2012/06/21

فلافل رژيمي


وقتي رسپي فلافل رو پست كردم قولش رو دادم كه فلافل رژيمي رو هم بذارم. بيش از دو سال طول كشيد! ايول طيبه حرف نداري!!! واقعيتش اينه كه امسال قصد دارم تمام چيزهاي ساده اي كه تصميم نداشتم ازشون عكس بگيرم رو پست كنم. همه غذاهاي ساده و سريع و كم كالري سسها نان ها پنيرها خميرها گرانولاها نوشيدني ها بستني ها ... خلاصه هر چيزي كه سي و پنج تا عكس واسه توضيح دادنش لازم نداشته باشه. تا خدا چي بخواد

فلافل رو با نخود خام درست ميكنن اما خب عمل آوري ميخواد و بايد از قبل برنامه ريزي كني و خيس بدي و چرخ كني و ... در اين ورژن سريع يه كنسرو از تو كابينت بيرون مياري و يالا

فلافل رو بايد تو روغن حمام داد تا كاوري طلايي و ترد داشته باشه با مغزي نرم و تند و تيز. در اين ورژن ما فقط سطحش رو چرب ميكنيم و ميذاريمش توي فر

فلافل رو بايد سرخ كرد پس مدت زيادي رو مجبوريم پاي اجاق وايسيم و صورت بيچاره مون رو روي روغن داغ نگه داريم و هي مامانمون بگه: "صورتت دختر! صورتتو داغون كردي برو كنار بايست" اما در اين ورژن فلافلها رو هل ميديم توي فر و ميريم دنبال زندگيمون

اون فلافله خوشمزه تره!




كنسرو نخود يك قوطي
پياز يك عدد
سير سه حبه
پودر زيره يك هشتم ق چ
پودر تخم گشنيز يك چهارم ق چ
گشنيز ربع ليوان
جعفري ربع ليوان
فلفل قرمز هوارتا
روغن زيتون براي چرب كردن




فر رو روي 210 درجه سانتي گراد قرار ميديم
كنسرو نخود رو آبكش ميكنيم و نخودها رو توي بلندر ميريزيم
پياز و جعفري و گشنيز و سير و زيره و تخم گشنيز و فلفل رو اضافه ميكنيم
ميزان فلفلش بستگي به تحملتون داره هر چي بيشتر بهتر!





با بلندر چند پالس ميزنيم تا حدي كه مواد خورد شه. در صورت نياز چند بار با قاشق هم ميزنيم و باز پالس ميزنيم




نيازي نيست كه له و خميري بشه
من توصيه نميكنم كه توش نمك بريزيد چون كنسرو نخود خودش نمك داره اما بچشيد اگر نياز بود بهش نمك اضافه كنيد





روي سيني فر كاغذ روغني بندازيد و چربش كنيد
فلافل ها رو با كمي فاصله توي سيني قرار بديد
من از قالب فلافل استفاده كردم. اما شما اگر مايليد كه فلافلهاي كپلي داشته باشيد حتما فلافل ها رو به شكل توپ در بياريد. (براي اينكه يك اندازه باشن ميتونيد از آيسكريم اسكوپ استفاده كنيد)





روي فلافلها روغن بماليد و سيني رو توي فر قرار بديد به مدت 20 دقيقه. 




بعد سيني رو بيرون بياريد و فلافلها رو وارونه كنيد و دوباره بذاريد توي فر به مدت يك ربع تا پشتش هم طلايي شه.






كاورش ترد ميشه و مغزش پوك. اگر ميخوايد مغزش نرم باشه بايد كپل بگيريدشون
از يه غذاي رژيمي نبايد توقع زيادي داشت اما به نسبت سريع و بي دردسر بودنش طعم خوبي داره. مخصوصا اينكه اينقدر تند و تيز باشه كه نفهميم داريم چي ميخوريم! اصلا فلسفه فلافل به همينه مگه نه؟!

برگرفته از EllieKrieger

72 comments:

عالی بود طیبه جون مرسی. منتظر بقیه غذاها و دسرهای رژیمیت هستم :)

سلام شف مهربون،بالاخره یه پست جدید،بیش از ده بار سر زدم تا بالاخره پست جدید اونم همونی که مدتها منتظرش بودیم رسید،ممنون شف هنرمند من که حتما درستش میکنم چون عاشق غذاهای سریع و بی دردسرم
من اون فلافل اصلی رو بارها درست کردم ،عالی عالی بود ولی هیچ موفقع نتونستم ازش عکس بگیرم چون به مرحله عکس گرفتن نمیرسید ،کسایی که خوردن میگن از فلالفل بیرون هم خوشمزه تره،بازهم ممنون از زحماتی که میکشید
موفق باشی استاد بزرگ   

 سلام
فکر می کنم فیدت مشکل داره، چون این پست تو ریدر من نیومده.

مرسیییییییییییییییییی 2سال شد واقعا؟  خیلی منتظر بودیماااااااا  به زودی میپزم انشالله

سلام  باید فلافل خیلی  خوشمزه ای باشه البته با توجه تو فر آیا مزه اون تغییر نمیکنه چون میگن فلافل باید تو روغن سرخ کرد

طیبه جون واقعا ایول به شما که با این همه دردسر بازم پستش  کردی
چند وقت پیش یکی از دوستان درخواست کردن و شما لینک دادی فکر کنم یه سالی میشه  از همون موقع که خوندمش تصمیم گرفتم درستش کنم که هنوز درست نکردم
خودتو دست کم نگیر ماها که سرمون خلوت تره خیلی عقب تریم
مرسی

سلام واقعا دستتون طلاس ایول خیلی هنرمندید
من سعی میکنم رسپیاتونو واسه خودم آرشیو کنم
ولی کمی مشکله بخصوص رسپیایی که عکساش فیل...تره  ( با فیل...تر ش هم سرعت فاجعه اس)
واسه ذخیره به صورت پی دی اف هیچوقت نتونستم انجامش بدم یا صفحه قفل میشه یا دگمه ها هیچ عملی انجام نمیدن نمیدونم اشکال از سیستم منه یا مشکل دیگه ای هست


در هر صورت ممنون
:*

از رسپیش معلومه که نمیتونه جای اون فلافل اصلی رو بگیره همونطور که خودت گفتی..ولی با توجه به زمان کمی که میخواد و رژیمی بودنش بلد بودنش حتما به دردمون میخوره..ممنون خانوم..درک میکنیم که با این همه مشغله داری چقدر زحمت میکشی...خدا قوت عزیزم...کاش نزدیک بودیم به هم..روزی چند ساعت مهدی رو برات نگه میداشتم تا بیشتر وقتت ازاد باشه..اینجوری منم کلی کیف میکردم با گلپسرت..

شف جون هر وقت فرصتش رو داشتی..زحمت میکشی برای ویرایش عکسهامونم کمی کمکمون کنی؟خوب عکس گرفتن یه چیزه.ولی میشه با یه سری برنامه ها بعدا عکسها رو بهتر کرد..

سلام شف جون
يه سوال
اين كنسروهاي نخود، دل درد نمياه؟ يعني نخود رو خوب خيس كردند و خوب پختند؟؟

شف جان خیلی خووب بود ممنون

طیبه جان 
سلام 
یه سوال داشتم
با توجه به این که نی نی دارید و تجربه . 
در مرود سرلاک هایی که قبل از مصرف تاریخشون تموم می شه و روی دستمون می مونه، 
اگر امکانش باشه ممنون می شم ایده هاتون رو بگید. من سرلاک شیر و برنج گندم و شیر و گندم و موز دارم که نصفشون مونده

مشق شب
کیک شکلات چر کرده
 
 https://public.blu.livefilestore.com/y1p4H-vVkAIFsuqAIgtN4veP27dXHW7fsUp7CsKWs-gq-Qrm4OLVfc3Lt1LMYba2BoxpY6LJR5nB-_E7_UQ22YebA/dripped%20chocolate%20cake.jpg

لینک دستور

http://www.cheftayebeh.ir/2011/11/blog-post_21.html

طیبه جون می دونم که خودت هم میدونی که کارت خیلی درسته و حرف نداری
هم خودت و هم سایتت
یعنی یه دونه ای :X:X:X:X
واقعا خسته نباشی و دستت درد نکنه

اما من یه انتقادی داشتم
به نظر من طبقه بندی این سایت اصلا خوب و مناسب نیست. یعنی میشه گفت خیلی به هم ریخته است
به راحتی نمیشه تو طبقه بندی هایی که اون بالا هست ،غذا یا دسرمورد نظر رو پیداکرد. 
طبقه بندی باید از کلیات شروع بشه  و مرحله مرحله برسه به جزییات
اما این موضوع اصلا رعایت نشده
به نظر میاد خیلی عجله ای کار شده رو این مساله که خیلی خیلی هم مهمه.
که متاسفانه باعث میشه مطالب عالی این سایت اونجور که باید و شاید مورد استفاده قرار نگیره.

من تا حالا فکر میکردم همه مطالب اینجا رو خوندم ، اما امروز اتفاقی سر از یه جاهایی در آوردم که اصلا نمی دونم کجاها بودند! 

به هر حال ببخشید اگه فضولی کردم اما حیفم میاد واقعا که انقدروقت میذاری  وزحمت میکشی یه ایراد حتی کوچیک داشته باشه این سایت خوب

اگه کمکی از دست من بر میاد در خدمتم. 

موفق و شاد باشی. 

 

شف جان ببخشید یه سوال،می خوام برا کیک تولد از کرم چیز فراستینگ استفاده کنم .ولی تجربه نشون داده بعد از گذشت 24 ساعت این کرم طعم فوق العاده بهتری نشون میده!می خوام بپرسم اگه از روز قبل کیک رو تزئین کنم و تو یخچال بذارم کریم بیات نمیشه؟چون همیشه برای بین کیک از این کریم اسیتفاده کردم و برای روکش کیک تجربه ندارم
ممنون بابت همه ی آموزشای نابت
(*^.^*)    (^^,)

بالاخره من تونستم کامنت بذارم....نمیدونم چرا وقتی با ipad  میام نمیشه...
 

سلام به شف عزیز و همه دوستان خوبم
خب بالاخره روزهای شلوغ رو من پشت سر گذاشتم و الحمدالله همه چیز هم به خوبی گذشت
دلم برای همگی خیلی خیلی تنگ شده بود ،هر چند هر طور که میتونستم  سعی میکردم به کارگاه سر بزنم و خیلی هم بیخبر از اینجا نبودم

مشق شب :

قیمه بوشهری

https://public.sn2.livefilestore.com/y1pG7vQN3p510kkBsnEew0fQN3vwiSwVA7HHTU7huRRZX-lasGCSdiIAeeRhu5kYbhHKPkGIYpJvzKwxoFXa_7JWQ/%D9%82%DB%8C%D9%85%D9%87%20%D8%A8%D9%88%D8%B4%D9%87%D8%B1%DB%8C.JPG?psid=1


لینک دستور:

http://www.cheftayebeh.ir/2011/12/blog-post_22.html

وااااااااااااااااااااااااای !!!
طیبه جون عاشقتم !!
امروز کلی نخود خیس داده بودم که فلافل بپزم، الان اینجا رو دیدم ذوق مرگ شدم
البته من غیر رژیمی توی ذهنم بود، اما حتما اینم تست میکنم

به به قیمه
به به ظرف گل سرخ
:)
خوبید بهاره جون 
رسیدن به خیر

واقعا زیبا شده نازنین جون
به نظرم شما بهترین نکته رو خیلی خوب رعایت کردین این کیک هر چی کوچیکتر و هر چی مرتفع تر باشه زیباتره
دستتون درد نکنه خیلی خوشم اومد

شف عزیزم خسته نباشین
لطفا اگه امکان داره خمیر هزار لارم اموزش بدین

آخ جون رژیمی
..
مروارید جون کجان؟ من چرا هیچ پیامی ازشون نمی بینم؟

 سلام پریس جون
ممنونم بله خیلی خوبم
من که دیگه همش از این ظرفها یاد شما و مروارید جون می افتم

راستی شف جون اون نون زیر فلافلها هم داره چشمک میزنه ها..خونگی نیست؟!

چه نــــــــــــــــووووونی!!!!!
یام

سلام، اي ول خانم مهندس حرف نداري. رفتم براش. خبرش رو هم در اولين فرصت بهتون مي دم. 

 ممنون پریس جون. واقعیت اینه که من علاقه خاصی به کیک های مرتفع دارم. البته به همون تنسبت به کیک های بزرگ :دی
دلیل هم اینکه، بیشتر می شه خورد!! :دی
ولی برای تناسب اندام نمی شه به همه خواسته های شکمی تن در داد!:دی

معمولا به سرعت توي ريدر ديده نميشه. من با همه وبلاگهاي خارجي همين مشكل رو دارم. از اين فيد نيست

دو سال و يك ماه و اندي
خيلي چيزا هست كه قرار بوده زودتر از اينا پست شن ولي هنوز نوبتشون نشده

هرگز اون مزه رو نميده
به كساني كه مشكل چاقي ندارن توصيه نميشه

نه پريس جون حتا همون رو هم نميخواد
وقتهايي كه بچه خوابه و نميشه وسايل برقي پر سر و صدا رو روشن كرد من با پتيتو مشر يا گوشت كوب درستش ميكنم چون قرار نيست خوب له شه و ميخوايم كمي نخودش زير دندون بياد. و كنسرو هم كه نرمه. از اون غذاهاست كه كار آدم رو خوب راه ميندازه

مخصوصا واسه شما كه قراره آرشيو كنيد مشكل حله
 تو ستون سمت چپ توضيح دادم
پي دي اف با عكس سيو ميشه

نه عزيزم اين بچه با كسي كنار نمياد ولي واقعا لطف داريد
بله اصلا اون طعم رو نداره اما واسه يه شام سريع
يا ما كه شام نميخوريم واسه يه ناهار سريع بعد از اداره عاليه
البته من چون همين اندازه هم وقت ندارم بيشتر با نخودها حمص درست ميكنم

بله بله بايد اينكار رو كرد
من به عمرم عكس اديت نشده رو اينترنت نذاشتم. از روزي كه اينترنت راه افتاده تا الان
واجبه. اصلا از اصول عكاسيه
من والا شروع كردم . مبحث رو هم باز كردم اما ادامه نيافت. تو برنامه امه
مشكل اينه كه بايد بيشتر پشت كامپيوتر بشينم كه فعلا اجازه اش رو نميده
خودش زودتر نشسته پشتش و تايپ ميكنه

من بيماري آي بي اس دارم
اگه قرار بود دلدرد بياره من بايد از همه بدتر باشم
جالبه كه اونقدري اذيتم نميكنه
و البته توي رسپي زيره هست
من خودم معمولا مقدار زيره اش رو خيلي خيلي بيشتر ميريزم. حتي زيره كامل هم توش ميريزم كه زير دندون بياد

ولي اين كنسرو واسه ما كارمندها (و تنبلها) ست شما چرا خودتون نخود رو نميپزيد. ديگه مواد نگهداري كننده هم نميخوريد

چه عكس نازي
سيوش كردم بعدها واسه مهدي درست كنم
صد درصد

من براي اولين بار ديروز عصر خريدم
آخه درمانگاه بهم گفته بودن به بچه ندي بهتره
و مثل هميشه مهدي لب نزد. اين بچه هيچي نميخوره. وزنش هم بد پايينه. من ديگه اعصاب واسم نمونده
نتيجه اين شد كه خودم و آقاي شوهر بريزيم تو شير بخوريمش
شما ميتونيد  حتي باهاش بيسكويت يا كيك يا پودينگ درست كنيد. به جاي آرد ساده ازش استفاده كنيد

تو اين جور موارد من تقريبا هميشه كيكها رو واسه مناسبتها و تولدها درست ميكنم كه هيچي ازش نخورم و سريع از جلو چشمم نابود شه
:D

اون لينكهاي بالايي گزيده هستن. اونا آرشيو نيستند كه
آرشيو كامل و طبقه بندي شده سمت چپ با عنوان منوها هستش كه همه پستها رو دسته بندي كردم
و شيوه اش هم دقيقا مدل وبلاگهاست نه سايتها
شرمنده كه به زحمت ميافتيد. تلاش ميكنم بهتر شه

براي روكش هم عاليه
البته دو مدل داريم يكي با خامه يكي با كره
اون مدل با كره كه اصلا دقيقا عين ساير باتركريمها باهاش ميشه رفتار كرد
مدل خامه ايش در برابر گرما كمي مقاوم نيست
اما اوني كه فرموديد رو ميشه اجرا كرد
مواظب باشيد وقتي بدون كاور توي يخچال ميمونه آبش كشيده ميشه

همون اصليه عاليه
نوش جانتون

انشالا به زودي در خدمتشون خواهيم بود

من ديروزش يه مدل نون درست كرده بودم. ولي نه متاسفانه اين يكي رو آقاي شوهر واسه خوشون خريده بودن. هر چي هم ميگم نون نخر گوش نميكنه

شف جون
اخه منم كارمندم و تنبل!!
بازم ممنون

الهی..خدا حفظش کنه..میخواد مثل مامانش همه فن حریف بشه از حالا پسرت..ایشالا سر فرصتهایی که پیش میاد ولی زمان مناسبی برای اشپزی نیست به این موضع میپردازین..ممنون....

 چرا نون نخرین؟یعنی همیشه نون خونگی میخورین یا کلا نون نمیخورین؟

 طیبه جان خدمت شما...
عالی بود !
جالب اینجاست من کلی فلافل پختم و بعد اتمام کار خیلی روغن توی ظرفم داشتم،
اما حرارت رو همون طور که شما گفتی تنظیم کردم روغنم اصلا تغییر رنگ نداد. عکس باقیمانده روغن رو هم میذارم دوستان ببیند. واقعا دستورات و نکات عالیه

ها ها ها خوشم میاد شما هر دو مثل منید اخه خواستم بگم اگه مهدی نمیخوره بذارش واسه من

طیبه جون با چای شیرین امتحانش کن واقعا مزه اش عالی میشه. من خوره سرلاک تشریف دارم چند باری واسه خودم خریدم بعد دیدم زشته واسه من
:P
بچه های این دوره زمونه قدر عافیت نمیدونن این دورو بری های من هم هیچ کدوم نمیخورن
اخه چرا!!!
به این خوشمزگی

راستی طیبه جون 
lentil walnut burger 
رو امتحان کردی؟
طعمش خیلی  خوبه
خیلی هم سیر کننده است
من با نصف مقدار کار کردم  ولی یکیش رو تو دو روز خوردم سنگین بود

من كه به خاطر كربوهيدرات نون رو حذف كردم و ساليان ساله كه به ندرت نون و برنج ميخورم. منهاي الان كه به خاطر شير دهي اون رژيم رو شكستم

آقاي شوهر كلي نون ميخوره بعد  آخ و آخ ميكنه كه نونه حالش رو خراب كرده
واسه همين توصيه ميكنم نون زياد نخوره. ولي چون نون چيز خوشمزه ايه نميتونه
هر روز ميگه ديگه تعطيل ديگه نون نميخورم
دو روز بعد مياد تا يه عالمه نون خريده
من كلا با اينكه شوهر آدم رژيم باشه مخالفم ولي چون خودش ميگه حالش بد ميشه توصيه ميكنم نخوره

مهدي كه هيچي نميخوره. دلم خوش بود كرم بروله رو دوست داره ديروز لب نزد. باز تا آخر هفته هر روز واسه ش درست ميكنم اگه نخورد ديگه ولش ميكنم ميرم دنبال يه گزينه ديگه. آخه كرم بروله واسه خودم بد چيزيه. بمب كالري

من اولين بار بود سريلاك ميخوردم. آقاي شوهر هميشه تعريف بچگيهاش رو ميكرد ولي من نخورده بودم. خوشمزه است واقعا
مشكل اينجاست كه مهدي كاري به مزه نداره. هر چي بازيگوشيش رو بيشتر ارضاء كنه همون خوبه واسه ش
ديروز دقيقا هيچي نخورده تا شب كه دونه زردآلو رو برداشته و اينقدر مالونده به كاناپه تا كاملا رنده شده
نوش جونش

وااااااااااااااااو!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! عجب كيفيتي
چه فلافلهاي يك اندازه و زيبا و طلايي رنگي. كاملا مشخصه كه توي آشپزي دقت و ظرافت داريد. من عاشق ديدن كار اين جور كدبانو ها هستم (آخه خودم اينطوري كار نميكنم) حظ كردم احسنت
و مرسي كه موضوع روغن رو هم توضيح داديد
و راستي چه عكس زيبايي

مرسي كه يادآوري كرديد. و البته فوق العاده مقوي. چون عدس فوايد زيادي داره

به به فلافل
من بعداز این همه وقت اومدم چه چیزای خوشمزه ای گذاشتی توی سایت
به زودی می خورمش!

سلام شف عزیز امشب درست کردم مثل بقیه کارهاتون خیلی خوشمزه بود

به به چه عالي
نوش جان

اومدم دوباره کَل کَل.

:D

سلام بالاخره تونستم بپزمش! راستش به نظرم اگه یه تابه نچسب رو چرب میکردم وفلافل ها رو توش میچیدم بهتر بود چون در نهایت مجبور شدم به خاطر عجله ام وکمبود وقت همین کارو بکنم چون بعد از زمان اولیه به کاغذروغنی چسبیده بودن!  شاید به جنس کاغذ هم مربوط باشه البته
  واینکه پیازم زیاد آب انداخته بود البته ظاهر مایه عالی بود اما توی فر  اونطور که باید خودشو نگرفت وسخت جابجا میشد شاید دفعه بعد یه تخم مرغ به مایه اضافه کنم
اما طعمش عاااااالی بود من پودر سیر پودر پاپریکا  ادویه لیموفلفل وفلفل قرمز زدم سیر نریختم ونخودم خودم پخته بودم گشنیز رو چون دوست ندارم نریختم کمی برگ کرفس وحشی به جاش ریختم به نظرم طعمش یه کم شبیه سمبوسه هم شده بود!  مرسی   فرصت واسه عکس نشد متاسفانه

در مورد جنس كاغذ صد درصد موافقم
اين كاغذهايي كه واسه اين مورد استفاده ميكنم كلفت تر هستن
كمي هم گرونتره
از لوازم قنادي ميخرمش
بله اگر تفلون چرب شده استفاده كنيد ديگه اصلا نميچسبه

اگر زياد با بلندر ميكسش نكنيد و فقط چند تا پالس بزنيد ديگه پيازش هم آب نميندازه

https://qnyzma.sn2.livefilestore.com/y1pekmL57tMm5Cq5XtfnDsLZUdXA0RW_aR0KCneX3rM114JaGFNqzgCIMFD2uQm1gmUg2QTOEfdhQfwn-cC6To8siSEif1NvofI/DSC_1874.JPG?psid=1

چند وقت پیش یک جایی در این دنیای گرد نشسته بودم و امکان آشپزی هم نداشتم و بسیار بسیار گرسنه هم بودم. 
عکس این غذا رو که دیدم آه از نهادم بلند شد و به خودم قول دادم، در اولین فرصت که تونستم آشپزی کنم حتما حتما این غذا رو درست کنم.همه چیزش خیلی ساده و سریع، در حدی که همه مراحل درست کردنش پای تلفن گذشت ولی موقع خوردنش خودم بودم و خودش!!بسیار خوشمزه و سریع. دست شف درد نکنه.

سلام طیبه جون
این مقدار مواد دقیقا چند تا فلافل میده.آخه من باید روی دو وعده حساب کنم.

حدودا 15 تا با قالب فلافل

واو! عجب برشته شدن. مرواريد جون بدجوري دلم واسه عكسهاي خوشمزه تون تنگ شده بود
خوشحالم كه باز ميبينمشون

اتفاقا پريشب به افتخار تولد آقاي شوهر واسش فلافل رژيمي درست كردم
:p
ما خانواده عجيبي هستيم
:D

شف جان ، به جاي بلندر مي شه از اين خوردكن هاي دستي كه شبيه بلندره استفاده كرد؟
از همينا كه خودش يه كاسه است و تهش تيغه سه لبه داره و با اهرمي كه روي درشه تيغه رو مي چرخوني....از اونا!
 

 بله می شه. فقط یک نکته می مونه و اون هم اینه که تا جایی که من یادم می یاد این خرد کن های دستی مد نظر شما اندازه اشون کمی بزرگتر از بلندرهای معمولی هست و ممکنه بعد از بلند کردن مواد اونطور که باید خرد نشن. شما مبنا رو بر حسب عکس شف بعد از بلند کردن بذارید و انشاءا... موفق می شید.

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...