2012/07/31

تونا برگر – برگر ماهي تن رژيمي


خيلي جالبه كه با يه چيز خيلي ساده مثل كنسرو تن ميشه يه غذاي چشم نواز درست كرد. و چون خيلي ها طعم تن رو دوست دارن احتمالا ساندويچ برگرش رو هم مي پسندن. البته من هميشه خالي خاليش رو ترجيح ميدم اما وقتي آدم خودش نون ساندويچي با كيفيت و خوشمزه درست ميكنه عاقلانه نيست كه برگرهاش رو خالي خالي بخوره. نه؟!

كنسرو تن ماهي دو قوطي
پياز متوسط 1 عدد
تخم مرغ دو عدد
سير سه حبه
آرد سوخاري يك ليوان
پودر تخم گشنيز يك چهارم ق چ
پودر خردل يك چهارم ق چ
فلفل سفيد يك چهارم ق چ




دو تا قوطي كنسرو رو خالي ميكنيم توي بلندر. تقريبا يه سايز دارن ولي زياد هم خودتون رو درگير وزن و سايزش نكنيد. در هر حال برگرش خوب ميشه
پياز و سير و تخم مرغ و ادويه ها رو هم اضافه كرده و چند پالس ميزنيم تا كمي مخلوط شن 
حالا كم كم آرد سوخاري رو اضافه ميكنيم
بسته به ميزان روغن (يا آب نمك) موجود در قوطي تن و سايز تخم مرغ ممكنه به ميزان بيشتر يا كمتري آرد سوخاري نياز پيدا كنيد




با اين مقدار من پنج تا برگر درست كردم كه متناسب با سايز نونهام باشه. سايز برگرها دست خودتونه. و حتي ميتونيد كپل بگيريدشون
زير و روشون با برس روغن زيتون ميماليم و ميذاريم توي فر 180 درجه سانتيگراد به مدت بيست دقيقه





برگرها رو برميگردونيم و اجازه ميديم 15 دقيقه ديگه هم بپزه تا طلايي رنگ شه
(من از كاغذ روغني كلفتي استفاده ميكنم كه چيزي بهش نميچسبه اگر شما تجربه نا موفقي در مورد استفاده از كاغذ روغني داريد توي همون سيني درستش كنيد كه خيالتون راحت باشه نميچسبه)




با فر من با اين مدت زماني كه بهتون دادم برگرها طلايي ميشن ولي مركزشون آبداره و خشك و بيمزه نميشه. اگه قلق فرتون دستتونه لطفا درجه و زمانش رو خودتون تنظيم كنيد







يه نون خوشمزه
يه برگر آبدار با كاور كرانچي
سبزي
خيارشور
گوجه
اينو هستم!




و البته ميتونيد برگرها رو مثل هميشه گريل كرده يا با كمي روغن سرخ كنيد




ولي خوب تو فر راحت تر و بي دردسر تره




برگرها رو ميتونيد به راحتي فريز كرده و در موقع نياز گريل يا سرخ يا كباب كنيد
ولي حتي كباب شده اش هم توي يخچال يا فريزر خوب عمر ميكنه و كافيه يك دقيقه توي مايكروفر گرمش كني يا مثل من سرده قورتش بدي!



برگرفته از tunarecipes

35 comments:

 خوشم مياد سه سوته آماده ميشه . دستت طلاعزيزم .

چه جالب. من دیشب نون ساندویچی درست کردم و با فلافل رژیمی خوردیمش. چقدر هم هردوش خوشمزه بود
مرسی

سلام طیبه عزیزم خیلی از زحماتت ممنونم از وقتی که میذاری و موقع درست کردن غذا عکس میگیری وبا از وقتی که میذاری و اونها رو پست میکنی وازهمه بیشتر از وقتی که میذاری و به سئولات ناواردایی مثل من جواب میدی خیییییییلی خییییییییلی ممنون آمما به جای تن میشه از گوشتای دیگه استفاده کرد من از بوی تن ماهی خوشم نمیاد اصلا ؟ویا با این ادویه ها بوش میره؟چیجوریاس؟

به به.منم عشق تونم ولی به خاطر سلامتی کمتر میخورم.دیشب چند تا از دوستان خونه مخا بودن نون تعارفشون کردم همشون با دهن باز میپرسیدن:واقعا خودت درست کردی؟عین اماده های بیرونه!:دی.تون برگزم باید حتما متحان کنم با این نون خوشمزه.ممنون.!!

این برگرها رو تو نونهای پست قبلی گذاشتین؟؟؟؟ جالبه دیشب که نونهارو درست کردم شوهرم گفت جون میدن برای نون همبگر!!

وای مرسی که با وجود اینهمه کار بازم اینقدر زود زود پست جدید میذارید...تازه پست جدید وراحت.و مجلسی!!!...واقعا عالیه
اگه میشه بازم از غذاهای راحتی که توی مهمونی هاتون ازشون استفاده میکنید برامون بذارید بتونیم یکم آبرو داری کنیم
 :)))

طیبه جونم من بالاخره تونستم پست بذارم
با مرور گر اکسپلولر نمیشه اصلا پست ها رو دید
وارد هر پست که میشی انگار هنگ میکنه روی هیچی کلیک نمیشه
بالاخره دوستم خدا اجرش بده گفت با فایر فاکس برو
اگر صلاح میدونی یک مدت به جای پست جدید مشکلات سایت رو حل کنی
ثواب داره به خدا اینهمه رسپی هوس انگیز تو دل آدم میمونه
آقا مهدی گل را هم ببوس

سلام عزیزم عباداتت قبول ممنون از پاسخهات یک تشکر ویژه از مروارید جان برای زحمت پاسخها ولی عزیزم این قسمت صبحانه کجاست راستش من نمیبینمش در ضمن قبلا رسیپه ها بر اساس تاریخ مرتب میشد و چون من همه رسیپه ها رو دنبال میکردم میدونستم تو کدوم تاریخ دنبالش بگردم الان وقتی میخوام دنبال چیزی بگردم چون اسمش رو به خاطر نمییارم و دقیقا   نمیدونم تو کدوم قسمت دنبایش بگردم خیلی مشکل دارم لطفا کمکم کن عزیزم دوست دارم و دوستش دارم میبوسمت و میبوسمش 
مریم  

مریم جان   در قسمت بالا منو ها رو که باز کنید صبحانه را میتوانید پیدا  کنید

سلام طیبه خانوم
یه سوال مربوط به پست کیک جعبه کادویی نی نی ها داشتم ، اینکه اون ترافیل ـهای (درسته!) نی نی تا چند مدت میتونن توی یخچال بمونن ؟ البته گمون نمیکنم زیاد باشه اما گفتم بپرسم دیگه ، پیشاپیش ممنون از پاسخ و همینطور دستورهاتون
از دوستان هم اگر کسی جواب بده ممنون میشم .

من دنبال یه سری دستور بودم برای استفاده از کنسرو ماهی تن، یعنی به غیر از استفاده معمول که با سبزی پلو میخورن، چند تا رو امتحان کردم، 2تاش خیلی خوب شده. این هم شد سومیش. ممنون طیبه جان.
خیلی هیجان انگیز ناکن ;;)

خانم عزیزی که پاسخ من رو دادید ازتون یک دنیا ممنون واقعا نمیدونم از وقتی که شکل سایت عوض شد من هم دچار مشکل شدم نمیدونم به خاطر این بود که به قبلی عادت کرده بودم یا مشکل بینایی پیدا کردم من واقعا کور بودم و تا الان این قسمت رو ندیده بودم البته قابل توجه طیبه جون چشمی که بیشتر قسمت راست یک صفحه رو میبینه به راحتی گم میشه اگه شما یک سمت سایت رو سنگینتر کرده باشی از نظر اطلاعاتی که مربوط به شما است بهر حال خانمی بازم ممنون که جواب دادی شف عزیز ادمهایی رو که مثل من یه وری هستند و فقط یک طرف رو میبینند رو فراموش نکن عزیزم 
مریم

 خواهش میکنم مریم جان کاری نکردم

 مریم جون،

قالب جدید خیلی پربارتره  و کار رو خیلی راحت کرده.

شما حتی یک کلمه از یه رسپی یادتون مونده باشه و تاریخ و اسم پست و ... رو فراموش کرده باشین با گزینه جستجوی وبلاگ خیلی خیلی راحت می تونید اون چیزی که دنبالش هستید رو پیدا کنید. یه پنج دقیقه وقت که بذارید با امکانات جدید آشنا می شید.

یکی از این امکانات جدید اینه که شما پاسخ هر کامنتی رو می تونید پایین همون کامنت بذارید. اینجوری دیگه هر سوالی جوابش مشخصه و آدم نباید دنبالش بگرده. پایین کامنتها یه گزینه هست به نام پاسخ، اونجا که کلیک کنید می تونید در زمینه ای که باز می شه جوابتون رو بنویسید.

امکانات بیشتری هم هست که شف در پست چطوری کامنت بذاریم توضیح دادن:

http://www.cheftayebeh.ir/2012/04/blog-post_16.html

متاسفانه دوستان به گزینه تشکر توجه نمی کنن. من خودم همیشه سعی می کنم از زحمات دوستان با کارهای زیباشون و یا راهنمایی هاشون، با کلیک روی دکمه تشکر، قدردانی کنم.

در کل این دکمه تشکر " فعلا " یه چیز تزئینی هست!!

:D

 بهاره جون،

داللللللللللللی

:D

پارسال دوست امسال آشنا.

 دوست عزیز،

سوالتون رو به پست مربوطه خودش منتقل می کنم.

من چون بوي خاصي احساس نميكنم نميتونم بگم اديوه ها كمكتون ميكنه يا نه
ولي چرا ميشه با گوشتها يا حبوبات پخته برگر درست كرد
در مبحث برگرها يه نگاه بندازيد چندتايي هست

و تشكر ميكنم از لطفتون

بله متاسفانه كنسرو تن خيلي حرف پشتشه
و باز هم متاسفانه من خيلي دوستش دارم
ولي براي سالمتر بودنش ميشه اون مدليش كه توي آب نمكه رو خريد
باكتريها رو ديگه هيچ كاريش نميشه كرد

بله همون نونهاست
به جاي نون همبري ازش استفاده ميكنم
البته كالريش بالاتره ولي طعمش بهتره

چشم انشالا

بله دارم خيلي به خودم فشار ميارم اين سي روز يه كم رنگينتر باشه ولي واقعا بهم فشار وارد ميشه 
البته وقت براي پاسخ به كامنتها هم كم ميارم

بله مرورگر خيلي مهمه
واقعيتش اينه كه گوگل داره آي اي رو دور ميزنه كه جاي مايكروسافت رو بگيره
من چند سالي هست ديگه با آي اي كار نميكنم
و دست من نيست كه چيزي رو رفع كنم كلا گوگل با آي اي نداره

دو قسمت شده يكي آرشيو يكي منوها
هر دو بهتون كمك ميكنه

همونجا پاسخ داده شد

من از همين سايت تونا رسپيز استفاده ميكنم خيلي غذاهاي متنوعي داره

والا من دو هفته طول كشيد كه چيزي رو پيدا كنم كه با سيستم اينترنت ايران بسازه
شكر خدا شما چون خارج زندگي ميكنيد اون مشكل رو نداشتيد ولي ساير دوستان خيلي اذيت ميشدن
چشم من حتما اين نكات رو توي يه پست مينويسم

همه چی عالیه....همه چی
:*
ممنونیمممممم به خدا عزیزم

مقش شب:

https://qnyzma.sn2.livefilestore.com/y1pezP7nzY3_PmY4Z6VWiroO39bSlWHtaZYqNfBw0JXcgGwNKAeEDzT7bb6KFCXV7hJ7EvQyuOyq4hpnf_xP6eeJJpPVXcEKFNc/DSC_1910.JPG?psid=1

همه چیز مطابق دستور. 

سه سوته آماده شد و سه سوته هم هام هام شد!!

:D

مزه هم بسیار عالی و بسیار سیر کننده.

دست شف درد نکنه.

آخيش دلمون وا شد ها! يه چند تا ريحون خوشرنگ و تازه ببينيم 
چقدر رنگ برگرهاتون طلايي و خوشگل شده مرواريد جون
چه اون ظرفا هم متناسبن
در مورد سه سوته بودنش كاملا موافقم

سلام فلفل سیاه میشه استفاده کرد ؟

این و امروز درست کردم دوست عزیزم خیلی خوشمزه شده بود دستت طلا ...من ته سیندمو کاغذ آلمنیوم انداختم موادو نصف کردم از بس این رسپی عالی بود آخر سر احساس کردم سر سفره همه سیر نشدند البته خوب شد که سیب زمینی هم کنارش سرخ کرده بودم وگر نه که دیگه هیچی ...یه سوال طیبه جون به نظرت اگه روش  آخر سر پنیر پیتزا بریزم مزش چه شکلی از آب در میاد ؟  

 مزه اش با پنیر هم خوب می شه.

عالي ميشه
احسنت و نوش جان همه

سلام طیبه جان خدا قوت
ببخشید میشه اسم دقیق این بلندرتو بگی آخه خیلی دنبال مارکش و مدلش گشتم ولی پیدا نکردم  این شکلیشو .دقیقا همینو میخوام 
ممنون

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...