2012/08/22

گرانولاي گيلاس و برنجك



قبلا يك مدل گرانولا رو با هم ديديم. قرارمون بر اين شد كه من تمامي گرانولاهايي كه واسه خودم درست ميكنم رو اينجا پست كنيم. 


جو پرك 200 گرم
گندم پرك 150 گرم
كنجد 1 ليوان
شكر سه چهارم ليوان
شكر قهوه اي نصف ليوان
تخمه كدو 45 گرم
تخمه هندوانه 40 گرم
تخمه آفتاب گردان 45 گرم
روغن 4 ق غ
گيلاس يا آلبالو يك مشت پر
برنجك 2 ليوان



نميدونم توي عكس مشخص هست يا نه ولي سمت راست گندم پرك رو ميبينيد و سمت چپ جوي پرك. هر دو رو هم بسته بندي شده توي فروشگاهها ميتونيد پيدا كنيد



تخمه كدو و هندوانه و آفتاب گردان رو اضافه ميكنيم



و كنجد (كه من از كنجد سفيد استفاده كردم)




و شكر قهوه اي
اگر شكر قهوه اي نداريد همه اش رو شكر معمولي استفاده كنيد



گيلاس يا آلبالوها رو هسته گرفته و اضافه ميكنيم

روغن رو اضافه كرده و خوب همه رو مخلوط ميكنيم


همينطور كه قبلا گفتم روغن بيشتر باعث تردتر شدن گرانولا ميشه
و البته وقتي به جاي عسل از شكر استفاده ميكنيم نهايتا جو و گندم تردتر خواهند بود
(ميزان شكرش رو با ذائقه تون تنظيم كنيد)

سيني رو توي فر 150 درجه سانتيگراد به مدت دو ساعت قرار ميديم (اگر مواد رو توي دو سيني ميريزيد زمان نصف ميشه)
متذكر ميشم كه دماي فرها فرق ميكنه پس با رنگ جلو بريد
هر ده دقيقه اي يكبار همش بزنيد
مواظب باشيد دماي زياد باعث سوختن و تلخ شدن گيلاسها ميشه پس اگه فرتون دماي خيلي پايين نداره گيلاسها رو وسط كار بهش اضافه كنيد

از فر خارج كرده برنجكها رو اضافه ميكنيم
اجازه ميديم سرد شه
در زيپ لاك در يخچال نگهداري ميكنيم




اين گرانولا به دليل داشتن شكر كاملا ترد و سبك و كرانچيه و توي دهن پودر ميشه

مجددا متذكر ميشم كه انسانها متفاوت خلق شدن پس لزوما از همه چيز خوششون نمياد. من دارم گرانولاهايي كه خودم ميخورم رو پست ميكنم اگر احساس ميكنيد از تركيبش خوشتون مياد امتحان كنيد و يا اينكه منتظر ساير ورژنهاش باشيد




پي.اس. من دارم تلاش ميكنم تا آخر شهريور  هرچي چيز ميز تابستوني توي آرشيو دارم رو به سرعت پست كنم. اگر فصل ميوه هاش گذشته يا احتمالا ديگه هوا اينقدر سرد شده كه داره برف مياد من شرمنده ام انشالا سال ديگه امتحانشون كنيد. خودتون به اين موضوع واقفيد كه با اجازه تون ما هنوز سه ماه ديگه از تابستونمون باقي مونده!

28 comments:

خسته نباشید ...ببخشید کارای من رسید دستتون ؟

به به دختر ترکوندیا چه تند تند آپ می شی. شایدم من دیر دیر میام چون انقدر سرم شلوغه که روزای هفته رو قاطی می کنم!!!
(خانومای محترم من چشم شور نیستش خیالتون راحت) من که عاشقتم طیبه خانوم

عالی بود..حتما درستش میکنم..همین چند روز پیش یه جا دیدم مغز تخمه های مختلف اونم بدون نمک(مال مز مز کمی شوره) رو توی ظرفهای کوچیک بسته بندی شده میفروختن از هر کدوم یه بسته خریدم فقط برای گرانولاهای طیبه جون..البته توی بعضی نانها هم ازشون استفاده میکنم و کلا دوست دارم.مرسی ..منتظر اون چیز میزهای خوشمزه هستیم..تهران هنوز گرمه..

من عاشق سریل های صبحانه ام. ولی گرونننننننن. حتما حتما این گرانولا رو درست میکنم به زودی و خبرشو میدم به نظرتون با آلبالوی فریز شده میشه درست کرد؟

سلام طیبه جان.
خسته نباشی خانومی.
این موادی که استفاده کردی از مارک خاصی استفاده می کنی؟

سوال بعد اینکه من آلبالو تو فریز دارم.از اون میتونم استفاده کنم؟

سلام طیبه جونم بازم مثل همیشه عالی و فقط یک دونه سئوال برنجک تو دستور مهمه ؟اخه من اینجا برنجک نتونستم پیدا کنم ممنونم عزیزم خسته نباشی

دست گلت درد نکنه عزیزم ، خیلی خوشمزه به نظر میاد ، سریل مورد علاقه ی من کوکی کریسپ نستله هستش ، کاش رسیپی شو داشتم :-s :(

شف عزیز
یه سوال
آیا میشه ربنجک رو توی خونه هم درست کرد؟
اگر میشه، لطف می کنی بگی چجوری؟
بسیار ممنون

شرمنده من فقط هفته اي يكي دو بار ميتونم به كامنتها سر بزنم. تا دقايقي ديگه حتما چكش ميكنم

نه فقط ميخوام تا تابستون تموم نشده پستهاي تابستوني رو بذارم. كه احتمالا هم نتونم و بخوره به پاييز

اتفاقا چند وقت پيش توي يه خشكبار فروشي ديدم تخمه هاي خام رو ميفروخت

بله ميشه
ولي من چون دارم بقيه گرانولاها رو هم پست ميكنم منتظر باشيد شايد مدلهاي ديگه اش رو بيشتر دوست داشته باشيد

نه مارك نميخواد فله هم خوبه

بله ميشه

نه واسه چي مهم باشه
من فقط مدلهاي مختلف رو جهت تنوع ميگم. كمي صبور باشيد مدلهاي ديگه اش هم در راهه
عكس گرفتم ولي تو نوبت پست هستن

من چون خودم اين كالري بالاهاش رو نميخرم نميدونم طعمش چيه اما از ظاهرش به نظر ميرسه كه بيسكويتهاي كوچولو با چيپس شكلات مينياتوري هستن
من انشالا امسال ديگه حتما چاكلت چيپس كوكي رو پست ميكنم
همون رو ميني درست كنيد انشالا همينه

بله
برنج رو ميپزيم
زير آفتاب خشكش ميكنيم
اگه رطوبت هوا بالاست دو ساعت با دماي 120 درجه يا كمتر در فر خشكش ميكنيم
در روغن فراوان سرخش ميكنيم

شايد اگه فرصت شد يه پست واسه اش گذاشتم
انشالا

سلام شف عزیزم ببخشید اونجا که گفتین برنج رو میپزیم یعنی دم هم بکشه یا فقط تو اب بریزیمش ببخشد بابت سئوالم ممنونم

مهم نيست
تازه اگر از ناهار برنج اضافه اومده از همون استفاده كنيد
يه كم محض امتحان

بله دقیقن همونه ، مزه سرلاک میده، مرسی گلم

خانمی سلام با خودم دارم فکر میکنم وقتی ادمها زمان رو ابداع کردند راستش به من یکی گفتند یک روز 24 ساعته اما عزیزم فکر کنم به من کلک زدند به شما بیشتر زمان دادند اخه عزیزم دور از شوخی واقعا بعضی ادمها حتی ثانیه ای رو   هدر نمیدن عمرت پر باره پر بارت باد سلامتی .عمر طولانی و با عزت برات خواهانم از ته ته قلبم دوستت دارم میبوسمت میبوسمش 
مریم  

اگر مزه سرلاك رو توش دوست داريد پس ميتونيد از رسپي بيسكويت سرلاك استفاده كنيد
تلاش ميكنم پستش كنم. باز حدالق عكسهاش رو گرفتم و يك مرحله جلو تر هستيم و ميدونيم پست ميشه

مريم جون شما هميشه شرمنده ميكنيد
در پناه خدا موفق باشيد

درست کردن برنجک برای بار اول تجربه بسیار بامزه ایه
من از آلبالوهای داخل مربایی که تابستون پخته بودم استفاده کردم و خیلی خوب شدند
تازه دیشب کلی تخمه پوست کندم که که الان حس میکنم همه چیز شبیه تخمه است.آخه تخمه های بسته بندی شده خیلی ریزند
و اینبار برخلاف گرانولای بادومی چیزی به کاغذ نچسبید
مثل همیشه کاراتون عالیه
سپاس

يعني برنجكها كار خودتونه؟
بله اگه قلقش دستمون بياد اصلا به كاغذ نميچسبه
گرانولا خيلي ساده است كافيه يكي دو بار امتحان كنيم ديگه ميشه كار هر روزمون
احسنت بر شما كه همه چيزش رو هم خودتون با دست آماده كرديد

بله
اگه کسی بهم نخنده تا حالا برنجک ندیده بودم،آخه ما توشمال یه جور دیگه برنجک
درست میکنیم که طلایی
وقتی دستوردرست کردنش رو دیدم یاد گرانولای
شما افتادم وسریع دست به کار شدم
جوجو بد غذا من هر وقت که یکی از گرانولاهاتونو درست میکنم
تا چند روز،روزی چند بار امر میکنن که براشون سرو کنم
بچم اعتیاد پیدا کرده
سپاس

واي چقدر عالي خيلي خوشحالم كه تجربه موفقي بوده

درك ميكنم بچه بد غذا داشتن يعني چي
آدم ميخواد سرخودش رو بكوبه ديوار... ولي نميشه

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...