوب ميشه. پس بايد سريع كيك رو سرو كنيد

انشالا شما هم در كنار خانواده محترمتون هميشه سعادتمند زندگي كنيد

به به! توت فرنگي! چقدر توت فرنگي! جاي من خالي بوده
چه كيك بزرگي هم درست كرديد ماشالا
و چقدر هم اون برشش از بالا تا پايين جالب شده
احسنت

پريس جون تعارف نبود ها
باهات تماس ميگيرم

سلام عزیزم.ممنون که وقت گذاشتین و عکسامو دیدین.من عاشق توت فرنگی ام.وقتی دیدم ارزون شده یه عالمه خریدم .اول می خواستم 4 طبقه کیک توت فرنگی درست کنم با تزئین توت فرنگی بعد دیدم چون توی کیک توت فرنگی کره داره و خودش روغنیه واسه بیس یه کیک تر نمی تونه مناسب باشه.واسه همین خوشگلاشو گذاشتم واسه تزئینه این کیک و بقیه هم رفت تو معده من و همسری و فریزر.خونواده ما یه نمه همچین پرجمعیته یعنی کلن 8 تا خواهر برادریم که وقتی دور هم جم می شیمم یه 30 نفری هستیم واسه همین یه کیک بزرگ درست کردم که به هرکی یه تیکه بزرگ برسه.خلاصه دست و پنجه ات درد نکنه که اینقدر وقت می زاری و از امثال من تنبل، کیک پز می سازی.تمام خانواده ام  دعاگوی شمان.ایشالا همیشه سالم و شاد باشی و ما رو بیشتر از دنیای آشپزی بهره مند کنی.

طیبه جون من عاشق  تزیین این کیکم میشه بگید با چه ماسوره ای این گلا رو زده؟
ببخشید که من هی چپ و راست سوال می پرسما!

به نظرتون می تونم این گلا رو با گاناش بزنم؟

in rosette ha ro mitoonid ba tip 1m  ya masooreye 1M  ya ( setareye baz) bezanid  aksesh ro mitoonid inja too in link bebinid   http://www.wilton.com/technique/1M-Swirl   be nazare man agar mikhaheed ke az ganach baraye  roseha estefade konid  ganachi ke tahiye mikonid bayad ba kareh bashe yani ye chizi shabihe  butter cream-e shokolati ..yani mitoonid ganach ro  karasho bishtar az khameyee ke  be kar mibarid ezafeh konid va bad bezarid to yakhchal khoonak she va seft she baad  khoob ba hamzan bezaninesh........ ba arze mazerat  fonte farsim kar nemikard emrooz, , ghasdam az javab dadan faghat  pas dadane emtehan bood  omidvaram ke dorost javab dade basham  khastam bebinam nomram cheghdr mishe  pishe  tayebeh khanoom mashaAllah be ishoon  va hezar Allahu akbar be honare dasteshoon  bedone taruf!

پاسخ بيكوهوليك عزيز كامل بود
فقط رمز كار به اينه كه ابتدا بايد از مركز شروع كنيد و به سمت بيرون حركت كنيد و بپيچونيد تا رز فرم بگيره خيلي ساده است. ماسوره "يك ام" و يا "دو دي" ويلتون براي اين كار مناسب هستند
اگه ويلتون گير نمياد هم مهم نيست تو لوازم قنادي ها ايرونيش هم موجوده

پاسخ جامعي بود تشكر ميكنم از همكاري صميمانه تون

اتفاقا پست باتركريم بعديم رو ميخواستم با اين مدل رز آماده كنم. اگه عمري باقي بود انشالا پستش رو ميذارم

کارت حرف نداره شف جون
اینجا رو یه نگاهی بنداز، خوراک خودتهhttp://catalinabakes.blogspot.com/2011/04/daring-bakers-challenge-maple-cocoa.html 

دوست عزیز ممنون از توجهتون
فقط متوجه نشدم که کره رو باید همراه خامه داغ کنم و بعد بریزم روی شکلاتا ؟

 مرسی شف جون بی صبرانه منتظره این پستت می مونم آخه آخر این ماه تولد همسرمه
تو کیش که هیچ رقمه لوازم قنادی وجود نداره گمونم خودم باید دست به کار شم و ماسوره های پلاستیکیمو با کاتر بتراشم:D
کمبود امکانات چه کارا که با آدم نمی کنه
واللللللا به خدا!!!!!

 برگردون متن شما به فارسی:


این رزت ها رو میتونید با تیپ 1م یا ماسوره‌ی 1م یا ( ستاره‌ی باز) بزنید عکسش رو میتونید اینجا تو این لینک ببینید.

 به نظر من اگر میخواهید که از گنش برای رزت ها استفاده کنید گنشی که تهیه میکنید باید با کره باشه یعنی یه چیزی شبیه بوتر کریم- شکلاتی . . یعنی میتونید گنش رو کره اشو بیشتر از خامه ای که به کار میبرید اضافه کنید و بعد بزارید تو یخچال خنک شه و سفت شه بعد خوب با همزن بزنینش. . . . . . . . با عرض معذرت فونت فارسیم کار نمیکرد امروز, , قصدم از جواب دادن فقط پس دادن امتحان بود امیدوارم که درست جواب داد باشم خواستم ببینم نمرم چقدر میشه پیش طیبه خانوم ماشالله به ایشون و هزار آلله اکبر به هنر دستشون بدون تعارف!

خب چند روش وجود داره ولي يكيش اينه كه دقيقا همون شيوه گنش رو پيش ميگيريد فقط كره هم اضافه ميكنيد
دومي اينه كه كره و شكلات رو ذوب ميكنيد و بعد خامه رو ميريزيد روش و ويسك ميكنيد
ولي حتي بدون كره هم مشكلي پيش نمياد. فقط بافت گنشها متفاوت ميشه و اينكه بايد حتما توي يخچال سفت شده باشه كه قابل فرم دهي باشه

در مورد ماسوره يك راحش خريد اينترنتيه
و البته در مورد رزها اگر عجله داريد يك عالمه كليپ واسش وجود داره كافيه كليپها رو ببينيد دقيقا متوجه ميشيد

سلام
طیبه جان این چقدر مثل مال شما درست کرده

بله غزال جان يه كاتر عروس و داماد در بازار هست كه اكثرا از همون استفاده ميشه
كاترش همينه فقط تزئين روش ديگه دست خود آدمه. بيشتر سرچ كنيد احتمالا ايده هاي بيشتري ميگيريد
البته ديگه سايزش رو نميشه با توجه به كيك تنظيم كرد
من كاتره رو نخريدم. اگر مايليد ايران هم هست ميتونيد اينترنتي تهيه كنيد
من شابلون رو ترجيح ميدم
يك ماهي هست روي يك تاپر عروس داماد ديگه دارم كار ميكنم اون رو هم باز با شابلون كار كردم اما اينبار طرحش رو خودم دستي زدم باز با توجه به شرايط كيك

Khayli ghashange, destetun dert nakone.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...