2012/08/16

چاكلت كريم چيز فراستينگ – كرم پنير خامه اي شكلاتي



چندين بار كرم پنير خامه اي رو توي پستهاي مختلف توضيح دادم اما چون احساس ميكنم كه وقتي كرم ها يا سس ها در يك شيريني يا غذاي به خصوص توضيح داده ميشه ظاهرا دوستان متوجه اين موضوع نيستن كه ميشه از اون كرم در تزئين مدلهاي مختلف كيك استفاده كرد . اينه كه ديگه برنامه ام اينطوريه كه ابتدا كرمها رو در يك پست جداگانه بيارم كه دسترسيش براي همه راحت تر باشه و همچنين وقتي يك طبقه بندي از تمامي كرم ها داشته باشيم راحت تر ميتونيد براي تزئين كيك كرم مورد نظرتون رو انتخاب كنيد
در اين پست شاهد كرمي خواهيد بود كه از تركيب پنير خامه اي و خامه و شكلات و كاكائو بوجود مياد. اين كرم در حدي سفته كه ميتونيد به سادگي با استفاده از قيف و ماسوره كيكها يا بيسكويتها يا تارتها رو تزئين كنيد

پنير خامه اي 600 گرم
پودر قند 1 ليوان
پودر كاكائو نصف ليوان
شكلات 200 گرم
خامه فرم گرفته 2 ليوان



چون مهمه مجددا ذكر ميكنم كه حتما شكلاتي كه قراره توي دسرها  ازش استفاده كنيد رو بچشيد اگر از طعمش خيلي خوشتون اومد اونوقت با خيال راحت ازش استفاده كنيد. اگر شكلات طعم خوبي نداشته باشه توي هر دستوري هم كه ازش استفاده كنيد نتيجه خوبي نخواهيد گرفت.
همين موضوع در مورد پودر كاكائو هم صدق ميكنه. اگر پودر كاكائويي كه استفاده ميكنيد مزه خاك اره بده توقعي نداشته باشيد كه دسر خوشمزه اي بتونيد باهاش درست كنيد.
متاسفانه اين دو قلم جنس با توجه به كيفيت قيمتشون بالا ميره. ولي اون هزينه اي كه ميكنيد ارزشش رو داره. من يا شكلات و كاكائو نميخورم يا اگه ميخوام كالريش رو دريافت كنم حداقل يه چيز عالي ميخورم!
مورد بعدي اينه كه شكلاتتون بهتره تلخ باشه. يا تركيبي از شكلات تلخ و شكلات معمولي. تا حدي كه تحمل تلخي شكلات تلخ رو داريد از همون استفاده كنيد
بازم تكرار ميكنم مارك و قيمت مهم نيست طعم مهمه. در هنگام خريد اين نكته رو مد نظر داشته باشيد



شكلات رو توي مايكروفر يا روي بخار آب ذوب كنيد
من تقريبا ميشه گفت هميشه شكلات رو تمپر ميكنم. براي تمپر كردن به اين پست مراجعه كنيد
در اين رسپي نيازي به تمپر كردن نداريم اما من شيوه ذوب شكلاتم هميشه يكي از شيوه هاي تمپر كردنه. يعني شكلات رو توي مايكروفر ميذارم و هر چند ثانيه اي هم ميزنم و بعد بقيه اش رو در حالي كه هنوز جامده اينقدر با شكلات ذوب شده هم ميزنم تا همه شكلات كاملا ذوب شه. به اين ترتيب شكلات تمپر ميشه و دماش بالا نيست و به سرعت سرد ميشه



به دو ليوان خامه فرم گرفته نياز داريم . به هر شيوه اي كه مايليد خامه فرم گرفته تهيه كنيد يا اينكه مطابق با اين دستور 200 ميلي ليتر خامه صبحانه و يك چهارم ليوان شكر رو تبديل به خامه فرم گرفته كنيد



پنير خامه اي رو با همزن خوب بزنيد تا يكنواخت شه

پودر قند و پودر كاكائو رو روش الك كرده و مجددا خوب هم ميزنيم تا كاملا يكدست بشه

شكلات سرد شده رو بهش اضافه ميكنيم
نكته: شكلات بايد مذاب اما سرد باشه. پس حتما اول با شكلات كارتون رو شروع كنيد كه فرصت كافي براي سرد شدن داشته باشه. توي يخچال هم نذاريدش



مجددا خوب هم ميزنيم تا كرممون يكدست شه

تا اين مرحله يك كرم شكلاتي كاملا سفت خواهيد داشت



بچشيد
اگر نياز ميبينيد بهش پودر قند اضافه كنيد تا زماني كه ديگه شوري پنير اذيتتون نميكنه
ميزان استفاده از پودر قند بستگي به ميزان تلخي شكلات و تلخي كاكائو و شوري پنير خامه اي داره
پس از اگر از شكلات شيري استفاده ميكنيد يا پودر كاكائوي شيرين يا اينكه كلا از شيريني زياد خوشتون نمياد از ابتدا تمام پودر قند رو استفاده نكنيد
من معتقدم كه بايد مزه شوري پنير توي كرم احساس شه اما اگر شما اين عقيده رو نداريد از پودر قند بيشتري استفاده كنيد



تا همين مرحله هم يه كرم كاملا سفت و خوشمزه داريد كه ميتونيد تزئينها رو باهاش انجام بديد اما براي داشتن يه كرم سبك و لطيف بايد خامه فرم گرفته رو اضافه كنيد
خامه رو به آرامي توي كرم فولد ميكنيم كه هواي موجود در خامه فرم گرفته با هم زدن از بين نره



اينقدر فولدش ميكنيم تا كرم يكنواخت شه
كرم ما آماده استفاده براي تزئين كيك - تارت - پاي - چيزكيك – پارفه - ترايفل و ... ميباشد.



 به دليل وجود پنير خامه اي يه طعم شور و شيرين كاملا بالانس ايجاد ميشه و همين پنير باعث ميشه كه يه طعم شكلاتي متفاوت داشته باشه

بافتش مثل گنش سفته منتها طعمش كاملا متفاوته
از اين فراستينگ ميتونيد دقيقا مثل گنش و باتركريم براي تزئين انواع كيكها استفاده كنيد.



كرم اينقدر سفت هست كه بتونه به هر شكلي كه مايليد در بياد
مقاوتش در برابر گرما عاليه
به دليل داشتن پنير طعمش زيادي شيرين نيست و زير دل نميزنه
توي يخچال ماندگاري عالي داره و تا روزها به خوبي به همون كيفيت (در ظرف در بسته) باقي ميمونه
اگر كيك رو با اين فراستينگ تزئين كرديد بدون كاور تا يك هفته به خوبي به همون كيفيت قبل عمر ميكنه اما بعدش كمي آبش تبخير شده و سفت ميشه ( و البته اين مدت زمان بستگي به نوع يخچالتون داره)
و همينطور به خوبي فريز ميشه
دوستاني كه با كره و باتركريم مشكل دارن اين مدل كرم پنير خامه اي كه توش كره نداره باب طبعشونه
تزئين كيك خوش بگذره

71 comments:

طیبه جان این کرم خیلی عالیه ولی چیزی که منو محو تماشا کرده نوع ماسوره زدنتون روی کیکه.میشه بگید از چه ماسوره ای استفاده کردید؟

سلام طیبه جونم من اول!
بی صبرانه منتظریم اون کیکه روکه باهاش تزیین کردید رو هم ببینیم
مثل همیشه بی نظیر

به به ..باید چیز خوشمزه ای باشه..زودتر یادش میدادی برای تزئین کیک تولد برادر شوهر اینو درست میکردم..روی اولین کیک امتحانش میکنم.ممنون خانوم.پیشاپیش عیدت مبارک...

بوی پست بعدی از همینجا میاااااااد :دی

سلام طیبه خانوم خوبید؟نمازوروزه هاتون قبول.ببخشید میخواستم بپرسم توی دستورهایی که کره داره میشه به جاش از روغن استفاده کرد(مخصوصا شیرینی ها) ؟اگه آره باید به همون مقدار روغن بریزیم یا...؟طیبه خانوم شما موادی که استفاده می کنید مثل بیکینگ پودر و وانیل و...رو از کجا میخرید؟(برای این می پرسم که معمولا مارک هایی که توی تصاویر هست رو من توی مغازه های لوازم قنادی که ازشون خرید میکنم {توی شیراز} نمی بینم به خاطر همین کنجکاو شدم؟؟؟ممنون از راهنماییتون.     

خیلی خوب فرم گرفته واقعا لذت میبرم نگاش میکنم بخاطر همین دوتا کامنت میزارم

طیبه جان فکر میکنید این کیک با چه کرمی تزئین شده؟
چجوری به این شکل دراومده؟ منظورم اینه که با این نوع تزئین آشنا هستید؟ یه ابزار خاصی نیاز داره؟

سلام
 با اجازه طیبه جان من یه کم فِضولی کنم.
شهرزاد جان به این تکنیک
ruffle
میگن به معنی موجدار. میتونید براش از ماسوره های 102 یا 103 یا 104 که همگی جزو ماسوره های گلبرگ هستن استفاده کنید.
این ویدئو آموزشی این تکنیک:
http://www.youtube.com/watch?v=MHYX0qXDVy0
البته طیبه جان خیلی زیباتر و تمیزتر کار کردن.

وای دهنم آب افتاد دلم به تاپ تاپ افتاد 
مرسی شف جون

 تا شف بزرگ بیان و بگن منم نظرمو میدم:این تزئین به احتمال خیلی قوی گنش هست.گنش که کمی از حالت روانی در اومد و کمی سفت شد رو میریزین روی کیک و با پشت قاشق این شکلیش میکنین.قاشق رو به یه جهت کمی فشار میدین و دوباره کنارش یکی دیگه...یه جورایی کار ساده ایه..امتحان کنین حتما میتونین انجامش بدین.

 زهرا جان شف طیبه بوشهر هستن و بوشهرم شهریه که توش وسایل خوراکی و..خارجی خیلی پیدا میشه..شف طیبه هم از اونجا خرید میکنن ضمن اینکه دوستان خارج نشین هم گاهی براشون وسایلی که تو ایران پیدا نمیشه رو میفرستن.توی شیرازم پرس و جو کنین مغازه هایی هستن که وسایل خارجی میارن.نهایتا اگر تهران تشریف بیارین خیلی از اینها توی تهران به راحتی پیدا میشه.. 

  ممنون از راهنماییتون.لطف کردید.آره فکرکنم اگه اینجاهم بگردم پیدا بشه.

چقذدرزیباست،آدم نگاش میکنه لذت میبره،به نظرم برای تزیین دامن باربی این مدل تزیین عالیه شما چی فکر میکنید شف طیبه جون؟، 

 زهرا جان توی شیراز در شعب سوپر سروش و خیابان انوری و یکی دو مغازه در پاساژ زیتون هستش که تمام این چیزها رو میتونین انجا پیدا کنید
موفق باشید

 منم فضول دوم!!!
فراستش فاج شکلاتی خامه ای هست:
http://www.bettycrocker.co.uk/product_detail.aspx?range=5
تصویر اول از سمت راست بالا توی کادر قرمز
 ولی در مورد تزیین حدس میزنم همونطور که نیمچه آشپز عزیز گفتن با قاشق یا اسپاتول فرمش داده باشه.

طیبه جونم یک سئوال داشتم من هر وقت کیک کره ای درست میکنم روش چسبناک میشه یعنی طوری که وقتی توی ظرف بر میگردونم اون قسمت چسبناک که میره زیر کامل به ظرف میچسپه و موقع برش باز هم به کف ظرف چسبیده و منظره جالبی نداره به نظر شما ایراد کارم از کجا میتونه باشه

سلام طیبه خانم نماز و روزهاتون قبول باشه
 اول میخواستم خیلی زیاد تشکر کنم به خاطر تمام رسپی های خوب و مفیدتون
بعد میخوام خواهش کنم لطفا مقدار مواد اولیه را بر اساس وزنشون هم بگذارید 
خیلی ممنون

 غزل جون با یه گنش ساده و خونگی هم خیلی راحت این تزئین درست میشه..من یه چیزی شبیه اینو یه بار درست کردم..گشتم عکسش رو نیافتم بذارم.

دوست عزیز احتمالا روی کیکتون به قدر کافی نمیپزه.اگه زمان پخت کافیه و توی کیک خوب پخته و فقط روش این حالت رو داره..میتونی اواخر پخت گریل رو روشن کنی تا روی کیکت کمی بیشتر حرارت بگیره و بپزه.البته باید مواظب باشی نسوزه.یا اینکه ده دقیقه اخر بذارش طبقه بالای فر که حرارت از بالا بیشتر بگیره...ا
در مورد اغلب کیکها زیاد هم زدن زرده هم باعث این اتفاق میشه.زرده باید خوب زده بشه ولی معمولا بین 5-7 دقیقه.خیلی زیاد بزنی روی کیک چسبنده میشه.
در مورد کیک کره ای به طور خاص حتما خود شف بزرگ کمکتون میکنن..

ممنون بهاره جان شما هم شیراز هستی؟پاساژ زیتون رفتم ولی مگه لوازم قنادی توشه؟شما خودت این وسایلو از کجا تهیه می کنی؟

.  یه دنیا ممنون

خیلی خوب فرم گرفته واقعا لذت میبرم نگاش میکنم بخاطر همین دوتا کامنت میزارم

سلام طيبه جون
خيلي ممنونم از دستور هاي خوبي كه ميگذاريد
هميشه دعاگويتان هستم مخصوصا ماه رمضان
ايشالله هميشه سلامت و موفق باشيد

محبت داريد
غزال جون زحمت كشيدن ولي خودمم تو پست بعدي توضيح ميدم

آخ آخ دقيقا نكته اش همينجاست كه قبلا گفته بودمش
:D

در مورد كيك ها بله
در مورد بيسكويتها خير
چون ديگه ترد و پوك نيست و سفت  ميشه و دندون رو اذيت ميكنه
ولي رژيميهاش رو با روغن درست ميكنن كه باز اون كيفيت رو نداره
در كيكها وقتي كره استفاده ميكنيم بسيار لطيف ميشه
ولي روغن كمي سفت تر و منسجم ترش ميكنه

و بله به همون اندازه

چشماتون قشنگ ميبينه

بله دقيقا 
گنش رو با نسبتهاي مختلف ميشه به غلظتهاي متفاوت در آورد
با گذاشتن توي يخچال ميشه سفتيش رو تنظيم كرد
وقتي به غلظت و سفتي مناسب رسيد با قاشق تزئين ميكنيم
براي جلادار شدنش كرن سيروپ يا روغن مايع استفاده ميشه

دقيقا 
اگر سرچ كنيد عكسش رو پيدا ميكنيد

كاملا صحيحه. من چند تا جمله ديگه اضافه ميكنم

اول از همه از فر ميتونه باشه. متاسفانه
بعد از كم هم زده شدن آرد. بهتره در نهايت آرد رو كمي بيشتر هم بزنيد

شكر خاصيتش اينه كه رطوبت جذب ميكنه
اگر هوا گرم و مرطوب باشه بعد از خارج كردن از فر روي كيك چسبناك ميشه چون شكرش رطوبت رو به خودش جذب ميكنه
بهتره كيك رو روي كابينت كنار اجاق يا كنار سينك قرار نديد
كولر گازي هميشه روشن باشه يا اينكه كيك رو بذاريد توي يخچال تا مقداري از رطوبتش رو بگيره

چشم
الان كدومش رو لازم داريد؟

هيچ چيز بهتر از دعا نيست
ممنون

اين را من استفاده كردم مزه اش خيلي عالي  و حسابي سفت .

طیبه جون این همونیه که من منتظرش بودم. فوق العاده س :*) 

ممنون طیبه جان . فوق العاده عالی و کاربردیه. من مدتهاست سایت شما رو دنبال میکنم و کلی چیز ازش یاد گرفتم. ولی این اولین کامنت منه. بازم ممنون و خسته نباشی.امیدوارم همیشه این پشتکار رو داشته باشی که به ما آموزش بدی.

مرسی طیبه جان
از فرم که مطمئنم نیست چون فرم خیلی عالی و حرفه ای هست 
خونمونم که رطوبت نداره کلا تهران شهر مرطوبی نیست حالا باید مقدار زدن ارد و تخم مرغ و کنترل کنم ایشالله درست بشه
به هر حال ممنون

 جسارتا من بطور کلی گفتم شما که خیلی خیلی زحمت میکشید اگه این لطف را هم از این به بعد برای تمام مواد اولیه بکنید واقعا کمک بزرگی به ما کردید
مثلا واسه این رسپی میشه مقدار پودر قند و پودر کاکائو را بگید؟
مرسی :×

 زهرا جان ببخشید که با تاخیر جواب میدم
نه عزیزم لوازم قنادی نیستن مغازه هایی است که مواد غذایی خارجی دارن
من بیشتر خریدهامو از سوپر سروش انجام میدم چون از همه به من نزدیکتره ولی توی خیابان انوری قیمتها مناسبترن ولی اگه دنبال بیکینگ پودر هستین همون پاساژ زیتون اگه بهتون خوش مسیرتره داره
اگه سوال دیگه ای داشتین در خدمتم

سلام بر شف عزیز
عزیزم اگه بخوام رنگی باشه. باید شکلات رو حذف کنم و بجاش رنگ دلخواه رو بریزم؟

انشالا استفاده ببريد

من مدل ساده اش رو قبلا چند بار استفاده كردم 
فكر كنم توي پست هزارپاي برنجكي و چيزتارتلت بقيه اش رو هم درست يادم نيست
بله شكلات و كاكائو رو حذف كنيد
پوره ميوه يا اسانس يا رنگ اضافه كنيد

عزيزم ميزان پودر قند و كاكائوش دقيقا دست خودتونه. واسه همينه كه گفتن وزنش سود چنداني نداره. ولي معمولا اينها رو هم مثل آرد اندازه ميگيرند

بله متوجه منظورتون شدم
فقط خواستم توي همين پست اگه موردي هست بگيد. كه البته اين دو قلمش هم نيازي نيست دقيق باشه چون به ذائقه مربوط ميشه

انشالا

نگران نباشيد معمولا با تجربه مشكل حل ميشه

بله حق با شماست، گفته بودید. 
ممنونم

ممنون از لطفتون بهاره خانوم.محبت کردین.

سلام ....میشه به من کمک کنید دنباله طرز تهیه کارامل توی کدوم پست ها بگردم ؟خیلی ممنون میشم

در قسمت منوها
روي كلمه كارامل كليك كنيد

شف جان ميشه توي اي رسپي از نوتلا استفاده كنم؟ واگر بخوام با پودر خامه، خامه فرم گرفته درست كنم تركيب مواد براي يه پاكت 200 گرمي چقدر است؟

بله با نوتلا عالي ميشه

من خودم يه پاكت پودر خامه دريم ويپ رو توي 200 گرم خامه ميريزم و درجا فرم ميگيره

طیبه جان من طعم پنیر رو توی این جور چیزا دوست ندارم اگه با خامه جایگزینش کنم سفت میمونه؟شما پودرخامه دریم ویپ رو از همون لوازم قنادی تهیه میکنی؟مزش چطوره؟چون من یه بار پودرخامه خوردم وبه نظرم مزش خیلی بد بود!

اگر پنير رو حذف كنيد ميشه موس شكلاتي كه قبلا آموزش دادم
دريم ويپ طعم خامه ميده
خير از مغازه هايي كه اجناس خارجي دارن ميگيرم
بله بهتون حق ميدم هر ماركي خوب نيست

سلام عزيزم
من اين كرم رو درست كردم و 2هفته اس مكه توي ظرف در بسته داخل يخچال گذاشتم
آخه كيكش رو كه همون روز درست كردم سوخت !!!حالا نميخوام اون كيك رو باهاش درست كنم ،راه ديگه ايي واسه استفاده اش هست؟
مرسي عزيزم

بله ميتونيد باهاش تارت يا تارتلت درست كنيد
يا با كراست پختني
يا كراست بيسكويتي
و همچينيد ميتونيد باهاش ترايفل درست كنيد

 سلام طیبه جان من چند وقتیه با سایتتون آشنا شدم من عاشق تزئیناتم همش کاراتو نگاه میکنک بهت آفرین میگم .منم این کیکو درست کردم ولی خامم بریده بریده شد منم در اوج خونسردس بادون اینکه خامه قاطیش کنم کیکمو تزئین کردم !!!!من دوست نداترم کیکم قله ایی شه باید چیکار کنم؟

بدون خامه هم زياد درستش كردم طعمش خوبه فرم دهيش خيلي بهتره
منتها با خامه سبكتر ميشه و پفكي تره و بيشتر به موس نزديكه
ببريه هم مهم نيست همه رو با ميكسر بزنيد درست ميشه

بعضي كيكهاي خاص خودشون گنبدي نميشن. بقيه رو بايد برش بزنيد تا مسطح شه
يكي از كيكهايي كه خودش سطحش صافه رو با اسم كيك وانيلي پست كردم

با سلام مجدد
جاتون خالی برام از ترکیه 5-6 تا نوتلا آوردند تو چاکلت کریم چیز
میتونم نوتلا استفاده کنم؟ برای نوتلا فراستینگ مناسب جی میتونه باشه که
زیاد هم کره نداشته باشه  راستش دو روز است که تو نت سرچ کردم اما همش کره
1/2 لیوان بود من با طعم کره کمی مشکل دارم  ممنون میشم جواب بدید در ضمن تو پایین کامنتها رو خوندم و فرمودید که با نوتلا هم میشه ولی نمیدونم باید شکلات تلخ هم استفاده کنم تا زیاد شیرین نشه یا نه

میتونید شکلات رو حذف کرده و به جاش نوتلا بریزید یا هردو
و اینکه کم کم اضافه کنید تا از طعمش راضی شید
و اینکه میتونید پودر قندش روهم کم کنید
ودوم اینکه موس نوتلا درست کنید
مون موس شکلاتی رو آموزش دادم به جاش نوتلا استفاده کنید
هیچ کدوم اینها کره نمیخواد

با تشکر از زحمات شما 
میخواستم نام پروفایل فیسبوک شما رو داشته باشم

متاسفانه اونجا فعال نیستم عزیزم

salam
mishe bejaie panire khamei az mascarpone estefade kard?

یعنی عاااااالی به معنای واقعی.محشر.بی همتا.اصلا نمیدونم چه کلمه ای بگم این کرم رو توصیف کنه.طعم و کیفیت ازش چیکه میکرد.آرزوی چندین ساله خوردن یه کیک خوشمزه رو برام برآورده کرد...از شما چه پنهون نصفش رو با قاشق خالی خالی خوردیم.خیلی ممنون واقعا بی نظیر بود.دست گلت درد نکنه طیبه جون

نه ولي بايد مجددا هم بزنيد

بله ميشه
بعيد ميبينم با لبنه خوشمزه شه ولي شما مختاريد

توكل بر خدا انشالا خوب ميشه

خيلي خوشحالم كرديد
انشالا هميشه شاد باشيد

باسلام خیلی خیلی از همه چی ممنونم

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...