2012/08/02

لازانياي هم زده


يه مدتيه كه فقط دنبال غذاها و دسرهاي ساده و سريع هستم و تا زماني كه شرايط عوض نشده فكر آماده كردن يه غذاي قري فري به ذهنم خطور نميكنه. توي سرچهايي كه انجام ميدادم به يه رسپي جالب از كرافت رسيدم كه نظرم رو به خودش جلب كرد. كرافت اينطوري تعريفش ميكنه: " هرچي كه شما توي يه لازانيا دوست داريد؛ از جمله گوشت چرخ كرده و سس گوجه فرنگي و پنير مذاب و فلفل دلمه اي و نودلهاي لازانيا؛ بدون كار مشقت بار لايه لايه چيدن". فقط با شنيدن ايده اش هم آدم به سمت آشپزخونه كشيده ميشه! من معمولا اين مدل غذاهاي ساده رو تو وبلاگم نميذارم اما چون جديدا هم من وقت ندارم هم دوستان بهش علاقمند هستن تصميم گرفتم اين ايده جالب رو باهاتون به اشتراك بذارم شايد كار بنده خدايي رو راه انداخت.

نودل لازانيا 10 عدد
گوشت چرخ كرده 200 گرم
روغن زيتون 1 ق غ
پياز متوسط 1 عدد
گوجه فرنگي متوسط  3 عدد
زردچوبه يك ق چ
دارچين يك چهارم ق چ
اورگانو يا آويشن 1 ق چ
پودر تخم گشنيز يك چهارم ق چ
فلفل سياه يك هشتم ق چ
نمك و فلفل قرمز
ليمو دو عدد
رب گوجه فرنگي دو ق غ
فلفل دلمه اي خورد شده 2 ق غ
آب 2 ليوان
پنير پارمزان (يا ماتزارلا) نصف ليوان + مقداري براي روي لازانيا




پياز رو خورد كرده و دو دقيقه در روغن زيتون تفت ميديم




گوجه فرنگي هاي خورد شده رو اضافه ميكنيم و سه دقيقه تفت ميديم





گوشت و هم ادويه ها منهاي نمك رو اضافه ميكنيم و سه دقيقه تفت ميديم





رب گوجه فرنگي و فلفل دلمه اي (كه توي عكس نميبينيد چون اينبار مايل نبودم اضافه كنم) رو توي تابه ريخته و هم ميزنيم




آب رو توش ميريزيم و اجازه ميديم سسمون قل بزنه تا جا بيافته. و در اين حين اگر نياز بود مجددا مقداري آب اضافه ميكنيم. ما يك سس آبدار نياز داريم چون قراره نودلهاي لازانيا توي همين سس بپزن
آبليمو و نمك رو هم اضافه ميكنيم.




وقتي سس جا افتاد ميچشيم اگر نياز بود شوري و ترشي و تنديش رو تنظيم ميكنيم (توجه داشته باشيد سس بايد آبدار باشه)




هر نودل لازانيا رو به سه يا چهار قطعه تقسيم كرده و توي سس ميندازيمشون




اجازه ميديم براي ده تا 15 دقيقه با حرارت متوسط بپزه تا نودلهاي لازانيا خوب بپزند. هز از گاهي يه همش ميزنيم. و بعد از ده دقيقه مرتب يه تيكه اش رو گاز ميزنيم تا مطمئن شيم به اندازه كافي پخته باشه





من پارمزان رو به ماتزارلا ترجيح ميدم اما اگر عاشق پنير پيتزا هستيد توش پنير پيتزاي رنده شده بريزيد
همش ميزنيم و زيرش رو خاموش ميكنيم






كمي پنير رنده شده هم روش ميريزيم و توي تابه سرو ميكنيم
گفتم توي تابه چون مسلما اين مدل غذاها رو آدم واسه خودش درست ميكنه نه مهمون! اگه قرار بود يه ظرف ديگه هم كثيف كنيم كه يه دفعه مثل بچه هاي خوب لازانياي سنتي درست ميكرديم ديگه!





خيلي ساده تر از اينه كه بخواد نكته اي داشته باشه ولي چند موضوع رو متذكر ميشم:
لطفا حتما هميشه غذاهاتون رو در هر مرحله بچشيد چون رمز خوشمزه شدن غذاها به همينه (مگر اينكه روزه باشيد)
و حتما حتما يه تيكه از نودلها رو گاز بزنيد كه مطمئن شيد خوب پخته و خام و سفت و يا له و خميري نباشه (مگر اينكه روزه باشيد)
 و در آخر ... بهتر اينه كه درجا ميل بشه

با تشكر از كرافت براي اين لازانياي تنبلوارانه!

38 comments:

سلام
ممنون از رسيپيهاي خوبت
ميشه لطفا لازانياي طبقاتي را هم آموزش بدي؟

مخلص همه تنبلاااا
...مرسي

مرسی طیبه جان. بله خیلی کار راه میندازه. من عاشق لازانیام ولی همیشه دنگ و فنگش باعث میشه زیاد درست نکنیم. ممنون برای به اشتراک گذاشتن همه تجربیات خوبتون

 جانا سخن از زبان ما می گویی
همین دیروز برای افطار هوس کلمبه کرده بودم مشغول درست کردنش بودم و برای اینکه آقا جون پسری کاری به کارم نداشته باشه می گذاشتم با وسائل آشپز خونه بازی کنه که با اجازتون یه کاسه کریستالم رو شکست. البته هزاران بار خدا رو شکر کردم که تو بسته بندیش بود و امیر علی چیزیش نشد
ان شا الله حتما درستش می کنم.

مشق شب : چیکن پیکاتا     لینک دستور:
http://www.cheftayebeh.ir/2010/05/blog-post_17.html

با اجازه پنیر زدم بهش ، آخه من عاشق  پنیر ام ، بقیه مشقارو تو پست های مربوط به خودشون آپلود کردم،  

با تشكر از شما و كرافت براي اين لازانياي تنبلوارانه!!!!!!! :دیعالی بود عااااالی..نمیدونی چی کیفی میکنم وقتی دستورهای (کار راه انداز و همه پسند و خوش مزه) میذاری طیبه جون :******

وای چه ایده جالبی.فکر کنم با لازانیای جدید زر که نیمه پخته است حتی بشه این غذا رو خیلی تو مدت زمان کمترم درست کرد.چون نودلهای اون مدل نلزکتر و تا حدی پخته شده هستن و زودتر به قدر دلخواه نرم میشن.من از عشقاق لازانیام.چند روز پیشم یه بسته لازانیای خارجکی:دی گرون خریدم تا فقط واسه خودم:دی بپزمش...مرسی طیبه عزیز بابت شیر اطلاعاتت.ممنون..

salam.khaste nabashin! midunam ke az sefaresh dadan khoshetun nemiad ama ye posti tu mami site hast ke man nemifahmamesh mikhastam azatun khahesh konam uno yad bedin.onvane postesh" sose karamele shiri va karborde an"
age tunestin pancake ham yad bedin.
bebakhshida,mamnoon az zahamatetun

به به عجب لازانیای سرعتیی!!! وای عزیزم عاشق این غذاهای تند تندیت هستم.
مرسی مرسی مرسی مرسی

لازانیا ، خوشمزه ترین غذای دنیا
ببین طیبه جون اینم شعار تبلیغاتیش
...

پس واجب شد اون مدل لازانياي خشك رو هم ياد بدم
اون هم بيشتر از ربع ساعت وقت نميگيره
اگه ببينم طرفدار زياد داره يه باز از كارم عكس ميگيرم. الان دو ساله فقط اون مدل خشكش رو درست ميكنم و مدل اصليش رو نميتونم. خوبيش به اينه كه قيافه اش همون شكل لازانياي اصليه منهاي دردسر آبپز كردن 

با اجازه تون منم ديروز داشتم كيك شربتي درست ميكردم براي اينكه مهدي نره طرف فر و درجه رو كم و زياد نكنه (عشقشه) گذاشته بودم با شير آب ماشين ظرفشويي ور بره
يه آن پشت سرم رو نگاه كردم ديدم آشپزخونه شده استخر
به زور بردمش بيرون و كفشو رو باز كردم و با تي داشتم ميشستم كه اومده كمك كنه
بعد مثل كارتون تام و جري صد بار ليز خورده و افتاده كف آشپزخونه
آخرش هم با مخ خورده زمين
به زور بردمش بيرون به مدت يك ساعت اشك ميريخته كه ميخوام آشپزخونه رو بشورم
به مدت دو ساعت براش آهويي دارم خوشگله گذاشتم و خوندم تا آروم شده

مممممممم عكسش آدم رو گشنه ميكنه
به به عالي شده
احسنت

من خودم اين چيزا رو زياد درست ميكنم
منتها قابل پست نميدونمشون

آره من هنوز اين مدلهاي جديدش رو امتحان نكردم چون تو خونه يه عالمه پاستا داريم. ولي حتما بايد تست كنم

اينجا هم خيلي خارجيش هست جالبه واسم كه وارد ميكنن

اگه دولسه د لچه رو ميگيد تو برنامه است

انشالا كه مفيد باشه

اتفاقا امروز ميخوام درست منم
راستش رو بخوايد قسمت خوشمزه لازانيا از نظر من بشامله
البته امروز ميخوام لازانيا با بودن بلان درست كنم
متاسفانه ديگه امسال از غذاهاي ماه رمضونم عكس نميگيرم و غذاهاي ماه رمضون امسال رو از يكي دو ماه پيش آماده كردم كه يه وقت شرايط زندگيم باعث نشه بي پست بمونيم

خیلی عالیه، صبورانه منتظرم طیبه جان

طیبه جون دستتتتتتتتتتتتتت شما درد نکنه.
باور کنین این همسریه من هر کی رو میبینه مبیگه واسه من لازانیا درس کن الهه واسم درس نمی کنه.
حالا که این دستور تضمینی از شما رو دارم دیگه واسش می پزم.
این آبروریزی تموم شه.

فقط مثه همیشه میشه خواهش کنم دستور لازانیای مجلسی تر رو هم بذارین.
ممنون میشم.

شدیداً موافقم
سس بشامل که اصلاً به نظر من تا نباشه لازانیا اون مزه اصلیش رو نمیگیره
ولی خوب، هر چیز خوشمزه ای اصولا چاق کننده هم هست دیگه
خلاصه اینکه این مدل لازانیا به نظرم بیشتر از هر چیز ، رژیمیه و باب طبع وجدان آدمهای شکمویی مثل من 
باور کنید با تمام وجود درکتون میکنمغذا درست کردن، اونم غذاهای وقت گیر با بچه یک طرف، اون وقت بخواهین از تمام صحنه ها هم 
عکس بگیرین!!!! یعنی یه چیزی تو مایه های مدال طلا گرفتن تو المپیک
( هنوزم بخاطر کُشتی فرنگی که مدال طلا بردیم ، جو گیرم) 

پس شف جون حالا که میخوای اون مدل خشک رو یاد بدی( منم درستش میکنم با بشامل رقیق و شیر زیاد..ولی باز لازانیای سنتی رو بیشتر میپسندم) بهتره از همون لازانیا های نیمه اماده زر بگیری که با اون بهتر جواب میده این مدل خشک..اگه اونجا نرسیده ههنوز بگو بگیرم برات بفرستم خانوم.

بله دقيقا همين كار رو ميكنم
شما البته استاديد نياز به اين جور رسپيها نداريد
ايده عالي ايه
بايد بگردم. حتما هست . من چون بيرون نميرم دنبالش نبودم
مرسي حتما امتحان ميكنم

الهی..... به خودا به این می گن آشپزی با اعمال شاقه

واسه يه آدم عاشق لازانيا فوق العاده بود من شاغلم و خيلييييييييي گرفتار و البته عاشق آشپزي شف تمام دستوراتون فوق العادست واي اين كه ديگه آخرش بود  سريع راحت و بدون كوهي ظرف كثيف ممنونم واقعا 2بار درست كردم    عالي بود حالا قصد دارم با سس سفيد هم امتحان كنم يعني آخر پخت سس سفيد بريزم روش  بازم مرسي شف مهلبان 

بله بشامل همه غذاها رو از اين رو به اون رو ميكنه
ميتونيد به جاي پنير آخر سر روش بشامل بريزيد و بشاملتون رو هم ميتونيد با انواع پنير ها درست كنيد مثلا يك بار گودا يكبار بلوچيز يك بار بوتاكزه يك بار پارمزان

 سلام
چند روز هست که یک بند مشثغول خوندن مطالب بسیار عالی تون هستم...هیچی جز تشکر و خدا قوت ندارم که بگم.

یه تجربه در مورد این نودل های زر ماکرون: من اصلا ازش  خوشم نیومد.اصلا طعم و بافت لازانیا رو نداره و بسیاااار نازک هست و ابعادش هم با هیچ ظرفی جور نیست و چون قراره خام استفاده بشه نمیشه تو هر ظرفی گذاشتش...این تجربه من بود

بازم بی نهایت ممنون

اتفاقا منم تجربه اش رو دارم
هر چقدر هم كه آب سس رو تنظيم كني و زمان پخت رو كم و زياد بازم يه جورايي مزه آرد ميده و طعم كل لازانيا رو خراب ميكنه
براي سايزش هم من مجبور شدن تيكه اش كنم كه ظرف رو پر كنن

عالی بود ممنون ساده راحت و خ.شمزه ممنون

شف عزیز اینم کار من
فقط چون لازانیا کم داشتم نودل هم اضافه کردم عالیییییی شد ممنون
من عاشق اسپاگتیم اینم مثه اون معرکس

یه سوال من اولین بار که خواستم واسه شما چیزی بنویسم یاهو مسنجرم باز بود
بعد یاهو رو انتخلاب کردم و دیگه هیچ سوالی نکرد متن رو با اسمی که تو میلم هست وارد کرد
دیگه نه تونستم اسم کاربری و عکس اضافه کنم
حالا چیکار کنم؟؟؟؟:(

 بهتون پیشنهاد می کنم برای سهولت کارتون در دیسکس

disqus

عضو بشید و از اون طریق کامنت بذارید. اونجا خیلی راحت می تونید پروفایلتون رو تنظیم کنید. دوستان دیگه ای هم که با گوگل و یاهو وارد می شن، مثل این که همین مشکل شما رو داشتن.

برای دیسکس و ... شف در پست چگونه کامنت بذاریم در موردش با عکس توضیح دادن.

سلام ممنونم
ولی همون موقع برام یه میل اومد که عضو همون سایت شدم
و اونجا تغییرات رو انجام دادم ولی وارد اینجا نشد
حالا باز کلنجار میرم

وای ی ی ایدتون خیلی عالیه....
هنوز امتحان نکردم
اما وقتی یکی هی پا پیچت میشه لازانیا لازانیا
و تو هم حوصله نداری درست کنی این مدل لازانیا خیای خوبه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...