2012/05/18

خوراك پاستاي گوش ماهي شكم پر


يه روز خيلي اتفاقي تو قفسه هاي يه مغازه از اين پاستاهاي گوش ماهي گنده (conchiglioni) ديدم و ديگه بدون فكر كردن به اينكه هشت تومن مي ارزه يا نه گرفتمش. البته بسته اش خيلي بزرگه و چند روز ناهار رو سرويس ميده . از همه مهمتر هم اينكه خيلي گوش ماهي هاي خوشگلي هستن و من هميشه واسم سوال بوده كه چرا ما كه اينهمه توي صنعت ماكاروني سازي پيشرفت داشتيم هيچوقت جامبو شل و كانلوني نداريم. رسپي هاي مختلفي واسه اين مدل پاستا تحت عنوان stuffed jumbo shells ميتونيد پيدا كنيد. من اينبار اين فيلينگ رو استفاده كردم

پاستاي جامبو شل (گوش ماهي گنده) 20 عدد
گوشت چرخ كرده 150 گرم
روغن زيتون 1 ق غ
پياز يك عدد متوسط
سير دو حبه
فلفل سياه
پنير 200 گرم
تخم مرغ يك عدد
ليمو يك عدد
ريحان يك مشت


گوجه فرنگي 8 عدد متوسط
رب گوجه فرنگي 1 ق غ
ليمو يك عدد
ارگانو يا آويشن يا زعتر 1 ق غ
نمك و فلفل قرمز



عكس اين بسته پاستا رو واستون ميذارم شايد كمكي باشه (اين بسته نيم كيلوييه)




اينم واسه اينكه سايز گوش ماهي ها رو متوجه شيد. البته بعد از اينكه آبپز ميشن باز هم بزرگتر ميشن
پاستا رو مطابق دستور روي پاكت آبپز ميكنيم
من ده دقيقه آبپز كرده و بعد آبكش كردم
در اين مرحله پاستا دورش نرمه اما مغزش هنوز كاملا سفته




من چون وقت زيادي براي آشپزي نداشتم يه سس ساده آماده كردم. شما ميتونيد از هر سسي مثلا مارينارا استفاده كنيد.
گوجه فرنگي ها رو توي مخلوط كن ميندازيم و ميكسش ميكنيم. نمك و فلفل و آبليمو و رب گوجه فرنگي رو اضافه كرده و باز هم مخلوطش ميكنيم
اگر مايل بوديد از ارگانو يا آويشن يا زعتر استفاده كنيد كه عطر جالبي به سس در هنگام پخت ميده و خونه بوي خوبي ميگيره




سس رو توي ظرفي كه قراره غذا رو توش بپزيم ميريزيم




پياز رو ريز خورد كرده و با حرارت ملايم 5 دقيقه تفت ميديم
سير رو ريز خورد كرده و اضافه ميكنيم
گوشت چرخ كرده و فلفل سياه رو اضافه كرده و با حرارت متوسط 5 دقيقه تفت ميديم
از روي حرارت بر ميداريم

پنير رو هم ميزنيم تا يكدست شه. ميتونيد از ريكتا يا پنير خامه اي يا فتا يا پارمزان و يا تركيب اينها استفاده كنيد. من خودم از پنير لاري استفاده كردم كه يه بافت خامه اي خوشمزه داره
تخم مرغ و آب ليمو رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم
يك مشت ريحون تازه رو خورد ميكنيم . توجه داشته باشيد كه كارد تيزي داشته باشيد كه ريحونها له نشن و فقط يه كم خوردش كنيد. اگر با طعم تند ريحون مشكل داريد كمتر بريزيد. من خودم كمي بيشتر هم استفاده كردم

مخلوط گوشت كه كمي سرد شده رو اضافه كرده و هم ميزنيم




مخلوط رو توي قيف پلاستيكي و يا يه زيپ لاك ريخته و شلها رو پر ميكنيم . زياد پر نگيريدش كه بعد هنگام پخت توي شلها هم سس قرمز رنگ داشته باشيم




گوش ماهي ها رو دونه دونه و كنار هم توي ظرف ميچينيم
سس بايد در حدي ارتفاع داشته باشه كه پاستا توش غوطه ور باشه
روي ظرف رو با فويل آلومينيوم ميپوشونيم




در فر 190 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرارش ميديم
و يا تا زماني كه آب سس تبخير شده و سس غليظي داشته باشيم
حرارت فر باعث ميشه كه سس به جوش بياد و قل قل بزنه
لطفا هنگام برداشتن فويل از روي ظرف دقت كنيد كه دست يا صورتتون نسوزه چون يك دفعه به طرفتون بخار ميزنه




پاستا كاملا پخته بدون اينكه له و خميري شه و شكلش رو از دست بده
سس غليظ شده و به خاطر ارگانو عطر خوبي به خودش گرفته
فيلينگش هم به خاطر داشتن ريحون عطر و طعم جالبي داره. و من بهش نمك اضافه نكردم چون پنير به اندازه كافي شوره اما شما خودتون بچشيد و ترشي و تندي و شوريش رو تنظيم كنيد
اگر جامبو شل در دسترس نداريد ميتونيد از كانلوني استفاده كنيد. و اگر اون هم نيست ميتونيد نودل لازانيا رو آبپز كرده و با فيلينگ رولش كنيد و بقيه مراحل رو مطابق با رسپي انجام بديد. البته با همين فيلينگ ميتونيم سمبوسه هم درست كنيم كه خوشمزه ميشه
از ديد من پنج شل براي هر نفر مناسبه اما ما با سه تاش هم سير شديم

75 comments:

سلام خانم گل ممنون بابت دستورهای عالیتون...
طیبه جون اگه امکان داره خمیر هزار لا رو هم آموزش بدین
ممنونم

طیبه جون ممنون کارتون خییلی عالیه
اگه ممکنه خمیر هزار لا رو هم آموزش بدین

توی تهران یکی دو سالیه این پاستا و کانلونی و..گیر میاد به وفور..با چند تا مارک.من هم همینو پارسال خریدم و درستش کردم ولی سسش رو سس گوشت و سبزیجات گرفتم و به حای سس زیرشم با سس سفید درست کردم.این مدل خوشمزه بود و ورژن شما هم به نظر عالی میاد.هنوز دارم  این پاستا رو و حتما این مدلم امتحان میکنم.فقط نفهمیدم پنیر لاری چیه؟ایرانیه؟
راستی با فیلینگ تن ماهی هم خوشمزه است..

خیلی ممنون از این بابت این دستورتون
من از این پاستا داشتم ولی نمیدونستم باهاش چی درست کنم

سلام.
مشق شب آوردم ولی با تاخیر فراوااااااااان.یکیش قلیه میگو به روش آبادانی،دومیش کیک تولد با بیس کیک اسفنجی شف عزیز،  
 سومیش قندهای گلدار،چهارمی خمیر پیتزا با روش خمیر شماره یک شف عزیز،پیتزا با همون رسپ خمیر و در آخر که باید اول از همه میگفتم تشکر فراوان از طیبه عزیز

salam azizam man in model commentet azyatam mikone gir dare kash avaz nemekardi...hamishe webeto donbal mikonam bah bah ch khoshmazast manam doros mikonam hatman.doset daram tayebe jonam.bos

سلام شف جان. ممنون بخاطر همه آموزش هات. همیشه دعات می کنم

شهزاد جون حسابی کولاکه. چه کیکی چه پیتزایی
نوش جان

چـــــــــــــــــــــــــــــه بانمک!!..در اولین فرصـــــــــت
؛)

منم متقاضی ام
آخه واقعا چـــــــــــــــــــــــــــــــــرا این چیزا تو ایران آماده اش نیست؟؟ :(

اون پیتزاهه مال من...
:]

راستی شف جونم
خیلی ذوق کردم...چه کار خوبی کردی تنوع دادی
عـــالی بود

تمام تلاشم رو ميكنم كه امسال پستش رو آماده كنم
انشالا كه قسمت باشه

آره واسه منم جالبه كه چندين مارك پاستاي خارجي الان توي بازار هست . ولي به نظرم توجيهي نداره چون ايرانيش هم موجوده ديگه واسه چي خارجيش رو وارد ميكنن
ولي اين دو مدل كه در ايران توليد نميشه رو خوشحالم كه ميشه بالاخره تهيه كرد
بله يه مدل پنير مال لاره. استان فارس. مارك كاله. طعمش با فتا (پنير سفيد ايراني) فرق ميكنه. خيلي فرق ميكنه

بله با فيلينگ ريكتا
اسفناج
تپناد گوجه
يا پستوي بروكلي هم جالب ميشه
من سعي ميكنم از چند تا فيلينگ ديكه اش هم عكس بگيرم. البته اگه خدا بخواد

اول بايد بگم كه چه فرزند نازي داريد ماشالا ماشالا. انشالا خدا واستون نگهش داره

بعدشم ماشلا چه كارهاي زيبايي
من از اون قندهاي با طرح لاله خيلي خوشم اومد

راستي جالبه كه چقدر ورژن قليه ها متفاوته
من جديدا كشف كردم مادر شوهرم توي قليه خرما ميريزه
آخه يه بار كه خواهرشون قليه درست كرده بودن من همه اش احساس شيريني ميكردم بعد گفتن ما خرما ميريزيم
يه طعم شيرين و ترش و تيز جالبي داشت

ولي من خودم عمرا خرما بريزم . نه. نميشه

و راستي تولدشون هم مبارك

فقط كافيه يك بار عضو ديسكش بشيد ديگه لازم نيست كار خاصي انجام بديد به راحتي كامنتها ثبت ميشن

طیبه جون واقعا" باهاتون موافقم اینهمه تولید کننده ماکارونی داریم همشون چسبیدن به یکسری مدلهای تکراری " همین الان " دقیقا" همین الان مراتب شکایات بعرض یکی از این شرکتها رسید :) ))) حالا چجوری ؟؟ پسر خاله من مدیر برنامه ریزی شرکت تک ماکارون هست و الان زنگ زدم و کلی بهش غر زدم اونم در جواب خنده تحویلم داد و گفت ما قالب این ماکارونیها رو نداریم و چون دستگاههامون سوئیسی هست حما" باید قالبهاش از سوئیس بیاد و با شرایط بازرگانی خارجی فعلی امکانش برامون نیست و توی تهیه مواد اولیه خودمون هم مشکل داریم چه برسه به نوآوری..!! البته خودم هم میدونم الان بیشتر تولید کننده ها مشکل دارند چون خودم هم توی واحد بازرگانی شرکت دستمال کاغذی چشمک هستم و از نزدیک این مشکلات رو میبینم ولی خوب همین که انتظاراتمون به گوش دست اندر کاران امر برسه خودش خیلی خوبه...انشاا.. بزودی مشکلات برطرف بشه :)))

ah vahean in commenteto kash avaz nemekardi khaili azyat mikone.man harroz b webloget sarmizanam aMA nemeshe comment bezaram

azizam dorost shod akhysh.aheghetam dege

طیبه عزیز و تمام دوستان خوبم
من تا  مدت کوتاهی کمی برنامه هام شلوغ شده و احتمالا کمرنگ خواهم شد البته هرطور باشه حتما هرروز میام و چک میکنم
تا انشالله دوباره وضعیتم نرمال شه
 مواظب خودتون باشید
 همگی رابه خدا میسپارم

طيبه خيلي عزيزم سلام...يه سوال بي ارتباط با پست...من به دنبال رسپي كيك كيت كت هستم سرچ هم كردم ولي پيداش نكردم...خلاصه دركل شرمنده
حاج مهدي كوچكولو رو خيلي بمووووچ چ چ چ چ چ

وای شف جون!دهنم رو اب انداختی.یکی از سسهای مورد علاقه من برای پاستا خصوصا پاستای پنه یا ریگاتونی همین اسفناج و پنیره که گاهی توش سینه خورد شده مرغ هم اضافه میکنم و مزه اش با شلز یکیه در نهایت و شکلش متفاوت فقط! ولی من با پنیر خامه ای یا فتا میدرستمش.و همچنان در کف این ریکوتای نازنین به سر میبرم.کاله تولید نکرده این ریکوتا رو؟تو بوشهر پیدا میشه؟ من ندیدم اونجا هم؟قربون دست و پنجه ات عزیزم.منتظر باقیش هستم.

http://www.cheftayebeh.ir/2011/02/blog-post_13.html
این لینکشه. کاپ کیک شکلاتی بدون شکلات

 انشاءا... هر چه زودتر پر رنگ بشید بهاره جون.

در پناه خدا باشین بهاره جان

 سلام طیبه جان . یه سوال دارم ، همه دستوراب وبلاگ روی سایت منتقل نشده ؟
من برای پیدا کردن بعضی دستورا مشکپل دارم . مثلا قبلا کلی ساید دیش نداشتی
؟ الان یدونس! آدرس هایی هم که سیو کردم از بلاگ اسپات دیگه کار نمیدن !

بله ميدونم كه حق دارند. البته من به اينش ديگه فكر نكرده بودم. تشكر ميكنم كه اين ابهام رو رفع كرديد. حالا با وجدان راحت تري زندگي ميكنم! باور كنيد هميشه واسم سوال بود و روي اعصابم بود. من شخصا پاستاي خارجي نميخرم (به جز اين مدلهايي كه ايرانيش موجود نيست) چون معتقدم كه كيفيت پاستاهاي ايروني خوبه. انشالا كه همه مشكلات حل شه

من شرمنده ام
فقط كافيه يك بار عضو شيد ديگه حتي لازم نيست ساين اين كنيد. يك بار براي هميشه است

با آرزوي موفقيت
و البته از الان منتظر عكسها هستيم

با اجازه تون من خودم ريكتا درست ميكنم
فوق العاده سريع و ساده و خوشمزه
انواع دسرهاي ساده رو هم باهاش درست ميكنم
انشالا يك بار عكاسي ميكنم كه همه بتونن استفاده كنن

شده عزيزم
در قسمت چپ گزينه منو رو كليك كنيد
پيش غذاها و سايد ديش رو ميتونيد باز كنيد همه رسپي ها توشه

همونجا كنار آرشيو نوشته منوها. روش كليك كنيد

آهان اون سايد ديش هم كه يك دونه است بايد با پيش غذاها ادغامش كنم كه درست شه
الان اصلاحش ميكنم

@ paris:
مرررررررررررررسي عزيز دلم خيلي محبت كردي

اتفاقاً چند وقت پیش فروشگاه نزدیک خونه این مدل پاستا رو دیدم، می خواستم بخرم فرصت نشد، حالا دیگه واجب شد برم سر وقتش :) خیلی عالی و هیجان انگیز شده طیبه جان. مثل همیشه کارتون عالیه.

راستی بعد از مدتها این کیک رنگین کمون رو که آرزوی درست کردنش رو داشتم رو آماده کردم . واقعـــــــــــاً تزئینش بهم  انرژی مثبت داد. انقده  کیف کردم. :) عکس العمل صاحب کیک که دیککگه نگو :)
http://209.190.26.202/~mohamma4/images/RainbowCake01.jpg
http://209.190.26.202/~mohamma4/images/RainbowCake02.jpg
http://209.190.26.202/~mohamma4/images/RainbowCake03.jpg

شف عزیز میشه ازت خواهش کنم بگی قهوه ی آمریکایی رو چجوری باید درست کرد؟ ببخشید اینجا پرسیدم نمیدونستم باید این سوالا رو کجا پرسید آخه :دی
مرسی :)

سلام 
 از آشنای با این سایت پُر مغز(:دی) خوشحالم جدا
فقط من دارم آرشیو و میخونم و چیزای مورد علاقه مو پیدا می کنم
مشکل عمده عکس ها هستند که باز نمی شن
نمی دونم مشکل از منه یا ... از منه حتما :(

 وای شف جون تو رو خدا پس زودتر این پنیر رو عکاسی کن بی زحمت که کلی جماعت دعاگوت میشن..یه پیشنهادی دارم شف که اگه موافقین بهش فکر کنین..اینکه لیست غذاها و خوراکیهایی که تو طول هفته درست میکننی رو توی هر پست بذاری برامون.این کار چند تا مزیت داره.برای وقتایی که نمیدونیم چی درست کنیم و سر در گم هستیم خیلی بهمون کمک میکنه و ایده میده.بعد اینکه میفهمیم یه شف خوب هر روز چی درست میکنه برای خودش و خانواده.یکی دیگه اینکه یه چیزهایی هست شما یاد دادی ما هم یاد گرفتیم ولی فراموش شده و اینجوری یاداوری میشن دوباره.یکی دیگه اینکه من همیشه کنجکاوم شما برای خودتون و دور از این دغدغه سایت و..چی درست میکنی معمولا ....خلاصه که بد نیست اگه اینکارو بکنی.البته اگر صلاح بدونی و ...!میبوسمت.

بازم ميگم كه كولاكه

خير متاسفانه جديدا دوباره عكسها رو زحمت كشيدن و فيلتر كردن
دارم كم كم هفته اي چندتاش رو از نو آپلود ميكنم

http://en.wikipedia.org/wiki/Caff%C3%A8_Americano
كَفه امريكانو به شيوه اي از تهيه قوه ميگن كه آب جوش بر روي اسپرسو ريخته ميشه
حتما دستگاه اسپرسو داريد. اگه نداريد يه دونه بخريد. نه از اين برقيهاي گرون . از اين ارزونهاش كه روي اجاق ميذارن
بعد مطابق معمول اسپرسو رو توش بريزيد و دو سه دقيقه بجوشه و آماده شه
فنجون قهوه رو پر از آب كنيد و يك دقيقه توي مايكروفر بذاريد يا اينكه توي فنجون آب جوش بريزيد تا فنجون داغ داغ باشه
بعد آبش رو خالي كنيد. هدف اينه كه فنجون رو گرم كنيم
مقداري از اسپرسويي كه آماده كرديد رو توي فنجون بريزيد و بعد روش آب جوش بريزيد به همين سادگي
ميزان اسپرسوش هم دست خودتونه. هرچي بيشتر بريزيد قهوه غليظتر خواهد بود
خيلي ساده است

والا من اين كار رو كردم. يعني يه چت باكس گذاشتم كه هر كسي بياد بگه امروز چي درست كرده يا ميخواد درست كنه و اگه مشكلي پيش اومد بقيه آن لاين كمكش كنن يا الهام بگيرن كه اون روز چي درست كنن
متاسفانه دوستان فقط به جاي كامنت گذاشتن ازش استفاده ميكردن و سوالهاي مربوط به پستها رو اونجا مينوشتن و بعد هم جواب نميگرفتن و عصباني ميشدن. اينه كه حذفش كردم
وگرنه بهترين گزينه بود چون روي صفحه اصلي هم بود 

والا من فعلا كه تقريبا هيچي درست نميكنم و هيچي هم نميخورم ولي صد درصد وقتي بچه كمي بزرگتر شد چشم
ناهارهاي من اكثرا كبابيه. چيزي كه شما توي وبلاگ نميبينيدش. من اصلا به غذاهام روغن نميزنم كه چاق نشم. همه توي فر و بدون روغن
دسرهام هم همه بدون شكر و چربي. يعني يا ماست ميوه اي يا همين ريكتا و عسل و ميوه
بستنيهام هم هميشه رژيمي. يا با ميوه درست ميكنم يا با ماست يا با ريكتا
اتفاقا تصميم دارم در دو سه ماه آينده فقط به همين مدل دسرها و شايد اگه شد غذاهاي ساده بپردازم
البته اين تصميم رو دو ساله دارم و عملي نميشه
تا خدا چي بخواد

واقعا زیباست منیر جان
خیلی تمیز تزیین شده. ماشالله

سلام شف عزیزم
بعد از مدت ها دوباره پیدات کردم با شکل و شمایل جدید
و کارهای بسیار زیبا
حالا که مشکلات قلبلی برا دیدن سایت وجو نداره
یه مشکلی که دارم دیدنه پست های قبله که اصلا ممکن نیستن
حتی با غول تشن هم منمیتونم ببینمشون
طیبه اون موقع ها با دایال اپ تمام رسپی هارو سیو کردم و رو فلش داشتم تا چند هفته پیش که فلشه ویروسی شدو همه اطلاعاتشپرید
حالا من موندم و یه عالمه غصه
چیکار کنم
راستی گوگل ریدر هم که غول تشن لازم داره
ینی هیچ راهی نیست ؟؟

جدا؟ جدیدن مثکه آشپزی هم مشکل داره!! خیلی لطف میکنین ممنونم

 متاسفانه فعلا نه. راهش صبره عزیزم.

شف دارن روش کار می کنن.

https://public.bay.livefilestore.com/y1pKt3-pesz_CvKRwm7tuccVE4bryO9QUTdeLDy6jfhq_I2ZUrXWuuH3p4EU2ec4zLq8qudJnlLx3ODApPFTDJ19w/DSC_01311.jpg?psid=1
من خیلی شانسی صاحب دو بسته از این گوش ماهی ها شده بودم یه سال پیش
همشو مصرف کرده بودم غیر از 13 تا دونه. روزی که به شف گفتم تو یه مغازه هستم از اینا دارن اگه میخواین براتون بگیرم و ایشون گفتن خریدن خودشون
من تصمیم گرفتم ته موندشو بذارم واسه رسپی شف
خودم همیشه با سس سفید یا مخلوطی از شیر خامه و پارمزان به عنوان سس استفاده میکردم مواد میانیش تا حدودی شبیه بود
این بار از فیلینگ پیسنهادی شف جون و سس مارینارا استفاده کردم
که تجربه جالبی بود
اخرش من از حسودی این گوجه های خوشرنگ شما دق میکنم
مرسی
دستور مارینارا رو از اینجا اوردم
http://allrecipes.com/recipe/best-marinara-sauce-yet 

https://www.google.com/reader/view

با اين لينك فيلتر نيست

خيلي خوشگل شده پريس جون تركيب رنگيش هم عاليه. اون گوجه ها هم خيلي نازن
اتفاقا منم عاشق پاستا با سس سفيد و سس خامه هستم. راستي اين گوجه ها هم شانسي بود. حميده هم تا عكسه رو ديد گفت وااااااااااي گوجه ها رو از كجا خريدي. جالبه من هيچي تو خونه نداشتم جمعه هم بود شانسي آقاي شوهر از سر كوجه گير آورده بود

سلام خانمی
میشه مدل های دیگه از این پاستا رو به ما آموزش بدی؟

هورا من کیش بودم و از این پاستاها دیدم اونجا و درجا خریدمش. 
5700 
بود اما :)
هورا
بزودی درستش میکنم

اتفاقا چند ماه پيش دو مدل ديگه اش رو هم درست كردم. حالا كي بتونم پست كنم ديگه با خداست
خوشحالم كه گيرش آورديد

سلام طیبه جون .ممنون از این رسپی فوق العاده . من همین فیلینگ را با سس قرمزشو درست کردم اما بجای پاستای گوش ماهی که پیدا نکردم متاسفانه از لازانیا استفاده کردم و رول کرم لازانیارو .فوق العاده شد.بازم متشکرم هنرمند :*

اتفاقا به نظرم اينطوري خوشمزه تر هم هست چون نودل لازانيا نازكتره و خوشمزه تر ميشه

سلام شف عزیز
می خواستم بدونم این پاستا رو دقیقا از کجا تهیه کنم؟
ممنون می شم کمکم کنید

اگر بوشهر هستيد : خ نادر روبروي جلودار
پانيذ هم داره
پديده هم داشت

شف جونم اگه از مایه زیاد اومد چیکارا میشه باهاش کرد؟ :دی

در انواع پاستاها 
يا سوپها
يا توي غذاهاي كسرولي يا گراتني
تمام اين مدل غذاهايي كه سبزيجات يا حتي گوشتها رو لايه لايه توي ظرف ميچينيم و توي فر ميذاريم ميتونيد لاش از اين سس هم بريزيم. چون به آرامي توي فر ميپزه عطر و طعمش عوض ميشه

ممنونم :* راستی تا چند روز میشه تو یخچال نگه داشتش؟ ببخشید که هی سوال میکنم

تو يخچال كه من چيزي رو نگه نميدارم مگر اينكه تا فرداش بخوام مصرف كنم
ولي عالي فريز ميشه و عمر خوبي داره

آره.بوشهرم.مرسی از لطفتون
از رسپی های عالی ودقیقتون واقعا ممنونم.تا الان خیلی از چیزهایی که آموزش دادید رو درست کردم و همشون خوب از آب دراومدن.
واقعا ممنون
راستی من دارم میرم شمال .از اونجا چیزی لازم ندارید؟ مثلا آواکادو
خوشحال می شم بتونم چیزی براتون بیارم

قربان محبتتون
والا من كم فرصت آشپزي پيدا ميكنم واسه همين سعي ميكنم كه موادي كه خراب ميشه رو اصلا نخرم
بازم تشكر ميكنم از لطفتون

 سلام عزیز مهربون
امیدوارم تعارف نکرده باشی
آواکادو زود خراب نمیشه ها....
ببین.آواکادو کم گیر میاد.............
خلاصه من یکشنبه دارم میرم.تورو خدا تعارف نکنید

 راستی.اگه  فرصت کنم و برم تهران می خوام دنبال زرورق شکلات بگردم.
اگه پیدا کردم می خواین واسه شما هم بگیرم؟

آخ آخ اتفاقا آوكادو به سرعت باد خراب ميشه
خيلي دقت داشته باشيد سفتهاش رو انتخاب كنيد

اتفاقا من مدتهاست زرورق شكلات تو خونه دارم فرصت نميشه باهاش كار كنم. شكر خدا تاريخ داره
و فاسد نميشه
انشالا كه چيزايي كه مايليد رو پيدا كنيد
سفر خوش

مقش شب:

https://qnyzma.sn2.livefilestore.com/y1pRxrVFjUYyHf650NMmy29czPxYvCaiTh2yQ9Gbdm6JQFgbaWg709jJ6z8pqHOjKMY_w420HfKaCqDKuXU58fIgOn3vPbS1JB4/DSC_0228.JPG?psid=1

دو روز پیش اینجا اولین برف زمستونی اومد، این یعنی این که این عکس  و این غذا واقعا مربوط به زمان دایناسورها هستن.

به همین خاطر اصلا دیگه یادم نمی یاد چی کار کردم. فقط می دونم خوشمزه بود و سریع و آسون.

دست شف درد نکنه.

اونجا برف مياد؟ ما هنوز كولر روشن ميكنيم ديشب هم رفته بودم واسه مهدي كفش بگيرم تا كمر چك چك ازم عرق ميريخت
به به اين روش همچين گراتينه شده كه داره اسم منو داد ميزنه

وای مروارید جون من تازه این عکس رو دیدم
راستش تا چند لحظه پیش هم خواب خواب بودم و هم سیر سیر
الان بیدار که شدم هیچ گرسنه هم شدم این وقت شب
شما که دل منو بردین با این عکس خوشکلتون
چه بنفشیییییییییییییی
دستتون درد نکنه
بسیار بسیار زیباست و اشتهابرانگیز

بهاره جون، 

چشماتون قشنگ می بینه. آخه شما اون وقت شب پای لپ تاپ چی کار می کردید؟!!!

اتفاقا وقتی شبنم جون با دیدن این عکس برام نوشتن که عاشق رنگ بنفش هستن، یاد شما افتادم و فکر کردم باید شما دو نفر رو انداخت توی یه اتاق و درش رو هم بست. بعد از یک ساعت که در رو باز کنیم، فکر کنم فقط سفیدی کاسه چشماتون قابل دیدن باشه!! همه جا رو بنفش می کنید.

:D

مثل این کارتون ها.

خیلی شیک و مجلسی و زیبا و مخصوصا بچه پسند

یادم رفته بود مقش به این خوشمزگی رو اینجا تحویل بدم :) بسیار بسیار زیبا و خوشمزه . ممنونم طیبه عزیزم :*

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...