2012/05/23

كيك شير عسلي بدون تخم مرغ




وقتي ميخوايم يه كيك بدون تخم مرغ درست كنيم بايد رسپي خيلي خوبي داشته باشيم كه خوب پف كنه در غير اين صورت يه تيكه خمير پخته بدست مياريم كه واسه اينكه هر تيكه اش از گلو پايين بره بايد يه ليوان شير بخوريم. ميدونيم كه به غير از داشتن فر خوب و بيكينگ پودر؛ تخم مرغ يكي از عوامل موثر و اصلي در پف كيكه و معمولا وقتي تخم مرغ رو عالي هم ميزنيم و حسابي حباب هوا توش ايجاد ميشه مطمئنيم كه كيكي عالي خواهيم داشت
حالا اگه تخم مرغ رو حذف كنيم چي؟ چه چيزي باعث پف كيك خواهد شد؟ جواب اين سوال جوش شيرينه.
اما جوش شيرين به تنهايي قادر نيست اينكار رو انجام بده. پس ما به يه عامل اسيدي نياز داريم. در اين رسپي اين عامل اسيدي آب پرتقاله
من يه رسپي عالي براي كيك شكلاتي بدون تخم مرغ واستون گذاشته بودم. در اين كيك پودر كاكائو نقش طعم دهندگي رو ايفا ميكنه و كيكي خوشمزه داريم. اما اگه كاكائو معده مامانمون رو اذيت ميكنه چي؟ اگر بخوايم كيك وانيلي ساده داشته باشيم چي؟ من رسپي هاي مختلفي رو امتحان كردم و مرتب در حال تست رسپي بدون تخم مرغ هستم. ساده يا ميوه اي. بايد اعتراف كنم كه توي اين پروسه شكست زياد وجود داره. هر رسپي اي يه كيك پفكي و نرم و خوشمزه به آدم نميده.
كيكي كه تا لحظاتي ديگه باهاش آشنا ميشيد يكي از كيكهاييه كه من هر بار ازش راضي بودم. البته كلي بالا و پايينش كردم و موادش رو كم و زياد كردم كه ببينم ميتونم ميزان شكر يا چربيش رو پايينتر بيارم يا نه. پس از چند ماه آزمايش (روي ماماني خانم!) بالاخره امروز رضايت دادم كه رسپيش رو واستون بذارم. اميدوارم شما هم نتيجه مطلوب بگيريد و مشكلتون حل شه

آرد دو و نيم ليوان
بيكينگ پودر 2 ق چ
جوش شيرين 1 ق چ
وانيل 1 ق چ
شير عسلي 400 گرم
روغن 1 ليوان
آب  پرتقال 1 ليوان





فر رو روي درجه 180 سانتيگراد قرار ميديم و كف قالب كاغذ روغني انداخته و چرب ميكنيم و آماده ميذاريم كنار
آرد و بيكينگ پودر و جوش شيرين و وانيل رو ويسك ميكنيم

وسطش رو گود ميكنيم و روغن رو اضافه ميكنيم
(من چند باري با نصف ليوان روغن اين كيك رو درست كردم. كيك بافت اسفنجي اي خواهد داشت اما كمي خشك ميشه. پس از چند بار تلاش به نتيجه رسيدم كه همون يك ليوان مناسبتره. براي گرفتن نتيجه بهتر در صورت نداشتن مشكل با كره پيشنهاد ميكنم كيكتون رو با كره مذاب درست كنيد. چون ماماني خانم نميتونن كره بخورن تنها گزينه من  روغن مايعه)

شير عسلي رو توش خالي ميكنيم (لطفا براي بار اول كل قوطي شير عسلي رو توي كيكتون خالي كنيد و اگر احساس كرديد شيريني كيك زياده دفعات بعد ميزانش رو كمتر كنيد. من تلاش زيادي كردم كه ميزان شيريني كيك رو كم كنم اما احساس ميكنم با يك قوطي شير عسلي شيريني كيك مناسب خواهد بود (البته ميزان شيريني شير عسلي در ماركهاي مختلف متفاوته). لطفا بار اول رسپي رو دقيقا مطابق دستور انجام بديد چون اين امكان وجود داره كه با كم و زياد كردن مواد كيكتون خراب شه. به اين ترتيب يك بار كيك رو تيست ميكنيد و با بافتش آشنا ميشيد و اگر بعدا چيزي رو كم و زياد كرديد و نتيجه مطلوب رو نگرفتيد به خوبي ميدونيد كه كجاي كار ايراد داشته)

آب پرتقال رو اضافه كرده مخلوط رو هم ميزنيم فقط به اندازه اي كه مخلوط شه و نه بيشتر
 ("آب پرتقال طبيعي تازه" رو شخصا تهيه كنيد . اگر توي خونه پرتقال نداريد ميتونيد از مخلوط 1 ليوان آب گرم با 2 قاشق غذاخوري سركه سفيد استفاده كنيد)





توي قالب ريخته و توي فر قرار ميديم به مدت 27 دقيقه
من كيك رو سي دقيقه توي فر گذاشتم خشك شد! و مزه خوبي نداشت پس خيلي خيلي دقت كنيد كه كيك زياد توي فر نمونه.يعني تا اين حد حساسه! بعد از بيست دقيقه مرتب چك كنيد همين كه تستر تميز بيرون اومد ديگه كفايت ميكنه





جالبي اين كيك به اينه كه تا ساعتها خونه بوي شير عسلي ميگيره! ايول!
كيك كاملا نرم و لطيف و پفكيه. سطح روي كيك مرطوبه (فكر كنم توي عكس اولي كاملا مشخصه) و طعم جالبي داره.





 به نسبت بقيه كيكهاي ساده وانيلي بدون تخم مرغ بايد اعتراف كنم كه از اين كيك خيلي راضي هستم. البته اين كيك در هر حال يك كيك رژيميه و طعم معمولي داره. ولي واسه يك كيك بدون تخم مرغ واقعا كيفيت خوبي داره.
 راستي شما ميتونيد با اضافه كردن مغزهاي مختلف طعمش رو تغيير بديد

رسپي برگرفته از allrecipes

110 comments:

سلا طیبه جون. جمعه تولد همسرمه و خانوادشون مهمونم هستند . می خواستم کیک شکلاتی برای تولدش درست کنم ولی با اینکه همیشه توصیه می کنید دفعه اولی که هر چیزی رو درست می کنیم زمانی باشه که مهمون نداشته باشیم که آبرومون نره این کیک خیلی جذابه و من خیلی دوست دارم این کیک و زودتر درست کنم آخه عاشق شیر عسلی هستم
راستی طیبه جان اندازه آب پرتقال 1 لیوان هست درسته؟ اگر آب پرتقال طبیعی در دسترس نبود بجای آب و سرکه میشه شربت پرتقالی (از این آماده ها ) درست کنیم و به مواد اضافه کنیم ؟؟ و در آخر اینکه اگر امکان داره اندازه ابعاد قالبتون رو هم بگید.
خیلی ببخشید اینقدر سوال کردم.باز هم ممنون 

سلام
اول که مراتب تشکر خودم رو از این کیک به شدت اعلام میدارم. آخه من خودم هرچیزی، تاکید می کنم "هرچیزی" رو با شیرعسلی می خورم. پس هنوز امتحان نکرده می دونم که این کیک رو دوست خواهم داشت. کلا با کیک های بدون تخم مرغ هم چون زیاد وقت گیر نیستند و از من لاجون! خیلی انرژی نمی گیرن، خیلی موافقم. اون رسپی کیک شکلاتی تون رو حداقل ماهی 3-4 بار درست می کنم (همه اش هم خودم می خورم ;))
فقط یه نکته ای رو متوجه نشدم. اینکه چرا این کیک با وجو 400  گرم شیرعسلی رژیمی محسوب میشه؟
سئوال بعدی اینکه آیا این کیک برای کاور شدن با خامه یا گاناش مناسبه؟ (چون گفتین سطحش مرطوبه می پرسم)

خیلی عالیه.حتما در لیست کیک هایی که قراره درست کنم قرارش میدم.راستی یه موضوغ :دیدین چقدر قیمت شیرغسلی بالا رفته؟ اهواز 2300 بعضی جاها هم که بی انصاف ترن 2500 میدن.یه  آبادان 3 تا 1000 میخریدیم   بعدش شدن 1500 حالا که  قیمتاشون رفتن بالای تاقچه  شستن 

رسپی میگه ابعاد قالب 9×13 اینچ باشه
یه چیزی حدود 33 در 23 سانتیمتر یا تو این رنج 

سلام عزیزه دلم به به چه دستور عالی حتما واسه بابام درست میکنم آخه باباییم کیکای ساده دوس داره.مرسی فدات شم

شف طیبه ی عزیز سلام،این اولین باره که من جرات میکنم کامنت بذارم چون هیچ وقت به خودم اجازه ندادم دربرابر شاگردهای به این زرنگی و استاد به این بزرگی و مهارت ابراز وجود کنم،تقریبا  دو ساله که با سایتتون آشنا شدم و از دستورهای عالیتون استفاده کردم ،همه ی خانواده ی من شمارو میشناسن و من افتخار میکنم که یه شف بزرگ از خطه ی جنوب اینقدر عالی و بی نقص آشپزی میکنه واقعا به عنوان یه جنوبی اول و بعد به عنوان یه ایرانی  بهتون افتخار میکنم اما از این به بعد تصمیم گرفتم  مشقهامو تحویل بدم البته اگه منو به عنوان شاگرد کارگاهتون  قبول کنید
راستی من نمیدونم چطور باید عضو بشم لطف میکنید منو راهنمایی کنید
این کیک هم برای من که عاشق شیرعسلیم عالیه حتما تستش میکنم
ببخشید پرحرفی کردم اینم چند تا از مشقانم
  

شف طیبه ی عزیز سلام 

بعد از مدتها سلام خدمت طیبه عزیز و دوستان.
هرچند که کمی دیر شده اما تبریک می گم بابت شروع به کارِ سایتتون شف عزیز.
همه چیز فوق العاده شیک تر و دوستداشتنی تر شده.
:-*

اولین مشق شب بعد از غیبتی چند ماه

بوگاتسا
http://www.cheftayebeh.ir/2011/04/blog-post_10.html

 

شف طیبه ی عزیز سلام،این اولین باره که من جرات میکنم کامنت بذارم چون
هیچ وقت به خودم اجازه ندادم دربرابر شاگردهای به این زرنگی و استاد به این بزرگی
و مهارت ابراز وجود کنم،تقریبا  دو ساله که با سایتتون آشنا شدم و از
دستورهای عالیتون استفاده کردم ،همه ی خانواده ی من شمارو میشناسن و من افتخار
میکنم که یه شف بزرگ از خطه ی جنوب اینقدر عالی و بی نقص آشپزی میکنه واقعا به
عنوان یه جنوبی اول و بعد به عنوان یه ایرانی  بهتون افتخار میکنم اما از این
به بعد تصمیم گرفتم  مشقهامو تحویل بدم البته اگه منو به عنوان شاگرد کارگاهتون 
قبول کنید

راستی من نمیدونم چطور باید عضو بشم لطف میکنید منو راهنمایی کنید

این کیک هم برای من که عاشق شیرعسلیم عالیه حتما تستش میکنم

ببخشید پرحرفی کردم این هم اولین مشقم: کیک اسفنجی


 

شف طیبه ی عزیز سلام،این اولین باره که من جرات میکنم کامنت بذارم چون
هیچ وقت به خودم اجازه ندادم دربرابر شاگردهای به این زرنگی و استاد به این بزرگی
و مهارت ابراز وجود کنم،تقریبا  دو ساله که با سایتتون آشنا شدم و از
دستورهای عالیتون استفاده کردم ،همه ی خانواده ی من شمارو میشناسن و من افتخار
میکنم که یه شف بزرگ از خطه ی جنوب اینقدر عالی و بی نقص آشپزی میکنه واقعا به
عنوان یه جنوبی اول و بعد به عنوان یه ایرانی  بهتون افتخار میکنم اما از این
به بعد تصمیم گرفتم  مشقهامو تحویل بدم البته اگه منو به عنوان شاگرد کارگاهتون 
قبول کنید

راستی من نمیدونم چطور باید عضو بشم لطف میکنید منو راهنمایی کنید

این کیک هم برای من که عاشق شیرعسلیم عالیه حتما تستش میکنم

ببخشید پرحرفی کردم این هم اولین مشقم:کیک اسفنجی

 مامان بهار عزیز،

خوشحالم که تصمیم گرفتید کارهاتون رو با ما هم قسمت کنید. کیک اسفنجی اتون خیلی عالی شده.

برای عضو شدن شف در پست چطوری کامنت بذاریم توضیح دادن:

http://www.cheftayebeh.ir/2012/04/blog-post_16.html

پیشنهاد می کنم برای این که دوستان دیگه هم از کار زیبای شما لذت ببرن، عکس کیکتون رو در پست کیک اسفنجی هم بذارید.

به به به!
بوی شیر عسلیش تا هند هم داره میاد بانو!چه کردین!!
اتفاقا دیروز پریروزا یه بسته شیرعسلی گرفتم،هی تو فکر بودم چی کار کنم باهاش.حالا دیگه تکلیفش روشن شد:)دست شما درست
و اما مشق شب:ترت جگر مرغ(که تبدیل شد به ترت گوشت چرخ کرده:))
https://skydrive.live.com/?sc=photos&cid=c37f1a25e65f27b7#cid=C37F1A25E65F27B7&id=C37F1A25E65F27B7!165&sc=photos

به به پارسال دوست امسال اشنا
!
رسیدن به خیر
خوش اومدین نازنین جون.جاتون خالی بود

ممنونم مروارید جون،اینکه شاگرداول کارگاه از آدم تعریف کنه خیلی عالیه،کلی به خودم امیدوار شدم
چشم حتما این کار رو میکنم
من کیکها و غذاهای دیگه ای که شف آموزش دادن رو هم درست کردم و ازشون عکس دارم یعنی باید عکس هر غذا رو تو مبحث خودش بذارم؟یه سوال دیگه هم که داشتم اینه که چطور باید آلبوم درست کنیم؟ببخشید این همه سوال میپرسم آخه دوست دارم دیگه خواننده خاموش نباشم
باز هم یه دنیا ممنون

شف جان سلام وای که بالاخره دمت گرم الوعده وفا که برای منم کیک هست یعنی میگی اگه همش این کیک رو درست کنم چاق میشم ؟اینطور فکر نکنم .از اونجایی که مامانم همیشه گفته تو خیلی ایده الیستی و به خاطر همین هم هیچ چیز منفی رو نمیبینی که نه کوری دراین باره هم مثبت فکر میکنم و با افکار مثبت همش اینو درست میکنم و میییییخخخخورررمممم واقعا ممنونتم و از مامانی بیشتر بخاطر اجازه دادن انجام ازمایشات بر روی ایشان بگردم معلم عزیزم رو که هنوزم دلش برای ما شاگردا میسوزه بهر حال این بار یک بوس ویژه برای مامانی مهربون دوست دارم دوسش دارم میبوسمت و میبوسمش 
مریم

 ممنون پریس جان.
حسابی دلتنگ اینجا و همکلاسی ها شده بودم
:-*

سلام
قسمت اعظمی از دسر و بستنی و پته و پیش غذاها عکس هاشون باز نمیشه :(((
من یه مهمونی دارم و به یک عدد از هر سه احتیاج دارم:دی
کی درست میشن عکس ها
خواهشن زودتر باشید :*
ممنون واقعا

 دوست عزیز،

بعد از ارسال نظر، کمی طول می کشه تا آدم نظرش رو ببینه.
امکان دیلیت کامنتتون رو ندارید شما، ولی می تونید با گزینه ادیت، اون کامنتی رو که دیگه نمی خواهید خونده بشه، پاک کنید.

 سلــــــام نازنین جون،

پارسال دوست، امسال آشنا.

خامه خور کارگاه رسید!!

نازنین جون دلمون تنگ شده بود. دیگه زود زود بیایید حتما. و چقدر کار خوبی کردید که اسم کاربری اتون رو هم به فارسی نوشتید.

 من شاگرد اول کارگاهم، منتها از آخر صف عزیز جان!!

شف در این لینک توضیح دادن که شما چطور می تونید برای خودتون آلبوم درست کنید.

http://www.cheftayebeh.ir/2010/08/blog-post_13.html

اگر روی عکس آلبوم بچه ها که شف اون رو سمت چپ کارگاه گذاشتن کلیک کنید، شف اونجا هم توضیح دادن.

اگر آلبوم درست کردید، بهتون پیشنهاد می کنم عکس های کارهاتون رو یک باره عرضه نکنید. یعنی کارهاتون رو کم کم رو کنید، تا ما هم هی ذوق کنیم و هی ذوق کنیم و ...

وقتی کارها یکهویی گذاشته می شن، برای بعضی از دوستان که سرعت اینترنتی اشون خوب نیست، سخته و هم این که اگر کارها رو یواش یواش بذارید، کارگاه مرتب با کارهای جدید دوستان تغذیه می شه.

 بهتون باز هم توصیه می کنم پست چطوری کامنت بذاریم شف رو مطالعه کنید.

 میزان آب پرتقال 1 لیوانه.
من فکر می کنم شف به خاطر طعم بهتر آب پرتقال طبیعی اون رو پیشنهاد کردن و همینطور به خاطر خاصیت اسیدی ای که اب پرتقال تازه داره و این حالت اسیدی اون چیزی هست که اگر آب پرتقال طبیعی در دسترس نبود با آب و سرکه جایگزین می شه. آب پرتقال صنعتی اون خاصیت رو نداره.

خانمی شف عزیز تو یک پست توضیح دادن که چرا بعضی پست های قبلی باز نمیشه. دلیلش به طور خلاصه اینه که این سایت به دلیل استفاده از سیستم بلاگینگی که در مهد پرگهر ف--لتر بود حالا رو یک دامین اصطلاحا تغییرمسیر داده شده. پس تصاویرمربوط به پست هایی که پیش از این تغییر مسیر ثبت شده اند؛ قابل دیدن نیستن. می تونید صفحات موردنظر رو در آدرس زیر ببینید:
https://jouyamanzali.info/
روی کاربرد کلیک کنید و تو نوار سفید رنگ آدرس صفحه موردنظرتون رو بگذاریدو.

سلام مروارید جون،
باز هم ممنون از راهناییهات عزیزم،خیلی خوشحالم که منم بع عنوان شاگرد کارگاه آشپزسازی قبول کردید، به امید روزی که البوم منم کنار بقیه آلبومها بهم چشمک بزنه

من کیک تخم مرغ دارو ترجیح میدم 
:)))))احساس میکنم پفش الکیه شف جونم!! :دی

salam tayebe jan hamin alan ba site shoma ashna shodam va hamin alan ham in keiko dorost kardam alan to fere omidvaram khob beshe
azizam chera ozviyate sitet filtere?site ke filter mishe man ghati mikonam filter shekanham soratesh kame man chikar konam?

سلام طیبه جان. بعد از قرن ها تلاش و خون دل خوردن میتونم الان براتون پست کنم. بعد از اینکه بلاگ اسپات رو به ای ار انتقال دادید مدتتتتتتتت هایییییی مدید وببلاگ باز نمیشد و نه تنهابرای من بلکه برای خیلی ها. هنوزم که هنوه من با پی سی نمیتونم تو این صفحه بیام و فقط با لپتاپ. تازه لپ تاپ هم یه سری از پست های آرشیوی رو باز نمیکنه به طوری برای کسری از ثانیه صفحه رو میاره و بعد کل صفحه سفییید میشه
خواستم بهتون اطلاع داده باشم که اگر نمیدونید  به هر حال اطلاع داشته باشید . خیلی خیلی ممنون از  تمامی پست های فوق العادتون

بازم ببخشید . از بس که مدت هااا ( به خدا  ماه ها ) بود که میخواستم کامنت بگذارم نمیشد  الان دیگه  عقده ای شدم هی کامنت میگذارم. میدونم. میدونم که شما طبق چیزی که توی وبلاگتون هم گفتید اصلا رسپی درخواستی قرار نمیدید  و منم فقط یه سوال دارم چون تا حالا نتونستم کل وبلاگ رو بخونم میخوام بدونم شما تا حالا " شارلوت "  یاد دادید؟ البته من تو گوگل با نام وبلاگ شما سرچ کردم ولی چیزی نیومده. در ضمن شما تا حالا با گوشت چرخ کرده مرغ کار کردید؟ چیزی پختید؟ ممنون میشم فقط جواب سواللای منو بدید :)
:*

سلام......می خوام ببینم موفق می شم بفرستم

سلام طیبه خانوم هنرمند........من یه چند وقتیه که معتاد سایتت شدم ولی چند مورد از ژله هاتو درست کردم آخه فر ندارم ................راستی اگه تو مایکروفر  روی همون 180 تنظیم کنیم میشه.........
خیلی دوست دارم درست کنم........
از لحن بیان مطالبت هم خیلی خوشم می آد...........پررویی نباشه ولی فکر می کنم اگه همسایه بودیم دوستای خوبی می شدیم.......
موفق باشی

سلام شف عزیز
:) من مشکلم با عکسا حل شد یک فیلتر شکن زدم و الان توپ همه رسپی ها رو دارم
یک سوال داشتم شما مواد اولیه ی غذایی تون رو از کجا تهیه می کنین، مثلا من تو یکی از دستورها سس کچاب مک دونات دیدم یا مارک آرد ها یا چیزهای دیگه 
اگه ممکنه آدرسشو بدین 
ممنون میشم

سلام شف  عزیز.اینجا رو حتما بخون........ http://mojimary811001.persianblog.ir/post/547/

 سلام بر شف عزیز
مرسی بابات این کیک عالیه ان شاالله اگه عمری باشه می درستمش.
راستی رسپیای قبلیتم دیدم ولی نشد ازت تشکر کنم مخصوصا اون گوش ماهیا که عالی اند و در اولویت چون جناب شوهر محترم عاشق پاستاست (البته خودمم دست کمی ازش ندارم)

نورا جان اتفاقا منم خیلی دوست دارم...تازه از شف پرسیدم گفتند که متاسفانه تو برنامشون نیست :(
حیف...خیلی باحال و چشمگیره توی پذیرایی 
؛)

راستی هااا...منم حواسم نبود
شیرعسلی بسیااااااااااااااااار چاق کننده است..هی وای من

 دوست عزیز،

ازتون خواهش می کنم مستقیم اسم ... شکن رو ننویسید، چون این خودش باعث می شه که سایت بیشتر مورد عنایت!! قرار بگیره.

در مورد سوالتون: فکر کنم شما فکر می کنید شف در تهران زندگی می کنن. اگر اینطوره باید خدمتتون عرض کنم که اینطور نیست. ولی من از دوستان تهرانی شنیدم که بیشتر این چیزها توی کوچه مروی پیدا می شه و یا در سوپرمارکتهایی که اجناس خاریجی می فروشن.

 دوست عزیز،

شف تا به حال رسپی شارلوت رو نداشتن.
شما می تونید از گزینه جستجوی خود سایت که سمت چپ صفحه قرار داره استفاده کنید.

در مورد سوال بعدی اتون، اگر از همون گزینه جستجو استفاده کنید، رسپی هایی براتون باز می شن که با گوشت بوقلمون درست شده ولی شما می تونید اونها رو با گوشت مرغ جایگزین کنید. یکی اش اینه

http://www.cheftayebeh.ir/2010/02/blog-post_18.html

 این دوست عزیزمون خودشون چند روز پیش لطف کرده بودن و در کامنتشون لینک وبلاگشون رو گذاشته بودن.

ممنون برای یادآوری.

https://public.bay.livefilestore.com/y1pQlqNqi_DHgVdMAZoiU9sGjWMvIr9kVFk_CF6vXp5pOIbJHr5uhnf5Q9x3l8uTjHEp4jWkWuwL-Dp17d5DK6_rA/%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D9%88%D8%A7%D9%86%DB%8C%D9%84%DB%8C-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%AA%D8%AE%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%BA1.jpg?psid=1 
برش
اخرین لحظاتی که داشتم از خونه میبردم بیرون یادم اومد فرصت نداشتم بذارم تو ظرف
https://public.bay.livefilestore.com/y1pFAvWIKvK2-ROSj6-nnwMgVTkRDmuu1SXVFy_3Y7Gi_HrBVKQ8syawpQC6rCbQBVwYMFGF820mIO_9ROWDw0T7g/%D8%A8%D8%B1%D8%B4-%DA%A9%DB%8C%DA%A9-%D8%A8%D8%AF%D9%88%D9%86-%D8%AA%D8%AE%D9%85-%D9%85%D8%B1%D8%BA.jpg?psid=1 
با اجازه من این کیکو از دستور شما درست نکردم چون قبل از اینکه شما پستش کنین درست کرده بودم دیدم دستور یکیه باز هم با اجازه به عنوان مشق تحویل میدمتنها فرقش اینه که به جای 1 لیوان روغن 1/2 لیوان کره داره که البته نویسنده اشاره کرده قابل جایگزینی با روغنه و اونم مثل شما اشاره کرده یه بار کیکو به جای 27 دقیقه 30 دقیقه تو فر گذاشته و خشک شدهالبته از اب پرتقال استفاده نکرده ولی باز هم اضافه کرده قابل جایگزینی با ابهدلیل اینکه من از اب پرتقال استفاده نکردم اینه که متاسفانه از طعم میوه یا پوست میوه یا ابش تو کیک خوشم نمیادو تجربه بهم ثابت کرده اطرافیانم مثل خودم هستناما مشکلی که من با این کیک داشتم دو تا چیز بودیکی اینکه من وانیل یادم رفت )واسه خودم عجیبه چرا چون من تو همه چی وانیل میریزم(خیلم راحت بود که خب اینکه تخم مرغ نداره پس مهم نیست اما اشتباه میکردمچو ن به قول شما ساعت ها خونه بوی شیر عسلی میگیره اون هم شیر عسلی پخته!!!چیزی واسه من جالب نبود چون به عقیده من شیر عسلی خوشمزه است ولی بوی یه موجود مفید رو میده !!!!!!!! دومین مشکلی که داشتم و دارم اینه که وقتی تخم مرغو حذف میکنیم باید جوش شیرین جایگزین  کنیمو من طعم جوش شیرین رو میفهممبا اینکه کمش کردم یعنی فقط 1/2 جوش شیرین ریختم و بکینگ پودرو بیشتر کردمجوش شیرین من همین دکتراتکره در حال حاضر البته انواع مختلفو امتحان کردم و زیاد نمیتونم با طعمش کنار بیامدر هر حال با وجود نداشتن تخم مرغ بافت جالبی داشت و پف خوباگه دوستان با موارد من مشکلی نداشته باشن این کیک میتونه عالی باشهالبته پیسنهادم اینه که به توصیه شف از اب پرتقال تازه استفاده کنین اگه با طعمش مشکل ندارین چون عطر بهتری به کیک میدهhttp://www.egglesscooking.com/2011/08/30/eggless-vanilla-cake-recipe/

اوه ! ببقشین فکر نمی کردم دیگه تا این حد!! :)
ممنون من فکر می کردم از جای خاصی این خرید رو می کنن ، ولی یادم به کوچه مروی نبود 
ممنون م

 درسته که این کیک کلسترولش پایینه اما مطمئنا با داشتن ۱ لیوان روغن و ۴۰۰ گرم شیرعسلی رژیمی محسوب نمیشه

چاکلت موس
http://www.cheftayebeh.ir/2010/05/blog-post_07.html

مقش شب:

نوتلای خانگی:

 https://public.sn2.livefilestore.com/y1prPjBw-WUxSSvDcoT-JtSJBf1g9USNs8BnOImP9QR8HqEhEkAZIedBz3HtQ5-IBmasiIJdjPDbiAAW900kskCWA/DSC_9930.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://www.cheftayebeh.ir/2012/04/blog-post_30.html

شف جون سلام
مشق ديشب من، ته چين گوشت و قارچ بود، البته انقدر زود سرو و خورده شد كه فرصت نكردم عكس بگيرم..خيلي خوب شده بود!
چند تا  سوال :
 اول اينكه : يه كمي مزه ي ماست مي داد، فكر كنم زود تر از موعد از روي گاز برداشته بودم، نه؟
 دوم : من 2 پيمانه برنج گذاشتم چون 2 نفريم، و براي همين تعداد تخم مرغها رو 2 تا كردم و ماست هم 3 قاشق، به نظرت ماست رو زيادي ريخته بودم؟
سوم : آيا نسبت خاصي بين ماست و تخم مرغ بايد رعايت بشه؟ من يه جا خوندم براي هر تخم مرغ يك قاشق ماست.

قربانت

مرواريد جان و هانيه خانوم،
من ساكن تهرانم و در به در يك دماسنج فر! يعني توي همون مرحله اول پخت كيك گير كردم..لطفا يكي كمكم كنه..
راستي، چرا شاگردهاي خوب كلاس مثل مرواريد و پريس و رويالي آدرس وبلاگ هاشون نيست تا از اونهاهم فيض ببريم؟
معمولا ميگن يكي از روش هاي ياد گيري، آموزش از طريق همكلاسي هاست..گرچه من كاملا ناشي و تازه كارم، ولي خودم رو شاگرد اين كلاس مي دونم ديگه!!!

وای خدای من اول صبحی کلی ذوق کردم دیدم کامنتم با موفقیت بوده.....................پریس جون میشه اگه امکانش هست ایمیلتون رو برام بزارین.ممنون میشم

عزیزم اگه اشکالی نداره ایمیتونو بذارین من براتون ایمیل میزنم حتما

مرجان جون من وبلاگ ندارم ولی همیشه سعی کردم هرچیو که از اینجا درست کردم عکسشو با جزییات بذارم
مروارید جون هم همیشه توضیحات کاملی دارن معمولا خوندن کامنت های هر پست بخصوص قدیمی ها   نکته های خوبی واسه یاد گرفتن توش هست از خوندن کامنت ها چشم پوشی نکنین

من سه دور هر رسپي رو بازخواني ميكنم
حميده قسم خورد كه دو بار از روش خونده و بعد دكمه پابليش رو زده
باز هم ننوشتم چقدر آب پرتقال؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ما دو تا هر دو به يه وكيشن نياز داريم
:p
الان با حميده صحبت كردم قرار شد يه اديتور هم واسه حميده بذاريم
:D

در قالب گرد هم ميشه. هموني كه هميشه واسه كيكهاتون استفاده ميكنيد

والا من خودم استفاده نميكنم اما قانونا اين صنعتي هاش هم يه ماده اسيدي توش داره كه كار كيك رو راه بندازه

رژيمي از نظر كلسترل نه كالري

بله من هم كيكهايي كه به همزن نياز نداره واسه شرايط بچه داريم خيلي مناسبه

اينجا سه تومنه عزيزم
از اين ماركهاي الكيش 2500
ايرانيش هم دو تومنه

اتفاقا خيلي به فكرتون بودم و دلم واسه كارهاي زيباتون تنگ شده بود كه ديروز با بوگاتسا حسابي ذوق كردم

بله نه تنها گنش بلكه هر تاپينگي مناسبشه چون يه كيك  ساده به حساب مياد

واي كه چقدر اين كيك اسفنجيه عالي شده
يعني آدم فقط با نگاه كردن به عكسش متوجه كيفيتش ميشه
و با توجه به اينكه اين يك كيك حساسه من بي صبرانه منتظرم كارهاي بعديتون رو ببينم چون واقعا از ديدن اين عكسهاي زيبا لذت ميبرم
يعني هميشه موفقيتهاي ديگران خوشحالم ميكنه

مريم جون ورژنهاي كم كالري ترش هم هست. من زياد روي اين مدل كيكها كار ميكنم . چشم حتما بعد از اينكه مطمئن شدم چند تا كالري پايينش رو هم ميذارم كه ديگه با خيال آسوده ميل بفرماييد
يه بار هم بايد سالاد الويه بدون كلسترل رو واستون بذارم
متاسفانه اين روزا به حدي درگيرم كه عصبي ميشم
تقريبا روشن كردن كامپيوتر در خونه غير ممكن شده

انشالا هيچوقت به اين جور بيماري ها مبتلا نشيد
من اينقدر دوستاي هم سن و سالم دچار كلسترل بالا شدن كه دارم وحشت ميكنم

www.artadokht_ariyamehr@yahoo.com

تعجب ميكنم! من كه با همين اينترنت  معمولي مشكلي باهاش ندارم
انشالا مشكل بر طرف شه

براوزرهاي ديگه رو تست كرديد؟
البته يك بار براي من هم اين مشكل پيش اومد اما متوجه شدم كه ايراد از سرعت پايين اينترنت بوده
انشالا كه ديگه مشكل برطرف شه
راستي با گوگل ريدر هم باز نميشه؟

ايميل چي؟ من با ايميل خيلي سريعتر عكسها رو ميبينم

والا با خود مايكرو نميشه اما با كانوكشن ميشه
اگر مايكروفرتون المنت داره يا با هواي داغ كار ميكنه يا با نور... بله ميشه
ولي اگر فقط مايكرو داره كه خير نميشه چون خشكش ميكنه
انشالا كه اون موارد رو داره و بتونيد كيكهاي خوبي درست كنيد

منتظر كارهاي زيباتون هستيم

پريس جون هم رنگش عاليه هم پفش. تازه شما جوش شيرينش رو هم كم كرديد
و البته كره به مراتب كيفيت رو بالا ميبره
من بارها و براها با آب و سركه درستش كردم اما متوجه شدم وقتي با آب ميوه درست ميشه خوشمزه تره
بعد با نصف ليوان روغن هم كيك مطلوبي بدست مياد اما متاسفانه خشكه
اينه كه اگه قراره براي كسي كه با روغن هم مشكل داره درست شه بايد روغن رو نصف كرد
يا از اون بهتر از اپل ساس استفاده كرد

پريس جون با اون موجود مفيدت حال كردم
جالب اينكه من اصلا متوجه اينكه شير عسلي بوي گاو ميده نشدم
راستي توصيه ميكنم اصلا و ابدا شير گاوميش نخوري چون همه اش فكر ميكني جناب گاو كنار دستت ايستاده داره قلپ به قلپ شيره رو برانداز ميكنه

نه تنها وانيل بلكه اسانس بادام رو هم هميشه استفاده كن جاي دوري نميره
:D

من اين رو واسه مامانم درست ميكنم كه مشكل كلسترل داره. هدفش كاهش وزن نيست
البته من كيك هاي ديگه اي درست ميكنم كه شيرينيش هم خيلي كمه بعد نگاه ميكنم ميبينم داره اينهمه شكر ميخوره. ميگم ديگه اين چه كاريه كه من كيفيت كيكهام رو پايين بيارم

دقيقا موردي كه فرموديد در مورد تهچينها وجود داره
خيليها فقط به خاطر ماستش تهچين دوست ندارن
خيالتون رو راحت ميكنم. من يك عمره تهچين درست ميكنم اصلا نگران نباشيد تا اونجايي كه دوست داريد ماستش رو كم كنيد. هيچ مشكلي پيش نمياد
يه مدل تهچين مرغ هست من از بچگي مرتب درستش ميكنم حتما سعي ميكنم تو اين ماه پستش كنم
اون رو كه ياد گرفتيد ميتونيد با همون سيستم تهچين گوشت يا سبزيجات رو هم درست كنيد

آرتا جون با وجود اينكه ميدونستم هستيد و وبلاگ رو ميخونيد اما دلم واسه ديدن كارهاتون تنگ شده بود . آخه هميشه با هيجان و ذوق و شوق آشپزي ميكنيد آدم انرژي ميگيره

طیبه جان مارک الفجر و گلدن کوو 2500 گرفتم.پس بازم فروشنده های اهواز با انصاف ترن

ما اينجا به زبان بوشهري ميگيم: اينجا چي تش سرخن

يعني كلا شهر گرونيه
به سود زير ده برابر راضي نميشن

حتما حتما درستش می کنم....مرسی مرسی...باونتی که عالی بود...همه چی عالیه اینجا..دوستت دارم طیبه جون

 شقف طیبه ی عزیز سلام،این دیگه اوج  افتخاره  واسه آدم  که یه شف بزرگ از شاگرد تازه کارش تعریف کنه واقعا ممنون،نظر لطفتونه
من دیروز این کیک رو هم  پختم عالی بود
با شیر عسلی وغلات صبحانه کاکائویی که خودم خیلی دوست دارم  ساده تزیئینش کردم
برای خونواده ی ما که همه یا رژیم دارن یا قند عالی بود من کیک و بردم خونه مامانم ، برای چند دقیقه رفتم بیرون وقتی اومدم نبود البته من با نصف مواد تو قالب لوف پن درستش کردم
نظرتون چیه استاد؟
راستی یه سوال هم داشتم ممنون میشم جواب بدبید عکس سومی رو من با گوشیم تو خونه گرفتم اما عکس آخری یعنی تزیین شده اش رو تو حیاط به خاطر نور طبیعی گرفتم البته بنا به توصیه شما هردو بدون فلاش به نظرتون کدوم بهتره تا من از این به بعد شونصدتا عکس بیرون و داخل از کیکهام نگیرم
باورتون میشه من دیروز از سه نوع غذا و دسری که از دستورات خوب وبلاگ شما درست کردم حداقل 60 تا عکس گرفتم تازه خیلی خودمو کنترل کردم که فقط همین چندتا رو از این کیک گذاشتم
روزی یه بار هم میرم عشثقولانه نگاهشون میکنم
 

اتفاقا ماهم همینو میگیم.

در اينكه نور طبيعي بهترينه كه بحثي نيست (البته مگر اينكه شرايط آتليه داشته باشيد) اما عكاسي با نور طبيعي هم شرايط ميخواد
اولين اصل اينه كه به هيچ عنوان زير نور مستقيم نبايد عكاسي كرد
بايد زير سايه باشيد
تا توي خونه با در باز
يا پشت پنجره اي كه نور خوبي داره
پس ما توي خونه عكس ميگيريم اما نور طبيعي داريم
و يا بيرون از خونه اما زير سايه ديوار يا درخت
در هر حال از نور مستقيم آفتاب اجتناب كنيد چون همينطور كه در عكس آخري مشاهده ميكنيد سايه وقي داريم
سايه قوي عكس رو خراب ميكنه
البته باز تو بعضي عكسها اين رو عمدا انجام ميديم و زيباش ميكنه اما اكثريت از اون قانون پيروي ميكنن
اگر دقت كنيد با وجود داشتن سايه روشن زياد اما باز رنگ خود كيك به مراتب بهتر و زيبا تره
تازه يه فيلتر فوتوشاپ هم روش بره ديگه عالي ميشه

و در مورد تعداد عكسهايي كه ميگيريد. من خودمم همينطورم. به اين فكر نكنيد كه چقدر وقت ميگيره و عصبي ميشيد. به اين فكر كنيد كه همين عكسها چقدر تجربه تون رو زياد ميكنه و ماهر ميشيد و سرعت پيشرفتتون بالا ميره

مامان بهار عزيز. اين عكس سوم شماست كه من توي فوتوشاپ چند تا كليك كردم و در آخر كراپ و ريسايز
همينطور كه ميبينيد كيفيت عكس خيلي خوبه فقط نورهاي اضافي وجود دارن كه بايد برداشته شن تا رنگهاي اصلي كيك ديده بشه
يكي از مواردي كه رنگ كيك رو خراب ميكنه همين رنگ سبز زير كاره كه من با چند فيلتر مشكل رو برطرف كردم اما اگر مثلا از زير كار قهوه اي قرمز يا نارنجي يا صورتي يا ... استفاده كرده بوديد ديگه نياز به اين تغييرات هم نبود
اصلا نگران نباشيد اين چيزا رو با تجربه بهش دست پيدا ميكنيد
و جمله هميشگيم: مهم طعمه

طیبه ی عزیز کارتون خیلی عالیه ممنون بابت آموزشهای بی نقصتون
طیبه جون اکه امکان داره خمیر هزار لا رو هم آموزش بدین
ممنومنم 

طیبه ی عزیز کارتون خیلی عالیه ممنون بابت آموزشهای بی نقصتون
طیبه جون اکه امکان داره خمیر هزار لا رو هم آموزش بدین
ممنومنم 

برش نخورده
https://public.blu.livefilestore.com/y1pIqlFbuuVC3SgPQHpp9cHDVN7HAAoKQYWb8Q8bJz0-bBxb1LERxbdoSmsjnNQsOVANkfK0khWHfYs-Ot8Jas4pA/Plain%20Eggless%20Cake%20%281%29.jpg
 
برش خورده

https://public.blu.livefilestore.com/y1pjBhC7e4z_hX1YFuHO3rc23oWB5LMrzJOaEFdELHzNi33Stk1Ack1CDbCxB0YgdS3O8meTyhzEaG68LGoXFJVcQ/Plain%20Eggless%20Cake%20%282%29.jpg

من این کیک رو با آب و سرکه درست کردم. چون اصولا با کیک هایی که عطر لیمو و پرتقال می دهند، مشکل دارم.
چون زمان درست کردن این کیک مصادف شده بود با تولد آقای همسر، یه چشمه هم از تزیین زیبایی که برای کیک عروسی دکتر نگار انجام داده بودبد روی کیک پیاده کردم.
کیک خوش عطری بود.

ممنون شف عزیز

 ارادتمندم مروارید جان.
;)

امیدوارم این بار دیگه کم کار نباشم.

عجب كيكي شده تزئينش هم عاليه. واقعا خوشرنگ شده. خامه است يا باتركريم؟ چه سوالي ميكنم من خب معلومه شما گزينه اولتون خامه است
:D
راستي كيك استندتون هم خيلي جالبه تا به حال ازش نديده بودم

والا با اینهمه کیک و شیدینی که ما میپزیم.....خدا آآآآآآآخر عاقبتمونو بخیــــــــــــــر کنه :((

 شف جان من هنوز به علائق م پایبندم سر سخت :دی

واي كيكش عالي بود يه عطر شير عسلي و وانيلي تو خونه پيچيده بود كه نگو. خيلي خوب بود .شيرينيش هم تقريبا خوب بود جا داشت يه كمي كمتر بريزي .مرسي به خاطر همه چي.

به به عين خونه ما شده بوده

اینم کیک شیرعسلی من.کیک بسیار ترد و خوشمزه ای بود انقدر ترد که موقع انتقال به ظرف کمی بی دقتی کردم و از هم پاشید به قول پسرم کیک شکنده شد!!!.قالبم شکل دل بود ولی مجبور شدم برش های مربعی از توش در بیارم. شف جونم دستت درد نکنه.به نظرم این کیک بافت و رطوبتش جون میده و اسه کیک های تولد.

از عكس كاملا مشخصه كه بافتش كيكيه و عالي فرايند پف توش صورت گرفته 
احسنت

راستشو بخواین من خیلی حال نکردم.کلا هر چی تووش جوش شیرین داشته باشه تو دهن ِ من یه مزه ی خاص میده
اون کیک ِ شکلاتی ِ وگان هم همینطور بود
ولی دمتون گرم که همه جوره اش رو به ما یاد میدین
از بس باحالین :*

اتفاقا دو روز پيش همينو با "شير عسلي خونگي" درست كردم. بهتون حق ميدم خودمم با جوش شيرينهاي بد همين مشكل رو داشتم ولي اگر بگرديد حتما ماركهاي خوب رو پيدا خواهيد كرد كه همچين تاثيري نذارن
اون جوش شيرينه رو هم ديگه استفاده نكنيد حتما مشكل داره

ممنون که همه چی یادمون میدین :)
ولی من کلا با کیک هایی که جوش ِ شیرین میزنیم حال نمیکنم
مثه اون کیک ِ شکلاتیه وگان
ولی مهم اینه که با این فر ِ رومیزی ِ معمولی چه ها که نمیکنم :دی 

سلام شف عزيز من از ترس قحطي چند تا شير عسلي خريده بودم البته فقحطی و قيمت مناسبش ولي خوب حالا مي بينم که تاريخ مصرفش خيلي نمونده بیه تعداديشو به دوستان دادم که ميل کنند مي خوام اين کيک را هم درست کنم اگر بخوام تخم مرغ به دستور اضافه کنم مي شه؟ اگه مي شه کي بايد اين کار را انجام بدم؟ منظورم اينکه چون گفتين بهخاطر نداشتن تخم مرغ بافتش اونجوري که مي خوايم نيست گفتم منکه با تخم مرغ فعلاً مشکلي ندارم اضافش کنم 

 دوست عزیز،

رسپی های دیگه ای هم هست با شیرعسلی. حالا نمی دونم اونها رو هم دیدید یا نه.

یکی اشون اینه:

http://www.cheftayebeh.ir/2010/11/blog-post_30.html

یکی دیگه اش که خیلی آسونه اینه:

http://www.cheftayebeh.ir/2011/11/blog-post_05.html

و این:

http://www.cheftayebeh.ir/2011/06/blog-post_18.html

خودتون هم یه سرچ کوچولو انجام بدید رسپی ها رو می بینید.

اصلا توي منوي موضوعي روي كله شير عسلي كليك كنيد همه رسپيهايي كه توش شيرعسلي داره مياد
يكي دو هفته پيش انجامش دادم
يك روز وقتم رو گرفت ولي ارزشش رو داشت

 دستتون درد نکنه. خدا خیرتون بده.

بازم ممنون. خیلی عالی و خوشمزه بود. من که این چند وقت اینقدر مصرف تخم مرغم بالا رفته که از دیدن این رسپی خیلی خوشحال شدم.من قبلا کیک بدون تخم مرغ درست کرده بودم اما اصلا بافت خوبی نداشت و همونطور که شما گفتید سفت میشن. اما این رسپی فوق العاده بود. بافت نرم و اسفنجی داره. ممنونم

يعني از بافت كيك توي عكس مشخصه كه چه عالي شده بوده
و اون خامه اش كه ديگه به به

با سلام
شف عزيز اگه بخوام روغن رو با كره جايگزين كنم؟ چند گرم كره لازمه؟

 سلام شف عزیز انقدر غصه خوردم چون همه چي خوب پيش رفت ظاهرش هم به نظر خوب مي اومد حالا تو عکس مي بيني تازه کيکهاي ديگه اي که درست مي کنم هم معمولاً خوب مي شه ولي اگر اشتباه نکنم ايراد کار اندازه قالب بوده من اين مقدار مواد را تو يک قالب دايره اي به قطر 20 سانتيمتر درست کردم انگار خيلي خوب پف کرده بود ولي موقع برش ديدم وسطش خام مونده و مزه آرد مي داد خلاصه که انداختمش دور یه خواهش دارم اگر ممکنه يا يه روش بگو که بشه فهميد براي هر ميزان مواد حدوداً چه قالبي بايد استفاده کرد يا اگر ممکنه رسپي ها را يک بار ديگه مرور بفرمايين و اندازه قالب هر کدومو را بنويسيد من عکسشو مي ذارم که ايراد کار را بهم بگي ممنون از لطفت

شف عزيز مي دونم توقع زياديه با گرفتاريهايي که داري جوابها را هم زود زود بنويسي ولي دفعه قبل زود جوابمو گرفتم بدعادت شدم، خوب باشی

باید ببخشید مشکل سرعت اینترنت و قطعیش رو داشتم

خیلی خوب پف کرده وبافت و رنگش هم خوبه
دقیقا مشکل میتونه از قالب باشه
یه قانون کلی روهمیشه رعایت کنید
باید همیشه قالب رو تا سه چهارم یا دوسوم پر کنید
این دو خیلی به هم نزدیکن
گاهی کیکها باید قالب رو تا نصف پرکنیم
اون رو معمولا متذکر میشم
ولی درحالت عادی نه

والبته اگر قالب روتا نصف پر کردید ایرادی نداره ها.منظورم اینه که نباید بیشتر از اون باشه

ممنون از پاسخ شما راستش گتم کيکهاي ديگه خوب مي شن توي فر ولي همين کيک و هم کيک 1234 را که درست کردم دچار مشکل حالت زيادي آرد و خمير بودمن بود واقعاً نمي دونم چرا 

كيك پزي معمولا با تجربه به تكامل ميرسه
اگر هفته اي حداقل يك كيك كوچيك درست كنيد خيلي سريع قلق كار و ايراد و اشكالات دستتون مياد
نا اميد نشيد 
اگر علاقه داشته باشيد پيشرفت رو سريع ميبينيد

سلام
کیک شیرعسلی اما به شکل کاپ کیک
با مغز پسته و شکلات
.
 

سلام شف طیبه عزیز.دستتون دردنکنه بااین سایت واقعا عالی ومفیدتون.من که تواین مدت کم ساعتها تو سایت در حال گشت و گذار بودم وخداییش از دیدن عکسها حالی میبرم که نگو.همیشه به سایتهای آشپزی علاقه داشتم ولی از وقتی شما رو پیدا کردم دیگه سراغ هیچکدوم نرفتم چون واقعا معتقدم بقیه شون وقت تلف کنی هستن.نمیدونم چه عشقی باعث شده این کارو شروع وچندسال ادامه بدین.اما هرچی هست دمتون گرم.متاسفانه من وقت استراحت وتعطیلی شما رو پیدا کردم ولی امیدوارم نظرم رو بخونید .توی یک پست دیگه که الان یادم نیست کدوم بود (تقصیری ندارم .اخه وقت وبیوقت تو سایتتون هستم.) درباره احتمال کمخونی پسرتون نظرمو گفتم.وکلا این دومین باره که کامنت میدم اگه هر کس میدونه بگه چرا کیک شیر عسلی من به کاغذ چسبید درحالیکه بافت وطعم وهمه چیزش عالی شدوهمه خوردن و انگشتاشونم لیبسیدن .بازم ممنون از زحمات عاشقانه تون.خسته نباشید.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...