2012/07/26

شيك پودينگ وانيلي و موز كاراملايز شده


معمولا ميلك شيك ها از تركيب شير و بستني و ساير مخلفات تشكيل ميشن. اما من هميشه دوست دارم يه جوري ميلك شيك ها رو درست كنم كه بستني توش نباشه. يه چيز جديد يه چيز تازه. اين شيكي كه تا لحظاتي ديگه خواهيد ديد يه ميلك شيكه بدون بستني و بدون شير!

پودينگ وانيلي 1 بسته
شير دو ليوان
موز دو عدد
شكر قهوه اي 2 ق غ
يخ خورد شده 2 ليوان


موزها رو از طول نصف ميكنيم. و روشون كمي شكر ميريزيم. كم و زيادش دست خودتونه. شكر قهوه اي نبود شكر معمولي بريزيد تازه طعمش هم بهتر ميشه. فقط چون شكر قهوه اي توش ملاس داره يه طعم خاصي به شيك ميده
توي فر 210 درجه سانتيگراد به مدت ده دقيقه قرارش ميديم
دقت كرديد كه من روي سيني رو با فويل پوشوندم. فقط ميخواستم وقت كمتري صرف ظرف شستن كنم



تو اين فاصله پودينگمون رو آماده ميكنيم
ميتونيم خودمون با نشاسته يا زرده تخم مرغ مطابق رسپي هاي هميشگيمون پودينگ درست كنيم يا راه ميونبر رو انتخاب كنيم و سريع يه بسته پودينگ آماده رو خالي كنيم توي ديگ
دو ليوان شير سرد به پودر پودينگ اضافه ميكنيم و با حرارت متوسط با قاشق چوبي مرتب به صورت ملايم هم ميزنيم تا كاملا غليظ شه
اجازه ميديم كاملا سرد شه
اگر ميخوايد بذاريد يخچال بهتره روي سطح پودينگ (نه روي ظرف پودينگ) رو با سلفون بپوشونيد تا روش لايه نبنده


موزها رو از فر خارج كرده و اجازه ميديم كاملا سرد شه
چون شكر با رطوبت موجود در موز كاراملايز شده ديگه بعد از سرد شدن سفت نميشه و يه سس كاراملي خواهيم داشت


حالا پودينگ كاملا سرد و سفت رو توي مخلوط كن ميريزيم


موز و كارامل رو بهش اضافه ميكنيم


و دو ليوان يخ خورد شده
لطفا توجه داشته باشيد كه مخلوط كن تون حتما بايد براي خورد كردن يخ طراحي شده باشه وگرنه ممكنه پارچ مخلوط كن ترك بخوره و بشكنه و خرج رو دستتون بذاره
توضيح عكس: صد تا عكس ميگيري يك دونه اش رو نميتوني پيدا كني كه يه دونه دست كوچولو توش نباشه. چاره چيه شما كه داريد در همه موارد با ما كنار ميايد اينم روش! مرسي از همكاريتون


مخلوط كن رو روشن ميكنيم و بعد از چند ثانيه شيك ما آماده است. نه شيري نه بستني اي!
مخلوط كن يخ رو تبديل به پودر يخ ميكنه و پودر يخ هم باعث رقيق شدن پودينگ شده و يه شيك با غلظت مناسب به ما ميده. يام!



و البته ميزان شيرينيش رو بايد خودتون تنظيم كنيد. چون پودينگ شيرينيش دست شما نيست (مگر اينكه خودتون پودينگ درست كنيد) پس بايد ميزان شكر موز كاراملي رو مناسب با ذائقه تون در نظر بگيريد.

29 comments:

وای خدا اون دستهای خوشگلش رو ببین. طیبه جون ما خیلی هم خوشحال میشیم عکسهای آقا مهدی رو ببینیم

نفس من...عزییییزم با این دستاش.من اگه اومدم بوشهر بایییییدبیام ببینمش.

طیبه جوووون
بجا اینکه دستای خوشگل شازده ر. فقط نممایش بدی، خود خوشگلش رو هم بذار ببینمش

قربون اون دستای کوچیکش چکارش داری

خوشمزه باید باشه. ممممم 
فقط این که شیر داره تو دستورش. جرا میگین بدون شیر و بستنی؟

شف جونم میشه با میوه دیگه ای هم درستش کرد؟مرسی از رسپی خوبت.اون کوچولوت هم عکسشم بگذار...ازهمین الان آشپزی روداره یادمیگیره ....

مقش شب:

گرانولای بادامی دارچینی:

 https://public.sn2.livefilestore.com/y1pERJbs4OgonGxC6Cem1iJp6f4vv9s-epPax36TzfpN5MvKQvc41Jpl326FDfi582IrOEw9ttTY9ZOf-RqkerHfA/DSC_1890.JPG?psid=1

لینک دستور:

http://www.cheftayebeh.ir/2012/06/blog-post_25.html

قربون اون دستهای کوچولو برم که عکساتون رو خوشگلتر کرده.مشق شب اسلایس خرما که قبلا عکسهاش توسط همسری پاک شده بود دوباره درست کردم ولی به دلیل نداشتن بادام هندی در منزل به جاش خلال پسته ریختم.وای خیلی خوشمزه است.

سلام طیبه جان مثل همیشه عالیه
الهی چقدر نازن اون دستای کوچولو ماشالا چقدر بزرگ شدن زنده باشن
من خیلی وقته که وبلاگتو دنبال می کنم اما خیل کم تونستم نظر بدم متاسفانه
و متاسفانه نتونستم برای استفاده از دستورات تو سایت کوچیک و نو پامون به اسم اشپزان ایرانی ازت اجازه بگیرم ولی همه دستورات با ذکر منبع بوده امیدوارم این کامنتم این بار ارسال بشه چون خیلی وقتها نشده

بازم موفق تر از پیش باشی   

سلام به خانمی عزیز و بوس وسلام به روی ماه و دستهای خوشکل مهدی جون عالی بود داستهای اقا مهدی ولی عالیتر خونم دوباره به جریان افتاد میبوسمت و میبوسمش 
مریم

سلام طیبه جان 1-میشه یه شیر کاکائوی دبش بچه پسند هم یاد بدی؟2- من 1 بسته ژله رو با یک لیوان آب جوش قاطی کردم با بن ماری تلخ بود مقدار آب کم بوده؟3-کاش فهرستتون رو. بیک جور دیگه ای مینوشتید یعنی وقتی 2009 میزنی همه رسپی های 2009 بیاد و این جوری موضوعی هم خوبه ولی من الان مثلا تمام دستورا رو سیو کردم ولی بعضی جچیزا میبینم که مال قبلا هم هست ولی من ندارم ؟ با اجازه شما رسپی ها رو سیو کردم که در دسترس تر باشه خیییییییییییلیییییییی ممنون.

مشق شب سالاد سیب زمینی با کلم قرمز و سرکه بالسامیک

ای گوگولییییییییییییییییییی مگولیییییی!!! عزیزم!! مخورم دستاتو کوچولوی نیم وجبی!!!
خوبی طیبه جون ؟ اوضاع چطوره؟
همه پستاتو خوندم ! همه عالی! عالی! درجه 1
من که خیلی کم وقت میکنم آپ کنم! دستت درد نکنه جیگر طلا گوگولی بلا!!
دلمم خیلی برات تنگ شده عزیزکم
فدات
 

دست گلت درد نکنه طیبه جون. من که از وقتی میلک شیک موز رژیمی رو از شما یاد گرفتم باورت نمی شه که چقدر ازش درست می کنم. دیگه تقریباً بخاطر اهمین همیشه تو فریزر موز ورقه شده دارم. اما این رو حتماً درست می کنم تا مثل همیشه مشتری دستورات خودت بشم :)
عزیزم از این به بعد عکسهای آخر آشپزی به جای 2 تا لیوان یا 2تا ظرف، 3 تا لیوان و 3 تا ظرف می بینیم و این واقعاً زیباست.
همیشه شاد و سلامت باشید.

ey joonam dastato bokholam jigaaaaaar 

mesle hamishe aali

الهییییییییییییی بگردم دستشو !

اگه پودينگش رو هم آماده بخريد ديگه شير نداره
يا حتي ميشه پودينگ رو با آب يا آبميوه درست كرد

با هر ميوه اي كه دوست داريد ميتونيد كار كنيد

چقدر هم كه برشش خوب شده
احسنت

خوشحال ميشم اگه كمكي كرده باشم
انشالا كه موفق باشيد

ما رو اين روزها از دعاي خير فراموش نكنيد

دو مدل آرشيو داريم يكي موضوعي يكي تاريخي

يه نمونه هستش به نام فراپوچينو ولي بازم چشم

به به 
اينم از غذاهاي مورد علاقه منه چون هم پوره سيب زميني داره هم سريع آماده ميشه

الهام جون شما كه ديگه اينقدر سرتون شلوغه ماشالا  كه وقت كم مياريد
انشالا موفق باشيد

محبت داريد عزيزم انشالا روزي خودتون باشه

بله منم عاشق اون ميلك شيكم
و البته امسال يه مدل انبه و موزش رو درست ميكنم
تلاش ميكنم امسال اگه وقت شد تا آخر تابستون بذارمش نشد هم انشالا سال بعد
آخه يه عالمه چيز ميز هست و تابستونم ديگه تمومه

تشكر ميكنم از همه دوستاي عزيزم كه به من و كوچولومون اينقدر محبت داريد انشالا هميشه سعادتمند باشيد با فرزندان صالح

قربون اون دستای  کوچولوت برم الهی

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...