2012/07/11

سريل گندمي نارگيلي


ديديد توي سريلهاي ماركداري كه ميخريد تيكه هاي ترد و بيسكويتي و خوشمزه اي هم هست كه بايد جلوي خودتون رو بگيريد كه وسوسه نشيد عصرها بريد سراغش و خالي خالي قرچ قرچ بشينيد بخوريدش؟!....صبر كن ... فكر كنم اون فقط خودمم. ميگن كافر همه را به كيش خود پندارد... منظور شاعر در اينجا "من" بوده
در هر حال خواستم قضيه رو روشن كنم كه گاهي ميتونيم واسه صبحونه مون از اون مدلش رو هم درست كنيم. بعد با شير بخوريم يا اينكه با گرانولاهامون مخلوطش كنيم كه ديگه هيچ كمبودي تو زندگيمون نداشته باشيم. صبر كن... بازم منظورم خودم بود

آرد گندم دو ليوان
پودر نارگيل يك و سه چهارم ليوان
وانيل 1 ق چ
بيكينگ پودر يك ق چ
جوش شيرين نصف ق چ
شكر قهوه اي نصف ليوان
روغن نصف ليوان
ماست يك ليوان
شير يك ليوان
عسل نصف ليوان
گندمك 5 ليوان




آرد گندم و پودر نارگيل و بيكينگ پودر و جوش شيرين و شكر قهوه اي رو توي يه كاسه بزرگ ميريزيم و مخلوط ميكنيم


توضيح: من فقط و فقط هدفم اينه كه روزم رو درست شروع كنم واسه همين از آرد گندم استفاده ميكنم. شما از همون آرد سفيد استفاده كنيد خوشمزه تر ميشه

توضيح: بافت پودر نارگيل دوستان خارج از كشور فرق ميكنه اصلا مشكلي نيست

توضيح: اگر با جوش شيرين مشكل داريد حذفش كنيد ايرادي نداره فقط رنگ كيكتون كمي روشنتر خواهد بود نگران نشيد

توضيح: اگر شكر قهوه اي نداريد از شكر معمولي استفاده كنيد خوشمزه تر هم ميشه. گفتم كه هدف من چيز ديگه ايه

نكته: اگر شكر قهوه اي خريديد و توي يخچال گذاشتيد و با وجود رعايت تدابير امنيتي و پيچيدن تو چهارتا زيپ لاك بازم مثل يه تيكه سنگ شده اصلا به خودتون استرس وارد نكنيد كافيه يه اسلايس نون تست يا يه تيكه سيب بندازيد توي بسته اش و درش رو ببنديد. فرداش درست ميشه. راههاي ديگه اي هم هست ولي خوب وقتي با اين شيوه سريع نتيجه ميگيريد چرا من بيخودي سرتون رو درد بيارم. من خودم معمولا اون تيكه اول و آخر توي بسته هاي نون تست كه قابل خوردن نيستن رو ميندازم توي بسته شكر قهوه اي. چقدر كدبانو؟ :p




وانيل روغن شير ماست و عسل رو به ظرف اضافه ميكنيم. فقط به اندازه اي كه مخلوط شه نه بيشتر

 توضيح: براي خوشمزه تر شدن روغن مايع رو با كره مذاب جايگزين كنيد. (من اگه قرار بود اول صبحي كره وارد بدنم كنم كه مينشتم خامه ميخوردم كيفش هم بيشتر بود! )



چهار ليوان گندمك بهش اضافه ميكنيم و هم ميزنيم

توضيح: باز نياز هست اضافه كنم كه هدف شروع يك روز سالم بوده وگرنه براي خوشمزه تر شدنش بايد گندمك رو با يك ليوان آرد سفيد جايگزين بفرماييد



توي قالب (30 در 40 سانت) روي كاغذ روغني چرب شده ميريزيم و سطحش رو صاف ميكنيم

در فر 180 درجه سانتي گراد به مدت 35 دقيقه قرار ميديم (فر بايد از يك ربع قبل گرم شده باشه)





كيك رو از فر خارج كرده و ميذاريم كمي سرد شه
با چنگال يا دست كيك رو ميشكونيم و خورد ميكنيم. من با دست به تيكه هاي خيلي كوچيك خوردش كردم. سايز خورده كيك ها دست خودتونه. بعدا تيكه هاي سريلتون همون اندازه خواهد بود




يك ليوان گندمك رو بهش اضافه كرده و هم ميزنيم تا توي كل كيك پخش شن
خورده كيكها رو توي دو سيني پخش ميكنيم
توي فر با دماي 150 درجه سانتيگراد به مدت يك و نيم ساعت قرار ميديم و البته هر يك ربع بايد كاملا همش بزنيم
البته زمان پخت به خودتون بستگي داره من شخصا دوست دارم خيلي بپزه كه كاملا قهوه اي و ترد و كرانچي شه
از فر خارج كرده اجازه ميديم كاملا سرد شه



توي زيپ لاك ميريزيم كه هوا نبينه
و موارد استفاده اش رو هم كه قبلا توي گرانولا توضيح دادم
صبحها با يه كاسه شير ميخوريم و يالا



اين يه ورژن سالمش بود اگه با مواردي كه گفتم جايگزين كنيد گزينه مناسبي براي بچه ها خواهد بود.
من خودم معمولا اين مقدار درست ميكنم و بعد كم كم به زيپ لاكهاي حاوي گرانولا اضافه اش ميكنم. تا دو سه ماه جواب ميده. انشالا ورژنهاي مختلفش رو به زودي پست ميكنم

48 comments:

سلام شف جون
بعد از شاید ا1.5 سال سکوت!امروز حضورم حرافم رو پذیرا باش.
ممنون از همه دستورات خوشمزه ات

سلام سلام صبح بخیر،من اول. دستت درد نکنه با این تنوعت.مرسی ممنون .دوست دارم بوس

منم نظر خودم رو از همين تيريبون اعلام كرده و مي گم شف عزيز تو بي نظيري! 

به به بسیار بسیار عالی
من عاشق صبحونه هستم اصلا حاضرم نهار و شام هیچی نخورم ولی صبحونه بخورم.البته اینم بگم که عصری همون صبحونه رو تکرار کنم!!!!!!

سلام شف عزیزم
میخواستم بگم خانمهایی مثل شما مایه افتخار همه خانمهاست. خوشحالم که الان خانمهای ما دیگه دارن تو همه بعدها پیشرفت می کنن و خودشون رو محدود به یه کار نمی کنن. امیدوارم همیشه موفق باشی.

طیبه جان من یه سوال خیلی بی ربط به این پست دارم . اما فردا مهمون دارم و شدیدا وقتم کمه . من دیشب امتحانی کرم باواریا دیرست کردم طبق دستور شما . اهمه چی خوب بود اما صبح که بست و چشیدمش انقققققد تند و تلخه که اخمای آدم میره تو هم . چرااااا ؟ من همه چی رو رعایت کردم . حالا من فردا واسه مهمونام چی درست کنم ؟

ببخش که وقتتونو میگیرم طیبه جون .من ساعت 6 عصر از سرکار میرسم خونه و هزار تا کار دارم واسه فردا . فردا هم تا 3 سر کارم پس وقت دسر درست کردن ندارم. هر کار کردم امشب کردم . دلم می خواست این کرم باواریا میشد که اینجوری شد متاسفانه . قبلا پاتیسیر درست کرده بودم مشکلی نداشتم . اگر شما بتونین حدس بزنین مشکلش چیه من کلللی ممنونتون میشم. در ضمن فک کنم ما یه جورایی همکاریم . من مهندس مکانیکم . شما هم به نظر میاد یا مهندس عمران یا پتروشیمی اینا باشین . 

وای عزیزم دستت درد نکنه خیلی وقت بود دنبال رسیپی این نوع صبحونه ها  میگشتم   ، بیشتر از همه من عاشق  cookie crisp ها هستم ، واقعن خوشمزه هستن  خیلی خوشحال میشین اگه رسیپی ش  رو بزارید 

مشق شب
 
چیزکیک کوکی

https://public.blu.livefilestore.com/y1pOQ16OwGV4ZeOftZVwIFeA1QTt-9TKO6EvCNDLl4UhF3ci7PVPk2Xd2p7sL4iNu9v4VflQ0C9fgRLz1t4yxB4Xg/heesecake%20Cookies.jpg

لینک دستور

http://www.cheftayebeh.ir/2011/06/blog-post_12.html

با اینکه برای صبحانه هیچ چیزی به اندازه نون پنیر و خیار گوجه بهم مزه نمی ده اما اینو درست می کنم برای عصرونه :))
ممنون طیبه عزیز

سلام طیبه جان. یه سوال دارم.
 پودر نارگیل رو نمیشه با چیزی جایگزین کرد؟ من از طعم نارگیل خوشم نمیاد

سلام ببخشیدمن با جوش شیرین خیلی مشکل دارم یعنی بقیه ندارن؟عارضه ی  پوکی استخوان هم که نمیشه نادیده گرفت. 

 دوست عزیز،

سوالتون رو به بخش خودش منتقل می کنم و همونجا جوابتون رو می دم.

 جوابتون رو در بخش خودش دادم. کاش توی همون پست به قسمت کامنتها مراجعه کرده بودید تا جوابتون رو زودتر می گرفتید.

سلام خسته نباشید
من هفته دیگه دارم میرم بوشهر میخواستم آدرس یه لوازم قنادی خوب و جایی که بشه ورمیشل پاکستانی و خمیر فیلو پیدا کرد رو اگه زحمتی نیست بهم بدید
الته چند هفته پیش از یاس و فمیلی مارکت پرسیدم نمیدونستن خمیر فیلو چیه؟
ممنون میشم
زهرا

salam chef azizam
diroz dashtam toye recipe ha donbale ye sobhaneye motenave migashtam,dastet dard nakoone,
rasti midonam in pishnahado nabayad bokonam vali khaheshi ke dashtam ageh lotf koni recipe Bacon Rolls ham amozesh bedid
bazam sharmandeh ke chenin khaheshi kardam.

سلام قربونت برممممممممممممممممممممممممم وای عاشقتم ماهی ماه واسه همه هنرهای بی نظیرت ممنون کاش میشد حضوری دستاتو ببوسم واقعا مرسی واسه سوسیس مرغم کلی ذوق کردم آخه خیلی سوسیس دوس دارم اونم با خردل وای مرسی .خیلی دوست دارم.بوس

دست مریزاد طیبه جون..مرسی..
یه سوال در مورد زعتر داشتم خانوم.همسرم برام زعتر اورده ولی حس میکنم زعتر معمولی و ساده نیسات..توی همه زعترها کنجد و سماق و..هست؟یعنی همین ترکیب اسمش میشه زعتر؟من فکر میکردم یه ادویه ساده مثلا مثل اویشنهجز لفافات زعتر چی یلاد دادی که توش زعتر داشته باشه؟سرچ که میکنم فقط لفافات رو نشون میده.ممنون خانوم..

دوست عزیز،

لطف کنید و در گزینه "پایینی" جستجو در سمت چپ وبلاگ کلمه زعتر رو وارد کنید و نه در گزینه بالایی جستجو. یعنی دقیقا بالای قسمت عضویت.

اونجا براتون کلی گزینه زعتر باز می شه.

زعتر در حقیقت همون آویشنه.

لینک ویکپدیاش اینه به زبان عربی. خودتون هر زبان دیگه ای رو که می خواهید، من جمله فارسی اش رو می تونید خودتون انتخاب کنید:

http://ar.wikipedia.org/wiki/%D8%B2%D8%B9%D8%AA%D8%B1

من حتي واسه شام هم سريل ميخورم

در همون پست پاسخ دادم

دقيقا متوجه نميشم
ولي اين هم با كره و آرد سفيد طعم خوبي خواهد داشت

منير جون ما كارمندهاي تنبل هم نون پنير خيار گوجه دوست داريم ولي وقت ميگيره
:p

يه كيك معمولي درست كنيد و به همين شيوه بذاريد ترد شه

آخرين بار ديدم دلفين (ميدان امام خميني) هر دو رو داشت
انشالا كه الان هم داشته باشه و گيرتون بياد
ابوالفضل هم ورميشل رو داره

عزيزم بيكن رو از كجا بيارم؟
متاسفانه اسلاميش كه توليد نميشه
گياهيش هم تو شهر ما پيدا نميشه

قربان محبتتون هستي جان

من سه مدلش رو تو فريزر دارم
اكثرا كنجد رو دارن بعضي هاش سماق ندارن
در خيلي از رسپيهاي عربي كاربرد داره
من خودم مرتب استفاده ميكنم
در پيتزاها. گوشتي يا گياهي
در بيسكويتها و نانها
روي نان پيتاي خانگي
توي سالادها
در پاستاها. اونم خيلي زيادش
طعمش با اورگانو كمي فرق ميكنه ولي من هر دو رو دوست دارم

عالیه شف جونم. عالی
راستی یه سوال تا حالا کادایف درست کردید؟ من تو یه مهمونی خوردم و خیلی خوشم اومد! میشه اگه رسپی خاصی براش داری برامون بذاری؟ مرسی عزیزم 
بوس

الان دیگه من می تونم کلا نهار و شام نخورم. به جاش فقط صبحانه اساسیییی بخورم. هرچند جناب همسر اعتقاد راسخی دارد که آدم با این هله هوله ها سیر نمیشه. اما مهم نیست. این که کل گرانولایی که هفته پیش درست کردم خودم خوردم مهمه !!!
نمی دونم چطور باید ازتون تشکر کنم که با کوچولو و شاغل بودنتون اینقدر اینجا رو فعال نگه می دارید. فقط می تونم واسه خودتون و خانواده تون آرزوی سلامتی کنم

اگر هموني باشه كه من بلدم... اينجا رشته اش موجود نيست متاسفانه

منم فقط خودم مشتريشم. آقاي شوهر نون پنير و نيمرو رو با اين چيزا عوض نميكنه
خوشحالم كه كمكي شده. واقعيتش ديگه اينقدر گرون شده كه نميشه ماركدارش رو بخري. مخصوصا واسه ما كه مصرفمون بالاست

طیبه جونم اینجا دارن. براتون بخرم و بفرستم؟
چند تا بسته میخواید؟ هر بسته اش 400 گرمیه. فقط بگید چند تا میخواین

مرسي عزيزم ميشه اينترنتي تهيه كرد
يه كم وضعيت زندگي وبچه داري بهتر شد تهيه ميكنم
باز هم تشكر ميكنم

ممنونم
فقط آدرس ابوالفضل هم میدون امامه؟
ببخشید اینقدر سوال میکنم شرمنده!

طیبه جان من الان این سریل درست کردم اما با اینکه کاغذ روغنی چرب کرده بودم یک لایه کلفت چسبید به کاغذ که اونو  الان دارم خودم میخورم و خیلی خوشمزه شده فقط یک کم شیرینیش کمه(من لایت براون شوگر)ریختم و اینکه احساس میکنم مزه نارگیلش کمه حالا میخوام از فر که در آوردم بازم یک کم پودر نارگیل اضافه میکنم .
باقی کیکم خورد کردم و الان تو فر تا کرانچی بشه 
دستتونم درد نکنه

خب اين مثل كيك ميمونه اگه كيكهاتون به كاغذ نميچسبه اين هم نبايد بچسبه
خيلي خيلي عجيبه
بله من واسه لاغر شدن شكرش رو كم ميكنم
حتما شكر رو زياد كرده و مقداري از آردش رو با نارگيل جايگزين كنيد

طیبه جون به ازای 4 لیوان گندمک یه لیوان ارد میریزیم درسته؟
اونوقت اون یه لیوانی که بعد اضافه میکنیم اگه بخوایم حذف کنیم  مشکلی نیست نه؟ جایگزین نمیخواد

بله دقيقا
سه ليوان آرد بريز
و پودر نارگيل 
و كلا همه 5 ليوان برنجك رو حذف كن

مقش شب:

https://qnyzma.sn2.livefilestore.com/y1pPppfFLzOcQUKMjDfJ5Y_nAAUSNgWB7kS_0qMIq6zm6g5hV10n4_7JU-nUjEIyYrWpmFiLRrAd8l3USPyWIAU2QzjFYCero3u/DSC_7385%20%282%29.JPG?psid=1

همه چیز مطابق دستور.

فقط دفعه بعد موقع خرد کردن کیک، قبل از مرحله تست شدنش در فر، باید دقت کنم کیک رو خیلی خرد نکنم. چون موقع تست شدن و هم زدن هم باز کمی خرد می شه و مقدار اون تکه های کرانچی بزرگی که بعدها می یان زیر دندون آدم کم می شن که خب من اصلا این رو نمی خوام و دلم می خواد اصلا یکهو همه چی قلنبه و کرانچی باشه!!

:D

من عــــــــــــــــــــــــاشق مزه اش شدم. هم من و هم آقای همسر. 

دست شف بسیار بسیار درد نکنه.

به به عجب عكسي 
عكسهاي پر نور خونم كم شده بود ها. دلمون حال اومد
:p
كاملا موافقم همينطور كه فرموديد بهتره چانكي تر باشه تازه بعدا هم ميشه ريزترش كرد اما نميشه درشت ترش كرد

هر چی قلنبه تر باشن میزان قرچ قرچشون بیشتره و من عاشق قرچ قرچ جوئیدنشم.

:D

منو كه ميشناسيد ... عشق كرانچ
علاوه بر موردي كه فرموديد تازه اگر درشت تر باشن ديرتر هم طول ميكشه تا تو شير خيس بخورن و تردتر ميمونن

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...