2012/06/12

باتركريم آمريكايي


يه مرور ميكنيم: باتركريم ايتاليايي رو گفتيم باتركريم فرانسوي رو گفتيم باتركريم سويسي رو گفتيم باتركريم آلماني رو گفتيم و اكنون باتركريم آمريكايي يا American buttercream اين باتركريم ساده ترين باتركريم و همچنين متداول ترينه به طوري كه به اختصار به "باتركريم" معروفه. تشكيل شده از كره و پودر قند و تهيه اش هم هيچ نكته و رمز و رازي نداره و مثل باتركريمهاي ديگه نيست كه تو دستتون خراب شه. پس اگه اينقدر ساده است چرا اول نگفتمش و با باتركريمهاي سخت شروع كردم؟ دليلش طعمه. اون چند تا باتركريمي كه قبلا ياد گرفتيم به مراتب خوشمزه تر هستند ولي به مراتب هم تكنيكي تر و حساس ترن. پس اگر تا به حال هيچ شانسي در موفقيت با باتركريمها نداشتيد باتركريم آمريكايي گزينه مناسبي براي شماست. منتها به قول آقاي همساده: گر ز حكمت ببندد دري ز رحمت گشايد در ديگري... اي باتركريمو به حدي شيرينه به حدي شيرينه كه داغون ميشيدا ... له له!
درسته كه ساده است و سريعه ولي تقريبا ميشه گفت شيرينيش غير قابل تحمله. حساب كنيد مني كه متهم به شيرين پسندي هستم حتي بهش ناخونك هم نميزنم از بس كه شيرينه. ديگه خودتون تا تهش رو بخونيد. ولي خب شما كه همه چيز تكميليد بهتره اين باتركريم رو هم بلد باشيد محض تكامل در علم.

باتركريم آمريكايي يا باتركريم كلاسيك:
كره 225 گرم
پودر قند 4 ليوان
خامه يا شير دو تا چهار ق غ
وانيل 1 ق چ
اسانس 1 ق چ
كره و پودر قند را خوب هم بزنيد تا كرم رنگ شود. پودر قند را ليوان ليوان اضافه كرده و به خوبي هم بزنيد. با خامه يا شير كرم را به ميزان مورد نظر رقيق كنيد. با وانيل و اسانس كرم را معطر كنيد

باتركريم مخصوص تزئين يا دكُرِيترز باتركريم يا كراستينگ باتركريم:
كره 225 گرم
پودر قند 8 ليوان
خامه يا شير 100 تا 200 ميلي ليتر
وانيل 1 ق چ
اسانس 1 ق چ
كره و پودر قند را خوب هم بزنيد تا كرم رنگ شود. پودر قند را ليوان ليوان اضافه كرده و به خوبي هم بزنيد. با خامه يا شير كرم را به ميزان مورد نظر رقيق كنيد. با وانيل و اسانس كرم را معطر كنيد



طبق معمول كره رو بايد از يكي دو ساعت قبل از يخچال بيرون بياريم تا نرم شه




كره رو خوب هم ميزنيم تا رنگش روشن شه (تعجب نكنيد. وقتي كره رو خوب هم بزنيم رنگش خيلي روشن ميشه)



پودر قند رو حتما بايد الك كنيم
يك ليوان پودر قند ميريزيم توش و خوب هم ميزنيم




به همين ترتيب تمام پودر قند رو ليوان ليوان اضافه ميكنيم



مشاهده ميكنيد كه كمي سفته و لطيف و يكدست هم نيست پس خامه يا شير رو كم كم  اضافه كرده و هر بار خوب هم ميزينم
بسته به نيازي كه از باتركريم داريم بايد با خامه رقيقش كنيم. مثلا اگه قراره براي تزئين از اين باتركريم استفاده كنيم زياد رقيقش نميكنيم. پس خيلي مهمه كه به مرور اضافه كنيم و خوب هم بزنيم




وانيل و اسانس رو اضافه ميكنيم و تمام
خيالتون راحت باشه امكان نداره اين باتركيم تو دستتون خراب شه
منتها معايبي داره واسه خودش:
باتركريم به وسيله پودر قنده كه فرم ميگيره. به دليل داشتن پودر قند زياد اين باتركريم خيلي شيرينه
پودر قند هر چقدر هم كه خوب الك بشه باز هم كمي زير دندون مياد و به اندازه باتركريمهاي ديگه لطيف نيست
خودتون قضاوت كنيد ديگه: تشكيل شده از كره و شكر. چه انتظاري از طعمش داريد؟! دوستاني كه با طعم كره مشكل دارن حتي فكرش رو هم نكنن بد جور مزه كره ميده
تا اونجايي كه ميشه از اسانسهاي قوي استفاده كنيد كه بوي كره رو بگيره

براي درست كردن باتركريم شكلاتي ميتونيد در نهايت بهش 100 گرم شكلات تلخ مذاب (ولي سرد) و يا نصف ليوان پودر كاكائو اضافه كنيد. و براي اينكه رنگش قهوه اي تر بشه از رنگ ژلي قهوه اي استفاده كنيد
براي طعم دار شدن ميتونيد از رنده پوست مركبات يا كمي مارمالاد استفاده كنيد
براي گرفتن شيرنيش ميتونيد به جاي شير يا خامه باتركريم رو با قهوه اسپرسوي خيلي غليظ رقيق كنيد



در خصوص باتركريم مخصوص تزئين:
تصويري كه ميبينيد اين باتركيمه. چون سفت تره به راحتي ميتونيد باهاش انواع تزئينها رو انجام بديد. اين باتركريم به دليل داشتن پودر قند بسيار زياد؛ بعد از مدتي كه ميمونه يه كراست دورش ميگيره و سفت ميشه و به همين دليل براي تزئين بيسكويتها دسر ها و كيكهايي كه قراره حمل بشن مناسبه
شيوه نگهداري و استفاده از باتركريم آمريكايي مثل ساير باتركريمهاست.


28 comments:

سلام خوبی؟طیبه جان خدا قوت،امیدوارم همیشه خودت وخانواده ات سلامت باشید وما هم از ککراتون استفاده کنیم،دست مریزاد به خاطر همه کارا.ازراه دور میبوسمت.(منو چشم نکنید بعد یکسال و اندی تونستم کامنت بذارم دوباره)

قربانت . 

سلام خوبی؟
ایشالا خودت و خانوادت سالم باشید ما هم همیشه  از هنرتون استفاده کنیم طلسم شکست و بعد یکسال واندی تونستم کامنت بذارم.
روی ماهتو میبوسم هر روز م سایتو رصد میکنم.قربانت النا

سلام شف عزيز من كه عاشق اين همزن كنوودتون شدم . ايشالا مباركتون باشه و چرخش براتون بچرخه.
اين هم از كيك موز و ميوه هاي خشك و شكري اينجانب. حقيقتا اين پستهاي موزي بعد يك ميهماني كه موز رو دست آدم باد كرده نعمت بزرگيه
خدا شما را حفظ كنه
لينك دستور
http://www.cheftayebeh.ir/2011/07/blog-post_20.html

سلام عزیز دلم .عزیزم گفتی که با پودر قند فرم میگیره یعنی اگه پودر قند رو کم کنیم فرم نمیگیره؟ منظورت از اینکه گفتی وقتی میمونه سفت میشه یعنی چیزی شبیه ایسینگی که برای تزئین بیسکویت ها بکار میبری است ولی نه به اون سفتی نه.؟خسته نباشی واقعا با کارو بچه داری و منزل و این کار که خودش یک کسی که هیچ کاری نداشته باشه و دربست در خدمت این کار باشه میطلبه دست مریزاد درکارنامه ات اضافه بر درسهای مدرسه کارهای اضافه بر سازمان رو هم 20 میگیری در ضمن میدونی خیلی وقته پسرمون مهر به کاراتون نزده نمیگی ما هم دل داریم مهری با انگشت یا پا یا هر وسیله ای که در دسترس قرار میگیره به ما نشون بده .شما میدونی که اینجا فقط اخبارشون در رابطه با فلان هنر پیشه یا فلان ادم ثروتمند است و مثلا بچه شون امروز پی پی ش رو گفت یا مثلا رفت پارک  یا رنگ لباسش فلان بود خوب خواهر شما نمیگی ما معتادیم الان مهدی خونمون امده پایین اون شیرینی ازهزارتا شیرینی هم شیرینتره ما رو بیشیرینی نذار دوست دارم دوسش دارم 
مریم

...بالاخــــــره حـــــــــــــــــــــلال مشـــــــکلات ماهم از راه رسید
ولی تو نمیری هنوز میترسم هاااااا....اصن خورده خاکشیرم هاااا.....له له!! :دی ی ی ی ی ی ی ی

مشق شب:
اسلایس ماست
بسیــــــــار خوش مزه درحد چیزکیک بود...ممنون

خیلی زیبا شده پونه جون

طیبه جان اینقدر گفتی شیرینه، از خوندن نوشته هات هم دندون درد شدم
یعنی از آیسینگ هم شیرینتره ؟
با کدوم کیک میکس بشه قالبل تحمل میشه ؟

salam bebakhshid ye soal dashtam...mishe be in kerem khame ezafe kard? yani nesf khame nesf kare

سلام طیبه خانوم، همه هنر حریف
واقعا دست مریزاد و الهی که خیر ببینی‌ به خاطره اینهمه وقتی‌ که می‌ز‌اری و این همه تجربه خوب رو با ما منتقل میکنی‌
راستشو بخوای من چند وقتیه که وبلاگتو پیدا کردم اما آرامش اینو نداشتم که واستون پیام بذارم، یه مدت یه امتحان سخته ژنرال داشتم که وبلاگتون شده بود زنگ استرحتم، یعنی‌ یه مطلب که می‌خوندم سریع یبار وبلاگو باز میکردم یه چیزی از آرچیو میخوندم و کلی‌ حس خوب بهم میداد باورت می‌شه روزی چندین بار من میام اینجا، از اونجاییم که عشق آشپزیم یه چیزأییو هم از دستوراتت درست کردم که واقعا جز یکی‌ که به زأیقمون نساخت بقیه فوق عالی‌ بودن
بازم ممنونم و برات آرزوی سلامتیو موفقیت همیشگی‌ می‌کنم

bebakhshid?mishe toye buttercream tot farangiye taze rande konim ta ham sorati beshe ham tame tot farngi begire?toye har buttercreami?lotf mikonid age mishe inkaro kard mokhtasar marahelesho tozih bedin.vaghean mamnunam

انشالا هرجا هستيد شاد و سلامت باشيد

چه كيك زيبايي شده
ميدونيد كه منم عاشق كيك موزم
اين كيكتون واقعا ساده و زيباست

قربان محبتتون مريم جون شما هميشه لپ آدم رو قرمز ميكنيد از بس كه با محبتيد

بله ميتونيد شكرش رو تا اونجايي كه جا داره كم كنيد . يعني كم كم پودر قند بريزيد هر جا كه ديديد داره فرم ميگيره دست نگه داريد
مثلا بعد از ليوان اول يه كم خامه بريزيد و بعد ليوان دوم و اگه فرم گرفت دست نگه داريد

بله دقيقا روش كراست ميگيره به خاطر شكر زيادي كه توشه
يعني خشك ميشه. اما يه كاور نازكه و توش نرمه

عزيزم شما كه رژيم داريد بهتره از اين رسپي استفاده نكنيد
يه مدل ديگه هست به نام باتركريم رو
اون رو هم عكاسي كردم انشالا پست ميكنم . ساده است و بسيار خوشمزه با شكر كم

انشالا كه همه مشكلات حل شه

دسر واقعا خوشمزه
خيلي خوشحالم كه درستش كرديد و خوشتون اومده. چون ذائقه خاصي اين رو ميپسنده
و بسيار هم خوشرنگ و زيبا شده
احسنت

نه از رويال آيسينگ شيرينتر نيست
با كيك كم شيرين ميشه راحت مچش كرد
و يا كيك قهوه يا كاكائويي
اگه خودش رو با قهوه و پودر كاكائو مخلوط كنيد شيرينيش گرفته ميشه
اگه از يه لايه نازك روي كيكهاتون استفاده كنيد اصلا كيك رو تحت تاثير قرار نميده

ولي باتركريمهاي ديگه خوشمزه ترن

اگه خامه معمولي اضافه كنيم باعث رقيق شدنش ميشه
اگه توي خامه فرم گرفته فولدنش كنيم بره بره اي ميشه و لطيف نخواهد بود

انشالا به سلامتي امتحانات تموم شن و شاهد كارهاي زيباتون باشيم
شما خودتون هنرمنديد كه غذاهاي خوشمزه درست ميكنيد
آرزوي موفقيت دارم واستون

بعد از اينكه باتركريم فرم گرفت ميتونيد از پوره ميوه ها استفاده كنيد فقط كم كم بريزيد كه به دليل وجود آب توشون كرم رو زيادي رقيق نكنن
وگرنه طعم دادن به باتركريمها متداوله

طیبه جان اگر بخوام با کاکائو و یا قهوه باترکیم آمریکاییم رو طعم دار کنم و از شیرینی ش کم کنم، اندازه ش دست خودمه؟ لازم نیست به نسبت موادی که اضافه می کنم از رسپی اصلی کم و یا زیاد کنم؟
پیشاپیش اعلام شرمندگی می کنم چون تا من بخوام باترکریم و کیک رو درست کنم کلی مزاحم شما می شم. سعی می کنم تا جایی که می تونم کامنت های دوستان رو بخونم اگه سوالی پیش اومد مزاحم شما بشم :*)

طیبه جان آخرین سوالم در مورد استفاده از کاکائو و قهوه در باترکریم رو اشتباه ارسال کردم چون سوالاتم رو نوشته بودم ولی بعد از خوندن کامنت ها و متن رسپی جواب سوالم رو خودم پیدا کرده بودم
;*)

سلام استاد
این گلا رو با چه ماسوره ای زدید؟  میشه عکسش رو هم بزارید؟

منير جون هر چي دوست داريد بپرسيد
فقط شرمنده
يك هفته اي هست كه اوضاع اينترنت داغونه
كم كم بريزيد و بچشيد
اگه قهوه ميريزيد ديگه بايد شير رو حذف كنيد

ام يك يا دي دو مارك ويلتون
اون روز وقتم كم بود نشد
اما تصميم دارم تو يه پست كامل توضيح بدم

شما كه استاديد كافيه سرچش كنيد ميليونها عكس واسه شيوه كار هست
البته من ماسوره ايرانيش رو دارم

اين ماسوره ويلتونه
فيلمش هم زياده
http://www.wilton.com/technique/1M-Swirl 

 سلام
من دنبال این افکت بودم و میدونستم که با 2 دی یا 1 ام میشه این رو درآورد منتها دیدم شما این رو پیاده کردید گفتم ببینم شاید با ماسوره دیگه ای کار کرده باشید. دیروز رفتم 2 دی ویلتون رو خریدم. 4800 کرد تو پاچه ام. خیلی زور بود ولی دیگه عشقه و نمیشه کاریش کرد.
ای ول منتظر پستهای خوب و آموزنده شما هستیم.
ای بابا استاد چوب کاری نفرمایید خیلی خوشحالم که استاد خوب و هنرمندی مثل شما دارم.
مخلص

منم زورم مياد از اين پولها بهشون بدم
ايرونيش رو ميخرم 
دونه اي 500 تومن
كيفيت نداره اما همون كار رو ميكنه عمري هم هست
فقط ظاهرش شيك نيست
يه نگاه به عكس اسنترنتيش بندازيد 
6 پر داره
قوسش هم كمه
سايزهاي بزرگش واسه گلهاي درشت بهتره
دو دي گلهاش يه كم فرق ميكنه
از اون هم چينيش رو دارم
رز نميشه اما گلش قشنگ ميشه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...