2012/06/14

فوندانت باتركريم


دو مدل فوندانت رو ياد گرفتيم. يكي فوندانت اصلي كه كار باهاش راحته و طعم خوبي داره. يه ورژن ساده ترش هم اينه. يكي هم فوندانت مارشملو كه درست كردنش ساده تره و تخصص خاصي نميخواد و كار باهاش راحته و طعمش هم خوبه. اينبار با فوندانت باتركريم (Rolled Buttercream Fondant) آشنا ميشيم كه همينطور كه از اسمش پيداست بيسش باتر كريمه يعني از كره و شكر درست شده. تهيه اش خيلي ساده است منتها كار كردن باهاش تبحر ميخواد. در هر حال ياد بگيريد بد نيست شايد يه روزي به دردتون خورد

كره 225 گرم
پودر قند 8 تا 12 ليوان
كرن سيروپ 1 ليوان
اسانس 1 ق چ



كره رو از يكي دو ساعت قبل ميذاريم بيرون تا نرم شه
كره و اسانس و كرن سيروپ (شربت ذرت) رو مخلوط ميكنيم. اين ماده باعث كشدار شدن فوندانت ميشه
كرن سيروپ رو از لوازم قنادي هاي شيك ميتونيد تهيه كنيد



پودر قند رو خوب الك ميكنيم
ليوان به ليوان پودر قند رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم




تا جايي كه ديگه بايد بعد از اضافه كردن هر ليوان ورزش بديد تا پودر قند مخلوط شه (من از دو هوك استند ميكسرم استفاده كردم ولي واقعا نيازي به همزن نيست اولش با قاشق چوبي هم بزنيد و بعدشم با دست ورز بديد)




تا اندازه اي پودر قند اضافه كنيد كه خمير فرم بگيره و به دست نچسبه




خمير لطيفي بدست مياد. رنگش كاملا سفيد نيست و دليلش هم رنگ كره است اينه كه بهتره كره اي انتخاب كنيد كه رنگش روشنتر باشه. و البته زماني كه قراره فوندانت رنگي داشته باشيم اين موضوع زياد اهميت نداره

كشساني فوندانت به خاطر كرن سيروپه. به دليل داشتن كره اين فوندانت فوق العاده لطيفه ( تقريبا مثل مارزيپان ) كه باعث ميشه كار باهاش سخت تر بشه و به هيچ عنوان براي تازه كارها توصيه نميكنم. براي كاور كردن كيكهاي كوچيك مشكلي پيش نمياد اما براي كيكهاي بزرگ بايد تجربه كافي رو داشته باشيد وگرنه هنگام انتقال به كيك ممكنه پاره شه يا ترك بخوره




براي استفاده بايد سطح كارتون رو به خوبي پودر قند بپاشيد و بعد فوندانت رو با وردنه باز كنيد. و البته روش هم كمي پودر قند الك كنيد كه به وردنه نچسبه

هميشه به خاطر داشته باشيد كه هنگام رنگ كردن فوندانت از رنگ كمي استفاده كنيد چون بعد از مدتي خودش تيره تر ميشه




اين فوندانت فوق العاده فوق العاده فوق العاده شيرينه (طعمش دقيقا مثل باتركريم آمريكاييه). اينه كه توقع نداشته باشيد مهمونها فوندانت روي كيك رو بخورن!

شيوه نگهداري و استفاده اش هم همانند ساير فوندانتهاست. فقط خوب بسته بندي كنيد چون كره سريع بو جذب ميكنه

اين هم از يك فوندانت جديد. به تازه كارها توصيه نميكنم اما اگه تجربه كافي داريد واسه وقتي كه فرصت كافي براي تهيه ساير فوندانتها رو نداريد گزينه مطلوبيه چون سريع آماده ميشه و اصلا نيازي به ورز دادن نداره

رسپي برگرفته از allrecipes

21 comments:

وای عکس اصل کیک رو مینداختی طیبه جون... بنظر خیلی زیبا میاد

سلام . دستتون درد نکنه و خسته نباشید.
ممنون به خاطر این همه غذاها و کیکای خوشمزه که یاد میدین.
راستش من یه سوال داشتم در مورد فر.
میدونم قبلا خیلی توضیح دادین اما این مورد رو من از کسی نشنیدم. من وقتی فرم رو روشن میکنم چند دقیقه اول شعله بیشتری داره و بعد کمکم شعلش کم میشه و ثابت میمونه.
به نظر شما مشکلی هست یا همه فرها اینطوری هستن؟

وای ! شف چه کرده!!!
دو تا رسپی پشت سر هم ..
ضمنا : اول ....!

شف جاااااااااااانی هستی 

شف جان سفارش نمی دم ها فقط سواله!:
خمیر هزارلا رو یاد میدید یه روزی؟؟
(^_^)

آخ جون باورم نمیشه....دوتا پست پشت سرهم...مرســـــــــی
این عالیه.....:******

ای خدااااااااا چه قدر قشنگن اینا! مهمونا نخوردنم نخوردن چه بهتر آخه کی دلش میاد اون آقا شیره به اون نانازی یا اون زرافه به اون ملوسی را بخوره!

وااای چه کیکی..
طیبه جون من فقط میخواستم در مورد سایت بگم که گاهی اوقات دستورات رو نمیاره و ضعیف کار میکنه.
ضمنن من خارج از ایران هستم و سرعت اینترنتم خوبه، احتمالن مساله از خود سایت هست که شاید بخاطر دامین ir باشه.

وااای چه کیکی..
طیبه جون من فقط میخواستم در مورد سایت بگم که گاهی اوقات دستورات رو نمیاره و ضعیف کار میکنه.
ضمنن من خارج از ایران هستم و سرعت اینترنتم خوبه، احتمالن مساله از خود سایت هست که شاید بخاطر دامین ir باشه.

وای خیلی خوشمله من واسه ش میمیرم. اگه کسی نخورد اشکال نداره می شینیم نگاه ش می کنیم لذت می بریم

اجازه من عاشق زرافه م اگه هم خیلی شیرین شده باشه بازم می خورمش!

لیلا جان فر من هم مثل مال شماست یه چند دقیقه ای رو هر درجه ای که بذارم شعله اش بالاست و بعد کم میشه و بعد از یک ربع به دمای مورد نظر میرسه
از سیستم فره
و البته من هر بار که درش رو باز میکنم همین اتفاق میافته که اصلا خوب نیست. امیدوارم فر شما از این نظر مثل مال من نباشه

مرسی از راهنماییتون. راستش به این موضوعی که گفتید تا الان دقت نکرده بودم ایندفه که از فر استفاده کنم چک میکنم...

ممكنه
و يا اينكه براوزر
با چه براوزري كار ميكنيد؟
گوگل كروم از همه سريعتره

ممنونم از مطالب عالیتون.

سلام عزیزم 

؟؟من بازم مزاحم شدم ببخشید میشه این کرپ سیرپ رو نریزی توش آخه من اینجا پیداش نمیکنم 

گلكز چي؟ اون كه ديگه تو همه قنادي ها هست
از اون استفاده كنيد

مرسی عزیزم حتما میرم میپرسم 
آدم هرچی وسایل میخره باز میبینه یه چیزیش کمه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...