2012/06/28

سوپ ورميشل چيني و مرغ و بچه ذرت


ما غذاهايي كه با پاستا يا نودل درست ميشه رو دوست داريم هر از گاهي يه مدل سوپ نودل به سبك آسياي جنوب شرقي خوردن تنوع خوبي ميتونه باشه

ورميشل چيني 70 گرم
شير نارگيل يك ليوان
نصف سينه مرغ
روغن 1 ق غ
پياز يك عدد
سير سه حبه
زنجبيل رنده شده نصف ق غ
فلفل سفيد يك هشتم ق چ
بادام زميني يك سوم ليوان
بي بي كرن (ني ني ذرت!) يك قوطي
جعفري يك مشت
فلفل پيكانته يا فلفل قرمز خورد شده يك ق غ
سس سويا 2 ق غ
آب ليمو 2 ق غ




اين ورميشل چينيه. از نظر سايز و شكل مثل رايس ورميچلي هستش اما اين چاينيز ورميچلي با نشاسته ذرت و آرد گندم درست شده
سي ثانيه توي آب جوش قرارش ميديم و آبكش ميكنيم.
اگر ورميشل چيني در دسترستون نيست ميتونيد از نودل معمولي استفاده كنيد. مطابق دستور روي پاكتش آماده اش كنيد و كنار بذاريد.



كنسرو بي بي كرن رو ميتونيد از سوپر ماركتها تهيه كنيد (اينجا كه در ماركهاي مختلف موجوده) يه مزه شيرين داره و طعمش كمي با كنسرو ذرت شيرين فرق ميكنه اما اگر در دسترس نيست از همون ذرت شيرين استفاده كنيد و دنبال بي بي كرن هم نگرديد همچين هم چيز خوشمزه اي نيست
ذرت ها رو از طول نصف ميكنيم
فلفل ها رو خورد ميكنيم. (فلفل پيكانته شيرينه؛ اگر از فلفل تند استفاده ميكنيد با ذائقه تون تنظيمش كنيد)
سينه مرغ رو آبپز يا گريل ميكنيم. به چهار قسمت تقسيمش ميكنيم
(اين غذا يكي از گزينه هاي استفاده از مرغيه كه از ناهار روز قبل باقي مونده!)



پياز رو توي روغن تفت داده سير رو ورقه اي خورد كرده و اضافه ميكنيم و همچنين زنجبيل و فلفل سفيد. فقط به اندازه اي كه پياز سبك شه تفتش ميديم
شير نارگيل رو اضافه ميكنيم (اگه به مزه شير نارگيل عادت نداريد فقط كمي استفاده كنيد و بقيه رو آب مرغ يا آب بريزيد)






تيكه هاي مرغ رو توش ميريزيم و اجازه ميديم به جوش بياد.
ذرت ها رو اضافه ميكنيم و اجازه ميديم دو دقيقه بجوشه (در ديگ رو نذاريد چون شير نارگيل ميبره)



بادام زميني رو توش ميريزيم و خاموشش ميكنيم. آبليمو رو اضافه ميكنيم




براي سرو... توي ظرف سرو تيكه هاي مرغ و ذرت و كمي از سس رو ميريزيم





ورميچل چيني رو يك طرف كاسه گنبدي ميريزيم
مقداري جعفري يه گوشه قرار ميديم
سس نارگيل رو از يه گوشه ديگه اش توي ظرف ميريزيم
با ذرت و فلفل تزئين ميكنيم




مقدار كمي سس سويا روش ميريزيم اما اجازه ميديم هر كسي خودش ميزان شوري غذا رو با سس سويا تنظيم كنه






خوردنش هم كه ديگه ساده است؛ با چاپستيك مخلوطش ميكنيم و اگه سس سويا نياز داره اضافه كرده و ميل ميفرماييم

با وجود اينكه اصلا دوست ندارم در مورد غذايي كه ازش لذت ميبرم جمله منفي بگم اما مثل هميشه ناچارم عنوان كنم كه: اين غذا ايراني پسند نيست. 
من و آقاي شوهر از خوردن اين مدل غذاها لذت ميبريم چون ذائقه مون ديدش بازه!

26 comments:

سلام شف عزیز حدودا دوسالی میشه که با وبلاگ شما آشنا شدم اما یه 5-6 ماهه که تلاش کردم  تعدادی از دستوراتتون را درست کنم ،خیلی پیش از اینا میخواستم براتون پیغام بدمتشکر میکنم که تجربیاتتون را اینطور مصور در اختیار علاقمندان میگذارید
چطور میتونم عکس بگذارم؟
 دیگه اینکه وسوسه شدم برا تولد 1 سالگی پسرم 1 کیک ساده با پوشش خمیر فوندانت درست کنم
سوال اینکه آیا قبل از پوشوندن کیک با خمیر باید پوشش دیگه ای به کیک بدم؟گاناژ یا باتر کریم؟
دیگه اینکه وقتی  که خمیر را به کیک پوشوندیم نمیشه کیک را تو یخچال گذاشت؟برا این میگم که چند جا تو سایت های فرانسوی دیدم که نوشته نه جای خنک غیر از یخچال بگذارید

سوال دیگه اینکه اینجا مارشملو به وفور یافت میشه اما دچار یه وسواس شدم برا ژلاتینش
واگر بخوام دستور فوندانت اصلی را درست کنم ایا جایگزینی برا  کرن سیرپ داریم ؟چون اینجا راحت گیر نمیاد؟و آیا میشه 
به جا ژلاتین اگراگر را استفاده کرد؟

خیلی سوال کردم شرمندم
لیلا

به به نودل تو خونه ما که خیلی طرفدار داره البته با شیر نارگیل امتحان نکردم حتما اینو امتحان میکنم..
دستتون درد نکنه

به بـــــــــــــــــــــــــــــه...چه شـــــــــــــــــــــود!!!!...این معـــــــــــــرکه بود :*  ..مرسی

خانمی سلام و خسته نباشی عالی بود بچه های من عاشق انواع نودلهای چینی هستند هر چند وقط بکبار هم بر اساس مواد داخل منزل رسیپیش تغییر میکنه یعنی اقایون تغییرش میدن چون خودشون درست میکنند و ار من هم دعوت میکنند بخورم  بهر              حال خیلی ممنون دوست دارم و دوسش دارم میبوسمت و میبوسمش
مریم 

 سلام امروز پس گشت و گذار  در وبلاگ به پست مروارید جون در قسمت دلقک کلاه بوقی برخوردم، عرق شرم بر روم نشست
ببخشید
  و اما بنده امروز قبل از سوپر مارکت گردی گلیسیرین ودر  حین تفحص مارشمالو حلال که همش رنگیه، اما دریغ از کرن سیرپ یا گلوکز سیرپ 
 در عین ناباوری یه سطل فوندانت 1 کیلویی پیدا کردم 
درسته که میحواستم خودم خمیر را درست کنم اما چون اینجور وقتها دچار استرس میشم شاید اینجوری بهتر شد 
ولی کماکان به جستجو ادامه میدم

حالا یه سوال دیگه امکان داره فامیلم از عنوان کامنت حذف بشه؟

ممنونم از طیبه جون و مروارید جون هم برا توضیحاتش  

مرسی از سایت زیبا و دستورهای عالیتون. من معمولا اول خمییر کاری که یک مخلوطیه به غلیظی رب گوجه با درجات تندی متفاوت یکمی سرخ میکنم و بعد شیر نارگیل رو توش میریزم و بعد بقیه مواد رو
اینجوری مزه شیر نارگیل دیگه خیلی تو ذوق نمیزنه...

سلام
نمیدونم تا حالا سايت الكسا رو نگاه کردین یا نه ، اگه دیدین که هیچ اما اگه ندیدین برای من که جالب بود و شاید برای شما هم جالب باشه (البته شاید هم نباشه) این لینک شما و اطلاعات مربوط به بازدید ها و ترافیک سایتتون
http://www.alexa.com/siteinfo/cheftayebeh.ir# 

سلام شف جان. خسته نباشی. من عاشق ورمیشلم. اینم رفت تو لیست. واقعا مرسی.
اینم مشق شبم. نان نوتلا
فقط مثل مال شما خیلی بافتش شبیه کیک نشد ولی مزش عالی بود.

وقتي كامنت ميذاريد سمت چپ باكس نوشته ايمج ميتونيد عكس مورد نظر رو آپلود كنيد

بله هر دو ميشه گنش يا باتركيم

وقتي با فوندانت پوشش ميديد ميتونيد تا دو روز بيرون يخچال در هواي خنك نگه داريد. 
اينكه ميگن توي يخچال نذاريد براي اينه كه فوندانت سفت ميشه
اما اگر هواي اتاق خيلي گرمه بايد توي يخچال بذاريد
و البته در مورد فوندانت باتركريم ميتونيد هر چقدر كه دوست داريد توي يخچال بذاريدش
خير از ايگار ايگار نميتونيد استفاده كنيد
بله به جاي كرن سيروپ ميشه از گلوكز استفاده كرد
البته گلوكز مايع نه جامد

اگر از ايران مسافر داريد حتما ژلاتين سفارش بديد . بد نيست تو خونه ازش داشته باشيد

خوشحال ميشم اگر چيزي بلدم پاسخ بدم

به به چه عالي كه واستون آشپزي ميكنن
كيفي داره واسه خودش

خدا رو شكر. انشالا بيشتر بگرديد چيزهاي ديگه رو هم پيدا ميكنيد
اگر مزه اش خوبه چرا كه نه. استرس اش هم كمتره

بله عزيزم اگر با ايميل كامنت ميذاريد در ستينگ ايميل بايد تغييرش بديد
اگر توي ديسكاس عضو ميشيد كه ميتونيد اسمي كه قراره باهاش كامنت بذاريد رو تعريف كنيد و همينطور واسه خودتون عكس بذاريد

بله كاري پيست در كاريها ريخته ميشه و مزه كاري پيست با تركيب با شير نارگيل مايل يا ملايم ميشه
دقيقا ديگه تو ذوق نميزنه
البته همه چيز بستگي به ذائقه داره

بله توش ثبت نام كردم كه الان توي رنكينگ مياد. البته عددش الان زياد خوب نيست
هر چند كه زياد اهميت نداره چون من قربتا الي اله كار ميكنم
:D
مرسي كه توجه داريد ندا جان

به نظر لايه بندي و بافتش خوب مياد
اما انشالا پفش هم با تجربه درست ميشه نگران نباشيد كم كم قلق فر و همزنتون دستتون مياد و پفشون هم عالي ميشه

منم ذائقه م دیدش بازه از اینا دوست دارم
تازه این چند روز بیکار بودم یک شب فلافل درست کردم چند هفته پیش روز جمعه در نبود همسر و برادرهای غذای جدید نخور للک درست کردم با قلیه ماهی به همراه مامانم خوردیمش واقعا عالی بود من که عاشق للک شدم
من معمولا غذتاهایی که یاد میدی رو درست می کنم ولی یا به عکس گرفتن نمی کشه یا عکسش خوب نمی شه یا من وقت نمی کنم لودش کنم.
به هر حال از زحماتت تشکر می کنم.
البته دعوام نکنیا بجز کیک و شیرینی ها اندازه هارو خیلی رعایت نمکنم(عذاب وجدان گرفته بودم بایدمیگفتم)
راستی یک سوال:توی شهر ما ورمیشل اصلا پیدا نمیشه میشه با نودل درستش کرد؟!!!

خیلی ممنونم 
حس خوبی دارم که تونستم با کسی که از کاراش خوشم میاد ارتباط برقرار کنم

دوست عزیز،

وبلاگ ها و سایت ها یه سیستم خاصی دارن که معمولا همه جای دنیا یکیه، ولی تازه واردها اولش باهاش آشنا نیستن و به همین خاطر اصلا احتیاجی به شرم و ... نیست. 

انشاءا... شاهد کارهای زیباتون باشیم.

به به نوش جان

اتفاقا تغيير اندازه ها در غذا كار خوبيه
يعني با ذائقه تنظيم ميكنيم
مگر اينكه ذكر بشه دقيق عمل كنيد

اما شيريني فرق ميكنه. مثل علم شيمي ميمونه


چرا كه نه. نودل خيلي خوشمزه است
اون هم آرده ديگه. اينا فقط خيلي نازكتر هستن

https://profile.live.com/cid-2172bc176e9e469f/#!https://skydrive.live.com/?cid=2172bc176e9e469f&sc=photos!cid=2172BC176E9E469F&id=2172BC176E9E469F%21956&sc=photos 

اون روز من و اقای شوهر روزه بودیم و مجالی نداشتم تا به خوب بودن عکس توجه کنم چون صدای اذان میومد که من کشیدمش تو ظرف
من از یه بسته نودلز استفاده کردم و سعی کردم با دید باز به این  سوپ نگاه کنم

.و دید بازم بهم گفت که طعم شیر نارگیلش اتفاقا خوبه فقط باید ملایمتر باشه
یعنی دفعه بعد انشالله نصفی شیر نارگیل میریزم و نصفی اب مرغ
من به دلیل فوق الذکر، بادام زمینی فراموشم شد

وقتی از اقای شوهر پرسیدم با طعم نارگیلیش مشکلی نداشتی گفت مگه طعم نارگیل میداد!!!
اونوقت بود که به عمق گرسنگی بنده خدا پی بردم

اخه هی میخورد هی میگفت چه خوشمزه شده 
مرسی شف جون

الهييييييييييييييي
من شرمنده ام كه خنده ام گرفته
انشالا قبول باشه
ما رو فراموش نكنيد
بله پريس جون نصفش باشه كه ديگه اصلا تو ذوق نميزنه. رقيق تر هم هست
ولي از قول من بهشون بفرماييد كه رو سفيدم كردن
مرد بايد همينطوري باشه

پريس جون اپرچر رو بذار روي 2 ايزو رو بذار شاتر اسپيد رو بذارروي يك به 80 و ايزو روي اتو
الان ايزو بالا بوده
فوكس روي لبه ظرف كه بايد فوكس رو روي ذرت مينداختي
البته خودتون فرموديد كه فرصت كم بوده
با شرايطي گفتيد عكسش عالي هم هست
راستي اون فولدر عكس غذاهاي ايرانيت هم شرينگش رو بذار روي پابليك

و چه كاسه خوشگلي هم هست

چشمات خوشکل میبینه عزیزم اینا سری کاسه بشقاب اولیه ام هستن که بیشترشون شکسته و الا اصلا قابلی نداره خانمم

شما رو سر مایین
محتاج به دعای خیر شمایییم

باید یه نگاه بهش بندازم واقعیتش اصلا اینا رو بلد نیستم همش با اتو عکس میگیرم

ولی سعی میکنم یاد بگیرم حتما

نمیدونم مشکل کجاست هر چی پابلیک میکنم از اسکای درایو که خارج میشم بر میگرده سر جای اولش
عکسو از نو اپلود کردم نمیدونم درست شد یا نه

اتفاقا اينايي كه تك هستن واسه عكاسي عالين
بگرد خونه اقوام اگه كسي سرويسش تك شده ازش بگير واسه عكاسي
من چندتا بشقاب مادر بزرگم بهم داده خيلي دوستشون دارم

برو توي M
بعد دكمه Q
رو فشار بده
بعد تنظيماتشون رو مطابق اوني كه گفتم عوض كن

آره ميدونم چي ميگي
سيستمش مشكل داره
ولي عوض كه شده بهتر شده
يه صفحه جديد بار ميشه برو روي توليد لينك بعد يه لينك براي وب بهت ميده
كاريش نكن فقط صفحه رو ببند درست ميشه

شف جونم اگه بجای چاینیز ورمیشل ، رایس ورمیشل بریزم چی میشه؟ بد میشه؟

اتفاقا من واسه خودم امتحانش كردم و خيلي دوست داشتم

سلام ميشه لطف كنيد و سوپ گشنيز رو هم آموزش بديد. ممنونم 

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...